Amazon Web Services (AWS) vs. SiteGround Hosting Comparison 2020

Å sammenligne SiteGround vs AWS er ​​ganske rart.


Seriøst er dette to helt forskjellige typer tjenester.

AWS er ​​ment for enten erfarne utviklere som vet hvordan de skal sette opp og drive teknisk hosting, som SiteGround er super brukervennlig og bygget for små til mellomstore bedrifter.

Så for å kutte til jakten. Utvikler? Velge AWS.

Gründer eller markedsfører? Velg SiteGround.

Vi sammenligner et mindre kjent alternativ og et hosting-kraftverk, som begge har fått fantastiske anmeldelser og dekket behovene til mange fornøyde kunder.

Amazon Web Services (AWS)

Drevet av Amazon.com, kraftverket innen detaljhandelssalg og underholdning, Amazon Web Services startet som en avdeling i 2006 med informasjonsteknologiske infrastrukturtjenester. Nå kaller vi det sky computing. Ved å kunne gi avkall på servere på stedet, har mange selskaper funnet ut at de foretrekker cloud computing på grunn av dens fleksibilitet og resultatstyrte ytelse.

 • Priser: Å opprette en konto hos Amazon Web Services er gratis, og tilbyr brukere en gratis lagring i 12 måneder etter påmeldingsdatoen. De tilbyr også andre gratis tjenester som fortsetter etter året. Etter det tilbyr de pris-som-du-gå-priser for mer enn 50 skytjenester. For de første 12 månedene får brukerne:
  • Amazon EC2: Resizable computerkapasitet som inkluderer 750 timer per måned med Linux-, RHEL- eller SLES t2.micro-forekomstbruk, eller 750 timer per måned med bruk av Windows t2.micro-forekomst.
  • Amazon S3: Skalerbar, datalagringsinfrastruktur med lav latens som inkluderer 5 GB lagringsplass, 20 000 få forespørsler og 2000 salgsforespørsler.
  • Amazon RDS: Relational Database Service tilbyr fem forskjellige databaser, og inkluderer 750 timers Amazon RDS Single-AZ db.t2.micro-forekomstbruk, 20 GB for sikkerhetskopiering og 10.000.000 I / Os.
  • AWS IoT: Dette tillater 250 000 publiserte eller leverte meldinger per måned.
  • Amazon EC2 Container Register: 500 MB lagring hver måned.
 • Kundestøtte: Amazon Web Services tilbyr fire servicenivåer, med 24/7/365 grunnleggende støtte inkludert i alle kontoer. Disse støttetjenestene inkluderer teknisk support, ofte stilte spørsmål om produkter, selvhjelpsentre og et støtteskjema. For å øke avgiftene tilbyr Amazon Web Services også utvikler, støtte for virksomheter og bedrifter.
 • Hastighet: Hastighetene er ikke lett tilgjengelige, og kan variere veldig mellom regionene.
 • Verdi: Mange brukere av Amazon Web Services setter pris på at programmet lar dem betale mens de går, for tjenestene de faktisk bruker. Kostnader er per gigabyte og per overføring inn og ut av datalagringsbøtten.
 • Funksjoner: Mange brukere er fornøyde med tilleggene som Amazon Web Services gir, inkludert sletteforespørsler, Glacier-data gjenoppretter, gratis inngående dataoverføring, samt utgående til Amazon EC2 i Nord-Virginia. Alle andre får den første 1 GB utgående overføringen gratis.
 • Nedetid / oppetid: Hver dag publiserer Amazon Web Services up-to-the-minute tjenestetilgjengelighet for regionene. De viser også serviceavbruddene som har funnet sted det siste året.
 • For å utforske alle hostingalternativene dine, sjekk ut AWS vs. GoDaddy-innlegget.

