11 locuri pentru a învăța să codați online (mai 2020)

Vrei să înveți să faci cod, dar nu ai idee de unde să începi.


Este înfricoșător, am fost acolo.

Noua idee de aplicație web genială abia așteaptă creierul să-l prindă și să o programeze.

Adevărul este că nu a fost niciodată mai ușor să înveți să codifici online dintr-una din multe surse – atât gratuite, cât și plătite.

Dar de unde începi?

Distribuim sursele noastre preferate și vă spunem ce poate fi cel mai bine pentru dvs..

Învățarea codului după limbă

HTML

 

CSS

 

Javascript

 

Piton

 

SQL

 

iOS

 

Știința datelor

 

Dezvoltare de aplicații mobile

Android

 

iOS

Cel mai bun mod de a învăța – diferit pentru toată lumea

Mai mult decât orice alt subiect, puteți învăța multe codări online gratuit. Cu toate acestea, are sens total, deoarece întregul internet este construit pe cod. Recomandăm surse gratuite pentru începătorii care nu sunt gata să investească bani într-un curs online plătit. După ce ați primit eroarea de codare, este logic să urmați un program structurat, creat de dezvoltatori cu experiență.

1. W3Schools.com

Acest teren susține că este „Cel mai mare site de dezvoltatori web din lume”. Dacă doriți cu adevărat să cunoașteți elementele de bază ale codificării și structurării unui site web de la început, aceasta este o resursă excelentă. Este prezentat pur și simplu și include secțiuni pentru învățarea HTML (Hypertext Markup Language) și CSS (Cascading Style Sheets). Acest site de învățare vă va prezenta tutorialele HTML Graphics, JavaScript, programarea Side Server, Web Building și XML (Extensible Markup Language).

Școala oferă o suită completă de tutoriale, exemple și clase de învățare. De asemenea, puteți primi certificări în limbaje de programare HTML, HTML5, CSS, JavaScript, JQuery, PHP, XML și Bootstrap. De ce să vă plictisiți să vă certificați? „Documentație din abilitățile dvs. vă permite să vă deplasați în sus în organizație. ” Și ca un bonus, dacă treci vreodată dincolo de proiectul tău actual, aceste certificări și abilități sunt transferabile. Toate exercițiile, tutorialele și referințele furnizate sunt complet gratuite. Această sursă ar fi o modalitate excelentă de a învăța codul gratuit pentru cineva care învață cel mai bine făcând acest lucru.

2. Udemy

Udemy este, fără îndoială, una dintre cele mai bune metode de a învăța a coda, în special pentru începători. Acest site promite că „Aflați cum să publicați propriul dvs. site live pe web în cel mai scurt timp cu acest curs de crash hosting web.” Printr-o serie de videoclipuri scurte, vă învață cum să proiectați și să publicați site-ul dvs. în cel mai scurt timp. Site-ul în sine este destul de expansiv și include link-uri către mai multe cunoștințe și mai multe modalități de a învăța programare și codare. Partea cea mai bună este că cursul de prindere a gazduirii web este complet gratuit. Mai multe cursuri sunt disponibile contra cost. Dar acest site face ușor de început.

3. Rețea de dezvoltatori Mozilla

Acest site are o serie de ghiduri, articole, tutoriale etc. Nu oferă la fel de multă experiență ca multe dintre celelalte programe din această listă. Cu acest lucru a spus că este încă o modalitate excelentă de a învăța să faceți cod gratuit, și are alte resurse grozave pentru când ați terminat de învățarea codului, care vă pot ajuta să învățați alte alte abilități importante legate de găzduire. Această particularitate articol intră în detalii simple, dar minunate despre cum să urmărești câteva opțiuni ușoare pentru publicarea site-ului tău.

Pentru un control complet al site-ului dvs., veți dori să închiriați Server spațiu de la o companie de găzduire (SiteGround sau BlueHost) și cumpără un domeniu nume, pentru a vă asigura că nimeni altcineva nu vă poate lua numele. Utilizați un serviciu de publicare online precum GitHub, Google App Engine sau Dropbox. Puteți utiliza, de asemenea, un IDE bazat pe web (mediu de dezvoltare integrat), cum ar fi Thimble.

4. Code.Org

Acest site nu oferă clase proprii, însă te conectează la cursuri dintr-o varietate de surse care acoperă orice nivel de experiență. Site-ul este împărțit în trei secțiuni, K-5, 6-12 și dincolo de K-12. Cursurile K-5 promit să vă ajute „Învață să-ți creezi propriul joc, aplicație sau desen pe computer.” Cele 6-12 afirmă că te va învăța să „Construiești aplicații de lucru reale, jocuri și site-uri web folosind blocuri, JavaScript, CSS, HTML și altele.” În cele din urmă, dincolo de K-12 vă oferă posibilitatea de a „merge dincolo de Code.org și de a lua cursuri universitare online sau de a învăța un nou limbaj de programare.”

După cum vă puteți aștepta din cauza faptului că are cursuri începând atât de mici, are un aspect destul de copilăresc. Cu toate acestea, nu te lăsa să te păcălească, există un conținut fantastic pe acest site. Aș considera că acesta este cel mai bun mod de a învăța să codez pentru un copil, cu toate acestea are cu adevărat niște cursuri gratuite uimitoare pentru toate vârstele.

5. Codecademy

Codecademy se mândrește cu faptul că puteți „învăța să codați gratuit”. Pagina principală este destul de goală; trebuie să vă înscrieți pe site pentru a putea efectiv utiliza tutoriale și materiale de învățare. O faci tu, deși există o interacțiune deosebită oferită cu materialele de învățare. Totuși, pagina principală oferă o mulțime de mărturii ale celor care au folosit site-ul, precum și a celor care au depășit obstacolele în urmărirea viselor lor. Acesta vă va învăța cum să construiți și să lansați un site web. Acesta acoperă, de asemenea, CSS și Java, precum și diverse alte limbaje de programare utile.

6. Academia Khan

Acesta este un joc interactiv comunitate a dezvoltatorilor care învață împreună. Site-ul încurajează interacțiunea cu alți utilizatori și colaborarea în proiecte și are un spațiu pentru a împărtăși proiectele dvs. curente sau anterioare cu alții pentru feedback și ajutor. Acopera desenul & animație, pagini web HTML / CSS, Introducere în SQL, JavaScript avansat, python și multe altele. Acest site acoperă aproape orice subiect pe care îl puteți concepe în ceea ce privește informatică și dezvoltare web. Face acest lucru cu tutoriale complete, videoclipuri și o comunitate completă de profesori și cursanți interactivi. Acest lucru este perfect pentru începători.

7. Coursera

Coursera.org este un site frumos, similar cu Khan Academy. Este vorba despre învățare, învățare, învățare. Aceasta este o altă comunitate completă de mii de cursanți care interacționează și colaborează la proiecte și învățare. Oferă numeroase cursuri în orice limbaj de programare pe care l-ai putea dori să înveți. Include cursuri predate online de profesori universitari. Cel mai bun este probabil HTML, CSS și Javascript pentru dezvoltatori web curs. Acesta acoperă toate aceste limbaje de programare și cum să le utilizați eficient pentru a construi exact ceea ce aveți nevoie. 

8. EdX.org

Acesta este un alt site de cursuri de învățare deschisă, cum ar fi Academia Khan și Coursera. Oferă peste 165 de cursuri de informatică. Deci, în funcție de cât de în profunzime doriți să obțineți, acest site este ideal. Puteți găsi atât de multe resurse pentru învățarea limbajelor de programare și lucrul cu web hosting și dezvoltare. Aici este o listă scurtă de cursuri despre dezvoltarea web și programarea oferită dacă alegeți să urmați această rută. Unele dintre aceste cursuri sunt destul de profunde. Dar, din nou, cu cât înveți mai mult, cu atât aveți mai multe abilități comercializabile și transferabile.

9. Instruire pentru dezvoltatori Google

Această resursă are unele instruiri de bază pentru dezvoltarea web pentru cele mai comune limbi, cum ar fi HTML, CSS și Javascript. Cu toate acestea, ceea ce diferențiază cu adevărat acest program față de celelalte din această listă este accentul pe programarea mobilă pentru Android și propria platformă mobilă Google Firebase. Acestea vă oferă „cursuri de instruire care descriu cum să îndepliniți o sarcină specifică cu mostre de cod pe care le puteți reutiliza în aplicație”. Funcționează prin a vă ajuta să construiți proiecte mai mici care pot fi aplicate pentru construirea aplicațiilor din lumea reală. La fel ca unele dintre aceste alte site-uri, Formarea dezvoltatorilor Google are alte resurse excelente pe care le puteți utiliza atunci când vă simțiți confortabil cu codificarea și doriți să aflați mai multe.

10. Cod Player

Acest site este un alt eveniment complet de colaborare în comunitate, acesta vă va ajuta să „Aflați HTML5, CSS3, Javascript și multe altele…” Oferă aplicații video despre cum puteți crea orice proiect vă puteți imagina. Te duce prin proiecte din lumea reală, care deja s-au dovedit a fi de succes, asigurându-te că știi ceea ce predau vor funcționa de fapt.

11. Tabără cu cod gratuit

Acest site, după cum vă așteptați de la nume, este cel mai bine rezumat ca un bootcamp de codare online gratuit. Îți oferă posibilitatea de a lucra în ritmul tău, ceea ce este excelent pentru oricine este ocupat. Ele acoperă HTML, CSS și Javascript în detaliu. De asemenea, un lucru minunat în acest site este că atunci când terminați programa, veți primi un certificat care să demonstreze că ați finalizat cursul. Finalizați programa completând 5 proiecte finale, ceea ce vă permite să obțineți o experiență reală cu abilitățile pe care doriți să le învățați.

Între toate aceste programe, cred că veți găsi cea mai bună modalitate de a învăța codificarea pentru dvs., indiferent dacă sunteți în căutarea de cursuri gratuite, un bootcamp de codare online gratuit, cursuri plătite, aceste surse le au pe toate. Acestea vor fi de neprețuit atunci când încearcă să învețe HTML, CSS, Javascript, Python, SQL, iOS și / sau Știința datelor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map