000WebHost arvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

000WebHost arvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

000WebHost arvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Kuinka hyvä on 000WebHost-hosting?

Monet ihmiset saattavat ajatella, että ilmainen Web-palveluntarjoaja on joko ominaisuuksiltaan rajoittava, on täynnä mainoksia tai ei ole luotettava. Ahh – tietysti. 000WebHost-hosting-palvelun käyttämisessä on haittapuolia. Itse asiassa samat epäkohdat voidaan sanoa kaikista ilmaisista web-palveluntarjoajista.


Näytä virallinen sivusto 000WebHost arvostelut 1.8 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (6 äänet) Hyödyt

 1. Ne ovat vapaita
 2. Ne eivät sisällä mainoksia
 3. Ne tarjoavat ihmisarvoisen tukijärjestelmän
 4. Ne tarjoavat useita ilmaisia ​​ominaisuuksia Web-hosting-palvelun ulkopuolella

Haittoja

 1. Useita käyttäjän valituksia
 2. He tulevat epäluotettaviksi
 3. Ne tulevat markkinoinnin huijaus

Support1.5Speed2.5Features2.5Value1.5Transparency1

Virallinen 000WebHost-hosting-arvostelu

000WebHost-isännöinnistä voidaan kertoa useita asioita. He saavat kolme nollia nimessään 0,00 dollarista, ja he tarkoittavat sitä. Ne ovat ilmainen web-palveluntarjoaja, eivätkä ne veloita penniäkään verkkosivustosi ylläpidosta.

000WebHost-hosting-palvelun parhaat ominaisuudet

Monet ihmiset saattavat ajatella, että ilmainen Web-palveluntarjoaja on joko ominaisuuksiltaan rajoittava, on täynnä mainoksia tai ei ole luotettava. Tämä ei näytä olevan tilanne 000WebHost-isännöinnissä.

Ne ovat vapaita

Ensimmäinen asia, jonka huomaat 000WebHost-isännöinnistä, on, että ne ovat ilmaisia. He eivät veloita penniäkään heidän palveluistaan. Heillä ei ole päivitettäviä ominaisuuksia, joiden avulla he yrittävät nikkelöidä ja himmentää matkansa yrittämällä saada sinut maksamaan. Ilmainen tarkoittaa ilmaista. Ainoa tapa maksaa on, jos pakkaat verkkosivustosi ja siirryt muualle.

Ne eivät sisällä mainoksia

He eivät vain tukahduta verkkosivustoasi mainoksilla, mutta sinulla on myös oikeus ylläpitää omia mainoksia sivustossasi. Monille ihmisille mainonta on tulolähde. Nähdessään kuinka he eivät saa mitään tuloja mistään mainoksista, jotka he pakottavat sivustoosi, voi ihmetellä, miten he ansaitsevat rahaa.

000WebHost-isäntä voi varata toimintansa, koska niitä sponsoroi Hosting24 – maksettu web-hosting-yritys ja päivitysvaihtoehto, jos huomaat, että tarvitset maksettua isännöintia.

Ne tarjoavat ihmisarvoisen tukijärjestelmän

Vain siksi, että he isännöivät verkkosivustoasi ilmaiseksi, ei tarkoita, että he kieltäytyvät tukemasta sinua. Nyt he eivät välttämättä tarjoa ympäri vuorokauden puhelinpalvelua tai edes live-chatia, mutta tarjoavat sähköpostitse lippujen tukijärjestelmän. Kokemukseni mukaan – minun on pitänyt käyttää sitä – ei vain, että he reagoivat nopeasti kyselyyni, vaan he olivat myös asiantuntevia ja auttoivat minua ratkaisemaan ongelmani. Aiheeni ei ollut niin tekninen kuin jotkut ihmiset, joista olen lukenut, mutta tosiasia, että minun ei tarvinnut vetää hampaita saadakseen tukea ilmaiseen palveluun, oli ehdottomasti plus. Tuntui todella siltä, ​​että heillä oli tärkeimmät edut mielessäni.

Ne tarjoavat useita ilmaisia ​​ominaisuuksia Web-hosting-palvelun ulkopuolella

Vain siksi, että ne ovat ilmainen Web-palveluntarjoaja, ei tarkoita, etteivätkö ne ole täynnä ominaisuuksia. He tarjoavat sinulle 1,5 Gt levytilaa, 100 Gt liikennettä, PHP, MySQL, FTP, cPanel, verkkosivustojen rakentaja, automaattinen asennusohjelma ja paljon muuta.

Kun vertaat heidän ominaisuuksiaan vierekkäin niiden päivitysversioon Hosting24: n kanssa, et ehkä saa niin paljon kuin luulet, mutta – jälleen kerran, tämä on ilmainen. Suurin ominaisuus, jonka saat ilmaisen web-palveluntarjoajan avulla, on tosiasia, että ne eivät estä verkkosivustosi kokemusta pakottamalla mainoksia sivustollesi. Kaikki muu on alustavaa – voit rakentaa sivustosi haluamallasi tavalla.

Huonot puolet 000WebHost-hosting-palvelusta

Ahh – tietysti. 000WebHost-hosting-palvelun käyttämisessä on haittapuolia. Itse asiassa samat epäkohdat voidaan sanoa kaikista ilmaisista web-palveluntarjoajista.

Useita käyttäjävalituksia löytyy Internetistä

Kun saat jotain ilmaiseksi, ihmiset sanovat, että sinun ei pitäisi voida valittaa. Kuitenkin, jos aiot pelastaa itsesi luotettavana ja ilmaisena web-palveluntarjoajana, sinun on pystyttävä toimittamaan. Ihmiset, joilla on ollut ongelmia 000WebHost Web hosting -palvelun kanssa, ovat niitä, joiden mielestä hosting-palvelujen tarjoaja ei ole noudattanut itselleen asettamia sääntöjä. He valittavat poistetuista tiedostoista, ei varmuuskopiointivaihtoehdoista ja muusta.

He tulevat epäluotettaviksi

Kaikkien valitusten suhteen yleisin on, että ne eivät ole luotettavia. Oli yksi valitus, jonka luin siitä, missä he käyttivät vain 42 Mt levytilaa ja heidän verkkosivustonsa suljettiin. Alkuperäinen syy ottaa oli, että heillä oli jonkinlainen huijaus. Ottaen kuitenkin huomioon yksityiskohdat, jotka asiakkaan oli sanottava, ja koska se ei ollut kaupallinen verkkosivusto, se saa sinut ajattelemaan kahdesti. Kun sivusto suljettiin, heitä ei enää pidetty 000WebHost-isännöinnin asiakkaana, mikä teki heistä kelvottomia asiakastukeen. Se oli ikuinen Catch-22, jossa asiakas oli tikun katkerassa päässä.

Ne tulevat markkinoinnin huijaus

Nyt tämä ei ollut minun kokemukseni, mutta se oli ihmisten valitus. Monet sanovat, että 000WebHost-web-hosting tulee huijaukseksi. He sanovat, että syynä on se, että joka kerta kun he ovat tarvita asiakastukea, heidän ratkaisunaan on ollut saada heidät päivittämään ja maksamaan web-hosting-palvelustaan. Se saa heidät tulemaan markkinoinnin huijaukseksi. Onko se ilmainen, kunnes sinulla on ongelmia ja sitten sinun on maksettava?

Bottom Line

Ilmaisen web-palveluntarjoajan mielestä ne olivat melko luotettavia ja miellyttäviä työskennellä. Minun olisi kuitenkin otettava kaikki heidän sanomansa suolajyvällä yksinkertaisesti siksi, että he ovat ilmaisia. Jos rakentaisin verkkokauppasivustoa, en valinnut 000WebHost-hosting-palvelua. Jos haluaisin vain heittää muutaman kuvan yhdessä jakaaksemme niitä, tämä olisi tie.

Näytä lisää ominaisuuksia

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Nopea tuki
 • Kohtuulliset hinnat
 • Tonnia ominaisuuksia

Käy virallisella verkkosivustolla

5 suosituinta majoittajaa

 • SiteGround arvostelut
 • WP Engine arvostelut
 • A2-hosting-arvostelut (vanha)
 • Bluehost arvostelu
 • GoDaddy: n hallinnoimat WordPress-arvostelut

Lisää sivustolla 000WebHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector