Trendi oblikovanja e-trgovine 2018 [Infographic] – Kaj je gostitelj?

Z vsakim letom, e-trgovina zahteva večji odstotek maloprodajnih prihodkov po vsem svetu.


Tudi kot širša javnost vedno bolj prihaja raje nakupujte prek spleta spletna mesta se še vedno soočajo s številnimi edinstvenimi izzivi za svoj uspeh. Kako naj bi se spletno mesto za e-trgovino ločilo od ostalih in povečalo število konverzij?

Odgovor je odličen dizajn.

Tu je sedem trendov oblikovanja e-trgovine, ki gradijo blagovne znamke in spodbujajo konverzije v letu 2018.

Pojdi na razčlenitev trendov

(Za povečanje kliknite Infographic)

Trendi oblikovanja e-trgovine 2018 Infographic

Delite to sliko na svojem spletnem mestu

S to grafiko vključite dodelitev WhatsTheHost.com.

infografiki trendi oblikovanja e-trgovine

Razčlenitev trendov oblikovanja e-trgovine leta 2018

Trendi se nekoliko razmahnejo: nanje mislimo, da so plitki, mimogrede. V resnici pa nam trendi lahko dajo dopovedovalni pogled na razmere v svetu okoli nas. Dejansko lanski trendi pogosto postajajo norme letošnjega leta. To smo videli kot 2017 trendi v smeri mobilnih in zmanjševanje vrzeli med socialnim in e-trgovino so se uveljavile kot najboljše prakse v industriji.

Trendi oblikovanja naraščajo do razširjenosti, ker se nanašajo na vedno večje potrošniške okuse in pričakovanja. To velja v vseh disciplinah oblikovanja, od grafično oblikovanje do UX zasnove do notranje opreme. Kar zadeva e-trgovino, ali obstaja boljši način, da svoje stranke navdušite kot s predvidevanjem njihovih potreb, preden jih sploh spoznajo?

Med zapuščenimi nakupovalnimi vozički, optimizacijo iskalnikov in tekmovanjem za pozornost kupcev v morju podobnih izdelkov se dnevno srečujejo številni izzivi, ki se srečujejo pri prodajalcih e-trgovine. Zasnova vašega spletnega mesta za e-trgovino lahko vaše stranke navduši, razveseli in informira, da ustvarijo izrazito in pozitivno izkušnjo nakupovanja. Preden vaše stranke kdaj kupijo vaše izdelke, splošni pretok in videz vašega spletnega mesta naredi kritičen vtis.

Tu je sedem trendov oblikovanja e-trgovine, ki gradijo blagovne znamke in spodbujajo konverzije v letu 2018:

Hitra navigacija

 1. Drsenje slik izdelka
 2. Presečujoči se elementi
 3. Prava fotografija
 4. Vgrajeni video
 5. Fotografije izdelkov iz škatle
 6. Ciljne strani izdelka
 7. Ustvarjalne kategorije

Viri Infografskih virov

Pomikanje po slikah izdelkov na spletni strani Cuyana

Pomikanje po slikah izdelka Cuyana.com

1. Pomikanje po slikah izdelka

Sodobni ljudje vsak dan preživijo nešteto ur, da se preprosto pomikajo. V nasprotju z nenadno, vsiljivo naravo klika, delovanje drsenje je neverjetno razveseljivo s tem da daje našim očem in možganom čist in neprekinjen tok vsebine. Pomikanje fotografij izdelkov za potrošnika ni le manj zahtevno kot diaprojekcija s klikom, ampak lahko tudi poveča verjetnost, da bodo obiskovalci videli več fotografij. Drobne fotografije po izdelkih ponujajo številne jasne prednosti za e-trgovino.

2. Presečujoči se elementi

Med fotografijami izdelkov, opisi izdelkov, navodili in pregledi se na straneh izdelkov za e-trgovino pogosto dogaja veliko. Presekajoči dizajni lahko pomagajo stranm izdelkov, da dosežejo harmonijo med kontrastnimi elementi, kot so besedilo, fotografije in vektorji. Te skladbe so dinamične in privlačne za oči, hkrati pa puščajo veliko priložnosti za negativni prostor.

Še posebej radi uporabljamo elemente oblikovanja, ki se prekrivajo, v navodilih po korakih, da postavimo tesne slike in poglede v polni velikosti ter poudarimo pomembne specifikacije izdelkov. To smo videli že na spletnih mestih, ki ne uporabljajo e-trgovine, kot je WP Engine, kjer izkoristijo podobno zasnovo.

presekajoči se trendi oblikovanja e-trgovine

Elementi, ki sekajo na Koparibeauty.com

Prava fotografija za spletna mesta za e-trgovino

Prava fotografija izdelkov, kot se uporablja forhims.com

3. Prava fotografija

Umetnost fotografiranja izdelkov je občutno zapletena. Fotografije naj bodo privlačne in zanimive, vendar dovolj preproste, da izdelek ostane osrednji poudarek. Estetika mora biti skladna pri izdelkih, vendar strankam ne dolgčas z enakim videzom in pozicijami.

Potrošniki so lahko resnično občutljivi za izdelek, ko ga le fotografije, ki jih vidijo, obesijo v prazen, bel prostor. Na srečo se v elektronskem poslovanju pojavljajo presenetljive fotografije kot dih svežega zraka. Fotografije, ki prikazujejo izdelek v akciji, v uporabi v predvidenem kontekstu, so vrtoglave in pritegnejo nov zavoj.

4. Vgrajeni video

V integriranem videoposnetku je nekaj tako prijetnega, kot so gibljive fotografije v svetu Harryja Potterja. Video mediji imajo številne prednosti, zaradi česar so privlačna možnost za zasnove e-trgovine. Prvič, lahko pokažejo določene značilnosti izdelka, kot sta doslednost ali edinstveni mehanizmi, na način, da fotografije še vedno ne morejo. Drugič, spretno urejanje lahko naredi tako, da video posnetek obiluje informacije v hitri in prebavljivi obliki. Tretjič, video je navzdol desno privlačen.

Toda integrirani videoposnetki se nekoliko razlikujejo od tradicionalnih video medijev na spletu. Združujejo vse najboljše dele gifa (manjša velikost datoteke, samodejni zagon in zanke, brez zvoka) z natančno opredelitvijo video datoteke. Rezultat je vaš izdelek, zaživite na zaslonih svojih strank.

Integrirani video v e-trgovini

Vgrajeni videoposnetki v de.lush.com

Prava fotografija za spletna mesta za e-trgovino

Fotografije na celotnem zaslonu izdelka na glitty.co

5. Fotografije na strani izdelka v škatli

Razčlenitev omejitev standardnih dimenzij slike je močan način za vstop v izdelek. Ne glede na to, ali je vodilna podoba junaka ali del oblikovalske kompozicije z ločeno stranjo, velikanske fotografije izdelkov nosijo močan udarec. Namesto da fotografije omejite na standardno število slikovnih pik, poskusite oblikovati celotno stran izdelka okoli negativnega prostora na fotografiji.

6. Ciljne strani izdelka

Že prve interakcije vaših strank z vašim spletnim mestom za e-trgovino določajo, ali bodo nadalje raziskale ali zaprle okno in pozabile na vašo blagovno znamko. Da bi pritegnile pozornost potrošnikov v začetnih trenutkih svojega obiska, mnoga spletna mesta za e-trgovino v letu 2018 uporabljajo ciljne strani, usmerjene na izdelke.

Celoten namen ciljne strani je pretvoriti potencialne strani. Običajno vključujejo digitalni “dvigalni naklon” za izdelek in tudi poziv k akciji. Ciljna stran morilca združuje pametno tržno kopijo s čudovitimi fotografijami, elegantnimi ikonami in impresivnimi številkami, tako da se potencialni kupec počuti informiranega in zaintrigiranega, ko je videl samo domačo stran vašega spletnega mesta. Na ciljno stran izdelka pomislite kot na najbolj jedrnato in privlačno destilacijo vsega, kar naredi vaš izdelek edinstven.

Prava fotografija za spletna mesta za e-trgovino

Izdelek kot ciljna stran na morningsleep.com

Prava fotografija za spletna mesta za e-trgovino

Ustvarjalne, interaktivne kategorije izdelkov šestdeset-nine.us

7. Strani z ustvarjalnimi kategorijami

Strani kategorij se ne smejo obravnavati kot preprosto prehajanje med domačo stranjo in stranmi izdelkov. Zanimiva stran kategorij izdelkov lahko vaše stranke prisili v raziskovanje izdelkov, ki sicer ne bi bili na njihovi radarji. V letu 2018 začenjamo opažati, da več spletnih mest za e-trgovino izkorišča potencial te odločilne strani z dinamičnimi dizajni. Z vgrajenimi videoposnetki, subtilnimi animacijami in krepko fotografijo strani kategorij postajajo veliko več kot stran z imeniki. Dobro zasnovana stran kategorij izdelkov izboljša element odkritja v spletni nakupovalni izkušnji vaše stranke.

Viri Infografskih virov

(Januar 2018)

Posnetke zaslona, ​​uporabljene v infografiki, najdete na naslednjih povezavah:

Oblikovanje e-trgovine in spletno gostovanje

Kakšni trendi v oblikovanju e-trgovine so povezani s spletnim gostovanjem? Pravzaprav precej.

Vodenje trgovine z e-trgovino ni enostaven podvig, vodje morajo vzdrževati zalog, tekmovati pred konkurenti, graditi blagovno znamko, in to je samo splet, nejasna taktika.

Za spletni del se morate ukvarjati z oblikovanjem, razvojem, SEO, vsebino, socialnimi mediji, plačanimi oglasi in še veliko več. Dovolj je, da se nekdo zmeša!

Eno prvih načel je izbira trdnega spletnega gostitelja za e-trgovino. Zdaj, če je vaša platforma za e-trgovino samoplačnikova, lahko začnete z gostiteljem vhodne ravni, kot sta Bluehost ali Hostgator, ali z nekaj bolj prožnega, kot sta WP Engine ali SiteGround. Samostojno gostovanje platforme za e-trgovino je malce naporno za začetnike, a če morate doseči absolutno najnižjo vrednost, boste naredili nekaj podobnega WooCommerce ali Drupal.

Priporočam pa, da se za spletno mesto za e-trgovino ne odpravite po lastni poti. Želite iti z nečim, kar gosti za vas vse v enem. Všeč mi je ali Shopify ali Squarespace za začetnike. V nasprotnem primeru lahko greš ShopifyPlus, ki je močnejši ali strašljiv, a močan Magento.

Oblikovanje, vsebina, razvoj, gostovanje, trženje – ves dan v življenju upravljavca spletnega mesta za e-trgovino. A vse skupaj pride tudi v polnem krogu, saj so vse prepletene. Vsak od teh elementov deluje in je odvisen drug od drugega. Naredite to dobro in vaša trgovina bo naraščala.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map