10 bedste domæneregistratorer (maj 2020) til domænehosting

10 bedste domæneregistratorer (maj 2020) til domænehosting

10 bedste domæneregistratorer (maj 2020) til domænehosting

Så du vil registrere et domænenavn og har ingen idé om, hvem du skal gå med.


Du har set Godaddy reklamer.

Din ven fortalte dig om Namecheap.

Men hvad er den bedste?

best-domæne-registratorer

Betingelser, du skal vide, før du handler til domæneregistratorer

Domain Hosting eller Domain Name Hosting: Oftest er det sted, hvor du registrerer dit domænenavn, hvor dit domæne er vært. Men ikke altid. Du kan overføre dit domænenavns-hosting til din webhost-udbyder, mens du holder registratoren den samme. For eksempel kan du registrere dit domæne på Namecheap og derefter være vært for domænenavnet på SiteGround. Og for at være klar er din webhosting forskellig fra dit domænehosting. Tænk på domænehosting som din mailadresse – undertiden er det det samme som dit hjem (din registrator), og nogle gange bruger du en P.O. boks (domænehostingfirma). Metaforen fungerer, kinda.

ICANN: som er et forkortelse for Internet Corporation for tildelte navne og numre. Icann er en almennyttig organisation, der er ansvarlig for at koordinere vedligeholdelse og procedurer for flere databaser, der er relateret til internetområderne og de numeriske rum på Internettet, hvilket sikrer netværkets stabile og sikre drift.

Hvem er: giver grundlæggende oplysninger om et domænenavn, herunder hvem der ejer det, kontaktinfo osv. (også kendt som domænenavn)

bedste værste registrarer

Hvad er domæneregistratorer

Før noget af magien ved et websted kan ske, skal der registreres et domænenavn. Varianter af topdomæner (TLD’er), hvad vi synes om som den klassiske .com-udvidelse af et websted som Google.com, sælges af virksomheder, der kaldes registrarer. Der er tusinder af muligheder for at registrere dit websteds domænenavn. Lad os se nærmere på 10 af de største, du måske har at gøre med, når du køber et navn.

Bedste domæneregistratorer, der kan købes fra i 2019

Den mest populære registrator er ikke altid den bedste. GoDaddy er sådan for ti år siden – eller er det?

1) NameCheap

NameCheap ses i stigende grad som up-and-comer-domænenavnsregistrator. Virksomhedens største styrke er, at det sælger .com-domænenavne for $ 10.99 om året, hvilket gør det til en bedre langsigtet mulighed for dem, der er meget omkostningsbevidste.

Den bedste del af Namecheap? GRATIS Whois-privatliv

Ønsker du nogen Joe Shmoe, der ved, hvem der ejer dit domæne, og hvor du bor? Troede ikke det. Få det gratis privatliv.

De har også en ren og tiltalende brugergrænseflade, der blev tænkt meget på. Oven på disse tjenester leverer de også WhoisGuard, som er “en service, der tilbyder beskyttelse af personlige oplysninger for dit domæne, hvor du holder dine følsomme data sikkert” gratis. På nedadrettede side er tilgængeligheden af ​​kundesupport lidt mere begrænset. Virksomheden favoriserer live chat og e-mail-billetter via direkte telefonisk support. Det er dog blevet mere aggressivt i markedsføring for førstegangskøbere og tilbyder tilbud så lave som $ 0,48.

NameCheap er også gået tungt på markedet for unikke udvidelser på topniveau, såsom .mobile og .studio, der ofte appellerer til folk, der finder det nuværende marked overpris og oversolgt. I betragtning af den relative omkostningseffektivitet er NameCheap blevet populært blandt folk, der ønsker at overføre domænenavne fra andre registratorer.

2) Google

Det er svært at tænke på et produkt eller en tjeneste, som den store søgegigant ikke har en finger i, så det er ikke overraskende at se Google nu vade ind på domænenavnsmarkedet. Virksomheden går ikke ud af sin måde at markedsføre sig selv som den bedste udbyder af domænenavne, men det tilbyder .com-domæner, der starter ved $ 12 pr. År. Google tilbyder også en prisstruktur, der meget incitamerer køb på længere sigt, og lover op til 10 år for $ 120. Google er især populær blandt folk, der ønsker WHOIS-beskyttelse af personlige oplysninger (domænefortrolighed) inkluderet i deres køb uden ekstra omkostninger.

Det er let at bruge, snappy og prioriterer i enkelhed og hastighed. Google-domæner falder sammen med andre Google-tjenester, såsom Google Docs og YouTube, og tilbyder gratis private registreringer fra hundreder af forskellige domæneudvidelser. Når du tilmelder dig et domænenavn, gør de det nemt at få en G-suite til e-mails.

3) Hover

Hover, der ejes af et af de ældste navne i virksomheden, Tucows, er et forsøg fra sit moderselskab til at omdirigere sig selv og genoprette relevansen på markedet. Du kan få fat i et .com-domænenavn til den tilsyneladende industristandard sats på $ 12.99 pr. År, og WHOIS privatlivsbeskyttelse vil blive inkluderet. Hover er den bedste domæneregistrator for dem, der hader udsalg af yderligere produkter, såsom hosting-tjenester. De fortæller dig alt hvad du behøver at vide, uden at du behøver at bekymre dig om at blive ramt af reklame efter annonce. På grund af dette har det aldrig været lettere at registrere et domænenavn.

Ulempen er telefonstøtte kun tilgængelig for en del af hver dag, og livechat er også plettet med hensyn til tilgængelighed. De tilbyder heller ikke webhosting.

4) Dynadot

Hvis du leder efter en bunke med gratis ekstramateriale, vil Dynadot bestemt give enhver domænenavnsregistrator et løb for deres penge. Første års .com-navne sælges for $ 8.40 og fornyelser er kun $ 11.20. Virksomhedens Website Builder-pakke inkluderer et gratis responsivt enkelt-sidedesign. Dette websted tilbyder også e-mail-hosting, hvilket er godt, hvis du vil have mere professionelt e-mails knyttet til dit domænenavn. Et stort salgsargument for alle, der ønsker at prøve markedet, er deres Grace Deletion-mulighed, der giver dig mulighed for at returnere et domænenavn inden for 5 dage efter, at du har registreret det.

5) NameSilo

NameSilo er en domæneregistrator, som du kan stole på, og de er gennemsigtige med prissætning. Hvis du tilmelder dig NameSilo, vil du ikke blive overrasket over nogen prikkede taktikker som skjulte gebyrer eller overførselsgebyrer. De vil heller ikke prøve at få dig til at betale for tjenester, som du ikke har brug for. NameSilo tilbyder et domænenavn på ni dollar for det første år.

NameSilo har en overflod af forskellige funktioner, som du kan bruge gratis. Disse funktioner inkluderer videresendelse af domænenavne, registreringsdatabase lås, DNS-styring, porteføljestyring og videresendelse af e-mail. Andre domæneregistratorer opkræver typisk dig for sådanne tjenester, men disse er gratis med NameSilo. Det kan være vanskeligt at navigere i NameSilo, der er lige så meget tekst på en side, at det kan blive meget travlt. For ikke at nævne, at webstedet er en smule dateret.

Okay domæneregistratorer:

Disse domæneregistratorer er ikke særlig gode – og de er heller ikke ligefrem dårlige. Nogle elsker dem, nogle hader dem, vi undersøger grunden nedenfor.

6) GoDaddy

Let det største navn på blokken er GoDaddy. GoDaddy havde engang en stærk følge blandt hardcore-domæner på grund af sin vilje til at tilbyde regelmæssige tilbud på nye navneregistreringer, men det har skåret markant ned på genbrug af kuponkoder. Ledsagende prisstigninger hævede det årlige gebyr for en standard .com-registrering fra $ 7,99 til $ 14,99, selvom nye købere typisk stadig kan få førsteårsrabatter i intervallet 99 cent. Godaddy tilbyder også adgang til en lang række forskellige TLD’er, inklusive mange oversøiske muligheder.

Og få dette – forleden anklagede de mig $ 17,99 for en fornyelse – de vidste, at jeg var låst inde, fordi jeg var tæt på fornyelsesdatoen.

Så ved du hvad, jeg stoler ikke så meget på dem – de prøver at drage fordel af mig.

GoDaddy administrerer domænenavne på vegne af mere end 17 millioner enkeltpersoner og enheder. Virksomheden er den klareste domæneregistrator for dem, der kræver kundesupport, takket være telefontilgængelighed døgnet rundt.

Hvorfor du skulle gå med GoDaddy – hvis alle dine domæner allerede er der, hvad er der et par dollars mere om året for at holde dem sammen.

OGSÅ – de har ret solid kundesupport 24/7.

En anden bonus – hvis du køber en masse domæner, har de en domænekøberklub til store rabatter – ligesom Amazon Prime.

7) Gandi

Gandi tager en noget anden tackling fra andre domæneregistratorer med hensyn til sine tilbud. I stedet for at give adgang til enhver TLD under solen, fokuserer Gandi på specifikke tilbud, der er de mest populære. Virksomheden bruger en prisstruktur, der belønner volumen, så ejere, der foretager køb af mere end $ 12.000 om et år med dem, får rabatter så stejle som $ 8,80 pr. År. Deres startpris er $ 15 pr. År for en .com, så virksomheden repræsenterer ikke et mordervalg for folk, der kun ønsker at gøre en lille mængde forretning eller bare registrere en håndfuld domænenavne. Det er dog et godt valg for domænesælgere og -købere med stort volumen.

Inkluderet i din domæneregistrering er to gratis hostede websider til dit websted, en “Gandi Blog” (Gandi’s blogging webskabelon), et års værdi af SSL-certificering, e-mail og meget mere. Gandi har hovedkontor i Frankrig, så deres kundesupport tjener ikke dig meget, medmindre du taler flydende fransk. Der er ingen live chat support eller telefonnummer, du kan ringe til, så det er kun kun via e-mail, hvor du kan få fat i dem.

8) Hostgator

Cirka siden 2002 er HostGator en virksomhed, der ser sig selv som mere en udbyder af webhostingtjenester end en domænesælger. Virksomheden er ikke særlig tung i at skubbe domænenavne som en virksomhed, men det er $ 12,95 pr. År for en .com er temmelig konkurrencedygtig. En stor funktion, der hjælper med at holde denne udbyder konkurrencedygtig, er at de tilbyder wordpress hosting. På nedadrettede side skal domæneejere være parat til at blive solgt til. Dette kan dog være fordelagtigt for relative begyndere, der ønsker, at et hostingfirma kan hjælpe dem med at oprette et helt websted.

9) Bluehost

Bluehost er en anden deltager i spillet om at tilbyde et gratis domænenavn sammen med en betalt webhostingplan. Bluehost øger også ante ved at tilbyde et gratis SSL-certifikat til alle med en WordPress-hosting-konto. De giver også PHP-indstillinger for folk, der vil være vært for dynamisk webindhold. Bluehosts første gangs registreringsomkostninger på $ 11,99 kan let slås, ligesom dens $ 15.99 pr. År fornyelsesgebyr.

Downright Bad – De værste registratorer:

Nej – vi kan ikke lide disse.

De er gamle skole, dyre og ikke gode for deres kunder. Køb gennem disse for din egen regning – vi advarede dig!

10) name.com

Name.com er sandsynligvis ikke det første firma, som de fleste domæner vil køre til, men det tilbyder et gratis domænenavn sammen med hver WordPress-hostingplan er bundet til at gøre det attraktivt for et specifikt publikum. Virksomhedens liste over TLD’er er direkte forbløffende at rulle igennem, og det er et klart plus for køberen, der bare skal have et .COFFEE- eller .UDSTYR-domænenavn. Første års .com-domæner sælges for $ 8,99, og fornyelsesgebyrer åbner for en rimelig $ 12,99.

Virksomheden er ikke den bedste domæneudbyder med hensyn til kundeservice. Name.com tilbyder telefon fra mandag til fredag, og live chat er tilgængeligt hver dag en del af dagen.

11) 1og1

1and1 forsøger at få din opmærksomhed med et aggressivt førsteårs registreringstilbud på 99 cent. Desværre stiger fornyelsesprisen hurtigt til $ 15. Det er et godt valg for folk, der agter at købe et domænenavn og udføre en domæneoverførsel til en anden domæneregistrator det næste år. Hvis du ønsker at bosætte dig med en enkelt domæneregistrator, har 1and1 ikke meget andet, der foregår udover standardlitanien for ledsagende webhosting-salg.

Det er også vigtigt at være sikker på, at du læser det fine skrift på deres kontrakt for bedre at forstå aflysningsvinduet. Hvis du nogensinde har lyst til, at du er nødt til at annullere, vil det ikke være let, og de vil enten nægte eller ikke udstede en refusion. Desuden 1&1 Internet tilbyder ikke premium DNS eller andre måder at sikre domæner sikkert på. Hvad de tilbyder er grundlæggende, og der er ikke rigtig noget unikt eller attraktivt, der får dig til at vælge dem frem for andre domæneregistratorer.

12) Netværksløsninger

Ugghh – Network Solutions er det værste.

Det eneste grund til at de stadig eksisterer skyldes, at de engang var stedet at registrere. Og de har kørt ud af deres døende kunder lige siden.

De opkræve nord for $ 30 + for at forny – mere end dobbelt hvad andre registrarer opkræver. Djævlene!

Dette domænenavnsregistrator, der er et erhvervet aktiv af Web.com, tilbyder mange forskellige planer, der alle inkluderer grundlæggende kundesupportfunktioner. Selvom de har et websted, der ser godt ud og er noget, du kan gennemsøge hver dag, plejede dette firma at være meget succesrig som IT-konsulent, men har siden taget et ganske hit fra kontroverser siden 1990’erne.

Support er også meget mager uden live chat eller billetsystem; kun et telefonnummer, som du kan ringe til. Du kan betale for premium support. Det er rigtigt. Du skal betale dem for at hjælpe dig med overførsler, migrationer, SSL-opsætning blandt andre vigtige ting.

Desuden tilbyder de ingen pengene tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds med det, du betalte for, kan de lige så godt fortælle dig at sparke klipper. Uden mulighed for tilbagebetaling er der ingen måde, at dette kan gavne dig på nogen måde.

13) Web.com

Web.com hævder, at det tilbyder pålidelig og overkommelig webhosting. De henvender sig for det meste til virksomheder og virksomheder over personlige og private. De tilbyder tjenester, der hjælper virksomheder med at generere kundeemner og marketingløsninger. Du kan endda få hjælp til optimering af søgemaskiner. Men det er virkelig, hvor positive begynder og slutter med Web.com.

Deres fornyelsespriser er også skandaløst. Du skal betale 35 dollars om året for en fornyelse. Med dette overvejet er det en bedre idé at bare se andre steder efter anstændige langsigtede planer.

Web.com har nogle meget beskidte hjælpeartikler på deres websted. Hjælpesiderne er ofte for vage til at være til brug for mennesker med specifikke problemer eller bekymringer. For eksempel, hvis du leder efter hjælp til at migrere dit websted, er der intet om migration at finde.

14) eNom

eNom udmærker sig ikke i domæneregistrering, men får snarere sit navn ved at videresælge andre brugte domænenavne. På grund af dette kan det være problematisk, når man arbejder med dem. Den ene hånd ved ikke, hvad den anden gør.

Hvis din forhandler tillader, at dit domænenavn udløber, kan eNom få dig til at betale en masse penge for en ny, langsigtet aftale.

Domænefordringer

Så dit foretrukne domænenavn blev taget af en anden – hvad dukker op!

Så alt går tabt? Ikke nødvendigvis. Hvis det navn, du ønsker, bliver squatted som en hobo af nogen, der ikke bruger navnet, men stadig betaler registreringsgebyret, er din løsning: backordering.

Ombestilling af et domæne er ikke idiotsikkert, men der er en meget anstændig chance for at du kan hente det domæne – i tide. Hvis restordren ikke fungerer? Opret et nyt navn …

Domænenavngeneratorer

Der er en masse debat om, hvorvidt du skal gå med et kort domænenavn som “dolphin” med en ny TLD (.co, .us, .guru) eller blive kreativ, som “trydolphin”, kombineret med traditionen .com.

Det er op til debat, fordele og ulemper for begge dele, men for at komme i gang, hvorfor ikke generere dusinvis af domæneideer på få sekunder? Vi sammensætter en liste med 22 domænenavnegeneratorer, der gør susen for at få dig flere ideer, end du kan håndtere. Tag det til en tur!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector