Hvordan man vælger en kreativ domænenavns-hosting – Sammenlign priser og planer – maj 2020

Hvordan man vælger en kreativ domænenavns-hosting – Sammenlign priser og planer – maj 2020

Hvordan man vælger en kreativ domænenavns-hosting – Sammenlign priser og planer – maj 2020

Så du synes, du har en god forretningsidé? Store! Inden du kommer i gang, kan du måske bruge nogen tid på at prøve at komme med et kreativt og mindeværdigt domænenavn. Brug lidt tid på det, bare ikke for meget. Alt for mange mennesker bruger meget tid på at prøve at finde frem til det perfekte domænenavn og aldrig være tilfredse med deres ideer. Bliv ikke sidder fast i det spalte. Faktisk kan det være bedre for dig at tage disse seks tip og seks værktøjer til at hjælpe dig med at udforme dit perfekte domænenavn.


Seks tip, når du opretter dit domænenavn.

Begynd først med at give et hvidt ark papir og en blyant. Tænk på alle de navne, du muligvis vil bruge til dit domænenavn. Skriv det hele ned. Når det er afsluttet, skal du gå igennem denne korte tjekliste og begynde at krydse dem, der ikke passerer denne seks-pointtip-liste.

1. Gør det nemt

Gør det let. Dit navn skal være let at stave, let at sige og rulle tungen af. Et af målene med at oprette et websted er at have indhold derinde, som folk er villige til at dele. Hvis folk ikke kan stave dit domænenavn eller endda sige dit domænenavn let, er det sandsynligt, at dit indhold ikke deles så let.

2. Gør det unikt

Det er ofte ikke nok bare for at sige gøre det unikt. Når vi siger unikt, mener vi ikke at det lyder som noget andet derude. Det er allerede givet, at du ikke kan registrere det samme navn på dit domæne som en anden. Det ville dog ikke være smart for dig at registrere adomain-navn til dit websted, der lyder for meget som “Microsoft” eller et hvilket som helst andet navn. Det bliver for let forkert.

3. Com domænenavne er ikke de eneste derude

Vær ikke opmærksom på “.COM” -navne hele tiden. Faktisk, hvis du bor uden for U.S.A., kan det være bedre for dig at have et domæne, der er landscentralt, såsom “CO.UK.” Husk også, hvad COM står for. COM er en forkortelse for kommerciel, ORG er en forkortelse for organisering, MIL er en forkortelse for militær, GOV er en forkortelse for regeringen og TV er en forkortelse for tv-baserede websteder. Der er mere – brug en udvidelse, der passer til den type websted, du prøver at oprette. Hvis du er i tech-kredse, bruges ofte “.io” -domæneslutning. Dette er en underlig TLD (øverste niveau domæne) slutter, fordi det hører til det britiske oversøiske territorium i Det Indiske Ocean. Der er faktisk kun militære indbyggere på øen, så det er lidt af en anomali. En anden almindeligt anvendt ikke “.com” -udvidelse er “.co”. Det er så tæt på .com, og de fleste mennesker bliver ikke slukket af det. Den bliver mere og mere almindelig. Der er også “.xyz”, “.ninja”, “.guru” og masser af andre at udforske.

4. Overvej din målgruppe.

Dette er en af ​​de mest oversete hemmeligheder, når det kommer til at registrere dit domænenavn. Når du overvejer dit publikum, overvejer du, hvad de forventer. Skal du bruge dit eget navn til at blive dit eget brand, f.eks NathanBarry.com? Eller skal du være dit eget brand, men også starte en bevægelse, ligesom Pat Flynn’s SmartPassiveIncome.com? Forsøger du at oprette et firma, og du starter med bare et websted? Det er vigtigt at huske, at webstedsnavnet og firmanavnet ikke altid behøver at være det samme, men det hjælper bestemt. Hvis du har ambitioner om at udvide ud over et simpelt WordPress-sted, mens du kører det, skal du ikke duve dig selv med et specifikt navn. Hvis du til sidst vil blive et stort nationalt almindeligt marketingbureau, er det sandsynligvis ikke en god ide at kalde dit websted HundredDollarBacklinks. Gå efter noget, der imødekommer dine ambitioner som Connect2020 eller SimpleSurge (begge består).

5. Vær kreativ

Hvis dit navn er taget, kan du overveje at forkorte det, tilføje en tagline i slutningen eller ændre navnet. Du kan prøve at sammensætte ord som [YouTube] ved hjælp af en sætning som [24seven], finjustere et ord som [Flickr] eller endda kombinere et præfiks med et suffiks som [Shopify].

6. Hold det kort og enkelt

Frem for alt skal du holde det kort og enkelt. Lav ikke dit domænenavn alt for kompliceret at stave, for kompliceret at sige eller vanskeligt at huske. Det skal være kort og iørefaldende.

Seks værktøjer, der hjælper dig med at opdage dit domænenavn

Disse regler er store. De kan hjælpe dig med at komme med et kreativt og unikt domænenavn. Vi er dog klar over, at du stadig kan sidde fast. Vi sammensætter seks værktøjer til at hjælpe dig med at finde dit domænenavn.

Lean Domain Search

Dette er en domænenavngenerator, der hjælper dig med at finde et unikt navn. Det har specialiseret sig i at bruge præfikser og suffikser og sammensætte dem. Oven på det vil den kontrollere de navne, det kommer op med, for tilgængelighed.

Leandomainsearch.com

GoSpaces

Dette er en anden gratis domænenavngenerator baseret på et nøgleord. Skriv blot et nøgleord, og lad det komme med unikke ideer til din virksomhed og dit domænenavn.

Gospaces.com

NameStation

Ligesom GoSpaces vil NameStation komme med flere gratis og unikke ideer baseret på indsendt nøgleord. Du skal blot indsætte et nøgleord, du ønsker, såsom dit nicheemne, og lad NameStationgo arbejde.

Namestation.com

Domaintyper

Når du har din unikke navnidee fra NameStation, GoSpaces ellerLean Domain Search, skal du kontrollere, om der er tilgængelighed på Domaintyper. Dette er en fremragende måde at indsnævre dine ideer på, hvad du har to eller tre valg i værkerne.

Domaintyper.com

Domænedue

Dette er et fremragende værktøj, der søger i resultaterne af søgemaskinerne. Bare tag din niche og find ud af, hvad folk søger efter. På denne måde kan du indsætte nøgleord direkte i dit domænenavn.

Leandomainsearch.com

Domainr

Dette er et pænt og unikt værktøj, der hjælper dig med at “hacke” dit navn. Når du først besøger websiden, opfordrer det dig til at prøve tjenesten ved at søge efter noget som “acme blomsterhandler.” Umiddelbart kommer det med 15 unikke navne, og giver dig information, som hvilke domænenavne der er tilgængelige, og hvilke der parkeres. Domainr.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector