22 bedste domænenavnegeneratorer for 2020

”Men hvad navngiver jeg min hjemmeside !?”


“Alle de gode domæner er taget!”

”Jeg er ude af idéer!”

pladder.

Hvis du er helt ny med at oprette et websted og leder efter et morderenavn, har vi dit.

Jeg har lavet en masse domæner i løbet af årene, og har sandsynligvis købt alt for mange domæner.

I øjeblikket har jeg 30+ “geniale domæner” der sidder og rådner i mine Namecheap- og GoDaddy-konti.

Men det er okay, fordi dette handler om dig.

Du bygger et nyt websted.

tillykke.

Jeg er sikker på, at dine trin i øjeblikket ser sådan ud:

Trin 1: Navn

Trin 2: Domæne

Trin 3: ???

Trin 4: Fortjeneste!

Jeg barn, jeg er faktisk virkelig stolt af dig, dette er et stort skridt.

Inden jeg afslører min superhemmelige liste over de bedste domænenavnegeneratorer, man kender, skal vi hurtigt sammenfatte, hvad du vil fra en domænenavngenerator:

 1. Det skal være super hurtigt – du har ikke hele dagen
 2. Det skal være nøjagtigt – du vil ikke have tilfældige ord
 3. Det skal være i realtid – og vise dig domæner, der faktisk er tilgængelige
 4. Det skal være kreativt – og vise dig ting, du ikke tænkte på
 5. Det skal gøre det nemt at købe – et enkelt klik og gjort

Nu er det ikke alle disse generatorer, der rammer alle disse med perfekte mærker, men test alle dem, jeg anbefaler, og find hvad der fungerer for dig.

Bonus!: faktisk, som du vil se nedenfor, er en domænenavngenerator også en virksomhedsnavgenerator. Da mange nye web-startups tænker på domænet og virksomheden på samme tid, går de hånd i hånd. Som du ser nedenfor med Shopify-indstillingen, ringer de specifikt det ud, men du kan bruge en af ​​disse til også at generere det sexede virksomhedsnavn.

1. Lean Domain Search

Lean Domain Search

Med Lean Domain Search kan du starte med kun et nøgleord og derefter søge efter dine domænenavnindstillinger. Dine søgeresultater viser hundreder, hvis ikke tusinder, af mulige domænenavne til din blog eller dit websted. Alle disse resultater er tilgængelige “.com” -domæner. Med Lean Domain Search kan du også filtrere domænenavne alfabetisk, efter længde eller efter popularitet; gemme dine foretrukne domænenavne, spore din søgehistorik, del dine søgeresultater og søg straks dine egne ideer for at se, om de er tilgængelige “.com” -navne..

Lean Domain Search er domænegeneratorværktøjet, der skal bruges, hvis du har en idé om nøgleord, du gerne vil bruge til dit domænenavn, men har brug for nogle friske ideer til et fuldt domæne til din blog eller dit websted.

2. Shopify Business Name Generator

Shopify Business Name Generator

Selvom navnet på denne domænegenerator muligvis antyder, at værktøjet kun er til at generere navnideer til virksomheder, kan Shopify Business Name Generator også levere gode og tilgængelige navnideer til webdomæner. Du kan starte med at vælge et hvilket som helst søgeord, du vil blive inkluderet i dit domæne, og Shopify Business Name Generator vil komme med hundreder af mulige og tilgængelige forslag. Selvom Shopify Business Name Generator vil opfordre dig til at oprette en Shopify-butik med dem ved hjælp af det domænenavn, de har foreslået, kan du gå et andet sted, du gerne vil købe rettighederne til webadressen. Det er vigtigt at bemærke, at Shopify Business Name Generator kun vil foreslå domænenavne ved hjælp af “.com” -udvidelsen, så hvis du har brug for nogen anden udvidelse som “.net” eller “.org”, er dette muligvis ikke domænenavngeneratoren værktøj til dig.

