Constructori de site-uri gratuite: Cum creezi un site web gratuit? (Mai 2020)

Constructori de site-uri gratuite: Cum creezi un site web gratuit? (Mai 2020)

Constructori de site-uri gratuite: Cum creezi un site web gratuit? (Mai 2020)

Serios? Un proprietar de întreprinderi mici – fără abilități de proiectare și buget mic sau fără – poate construi un site web gratuit?


Raspunsul este da. Și nici nu trebuie să fiți tehnic pentru a o face.

Cum se creează un site web gratuit?

O mulțime de startup-uri nu sunt gata să cheltuiască bani mari pentru a construi un site web. Dar iată problema: dacă nu aveți un site web, cineva va ști că aveți o companie? Oamenii nu mai găsesc afaceri, motoarele de căutare găsesc site-uri web de afaceri.

Deci, cum ați început să vă construiți site-ul gratuit? Vă vom ajuta să faceți exact asta.

Opțiuni despre modul de site

Există într-adevăr doar două moduri de a construi un site web fără a plăti unui profesionist care să te ajute: Învață să codifici sau să folosești un constructor de site-uri gratuit.

Învățarea codului este un plan minunat – iată câteva resurse gratuite pentru a ajuta – dar asta nu va duce la creșterea rapidă a site-ului. Constructorii de site-uri online oferă o opțiune mult mai rapidă și mai ușoară.

Nu sunt perfecte, dar pentru o afacere mică, în special cu abilități web limitate și un buget restrâns, acestea vă pot ajuta să obțineți un site web profesional rapid și ieftin.

Pro și contra constructorilor de site-uri gratuite

Pro-uri

 • Construiți un site web fără a cheltui bani
 • Simplu de utilizat – excelent pentru întreprinderile mici
 • Nu sunt necesare abilități tehnice sau de proiectare
 • Șabloane și instrumente incluse
 • Planuri premium disponibile pe măsură ce crești

Contra

 • Reclamele apar pe site-ul dvs.
 • Opțiuni de comerț electronic foarte limitate pe planuri gratuite
 • Nu întotdeauna ușor de personalizat
 • Configurați-vă pentru a fi proprietar – mai greu să vă mutați site-ul
 • Premium planifică mult mai scump decât gazdele web tradiționale

Să aruncăm o privire la motivele pentru care considerăm că constructorii de site-uri web sunt potrivite pentru începătorii care doresc să obțină un site web gratuit acum.

De ce să folosiți un constructor de site-uri gratuit

Pentru a construi propriul site web atunci când nu ai un fond tehnic, instrumentele potrivite sunt esențiale. Iată câteva dintre instrumentele și funcțiile excelente, care sunt standard în majoritatea constructorului de site-uri gratuite.

Tragere și plasare

Întregul punct de drag and drop este să vă permiteți să folosiți cursorul pentru a plasa sau muta articole pe o pagină web. Dumneavoastră faceți clic și faceți clic, trăgând imaginea sau widget-ul în locul în care doriți să fie, apoi trebuie să renunțați.

Este ușor și intuitiv – nu este necesar un cod – și vedeți rezultatele imediat. Dacă nu vă place, faceți clic pe X pentru ao șterge și trageți altceva.

Nume de domeniu personalizat

Dacă te-ai gândit la un site web, este posibil să fi cumpărat deja numele dvs. de domeniu. O veste bună este că o puteți folosi în continuare – propriul dvs. domeniu vă permite să vă găsiți mai ușor motoarele de căutare.

După ce alegeți constructorul dvs., puteți conecta numele de domeniu la acesta. Fiți informați că majoritatea constructorilor percep o taxă lunară pentru conectarea domeniului la site-ul dvs..

Wix

Magazin online (comerț electronic)

Când puteți configura gratuit un magazin online – este cu siguranță o afacere importantă. Constructorii de site-uri o fac și mai ușoară, dar asta a spus, gratuit are limitele sale aici.

Majoritatea opțiunilor de comerț electronic vor desemna dimensiunea inventarului dvs. – adesea limitat la doar cinci articole. Ele controlează numărul procesatorilor de plăți, care tind către furnizorii tradiționali precum PayPal.

Dar vă oferă o modalitate de a începe să vindeți online chiar acum și puteți trece la un plan plătit dacă aveți nevoie de mai multe resurse.

Weebly

Domeniu gratuit

Majoritatea constructorilor vă oferă un nume de domeniu gratuit. DAR … este de fapt un subdomeniu. Dacă ai folosi Wix, de exemplu, domeniul tău ar fi: www.mywebsite.wixsite.com. Motoarele de căutare nu favorizează acest tip de configurare.

De obicei, puteți cumpăra un domeniu pentru aproximativ 12,00 USD. NameCheap este un loc minunat pentru a o face, deoarece includ confidențialitatea domeniului gratuit.

ucraft

Web hosting

Un constructor gratuit de site-uri găzduiește domeniul dvs. – sunt proprietarul dvs. online. În schimbul găzduirii gratuite, vizitatorii dvs. vor vedea reclame.

Pe măsură ce site-ul dvs. creează trafic, este posibil să doriți mai multă lățime de bandă sau funcții, fără reclame. Fiecare constructor gratuit are planuri premium pentru a ajuta cu asta, dar acestea pot fi

În mod semnificativ mai scump decât găzduirea unui site la un furnizor convențional.

webstarts

Intuitiv

Constructorii liberi sunt ușor de utilizat și mai ușor de realizat. Aceasta este afacerea lor – pentru a vă face simplu și pentru dvs. și pentru întreprinderea dvs. mică să fie online.

Jimdo

Design responsiv

Designul sensibil înseamnă că site-ul dvs. web răspunde la dimensiunea ecranului pe care este afișat. Aproximativ 48% din activitatea online se desfășoară pe dispozitive mobile, deci un design sensibil este esențial.

Majoritatea constructorilor vor oferi șabloane sau teme care vă vor ajuta să vă construiți site-ul. Verificați întotdeauna pe dispozitive de dimensiuni diferite și în browsere diferite.

mozello

Integrare în social media

Majoritatea constructorilor de site-uri web vor include unele instrumente de socializare sau widget-uri. Cele mai multe dintre ele implică pictograme de partajare pentru a fi afișate postările și pagina ta, astfel încât oamenii pot partaja conținutul care le place.

Unii oferă widget-uri pentru a oferi link-uri către propriile conturi sau chiar pentru a-ți afișa tweet-urile sau postările chiar pe site-ul tău.

Webflow

Optimizare motor de căutare

Constructorii de site-uri gratuite oferă câteva suporturi de bază pentru a facilita găsirea site-ului dvs. pentru motoarele de căutare. Acesta este întregul punct al SEO.

Aceste instrumente includ de obicei formulare pentru a adăuga meta-date sau titluri SEO și text alt pentru a descrie imaginile tale. Deși aceste instrumente sunt utile, îmbunătățirea poziției dvs. în rezultatele paginilor de căutare (SERP) necesită o plasă mult mai largă.

imcreator

Mic de afaceri prietenos

Începători bineveniți! Din nou, acești constructori sunt proiectați pentru proprietarii de întreprinderi mici, oferindu-le șansa de a intra online rapid fără nicio investiție semnificativă în numerar.

Zoho

Sistem de gestionare a conținutului

Un sistem de gestionare a conținutului (CMS) este o interfață pe care majoritatea oamenilor o consideră familiară și ușor de utilizat. Pare similar aplicațiilor software offline precum Microsoft Word, cu opțiuni de formatare de bază pentru adăugarea de conținut.

site123

14 cei mai buni producători de site-uri gratuite

Care este potrivit pentru mica afacere? Iată ce ne ocupăm de cei mai buni constructori de azi.

1. Weebly Website Builder

constructor de site-uri web

Weebly este unul dintre cei mai populari constructori liberi. Este extrem de ușor de utilizat, CMS include un constructor de drag and drop, instrumente SEO și un număr de aplicații pentru a adăuga mai multe funcționalități. Planul gratuit include un nume de subdomeniu, suport prin chat și e-mail, precum și certificat SSL. (Certificatul SSL este un instrument de verificare a securității – schimbarea domeniului dvs. de la HTTP la HTTPS.) Puteți utiliza aplicația lor mobilă gratuită pentru a gestiona site-ul dvs. din mers.

Weebly include modele standard (șabloane), dar selecția este oarecum limitată. O limitare destul de enervantă este lipsa bibliotecii media – fiecare imagine trebuie să fie încărcată de fiecare dată, chiar dacă ai folosit-o deja.

Nu există nicio opțiune pentru un magazin online pe planul gratuit sau chiar pe planul care conectează domeniul personalizat la site. Trebuie să vă orientați la planul Pro, dacă doriți să porniți un site de comerț electronic.

Pro-uri

 • CMS simplu și intuitiv include constructorul drag and drop
 • Planul gratuit include SSL
 • Aplicație mobilă pentru acces la site de oriunde
 • Suport pentru chat și e-mail pentru un plan gratuit

Contra

 • Număr limitat de șabloane
 • Nu există opțiuni de comerț electronic pe planul gratuit
 • Fără media media pentru imagini

Vizitați Weebly aici

2. Wix Website Builder

constructor de site-uri wix

Wix este un constructor de site-uri gratuit, cu atât de multe opțiuni, care vă vor face să învârte capul. Au tone de șabloane de design responsive, care sunt destul de ușor de personalizat. Probabil cea mai bună caracteristică pentru începători este Wix ADI – Artificial Design Intelligence. Practic, răspundeți la câteva întrebări și Wix creează un șablon personalizat pentru site-ul dvs..

Planul freebie include accesul la biblioteca extinsă de șabloane, un subdomeniu și hosting gratuit, precum și o opțiune de comerț electronic limitat. Ei nu identifică în mod clar care caracteristici sunt gratuite și care sunt premium, așa că asigurați-vă că întrebați.

Două lucruri de remarcat. În primul rând, Wix nu este timid când vine vorba de publicitate. Site-ul dvs. este completat cu un anunț banner. În al doilea rând, deși șabloanele sunt minunate, nu pot fi schimbate. Dacă doriți să schimbați, pierdeți orice conținut sau personalizări pe care le-ați făcut.

Pro-uri

 • Tone de șabloane responsive
 • Ușor de utilizat, construiți drag and drop
 • Interfața de design artificial de design poate construi un site personalizat, bazat pe răspunsuri la întrebări de stoc
 • Opțiuni rezonabile pentru magazinul online mic în plan gratuit
 • Fonturi nelimitate, animații, fundaluri video și efecte paralax.

Contra

 • SEO afectat de subdomeniul dat pe planul gratuit
 • Taxă lunară pentru a vă folosi propriul domeniu
 • Plasarea de reclame agresive în plan gratuit

Aflați mai multe despre Wix

3. WordPress.com

wordpress

WordPress.com a început ca o platformă gratuită de blogging cu un CMS personalizat. (Același CMS este o aplicație gratuită pentru furnizorii de găzduire plătită.) WordPress.com este excelent pentru un blog de bază, dar ar putea necesita un efort mai mare pentru un începător care încearcă să construiască un site web pentru afaceri mici.

WordPress.com oferă câteva teme gratuite când vă înscrieți. Obțineți un sub-domeniu și câteva plugin-uri, inclusiv Jetpack, care oferă o mulțime de capacități suplimentare. Nu există constructor de drag and drop, iar tabloul de bord este mai puțin intuitiv pentru începători. O caracteristică excelentă este capacitatea de a exporta conținutul dvs., astfel încât această platformă de găzduire gratuită este mai ușor de tranziționat față de majoritatea celorlalți constructori gratuite.

Pentru întreprinderile mici, planurile premium sunt cu aproximativ 4x mai scumpe decât utilizarea unui furnizor tradițional de găzduire și același CMS.

Pro-uri

 • Platforma excelentă pentru blogging
 • Ușor de utilizat, construiți drag and drop
 • Biblioteca de imagini, teme și plugin-uri gratuite
 • Conținutul poate fi exportat pentru a migra site-ul
 • Planul gratuit este o modalitate ușoară de a învăța elementele de bază ale WordPress CMS

Contra

 • SEO afectat de subdomeniu
 • Planuri premium foarte scumpe
 • Plugin-urile și temele sunt limitate și controlate chiar și pe planuri premium

Accesați WordPress.com

4. Site123 Site Builder

Constructor de site-uri Site123

Site123 adoptă o abordare diferită de concurenții săi – nu există constructor de drag and drop. În schimb, doar încărcați conținutul și este produs într-un design sensibil. Puteți obține un site foarte rapid.

Site 123 ocupă un nivel ridicat de servicii pentru clienți, cu asistență 24/7, prin chat, e-mail și un sistem de bilete. Este inclus în planul gratuit, împreună cu subdomeniul dvs. gratuit, instrumentele SEO și accesul la o serie de șabloane de design responsive. Puteți obține o opțiune de comerț electronic cu un constructor de magazine specific, dar necesită un plan premium.

Site-ul 123 susține că este foarte prietenos cu SEO, dar că nu se aplică cu adevărat niciunui site cu un subdomeniu. Există o rată unică pentru planurile premium și o garanție de returnare de 14 zile dacă alegeți să parcurgeți această rută.

Consultați site123

Pro-uri

 • Bună selecție de șabloane de design responsive
 • Nu este necesară o clădire – încărcați doar conținut
 • Imagini gratuite incluse în asistentul de configurare
 • Recenzii foarte pozitive pentru serviciul clienți
 • Planul premium include înregistrarea domeniului

Contra

 • Nicio opțiune de comerț electronic pentru un plan gratuit
 • Prețurile pentru planurile premium nu sunt transparente
 • Planurile de pachete au fost prezentate, dar nu sunt explicate detalii

5. Strikantly Builder Website

Constructor de site-uri uimitor

Strikingly este un constructor de site-uri mai nou. Cu planul lor gratuit, veți obține un subdomeniu, găzduire și opțiunea pentru magazinul online cu un singur produs. Reclamele lor sunt mai puțin intruzive decât alții, alegând să adauge un ecuson în subsolul site-ului.

Tabloul de bord de editare este ușor de utilizat, șabloanele sunt sensibile și personalizabile. Există o caracteristică interesantă care vă creează automat site-ul de pe pagina dvs. de LinkedIn. De asemenea, aceștia nu percep taxa suplimentară pentru tranzacțiile de comerț electronic (mai aveți taxe pentru furnizorii de plată.)

Dar Strikingly a fost conceput pentru a construi o pagină web minimalistă, site-uri web defilabile – acesta este singurul format disponibil gratuit. Puteți construi un site multiplu, dar trebuie să cumpărați un plan premium pentru a face acest lucru.

Aflați Strikingly

Pro-uri

 • Editor de site-uri simplu de utilizat
 • O selecție largă de șabloane frumoase și responsive
 • Stil minim de o singură pagină foarte actual
 • Publicitate mai puțin intruzivă
 • Nu se adaugă taxe la costurile de tranzacție ale furnizorului de plată

Contra

 • Aveți nevoie de un plan premium pentru a avea mai multe pagini pe site
 • Comerț electronic pe un plan gratuit limitat la 1 produs
 • Planurile de prețuri premium plătite în avans – mult mai scumpe decât gazdele tradiționale

6. Ucraft Website Builder

Ucraft Website Builder

UCraft are câteva caracteristici deosebite și limitări grave în planul său gratuit. Vestea bună – acestea vă permit să conectați un domeniu personalizat la site-ul dvs. fără o taxă suplimentară. Este excelent pentru SEO și mult mai ușor să-și amintească clienții decât un sub-domeniu. Puteți utiliza, de asemenea, Google analytics și primiți un SSL.

Vestea proastă, personalizarea pe planul gratuit este într-adevăr limitată. Ucraft tinde către pagini de destinație mai mult decât opțiuni mai mari cu mai multe pagini. De asemenea, nu există opțiuni pentru magazinul online în planul gratuit, dar au planuri premium cu o probă gratuită de returnare de 14 zile.

Acestea au o mulțime de șabloane responsive, o aplicație de limbă, un creator de logo gratuit și un creator de pagini de destinație – ceea ce este minunat. Planurile premium sunt aproape la egalitate cu alți constructori.

Vizitați Ucraft

Pro-uri

 • Conectați domeniul personalizat fără taxă
 • Bună selecție de șabloane responsive
 • Producător de logo gratuit
 • SSL inclus
 • Site multilingv cu aplicație de limbă gratuită

Contra

 • Personalizarea șabloanelor este limitată pe un plan gratuit
 • Nici un magazin online pentru un plan gratuit
 • Comerțul electronic gestionat prin intermediul Shopify – nu cel mai simplu loc

7. Lander Website Builder

Lander Website Builder

Lander face pagini de destinație – vorbește despre branding. O pagină de destinație este de obicei o pagină web de sine stătătoare care promovează un anumit apel la acțiune (CTA.) Tot ceea ce înseamnă cu adevărat este că doriți ca vizitatorul să întreprindă o anumită acțiune – să cumpere ceva, să se alăture ceva sau să sune pe cineva.

În ceea ce privește gratuitatea, Lander întinde prea departe acest concept. Vă permit să utilizați unul dintre planurile lor premium pentru o probă gratuită de 14 zile. Dacă nu îl cumpărați, site-ul dvs. este în continuare activ, dar multe dintre funcții sunt oprite. Lander pare a fi orientat către firmele de marketing digital cu o anumită cantitate de tehnologii experimentate.

Probabil nu este cea mai bună alegere pentru întreprinderile mici care își construiesc primul site.

Pro-uri

 • O selecție frumoasă de șabloane responsive
 • Stiluri actuale și minimaliste
 • Orientat către profesioniști în marketing
 • Multe integrări – Facebook, Mailchimp, Zapier
 • A / B Încercări de divizare

Contra

 • Fără plan gratuit – doar proces gratuit
 • Planuri premium foarte scumpe
 • Pentru utilizatori mai experimentați de tehnologie decât începători

8. Jimdo Website Builder

Constructor de site-uri Jimdo

Jimdo este un puternic constructor de site-uri web cu cele mai multe oferte standard din planul lor gratuit. Un subdomeniu gratuit, acces la șabloane responsive, precum Wix, folosesc design artificial pentru a crea un șablon personalizat pentru site-ul dvs. Există însă și anumite limitări grave.

Planul gratuit nu oferă deloc sprijin – ei îl numesc planul „Play”, ceea ce implică faptul că nu este ceva ce ar alege o mică companie. Nu există instrumente SEO și nici opțiuni de comerț electronic în afara planurilor premium.

Prețurile la majoritatea planurilor premium sunt în aceeași gamă cu ceilalți furnizori, dar sunt mult mai scumpe pentru o funcționalitate completă.

Pro-uri

 • Proces de proiectare artificială pentru producerea unui site personalizat
 • Mod foarte rapid de a pune în funcțiune site-ul
 • Simplu de utilizat instrumente de bază SEO
 • Conectați cu ușurință conturile de socializare
 • Personalizați site-ul prin adăugarea sau editarea blocurilor existente

Contra

 • Nu există asistență pentru clienți pentru un plan gratuit
 • Fără șabloane – doar ADI
 • Nici un magazin online în plan gratuit
 • Planuri premium scumpe

Aflați mai multe despre Jimdo

9. Carrd Website Builder

Constructor de site-uri Carrd

Carrd este ca Strikingly – îl folosești pentru a construi site-uri cu o singură pagină. Este uimitor de accesibil – planul premium este de doar 19 dolari pe an. Site-ul propriu al Carrd este un site uimitor, de o singură pagină. Unele dintre șabloane reproduc acel stil.

Nu există nicio opțiune reală pentru un site cu mai multe pagini, dar oferă un șablon în secțiune care folosește butoane pentru a afișa blocuri diferite de conținut pe același fundal în același loc.

Însă literalmente poți începe să-ți creezi site-ul chiar acum online, fără card de credit – nici măcar nu ai creat un cont. Este cam nebun. Șabloanele răspund, este foarte ușor de utilizat, iar reclama este cheie redusă.

Sincer, pentru 19 dolari pe an, prima poate fi chiar mai bună decât gratuită. Puteți utiliza un domeniu personalizat, adăugați opțiuni de plată, liste de e-mailuri directe și alte suplimente minunate.

Pro-uri

 • Site-uri minimaliste cu o singură pagină – foarte actuale
 • Șabloane responsive
 • Un plan premium extraordinar de accesibil
 • Publicitate cu cheie scăzută pe plan gratuit
 • Nu este necesar niciun cont – alege doar un șablon și începe

Contra

 • Nu există site-uri cu mai multe pagini
 • Nu există opțiuni de comerț electronic
 • Fără suport

Vezi Cardd aici

10. Generator de site-uri Zoho Sites

Zoho Sites Website Builder

Zoho nu este gratuit, dar are un proces gratuit. (Ce s-ar putea să nu știți de pe pagina lor de destinație.) Zoho are un constructor de drag and drop, precum și un constructor vizual care vă permite să lucrați în browser pentru a vă vedea modificările instantaneu. Au șabloane responsive construite folosind secțiuni și puteți modifica șabloane fără a pierde conținut.

Pentru mai mulți utilizatori tehnici, există un editor de coduri și opțiunea de testare împărțită pentru a vă ajuta să vedeți ce conținut funcționează cel mai bine. Există o mulțime de suplimente și o mulțime de aplicații suplimentare pentru funcții de afaceri.

Pro-uri

 • Glisați și aruncați constructorul utilizând tabloul de bord
 • Visual Builder pentru a edita în browser
 • Selecția de șabloane responsive
 • Testare divizată
 • Selecție excelentă de integrări de aplicații terțe

Contra

 • Nici un plan gratuit
 • Asistența funcționează doar 5 zile pe săptămână
 • Fără magazin online fără integrare

Aflați mai multe despre site-urile Zoho

11. Producătorul site-ului web pentru afacerile mele Google

Constructor de site-uri Google Compania mea

Este Google, este complet gratuit și folosește informațiile pe care le-ați introdus în profilul companiei dvs. Inutil să spun, SEO este inclus.

Pentru a profita de această platformă, trebuie să fiți verificat în Compania mea Google. Nu există planuri plătite – Google vă permite să vă angajați cu toate serviciile lor – inclusiv recenzii ale clienților, analize și hărți Google după ce verificați afacerea dvs. (Trimit o carte poștală pentru a vă verifica adresa.)

După aceea, puteți utiliza noul lor constructor de site-uri pentru a crea un site gratuit care să atragă informații din contul dvs. de afaceri. Puteți adăuga imagini, actualiza orele de funcționare pentru modificările sezoniere, puteți rula o promoție, adăuga o locație. Constructorul site-ului web este receptiv, ușor de utilizat, vă puteți autentifica de pe telefonul dvs., este tot Google, toată ziua.

Pro-uri

 • Toate gratuite – fără plan de costuri
 • Gazduire gratuita
 • Integrat cu informațiile despre compania Google
 • Domeniu personalizat
 • Creșterea implicării cu clienții

Contra

 • Numai pentru membrii companiei Google
 • Este necesară verificarea afacerii Google
 • Principala activitate a Google este vânzarea de publicitate

Aflați mai multe despre compania mea Google aici

12. Despre.me

About.me Website Builder

About.me este mai mult un constructor de site-uri pentru persoane fizice decât o întreprindere mică. Dar dacă sunteți un consultant sau un practicant solo, About.me poate fi exact ceea ce aveți nevoie. Din păcate, dacă doriți să afișați portofoliu, aveți nevoie de planul premium.

Există un plan gratuit, iar subdomeniul este mai util: despre.me/ numele tău pentru persoanele care încearcă să te găsească. De asemenea, vă oferă o opțiune de a evidenția un CTA specific cu o suprapunere și un supliment neobișnuit pentru a atașa un ecran de pe site-ul dvs. orice e-mail din domeniu..

În caz contrar, se pare că este mai mult un CV online decât un site web.

Pro-uri

 • Excelent pentru promovarea individuală
 • Gazduire gratuita
 • Șabloane responsive
 • Subdomeniul util pentru persoane fizice

Contra

 • Nu chiar pentru întreprinderile mici
 • Fără portofoliu în plan gratuit
 • Funcționalitate limitată în comparație cu alți constructori

Accesați About.me

13. Format

Formatați Website Builder

Formatul este într-adevăr mai mult un constructor de portofoliu decât un constructor de site-uri generice. Este o opțiune excelentă pentru întreprinderile mici care doresc să își afișeze și să își vândă munca. Din păcate, nu este cu adevărat gratuit, dar oferă o probă gratuită de două săptămâni.

Ca toate celelalte, Format oferă șabloane responsive (teme) este cu siguranță orientat către artiști vizuali, designeri și realizatori. Există 3 planuri plătite, cel mai scump cu o opțiune de magazin online mic. O caracteristică valoroasă în următoarele două niveluri de prețuri este o zonă privată pentru clienți să examineze, să probeze și să aprobe mostrele de lucru online.

Formatul este un instrument destul de fain, în funcție de ceea ce faceți, dar planul de bază este într-adevăr de bază, deci dacă nu vă interesează anumite caracteristici cu prețuri mai ridicate – cumpărați.

Pro-uri

 • Excelent pentru agenții și designeri vizuali
 • Conectați propriul domeniu – fără subdomenii
 • Teme responsive
 • Zona privata pentru a arata clientilor dovezi ale produsului de lucru
 • Opțiune de comerț electronic pentru toate planurile

Contra

 • Nici un plan gratuit
 • Planul de bază este limitat pentru magazinul online
 • Prețurile sunt mult mai scumpe decât o gazdă tradițională

Accesați Format

14. WordPress + Elementor

wp + elementor constructor de site-uri web

Elementor este un plugin gratuit pentru creatorul de pagini, adăugat la o instalare WordPress pe o platformă tradițională de găzduire, cum ar fi GoDaddy sau Bluehost. În timp ce pluginul în sine este gratuit, va trebui să plătiți pentru găzduire, de obicei în jur de 80,00 USD pe an sau mai puțin dacă vă angajați la un plan de 3 ani.

Includem această opțiune pentru întreprinderile mici care au achiziționat deja un pachet de găzduire și doresc un constructor de drag and drop cu o interfață vizuală. Pluginul este constructor de site-uri web și când îți cumperi propriul hosting – nu există reclame și poți obține de obicei un domeniu gratuit.

Pro-uri

 • Plug-ul Eliminator este gratuit
 • Teme responsive gratuite concepute pentru a funcționa cu pluginul
 • Visual Builder pentru a face modificări în browser
 • Construiți blocuri reutilizabile
 • Dispuneri de pagini și secțiuni incluse cu plugin

Contra

 • Găzduire plătită necesară
 • Poate intra în conflict cu teme care nu sunt concepute să funcționeze cu acesta
 • Nu este la fel de ușor de utilizat ca alți constructori

Aflați mai multe despre Elementor

Rezumând

Constructorii de site-uri gratuite sunt cu siguranță disponibile. Acestea sunt ușor de utilizat, nu necesită niciun design sau abilități tehnice și lucrează pe toate dimensiunile diferite ale ecranului – de la computere desktop la tablete până la telefoane inteligente.

Cum decideți ce este potrivit pentru dvs.?

 1. Gândește-te de cât de multă asistență ai nevoie.
 2. Câtă personalizare vrei să faci?
 3. Dacă doriți un magazin online, asigurați-vă că verificați prețul planurilor premium.
 4. Luați în considerare înregistrarea propriului dvs. domeniu – merită banii pe termen lung.

Cel mai important, nu uitați că site-ul dvs. web ar trebui să vă ajute să vă dezvoltați afacerea. Gândiți-vă la ce vor clienții dvs. să știe și ce doriți să facă în acest sens.

Apoi alege-ți constructorul de site-uri și obține-ți micul business online astăzi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector