11 llocs per aprendre a codificar en línia (maig del 2020)

Voleu aprendre a codificar, però no teniu ni idea per on començar.


És espantós, hi he estat.

La nova idea d’aplicació web genial només espera que el cervell s’acabi de programar i programar-la.

La veritat és que mai no ha estat més fàcil aprendre a codificar en línia des d’una de moltes fonts, tant gratuïtes com de pagament.

Però per on comença??

Desglossem les nostres fonts preferides i t’expliquem què pot ser millor per a tu.

Aprendre a codificar per idioma

HTML

 

CSS

 

Javascript

 

Python

 

SQL

 

iOS

 

Ciències de dades

 

Desenvolupament d’aplicacions mòbils

Android

 

iOS

La millor manera d’aprendre: és diferent per a tothom

Més que qualsevol altre tema, podeu aprendre un munt de codificació en línia de forma gratuïta. Tot i això, té sentit, ja que tot Internet està format per codi. Recomanem fonts gratuïtes per a principiants que no estiguin preparats per invertir diners en un curs de pagament en línia. Un cop obtingut l’error de codificació, té sentit seguir un programa estructurat, creat per desenvolupadors experimentats.

1. W3Schools.com

Això lloc afirma ser “El lloc més gran de desenvolupadors web del món”. Si realment voleu conèixer els aspectes bàsics de la codificació i estructuració d’un lloc web des de la base, es tracta d’un recurs fantàstic. Simplement està exposat i inclou seccions per aprendre HTML (Hypertext Markup Language) i CSS (Cascading Style Sheets). Aquest lloc d’aprenentatge us introduirà tutorials de gràfics HTML, JavaScript, programació del costat del servidor, construcció web i XML (Extensible Markup Language)..

L’Escola ofereix un conjunt complet de tutorials d’aprenentatge, exemples i classes. També podeu rebre certificacions en llenguatges de programació HTML, HTML5, CSS, JavaScript, JQuery, PHP, XML i Bootstrap. Per què molestar-se en obtenir la certificació? “Documentació de les teves habilitats et permet anar cap amunt a la teva organització. ” I com a avantatge, si mai us moveu més enllà del vostre projecte actual, aquestes certificacions i habilitats són altament transferibles. Tots els exercicis, tutorials i referències que es proporcionen són completament gratuïts. Aquesta font seria una manera fantàstica d’aprendre a codificar gratuïtament per a algú que aprèn millor fent-ho.

2. Udemy

Sens dubte, Udemy és una de les millors maneres d’aprendre a codificar, especialment per a principiants. Aquest lloc promet que “Aprèn com publicar el vostre propi lloc web en directe en el web en cap moment amb aquest curs d’accidents de hosting web”. A través d’una sèrie de vídeos breus, t’ensenya a dissenyar i publicar el teu lloc en molt poc temps. El lloc en si és força extensiu i inclou enllaços a més coneixement i més maneres d’aprendre la programació i la codificació. El millor és que el curs d’accés a l’allotjament web és completament gratuït. Hi ha més cursos amb un petit preu. Però aquest lloc fa que sigui molt fàcil començar.

3. Xarxa de desenvolupadors de Mozilla

Aquest lloc web ofereix diverses guies, articles, tutorials, etc. No ofereix cap experiència pràctica com molts dels altres programes d’aquesta llista. Amb això, encara és una manera fantàstica d’aprendre a codificar de forma gratuïta, i té altres grans recursos per a l’hora d’aprendre a codificar, que us poden ajudar a aprendre algunes altres habilitats importants relacionades amb l’allotjament. Això particular article inclou detalls senzills però excel·lents sobre com es poden aconseguir un parell d’opcions fàcils per publicar el vostre lloc.

Per tenir un control complet del vostre lloc, voldreu llogar-lo servidor espai d’una empresa d’allotjament (SiteGround o BlueHost) i compra un domini nom, per assegurar-se que ningú més pot treure el teu nom. Feu servir un servei de publicació en línia com ara GitHub, Google App Engine o Dropbox. També podeu utilitzar un IDE basat en web (entorn de desenvolupament integrat) com ara Thimble.

4. Codi.Org

Aquest lloc no ofereix classes pròpies, però sí que us connecten a cursos de diverses fonts que abasten qualsevol nivell d’experiència. El lloc està desglossat en tres seccions, K-5, 6-12 i més enllà de K-12. Els cursos K-5 prometen ajudar-vos a “Aprendre a crear el vostre propi joc, aplicació o dibuix d’ordinador”. Els 6-12 segons us ensenyaran a “crear aplicacions, jocs i llocs web reals de treball mitjançant blocs, JavaScript, CSS, HTML i molt més.” Finalment, el més enllà del K-12 us ofereix la possibilitat de “anar més enllà de Code.org i fer cursos universitaris en línia o aprendre un nou llenguatge de programació”.

Com és de suposar, perquè té cursos tan petits, té un aspecte força infantil. Però no us deixeu enganyar, hi ha contingut fantàstic en aquest lloc. Considero que aquesta és la millor manera d’aprendre a codificar per a un nen, però realment té uns cursos gratuïts increïbles per a totes les edats.

5. Codecademy

Codecademy presumeix que podeu “aprendre a codificar gratuïtament”. La pàgina principal és força nua; Heu de registrar-vos al lloc per poder utilitzar els tutorials i els materials d’aprenentatge. Si ho fas, encara que hi ha una bona interacció amb els materials d’aprenentatge. La pàgina principal, però, ofereix un bon nombre de testimonis dels que han utilitzat el lloc, així com els que van superar els obstacles per a la realització dels seus somnis. Us ensenyarà a crear i llançar un lloc web. També cobreix CSS i Java, així com diversos altres llenguatges de programació útils.

6. Khan Academy

Això és interactiu comunitat dels desenvolupadors aprenent junts. El lloc afavoreix la interacció amb altres usuaris i la col·laboració en projectes i té un espai per compartir els vostres projectes actuals o passats amb altres per obtenir informació i ajuda. Cobreix el dibuix & animació, pàgines web HTML / CSS, introducció a SQL, JavaScript avançat, python i molt més. Aquest lloc cobreix pràcticament qualsevol tema que pugueu concebre pel que fa a informàtica i desenvolupament web. Això ho fa amb tutorials, vídeos i una comunitat completa de professors i aprenentatges interactius. Això és perfecte per a principiants.

7. Coursera

Coursera.org és un lloc bonic, similar al Khan Academy. Es tracta d’aprendre, aprendre, aprendre. Aquesta és una altra comunitat plena de milers d’estudiants que interactuen i col·laboren en projectes i aprenentatges. Ofereix nombrosos cursos en qualsevol llenguatge de programació que possiblement vulgueu aprendre. Inclou cursos en línia impartits per professors universitaris. El millor és probablement el HTML, CSS i Javascript per a desenvolupadors web per descomptat. Cobreix tots aquests llenguatges de programació i com utilitzar-los de manera efectiva per crear exactament el que necessiteu. 

8. EdX.org

Es tracta d’un altre lloc de cursos d’aprenentatge obert com Khan Academy i Coursera. Ofereix més de 165 cursos d’informàtica. Així, en funció de la profunditat que vulgueu, aquest lloc és ideal. Podeu trobar tants recursos per aprendre idiomes de programació i treballar amb allotjament i desenvolupament web. Aquí és un breu llistat de cursos sobre desenvolupament i programació web que s’ofereixen si voleu seguir aquesta ruta. Alguns d’aquests cursos també es troben a fons. Però de nou, com més aprens, més competències comercialitzables i transferibles.

9. Formació per a desenvolupadors de Google

Aquest recurs té una formació de desenvolupament web molt bàsica per a llenguatges més comuns com HTML, CSS i Javascript. Tanmateix, el que diferencia aquest programa a part dels altres d’aquesta llista és el focus en la programació per a mòbils per a Android i la base de focs de la plataforma mòbil de Google. Us proporcionen “classes de formació que descriuen com dur a terme una tasca específica amb mostres de codi que podeu tornar a utilitzar a la vostra aplicació”. Funciona mitjançant l’ajuda a construir projectes més petits que es poden aplicar a la creació d’aplicacions del món real. Com en alguns d’aquests altres llocs, la formació de desenvolupadors de Google disposa d’altres recursos fantàstics que podeu utilitzar quan us sentiu a gust amb la codificació i voleu obtenir més informació.

10. El reproductor de codi

Aquest lloc és un altre esdeveniment de col·laboració comunitari complet, que us ajudarà a “Aprendre HTML5, CSS3, Javascript i molt més …” Proposa indicacions de vídeo sobre com es pot crear qualsevol projecte que us pugueu imaginar. Et porta a través de projectes del món real que ja han demostrat tenir èxit, assegurant-se que saps què funcionen realment..

11. Campament de codi gratuït

Aquest lloc, com podeu esperar del nom, es resumeix en una botiga de codificació en línia gratuïta. Us dóna la possibilitat de treballar al vostre ritme, la qual cosa és ideal per a tots aquells que estiguin ocupats. Cobreixen detalladament HTML, CSS i Javascript. Una cosa fantàstica d’aquest lloc és que quan finalitzeu el currículum obtindreu un certificat per demostrar que heu completat el curs. Completes el currículum completant cinc projectes finals, cosa que et permet obtenir una experiència del món real amb les habilitats que busques aprendre.

Entre tots aquests programes, sentim confiança que trobaràs la millor manera d’aprendre la codificació per a tu, tant si busqueu cursos gratuïts, un bootcamp de codificació en línia gratuïta, cursos de pagament, aquestes fonts ho tenen tot. Seran inestimables quan intenteu aprendre HTML, CSS, Javascript, Python, SQL, iOS i / o Data Science.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map