SiteGround Hosting

SiteGround ble lansert i Bulgaria og har tilbudt hosting i mer enn 12 år, og bygger ikke bare rimelige pakker som dekker et bredt utvalg av behov, men bygger et teammiljø med en håndlaget filosofi, noe som betyr at de skaper sine egne høykvalitetsløsninger. De gir merverdi for både ansatte og kunder, gir de ansatte et morsomt, kreativt miljø og gir brukerne 10 GB diskplass, ubegrenset båndbredde, høye hastigheter og prisbelønnet service

 • Priser: SiteGround-planene kommer kanskje litt høyere enn andre vertskap for nettstedet, men de fleste kunder er interessert i detaljene som SiteGround har inkludert i hvert nivå.
  • Delt hosting: Vanlig priset til $ 9,95, kupongkoder senker det ned til $ 3,95.
  • Cloud Hosting: Begynner $ 60 per måned.
  • Forhandlervert: En kredittplan, som tilsvarer ett års hosting, er så lav som $ 42 hver kreditt når du kjøper 11 eller flere kreditter.
  • Dedikert hosting: U.S.-dedikerte serverplaner starter på $ 229 per måned.
 • Kundestøtte: Det er ikke et eneste sekund at kundeservicerepresentanter ikke er tilgjengelige for øyeblikkelig chat, øyeblikkelig telefonsvar og billetter som besvares i løpet av ti minutter. Tjenesterepresentanter er i stand til, og ofte gjør, feilsøking av tekniske problemer, fullfører kundeforespørsler omgående og overgår forventningene.
 • Hastighet: Alle hostingplanene inkluderer solid state-stasjoner, samt forbedret ytelse med NGINX, HTTP / 2, PHP7 og gratis CDN. SiteGround har skrevet minst 800 WAF-regler for å fikse sårbarheter på null dager, og forbedrer hastigheten ved å lagre WordPress- og Joomla-nettsteder.
 • Verdi: Det er så mange detaljer og funksjoner, så vel som et høyt kundesupport, at SiteGround mer enn kompenserer for en litt høyere kostnad for månedlige pakker.
 • Funksjoner: SiteGround tilbyr temaer og opplæringsprogrammer for WordPress, Magento og Joomla nettsteder, og tilbyr gratis daglige sikkerhetskopier. Uansett hvilket nettstedstema du velger, gir SiteGround en forbedret, brukerintegrert cPanel med ekstra funksjonalitet, assistert oppretting og migrering av nettsteder og problemfritt oppsett.
 • Nedetid / oppetid: Selskapet kan skryte av en årlig oppetid på 99,9965 prosent og en månedlig oppetid på 99,999 prosent. SiteGround har også en hastighetstest som lar deg sjekke nettstedets lastehastigheter i sanntid. Brukere fra hele verden kan velge mellom datasentre i Amsterdam, Chicago, London og Singapore. Mer enn 90 prosent av serverprestasjonsproblemene løses umiddelbart, sier SiteGround, takket være programvareutviklingen som inneholder automatisk sanntidsdeteksjon og en automatisert øyeblikkelig reaksjon som vanligvis ikke krever menneskelig interaksjon..

Se alle Siteground-alternativene her

Hva er best for deg?

Sammenligning av Amazon Web Services og SiteGround er virkelig som å sammenligne epler med appelsiner. I kjernen er Amazon Web Services et rimelig, skylagringsalternativ som hjelper brukere med å administrere data. Hosting-tjenesten hjelper deg med å holde kostnadene nede, fordi du bare betaler for det du trenger, men det er veldig viktig å vite og forstå alle aspekter av nettutvikling. Det er flott for web- og apputviklere som vet hva de gjør, men andre felt som foretrekker å jobbe med maler og temaer kan synes det er en utfordring. SiteGround er et mer tradisjonelt webhotellfirma, noe som gjør det til et bedre valg for netthandelsbedrifter, markedsførere og eiere av små bedrifter som ikke jobber med nettutvikling regelmessig. Selskapet er også et solid alternativ for utviklere som setter pris på fleksibilitet og tilpasningsmuligheter. For en sammenligning av webhotell mellom lignende hostingleverandører, sjekk Siteground vs. GoDaddy-innlegget.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map