WP Engine vs GoDaddy: compara preus, característiques i velocitat – 2020

Si compareu GoDaddy amb WP Engine, compareu pomes a taronges.


GoDaddy tracta tot sobre preus de descompte, a escala.

WP Engine és un servei específic de WordPress d’una qualitat molt més alta.

Sí, GoDaddy ara ofereix el seu hosting gestionat de WordPress, però és més que un nom de màrqueting que qualsevol cosa que competeixi amb el que WP Engine ofereix..

WP Engine vs GoDaddy Pricing

Normalment, la majoria de les persones prendran una decisió basada en el cost inicial, en lloc del valor global.

Entenem que els punts de preu poden ser una situació de marcatge o pausa per a molts usuaris, i és per això que ens assegurem de presentar aquesta informació abans que qualsevol altra cosa. Dit això, hem de mencionar que el preu és només un component del servei que obté, així que si podeu gastar una mica més i obtenir un millor valor, us recomanem que feu aquesta ruta..

Al final, el mantra de “obteniu el que pagueu” és tan cert amb els serveis d’allotjament com en qualsevol altra cosa.

A més, per assegurar-nos que aquesta comparació sigui el més igual possible, estem estudiant els paquets d’allotjament WordPress de GoDaddy en lloc dels seus plans d’allotjament estàndard. D’aquesta manera es pot veure com s’apilen basant-se en factors similars.

GoDaddy Allotjament de preus en un primer moment

 • Pla bàsic: Començar 3,99 dòlars mensuals, 7,59 dòlars al mes per renovar
 • Pla de luxe: 4,49 dòlars mensuals per començar, 9,99 dòlars per renovar
 • Pla final: 7,99 dòlars mensuals per començar, 14,99 dòlars per renovar
 • Pla de desenvolupament: 13,99 dòlars per començar, 24,99 dòlars per renovar-se

Preu del motor WP

 • Personal: $ 34 al mes (descompte amb el nostre enllaç)
 • Professional: 99 $ al mes
 • Negocis: 249 dòlars al mes
 • Premium: demaneu-los preus

Com veieu WP Engine és molt més que GoDaddy, cosa que pot ser suficient per a algunes persones per evitar-ho del tot. No obstant això, com hem comentat anteriorment, el valor pot ser un indicador molt millor de quina opció heu de triar, així que no suposeu que GoDaddy sigui l’elecció més intel·ligent perquè costa menys. Dit això, quan es compara amb el preu només, Go Daddy és molt més rendible.

El guanyador: GoDaddy

Garantia de devolució de diners

A l’hora de crear un lloc web, heu d’aprofitar el vostre temps per saber com programar-ho tot i assegurar-vos que tot s’uneix. Com a tal, només podeu triar un pla per saber que necessiteu alguna cosa diferent després d’uns quants dies d’intentar-lo. Afortunadament, molts serveis d’allotjament ofereixen una garantia que significa que si has de cancel·lar el servei en un termini determinat, et reemborsaràran sense molèsties. En aquest cas, WP Engine us ofereix fins a seixanta dies per canviar d’opinió, mentre que GoDaddy n’ofereix quaranta-cinc.

El guanyador: Motor WP

Atenció al client

Abans de desglossar les diverses funcions i avantatges que obté amb cada host, primer voldríem mirar el nivell de sistemes de suport. No importa el bé que esteu a la creació de llocs web, finalment haureu de parlar amb algú en suport tècnic, per la qual cosa és imprescindible que tingueu accés a ell en tot moment i pugueu obtenir respostes ràpides. Tenint en compte això, hi ha quatre mètodes primaris que els amfitrions utilitzen per proporcionar suport, així que anem a veure com s’amaga cada amfitrió.

Assistència telefònica

Quan es tracta de trucar a una línia d’assistència, no voldreu haver d’esperar en suspens per sempre abans d’arribar a una persona en directe. A més, és millor si podeu trucar a qualsevol hora del dia o de la nit, de manera que si treballeu al vostre lloc a mitjanit, podeu obtenir ajuda si alguna cosa no funciona. Els dos serveis ofereixen assistència telefònica 24 hores i les dues i no et mantenen en espera durant massa temps.

El guanyador: un llaç

Xat en directe

Per a la majoria de les persones, l’espera en espera és una de les pitjors coses que cal fer, i és per això que tenir una funció de xat en viu normalment és un camí molt millor. D’aquesta manera encara podeu resoldre el vostre problema en temps real, però no us haureu de preocupar pels silencis molestos o per la mala música de l’ascensor. Els dos llocs tenen funcions de xat en viu fiables, tot i que GoDaddy no sempre és en línia, així que heu d’assegurar-vos que esteu intentant arribar-hi durant l’horari comercial habitual. Tenint en compte que molta gent treballa als seus llocs web a totes les hores de la nit, es tracta d’una desavantatge important.

El guanyador: Motor WP

Correu electrònic

Pel que fa als sistemes d’assistència, no podeu ser més bàsic que tenir correu electrònic. Es tracta de quan teniu un problema que no cal que es resolgui immediatament. Tanmateix, tampoc voldreu esperar dies per acabar per obtenir una resposta, per la qual cosa és imprescindible que el servei us torni ràpidament. De nou, WP Engine té un servei de correu electrònic decent, però per qualsevol motiu, GoDaddy no té una funció de correu electrònic. Tot i que podeu trucar a totes les hores del dia i xerrar durant els horaris habituals del negoci, sembla estrany que no pugueu enviar un correu electrònic per resoldre el problema..

El guanyador: WP Engine, òbviament

Fòrums

El mètode final per als amfitrions per proporcionar suport a la seva clientela és tenir una gran quantitat de tutorials i altra informació sobre problemes habituals perquè la gent pugui buscar la solució del seu problema sense haver de parlar amb ningú ni esperar resposta. Tant WP Engine com GoDaddy tenen aquests sistemes al seu lloc, però GoDaddy té un conjunt molt més complet de preguntes freqüents i informació instructiva a la vostra disposició..

El guanyador: GoDaddy

Velocitat

Quan es determina el valor d’un servei d’allotjament, una de les millors maneres de fer-ho és veure el bé que pot gestionar les velocitats de càrrega. A la societat d’avançada velocitat, qualsevol cosa que triga més de pocs segons a carregar-se pot semblar per sempre, per la qual cosa és tan imprescindible que el vostre host no us faci cap retard. Si hi ha problemes de càrrega, el públic rebotarà la vostra pàgina i obtindrà una mala reputació.

Per comparar la velocitat d’ambdós llocs, vam mirar proves independents fetes per altres per veure el bé que s’apilen. Aquí teniu els resultats.

GoDaddy

 • Millor velocitat:31 segons
 • Pitjor velocitat:97 segons
 • Mitjana: 10 segons

Motor WP

 • Millor velocitat: 503 mil·lisegons
 • Pitjor velocitat:58 segons
 • Mitjana: 872 mil·lisegons

Com podeu veure, WP Engine és molt més fiable i consistent, mentre que GoDaddy té un marge d’error substancialment ampli. Com que no voldreu preocupar-vos de si la gent tindrà dificultats per carregar el vostre lloc, sembla que la WP Engine és la millor opció. La raó dels millors resultats sembla ser que WP Engine es dedica a un servei, mentre que GoDaddy fa més que allotjament de WordPress, de manera que els seus servidors han de respondre a diferents tipus de dades..

El guanyador: Motor WP

Horaris

Juntament amb els temps de càrrega, també voleu assegurar-vos que el vostre lloc no es bloqueja, raó per la qual cosa la majoria dels hostes ofereixen el que s’anomena garantia de funcionament. Això us proporcionarà tranquil·litat que la vostra pàgina sempre estarà disponible i no seran objecte de problemes de connexió de xarxa, independentment del lloc on la gent accedeixi al vostre lloc. Tenint en compte això, WP Engine ofereix una garantia mentre que GoDaddy no. Això vol dir que, si experimenteu temps d’inactivitat als servidors de GoDaddy, no us compensaran, de manera que pot suposar un interruptor d’acords per a alguns.

Quan es comparen els dos serveis, són excel·lents a l’hora de proporcionar percentatges de temps de funcionament elevats, però l’avantatge va a WP Engine. Aquest lloc no només té una classificació 100% de temps de presència més constant, sinó que obté una garantia és un bon toc.

El guanyador: Motor WP

Valor

Ara que hem vist el que podeu esperar quant a rendiment i fiabilitat, anem a superar els paquets bàsics que obteniu amb cada servei d’allotjament. Un cop més, per mantenir les coses justes i equilibrades, només comparem els dos llocs que només tenen allotjament a WordPress. Així doncs, vol dir que si opteu per un allotjament compartit estàndard a GoDaddy, podeu obtenir paquets lleugerament diferents segons les vostres necessitats.

GoDaddy

 • Bàsic: Un lloc web, 25K visitants al mes, 10 GB d’emmagatzematge, domini gratuït, paquet SFTP
 • De luxe: Un lloc web, 100K visitants al mes, emmagatzematge de 15 GB, domini gratuït, complement SEO
 • Definitiva: Dos llocs web, 400K visitants al mes, 30 GB d’emmagatzematge, domini gratuït, un certificat SSL
 • Desenvolupador: Cinc llocs web, 800K visitants al mes, emmagatzematge de 50 GB, domini gratuït, un certificat SSL

Motor WP

 • Personal: Un lloc web, 25K visitants al mes, 10 GB d’emmagatzematge, transferència de dades gratuïta, certificats SSL gratuïts
 • Professional: Deu llocs web, 100K visitants al mes, 20 GB d’emmagatzematge, transferència de dades gratuïta, certificats SSL gratuïts
 • Negocis: Vint-i-cinc llocs web, 400K visitants al mes, 30 GB d’emmagatzematge, transferència de dades gratuïta, certificats SSL gratuïts
 • Premium: 150 llocs web, un milió de visitants al mes, emmagatzematge de 100 a 300 GB, transferència de dades gratuïta i certificats SSL
 • Empresa: 150 llocs web, cinc milions de visitants al mes, 400 GB d’1 TB d’emmagatzematge, transferència gratuïta de dades i certificats SSL

Com podeu veure, WP Engine proporciona molt més valor que GoDaddy.

Tot i això, com vam veure més amunt, els punts de preu són molt més alts, de manera que té sentit que en pugueu fer més. No obstant això, un cop més enllà dels paquets bàsics amb cada programa, és fàcil veure que WP Engine té molt més a oferir. A més, el fet d’obtenir transferència de dades il·limitada i certificats SSL gratuïts per als vostres llocs, independentment de la configuració del pla, significa que WP Engine ja és una opció millor. L’únic avantatge important que té GoDaddy és el fet que podeu obtenir un domini gratuït amb cada pla.

En cas contrari, us limitareu severament escollint GoDaddy com a amfitrió de WordPress.

El guanyador: Motor WP

Conclusió

Per tant, quan es tracta de hosting de WordPress, és obvi que WP Engine té millors funcions, més fiabilitat i un millor servei al client. Tanmateix, si no voleu o necessiteu utilitzar WordPress per al vostre lloc web, GoDaddy té moltes altres funcions i avantatges als quals podeu accedir, de manera que és un amfitrió més complet.

El guanyador: WP Engine per WordPress, GoDaddy per a qualsevol altra cosa

Per explorar totes les opcions d’allotjament, consulteu el nostre lloc de comparació de WP Engine i HostGator.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map