22 legjobb domain névgenerátor 2020-ra

22 legjobb domain névgenerátor 2020-ra

22 legjobb domain névgenerátor 2020-ra

“De mit nevezek a webhelyemnek??”


“Minden jó domain elkészült!”

“Kifogytam az ötletekből!”

sületlenség.

Ha teljesen új vagy egy weboldal létrehozásában, és gyilkos nevet keres, akkor a miénk van.

Az évek során nagyon sok domain-kezelést végeztem, és valószínűleg túl sok domaint vásároltam.

Jelenleg 30 vagy több „zseniális domain” ül, ott rothadva a Namecheap és a GoDaddy fiókomban.

De ez rendben van, mert ez rólad szól.

Ön egy új webhelyet épít.

gratula.

Biztos vagyok abban, hogy lépései jelenleg így néznek ki:

1. lépés: Név

2. lépés: Domain

3. lépés: ???

4. lépés: Nyereség!

Gyerek, valójában nagyon büszke vagyok rád, ez egy nagy lépés.

Mielőtt felfedném az ember számára ismert legjobban ismert domain névgenerátorok szuper titkos listáját, röviden összefoglaljuk, hogy mit szeretne egy domain névgenerátorról:

 1. Szupergyorsnak kell lennie – nincs egész napja
 2. Pontosnak kell lennie – nem akar véletlenszerű szavakat
 3. Valós időben kell lennie – és meg kell mutatnia a valóban elérhető domaineket
 4. Kreatívnak kell lennie – és meg kell mutatnia olyan dolgokat, amelyekre nem gondolt
 5. Ennek meg kell könnyítenie a vásárlást – egy kattintás és kész

Most nem mindezen generátorok fogják mindezt tökéletesen megütni, de teszteljék mindazokat, amelyeket ajánlok, és megtalálják, mi működik az Ön számára.

pótlék!: valójában, amint az alábbiakban látni fogja, a domain névgenerátor üzleti névgenerátor is. Mivel sok új webes induló egyidőben gondolkodik a domainről és az üzletről, kéz a kézben járnak. Mint az alább látható a Shopify opcióval kapcsolatban, ők kifejezetten ezt hívják fel, de ezek bármelyikével felhasználhatja a szexi üzleti név előállítását is..

1. Lean domain keresés

Lean domain keresés

A Lean Domain Search segítségével csak egy kulcsszóval indíthatja el, majd megkeresheti a domain név beállításait. A keresési eredmények százai, ha nem több ezer lehetséges domainnevet fognak megjeleníteni a blogodhoz vagy a webhelyedhez. Az összes eredmény elérhető „.com” domainben elérhető. A Lean Domain Search segítségével a domainneveket ábécé, hosszúság vagy népszerűség szerint is szűrheti; mentse el kedvenc domainneveit, kövesse nyomon a keresési előzményeket, ossza meg a keresési eredményeket, és azonnal keressen saját ötleteiben, hogy megtudja, léteznek-e elérhetőek .com-nevek.

A Lean Domain Search a tartománygenerátor eszköz, amelyet akkor kell használni, ha van ötlet kulcsszavakra, amelyeket a domain névhez használni szeretne, de friss ötletekre van szüksége a teljes domainhez a blogjához vagy webhelyéhez.

2. Shopify üzleti névgenerátor

Shopify üzleti névgenerátor

Noha ez a domain-generátor neve azt sugallhatja, hogy az eszköz kizárólag név-ötleteket generál a vállalkozások számára, a Shopify Business Name Generator kiváló és elérhető név-ötleteket is nyújthat webtartományokhoz. Először tetszőleges kulcsszó kiválasztásával választhatja ki a domainjét, és a Shopify üzleti névgenerátor lehetséges és elérhető javaslatok százaival fog állni. Bár a Shopify üzleti névgenerátor arra ösztönzi Önt, hogy hozzon létre egy Shopify boltot velük együtt az általuk javasolt domain névvel, bárhova máshová megvásárolhatja a webcímhez fűződő jogokat. Fontos megjegyezni, hogy a Shopify üzleti névgenerátor csak a „.com” kiterjesztésű domainneveket fog javasolni, tehát ha bármilyen más kiterjesztést, például „.net” vagy „.org” kell használni, akkor lehet, hogy nem a domain névgenerátor eszköz az Ön számára.

