Domain backorders: A végső útmutató a legjobb backorder szolgáltatásokhoz

Most gondolkodott a tökéletes domain névre.


Fülbemászó, zseniális, és pontosan mire van szüksége az üzleti vállalkozásának.

De elkészült. A szíved elsüllyed. Kicsit szomorú leszel és nem tudod mit kell tenni. Meglátogatja a webhelyet, és látja, hogy kihasználatlan, ami még rosszabbá teszi. Hasznosnak kell lennie a domain számára!

Félni kell, van egy megoldás. Noha ez nem gyors vagy olcsó, a domain backorder szolgáltatás a válasz lehet a problémára.

Mi az a Domain Backorder??

A domain backorder egy olyan szolgáltatás, amely segít valakinek megkísérelni megszerezni a domain nevet, miután elérhetővé válik a regisztrációhoz. Az olyan internetes domain regisztrációs oldalakon keresztül, mint a GoDaddy.com, a domain backorder szolgáltatás igénybevétele magában foglalhatja a domain megfigyelő tagságát, a domain aukciókkal való tagságot a weboldalon keresztül (azaz a GoDaddy.com), egy bizonyos összegű jóváírást a domain első aukciós ajánlataihoz , és legalább egy éves domain név regisztrációval.

A domain újrarendezése azok számára ajánlott, akik valóban egy adott domainnevet akarnak, és teljesen biztosak abban, hogy ez a domain név nekik. A domain utórendezése lehetővé teszi, hogy valaki ellenőrizze a domain név állapotát (a domain név különféle státusztípusairól és azok megváltoztatásáról további információt nyújtunk ebben az útmutatóban). A domain utólagos elrendezése azt is jelenti, hogy a domain utórendezését elhelyezõ személyt értesítjük, amikor a domain névre aukció kezdõdik..

Mit jelent egy domain újrarendelése?

A domain utórendezése azt jelenti, hogy ajánlatot tesz egy olyan domain névre, amelyet a webhelyéhez szeretne, de már valaki más tulajdonában van. Ajánlatot tesz erre a domain névre abban a reményben, hogy a jelenlegi tulajdonos nem fogja megújítani regisztrációját és tulajdonjogát, és hogy hamarosan fel kell készülnie a megragadásra, és hogy megkapja azt..

A domain utórendezése azt jelenti, hogy valóban azt akarja, hogy ezt a domain nevet megkapja. Annak ellenére, hogy valaki más tulajdonában van, tudja, hogy ez a tökéletes domain név az Ön és webhelye számára. Az utómegrendelés elhelyezése azt jelenti, hogy tudni fogja, hogy a domain név mikor megy keresztül a lejárat és az esetleges megújítás folyamatán, és mikor válik hivatalosan elérhetővé az új tulajdonos regisztrációjára. Az utómegrendelés elhelyezése a domainben azt jelenti, hogy az elsők között tudhatjuk meg, mikor válik a kívánt domain név ingyenesvé. A domain utólagos elrendezése azt is jelenti, hogy elindíthatja ajánlatait, ha elérhetővé válik, és aukción áll rendelkezésre sok domain névregisztráló webhelyen, ezáltal növelve annak esélyét, hogy a domain nevet sikeresen megszerezzék..

A domain név életciklusa

Mielőtt továbbmegyünk a hozzászólás lédús részeihez, fontos megérteni, hogyan működik a domain név életciklusa.

domain név életciklusa

domain név életciklusa Képforrás: DomainSherpa

Domain backorder szolgáltatások

Számos domain névregisztráló webhely rendelkezik domain backorder szolgáltatásokkal, amelyek megkönnyítik a felhasználókat a domain nevek állapotának és az ajánlatok nyomon követésének, ha azok lejárnak és aukción elérhetőek. Számos domain név regisztráló webhely, például például a GoDaddy.com, előnyöket kínál a domain utómegrendelési szolgáltatásaiért, például egyéves GoDaddy Auctions tagsággal és 10 dolláros jóváírással a felhasználó első aukciós ajánlatához. Számos szolgáltatás magában foglalja a „nem gyógyít, nem fizet” irányelvet, személyre szabott figyelmeztetéseket bizonyos domainnevekre vagy releváns kulcsszavakra, valamint más domainfigyelő funkciókat. Ezek a szolgáltatások remélhetőleg megkönnyítik a domain utórendelések elhelyezését és az utólag rendelt domainek biztonságát és kevesebb időigényt igényelnek. Ezek a szolgáltatások sok időt takarítanak meg az ügyfelek számára, és növelik annak esélyét is, hogy sikeresen biztosítsanak egy lejárt domaint, amelyet utólag megrendeltek. Ezenkívül a legtöbb domain backorder szolgáltatás a legújabb cseppfogási technológiát használja.

Olvassa tovább a legjobb domain utómegrendelési szolgáltatásokkal rendelkező online cégek listáját.

A legjobb domain backorder cégek

Számos olyan domain-utórendelő társaság található, amelyek regisztrációs oldalak elérhetők online, de melyik a termés tejszíne? Melyek a legjobb szolgáltatásokkal és véleményekkel, és honnan tudja, melyik a legjobb az Ön számára?

Az egyik legfontosabb fogalom, amelyet meg kell érteni a nagy három: SnapNames, NameJet és Go Daddy Auctions. 

Az alábbiakban felsoroljuk a jelenlegi legjobb cégeket és webhelyeket a domain utórendelők számára.

1. SnapNames

A SnapNames a három legnépszerűbb és legismertebb webtartomány-regisztráló. A SnapNames kizárólag a weboldalukon található exkluzív domain nevek listáival, a domain nevekkel kapcsolatos napi ajánlatokkal és a piacon a legnépszerűbb lejárt domain nevek listájával érkezik. Keresési funkciókkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy megismerjék, mely domainneveket választják vagy érhetők el, sőt különféle domainnevek kategóriáival is rendelkeznek, ami megkönnyíti és hatékonyabbá teszi az üzleti vállalkozás számára a megfelelő domain megtalálását. A kategóriák közé tartozik a szórakozás, a technológia, az otthon és a kert, az ételek és italok, a pénzügyek és az egészségügy. A SnapNames különösen azoknak ajánlott, akik üzleti és márkájukhoz tökéletes domain nevet keresnek.

A SnapNames számos keresési funkcióval és riasztással rendelkezik, amelyek megkönnyítik a domainek megfigyelését. A felhasználókat arra is figyelmeztetjük, ha egy érdeklődő domain név várhatóan lejár és 30 napon belül elérhetővé válik. Az ügyfeleknek ismét csak akkor kell fizetniük, ha az általuk újrarendezett domain nevet sikeresen biztosították számukra. Az ügyfelek hozzáférhetnek prémium domain név aukciókhoz az utólag rendelt domainekhez is. A SnapNames domain-utómegrendelő szolgáltatásán keresztül az ügyfelek hozzáférhetnek a globális domain névpiacokhoz, az online vásárlás minden könnyedén és kényelmesen. Sok üzleti partnerének és a kiváló minőségű dropcatching technológiának köszönhetően a SnapNames mintegy 30 millió domain nevet kínál csodálatos választékban alacsony áron, ezáltal ideálisvá teszi a vállalkozásokat, különösen a kezdő vállalkozásokat, amelyek költségvetése szűk költségvetéssel próbálja kiépíteni webtartományát..

2. NameJet

A NameJet egyike a három legnépszerűbb és legismertebb webtartomány-regisztrátornak. A NAMEJet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kívánt domainneveket hozzáadják a személyes domain nevek utólagos listájához, és a NameJet mindent megtesz a számukra, például napi felügyeletet és személyre szabást. figyelmeztet, ha egy domain név hamarosan elérhetővé válik. A NameJet-nek rengeteg exkluzív, már kiadott domain név is van, amelyek már a domain regisztráló partnereik webhelyein találhatók, vagyis másutt nem lesznek elérhetők aukcióra. Nincs rejtett díj, és legfeljebb egy éves ingyenes regisztráció a domain név legmagasabb licitálójára. A NameJet az egyik legsikeresebb domain backorder-társaság, amikor ügyfelek számára nyernek függőben lévő domain neveket.

