Căutați o nouă gazdă web? Utilizați această listă de verificare

Dacă încercați să alegeți o nouă gazdă web și vă pierdeți complet, vă înțeleg.


Am mai fost acolo.

Țipi la furnizorul de găzduire prin firele lor de asistență. Ei suge să răspundă, sunt inutili, nu sunt dispuși să facă compromisuri.

Sau poate că nu ai mai creat niciodată un site web și nu ai de unde să începi.

Poate că ai văzut sutele de „cele mai bune gazde web” și nu știi în cine să ai încredere.

Ei bine, azi, te apropii puțin. Utilizați această listă de verificare pentru a vă ajuta să determinați cine ar trebui să fie următoarea dvs. gazdă web.

Lista de verificare a gazdelor web pentru începători

Această secțiune acoperă elementele de bază. Dacă nu ați folosit niciodată o gazdă înainte, începeți aici. Mai jos, în articol, vorbim despre funcții avansate care pot deveni prea confuze. Așadar, dacă abia începeți, treceți pe această listă. Ajută la crearea unui document Excel care compară companiile de găzduire pe care le aveți în vedere și cât de bine îndeplinesc criteriile de mai jos.

 • Ce tip de asistență oferă compania de găzduire? Căutați asistență 24/7 prin telefon, e-mail și chat. Multe urgențe de găzduire nu se întâmplă în timpul orelor de birou.
 • Cât de rapid este suportul? Unele companii pot dura ore sau zile pentru a răspunde la bilete (Rackspace). Altele sunt super rapide și răspund imediat (SiteGround).
 • Câte site-uri web pot deține planul de găzduire? Unele pachete de început de la gazde precum WP Engine permit doar un singur site web. În timp ce alții precum SiteGround și HostGator permit site-uri web nelimitate. Aceasta este o caracteristică importantă, dar nu vă bazați singură decizia.
 • Care este garanția uptime? Oferă compania de găzduire o garanție de disponibilitate de 99,99%? Acest lucru înseamnă că acestea garantează că site-ul dvs. web nu va coborî aproape niciodată. Citiți recenziile de găzduire pe web pentru a vedea experiențe reale ale utilizatorilor.
 • Gazda oferă migrație gratuită? Migrarea site-ului dvs. web către o nouă gazdă este o sarcină descurajantă. Chiar și dezvoltatorii cu experiență și proprietarii de site-uri fac greșeli atunci când transferă gazdele. Dacă compania dvs. de găzduire o oferă pentru dumneavoastră, acesta este un avantaj imens.
 • Fac automat o copie de siguranță a site-ului dvs.? Se întâmplă greșeli. Cele mai bune gazde fac backup automat site-ului dvs. Unele gazde scârboase nu îl includ și vă pot percepe până la 150 USD sau mai mult dacă ștergeți accidental site-ul.
 • Gazda include instalări ușoare pentru platformele populare de site-uri? Este extrem de comun ca gazdele web să includă instalări cu un singur clic pentru aplicații populare precum WordPress, Magento, Drupal, etc. Asigurați-vă că gazda dvs. oferă acest lucru, dacă nu, acesta este un steag roșu.

Lista avansată de gazdă web

Trecând la unele funcții mai avansate, acestea sunt lucruri pe care nu doriți să le ratați dacă aveți ceva mai multă experiență. Acestea sunt lucruri pe care s-ar putea să le fi întâlnit în trecut, care sunt extrem de frustrante de ratat. Chiar dacă ești începător, dacă ai un site destul de mare sau complex, vei dori să iei notă de acestea.

 • Ofera gazda punerea în scenă a unui singur clic? Crearea unei copii de etapă pentru dezvoltarea site-ului este extrem de importantă. Poate fi o durere pentru a crea și transfera domenii de stadializare. Alegeți o gazdă care să faciliteze acest lucru.
 • Aveți o limită la dimensiunile unei baze de date pentru a face o copie de înscenare? Chiar și companiile de găzduire care oferă o înregistrare cu un singur clic ar putea avea o limită la dimensiunea bazei de date. Acest lucru poate fi foarte frustrant. Ceea ce contribuie la dimensiunea bazei de date este dimensiunea și calitatea imaginilor, numărul de pagini, indiferent dacă sunteți pe o platformă de comerț electronic sau nu și alte puncte de date.
 • Site-ul oferă o integrare Git? FTP este vechea cale școlară de a-ți actualiza site-ul. Dezvoltatorii de site-uri adevărate folosesc o formă de gestionare a modificărilor, cum ar fi Git. Gazdele bune oferă o integrare ușoară pentru site-ul dvs..
 • Cantitate limitată de inode pentru ca Git să funcționeze? Inodurile sunt mici fișiere create de site-ul dvs. și se pot adăuga adesea dacă utilizați un site de comerț electronic sau un alt site cu multe puncte de date. Poate fi foarte frustrant să ai o găzduire „nelimitată” și atunci îți dai seama că acest lucru nu se aplică inodurilor.
 • Ce se întâmplă dacă site-ul dvs. este hacked? Un site web al clientului la care lucram a fost hacked, iar gazda web SiteGround a eliminat întregul nostru site pentru a preveni infectarea altor site-uri de pe hostingul partajat. Acest lucru poate fi necesar din perspectiva lor, dar nu ni s-a părut corect. Nu ne-au avertizat în mod corespunzător și a provocat o durere de cap uriașă.
 • Gazda oferă monitorizare malware? Un alt articol plăcut să ai, deși ar trebui să obții și un serviciu dedicat precum Sucuri.net pentru a te asigura că ești acoperit.

Există o multitudine de alte elemente pe care să le cauți atunci când alegi o nouă gazdă. Privirea prețului este doar un aspect. Dacă creați un site minuscul de hobby, atunci veți fi în regulă cu cele mai ieftine pe care le puteți găsi cu recenzii decente. Dar dacă afacerea dvs. se bazează pe site-ul dvs. web de înaltă calitate, va trebui să obțineți o gazdă pe care vă puteți baza. O gazdă cu caracteristicile și calitatea de care aveți nevoie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map