3. Bust et navn 

Bust et navn

Bust A Name er et domænegeneratorværktøj, der leveres med mange forskellige filtreringsværktøjer, der hjælper dig med at finde et domænenavn i topkvalitet, der imødekommer alle dine specifikke behov. Start bare med at filtrere efter nøgleord, vælg derefter indstillinger som “starter” eller “ender” ved hjælp af dit søgeord. Du kan derefter filtrere efter, hvor autentisk, kreativ eller naturlig du ønsker, at dit domænenavn skal se ud. Du kan også vælge din egen karaktergrænse eller for at vise domæner, der er taget og utilgængelige, samt filtrere efter udvidelser som “.com,” .org “,” .net “, osv. Du vil også se forslag til lignende nøgleord, som du kan prøve i bunden af ​​din side. Hvis du ikke har et nøgleord i tankerne af en eller anden grund, skal du klikke på knappen “Foretag et tilfældigt domæne” for at udløse ideer, fremskynde kreativitet og inspiration og fange et tilgængeligt domænenavn. Hvis du tilfældigvis finder et domænenavn, som du mener er det, kan du gemme det til senere eller købe det via links til domæneregistratorer som GoDaddy.com. Til sidst kan du med Bust A Name køre en domænesøgning på webstedet for at se, om det domænenavn, du kan lide og har til fælles, er tilgængeligt eller taget.

4. Navn Mesh 

Navn Mesh

Name Mesh har været en af ​​mine go-to-domænenavngenerator-apps i et stykke tid.

Det er super ligetil at bruge og meget intuitivt.

Hvad jeg elsker ved Name Mesh (fordele):

 • Det er hurtigt
 • Det er kreativt
 • Det viser et væld af forskellige kategorier for domæner (fælles, nye, korte osv.)
 • Det har fungeret for mig et stykke tid!

Hvor Name Mesh kan forbedre (ulemper):

 • Det lader dig ikke specificere grupperinger af nøgleord som Bust A Name gør
 • Kan ikke tilføre masser af ideer på én gang

Hvis du har flere nøgleord i tankerne, er Name Mesh domænenavngeneratorværktøjet til dig. Det giver dig mulighed for at vælge op til 2 eller 3 nøgleord til at indtaste i søgefeltet og derefter generere din personaliserede liste over foreslåede og tilgængelige domænenavne. Name Mesh vil foreslå ideer baseret på fem kategorier: hvor almindeligt det er, hvor nyt det er, hvor kort det er, hvor ligner det er, og hvor sandsynligt det vil være at øge SEO-placeringer. Når du har tilsluttet dine søgeord i søgefeltet, kan du filtrere dine resultater baseret på domæneudvidelse, maksimal længde og domæner, der stadig ikke er registreret. Name Mesh vil også foreslå andre søgeord, som du kan søge på, baseret på dem, du allerede har søgt efter.

5. NameStall

NameStall

NameStall er en domænenavngenerator, der tilbyder en bred vifte af værktøjer og funktioner til at hjælpe dig i din søgning efter et perfekt og tilgængeligt domænenavn. Disse funktioner inkluderer et lignende forslag til værktøj til domænenavne, søgningsværktøj til øjeblikkeligt domænenavn, liste over domænenavne, der kan mærkes, og søgeværktøj med højt betalte søgeord. Du kan starte din søgning med deres domænenavngeneratorværktøj, som vil hjælpe dig med at søge efter nøgleord og ethvert andet filter, du vil bruge, såsom populære nøgleord, grundlæggende engelske ord, branche kategorier eller dele af talen. Du kan også vælge, hvor du vil placere dit nøgleord i domænenavnet, som i begyndelsen eller slutningen, eller hvis du vil have et bindestreger domænenavn. Du kan også filtrere efter udvidelse. I så fald modtager du en liste over indstillinger, der både er tilgængelige og taget, registreret eller endnu ikke registreret. Klik bare på “registrer” -linket udover det domænenavn, du gerne vil, for officielt at tage det.

6. Nameboy 

Nameboy

Nameboy er en domænenavngenerator, der hjælper dig med at finde alle tilgængelige domænenavne baseret på bare de nøgleord, du vælger. Du kan indtaste op til to nøgleord pr. Søgning, og Nameboy leverer øjeblikkeligt en liste over foreslåede domænenavne ved hjælp af disse nøgleord. Deres forslagstabeller gør det nemt at bestemme, hvilke udvidelser der er tilgængelige, og hvilke der allerede er taget. Du kan også se, hvilke domænenavne der er tilgængelige til videresalg, såvel som tillade bindestreger eller forslag, der rimer. Nameboy er et værktøj, der fungerer godt for dem, der allerede har en idé om, hvilke nøgleord de vil bruge, men som leder efter forslag til forskellige versioner eller variationer af disse nøgleord.

7. Domain Puzzler 

Domain Puzzler

Domain Puzzler er et enkelt og brugervenligt domænenavngeneratorværktøj, der leveres med mange muligheder og funktioner til udvikling af det perfekte tilgængelige domænenavn til din blog eller dit websted. Kom i gang med den “lette” version og indsæt dine ideelle søgeord, vælg dine domænenavnsudvidelser og søg efter domænenavnidee baseret på dine valgte kriterier. Domain Puzzler er et godt værktøj, fordi det giver dig mulighed for at inkludere adskillige nøgleord i modsætning til bare at begrænse dig til et eller to som de fleste andre domænenavngeneratorværktøjer på denne liste. Det vil også kombinere dine søgeord i mange forskellige variationer. Du kan tilføje resultater til din liste over foretrukne domænenavne eller prøve en mere avanceret og specifik søgning samt bruge værktøjet til at sammenligne SEO-siderangeringer i mange forskellige domænenavne.

8. Domæner Bot

Domæner Bot

Domæner Bot fungerer både som et forslag til et domænenavnsforslagværktøj og et værktøj til søgning af domænenavne. Du kan starte med at søge et nøgleord, du ønsker, til dit domænenavn, og Domæner Bot viser dig alle tilgængelige domænenavnidee baseret på det nøgleord, de kombinerede nøgleord eller lignende nøgleord. Ellers kan du bare søge efter det ønskede domænenavn, hvis du allerede har det i tankerne. Hvis det domænenavn, du ønsker og har i tankerne, er tilgængeligt, kan du købe og registrere det via links til forskellige domænenavnsregistratorer. Domæner Bot vil også vise dig forslag baseret på lignende domænenavne. Domæner Bot giver dig også mulighed for at filtrere domænenavne efter udvidelse og sprog og tilføje dine egne synonymer, præfikser eller suffikser.

9. Navn Station 

Navn Station

Du kan komme i gang med at søge efter det perfekte og tilgængelige domænenavn til dit online brand ved at tilmelde dig en gratis konto hos Name Station, som du kan gøre via din e-mail eller Facebook-konto. Med Name Station vil du modtage adgang til domænenavnegeneratorer, forslag til nøgleord, øjeblikkelige tilgængelighedscheck og konkurrence om domænenavn. Du kan filtrere domænenavnsresultater baseret på kriterier som udvidelse, navnelængde, osv. Hvis du dog ikke har nogen ideer til nøgleord, kan du prøve at søge efter dit brand eller forretningsbranche efter nogle søgeordsidéer. Name Station kan også prale af at blive vist på websteder som Mashable, SEOMoz, TechCrunch og mange flere, hvilket giver Name Station en masse troværdighed, der gør det værd at tjekke.

10. Panabee

Panabee

Panabee er et værktøj til domænenavnsøgning, generator for domænenavne og generatorer for virksomhedsnavn, der er pakket ind i en. Du kan komme i gang med Panabee ved kun at starte med to nøgleord og søge efter forslag til domænenavne baseret på disse to nøgleord. Hvis det domænenavn, du ønsker til din blog eller dit websted allerede er taget, kan du besøge domænenavnsregistratorer som GoDaddy.com, hvor du kan se andre tilgængelige udvidelser af det ønskede domænenavn. Hvis du ikke kan lide de forslag, Panabee giver dig, leverer Panabee vilkår relateret til dine søgeord, som du kan søge efter. Ud over at vise dig tilgængelige og uregistrerede domænenavne, vil Panabee også vise dig, om dit ideelle domænenavn bliver brugt som brugernavn på sociale medier eller ej.

11. Domainhole

Domainhole

Domainhole er et domænenavngeneratorværktøj, der leveres med syv brainstormingsværktøjer, der kan hjælpe dig med at finde det perfekte tilgængelige domænenavn til din blog, dit websted eller dit brand, uanset om du har et tastatur i tankerne eller ikke. Domainhole hjælper dig med at kigge efter domæner, der for nylig er udløbet, eller hjælpe dig med at oprette tilfældige domænenavne, der er iørefaldende, kreative og lette at udtale. Domainhole giver dig også mulighed for at kontrollere alle domæneudvidelser for at hjælpe dig med at finde nøjagtigt, hvad du har brug for din blog eller webstedets webadresse. Domainnhole er også blevet vist på websteder som Killer Startups, PR Web og SlapStart, hvilket giver det en vis troværdighed og gør det værd at tjekke ud. Endelig er Domainhole tilgængelig til download som en mobilapp, hvilket gør det rigtige domænenavn og webadresse til din blog eller dit websted lettere og mere praktisk, hvis du er travlt og altid er på farten.

12. Domainr 

Domainr

Domainr er et værktøj til domænenavngenerator, der giver dig mulighed for at udforske alle mulige idéer til domænenavne ud over de mest almindelige udvidelser: “.com”, “.net” og “.org”. Med andre ord gør Domainr at finde en tilgængelig version af dit perfekte domænenavn og webadresse ved at hjælpe dig med at finde mindre almindelige, men stadig legitime udvidelser. Denne unikke domænenavngeneratorfunktion gør Domainr også fantastisk til at opdage nye og interessante idéer og muligheder for domænenavne. Domainr fungerer ved anonymt at logge søgninger og spore tusinder af domænenavne på topniveau og generiske TLD’er, der er tilgængelige til registrering på over 200 akkrediterede domænenavne- og webadresseadministratorer. Domainr leveres også med to forskellige eksterne API’er til implementering af klientsiden og andre domænenavnrelaterede webservices.

13. umuligheden!

Umuligheden!

Sammenlignet med de andre domænenavngeneratorer på denne liste, umulighed! bruger en lidt anden og mere unik tilgang til at komme med den perfekte webadresse til din blog eller dit websted. Det starter med at komme med det nøgleord, du lægger i, og derefter lade dig vælge at tilføje substantiv, verb eller adjektiver til begyndelsen eller slutningen af ​​dit søgeord. Disse valg er omhyggeligt udvalgt, så det er lettere for dig at finde et domænenavn, der er uregistreret og tilgængeligt, og at oprette et domænenavn, der er unikt og interessant. Det giver dig også muligheden for at vælge mellem ord med fire bogstaver, fem bogstaver og endda seks bogstaver, og muligheden for blot at blande alt sammen med dit valg af nøgleord. Dette gør ikke kun oplevelsen af ​​at finde et domænenavn meget lettere, end det normalt er, men også sjovt! Umuligheden! bruger også flere servere til at gøre den ofte frustrerende og tidskrævende proces med at finde det rigtige domænenavn så hurtigt som muligt.

14. Domæne Typer

Domæne TyperDomain Typer

Domain Typer er et domænenavngeneratorværktøj, der er hurtigt, let at bruge og intuitivt. Alt hvad du skal gøre er blot at indtaste de nøgleord, du vil have til dit domænenavn, og Domain Typer viser dig, om det domænenavn er tilgængeligt til køb og registrering. Det vil også samtidig generere idéer til tilfældige domænenavne til dig, hvis du ikke allerede har en idé om, hvad du vil have til dit domænenavn. Og i de tilfælde, hvor dit første valg for et domænenavn ikke er tilgængeligt, vil Domain Typer give dig mulighed for at se en liste over domænenavnshacks og alternativer, som det antyder.

15. Domize

Domize

Domize tilbyder komplet sikkerhed, sikkerhed og hastighed som et generatorværktøj til domænenavne. Grundlæggende giver Domize dig mulighed for at søge efter gode og tilgængelige domænenavne i et krypteret miljø, mens du også kontrollerer, om et domænenavn tidligere er blevet registreret, på grund af udløb eller tilgængeligt til køb. Det kan give øjeblikkelige resultater, selvom du skriver nøgleordene i søgefunktionen.

16. Wordoid

Wordoid

Wordoid lader dig virkelig arbejde op på din kreative side, da det er et domænenavngeneratorværktøj, der skaber sammensatte ord til dit domænenavn eller din webadresse. Disse sammensatte ord er unikke og vil både se godt ud og lyde godt, idet hvert ord er højst 10 bogstaver. Wordoid giver dig også mulighed for at vælge op til fem forskellige sprog og endda mikse og matche disse sprog for at skabe en unik, interessant og opmærksomt gripende blanding af ord. Wordoid giver dig mulighed for at ændre niveauet for kvalitet fra lav til høj, hvilket betyder, at jo lavere kvaliteten er, desto mere nonsensisk og åbenlyst sammensat ordet er, mens jo højere kvalitet betyder desto mere naturlig og reel lydklang er det. Alle disse funktioner gør Wordoid fantastisk til at fjerne meget af stress og frustration fra processen med at finde et domænenavn, da oprettelse af nye ord og blanding af ord fra mange forskellige sprog sammen mindsker sandsynligheden for at finde et domænenavn, der allerede er taget.

17. NameTumbler 

NameTumbler

NameTumbler er et domænenavngeneratorværktøj, der giver dig domænenavne ved at kombinere ethvert søgeord, du ønsker, og vælge med et nøgleord, som NameTumblerchooses fra sin egen database. Når du kombinerer disse ord, kan du derefter vælge din nøgleordsplacering eller hvordan du ønsker, at dine nøgleord skal bestilles på din webadresse, f.eks. I begyndelsen eller slutningen af ​​dit domænenavn. Du kan også bruge bindestreger til at adskille foreslåede udtryk og nøgleord, vælge den udvidelse, du ønsker, og se slutresultaterne for at se, hvordan de ser ud og lyder, og om du kan lide dem eller ej.

18. Dot-O-Mator 

Dot-O-Mator

Dot-O-Mator er det rigtige domænenavngeneratorværktøj til dig, hvis du ikke engang ved, hvor du skal starte med at komme med et domænenavn og absolut ikke har nogen ideer til navne til at begynde med. Dot-O-Mator giver dig mulighed for at oprette forslag til domænenavne ved at vælge en liste over ord fra to kategorier, som farver og figurer, til begyndelsen og slutningen af ​​dit domænenavn. Hvis du ser et domænenavn, som du kan lide fra forslagene, kan du kombinere de to og se resultatet. Resultaterne kan derefter flyttes til funktionen “skrabe” for at kontrollere, om de er tilgængelige eller ikke til køb og registrering. Dot-O-Mator er også tilgængelig til download på IOS, hvilket gør det rigtige domænenavn og webadresse til din blog eller dit websted lettere og mere praktisk, hvis du er travlt og altid er på farten.

19. SuggestName

SuggestName

SuggestName er en domænenavngenerator, der hjælper dig med at oprette et domænenavn ved at give dig mulighed for at vælge og indtaste et præfiks og et suffiks og derefter kombinere dem for at se, om det resulterende domænenavn er tilgængeligt eller ej. Du har også mange muligheder for at tilpasse og krydre dit domænenavn ved at vælge fra en liste over farver, populære Web 2.0-ord, tekniske termer og mere. Du kan flytte de resulterende domænenavne til funktionen “skrapbord” og derefter enten rydde dit valg eller kontrollere, om det er tilgængeligt.

21. Bulktopia 

Bulktopia

Bulktopia er et værktøj til domænenavngenerator, der giver forslag til domænenavne baseret på dit valg af foretrukne nøgleord samt undersøgelse af potentielle domænenavne, der er tilgængelige til registrering. Denne undersøgelse er baseret på vigtige kriterier som alder, sideplacering, backlinks, udløb og tilgængelighed af sociale medier. Når du har valgt et foreslået domænenavn, kan du klikke på “køb” og købe domænenavnet gennem en lang række domænenavnsregistratorer. 

Og endelig,

22. Jeg vil have mit navn 

Jeg vil have mit navn

I Want My Name er et domænenavnsøgegeneratorværktøj, der fungerer bedst, hvis du allerede har et domænenavn til din blog, dit websted og dit brand i tankerne. Indtast det domænenavn og den webadresse, du vil have, og jeg vil, at mit navn vil fortælle dig, om det er op til grabs, eller hvis det allerede er taget. Hvis det allerede er taget, viser I Want My Name dig alternative domænenavne og priserne for at registrere dem på forskellige domænenavne og webadresser online registratorer. Du kan også filtrere søgeresultaterne ved at skjule domænenavne, der allerede er taget.

23. BatName

batname-screen-1

Ok, BatName blev bestemt oprettet af ingeniører.

Det er hurtigt, effektivt, og de prøver ikke at tjene penge!

BatName er faktisk temmelig unik sammenlignet med de andre generatorer.

Hvordan det virker:

 • Angiv et par søgeordsidéer
 • Søg
 • Bom – hurtigt færdig

Ok, men hvad der gør det virkelig skiller sig ud er disse hashtags:

batname-screen-2

Så når du har indtastet hashtags, ser værktøjet dem som en gruppering og finder alle synonymer til det ord.

super sejt.

Dette vil være 10 gange din domænesøgning, da du ikke behøver at tænke på synonymer på egen hånd.

Ulempen er, at lige nu viser det kun .com. – men det er ok. Vi elsker det stadig.

Bonus: Ønsker du at ombestille et domæne? Vi har en guide til det.

 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map