3. Mellbőség név 

Mellbőség név

Bust A név egy olyan tartománygenerátor eszköz, amely számos különféle szűrőeszközzel együtt szállít, hogy segítsen megtalálni egy kiváló minőségű domain nevet, amely megfelel minden igényének. Csak indítsa el a kulcsszavak szűrését, majd válassza a kulcsszó használatával az „indítás” vagy „vége” opciókat. Ezután kiszűrheti az alapján, hogy hiteles, kreatív vagy természetes szeretné, hogy a domain név megjelenjen. Kiválaszthatja a saját karakterkorlátozását is, vagy megjelenítheti azokat a domaineket, amelyeket elfoglalt és nem érhető el, valamint szűrheti olyan kiterjesztésekkel, mint a .com, „.org”, „.net”, stb. Az oldal alján javaslatokat láthat hasonló kulcsszavakra is. Ha valamilyen okból nem gondolja a kulcsszót, akkor kattintson az „Véletlenszerű domain létrehozása” gombra, hogy ösztönözze az ötleteket, ösztönözze a kreativitást és inspirációt, és rögzítse a rendelkezésre álló domainnevet. Ha úgy találja, hogy egy olyan domain nevet talál, amelyről úgy gondolja, hogy az, akkor később elmentheti, vagy megvásárolhatja a domain regisztrátorokhoz mutató hivatkozások révén, például a GoDaddy.com. Végül, a Bust A név használatával futtathat egy domain keresést a webhelyen, hogy megnézhesse, elérhető-e vagy nem szerepel-e a tetszik és közönséges domain név.

4. Mesh név 

Mesh név

A Mesh név egy ideje az egyik go-to domain név generator alkalmazásom.

Rendkívül egyszerűen használható és nagyon intuitív.

Amit szeretek a Név Mesh (profik) kapcsán:

 • Ez gyors
 • Ez kreatív
 • Rengeteg különböző kategóriát mutat be a domainek számára (általános, új, rövid stb.)
 • Nekem egy ideje működött!

Ahol a Mesh név javítható (hátrányai):

 • Nem engedi megadni a kulcsszavak csoportosítását, mint például a Bust A Name
 • Nem lehet egyszerre egy csomó ötletet bevinni

Ha több kulcsszava van, akkor a Névháló a domain névgenerátor eszköz az Ön számára. Ez lehetővé teszi, hogy legfeljebb 2 vagy 3 kulcsszót válassza ki a keresőmezőbe történő belépéshez, majd generálja a javasolt és elérhető domainnevek személyre szabott listáját. Mesh név öt kategória alapján javasolja ötleteit: mennyire általános, mennyire új, milyen rövid, milyen hasonló, és mennyire valószínű, hogy növeli a SEO rangsorolását. Miután csatlakoztatta a kulcsszavakat a keresőmezőbe, kiszűrheti az eredményeket a domain kiterjesztése, a maximális hossza és a még nem regisztrált domainek alapján. A Mesh név más kulcsszavakat is javasol Önnek a kereséshez a már keresett kifejezések alapján.

5. NameStall

NameStall

A NameStall egy olyan domain névgenerátor, amely számos eszközt és szolgáltatást kínál, amelyek segítenek a tökéletes és elérhető domain név keresésében. Ezek a szolgáltatások tartalmazzák a hasonló domain név-javaslat-szerszámot, az azonnali domain-név-kereső eszközt, a márkaépítésű domain-névlistát és a magas fizetésű kulcsszavak kereső eszközét. A keresést a domain névgenerátor eszközzel indíthatja el, amely segít kulcsszó alapján és bármilyen más szűrőben, például a népszerű kulcsszavakban, az alapvető angol szavakban, az ipari kategóriákban vagy a beszéd részekben történő keresésben. Kiválaszthatja azt is, hogy a kulcsszót hol szeretné elhelyezni a domain névben, például az elején vagy a végén, vagy elválasztott domain nevet szeretne. Szűrhet kiterjesztés szerint is. Ha igen, akkor kap egy listát a rendelkezésre álló és megtett, regisztrált vagy még nem regisztrált lehetőségekről. Csak kattintson a „regisztrálás” linkre a kívánt domain név mellett, hogy hivatalosan megkapja.

6. Nameboy 

Nameboy

A Nameboy egy olyan domain névgenerátor, amely segít a rendelkezésre álló domainnevek megtalálásában, csak a választott kulcsszavak alapján. Legfeljebb két kulcsszót adhat meg keresésenként, és a Nameboy azonnal megjeleníti a javasolt domainnevek listáját e kulcsszavak felhasználásával. Javaslati táblázatuk megkönnyíti annak meghatározását, hogy melyik kiterjesztés érhető el, és melyik már használatban van. Megnézheti azt is, hogy mely domainnevek érhetők el a viszonteladásban, valamint engedélyezheti a definiált javaslatokat vagy a rímszóval rendelkező kulcsszavakat. A Nameboy olyan eszköz, amely jól működik azok számára, akik már tudják, milyen kulcsszavakat akarnak használni, de javaslatokat keresnek ezeknek a kulcsszavaknak a különböző változataihoz vagy variációihoz..

7. Domain rejtvényfejtő 

Domain rejtvényfejtő

A Domain Puzzler egy egyszerű és könnyen használható domain névgenerátor eszköz, amely számos lehetőséggel és funkcióval rendelkezik a webhelyhez vagy a webhelyhez elérhető tökéletes domain név kifejlesztéséhez. Kezdje el az „egyszerű” verziót, és illessze be ideális kulcsszavait, válassza ki a domain név kiterjesztéseit, és keresse meg a domain név ötleteit a választott kritériumok alapján. A Domain Puzzler egy nagyszerű eszköz, mivel lehetővé teszi számos kulcsszó beillesztését, szemben azzal, hogy csak egy vagy kétre korlátozza Önt, mint a listán szereplő legtöbb domain névgenerátor eszközt. Ezenkívül a kulcsszavait sokféle változatba egyesíti. Felveheti az eredményeket a kedvenc domain nevek listájába, vagy kipróbálhat egy részletesebb és specifikusabb keresést, valamint felhasználhatja az eszközt sokféle domain név SEO rangsorolására..

8. Domains Bot

Domains Bot

A Domains Bot egyaránt működik domain név-javaslat eszközként és domain név-kereső eszközként. Először megkeresheti a kívánt kulcsszót a domain név alapján, és a Domains Bot megmutatja az összes elérhető domain név-ötletet, amelyek a kulcsszó, a kombinált kulcsszavak vagy hasonló kulcsszavak alapján készülnek. Ellenkező esetben csak akkor keresheti meg a kívánt domain nevet, ha ezt már szem előtt tartja. Ha elérhető a kívánt domain név, amelyre gondol, akkor megvásárolhatja és regisztrálhatja a különféle domain név regisztrátorokra mutató hivatkozások segítségével. A Domains Bot hasonló domainneveken alapuló javaslatokat is mutat. A Domains Bot lehetővé teszi a domain nevek szűrését a kiterjesztés és a nyelv alapján, és hozzáadhatja a saját szinonimáit, előtagjait vagy utótagjait..

9. Név állomás 

Név állomás

Elkezdheti az online márkához a tökéletes és elérhető domain név keresését, ha feliratkozik egy ingyenes fiókra a Name Station szolgáltatással, amit e-mailben vagy Facebook-fiókján keresztül megtehet. A Névállomás használatával hozzáférést kap a domain névgenerátorokhoz, kulcsszójavaslatokhoz, azonnali elérhetőségi ellenőrökhöz és nyilvános domainnevek versenyéhez. A domain név eredményeit szűrheti olyan kritériumok alapján, mint kiterjesztés, név hossza, stb. Ha azonban nincsenek kulcsszavainak ötletei, próbáljon meg kulcsszóötleteket keresni a márka vagy az üzleti ágazat alapján. A Name Station emellett büszkélkedhet az olyan webhelyek megjelenésében, mint a Mashable, SEOMoz, TechCrunch és még sok más, így a Name Station nagy hitelességet nyújt, ami érdemes megnézni.

10. Panabee

Panabee

A Panabee egy domain név kereső eszköz, domain név generátor és üzleti név generátor, mindegyikbe csomagolva. A Panabee használatához elindulhat, ha csak két kulcsszóval kezdi, és ezen két kulcsszó alapján keresi a domain névre vonatkozó javaslatokat. Ha a blogjának vagy a webhelyének a kívánt domainnevét már elvette, akkor felkeresheti a domain név regisztrátorokat, például a GoDaddy.com, ahol megnézheti a kívánt domain név egyéb elérhető kiterjesztéseit. Ha azonban nem tetszik a Panabee által adott javaslatok, akkor a Panabee a keresett kulcsszavakkal kapcsolatos kifejezéseket fogja közölni. Amellett, hogy megmutatja az elérhető és nem regisztrált domainneveket, a Panabee megmutatja azt is, hogy az ideális domainnevét felhasználónévként használják-e a közösségi médiában..

11. Domainhole

Domainhole

A Domainhole egy olyan domain névgenerátor eszköz, amely hét ötletbörze eszközzel érkezik, amelyek segítenek megtalálni a legjobban elérhető domainnevet blogjának, webhelyének vagy márkájának, függetlenül attól, hogy szem előtt tartja-e a billentyűzetet vagy sem. A Domainhole segít Önnek a nemrégiben lejárt domainnevek keresésében, vagy véletlenszerű domainnevek létrehozásában, amelyek fülbemászó, kreatív és könnyen kiejthetőek. A Domainhole lehetővé teszi az összes domain kiterjesztés ellenőrzését, hogy segítsen pontosan megtalálni azt, amire szüksége van a blogjához vagy a webhely webcíméhez. A Domainnhole olyan webhelyeken is megjelenik, mint a Killer Startups, a PR Web és a SlapStart, így hitelességet adva és érdemes megnézni. Végül a Domainhole letölthető mobil alkalmazásként, így könnyebbé és kényelmesebbé teszi blogjának vagy webhelyének a megfelelő domain név és webcím kiválasztását, ha elfoglalt és mindig útközben vagy.

12. Domainr 

Domainr

A Domainr egy domain névgenerátor eszköz, amely lehetővé teszi az összes lehetséges domain név ötlete feltárását a leggyakoribb kiterjesztéseken túl: “.com”, “.net” és “.org”. Más szavakkal, a Domainr megkönnyíti a tökéletes domain név és webcím elérhető verziójának megtalálását azáltal, hogy segít kevésbé általános, de még mindig legitim kiterjesztések megtalálásában. Ez az egyedülálló domain névgenerátor szolgáltatás nagyszerűvé teszi a Domainrt az új és érdekes domain név ötletek és lehetőségek felfedezésében. A Domainr névtelenül naplózza a kereséseket, és nyomon követi a regisztrációhoz elérhető felső szintű domain nevek és általános TLD-ek ezreit több mint 200 akkreditált domain név és webcím-regisztrálónál. A Domainr két különféle külső API-val is rendelkezik az ügyféloldali megvalósításhoz és más domain névvel kapcsolatos webszolgáltatásokhoz.

13. Lehetetlenség!

Lehetetlenség!

A listán szereplő többi domain névgenerátorral összehasonlítva, Imposibility! kissé eltérő és egyedibb megközelítést alkalmaz a blog tökéletes webcímének eléréséhez. A kezdés az, hogy előállítja a beillesztett kulcsszót, majd hagyja, hogy döntségeket, igeket vagy mellékneveket adjon a kulcsszó elejéhez vagy végéhez. Ezeket a lehetőségeket gondosan választják meg, így a regisztrálatlan és elérhető domain név megtalálása, valamint az egyedi és érdekes domain név létrehozása könnyebb az Ön számára. Ezenkívül lehetőséget ad választani a négy-, öt- és akár hatbetűs szavak között is, és egyszerűen összekeverhet bármit a választott kulcsszóval. Ez nemcsak a domain név megtalálásának tapasztalatait teszi könnyebbé, mint általában, hanem szórakoztató is! Lehetetlenség! több szervert is használ annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja a megfelelő domain nevet a gyakran bosszantó és időigényes folyamaton.

14. Domain Typer

Domain TyperDomain Typer

A Domain Typer egy domain névgenerátor, amely gyors, könnyen használható és intuitív. Csak annyit kell tennie, hogy egyszerűen beírja a domain névhez kívánt kulcsszavakat, és a Domain Typer megmutatja, hogy a domain név megvásárolható és regisztrálható-e vagy sem. Ugyanakkor véletlenszerű domain név-ötleteket generál az Ön számára, ha még nincs elképzelése arról, hogy mit szeretne a domain névhez. És azokban az esetekben, amikor a domain név első választása nem érhető el, akkor a Domain Typer lehetővé teszi, hogy megtekintse az általa javasolt domain név hack-ek és alternatívák listáját..

15. Domize

Domize

A Domize teljes biztonságot és biztonságot kínál domain névgenerátor eszközként. Alapvetően a Domize lehetővé teszi a jó és a rendelkezésre álló domainnevek keresését egy titkosított környezetben, miközben azt is ellenőrzi, hogy a domain nevet korábban már regisztrálták-e, lejárt-e vagy megvásárolható-e. Azonnali eredményekkel szolgálhat, még akkor is, ha a kulcsszavakat beírja a keresési funkcióba.

16. Wordoid

Wordoid

A Wordoid valóban lehetővé teszi a kreatív oldal felépítését, mivel ez egy domain névgenerátor eszköz, amely összeállított szavakat hoz létre a domain névhez vagy a webcímhez. Ezek az összeállított szavak egyediek és kiválóan néznek ki és jól szólnak, és minden szó nem haladhatja meg a 10 betűt. A Wordoid lehetővé teszi akár öt különböző nyelv kiválasztását, sőt ezeknek a nyelveknek a keverését és egyeztetését is, így egy egyedi, érdekes és figyelmet felkeltő szavak keverékét hozhatja létre. A Wordoid lehetővé teszi, hogy alacsonyabbról magasabbra változtassa a minőségi szintet, ami azt jelenti, hogy minél alacsonyabb a minőség, annál értelmetlenebb és nyilvánvalóan összeállított szó, míg minél magasabb a minőség, annál természetesebb és valódi hangzású a szó. Mindezek a tulajdonságok teszik a Wordoidot nagymértékben a domain név keresésével járó stressz és csalódás nagy részének eltávolításában, mivel új szavak létrehozása és sok különböző nyelvből származó szavak keverése csökkenti annak a valószínűségét, hogy már megismerték a domain nevet..

17. NameTumbler 

NameTumbler

A NameTumbler egy domain névgenerátor eszköz, amely megadja a domainneveket a kívánt kulcsszó és a választott kulcsszó kombinálásával, amelyet a NameTumblerchocho a saját adatbázisából. Miután ezeket a szavakat egyesítette, kiválaszthatja a kulcsszóelhelyezést vagy azt, hogy a kulcsszavait hogyan kell rendezni a webcímén belül, például a domain név elején vagy végén. kötőjelekkel is elválaszthatja a javasolt kifejezéseket és kulcsszavakat, kiválaszthatja a kívánt kiterjesztést, és megtekintheti a végeredményeket, hogy megnézze, hogyan néznek ki és jól hangzik, és tetszik-e vagy sem..

