10 legjobb domain regisztrátor (2020 május) a domain tároláshoz

10 legjobb domain regisztrátor (2020 május) a domain tároláshoz

10 legjobb domain regisztrátor (2020 május) a domain tároláshoz

Tehát regisztrálni szeretne egy domain nevet, és fogalma sincs arról, kivel induljon.


Láttad a Godaddy hirdetéseket.

A barátod elmondta neked a Namecheap-ről.

De mi a legjobb?

legjobb domén-regisztrátorok

Feltételek, amelyeket tudni kell a domain regisztrátorok vásárlása előtt

Domain vagy domain név tárolása: Leggyakrabban az a hely, ahol regisztrálja a domain nevét, az a hely, ahol a domain üzemelteti. De nem mindig. A domain név tárolását átadhatja a webgazda szolgáltatójának, miközben a regisztrátor ugyanaz marad. Például regisztrálhatja domainjét a Namecheap webhelyen, majd hostolhatja a domain nevet a SiteGround-en. És egyértelmûvé téve, hogy a web hosting különbözik a domain tárhelyétõl. Gondoljon a domain hostingra, mint a levelezési címre – néha ugyanaz, mint otthon (a regisztrátor), és néha egy P.O. mező (domain hosting cég). A metafora működik, kicsit.

Tudom: amely az Internet Corporation a hozzárendelt nevek és számok rövidítése. Az Icann egy nonprofit szervezet, amely az internet névtereivel és numerikus tereihez kapcsolódó számos adatbázis fenntartásának és folyamatának koordinálásáért felelős, biztosítva a hálózat stabil és biztonságos működését.

Kicsoda: alapvető információkat szolgáltat a domain névről, beleértve azt is, hogy ki a tulajdonosát, elérhetőségi adatait stb. (más néven domain adatvédelem)

a legrosszabb regisztrátorok

Mik a domain regisztrátorok?

Mielőtt bármilyen varázslat megtörténhet egy webhelyen, regisztrálnia kell a domain nevet. A legfelső szintű domainek (TLD) változatait, amelyeket úgy gondolunk, mint egy olyan webhely klasszikus .com kiterjesztése, mint például a Google.com, regisztrátoroknak nevezett vállalatok értékesítik. Több ezer lehetőség van a webhely domain név regisztrálására. Vessen egy pillantást a tíz legnagyobbra, amelyekkel esetleg foglalkozik, amikor egy nevet vásárol.

Legjobb domain regisztrátorok, amelyeket 2019-től lehet megvásárolni

A legnépszerűbb regisztrátor nem mindig a legjobb. A GoDaddy tíz évvel ezelőtt van – vagy van?

1) NameCheap

A NameCheap-et egyre inkább a legmegfelelőbb domain névregisztrátornak tekintik. A társaság legnagyobb erőssége az, hogy .com domainneveket árusít évente 10,99 USD-ért, ezáltal jobb hosszú távú lehetőséget kínálva azok számára, akik nagyon költségtudatosak.

A Namecheap legjobb része? INGYENES Whois adatvédelmi

Szeretné, ha Joe Shmoe tudná, hogy ki a domain tulajdonosa, és hol lakik? Nem gondoltam. Szerezd meg ezt az ingyenes adatvédelmet.

Ezenkívül tiszta és vonzó felhasználói felületük van, amelyre sok gondolat gondolt. Ezen szolgáltatások mellett a WhoisGuard-ot is nyújtják, amely „szolgáltatás, amely magánéletének védelmét nyújtja az Ön domainjében, biztonságban tartva az érzékeny adatait”. A hátránya, hogy az ügyfélszolgálat elérhetősége egy kicsit korlátozottabb. A cég az élő csevegést és az e-mail jegyeket támogatja a közvetlen telefonos támogatás révén. Agresszívabbá vált azonban az első vásárlók számára történő marketing során, olyan árakat kínálva, mint 0,48 USD.

A NameCheap egyre magasabb szintű bővítményei, mint például a .mobile és .studio, piacára is bekerültek, amelyek gyakran vonzóvá teszik azokat az embereket, akiknek a jelenlegi piac túlárazott és túlzottan eladott. Tekintettel a relatív költséghatékonyságra, a NameCheap népszerűvé vált azon emberek körében, akik a domainneveket más regisztrátoroktól kívánják átadni..

2) Google

Nehéz elképzelni egy olyan terméket vagy szolgáltatást, amelybe a nagy kereső óriásnak nincs ujja, tehát nem meglepő, hogy a Google mostantól a domain névpiac felé indul. A társaság nem áll ki abban, hogy népszerűsítse magát, mint a legjobb domain név szolgáltatót, de .com domaineket kínál évente 12 USD-tól. A Google olyan árstruktúrát is kínál, amely erőteljesen ösztönzi a hosszabb távú vásárlást, tíz évre ígérve 120 dollárt. A Google különösen népszerű azok között, akik a WHOIS adatvédelmét (domain adatvédelmet) vásárlásukhoz felár nélkül akarják.

Könnyen kezelhető, karcsú, és az egyszerűség és a sebesség prioritást élvez. A Google Domains egybeesik más Google Szolgáltatásokkal, mint például a Google Docs és a YouTube, és több száz különféle domain kiterjesztésből ingyenes privát regisztrációt kínál. Miután feliratkozott egy domain névre, megkönnyítik a G-csomag megszerzését e-mailekhez.

3) Lebeg

A vállalkozás egyik legrégebbi nevének, a Tucowsnak a tulajdonában lévő Hover az anyavállalata arra törekszik, hogy újból megvédje magát és helyreállítsa a relevanciát a piacon. Megragadhat egy .com domain nevet a látszólag ipari szintű 12,99 USD árért, és a WHOIS magánélet védelme is benne van. A Hover a legjobb domain névregisztrátor azok számára, akik utálják további termékek, például a hostolási szolgáltatások eladását. Mindent elmondnak neked, amit tudnia kell anélkül, hogy attól kellene aggódnia, hogy hirdetés után eltalálják őket. Emiatt a domain név regisztrálása még soha nem volt ilyen egyszerű.

A hátránya, hogy a telefonos támogatás csak a nap egy részén érhető el, és a livechat szintén foltos a rendelkezésre állás szempontjából. Ezenkívül nem kínálnak webtárhelyet.

4) Dynadot

Ha egy halom ingyenes extrát keres, a Dynadot minden bizonnyal minden domain név regisztrátornak fizeti a pénzüket. Az első éves .com neveket 8,40 dollárért adják el, a megújítások pedig csak 11,20 dollárért. A cég honlapkészítő csomagja tartalmaz egy ingyenes, egyoldalas kialakítást. Ez a webhely e-mail tárolást is kínál, amely nagyszerű, ha professzionálisabb e-maileket szeretne csatolni a domain névhez. Nagy értékesítési pont mindazok számára, akik a piacon mintát szeretnének találni, a Grace Deletion opció, amely lehetővé teszi a domain név visszajuttatását a regisztrációtól számított 5 napon belül..

5) NameSilo

A NameSilo egy olyan domain regisztrátor, amelyben megbízhat, és átlátható árképzéssel rendelkezik. Ha feliratkozik a NameSilo-ra, akkor nem fog meglepni olyan árszerű taktika, mint a rejtett díjak vagy az átutalási díjak. Ezenkívül nem is próbálják megfizetni az Ön által nem igényelt szolgáltatásokért. A NameSilo kilenc dolláros domain nevet kínál az első évre.

A NameSilo számos különféle funkcióval rendelkezik, amelyeket ingyenesen használhat. Ezek a szolgáltatások magukban foglalják a domain név továbbítását, a beállításjegyzék zárolását, a DNS kezelését, a portfólió kezelését és az e-mail továbbítást. Más domain névregisztrátorok általában számítanak fel Önnek az ilyen szolgáltatásokért, ám ezek a NameSilo szolgáltatásban ingyenesek. Bonyolult lehet navigálni a NameSilo-ban, csak annyi szöveg van egy oldalon, hogy nagyon elfoglalt lehet. Nem is beszélve arról, hogy a weboldal kicsit keltezett.

Oké domain regisztrátorok:

Ezek a domain regisztrátorok nem különösebben jó – és egyenesen nem is rossz. Néhányan szeretik őket, mások utálják őket.

6) GoDaddy

A blokk egyszerűen a legnagyobb név a GoDaddy. A GoDaddy hamarosan erőteljesen követte a kemény domain szereplőket, mert hajlandó rendszeres ügyleteket ajánlani az új névregisztrációkkal kapcsolatban, ám jelentősen visszafogta a kuponkódok újbóli felhasználását. A kísérő áremelkedések 7,99-ról 14,99 dollárra emelték a szokásos .com regisztráció éves díját, bár az új vásárlók általában első centi engedményeket kaphatnak 99 cent tartományban. A Godaddy hozzáférést biztosít számos TLD széles skálájához, beleértve számos tengerentúli lehetőséget.

És szerezzük meg – másnap felszámítottak $ 17.99 megújításra – tudták, hogy bezártak vagyok, mert közel vagyok a megújítási dátumhoz.

Szóval tudod mit, nem bízom bennük annyira – ők próbálnak kihasználni engem.

A GoDaddy több mint 17 millió személy és entitás nevében kezeli a domain neveket. A cég a 24 órás telefonos rendelkezésre állásnak köszönhetően egyértelműen legjobb domain-regisztrátor azok számára, akik ügyfél támogatást igényelnek.

Miért kellene mennie a GoDaddy-vel – ha az összes domain már ott van, akkor mi lesz néhány dollárral többet évente, hogy összetartsa őket.

IGEN – meglehetősen szilárd ügyfél-támogatással rendelkeznek a nap 24 órájában, a hét minden napján.

Egy másik bónusz – ha sok domaint vásárol, akkor nagy kedvezményekkel is rendelkezik domain-vásárlók klubjával -, mint az Amazon Prime.

7) Gandi

Gandi kínálatát tekintve valamivel különbözik a többi domain regisztrálótól. Ahelyett, hogy hozzáférést biztosítana minden TLD-hez a nap alatt, a Gandi azokra a konkrét ajánlatokra összpontosít, amelyek a legnépszerűbbek. A cég olyan árképzési struktúrát alkalmaz, amely megtéríti a mennyiséget, így azok a tulajdonosok, akik évente több mint 12 000 dollárt vásárolnak velük, évente akár 8,80 dollár kedvezményt kapnak. Kiindulási ára évente 15 USD a .com-nál, tehát a vállalat nem képviseli a gyilkos választást azok számára, akik csak kis tevékenységet akarnak végezni, vagy csak maroknyi domainnevet regisztrálnak. Nagyszerű választás azonban a nagy volumenű domain-eladók és -vásárlók számára.

A domain regisztráció részét képezi a webhely két ingyenes tárolt weboldala, a „Gandi Blog” (Gandi blogging webes sablonja), egy éves SSL-tanúsítás, e-mail és még sok más. A Gandi székhelye Franciaországban van, így ügyfélszolgálatuk nem fog nagy segítséget nyújtani Önnek, hacsak nem beszélsz franciául. Nincs élő csevegési támogatás vagy telefonszám, amelyre fel lehet hívni, tehát csak e-mailen keresztül lehet megszerezni őket.

8) Hostgator

2002 óta a HostGator olyan vállalkozás, amely inkább webtárhely-szolgáltatónak, mint domain-eladónak tekinti magát. A társaság nem különösebben nehéz a domain nevek üzleti életben való előmozdítására, de a .com éves ára 12,95 dollár meglehetősen versenyképes. Az egyik nagy funkció, amely segít fenntartani ezt a szolgáltatót versenyképes, az, hogy WordPress tárhelyet kínálnak. A hátránya, hogy a domaintulajdonosoknak fel kell készülniük arra, hogy eladják. Ez azonban hasznos lehet a viszonylag újoncok számára, akik azt akarják, hogy egy hosting cég segítsen nekik egy egész webhely felállításában.

9) Bluehost

A Bluehost újabb belépő a díjmentes domain név felkínálására irányuló játékban a fizetett web hosting terv mellett. A Bluehost az SSL-t ingyenes SSL-tanúsítvánnyal ajánlja fel mindenki számára, aki rendelkezik WordPress-tárfiókkal. Ezenkívül PHP-lehetőségeket kínálnak azok számára is, akik dinamikus webtartalmat kívánnak tárolni. A Bluehost első alkalommal történő 11,99 dolláros regisztrációs költsége könnyen legyőzhető, akárcsak az évi 15,99 dollár megújítási díja..

Egyenesen rossz – A legrosszabb regisztrátorok:

Nem – nem szeretjük ezeket.

Régi iskolák, drága, és nem jó ügyfelek számára. Vásároljon ezeken keresztül saját költségén – figyelmeztette Önt!

10) name.com

A Name.com valószínűleg nem az első olyan cég, amelybe a legtöbb domainer felkerül, de egy ingyenes domain név ajánlatát, minden WordPress tárhely-tervvel együtt, vonzóvá teszi egy adott közönség számára. A társaság TLD-jeinek listája egyértelműen elgondolkodtató az áttekintéshez, és ez határozott plusz a vevő számára, akinek csak .COFFEE vagy .EQUIPMENT domain névvel kell rendelkeznie. Az első év .com domainjei 8,99 dollárért árulnak, és a megújítási díjak ésszerűen 12,99 dollárval érkeznek.

Az ügyfélszolgálat szempontjából a cég nem a legjobb domain szolgáltató. A Name.com hétfőtől péntekig telefonos támogatást kínál, és az élő chat minden nap elérhető a nap egy részében.

11) 1 és 1

Az 1and1 egy agresszív első év regisztrációs ajánlatával próbálja felhívni a figyelmét 99 centre. Sajnos a megújítási ár gyorsan felmegy 15 dollárra. Ez egy jó választás azoknak, akik a következő évben domain nevet akarnak vásárolni, és egy másik domain-regisztrátorhoz továbbítják a domaint. Ha egyetlen domainregisztrátorral szeretne letelepedni, akkor az 1and1-hez nem sok más tartozik, mint a kísérő webtárhely-értékesítési szokásos litvánia mellett..

Fontos az is, hogy elolvassa a szerződés finom nyomtatását, hogy jobban megértse a lemondási ablakot. Ha valaha úgy érzi, hogy le kell mondania, akkor nem lesz könnyű, és vagy visszautasítják, vagy nem bocsátják ki a visszatérítést. Ezenkívül 1&1 Az Internet nem kínál prémium DNS-t vagy bármilyen más módszert a domainek biztonságossá tételére. Az általuk kínált alapvető, és nincs valójában semmi olyan egyedi vagy vonzó, amely arra készteti őket, hogy más domain-regisztrátorokkal szemben válasszon őket..

12) Hálózati megoldások

Ugghh – A hálózati megoldások az a legrosszabb.

Az egyetlen ok, hogy továbbra is léteznek azért, mert ők voltak valaha a regisztráció helyszíne. És azóta lovagolják haldokló ügyfeleiket.

Ők 30 dollártól északra töltse fel a megújítást – több mint kettős amit más regisztrátorok számítanak fel. Az ördögök!

Ez a domain.com regisztrátor, amely a Web.com megvásárolt eszköze, számos különféle tervet kínál, amelyek mindegyike alapvető ügyfél-támogatási funkciókat tartalmaz. Miközben van olyan webhelyük, amely nagyon jól néz ki, és olyasvalaki, amelyet minden nap böngészhet, addig a vállalat IT-tanácsadóként nagyon sikeres volt, ám az 1990-es évek óta ellentmondásos kérdésekbe ütközik..

A támogatás szintén nagyon csekély, nincs élő csevegés vagy jegykezelő rendszer; csak egy olyan telefonszámot, amelyre fel lehet hívni. Fizethet a prémium támogatásért. Úgy van. Fizetnie kell őket, hogy segítsen többek között az átutalásokon, az áttelepítésen és az SSL beállításán.

Ezenkívül nem nyújtanak pénz-visszafizetési garanciát. Ha elégedetlen azzal, amit fizettek, akkor azt is mondhatják nektek, hogy sziklákat lőnek. Ha nincs lehetőség a visszatérítésre, az semmilyen módon nem járhat Önnek.

13) Web.com

A Web.com állítása szerint megbízható és megfizethető webtárhelyet kínál. Leginkább vállalati szervezeteknek és vállalkozásoknak szolgálnak fel, mint a személyes és magánszemélyek. Szolgáltatásokat kínálnak, amelyek elősegítik a vállalkozások vezetési és marketing megoldások létrehozását. Akár segítséget is kaphat a keresőmotor optimalizálásában. Ugyanakkor valójában itt kezdődnek a pozitívok és a Web.com kezdődik.

Megújítási áraik is felháborító. Évente 35 dollárt kell fizetnie a megújításért. Ennek figyelembevételével jobb ötlet, ha máshol keresünk tisztességes hosszú távú terveket.

A Web.com webhelyén nagyon rossz dolgok találhatók. A súgó oldalak gyakran túlságosan homályosak ahhoz, hogy azok speciális problémákkal vagy aggodalmakkal küzdő emberek számára hasznosak legyenek. Például, ha segítségre van szüksége a webhely áttérésében, akkor a migrációval kapcsolatban semmi sem található.

14) eNom

Az eNom nem fejti ki rendkívüli mértékben a domain regisztrációt, hanem a nevét más használt domain nevek viszonteladásával kapja. Emiatt problémás lehet, ha velük dolgozunk. Az egyik kéz nem tudja, mit csinál a másik.

Ha a viszonteladó engedélyezi a domain név lejártát, az eNom sok pénzt fizethet egy új, hosszú távú üzletért.

Domain backorders

Tehát a kedvenc domain nevet valaki más vette át – mi rándul!

Tehát minden elveszett? Nem feltétlenül. Ha a kívánt nevet egy olyan felhasználó, mint egy hobo gömbölyözi, aki nem használja a nevet, de még mindig fizeti a regisztrációs díjat, akkor a következő megoldás: utómegrendelés.

A domain utólagos elrendezése nem bolondbiztos, de nagyon jó esély van arra, hogy időben megkapja a domaint. Ha az utómegrendelés nem működik? Új név generálása …

Domain név generátorok

Nagyon sok vita folyik arról, hogy egy rövid domain névvel, például “delfin” -nel új TLD-vel (.co, .us, .guru), vagy kreatív-e, mint például a “trydolphin”, a tradicionális .com.

A vita, az ellenérvek és a hátrányok mindkettőre vonatkoznak, de az induláshoz miért nem generál másodpercek alatt tucatnyi domain ötlet? Összeállítottuk a 22 domain névgenerátor listáját, amelyek arra a célra készülnek, hogy több ötletet szerezzen neked, mint amennyit képes kezelni. Forgasd meg!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector