Тенденции в дизайна на електронната търговия 2018 [Инфографика] – Какъв е домакинът?

С всяка изминала година, Електронната търговия изисква по-голям процент от приходите на дребно в световен мащаб.


Дори все по-често да идва широката общественост предпочитайте да пазарувате онлайн сайтовете все още са изправени пред много уникални предизвикателства пред своя успех. Как се очаква сайтът за електронна търговия да се отдели от останалите и да увеличи максимално своите реализации?

Отговорът е отличен дизайн.

Ето седем тенденции в дизайна на електронната търговия, които изграждат марки и стимулират реализациите през 2018 г..

Направо към разбивка на тенденциите

(Кликнете върху Инфографика за уголемяване)

Тенденции за дизайн на електронната търговия 2018 г. Инфографика

Споделете това изображение на вашия сайт

Моля, включете приписване на WhatsTheHost.com с тази графика.

Инфографски тенденции за дизайн на електронната търговия

Разбиване на тенденциите в дизайна на електронната търговия на 2018 г.

Тенденциите стават малко лош рап: ние сме склонни да ги мислим за плитки, преминаващи прищявки. Но в действителност тенденциите могат да ни дадат показателен поглед върху условията на света около нас. Всъщност тенденциите от миналата година често стават норми на тази година. Ние видяхме това Тенденциите за 2017 г. към мобилни и стесняване на разликата между социалната и електронната търговия са се утвърдили като най-добри практики в индустрията.

Тенденциите в дизайна нарастват до разпространение, тъй като те адресират непрекъснато развиващите се потребителски вкусове и очаквания. Това е вярно във всички дисциплини на дизайна, от графичен дизайн към UX дизайн към интериорен дизайн. А що се отнася до електронната търговия, има ли по-добър начин да уау вашите клиенти от предвиждането на техните нужди, преди те дори да ги осъзнаят?

Между изоставените колички за пазаруване, оптимизацията на търсачките и конкуренцията за вниманието на клиентите в море от подобни продукти, ежедневно се сблъскват много предизвикателства пред търговците на електронна търговия. Дизайнът на вашия сайт за електронна търговия може да ангажира, зарадва и информира вашите клиенти, за да създаде ясно и положително изживяване при пазаруване. Преди клиентите ви да закупят продуктите ви, цялостният поток и външният вид на вашия сайт прави критично впечатление.

Ето седем тенденции в дизайна на електронната търговия, които изграждат марки и стимулират реализациите през 2018 г.:

Бърза навигация

 1. Превъртане на изображения на продукти
 2. Пресичащи се елементи
 3. Истинска фотография
 4. Интегрирано видео
 5. Снимки на продукта извън кутията
 6. Целеви страници на продукти
 7. Категории творчество

Инфографски източници

Превъртане на изображения на продукти на уебсайта Cuyana

Превъртане на изображения на продукти Cuyana.com

1. Превъртане на изображения на продукти

Съвременните хора прекарват безброй часове всеки ден, просто превъртайки. За разлика от рязкото, натрапчиво естество на щракване, действието на превъртането е невероятно приятно с това, че дава на нашите очи и мозъци чист и непрекъснат поток от съдържание. Превъртането на снимките на продуктите е не само много по-малко взискателно за потребителя от слайдшоуто с кликване, но може и да увеличи вероятността посетителите да видят повече снимки. За рационално преживяване при пазаруване, превъртането на снимки на продукти предлага много ясни предимства за електронната търговия.

2. Пресичащи се елементи

Между снимките на продуктите, описанията на артикулите, инструкциите и отзивите, страниците с продукти за електронна търговия често се случват много. Пресичащите се дизайни могат да помогнат на продуктовите страници да постигнат хармония между контрастни елементи като текст, снимки и вектори. Тези композиции са динамични и привличащи погледа, като през цялото време оставят много възможности за отрицателно пространство.

Особено обичаме да използваме припокриващи се дизайнерски елементи в инструкции стъпка по стъпка, за да съпоставим близки планове и изгледи в пълен размер и да подчертаем забележителни спецификации на продукта. Дори сме виждали това в сайтове без електронна търговия като WP Engine, където те се възползват от подобен дизайн.

пресичащи се тенденции в дизайна на електронната търговия

Пресичащи се елементи върху Koparibeauty.com

Истинска фотография за сайтове за електронна търговия

Истинска фотография на продукта, както се използва на forhims.com

3. Истинска фотография

Изкуството на продуктовата фотография е значително сложно. Снимките трябва да са привлекателни и интересни, но достатъчно прости, че продуктът остава централен акцент. Естетиката трябва да бъде последователна в продуктите, но не отегчавайте клиентите с еднакъв външен вид и пози отново и отново.

За потребителите може да бъде трудно да придобият представа за даден продукт, когато единствените снимки, които виждат, го спират на празно бяло пространство. За щастие, поразителната фотография в електронната търговия се очертава като глътка свеж въздух. Фотографията, която показва продукта в действие, в употреба, в предвидения му контекст, е остър и ангажиращ нов завъртане.

4. Интегрирано видео

Има нещо толкова възхитително в интегрираното видео, като движещите се снимки в света на Хари Потър. Видео медиите имат редица предимства, които ги правят убедителна опция за дизайн на електронна търговия. Първо, те могат да покажат определени характеристики на продукта, като последователност или уникални механизми, по начин, който все още фотографиите просто не могат. Второ, умелото редактиране може да направи така, че видеоклипът да предаде богата информация в бърз и смилаем формат. Трето, видеоклипът е долу вдясно ангажиращ.

Но интегрираните видеоклипове са малко по-различни от традиционните видео медии в мрежата. Те комбинират всички най-добрите части на gif (по-малък размер на файла, автоматичен старт и контури, без звук) с ясното определение на видео файл. Резултатът е вашият продукт, оживете на екраните на вашите клиенти.

Интегрирано видео в електронната търговия

Вградени видеоклипове на de.lush.com

Истинска фотография за сайтове за електронна търговия

Снимки на страница на цял екран на продукта на glitty.co

5. Снимки на страницата с продукта на кутията

Разбиването на стандартните размери на изображението е мощен начин за вход на вашия продукт. Независимо дали са водещи като изображение на герой или като част от композиционната композиция с разделени страници, снимките на гигантски продукти носят потапящ удар. Вместо да ограничавате снимките си до стандартен брой пиксели, опитайте да проектирате цялата страница с продукти около отрицателното пространство във вашата фотография.

6. Целеви страници на продукти

Първите взаимодействия на вашите клиенти със сайта ви за електронна търговия определят дали те ще проучат допълнително или ще затворят прозореца и ще забравят за вашата марка. За да привлекат вниманието на потребителите в началните моменти от посещението им, много сайтове за електронна търговия през 2018 г. използват целеви страници, насочени към продукти.

Цялата цел на целевата страница е да конвертира потенциални клиенти. Те обикновено включват цифров „асансьор“ за продукта, както и призив за действие. Убийствената целева страница съчетава умно маркетингово копие с красиви снимки, елегантни икони и впечатляващи номера, така че потенциалният купувач да се чувства информиран и заинтригуван, виждайки само началната страница на вашия сайт. Помислете за целевата страница на продукта като най-кратката и атрактивна дестилация на всичко, което прави вашия продукт уникален.

Истинска фотография за сайтове за електронна търговия

Продукт като целева страница в tomorrowsleep.com

Истинска фотография за сайтове за електронна търговия

Творчески, интерактивни категории продукти от sixty-nine.us

7. Страници с креативни категории

Страниците с категории не трябва да се третират като просто спиране между началната и продуктовите страници. Привлекателната страница с продуктови категории може да принуди клиентите ви да изследват продукти, които в противен случай няма да бъдат на радара им. През 2018 г. започваме да виждаме повече сайтове за електронна търговия да използват потенциала на тази решаваща страница с динамичен дизайн. Чрез интегрирано видео, фини анимации и смела фотография страниците с категории стават много повече от страница с директории. Добре проектираната страница с категория продукти подобрява елемента на откриване във вашия онлайн опит за пазаруване.

Инфографски източници

(Януари 2018 г.)

Снимките на екрана, използвани в инфографиката, можете да намерите на следните връзки:

Дизайн на електронна търговия и уеб хостинг

Какви са тенденциите в дизайна на електронната търговия с уеб хостинга? Всъщност доста.

Пускането на магазин за електронна търговия не е лесен подвиг, мениджърите трябва да поддържат запазения инвентар, да се конкурират с конкурентите, да изграждат марката и това е само офлайн, размитата тактика.

За онлайн порцията трябва да се справите с дизайн, разработка, SEO, съдържание, социални медии, платени реклами и много други. Достатъчно е някой да се побърка!

Един от първите принципи е избора на солиден уеб хост на електронната търговия. Сега, ако платформата ви за електронна търговия е самостоятелно хоствана, тогава можете да започнете с хост на входно ниво като Bluehost или Hostgator, или с нещо малко по-устойчиво като WP Engine или SiteGround. Самостоятелният хостинг на платформа за електронна търговия е малко труден за начинаещи, но ако трябва да достигнете абсолютно ниското, ще направите нещо като WooCommerce или Drupal.

Но препоръчвам да не ходите на самостоятелно хоствания маршрут за сайт за електронна търговия. Искате да отидете с нещо, което е хоствано за вас all-in-one. Харесвам или Shopify, или Squarespace за начинаещи. В противен случай можете да отидете с ShopifyPlus, кой е по-здрав или страшен, но все пак мощен Magento.

Дизайн, съдържание, разработка, хостинг, маркетинг – цял ден от живота на мениджъра на сайтове за електронна търговия. Но всичко също идва пълен кръг, тъй като всички те са преплетени. Всеки от тези елементи си взаимодейства и е зависим един от друг. Направи го добре и магазинът ти ще скочи.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map