Domænefordelingsordrer: Den ultimative guide til de bedste backordetjenester

Du har netop tænkt på det perfekte domænenavn.


Det er iørefaldende, genialt, og præcis, hvad din virksomhed har brug for.

Men det er taget. Dit hjerte synker. Du bliver lidt trist, og du ved ikke, hvad du skal gøre. Du tjekker stedet og ser, at det bliver ubrugt, hvilket gør det endnu værre. Du skal bruge domænet til god brug!

Nødt til at frygte, der er en løsning. Selvom det ikke er hurtigt eller billigt, er en domæneafgørelsestjeneste muligvis svaret på dit problem.

Hvad er en domænenes restordre?

En domænestillingsordre er en tjeneste, der hjælper nogen med at forsøge at erhverve et domænenavn, når det bliver tilgængeligt til registrering. Gennem webdomæneregistreringssider som GoDaddy.com, ved hjælp af en domæneaggrændingstjeneste kan omfatte domæneovervågningsmedlemskab, et medlemskab med domæneauktioner gennem selve webstedet (dvs. GoDaddy.com), en vis mængde kredit til første auktionsbud for et domæne , og mindst et års registrering af domænenavn.

Ombestilling af et domæne anbefales til dem, der virkelig ønsker et bestemt domænenavn og er helt sikre på, at det er domænenavnet for dem. Ved at vende tilbage til et domæne kan nogen overvåge status for et domænenavn (flere oplysninger om de forskellige typer status for et domænenavn, og hvordan de ændres, gives senere i denne vejledning). Ombestilling af et domæne betyder også, at den person, der har placeret domænenes restordre, vil blive underrettet, når en auktion for det domænenavn er ved at starte.

Hvad betyder det at ombestille et domæne?

Ombestilling af et domæne betyder, at du afgiver et bud på et domænenavn, du ønsker på dit websted, men er allerede ejet af en anden. Du afgiver et bud på det domænenavn i håb om, at den nuværende ejer ikke vil fornye deres registrering og ejerskab til det, og at det snart er op til fat, og at du får det.

Ombestilling af et domæne betyder, at du virkelig ønsker det domænenavn. Selvom det ejes af en anden, ved du, at det er det perfekte domænenavn til dig og dit websted. At placere en restordre betyder, at du ved, hvornår domænenavnet gennemgår processen med udløb og mulig fornyelse, og hvornår det officielt bliver tilgængeligt til registrering under en ny ejer. At placere en restordre på et domæne betyder at være en af ​​de første, der ved, hvornår det ønskede domænenavn bliver gratis til at tage. Ombestilling af et domæne betyder også, at du kan begynde at placere bud på det, når det bliver tilgængeligt og er på auktion på mange domænenavnsregistratorers websteder, hvilket øger chancerne for at få det domænenavn med succes.

Domænenavnets livscyklus

Før vi går videre til de saftige dele af dette indlæg, er det vigtigt at forstå, hvordan domænenavnets livscyklus fungerer.

domænenavnets livscyklus

domænenavnets livscyklus Billedkilde: DomainSherpa

Domain Restorder Services

Mange domænenavnsregistreringssider har domæneaggrænsetjenester, der gør det lettere for brugerne at holde styr på status for domænenavne og stedbud, når de udløber og bliver tilgængelige på auktion. Mange domænenavnsregistreringswebsteder, som f.eks. GoDaddy.com, tilbyder fordele for deres domænenavnsbestillingstjenester, såsom et år med GoDaddy Auctions-medlemskab og $ 10-kredit mod en brugers første auktionsbud. Mange tjenester inkluderer også en “ingen kur, ingen betaling” -politik, personaliserede advarsler for bestemte domænenavne eller relevante nøgleord og andre domæneovervågningsfunktioner. Alle disse tjenester håber at gøre det lettere at placere domænenes restordre og sikre de efterordnede domæner lettere og mindre tidskrævende. Disse tjenester sparer kunderne meget tid og øger også deres chancer for med succes at sikre et udløbet domæne, som de har omordnet. Desuden fungerer de fleste domæneaggrænsetjenester ved hjælp af det nyeste inden for dropcatching-teknologi.

Læs videre for en liste over onlinevirksomheder med de bedste domæneaggrænsetjenester.

Bedste domæneresterselskaber

Der er flere af domænestillægsfirmaer med registreringssteder, der er tilgængelige online, men hvilke er cremen af ​​afgrøden? Hvilke har de bedste tjenester og anmeldelser, og hvordan ved du, hvilken der er bedst for dig?

Et vigtigt begreb at forstå er de store tre: SnapNames, NameJet og Go Daddy Auctions. 

Nedenfor er en liste over de nuværende bedste virksomheder og websteder til domænefordringer.

1. SnapNames

SnapNames er af de tre mest populære og kendte webdomæneregistratorer. SnapNames leveres med lister med eksklusive domænenavne, der kun findes på deres websted, daglige tilbud på domænenavne og lister over de mest populære udløbne domænenavne på markedet. Det leveres også med søgefunktioner, der giver brugerne mulighed for at se, hvilke domænenavne der tages eller er tilgængelige, og har endda kategorier til forskellige domænenavne, der gør det nemmere og mere effektivt at finde det rigtige domæne til ens virksomhed. Kategorier inkluderer underholdning, teknologi, hjem og have, mad og drikke, finans og sundhed. SnapNames anbefales især til folk, der leder efter det perfekte domænenavn til deres forretning og brand.

SnapNames har adskillige søgefunktioner og alarmer, hvilket gør overvågningsdomæner nemt. Brugere vil også blive advaret, hvis et domænenavn, de er interesseret i, forventes at udløbe og bliver tilgængeligt inden for 30 dage. Igen skal kunderne kun betale, hvis det domænenavn, de har omordnet, med succes blev sikret for dem. Kunder har også adgang til premium-domænenavnauktioner for efterordnede domæner. Gennem tjenesten til bagbestilling af domæner på SnapNames vil kunderne have adgang til globale markedspladser med domænenavne med al den lethed og bekvemmelighed, der er online shopping. Takket være deres mange forretningspartnere og dropcatching-teknologi af høj kvalitet, tilbyder SnapNames et vidunderligt udvalg af omkring 30 millioner domænenavne til lave priser, hvilket gør det ideelt for virksomheder, især start-ups med stramme budgetter, der prøver at opbygge deres webdomæne.

2. NameJet

NameJet er også en af ​​de tre mest populære og velkendte webdomæneregistratorer .NameJet giver brugerne mulighed for at tilføje deres foretrukne domænenavne til en liste over personlige domænenavneordrer, og NameJet vil gøre alt det arbejde for dem, såsom daglig overvågning og personaliseret advarer, når et domænenavn snart bliver tilgængeligt. NameJet har også en række eksklusive forudgivne domænenavne, der allerede findes på deres domæneregistreringspartneres websteder, hvilket betyder, at de ikke vil være tilgængelige på auktion andre steder. Der er heller ingen skjulte gebyrer og op til et års gratis registrering for den højeste byder af et domænenavn. NameJet er et af de mest succesrige domæneforretningsfirmaer, når det kommer til at vinde afventende udløbne domænenavne for deres kunder.

3. GoDaddy-auktioner

GoDaddy.com er uden tvivl den mest populære og velkendte webdomæneregistrator. Ombestilling af domæner på GoDaddy er hurtigt og nemt. Når brugere køber restordrerkredit, er det eneste, de skal gøre for at anvende den restordre, der skal bruges, til at logge på deres konti, klikke på fanen “Domænefordeling” i afsnittet “Mine produkter” og anvende det på det domænenavn, som brugeren har lyst. Domænefordringer på GoDaddy er $ 24,98 hver, inklusive registreringsomkostninger, og leveres også med gratis daglig domæneovervågning og op til et års gratis medlemskab. GoDaddy fungerer også med alle forskellige typer domæner, fra .com til .biz.

Da alle efterordnede domæner gennemgår en auktionsproces, kommer GoDaddy med automatisk bud. Den første person, der placerer en restordre på et bestemt domæne, får åbningsbudet gennem deres restordrerkøb uden ekstra omkostninger. Brugere vil også blive meddelt øjeblikkeligt, når flere personer er interesseret i og byder på det samme domænenavn, og når domænenavnet udløber og bliver tilgængelig på auktion.

GoDaddy giver også brugerne flere chancer for at sikre et domænenavn eller prøve igen. Efterbestillede domæner vil automatisk blive givet til nogen, hvis de er den eneste person, der har afgivet et bud på det, men hvis de er overbudt, får de besked, hvis de ønsker at afgive et højere bud eller flytte deres restordre til et andet domæne. Restordrer kreditter udløber aldrig på GoDaddy.com.

GoDaddy er også populær for sine fremragende beskyttelse af personlige oplysninger. Brugere kan skjule deres identitet for tidligere domænejere og trusler mod cybersikkerhed som hackere. Brugere har muligheden for at føje privat registrering til deres restordrer, så de kan forhindre, at deres personlige oplysninger bliver vist i den offentlige WHOIS-database. Domæneregistrering gennem GoDaddy gør backordering-domæner mere sikre og mere sikre.

4. DropCatch

Siden det blev grundlagt i 2008, har DropCatch brugt sin dropcatching-teknologi til at sikre over en million tilbageordnet domænenavne til sine brugere. Det er gratis at placere restordrer gennem DropCatch. Kunder debiteres kun, hvis det efterordnede domæne er sikret med succes for dem. DropCatch leveres også med daglige lister over domæne, der i øjeblikket udløber og downloadbare rapporter og søgefunktioner for at gøre det lettere for kunderne at søge efter værdifulde domæner og kontrollere deres status.

Der er to potentielle resultater for, når en bruger backorder et domæne på DropCatch. Hvis denne bruger er den eneste, der ombestiller et domæne, betaler de $ 59, og domænenavnet er deres, men hvis flere personer placerer restordre på det samme domæne, går domænet til en offentlig auktion. Auktionen varer 3 dage, og den højeste byder vinder.

5. BackorderZone

BackorderZone, der nu er opført under NamePal, giver brugerne mulighed for at placere proxybud for utilgængelige domænenavne gennem domænauktioner. Deres restordretjenester leveres med søgeordsovervågningsfunktioner, afventende domænestatistik og muligheden for at tilføje domæner i bulk. NamePalBackorderZone giver også brugere mulighed for bedre at administrere deres domæne. Deres domænestyringstjeneste, som er en del af deres domænefordelingstjenestepakke, har automatiske opdateringer til NS- og WHOIS-domæneregistre og fakturering efter levering.

Ved hjælp af den nyeste inden for dropcatching-teknologi holder NamePalBackorderZone styr på de tusinder af nyligt udløbne domæner, der dukker op hver dag, samt hvor mange auktioner, der i øjeblikket er aktive på deres websted. På denne måde sparer brugerne mere tid og øger deres odds for at sikre et udløbet domænenavn, når det bliver tilgængeligt.

Brugere kan ombestille så mange domæner, som de vil uden omkostninger. De skal kun betale, når NamePalBackorderZone med succes sikrer et udløbet domænenavn for brugeren. Kontoejere behøver ikke at betale månedlige gebyrer, da restordrer kommer til de bedste individuelle priser for domænenes restordremarked.

6. CatchTiger

Næste er CatchTiger. Auktioner er åbne for offentligheden, og der er en ny hver dag. Konti er gratis og leveres med et års gratis registrering af domænenavne. Startbudet på alle domæneauktioner er 35 pund ($ 43,70), og der er ingen politik om ingen kur, ingen løn. Ingen kur, ingen betaling betyder, at brugere ikke behøver at betale, hvis CatchTiger ikke med succes kan dropcatch det udløbne domænenavn.

Bortset fra at deltage i udløbne domænauktioner giver CatchTiger også brugere mulighed for at sælge deres domænenavne via sin Market Place-platform til et relevant publikum af potentielle domænenavnekøbere. Selvom det er en britisk-baseret domæne-restordre-tjenesteudbyder og virksomhed, fungerer det med mange forskellige internationale domæner, herunder lande i EU og endda New Zealand.

Endelig tilbyder CatchTiger personlige advarsler, der giver brugerne mulighed for at vide, hvornår deres foretrukne domænenavn er tilgængeligt og er på auktion. Alle brugere skal gøre er at lade CatchTiger vide, hvilket domænenavn og hvilke relevante søgeord de skal passe på. Brugere vil først modtage en e-mail, når deres foretrukne domænenavn bliver tilgængeligt, hvilket sparer dem tid og øger deres chancer for at sikre deres perfekte drømnavn. Brugere kan få et ubegrænset antal personlige alarmer tilføjet til deres konto på CatchTiger.com.

7. DomainMonster

DomainMonster’s Backorder-tjeneste overvåger brugernes mest efterspurgte domænenavne og registrerer dem på deres vegne, med det samme de bliver tilgængelige. DomainMonster holder også styr på de hundreder af tusinder af domænenavne, der udløber hver dag, så brugerne kan søge efter og overvåge dem på deres udløbne domænesider.

Ud over mindre registreringsgebyrer er det gratis at placere restordrer via DomainMonster. De bruger også en no cure, no pay-politik. De tager også kun en restordre pr. Domæne og auktionerer ikke backorder-domæner i stedet for at arbejde udelukkende for, at brugeren skal sikre det for dem. Alle brugere skal gøre er at søge efter deres valgte domæne i webstedets søgefelt, og hvis det ikke er tilgængeligt, skal du klikke på linket “Tilbageordre” for at begynde at overvåge det. Det andet, at det domænenavn, som en bruger, der er omordnet til, udløber og bliver tilgængeligt, fanger DomainMonnster det og arbejder flittigt for at sikre og registrere det under brugerens navn.

Bedste måde at ombestille et domæne

Inden vi overvejer de bedste måder at ombestille et domæne, er det vigtigt at bemærke, at placering af en domæneafbestilling ikke garanterer, at man får erhvervelse af domænenavnet, når det først er tilgængeligt.

Mange variabler påvirker processen med at backordre et domæne. F.eks. Kan den nuværende ejer af det registrerede domænenavn muligvis fornye registreringen, og således forhindre, at den er tilgængelig for nyt ejerskab i øjeblikket, eller websteder med domænenavnsbestillingstjenester som GoDaddy kan muligvis ikke lykkes i deres forsøg på at give nogen registrering til domænenavn, som de ønsker.

Andre variabler inkluderer at skulle deltage i enten en offentlig eller en privat auktion for domænenavnet, hvor en anden har lige så stor chance for at få ejerskabet til domænenavnet som du gør.

Hvad er nu de bedste måder at ombestille et domæne? Hvordan udløber domæner i første omgang? Hvordan ombestiller du et domæne? Og hvordan øger du dine chancer for at få domænenavnet med succes gennem restordren?

I modsætning til hvad der er almindelig tro, udløber domæner og ofte før de siger, at de vil. Domænenavnet bliver “udløbet”, hvis dens nuværende ejer ikke forny det ved udløbsdatoen. Domænenavnet gennemgår derefter en fyrre dage lang sortperiode, hvor alle domænes tjenester er lukket, men den nuværende ejer af domænet har stadig en chance for at fornye domænet mod et standardfornyelsesgebyr gennem webdomæneudbyder.

Når domænet indtaster dette fyrre dage lang nåde periode, det er meget sandsynligt, at den nuværende ejer overhovedet fornyer den. Ellers, hvis den nuværende ejer havde planer om at fornye og beholde domænenavnet, ville de have sørget for at forny deres registrering inden udløbsdatoen. Imidlertid er det også sandsynligt, at ejeren bare var doven eller udsatte, så de stadig kan fornye deres registrering af domænenavnet uden straf og til ulykken for folk, der ønsker, at dette domænenavn skal være frit for at tage.

Så når der er gået 40 dage og afleveringsperioden er afsluttet, går domænenavnet gennem en “indløsningsperiode”, hvor det bliver sværere for den nuværende ejer at forny deres registrering (f.eks. Dyrere fornyelsesgebyrer og andre sanktioner), og chancerne for, at domænenavnet bliver gratis for nyt ejerskab og registrering, er endnu større og mere sandsynligt. Efter denne “indløsningsperiode” bliver domænenavnet “låst”, før det går gennem en sletningsfase, der tager cirka fem dage. Hele processen tager omkring 75 dage efter domænenavnets første udløbsdato, og når processen er afsluttet, er domænenavnet officielt klar til registrering for dem, der ønsker det, og bliver således berettiget til restordrer.

Men processen med at omordne et domæne, når domænenavnet bliver tilgængelig til registrering, er ikke så enkel som det engang var. Det plejede at være først til mølle, da den hurtigste person til at registrere sig for et for nylig udløbet og meget ønsket domænenavn ville være den, der fik det.

Nu afholder webdomæneregistratorer som GoDaddy.com auktioner over udløbne domænenavne. På den måde tjener disse domæneregistratorer ekstra overskud, og domænenavnet går til den højeste bud snarere end den hurtigste og heldigste domænenavnsjæger.

Denne gamle proces med registrering af udløbne domænenavne sker kun, hvis et udløbet domænenavn var på auktion, men blev droppet på grund af mangel på budgivere. Dette sker dog normalt ikke, og hvis det sker, gennemgår det en automatiseret “dropcatching-service”, hvoraf mange tilbydes i domænenes restordrefirmaer og -tjenester, der er opført tidligere i denne vejledning.

For at placere en restordre og begynde at byde på et domænenavn, når det først er tilgængeligt, skal du placere en restordre på det relevante auktionshus for domæneregistrering. Dette skal gøres, inden domænenavnet når sine registreringer ‘udløbsdato, eller inden udløbet af dets “udløbne periode”, som afhængigt af dens domæneregistrator potentielt kan vare op til 45 dage. Du skal tilmelde dig en konto på webstedet for domæneregistreringsauktion, hvor det ønskede domænenavn bliver tilgængeligt.

Men der er hundredvis af domænenavnsregistratorer og auktionswebsteder, der i øjeblikket er tilgængelige online. Hvordan kan du vide, hvilket der vil have det domænenavn, du leder efter?

Først skal du bestemme domænenavnsregistratoren. De fleste domæneregistratorer har en auktionspartner, som de udelukkende bruger, så at kende den registrator, dit domænenavn er under, betyder, at du ved, hvilket auktionssted du skal gå til, når det er tid til at afgive bud på dit domænenavn. Gør blot en WHOIS-søgning med dit ønskede domænenavn og kig gennem oplysningerne for at finde navnets registrator.

Brug derefter diagrammet, der er anført under trin 2, “Bestem auktionspartner” til at finde den auktionshuspartner, der bruges af dit domænenavns nuværende registrerede registrator. Der er tre større auktionshuse, som de fleste domæneregistratorer udelukkende bruger: GoDaddy Auctions, NameJet og SnapNames. En af de bedste chancer for at erhverve det udløbne domænenavn, du ønsker, er regelmæssigt at holde styr på status og fremskridt for det udløbne domænenavn på det auktionshussted, som registratoren bruger.

Gå nu dit domæne!

Det er dårligt nok, når et domænenavn, du ønsker til dit websted, allerede er taget af en anden, men processen med at vente på, at navnet udløber og bliver tilgængeligt, kan være lige så dårlig.

Det kan være vanskeligt og frustrerende og tidskrævende, og du er ikke engang garanteret domænenavnet. Men at være den nye ejer af et udløbet domænenavn, som du altid har ønsket, er ikke umuligt.

Ombestilling af et domæne er en af ​​de bedste og nemmeste måder at øge dine chancer for med succes at være den nye ejer af dit drømme-domænenavn, når det udløber. Det fjerner meget af forvirringen og komplikationen fra hele processen.

Domænefordringer gør det lettere at holde styr på status for det ønskede domænenavn, så du ved hurtigere, hvornår det udløber og bliver tilgængeligt, eller hvis det fornyes af dens nuværende ejer, eller når det går på auktion på dets nuværende registrators auktionspartnerside. Det er ikke underligt, at domænefordringer er en så populær service og almindelig praksis for folk, der leder efter det rigtige webdomæne til deres websted.

Har du alle oplysningerne? Gå nu og hent dit domæne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map