Hogyan válasszuk ki a kreatív domain név tárolását – Hasonlítsuk össze az árakat és a terveket – 2020. május

Tehát úgy gondolja, hogy van egy nagy üzleti ötlete? Nagy! Mielőtt elkezdené, érdemes eltölteni egy kis időt kreatív és emlékezetes domain név előkészítésével. Töltsön rá egy kis időt, csak ne túl sokat. Túl sok ember töltenek sok időt arra, hogy kitalálják ezt a tökéletes domain nevet, és soha nem maradnak elégedettek ötleteikkel. Ne ragadjon bele a rohamba. Valójában jobb lenne, ha megkapja ezt a hat tippet és hat eszközt, amelyek segítenek a tökéletes domain név kidolgozásában.


Hat tipp a domain név létrehozásakor.

Először adjon ki egy fehér papírlapot és egy ceruzát. Gondoljon az összes névre, amelyet érdemes használni a domain névhez. Írja le mindent. Miután kitöltötte, menjen át ezen a rövid ellenőrző listán, és kezdje el átkelni azokat, amelyek nem haladják meg ezt a hatpontos tipp listát.

1. Könnyítse meg

Könnyítse meg. Nevednek könnyűnek kell lennie, helyesen meg kell mondani, és le kell dobnia a nyelvét. A weboldal létrehozásának egyik célja az, hogy olyan tartalom legyen ott, amelyet az emberek hajlandóak megosztani. Ha az emberek nem tudják helyesen megadni a domain neved, vagy akár még könnyen elmondhatják a domain nevet, akkor valószínű, hogy tartalmát nem fogják megosztani olyan könnyen.

2. Tegye egyedivé

Gyakran nem elég csak azt mondani, hogy egyedivé tegye. Amikor egyedülállónak mondjuk, azt értjük, hogy ne hangolja úgy, mint bármi más odakint. Tény, hogy nem regisztrálhatja ugyanazt a nevét a domainjével, mint valaki más. Ugyanakkor nem lenne okos, ha regisztrálja a webhely domainjének nevét, amely túl sokat hangzik, „Microsoft” vagy hasonló név. Túl könnyen téved.

3. A Com domain név nem csak az ott található

Ne állandóan állj a „.COM” nevekkel. Valójában, ha az USA-n kívül él, valószínűleg jobb lenne, ha rendelkezik olyan országközpontú domainnel, mint például a „CO.UK.” Ne feledje azt is, hogy mit jelent a COM. A COM rövid a kereskedelmi, az ORG a rövid, a szervezeti, a MIL rövid a katonai, a GOV rövid a kormányzati és a TV rövid a televíziós weboldalakon. Még több – használjon olyan kiterjesztést, amely megfelel a létrehozni kívánt webhely típusának. Ha tech körökben vagy, akkor a „.io” domain végét általában használják. Ez egy furcsa TLD (legfelső szintű domain) végződés, mert a Brit tengerentúli Indiai-óceáni területhez tartozik. A szigeten valójában csak katonai lakosok vannak, tehát ez kissé rendellenes. Egy másik általánosan használt nem. .Com kiterjesztés a .co. Olyan közel van a .com-hoz, és a legtöbb embert nem fogja kikapcsolni. Ez egyre inkább elterjedt. Van még „.xyz”, „.ninja”, „.guru” és rengeteg más ember felfedezésére.

4. Vegye figyelembe közönségét.

Ez az egyik leginkább figyelmen kívül hagyott titok, amikor a domain nevet regisztráljuk. Amikor figyelembe veszi a közönséget, akkor fontolóra veszi, mit várnak el. A saját nevét fogja használni a saját márkájává, például NathanBarry.com? Vagy a saját márkája lesz, hanem mozgalmat indít, mint például a Pat Flynné SmartPassiveIncome.com? Céget akar létrehozni, és csak egy weboldalt fog kezdeni? Fontos megjegyezni, hogy a webhely és a cégnévnek nem kell mindig azonosnak lennie, de határozottan segít. Ha arra törekszik, hogy egy egyszerű WordPress-webhelyen táguljon, miközben futtatja, akkor ne mutasson magadra túl konkrét nevet. Ha végül nagy nemzeti általános marketing ügynökséggé akar válni, akkor a webhely felhívása a HundredDollarBacklinks-re valószínűleg nem jó ötlet. Keressen valamit, amely megfelel az Ön törekvéseinek, például a Connect2020 vagy az SimpleSurge (mindkettő felépül).

5. Légy kreatív

Ha a neved elkészült, fontolja meg rövidebbé, hozzáadja a címke végére, vagy módosítsa a nevet. Kipróbálhatja a [YouTube] szavak összeállítását, például egy olyan kifejezés használatát, mint például a [24seven], módosíthatja a szót, például a [Flickr], vagy akár egy előtagot összekapcsolhat egy utótaggal, például a [Shopify]..

6. Tartsa rövid és egyszerű

Mindenekelőtt tartsa röviden és egyszerűen. Ne tegye a domain nevet túlságosan bonyolultnak a helyesírásához, túlságosan bonyolultnak mondani vagy nehezen megjegyezhetővé. Rövidnek és fülbemászónak kell lennie.

Hat eszköz a domain név felfedezéséhez

Ezek a szabályok nagyszerűek. Segíthetnek abban, hogy kreatív és egyedi domain nevet hozzon létre. Megértjük azonban, hogy továbbra is elakadhat. Hat eszközt állítottunk össze, amelyek segítenek felfedezni domainnevét.

Lean domain keresés

Ez egy domain névgenerátor, amely segít egyedi név előállításában. Az előtagok és utótagok használatára és összeillesztésére szakosodott. Ezen felül ellenőrzi a felkínált nevek elérhetőségét.

Leandomainsearch.com

GoSpaces

Ez egy másik kulcsszón alapuló ingyenes domain névgenerátor. Egyszerűen írjon be egy kulcsszót, és hagyja, hogy egyedi ötletek jöjjenek létre vállalkozására és domain nevére.

Gospaces.com

NameStation

Csakúgy, mint a GoSpaces, a NameStation számos ingyenes és egyedi ötletet fog előállítani a benyújtott kulcsszó alapján. Egyszerűen írjon be egy kívánt kulcsszót, például a réstémáját, és hagyja, hogy a NameStationgo működjön.

Namestation.com

Domaintyper

Miután megszerezte a névnév ötletét a NameStation, a GoSpaces vagy aLean Domain Search segítségével, ellenőrizze a Domaintyper elérhetőségét. Ez egy kiváló módszer arra, hogy szűkítsd el ötleteidet, amelyeket a művekben két vagy három választással rendelkezik.

Domaintyper.com

Domain galamb

Ez egy kiváló eszköz a keresőmotor találataira. Egyszerűen csak vegye be a rést, és derítse ki, mit keresnek az emberek. Ily módon kulcsszavakat illeszthet be közvetlenül a domain névbe.

Leandomainsearch.com

Domainr

Ez egy ügyes és egyedi eszköz, amely segít neked „csapkodni”. Amikor először látogatja meg a weboldalt, arra ösztönzi, hogy próbálja ki a szolgáltatást olyasmi, mint az „acme florist” keresése. Azonnal 15 egyedi név fog megjelenni, és olyan információkat ad, mint például melyik domain név elérhető és melyik parkolt. Domainr.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map