Millors llocs de blocs gratuïts maig 2020

Si no ho havíeu fet mai abans, començar un bloc em fa por.


Incertesa, por a fallar, no saber per on començar. Aquestes són totes les reaccions comunes.

Però mirar els famosos bloggers que guanyen diners seriosos en línia és suficient per continuar endavant.

Per on fins i tot comença? Com trieu el millor lloc per començar? A continuació, abordarem alguns d’aquests aspectes.

Abans de parlar de decisions tècniques, hem de disminuir la mentalitat i assegurar-nos que la vostra visió s’ajusti a idees pràctiques.

3 Coses a fer abans de començar

Abans de començar, heu de planificar algunes coses prèvies sobre l’estratègia que us ajudaran a llarg termini.

1. Trieu el vostre nínxol o la vostra àrea d’enfocament

Newsflash: no passareu a convertir-vos en el proper milionari del bloc de finances personals durant la nit.

Cal grau i constància. Un dels meus preferits – Bigoti del senyor Money – es rellotja una quantitat de diners ara, però es va dedicar a la feina amb més de 100 publicacions de bloc plenes de passió des del 2011 (el seu primer post).

La tecnologia d’odi? Doncs no inicieu un bloc per a portàtils només perquè podríeu pensar que és rendible.

Hauríeu d’escriure sobre sirenes? Vaig pensar que era una idea terrible que no guanyaria diners, però aparentment funciona per a això Tot Sirena bloc.

Tria, doncs, alguna cosa sobre la qual pots escriure durant 10 anys. Fins i tot si només teniu previst fer un blog per 5.

Alguns exemples de nínxols que podeu considerar:

 • Viatjar
 • Mames / Parenting
 • Menjar
 • Salut
 • Aptitud
 • Tecnologia / Internet
 • Entreteniment
 • Finances
 • … la llista continua

Aquesta no és una llista concloent i es poden desglossar encara més!

En realitat, és millor començar més petit i pujar fins a un nínxol expandit des d’allà.

2. Escriviu els vostres temes abans del temps

Recordeu com a l’escola quan tenia un paper s’asseia allà i mirava durant hores?

Això passa molt amb els blogs.

Excepte que si no teniu l’únic ajustat la data límit, sereu tan propensos a la dilatació, que tornareu a mirar enrere i us adonareu que no heu publicat cap bloc durant 6 mesos.

Una tàctica és combinar els vostres processos i planejar-ho tot amb antelació. Així que en comptes de pensar què escriure cada vegada que s’asseu, idealment el contorn ja estaria escrit.

Abans d’iniciar el vostre bloc, penseu en cinc temes generals que voleu abastar al vostre lloc. Aquests seran els vostres conceptes d’alt nivell sobre els que vareu les vostres publicacions.

A continuació, passa tres hores cada tres mesos escrivint idees sobre el títol de la publicació que encaixen en un d’aquests temes. Abans de crear un tema nou, hauríeu d’escriure aproximadament cinc publicacions del bloc sobre cada tema.

A continuació, una vegada al mes, en una sessió, escriviu un esquema per a les publicacions properes del mateix mes. Si escriviu quatre publicacions aquell mes, fareu un esquema per a cada publicació.

Aleshores, quan esteu preparats per escriure – boom, és molt fàcil. El contorn ja està configurat, només heu d’omplir els buits de la publicació.

3. Diferenciar-se

Hauríeu d’estimar el vostre nínxol, tenir els vostres temes i estar a punt per deixar-lo triturar una estona, sense pagar i sense elogis..

Però abans de fer tot això, cal conèixer la indústria. És probable que ja hàgiu llegit un munt de blocs al vostre nínxol, però heu d’adoptar aquí una aproximació tàctica.

Heu de triar com ressaltareu. Quines estratègies estan adoptant? Com es pot aprendre de les seves millors estratègies, però també es pot afegir?

Si el vostre millor competidor es refereix a escriure publicacions breus i a mitjans socials, podeu destacar-vos produint guies autoritàries que us posin l’agulla?

Aquestes són les coses a considerar en primer lloc.

D’acord, anem cap endins.

 

Primer: Els millors llocs de blocs gratuïts

 

WordPress.com

Sabíeu que WordPress està alimentant gairebé el 30% del web?

Wow.

