Constructors de llocs web gratuïts: com podeu crear un lloc web gratuïtament? (Maig 2020)

De debò? Un propietari de petites empreses, sense habilitats de disseny i poc pressupost, pot crear un lloc web de forma gratuïta?


La resposta és que sí. I ni tan sols heu de ser tècnics per fer-ho.

Com crear un lloc web gratuït?

Les moltes empreses noves no estan preparades per gastar grans diners en construir un lloc web. Però aquí hi ha el problema: si no teniu un lloc web, algú sap que teniu una empresa? La gent ja no troba empreses, els motors de cerca troben llocs web de negocis.

Com va començar a crear el lloc web gratuït? Us ajudarem a fer exactament això.

Opcions sobre el lloc web

Només hi ha dues maneres de crear un lloc web sense pagar a un professional que us ajudi: aprendre a codificar o utilitzar un creador de llocs web gratuït.

Aprendre a codificar és un pla fantàstic, aquí en tenim alguns recursos gratuïts per ajudar-vos Però això no millorarà el vostre lloc web ràpidament. Els constructors de llocs web en línia ofereixen una opció molt més ràpida i fàcil.

No són perfectes, però per a una petita empresa, sobretot, amb competències web limitades i un pressupost reduït, poden ajudar-vos a aconseguir un lloc web professional de manera ràpida i econòmica.

Pros i contres dels constructors de llocs web gratuïts

Pros

 • Creeu un lloc web sense gastar diners
 • Senzill d’utilitzar: ideal per a petites empreses
 • No calen habilitats tècniques o de disseny
 • Inclou plantilles i eines
 • Plans premium disponibles a mesura que creixes

Contres

 • Els anuncis apareixen al vostre lloc
 • Opcions de comerç electrònic molt limitades en plans gratuïts
 • No sempre és fàcil de personalitzar
 • Configureu-vos que sigui propietari, més difícil de moure el vostre lloc
 • Els plans Premium són molt més cars que els amfitrions web tradicionals

Vegem les raons per les quals pensem que els creadors de llocs web són excel·lents per a principiants que vulguin obtenir un lloc web gratuït ara mateix..

Per què fer servir un creador de llocs web gratuït

Per crear el vostre propi lloc web quan no tingueu antecedents tècnics, són claus les eines adequades. A continuació es mostren algunes de les grans eines i funcions que són estàndard en la majoria del creador de llocs lliures.

Arrossegar i deixar anar

Tot el punt d’arrossegar i deixar anar és el que us permetrà utilitzar el cursor per situar o moure els elements en una pàgina web. Assenyaleu i feu clic, arrosseguent la imatge o el giny al lloc que vulgueu, i només deixeu-lo anar.

És fàcil i intuïtiu: no és necessari el codi i els resultats es veuen immediatament. Si no us agrada, feu clic a la X per suprimir-la i arrossegueu una altra cosa per sobre.

Nom de domini personalitzat

Si heu pensat en un lloc web, potser ja heu comprat el vostre nom de domini. Una bona notícia és que encara podeu utilitzar-lo: el vostre propi domini facilita que els motors de cerca us trobin.

Un cop escolliu el creador, podeu connectar el vostre nom de domini. Tingueu en compte que la majoria de constructors cobren una quota mensual per connectar el domini al vostre lloc.

wix

Botiga en línia (comerç electrònic)

Quan podeu configurar una botiga en línia de forma gratuïta, és sens dubte un gran negoci. Els constructors de llocs també ho fan fàcil, però, dit això, gratuït té els seus límits.

La majoria de les opcions de comerç electrònic designen la mida de l’inventari, sovint limitat a cinc articles. Controlen el nombre de processadors de pagaments, que tendeixen a venedors tradicionals com PayPal.

Però sí que us donen una manera de començar a vendre en línia ara mateix i podeu passar al pla de pagament si necessiteu més recursos.

pesadament

Domini Lliure

La majoria de constructors us ofereixen un nom de domini gratuït. PER … en realitat és un subdomini. Si utilitzeu per exemple Wix, el vostre domini seria: www.mywebsite.wixsite.com. Els motors de cerca no afavoreixen aquest tipus de configuració.

Normalment podeu comprar un domini al voltant de 12,00 dòlars. Namecheap és un lloc fantàstic per fer-ho perquè inclouen privadesa de domini de forma gratuïta.

ucraft

Web Hosting

Un creador de llocs web gratuït allotja el vostre domini: són el vostre propietari en línia. A canvi d’acollir gratuïtament, els vostres visitants veuran anuncis.

A mesura que el vostre lloc crea trànsit, potser desitgeu més amplada de banda o funcions sense els anuncis. Tots els constructors gratuïts tenen plans premium per ajudar-los, però poden ser-ho

És significativament més car que allotjar un lloc en un proveïdor convencional.

botigues web

Intuitiu

Els constructors gratuïts són fàcils d’utilitzar i són més fàcils de descobrir. Aquest és el seu negoci: és més senzill que tu i la teva petita empresa puguin seguir en línia.

jimdo

Disseny responsiu

El disseny sensible significa que el vostre lloc web respon a la mida de la pantalla en què es mostra. Al voltant del 48% de l’activitat en línia té lloc en dispositius mòbils, per la qual cosa és imprescindible un disseny sensible.

La majoria de constructors proporcionaran plantilles o temes per ajudar-vos a construir el vostre lloc. Comproveu-ho sempre en dispositius de mida diferent i en diferents navegadors.

mozello

Integració en mitjans socials

La majoria dels creadors de llocs web inclouran algunes eines o widgets de xarxes socials. La majoria inclouen icones de compartir per mostrar-vos les vostres publicacions i les vostres pàgines, de manera que les persones poden compartir contingut que els agradi.

Alguns ofereixen widgets per proporcionar enllaços als teus propis comptes o fins i tot per mostrar els teus tweets o publicacions directament al teu lloc.

flux web

Optimització del Motor de Cerca

Els constructors de llocs web gratuïts ofereixen uns suports bàsics per facilitar als motors de cerca el vostre lloc. Aquest és tot el punt de SEO.

Aquestes eines solen incloure formularis per afegir meta dades o títols SEO i text alt per descriure les vostres imatges. Tot i que aquestes eines són útils, millorar la vostra posició als resultats de la pàgina de cerca (SERPs) requereix una xarxa molt més àmplia.

imcreator

Petit negoci amigable

Principiants benvinguts! Un cop més, aquests constructors estan dissenyats per a propietaris de petites empreses, donant-los l’oportunitat d’aconseguir en línia ràpidament sense fer cap inversió significativa en efectiu.

zoho

Sistema de gestió de continguts

Un sistema de gestió de continguts (CMS) és una interfície que la majoria de la gent troba fàcil i fàcil d’utilitzar. Sembla similar a les aplicacions de programari fora de línia com Microsoft Word, amb opcions bàsiques de format per afegir contingut.

lloc123

14 Millors constructors de llocs web gratuïts

Quina és la més adequada per a la vostra petita empresa? Aquí tenim la nostra visió dels principals fabricants actuals.

1. Creador de llocs web Weebly

creador de llocs web Weebly

Weebly és un dels constructors gratuïts més populars. És extremadament fàcil d’utilitzar, el CMS inclou un creador d’arrossegament i eixida, eines de SEO i nombre d’aplicacions per afegir més funcionalitat. El pla gratuït inclou un nom de subdomini, suport via xat i correu electrònic, així com certificat SSL. (El certificat SSL és una eina de verificació de seguretat: canvieu el vostre domini des d’HTTP a HTTPS.) Podeu utilitzar la seva aplicació mòbil gratuïta per gestionar el vostre lloc fora de línia..

Weebly inclou dissenys estàndards (plantilles), però la selecció és una mica limitada. Una limitació força molesta és la manca de mediateca: cada imatge ha de penjar-se cada vegada, fins i tot si ja la heu utilitzat.

No hi ha cap opció per a una botiga en línia del pla gratuït ni tan sols del pla que connecti el vostre domini personalitzat al lloc. Si voleu iniciar un lloc de comerç electrònic, heu d’aconseguir el vostre pla Pro.

Pros

 • El CMS simple i intuïtiu inclou un creador d’arrossega i deixa anar
 • El pla gratuït inclou SSL
 • Aplicació mòbil per accedir al lloc des de qualsevol lloc
 • Suport de xat i correu electrònic per obtenir un pla gratuït

Contres

 • Nombre limitat de plantilles
 • No hi ha opcions de comerç electrònic al pla gratuït
 • No hi ha una mediateca d’imatges

Visiteu Weebly aquí

2. Creador de llocs web Wix

creador de llocs web wix

Wix és un creador de llocs web gratuït amb tantes opcions que us faran girar el cap. Tenen tones de plantilles de disseny sensibles que són força fàcils de personalitzar. Probablement la millor característica per a principiants és el Wix ADI – Artificial Design Intelligence. Bàsicament, respon a algunes preguntes i Wix crea una plantilla personalitzada per al vostre lloc.

El pla de lliurebie inclou l’accés a l’extensa biblioteca de plantilles, un subdomini i hosting gratuït, així com una opció limitada de comerç electrònic. No identifiquen clarament quines funcions són gratuïtes i quines són premium, així que assegureu-vos que ho sol·liciteu.

Dues coses a destacar. Primer, Wix no és tímid quan es tracta de publicitat. El vostre lloc es completa amb un anunci de pancarta. En segon lloc, tot i que les plantilles són fantàstiques, no són intercanviables. Si voleu canviar, perdreu contingut o personalitzacions que hàgiu fet.

Pros

 • Tones de plantilles sensibles
 • Fàcil d’utilitzar per generar arrossegar i deixar anar
 • La interfície d’Intel·ligència de Disseny Artificial pot crear un lloc personalitzat que respongui a les preguntes d’existència
 • Opcions raonables per a una petita botiga en línia de forma gratuïta
 • Tipus de lletra, animacions, fons de vídeo i efectes de paralaxi il·limitats.

Contres

 • SEO afectat pel subdomini donat en pla gratuït
 • Càrrec mensual per utilitzar el vostre propi domini
 • Ubicació d’anuncis agressius en pla gratuït

Més informació sobre Wix

3. WordPress.com

wordpress

WordPress.com va començar com una plataforma de blocs gratuïta amb un CMS personalitzat. (Aquest mateix CMS és una aplicació gratuïta per a proveïdors d’allotjament de pagament.) WordPress.com és excel·lent per a un bloc bàsic, però pot requerir una mica més d’esforç per a un principiant que intenti construir un lloc web per a petites empreses..

WordPress.com us ofereix uns quants temes gratuïts quan us registreu. Obteniu un subdomini i alguns plugins, inclòs Jetpack, que us proporciona molta més capacitat. No hi ha cap generador d’arrossegament i de caiguda i el quadre de comandament és menys intuïtiu per a principiants. Una característica excel·lent és la capacitat d’exportar el vostre contingut, de manera que aquesta plataforma d’allotjament gratuïta és més fàcil de transmetre de la majoria dels altres constructors gratuïts.

Per a les petites empreses, els plans premium són aproximadament quatre costos més alts que l’ús d’un proveïdor tradicional d’allotjament i el mateix CMS.

Pros

 • Gran plataforma de blocs
 • Fàcil d’utilitzar per generar arrossegar i deixar anar
 • Biblioteca d’imatges, temes i plugins gratuïts
 • El contingut es pot exportar al lloc de migració
 • El pla gratuït és una manera senzilla d’aprendre informació bàsica sobre WordPress CMS

Contres

 • SEO afectat per subdomini
 • Plans premium molt cars
 • Els complements i els temes són limitats i controlats fins i tot en plans premium

Visita WordPress.com

4. Site123 Constructor de llocs web

Creador de llocs web Site123

Site123 adopta un enfocament diferent dels seus competidors: no hi ha cap generador d’arrossegament i caiguda. En lloc d’això, només heu de penjar el contingut i es produeix amb un disseny sensible. Podeu obtenir un lloc molt ràpid.

El lloc 123 és el més alt en el servei d’atenció al client, amb suport 24 hores al dia, a través de xat, correu electrònic i sistema de bitllets. S’inclou en el pla gratuït, juntament amb el vostre subdomini gratuït, eines de SEO i accés a diverses plantilles de disseny sensibles. Podeu obtenir una opció de comerç electrònic amb un creador de botigues específic, però requereix un pla premium.

El lloc 123 afirma que és molt SEO, però realment no s’aplica a cap lloc amb un subdomini. Hi ha una tarifa única per als plans de prima i una garantia de devolució de 14 dies si trieu aquesta ruta.

Consulteu el lloc123

Pros

 • Bona selecció de plantilles de disseny sensibles
 • No cal tenir edificis; només cal penjar contingut
 • Imatges gratuïtes incloses en l’assistent de configuració
 • Ressenyes molt positives d’atenció al client
 • El pla Premium inclou el registre de domini

Contres

 • No hi ha opció de comerç electrònic de pla gratuït
 • Els preus per als plans premium no són transparents
 • S’han presentat plans de paquets però no s’expliquen detalls

5. Creador de llocs web sorprenent

Creador de llocs web sorprenent

Strikingly és un creador de llocs web més recent. Amb el seu pla gratuït, podeu obtenir un subdomini, allotjament i l’opció per a una botiga en línia de producte únic. Els seus anuncis són menys intrusius que altres, escollint afegir una insígnia al peu de pàgina.

El tauler d’edició és fàcil d’utilitzar, les plantilles són sensibles i personalitzables. Hi ha una funció interessant que crea automàticament el vostre lloc des de la pàgina de LinkedIn. Tampoc cobren cap quota addicional per a les transaccions de comerç electrònic (encara teniu comissions del proveïdor de pagaments.)

Però Strikingly va ser dissenyat per crear pàgines web exclusives i minimalistes, l’únic format disponible de forma gratuïta. Podeu crear un lloc de diverses pàgines, però heu de comprar un pla premium per fer-ho.

Fes una ullada a Cola

Pros

 • Editor de lloc senzill d’utilitzar
 • Àmplia selecció de plantilles molt bones i sensibles
 • Estil mínim d’una pàgina única molt actual
 • Publicitat menys intrusiva
 • No hi ha cap quota afegida als costos de transacció del proveïdor de pagament

Contres

 • Necessiteu un pla premium per tenir més d’una pàgina al lloc
 • Comerç electrònic sobre pla gratuït limitat a 1 producte
 • Els plans de preus premium es pagaven al davant, molt més cars que els amfitrions tradicionals

6. Creador de llocs web Ucraft

Creador de llocs web Ucraft

UCraft té unes grans característiques i limitacions greus en el seu pla gratuït. Les bones notícies: us permeten connectar un domini personalitzat al vostre lloc sense càrrec addicional. És excel·lent per a SEO i és molt més fàcil per recordar els vostres clients que un subdomini. També podeu utilitzar Google Analytics i obtenir un SSL.

Les males notícies, la personalització del pla gratuït és realment limitada. Ucraft tendeix a les pàgines de destinació més que les opcions de diverses pàgines més grans. Tampoc hi ha opcions de botiga en línia al pla gratuït, però sí que tenen plans premium amb una prova gratuïta de devolució de 14 dies.

Tenen una gran quantitat de plantilles responsives, una aplicació d’idioma, un creador de logotip gratuït i un creador de pàgines de destinació, que és genial. Els plans premium són gairebé iguals amb altres constructors.

Visita Ucraft

Pros

 • Connecta el domini personalitzat sense càrrec
 • Bona selecció de plantilles sensibles
 • Creador de logotip gratuït
 • SSL inclòs
 • Lloc multilingüe amb aplicació d’idioma gratuïta

Contres

 • La personalització de les plantilles està limitada en un pla gratuït
 • No hi ha cap botiga en línia de pla gratuït
 • eCommerce gestionat a través de Shopify, no el lloc més fàcil

7. Creador de llocs web de Lander

Lander Website Builder

Lander fa pàgines de destinació: parlem de marca. Una pàgina de destinació sol ser una pàgina web autònoma que promou una crida a l’acció específica (CTA.) Tot el que significa realment és que voleu que el visitant faci una acció específica: comprar alguna cosa, unir-se a alguna cosa o trucar a algú..

En termes gratuïts, Lander estén aquest concepte massa lluny. Et permeten utilitzar un dels seus plans premium per a una prova gratuïta de 14 dies. Si no el compreu, el vostre lloc encara no funciona, però moltes de les funcions estan desactivades. Lander sembla estar dirigit a empreses de màrqueting digital amb una certa quantitat d’experiència tecnològica.

Probablement no és la millor opció per a les petites empreses que construeixen el seu primer lloc.

Pros

 • Bona selecció de plantilles sensibles
 • Estils actuals i minimalistes
 • Orientat a professionals del màrqueting
 • Moltes integracions: Facebook, Mailchimp, Zapier
 • A / B Prova de divisió

Contres

 • Cap pla gratuït: només prova gratuïta
 • Plans premium molt cars
 • Per als usuaris amb més tecnologia que els principiants

8. Creador de llocs web Jimdo

Creador de llocs web Jimdo

Jimdo és un potent creador de llocs web amb la majoria de les ofertes estàndard del seu pla gratuït. Amb un subdomini gratuït, accés a plantilles responsives i, com Wix, utilitzen disseny artificial per crear una plantilla personalitzada per al vostre lloc. Però també hi ha algunes limitacions greus.

El pla gratuït no ofereix cap tipus de suport, sinó que el diuen el seu pla “Play”, cosa que implica que no és una cosa que una petita empresa escolliria. No hi ha eines de SEO ni opcions de comerç electrònic fora dels plans premium.

Els preus de la majoria dels plans premium estan en la mateixa gamma que els altres proveïdors, però són molt més cars per obtenir una funcionalitat completa.

Pros

 • Procés de disseny artificial per produir llocs personalitzats
 • Forma molt ràpida de posar en funcionament el lloc
 • Eines bàsiques d’ús de SEO senzilles
 • Connecta fàcilment els comptes de les xarxes socials
 • Personalitza el lloc afegint o editant blocs existents

Contres

 • No hi ha atenció al client pel pla gratuït
 • No hi ha plantilles – només ADI
 • No hi ha botiga en línia en pla gratuït
 • Plans de prima costosos

Més informació sobre Jimdo

9. Creador de llocs web de Carrd

Constructor de llocs web de Carrd

Carrd és com Strikingly: l’utilitzeu per crear llocs d’una sola pàgina. És increïblement assequible: el pla de prima només és de 19 dòlars a l’any. El propi lloc web de Carrd és un impressionant lloc d’una sola pàgina. Algunes de les plantilles repliquen aquest estil.

No hi ha cap opció real per a un lloc de diverses pàgines, però ofereixen una plantilla en secció que utilitza botons per mostrar diferents blocs de contingut en un mateix fons en un mateix lloc.

Però, literalment, podeu començar a crear el vostre lloc ara mateix en línia, sense targeta de crèdit, ni tan sols heu creat cap compte. És una mica boig. Les plantilles donen resposta, és molt fàcil d’utilitzar i la publicitat és clau.

Francament, per 19 dòlars a l’any, la prima pot ser fins i tot millor que gratuïta. Podeu utilitzar un domini personalitzat, afegir opcions de pagament, llistes de correu electrònic directes i altres complements excel·lents.

Pros

 • Llocs d’una pàgina minimalistes: molt actual
 • Plantilles responsives
 • Un pla de prima increïblement assequible
 • Publicitat de clau baixa en pla gratuït
 • No es requereix cap compte: només cal triar una plantilla i començar

Contres

 • No hi ha llocs de diverses pàgines
 • No hi ha opcions de comerç electrònic
 • Sense suport

Consulteu Cardd aquí

10. Creador de llocs web Zoho Sites

Creador de llocs web Zoho Sites

Zoho no és gratuït, però té una prova gratuïta. (Cosa que potser no coneixeu des de la pàgina de destinació.) Zoho té un creador d’arrosseguament i un creador visual que us permet treballar al navegador per veure els canvis immediatament. Tenen plantilles responsives creades amb seccions i podeu canviar les plantilles sense perdre contingut.

Per a usuaris més tècnics, hi ha un editor de codis i l’opció de fer proves de divisió per ajudar-vos a veure quin contingut funciona millor. Hi ha diversos complements i moltes aplicacions addicionals per a funcions empresarials.

Pros

 • Arrossegueu i deixeu anar el creador mitjançant el tauler de control
 • Creador visual per editar al navegador
 • Selecció de plantilla responsiva
 • Prova de divisió
 • Gran selecció d’integracions d’aplicacions de tercers

Contres

 • No hi ha pla gratuït
 • L’assistència només funciona 5 dies a la setmana
 • No hi ha botiga en línia sense integració

Més informació sobre els llocs web Zoho

11. Creador de llocs web de Google My Business

Creador de llocs web de Google My Business

És Google, és completament gratuït i utilitza la informació que heu introduït al perfil de l’empresa. No cal dir que el SEO està inclòs.

Per aprofitar aquesta plataforma heu de verificar a Google My Business. No hi ha plans de pagament: Google us permet interactuar amb tots els seus serveis, incloses les ressenyes dels clients, les analítiques i els mapes de Google un cop heu verificat el vostre negoci. (Envien una postal per verificar la vostra adreça.)

Després d’això, podeu utilitzar el nou creador de llocs web per crear un lloc gratuït que tiri informació del vostre compte empresarial. Podeu afegir imatges, actualitzar els horaris de funcionament dels canvis de temporada, executar una promoció i afegir una ubicació. El creador de llocs web és sensible, fàcil d’utilitzar, que podeu iniciar la sessió des del telèfon – és tot el dia de Google, tot el dia.

Pros

 • Tot gratis – sense pla de costos
 • Allotjament gratuït
 • Integrat amb la informació de Google Business
 • Domini personalitzat
 • Augmenta la participació amb els clients

Contres

 • Només per a membres de Google Business
 • És necessària la verificació empresarial de Google
 • El negoci principal de Google és vendre publicitat

Obteniu més informació a Google My Business aquí

12. Sobre.me

About.me Creador de llocs web

About.me és més un creador de llocs web per a particulars que una petita empresa. Però si sou un consultor o un professional solista, About.me pot ser el que necessiteu. Malauradament, si voleu mostrar cartera, necessiteu el pla premium.

Hi ha un pla gratuït i el subdomini és més útil: about.me/ el teu nom per a les persones que intenten trobar-te. També us ofereix una opció per ressaltar un CTA específic amb una superposició i un complement inusual per connectar una captura de pantalla del vostre lloc a qualsevol correu electrònic del domini..

En cas contrari, sembla més un currículum en línia que un lloc web.

Pros

 • Ideal per a la promoció individual
 • Allotjament gratuït
 • Plantilles responsives
 • Subdomini útil per a particulars

Contres

 • No és realment per a petites empreses
 • Sense cartera en pla gratuït
 • Funcionalitat limitada en comparació amb altres constructors

Vés a veure About.me

13. Format

Formatar el creador de llocs web

El format és realment més un creador de carteres que un creador de llocs web genèrics. És una opció ideal per a petites empreses que volen mostrar i vendre la seva obra. Malauradament, no és realment gratuït, però ofereix una prova gratuïta de dues setmanes.

Com tota la resta, Format ofereix plantilles de resposta (temes) definitivament adreçades a artistes visuals, dissenyadors i creadors. Hi ha 3 plans de pagament, el menys car amb una opció de botiga en línia petita. Una valuosa característica dels dos nivells de preus següents és una àrea privada perquè els clients revisin, demostrin i aproven mostres de treball en línia.

El format és una eina molt maca depenent del que feu, però el pla bàsic és realment bàsic, per tant, si no us interessa cap prestació de preus més elevats, consulteu.

Pros

 • Excel·lent per a agències i dissenyadors visuals
 • Connecta el teu propi domini: no hi ha subdominis
 • Temes de resposta
 • Àrea privada per mostrar als clients les proves del producte laboral
 • Opció de comerç electrònic per a tots els plans

Contres

 • No hi ha pla gratuït
 • El pla bàsic està limitat per a la botiga en línia
 • El preu és molt més car que un host tradicional

Vés a Formatar

14. WordPress + Elementor

Creador de llocs web wp + elementor

Elementor és un complement de creador de pàgines gratuït que s’ha afegit a una instal·lació de WordPress en una plataforma tradicional d’allotjament com GoDaddy o Bluehost. Tot i que el connector mateix és gratuït, haurà de pagar per allotjament, normalment al voltant de 80,00 dòlars anuals o menys, si es compromet a un pla de tres anys.

Inclouem aquesta opció per a petites empreses que ja han adquirit un paquet d’allotjament i volen un creador d’arrossegar i deixar anar amb una interfície visual. El connector és el creador de llocs web i quan compreu el vostre propi allotjament, no hi ha anuncis i normalment podeu obtenir un domini gratuït.

Pros

 • El complement Eliminator és gratuït
 • Temes de resposta gratuïts dissenyats per treballar amb el connector
 • Visual Builder per fer canvis al navegador
 • Creeu blocs reutilitzables
 • Disposicions de pàgines i seccions incloses amb el complement

Contres

 • Cal tenir hosting pagat
 • Pot entrar en conflicte amb temes no dissenyats per treballar-hi
 • No és tan fàcil d’utilitzar com altres constructors

Més informació sobre Elementor

Resumint

Els creadors de llocs web gratuïts estan definitivament disponibles. Són fàcils d’utilitzar, no requereixen cap disseny ni habilitats tècniques i treballen en totes les mides de pantalla diferents: des d’escriptoris fins a tauletes fins a telèfons intel·ligents.

Com decidiu què us convé??

 1. Penseu en la quantitat de suport que necessiteu.
 2. Quant personalitza voleu fer?
 3. Si voleu una botiga en línia, assegureu-vos de comprovar el preu dels plans premium.
 4. Penseu en registrar el vostre propi domini: val la pena guanyar diners a llarg termini.

El més important, no oblideu que el vostre lloc web ha d’ajudar a crear el vostre negoci. Penseu en què volen conèixer els vostres clients i què voleu que facin al respecte.

Aleshores, trieu el vostre creador de llocs web i feu avui en línia la vostra petita empresa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map