3. GoDaddy aukciók

A GoDaddy.com vitathatatlanul a legnépszerűbb és legismertebb internetes domain regisztrátor. A domainek utórendezése a GoDaddy-n gyors és egyszerű. Amint a felhasználók vásárolnak utólagos hitelképességet, csak annyit kell tennie, hogy az utómegrendelést felhasználhassák: jelentkezzen be a fiókjába, kattintson a „Saját termékek” szakasz „Domain hátraléptetése” lapjára, és alkalmazza azt a domain névre, amelyet a felhasználó akar. A GoDaddy domain utórendelései 24,98 USD-t tesznek ki, beleértve a regisztrációs költségeket, valamint ingyenes napi domain-figyeléssel és legfeljebb egy éves ingyenes tagsággal járnak. A GoDaddy minden különféle típusú domainnel működik, a .com-től a .biz-ig.

Mivel az összes utólag megrendelt domain egy aukción megy keresztül, a GoDaddy automatikus licitálással jön létre. Az első személy, aki utómegrendelést tesz egy adott domainre, a nyitó ajánlatot kapja megrendelés utáni vásárlásával, további költségek nélkül. A felhasználókat azonnali értesítéssel is értesítik, ha több ember érdekli és ajánlatot tesz ugyanazon domain névre, és amikor a domain név lejár, és aukcióra elérhetővé válik..

A GoDaddy több esélyt ad a felhasználóknak egy domain név biztosítására vagy újbóli kipróbálására. Az utólagosan megrendelt domaineket automatikusan megkapják valakinek, ha ők az egyetlen személy, aki ajánlatot tett rá, de ha túllicitálják, akkor értesítést kapnak arról az esetre, ha magasabb ajánlatot akarnak tenni, vagy átutalási hitelüket áthelyezik egy másik domainbe. A hátrendelési hitelek soha nem járnak le a GoDaddy.com webhelyen.

A GoDaddy népszerű a csillagok magánélet védelmére. A felhasználók elrejthetik személyazonosságukat a korábbi domain tulajdonosok és a kiberbiztonsági fenyegetések, például a hackerek ellen. A felhasználók választhatják, hogy privát regisztrációt adnak hozzá utólevelükhöz, lehetővé téve számukra, hogy személyes adataik ne kerüljenek a WHOIS nyilvános adatbázisába. A GoDaddy-n keresztüli domain-regisztráció biztonságosabbá és biztonságosabbá teszi az utólagos rendelést.

4. DropCatch

A 2008-as alapítása óta a DropCatch a dropcatching technológiájával több mint egymillió utólag rendelt domain nevet biztosít a felhasználók számára. Az utómegrendelések elhelyezése a DropCatch segítségével ingyenes. Az ügyfelek csak akkor számítanak fel díjat, ha az utólag rendelt domain sikeresen biztonságos volt számukra. A DropCatch napi listákkal rendelkezik a jelenleg lejáró domainnevekről, valamint letölthető jelentésekről és keresési szolgáltatásokról, hogy megkönnyítse az ügyfelek számára az értékes domének keresését és állapotuk ellenőrzését..

Két lehetséges eredmény merül fel, amikor a felhasználó újrarendeli a domaint a DropCatch-en. Ha ez a felhasználó az egyetlen, aki egy domain utórendelését végzi, akkor 59 dollárt fizet, és a domain név az övék, de ha több ember utalásokat ad ugyanazon a domainben, akkor a domain nyilvános aukcióra kerül. Az aukció 3 napig tart, és a legjobban licitáló nyeri.

5. BackorderZone

Most, hogy a NamePal alatt szerepel, a BackorderZone lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy domain aukciókon keresztül proxy ajánlatokat tegyenek nem elérhető tartománynevekre. Utólagos megrendelési szolgáltatásuk kulcsszófigyelő funkciókkal, a függőben lévő domain statisztikákkal és a domainek tömeges hozzáadásának képességével jár. A NamePalBackorderZone lehetővé teszi a felhasználók számára a domain jobb kezelését. A domainkezelő szolgáltatásuk, amely a domain utánrendelési szolgáltatási csomagjának része, automatikus frissítéseket tartalmaznak az NS és WHOIS domain nyilvántartásokhoz és a kézbesítés utáni számlázáshoz.

A legújabb cseppfogó technológiát használva a NamePalBackorderZone nyomon követi a naponta felbukkanó újonnan lejáró domaineket, valamint azt, hogy hány aukció aktív a webhelyen. Ily módon a felhasználók több időt takarítanak meg, és növelik esélyüket a lejárt domain név biztosítására, mihelyt elérhetővé válik.

A felhasználók annyi domaint rendelhetnek el ingyenesen, amennyit csak akarnak. Csak akkor kell fizetniük, ha a NamePalBackorderZone sikeresen biztosítja a lejárt domain nevet a felhasználó számára. A számlatulajdonosoknak nem kell havi díjat fizetniük, mivel az újbóli megrendelések a legjobb egyedi árakat érik el a domain-utórendezési piacon.

6. CatchTiger

Következő a CatchTiger. Az aukciók nyilvánosak, és minden nap újak vannak. A számlák ingyenesek, és egy év ingyenes domain név regisztrációval járnak. Az összes domain aukció kiindulási ára 35 font (43,70 USD), és nincs gyógymód, fizetési politika. Nem gyógyítható, nincs fizetés azt jelenti, hogy a felhasználóknak nem kell fizetniük, ha a CatchTiger nem tudja sikeresen lekérni a lejárt domain nevet.

A lejárt domain aukciókon való részvétel mellett a CatchTiger lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a domain névüket a Market Place platformon keresztül értékesítsék a potenciális domain név vásárlók megfelelő közönségének. Annak ellenére, hogy egy brit székhelyű domain backorder szolgáltató és cég, számos különféle nemzetközi domainnel működik, beleértve az EU országait és még Új-Zélandot is.

Végül a CatchTiger személyes figyelmeztetéseket kínál, amelyek tudatják a felhasználókat, ha a kedvenc domain név elérhető és aukción elérhető. Minden felhasználónak meg kell tennie, hogy tudatja a CatchTiger-nek, hogy mely domainnevet és releváns kulcsszavakat kell figyelnie. A felhasználók először e-mailt kapnak, amikor elérhetővé válik a kívánt domain név, ez időt takarít meg nekik, és növeli esélyét arra, hogy sikeresen megszerezzék a tökéletes álmaikat. A felhasználók korlátlan számú személyes figyelmeztetést vehetnek fel a számlájukra a CatchTiger.com webhelyen.

7. DomainMonster

A DomainMonster Backorder szolgáltatása figyeli a felhasználók legkeresettebb domainneveit és regisztrálja őket a nevükben, amint elérhetővé válnak. A DomainMonster nyomon követi a százezrek domainneveket is, amelyek minden nap lejárnak, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy megkeressék és megfigyeljék azokat a lejárt domain oldalakon..

A kisebb regisztrációs díjakon túl az utómegrendeléseknek a DomainMonster szolgáltatáson keresztüli elhelyezése ingyenes. Használják a gyógymód nélküli és a fizetésmentes politikát is. Emellett domainbenként csak egy utómegrendelést vesznek fel, és nem árvernek utómegrendelési domaineket, ehelyett kizárólag a felhasználó számára dolgoznak, hogy biztosítsák számukra. Minden felhasználónak meg kell tennie a választott domain keresését a weboldal keresőmezőjében, és ha ez nem érhető el, kattintson a „Vissza rendelés” linkre a monitor megfigyelésének megkezdéséhez. A második, amikor a felhasználó által utólagosan elrendelt domain név lejár és elérhetővé válik, a DomainMonnster elkapja azt, és szorgalmasan dolgozik a felhasználónév alatt történő biztonságos és nyilvántartásba vétel érdekében..

A domain utórendezésének legjobb módja

Mielőtt megvizsgálnánk a domain utórendezésének legjobb módjait, fontos megjegyezni, hogy a domain utórendezés elhelyezése nem garantálja, hogy a domain nevet megszerezheti, amint elérhetővé válik..

Számos változó befolyásolja a domain utórendezési folyamatát. Például a regisztrált domain név jelenlegi tulajdonosa megújíthatja a regisztrációt, megakadályozva ezáltal, hogy egyelőre új tulajdonos legyen, vagy ha a domain backorder szolgáltatásokat nyújtó webhelyek, például a GoDaddy sikertelen lesznek, amikor megpróbálják valaki regisztrálni a kívánt domain nevet.

Egyéb változók közé tartozik a domain név nyilvános vagy magán aukción való részvétele, ahol valaki másnak ugyanolyan esélye van a domain név tulajdonjogának sikeres megszerzésére, mint te..

Most mi a legjobb módszer a domain újrarendezésére? Hogyan elsősorban a domainek járnak le? Hogyan átrendezheti a domaint? És hogyan növeli annak esélyét, hogy sikeresen megkapja a domain nevet az utómegrendelésen keresztül?

A közhiedelemmel ellentétben a domainek lejárnak, és gyakran, mielőtt azt állítják, hogy fognak. A domain név „lejárt” lesz, ha a jelenlegi tulajdonos nem újítja meg lejárati ideje előtt. A domain név ezután negyvennapos türelmi időszakon esik át, amelyben az összes domain szolgáltatás ki van kapcsolva, de a domain jelenlegi tulajdonosának továbbra is esélye van a domain megújítására standard megújítási díj ellenében a webtartomány-szolgáltatón keresztül..

Amint a domain belép erre negyvennapos türelmi idő, nagy valószínűséggel a jelenlegi tulajdonos egyáltalán megújítja. Ellenkező esetben, ha a jelenlegi tulajdonos a domain név megújítását és megtartását tervezi, akkor mindenképpen megújították volna regisztrációjukat a lejárati idő előtt. Ugyanakkor az is valószínű, hogy a tulajdonos csak lusta vagy halasztott, így továbbra is büntetés nélkül megújíthatják a domain név regisztrációját, és azon emberek szerencsétlensége miatt, akik azt akarják, hogy ez a domain név ingyenes legyen.

Ezután, ha negyven nap telt el, és a türelmi idő lejárt, a domain név „visszaváltási időszakon” megy keresztül, ahol a jelenlegi tulajdonos számára nehezebb megújítani a regisztrációt (például drágább megújítási díjak és egyéb büntetések), és a domain név új tulajdonjog és regisztráció szabaddá válásának esélye még nagyobb és valószínűbb. A „beváltási időszak” után a domain név „bezáródik”, mielőtt egy törlési szakaszba kerülne, amely körülbelül öt napot vesz igénybe. Az egész folyamat körülbelül 75 napot vesz igénybe a domain név kezdeti érvényességi ideje után, és a folyamat befejezése után a domain név hivatalosan regisztrálásra kerül azok számára, akik azt akarják, így jogosultak lesznek utómegrendelésekre.

A domain utórendezésének folyamata azonban, amikor a domain név elérhetővé válik a regisztrációhoz, nem olyan egyszerű, mint valaha. Régen érkezett, először arra szolgál, hogy a leggyorsabban regisztráljon egy nemrégiben lejárt és nagyon kívánatos domain névre az, aki megkapta.

Most az olyan webtartománynevek-regisztrátorok, mint a GoDaddy.com aukciókat folytatnak a lejárt domainnevekre. Ilyen módon ezek a domain név regisztrálók extra nyereséget keresnek, és a domain név a legmagasabb licitálókra kerül, nem pedig a leggyorsabb és legszerencsésebb domain név vadászra..

A lejárt domain nevek regisztrálásának ez a régi folyamata csak akkor fordul elő, ha egy lejárt domain nevet aukcióra állítottak fel, de az ajánlattevők hiánya miatt lemondták. Ez általában nem történik meg, és ha igen, akkor automatikusan „dropcatching szolgáltatáson” keresztül megy keresztül, amelynek nagy részét az útmutatóban korábban felsorolt ​​domain backorder cégek és szolgáltatások kínálják..

Annak érdekében, hogy utómegrendelést végezzen, és kezdjen licitálni egy domain névre, amint elérhetővé válik, utórendelést kell elhelyeznie a megfelelő domain regisztrációs aukciós házban. Ezt meg kell tenni, mielőtt a domain név elérné a regisztráció lejárati dátumát, vagy a „lejárt időszak” vége előtt, amely a domain regisztrátorától függően akár 45 napig is eltarthat. A domain regisztrációs aukciós ház webhelyén regisztrálnia kell egy fiókot, ahol elérhetővé válik a kívánt domain név.

De jelenleg több száz domain név regisztráló és aukciós webhely érhető el online. Honnan lehet tudni, hogy melyik lesz a kívánt domain név?

Először határozza meg a domain név regisztrálóját. A legtöbb domain névregisztrátornak van egy aukciós partnere, amelyet kizárólag használ, tehát a domain név ismerete a regisztrátor számára azt jelenti, hogy tudja, hogy melyik aukciós oldalra lép, amikor ideje ajánlatot tenni a domain névre. Egyszerűen végezzen WHOIS-keresést a kívánt domain nevével, és keresse meg az információkat, hogy megtalálja a név regisztrálóját.

Ezután használja a 2. lépésben, az „Aukciós partner meghatározása” szakaszban felsorolt ​​táblázatot, és keresse meg azt az aukciós ház partnerét, amelyet az Ön domainnevének jelenlegi rögzített regisztrátora használ. Három nagy aukciós ház van, amelyeket a legtöbb domain név regisztráló kizárólag használ: GoDaddy Auctions, NameJet és SnapNames. Az egyik legjobb esély a kívánt lejárt domain név megszerzésére, ha rendszeresen figyelemmel kíséri a lejárt domain név állapotát és előrehaladását a regisztrátor által használt aukciós házon..

Most menj, hogy szerezze meg domainjét!

Elég rossz, ha a webhelyéhez kívánt domain nevet már valaki más átveszi, de a várakozás, amíg ez a név lejár és elérhetővé válik, ugyanolyan rossz is lehet..

Nehéz lehet, bosszantó és időigényes, és Önnek sem garantálja a domain nevet. Ugyanakkor nem lehetetlen, hogy lejárt domain név új tulajdonosává váljon, amit mindig is szerettél.

A domain utólagos elrendezése az egyik legjobb és legegyszerűbb módja annak, hogy növelje annak esélyét, hogy álmai domain név új tulajdonosává váljon, amint lejár. Nagyon sok zavart és bonyodalmat távolít el az egész folyamattól.

A domain utánrendelők megkönnyítik a kívánt domain név állapotának nyomon követését, így hamarosan megtudhatja, mikor jár lejárata és elérhetővé válik, vagy ha a jelenlegi tulajdonos megújítja, vagy amikor aukcióra indul a a jelenlegi regisztrátor aukciópartnere. Nem csoda, hogy a domain-visszautalások ilyen népszerű szolgáltatás és gyakorlat azok számára, akik a webhelyükhöz megfelelő webtartományt keresnek.

Megvan az összes információ? Most menj be a domainjét!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map