Com us podeu imaginar, això vol dir que aquesta plataforma té molt a oferir, tant per a bloggers com per a empreses. En general, obteniu molta més funcionalitat i rendiment amb WordPress del que ho faríeu amb qualsevol altre lloc de blogs, és per això que el classifiquem com a número u.

Però, per què és tan especial WordPress? Bé, tot es redueix a la personalització. Aquesta plataforma és de codi obert, cosa que significa que qualsevol pot entrar i millorar la codificació per millorar-la. Des de la seva creació, hi ha hagut nombroses actualitzacions del sistema, cosa que permet als usuaris tantes més opcions a l’hora de crear el seu bloc.

Dit això, probablement hauríeu d’acollir-vos de manera autònoma el vostre blog a través de WordPress, en lloc d’acollir-lo al propi lloc. Més endavant obtindrem els avantatges de l’allotjament independent, però això vol dir que haureu de pagar per un servei d’allotjament per començar.

Tanmateix, si no esteu segurs del que voleu aconseguir amb el vostre bloc, podeu començar de franc i després anar-hi. Us recomanem que proveu les aigües i esbrineu quina direcció voleu anar per trobar un servei d’allotjament que s’ajusti a les vostres necessitats i objectius.

Resum de WordPress.com

Pros

 • Fàcil d’utilitzar: petita corba d’aprenentatge
 • Personalització increïble
 • Milers de plantilles i plugins
 • Ideal per a publicitat i màrqueting
 • Més fàcil guanyar diners que altres plataformes

Contres

 • Per obtenir totes les millors funcions, heu d’allotjar-vos
 • Hi ha una mica de codificació

Blogger

Antigament conegut com BlogSpot, aquest servei ha estat durant un temps. Google compta amb el suport de Google, de manera que ja és un pedigrí força impressionant. Blogger és una plataforma perfecta si no voleu aportar molt de temps o energia al fons (és a dir, codificar). Com que el lloc és molt fàcil d’utilitzar, és ideal per a bloggers casuals o per a aquells que escriguin més per a la diversió que els diners.

Dit això, podeu utilitzar Google AdSense per intentar obtenir ingressos del vostre bloc si voleu. Tot i que no és tan ampli com WordPress, us ofereix l’opció d’aconseguir ingressos secundaris amb la vostra redacció.

En general, si sou un principiant i voleu tenir un bloc sense complicacions, Blogger és una excel·lent elecció. Tanmateix, si teniu previst ampliar o fer-vos més grans en el futur, podeu decidir migrar a WordPress.

Resum de Blogger

Pros

 • Configuració senzilla i a bord
 • Potencial per guanyar diners amb AdSense
 • Recolzat per Google
 • Sistema estable i fàcil d’utilitzar

Contres

 • No tanta funcionalitat
 • Personalització limitada
 • Menys suport que altres opcions

Tumblr 

Tècnicament parlant, Tumblr és més una plataforma de xarxes socials que un sistema de blocs tradicionals. En lloc de crear publicacions que podeu enllaçar i compartir entre diferents perfils, les publicacions de Tumblr s’assemblen més a alguna cosa que trobareu a Facebook o Instagram.

Dit això, hi ha una mica més de control sobre el contingut i sobre com es comparteix en el sistema. En general, Tumblr està dissenyat a mida per a imatges i publicacions de text breus, en lloc d’articles de blocs de format llarg.

Un avantatge que Tumblr té sobre altres llocs de blogs és que podeu accedir-hi i gestionar el vostre compte amb un dispositiu mòbil. És molt més fàcil d’utilitzar en una pantalla més petita que us permet actualitzar el vostre bloc allà on vulgueu.

En general, us recomanem que comenceu a Tumblr si no esteu segurs de què voleu fer amb les vostres idees de bloc o com una manera d’augmentar el vostre lloc actual. Tumblr pot ser una eina senzilla per compartir les teves visualitzacions a través d’internet, fent-la ideal per a la majoria dels principiants.

Si voleu guanyar diners a Tumblr, és una mica més complicat que altres plataformes de blocs. Això no vol dir que no es pugui fer, però és més difícil. Al final, us recomanem que utilitzeu Tumblr per a la promoció d’altres materials, en comptes d’intentar guanyar diners directament.

Resum de Tumblr

Pros

 • Fàcil d’utilitzar: comença a publicar en pocs minuts
 • Administrar diversos blocs fàcilment
 • Experiència amable per a mòbils

Contres

 • Més difícil guanyar diners
 • No és fantàstic per a la redacció de formes llargues
 • És més difícil destacar-ne d’altres blocs

Wix

Si voleu aprofitar al màxim el vostre bloc, haureu d’utilitzar-lo com a lloc web propi. Fer això us permet tenir un domini personalitzat (és a dir, www.myblog.com) i tenir més control sobre tot el que passa al vostre lloc..

Wix és un creador de llocs web, però ofereix una opció gratuïta per a bloggers que volen començar sense cap inversió. Dit això, voldreu actualitzar-vos si voleu ampliar el vostre bloc (obtenir més trànsit) o ​​guanyar diners amb ell. Tot i així, és una manera fantàstica de començar la vostra carrera a blocs, ja que ofereix una configuració i un funcionament senzills.

Wix ofereix una gran varietat de temes i complements, encara que haureu d’anar premium per accedir a tots ells. També us permet promocionar el vostre bloc amb diverses estratègies de màrqueting, com ara SEO.

Un altre avantatge de Wix és que podeu afegir aplicacions al vostre lloc (amb premium), de manera que podeu utilitzar-lo com a botiga en línia o fer-lo més interactiu per al vostre públic. En definitiva, però, encara no ofereix tantes funcionalitats com WordPress, així que tingueu en compte.

Resum de wix

Pros

 • Fàcil de començar
 • Domini independent
 • Afegit funcionalitat i personalització

Contres

 • Heu d’actualitzar a Premium per obtenir tota la suite de serveis
 • Selecció limitada de temes i complements

 

Weebly

Amb els altres creadors de llocs web, sempre teniu l’opció d’introduir el codi i canviar les coses al vostre parer. Tot i que la majoria de llocs de blocs necessitaran que tinguis accés premium per fer-ho, no deixa de ser una cosa que estigui disponible si és necessari.

Amb Weebly, però, és estrictament arrossega i deixa anar. Si acabeu de començar i voleu una manera senzilla de crear el vostre bloc, això és molt més fàcil que intentar programar-lo o utilitzar codi. Dit això, però, altres plataformes us permeten arrossegar i deixar anar sense deixar de tenir l’opció d’ajustar les coses a la part posterior, així que tingueu en compte això.

En general, Weebly s’assembla molt a Wix. Us ofereix l’opció de tenir un nom de domini únic i podeu crear el vostre lloc com considereu adequat. Com Wix, heu d’actualitzar a l’opció premium per obtenir tota la gamma de serveis, però podeu començar sense fer cap inversió.

Weebly també ofereix dispositius mòbils per poder actualitzar el vostre blog en qualsevol moment. Tot i això, alguns complements o dissenys són més fàcils de disposar per a mòbils que d’altres, així que cal tenir-ho en compte.

Resum Weebly

Pros

 • Fàcil d’usar
 • No cal codificar
 • Opció de comerç electrònic

Contres

 • Personalització limitada
 • Menys control que altres opcions

Altres llocs de blocs gratuïts

Tot i que els llocs anteriors proporcionaran les millors solucions per al vostre bloc, això no vol dir que siguin les úniques opcions. A continuació, es mostren alguns llocs més per començar.

 • Mitjà: aquest lloc permet als bloggers de diferents disciplines compartir la seva feina. És senzill i fàcil d’utilitzar, però té moltes limitacions. És a dir, quant control i personalització ofereix.
 • Penzu: funcionant més com a diari en línia, podeu escriure en privat o en públic. És una manera excel·lent d’acostumar a escriure regularment, però no si voleu guanyar diners.
 • Svtble: si teniu problemes per fer arribar les vostres idees a la pàgina, aquest lloc us ajudarà a dissenyar millor contingut. Com a tal, és una bona eina per desenvolupar el vostre treball, que podeu migrar a una plataforma més favorable al màrqueting.
 • Webs: aquest és un altre creador de llocs web. És fàcil de començar, però té un nombre limitat de temes i plugins. Tot i això, ofereix una opció de comerç electrònic si voleu vendre productes al vostre bloc.
 • Espai: en general, aquest lloc està dissenyat per a professionals creatius. Heu de pagar per utilitzar el lloc (encara que ofereix una prova gratuïta), però us permet controlar i personalitzar molt.

Millor lloc per iniciar un bloc: allotjament de prop de lloc contra blogs

Quan esbrineu com iniciar el vostre bloc, una de les primeres coses que voldreu determinar és si l’acollireu vosaltres mateixos o si el lloc us proporcionarà l’allotjament. Quan us allotgeu independentment, això vol dir que trieu un servei d’allotjament que mantindrà el vostre bloc en línia.

Hi ha molts amfitrions diferents allà fora, i molts són realment assequibles per als blogs. Sempre que no necessiteu cap quantitat de funcions de fons (com un servidor dedicat), podeu començar fins a 3 dòlars al mes en alguns casos..

Alternativament, podeu triar iniciar un bloc amb una plataforma que ofereix el seu propi hosting. Tots els llocs que us hem mostrat tenen aquesta opció, cosa que facilita la implementació i funcionament.

Aquí teniu una breu comparació de les dues opcions.

Control

Si voleu mantenir un control complet sobre el vostre bloc, haureu d’acollir-vos de manera autònoma. Tot i que l’ús d’un lloc que us serveixi per això és més fàcil a la portada, significa que heu de seguir les seves normes i restriccions.

Facilitat d’ús

En la seva majoria, l’allotjament autònom requereix una mica de coneixements informàtics per fer-lo funcionar. Si esteu completament analfabets a l’ordinador, probablement no voldreu començar a pagar alguna cosa que podeu o no poder utilitzar. En general, els llocs de blogs allotjats són molt millors per als principiants i us permetrà veure com va el procés abans de comprometre’s diners.

Monetització

Esteu començant un bloc per guanyar diners? Si és així, l’allotjament independent serà la vostra millor aposta. Tot i que hi ha plataformes que permeten promocionar-se i obtenir ingressos, mai no proporcionaran el mateix nivell de monetització que podríeu obtenir acollint-lo vosaltres mateixos. A més, en molts casos, fins i tot poden tenir una reducció del seu benefici.

Com començar un bloc gratuïtament

Al principi, començar un bloc pot ser una mica aclaparador. Amb tantes opcions existents per configurar-se, com també opcions de promoció i monetització, pot ser difícil saber com començar.

Per tant, tenint en compte això, volem oferir-vos una senzilla guia pas a pas per aconseguir que el vostre bloc quedi fora del terreny. Des d’allà, podreu veure cap a on us porta.

En general pot trigar anys perquè el vostre bloc tingui el tipus de trànsit que voleu, així que heu de tenir paciència. Dit això, no et rendeixis només perquè tarda més del que voldries.

Llocs de blogs que paguen

Fins ara, hem estat parlant de com crear el vostre propi bloc des de zero. Tanmateix, què passa si voleu crear contingut sense fer tots els esforços necessaris per crear un lloc i promocionar el vostre material?

Si us sembla atractiu, aquí teniu uns quants llocs on podeu enviar material i rebre el pagament per ell. Tot i que això significa que no teniu cap control creatiu sobre el vostre treball, pot ser una manera fantàstica d’obtenir uns ingressos i una exposició laterals que podreu utilitzar per crear un bloc propi..

 • HubPages: aquesta plataforma us permet escriure sobre qualsevol cosa que us apassioni i guanyar diners fent-ho. Els vostres articles es publiquen i, al costat, es col·loquen anuncis relacionats. Mantingueu un percentatge dels diners guanyats per aquests anuncis.
 • ListVerse: si us agrada escriure articles basats en llista, aquí teniu un lloc per publicar-los. Paguen una tarifa plana de 100 dòlars per peça, però han de tenir almenys 10 seccions per considerar-les.
 • ProBlogger: aquí podeu trobar una borsa de treball per proporcionar contingut a una àmplia varietat de clients.
 • Feina autònoma d’escriptura: es tracta d’un altre lloc que us pot connectar amb treballs que necessiten contingut d’alta qualitat.

Cerqueu diferents llocs que paguin escriptors col·laboradors i envieu el vostre material per a la seva aprovació. En molts casos, podeu guanyar fins a 100 dòlars o més per article, i els millors oferiran un percentatge en funció de la popularitat del vostre article.

Conclusió

Ara que ja saps el que es necessita per començar a blocar, què t’hi atureu? Sortiu-hi i feu que aquests llocs de blogs gratuïts funcionin per a vosaltres. És la vostra passió, per què no convertir-la en una cosa real?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map