18. Dot-O-Mator 

Dot-O-Mator

A Dot-O-Mator a megfelelő domain névgenerátor eszköz, ha nem is tudja, hol kezdje el elindítani egy domain nevet, és nincs ötlete a névnevek kezdésére. A Dot-O-Mator lehetővé teszi a domain névre vonatkozó javaslatok létrehozását azáltal, hogy kiválasztja a szavak bármelyik listáját két kategóriából, például a színek és formák közül a domain név elejére és végére. Ha egy javasolt domain-nevet látszik, akkor a kettőt kombinálhatja és megnézheti az eredményt. Az eredményeket ezután át lehet helyezni a „kaparódobozba” funkcióra, hogy ellenőrizhessük, rendelkezésre állnak-e vásárláshoz és regisztrációhoz. A Dot-O-Mator letölthető az IOS rendszeren is, így könnyebbé és kényelmesebbé teszi blogjának vagy webhelyének a megfelelő domain név és webcím kiválasztását, ha elfoglalt és mindig útközben vagy.

19. SuggestName

SuggestName

A SuggestName egy olyan domain névgenerátor, amely segít létrehozni egy domain nevet azáltal, hogy lehetővé teszi az előtag és az utótag kiválasztását és beírását, majd egyesíti őket, hogy megtudja, elérhető-e a kapott domain név vagy sem. Számos lehetősége van a domain név testreszabására és fűszerezésére a színek, a népszerű Web 2.0 szavak, a tech kifejezések és egyebek közül. A kapott domainneveket áthelyezheti a „kaparódeszka” funkcióba, majd törölheti a választást, vagy ellenőrizheti a rendelkezésre állását.

21. Bulktopia 

Bulktopia

A Bulktopia egy domain névgenerátor, amely javaslatokat tesz a domainnevekre az Ön által preferált kulcsszavak kiválasztása, valamint a regisztrációhoz rendelkezésre álló potenciális domainnevek kutatása alapján. Ez a kutatás olyan fontos kritériumokon alapszik, mint a kor, oldal rangsor, linkek, lejárat és a közösségi média elérhetősége. Miután kiválasztotta a javasolt domain nevet, rákattinthat a „vásárlás” elemre, és a domain név sokféle domain név regisztrálón keresztül megvásárolhatja.. 

És végül,

22. Szeretném a nevemet 

Szeretném a nevemet

Azt akarom, hogy a nevem egy domain név kereső eszköz, amely akkor működik legjobban, ha már rendelkezik domain nevével a blogjához, webhelyéhez és márkájához. Írja be a kívánt domain nevet és webcímet, és a Szeretném, ha a nevemet értesíteni fogja arról, hogy készen áll-e a megragadásokra, vagy ha már elkészült. Ha ez már megtörtént, akkor a Saját nevem megmutatja az alternatív domainneveket és a különféle domain névre és webcímre vonatkozó online regisztrátoroknál történő regisztrációjának árait. Szűrheti a keresési eredményeket a már elkészített domain nevek elrejtésével is.

23. BatName

batname-screen-1

Ok, a BatName-t határozottan a mérnökök készítették.

Gyors, hatékony, és nem próbálnak pénzt keresni!

A BatName valójában elég egyedülálló a többi generátorhoz képest.

Hogyan működik:

 • Írjon be néhány kulcsszóötletet
 • Keresés
 • Boom – gyorsan kész

Rendben, de mi az, ami valóban kiemelkedik, a következő hashtagek:

batname-screen-2

Tehát miután megadta a hashtagokat, az eszköz ezeket csoportosítva látja, és megtalálja a szó összes szinonimáját.

baromi jó.

Ez 10-szeresére növeli a domainkeresést, mivel önmagában nem kell a szinonimákra gondolni.

A hátránya, hogy jelenleg csak a .com-okat mutatja, de ez rendben van. Még mindig szeretjük.

Bónusz: Szeretne átrendezni egy domaint? Van egy útmutató erre.

 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector