10 legjobb domain regisztrátor (2020 május) a domain tároláshoz

Tehát regisztrálni szeretne egy domain nevet, és fogalma sincs arról, kivel induljon.


Láttad a Godaddy hirdetéseket.

A barátod elmondta neked a Namecheap-ről.

De mi a legjobb?

legjobb domén-regisztrátorok

Feltételek, amelyeket tudni kell a domain regisztrátorok vásárlása előtt

Domain vagy domain név tárolása: Leggyakrabban az a hely, ahol regisztrálja a domain nevét, az a hely, ahol a domain üzemelteti. De nem mindig. A domain név tárolását átadhatja a webgazda szolgáltatójának, miközben a regisztrátor ugyanaz marad. Például regisztrálhatja domainjét a Namecheap webhelyen, majd hostolhatja a domain nevet a SiteGround-en. És egyértelmûvé téve, hogy a web hosting különbözik a domain tárhelyétõl. Gondoljon a domain hostingra, mint a levelezési címre – néha ugyanaz, mint otthon (a regisztrátor), és néha egy P.O. mező (domain hosting cég). A metafora működik, kicsit.

Tudom: amely az Internet Corporation a hozzárendelt nevek és számok rövidítése. Az Icann egy nonprofit szervezet, amely az internet névtereivel és numerikus tereihez kapcsolódó számos adatbázis fenntartásának és folyamatának koordinálásáért felelős, biztosítva a hálózat stabil és biztonságos működését.

Kicsoda: alapvető információkat szolgáltat a domain névről, beleértve azt is, hogy ki a tulajdonosát, elérhetőségi adatait stb. (más néven domain adatvédelem)

a legrosszabb regisztrátorok

Mik a domain regisztrátorok?

Mielőtt bármilyen varázslat megtörténhet egy webhelyen, regisztrálnia kell a domain nevet. A legfelső szintű domainek (TLD) változatait, amelyeket úgy gondolunk, mint egy olyan webhely klasszikus .com kiterjesztése, mint például a Google.com, regisztrátoroknak nevezett vállalatok értékesítik. Több ezer lehetőség van a webhely domain név regisztrálására. Vessen egy pillantást a tíz legnagyobbra, amelyekkel esetleg foglalkozik, amikor egy nevet vásárol.

Legjobb domain regisztrátorok, amelyeket 2019-től lehet megvásárolni

A legnépszerűbb regisztrátor nem mindig a legjobb. A GoDaddy tíz évvel ezelőtt van – vagy van?

1) NameCheap

A NameCheap-et egyre inkább a legmegfelelőbb domain névregisztrátornak tekintik. A társaság legnagyobb erőssége az, hogy .com domainneveket árusít évente 10,99 USD-ért, ezáltal jobb hosszú távú lehetőséget kínálva azok számára, akik nagyon költségtudatosak.

A Namecheap legjobb része? INGYENES Whois adatvédelmi

Szeretné, ha Joe Shmoe tudná, hogy ki a domain tulajdonosa, és hol lakik? Nem gondoltam. Szerezd meg ezt az ingyenes adatvédelmet.

Ezenkívül tiszta és vonzó felhasználói felületük van, amelyre sok gondolat gondolt. Ezen szolgáltatások mellett a WhoisGuard-ot is nyújtják, amely „szolgáltatás, amely magánéletének védelmét nyújtja az Ön domainjében, biztonságban tartva az érzékeny adatait”. A hátránya, hogy az ügyfélszolgálat elérhetősége egy kicsit korlátozottabb. A cég az élő csevegést és az e-mail jegyeket támogatja a közvetlen telefonos támogatás révén. Agresszívabbá vált azonban az első vásárlók számára történő marketing során, olyan árakat kínálva, mint 0,48 USD.

A NameCheap egyre magasabb szintű bővítményei, mint például a .mobile és .studio, piacára is bekerültek, amelyek gyakran vonzóvá teszik azokat az embereket, akiknek a jelenlegi piac túlárazott és túlzottan eladott. Tekintettel a relatív költséghatékonyságra, a NameCheap népszerűvé vált azon emberek körében, akik a domainneveket más regisztrátoroktól kívánják átadni..

2) Google

Nehéz elképzelni egy olyan terméket vagy szolgáltatást, amelybe a nagy kereső óriásnak nincs ujja, tehát nem meglepő, hogy a Google mostantól a domain névpiac felé indul. A társaság nem áll ki abban, hogy népszerűsítse magát, mint a legjobb domain név szolgáltatót, de .com domaineket kínál évente 12 USD-tól. A Google olyan árstruktúrát is kínál, amely erőteljesen ösztönzi a hosszabb távú vásárlást, tíz évre ígérve 120 dollárt. A Google különösen népszerű azok között, akik a WHOIS adatvédelmét (domain adatvédelmet) vásárlásukhoz felár nélkül akarják.

Könnyen kezelhető, karcsú, és az egyszerűség és a sebesség prioritást élvez. A Google Domains egybeesik más Google Szolgáltatásokkal, mint például a Google Docs és a YouTube, és több száz különféle domain kiterjesztésből ingyenes privát regisztrációt kínál. Miután feliratkozott egy domain névre, megkönnyítik a G-csomag megszerzését e-mailekhez.

3) Lebeg

A vállalkozás egyik legrégebbi nevének, a Tucowsnak a tulajdonában lévő Hover az anyavállalata arra törekszik, hogy újból megvédje magát és helyreállítsa a relevanciát a piacon. Megragadhat egy .com domain nevet a látszólag ipari szintű 12,99 USD árért, és a WHOIS magánélet védelme is benne van. A Hover a legjobb domain névregisztrátor azok számára, akik utálják további termékek, például a hostolási szolgáltatások eladását. Mindent elmondnak neked, amit tudnia kell anélkül, hogy attól kellene aggódnia, hogy hirdetés után eltalálják őket. Emiatt a domain név regisztrálása még soha nem volt ilyen egyszerű.

A hátránya, hogy a telefonos támogatás csak a nap egy részén érhető el, és a livechat szintén foltos a rendelkezésre állás szempontjából. Ezenkívül nem kínálnak webtárhelyet.

4) Dynadot

Ha egy halom ingyenes extrát keres, a Dynadot minden bizonnyal minden domain név regisztrátornak fizeti a pénzüket. Az első éves .com neveket 8,40 dollárért adják el, a megújítások pedig csak 11,20 dollárért. A cég honlapkészítő csomagja tartalmaz egy ingyenes, egyoldalas kialakítást. Ez a webhely e-mail tárolást is kínál, amely nagyszerű, ha professzionálisabb e-maileket szeretne csatolni a domain névhez. Nagy értékesítési pont mindazok számára, akik a piacon mintát szeretnének találni, a Grace Deletion opció, amely lehetővé teszi a domain név visszajuttatását a regisztrációtól számított 5 napon belül..

5) NameSilo

A NameSilo egy olyan domain regisztrátor, amelyben megbízhat, és átlátható árképzéssel rendelkezik. Ha feliratkozik a NameSilo-ra, akkor nem fog meglepni olyan árszerű taktika, mint a rejtett díjak vagy az átutalási díjak. Ezenkívül nem is próbálják megfizetni az Ön által nem igényelt szolgáltatásokért. A NameSilo kilenc dolláros domain nevet kínál az első évre.

A NameSilo számos különféle funkcióval rendelkezik, amelyeket ingyenesen használhat. Ezek a szolgáltatások magukban foglalják a domain név továbbítását, a beállításjegyzék zárolását, a DNS kezelését, a portfólió kezelését és az e-mail továbbítást. Más domain névregisztrátorok általában számítanak fel Önnek az ilyen szolgáltatásokért, ám ezek a NameSilo szolgáltatásban ingyenesek. Bonyolult lehet navigálni a NameSilo-ban, csak annyi szöveg van egy oldalon, hogy nagyon elfoglalt lehet. Nem is beszélve arról, hogy a weboldal kicsit keltezett.

Oké domain regisztrátorok:

Ezek a domain regisztrátorok nem különösebben jó – és egyenesen nem is rossz. Néhányan szeretik őket, mások utálják őket.

6) GoDaddy

A blokk egyszerűen a legnagyobb név a GoDaddy. A GoDaddy hamarosan erőteljesen követte a kemény domain szereplőket, mert hajlandó rendszeres ügyleteket ajánlani az új névregisztrációkkal kapcsolatban, ám jelentősen visszafogta a kuponkódok újbóli felhasználását. A kísérő áremelkedések 7,99-ról 14,99 dollárra emelték a szokásos .com regisztráció éves díját, bár az új vásárlók általában első centi engedményeket kaphatnak 99 cent tartományban. A Godaddy hozzáférést biztosít számos TLD széles skálájához, beleértve számos tengerentúli lehetőséget.

És szerezzük meg – másnap felszámítottak $ 17.99 megújításra – tudták, hogy bezártak vagyok, mert közel vagyok a megújítási dátumhoz.

Szóval tudod mit, nem bízom bennük annyira – ők próbálnak kihasználni engem.

A GoDaddy több mint 17 millió személy és entitás nevében kezeli a domain neveket. A cég a 24 órás telefonos rendelkezésre állásnak köszönhetően egyértelműen legjobb domain-regisztrátor azok számára, akik ügyfél támogatást igényelnek.

Miért kellene mennie a GoDaddy-vel – ha az összes domain már ott van, akkor mi lesz néhány dollárral többet évente, hogy összetartsa őket.

IGEN – meglehetősen szilárd ügyfél-támogatással rendelkeznek a nap 24 órájában, a hét minden napján.

Egy másik bónusz – ha sok domaint vásárol, akkor nagy kedvezményekkel is rendelkezik domain-vásárlók klubjával -, mint az Amazon Prime.

7) Gandi

Gandi kínálatát tekintve valamivel különbözik a többi domain regisztrálótól. Ahelyett, hogy hozzáférést biztosítana minden TLD-hez a nap alatt, a Gandi azokra a konkrét ajánlatokra összpontosít, amelyek a legnépszerűbbek. A cég olyan árképzési struktúrát alkalmaz, amely megtéríti a mennyiséget, így azok a tulajdonosok, akik évente több mint 12 000 dollárt vásárolnak velük, évente akár 8,80 dollár kedvezményt kapnak. Kiindulási ára évente 15 USD a .com-nál, tehát a vállalat nem képviseli a gyilkos választást azok számára, akik csak kis tevékenységet akarnak végezni, vagy csak maroknyi domainnevet regisztrálnak. Nagyszerű választás azonban a nagy volumenű domain-eladók és -vásárlók számára.

A domain regisztráció részét képezi a webhely két ingyenes tárolt weboldala, a „Gandi Blog” (Gandi blogging webes sablonja), egy éves SSL-tanúsítás, e-mail és még sok más. A Gandi székhelye Franciaországban van, így ügyfélszolgálatuk nem fog nagy segítséget nyújtani Önnek, hacsak nem beszélsz franciául. Nincs élő csevegési támogatás vagy telefonszám, amelyre fel lehet hívni, tehát csak e-mailen keresztül lehet megszerezni őket.

8) Hostgator

2002 óta a HostGator olyan vállalkozás, amely inkább webtárhely-szolgáltatónak, mint domain-eladónak tekinti magát. A társaság nem különösebben nehéz a domain nevek üzleti életben való előmozdítására, de a .com éves ára 12,95 dollár meglehetősen versenyképes. Az egyik nagy funkció, amely segít fenntartani ezt a szolgáltatót versenyképes, az, hogy WordPress tárhelyet kínálnak. A hátránya, hogy a domaintulajdonosoknak fel kell készülniük arra, hogy eladják. Ez azonban hasznos lehet a viszonylag újoncok számára, akik azt akarják, hogy egy hosting cég segítsen nekik egy egész webhely felállításában.

9) Bluehost

A Bluehost újabb belépő a díjmentes domain név felkínálására irányuló játékban a fizetett web hosting terv mellett. A Bluehost az SSL-t ingyenes SSL-tanúsítvánnyal ajánlja fel mindenki számára, aki rendelkezik WordPress-tárfiókkal. Ezenkívül PHP-lehetőségeket kínálnak azok számára is, akik dinamikus webtartalmat kívánnak tárolni. A Bluehost első alkalommal történő 11,99 dolláros regisztrációs költsége könnyen legyőzhető, akárcsak az évi 15,99 dollár megújítási díja..

Egyenesen rossz – A legrosszabb regisztrátorok:

Nem – nem szeretjük ezeket.

Régi iskolák, drága, és nem jó ügyfelek számára. Vásároljon ezeken keresztül saját költségén – figyelmeztette Önt!

10) name.com

A Name.com valószínűleg nem az első olyan cég, amelybe a legtöbb domainer felkerül, de egy ingyenes domain név ajánlatát, minden WordPress tárhely-tervvel együtt, vonzóvá teszi egy adott közönség számára. A társaság TLD-jeinek listája egyértelműen elgondolkodtató az áttekintéshez, és ez határozott plusz a vevő számára, akinek csak .COFFEE vagy .EQUIPMENT domain névvel kell rendelkeznie. Az első év .com domainjei 8,99 dollárért árulnak, és a megújítási díjak ésszerűen 12,99 dollárval érkeznek.

Az ügyfélszolgálat szempontjából a cég nem a legjobb domain szolgáltató. A Name.com hétfőtől péntekig telefonos támogatást kínál, és az élő chat minden nap elérhető a nap egy részében.

11) 1 és 1

Az 1and1 egy agresszív első év regisztrációs ajánlatával próbálja felhívni a figyelmét 99 centre. Sajnos a megújítási ár gyorsan felmegy 15 dollárra. Ez egy jó választás azoknak, akik a következő évben domain nevet akarnak vásárolni, és egy másik domain-regisztrátorhoz továbbítják a domaint. Ha egyetlen domainregisztrátorral szeretne letelepedni, akkor az 1and1-hez nem sok más tartozik, mint a kísérő webtárhely-értékesítési szokásos litvánia mellett..

Fontos az is, hogy elolvassa a szerződés finom nyomtatását, hogy jobban megértse a lemondási ablakot. Ha valaha úgy érzi, hogy le kell mondania, akkor nem lesz könnyű, és vagy visszautasítják, vagy nem bocsátják ki a visszatérítést. Ezenkívül 1&1 Az Internet nem kínál prémium DNS-t vagy bármilyen más módszert a domainek biztonságossá tételére. Az általuk kínált alapvető, és nincs valójában semmi olyan egyedi vagy vonzó, amely arra készteti őket, hogy más domain-regisztrátorokkal szemben válasszon őket..

12) Hálózati megoldások

Ugghh – A hálózati megoldások az a legrosszabb.

Az egyetlen ok, hogy továbbra is léteznek azért, mert ők voltak valaha a regisztráció helyszíne. És azóta lovagolják haldokló ügyfeleiket.

Ők 30 dollártól északra töltse fel a megújítást – több mint kettős amit más regisztrátorok számítanak fel. Az ördögök!

Ez a domain.com regisztrátor, amely a Web.com megvásárolt eszköze, számos különféle tervet kínál, amelyek mindegyike alapvető ügyfél-támogatási funkciókat tartalmaz. Miközben van olyan webhelyük, amely nagyon jól néz ki, és olyasvalaki, amelyet minden nap böngészhet, addig a vállalat IT-tanácsadóként nagyon sikeres volt, ám az 1990-es évek óta ellentmondásos kérdésekbe ütközik..

A támogatás szintén nagyon csekély, nincs élő csevegés vagy jegykezelő rendszer; csak egy olyan telefonszámot, amelyre fel lehet hívni. Fizethet a prémium támogatásért. Úgy van. Fizetnie kell őket, hogy segítsen többek között az átutalásokon, az áttelepítésen és az SSL beállításán.

Ezenkívül nem nyújtanak pénz-visszafizetési garanciát. Ha elégedetlen azzal, amit fizettek, akkor azt is mondhatják nektek, hogy sziklákat lőnek. Ha nincs lehetőség a visszatérítésre, az semmilyen módon nem járhat Önnek.

13) Web.com

A Web.com állítása szerint megbízható és megfizethető webtárhelyet kínál. Leginkább vállalati szervezeteknek és vállalkozásoknak szolgálnak fel, mint a személyes és magánszemélyek. Szolgáltatásokat kínálnak, amelyek elősegítik a vállalkozások vezetési és marketing megoldások létrehozását. Akár segítséget is kaphat a keresőmotor optimalizálásában. Ugyanakkor valójában itt kezdődnek a pozitívok és a Web.com kezdődik.

Megújítási áraik is felháborító. Évente 35 dollárt kell fizetnie a megújításért. Ennek figyelembevételével jobb ötlet, ha máshol keresünk tisztességes hosszú távú terveket.

A Web.com webhelyén nagyon rossz dolgok találhatók. A súgó oldalak gyakran túlságosan homályosak ahhoz, hogy azok speciális problémákkal vagy aggodalmakkal küzdő emberek számára hasznosak legyenek. Például, ha segítségre van szüksége a webhely áttérésében, akkor a migrációval kapcsolatban semmi sem található.

14) eNom

Az eNom nem fejti ki rendkívüli mértékben a domain regisztrációt, hanem a nevét más használt domain nevek viszonteladásával kapja. Emiatt problémás lehet, ha velük dolgozunk. Az egyik kéz nem tudja, mit csinál a másik.

Ha a viszonteladó engedélyezi a domain név lejártát, az eNom sok pénzt fizethet egy új, hosszú távú üzletért.

Domain backorders

Tehát a kedvenc domain nevet valaki más vette át – mi rándul!

Tehát minden elveszett? Nem feltétlenül. Ha a kívánt nevet egy olyan felhasználó, mint egy hobo gömbölyözi, aki nem használja a nevet, de még mindig fizeti a regisztrációs díjat, akkor a következő megoldás: utómegrendelés.

A domain utólagos elrendezése nem bolondbiztos, de nagyon jó esély van arra, hogy időben megkapja a domaint. Ha az utómegrendelés nem működik? Új név generálása …

Domain név generátorok

Nagyon sok vita folyik arról, hogy egy rövid domain névvel, például “delfin” -nel új TLD-vel (.co, .us, .guru), vagy kreatív-e, mint például a “trydolphin”, a tradicionális .com.

A vita, az ellenérvek és a hátrányok mindkettőre vonatkoznak, de az induláshoz miért nem generál másodpercek alatt tucatnyi domain ötlet? Összeállítottuk a 22 domain névgenerátor listáját, amelyek arra a célra készülnek, hogy több ötletet szerezzen neked, mint amennyit képes kezelni. Forgasd meg!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map