1and1 arvostelut: Onko 1 & 1 Ionos Hosting parempi toukokuussa 2020?

Contents

Mikä on 1&1 Ionos-hosting?

1&1 Ionos-hosting on uudelleensijoitettu versio 1and1: stä – saksalaisesta web-hosting-yrityksestä ja verkkotunnuksen rekisteröijästä. Vuonna 1988 perustetut yritykset ovat yksi vanhimmista edelleen toimivista web-hosting-yrityksistä.


1and1 on yksi maailman suurimmista isäntäyrityksistä, jolla on tietokeskuksia kaikkialla Euroopassa ja myös Lenexassa, Kansasissa, Yhdysvalloissa..

Vuoden 2018 lopulla 1 ja 1 muuttivat yhdeksi 1&1 Ionos.

Joten se sai uuden nimen – onko se hyvä?

Kuinka hyvä on 1and1-hosting?

1and1 on tunnetuimpia ja pisimmin toimivia web-hosting-merkkejä. He ovat olleet olemassa ennen ENNEN kuin Google oli olemassa – vanha.

Muistan nähneeni heidän kuusi sivuaan aikakauslehtimainoksia rapattuina yrityslehdissä – ja muistan heidän näyttävän niin pirteältä, etten koskaan kosketa heitä.

Ne näyttävät kasvaneet ja saattavat olla syytä ampua vuodelle 2019 ja sen jälkeen.

Ylpeä kotisivu, jossa näkyy miljoona vaihtoehtoa.

Mutta tämän tunnustuksen lisäksi, ei ole juurikaan erotettavissa niitä sadoista muista kilpailukykyisesti hinnoitelluista ja ainutlaatuisesti esitellyistä web-palvelimista, jotka ovat nykyään markkinoilla. 1and1: n kanssa liittymisessä on kourallinen etuisuuksia, mutta käyttökokemus on turhauttavaa, ja niiden luotettavuudessa ei voida ylpeillä..

Katso virallinen sivusto 1ja1 arvostelut 3.3 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (5 äänet) Hyödyt

 1. Erittäin halpa johdantohinnoittelu
 2. Rajoittamaton levytila, verkkosivustot ja kaistanleveysasetukset
 3. Tietojen palautustyökalu kuudesta edellisestä päivästä
 4. Hallitse 1and1-verkkotunnusta ja hosting-palvelua yhdellä tilillä

Haittoja

 1. Ei live chat-tukea
 2. Hämmentävä mukautettu kojetaulu ilman cPanelia
 3. Ei jälleenmyyjävaihtoehtoja
 4. Päälläoloaika ja nopeus eivät ole kilpailukykyisiä

YhteenvetoNiin alhaisilla johdantohinnoilla ($ 99 / kk ensimmäisenä vuonna) ja rajoittamattomissa verkkosivustoissa ja verkkotilassa 1and1-hosting voi olla melko houkutteleva. Mutta joillakin vakavilla suorituskyvyn ja käyttökokemuksen puutteilla et todennäköisesti ole tyytyväisiä, kun ensimmäinen vuosi on päättynyt ja hinnoitelineet palautuvat normaaliin hintaan. Support3.5Speed3.5Features3Value3.5Transparency3

Virallinen 1and1-hosting-arvostelu

Suurien ja pitkäaikaisten yhtiöiden valitsemiseksi verkkoisäntänä on varmasti etuja, ja monella tavalla 1&1 Ionosilla voi olla reuna muihin isoihin nimiin, kuten GoDaddy.

Toisin sanoen, suurin osa hyvistä asioista, jotka liittyvät 1and1-isännöintiin, eivät ole mitään sellaista, josta puhaltaa. Niiden tarjoamat asiat tekevät heistä ainutlaatuisia tai johtajia missä tahansa kategoriassa. Ja vielä, olemme huomanneet, että käyttökokemus on rajat ylittävää ärsyttävää, lisäksi keskimääräisen nopeuden ja käytettävyyden saavuttamisen lisäksi. Suosittelemme niitä, jos sinulla on jo 1and1-verkkotunnus tai jos priorisoit erittäin tärkeitä lisämääriä, kuten AdWords-hyvityksiä, tai ehkä sinun on isännöitävä joukko verkkosivustoja erittäin halpojen palveluiden tarjoamiseksi. Muutoin on kymmeniä muita yrityksiä, jotka tarjoavat todella tähtipalveluita ilman niin paljon turhautumista.

Parhaat ominaisuudet 1and1-isännöinnissä

Saatamme jopa mennä sanomaan, että kaikki 1and1: n parhaat ominaisuudet ovat oikeasti vain alueita, joilla ne ovat vain riittäviä. Mutta ominaisuuksien mukainen erittely niiden perussuunnitelmasta voi tosiasiallisesti osoittaa, että heillä on etulyöntiaseman suhteessa muihin isoihin tuotemerkkeihin, kuten GoDaddy ja HostGator.

Tässä on teollisuusstandardit, jotka 1and1 täyttää ilman ongelmia:

1) Erittäin matala johtava hinnoittelu

1and1 tarjoaa todennäköisesti parhaan tarjouksen ensimmäisen vuoden asiakkaille web-hosting-markkinoilla. Vaikka heidän alkeellisin jaetun isännöintisuunnitelman hinta on hieman yli keskimääräisen 7,99 dollaria kuukaudessa ensimmäisen vuoden jälkeen, ensimmäinen isännöintivuosi maksaa vain 0,99 dollaria kuukaudessa. Tämä jopa torjuu erittäin budjetin isäntä WebHostingPadin (vähintään vuodeksi).

2) Rajoittamaton kaistanleveys, verkkosivustot ja verkkotila

Varsinkin kun otetaan huomioon erityisen johtava hinnoittelu, lupaus niin monista rajattomista ominaisuuksista on uskomattoman houkutteleva. Yksi käyttötapaus, jossa suosittelemme ehdottomasti 1and1, olisi, jos tarvitsisit isännöidä joukko erilaisia ​​verkkosivustoja lyhyen aikaa tiukalla budjetilla. Teoriassa voit tehdä tämän 1and1-hosting-palvelulla alle dollarilla kuukaudessa. Kumpikaan GoDaddy tai HostGator eivät pystyneet tekemään sitä puolestasi.

Tietysti lupaus rajoittamattomasta kaistanleveydestä on vain yhtä hyvä kuin sitä tukeva infrastruktuuri. Ja meillä on paljon enemmän sanottavaa 1and1: n suorituskyvystä nopeuden ja käytettävyyden alueilla vähän myöhemmin. Löydä toinen rajaton suunnitelma, jolla on samanlainen hintapiste kuin 1and1: n normaalissa (ei-johdannaisessa) hinnoittelussa, katso DreamHost.

3) Verkkotunnus on ilmainen, sitä voidaan hallita yhdellä tilillä

1and1 heittää sisään ilmaisen verkkotunnuksen jokaisesta ostetusta web-hosting-paketista. Lisäksi 1and1 on yksi yleisimmin käytetyistä verkkotunnuksen rekisteröijistä verkossa. Jos olet aiemmin ostanut verkkotunnuksia niiltä, ​​voit isännöidä näitä sivustoja saumattomasti luomatta ylimääräistä tiliä tai kirjautumistietoja.

4) Erinomaiset yritysbonuspaketit

Lähes jokainen hosting-yritys tarjoaa jonkinlaisen liiketoimintakeskeisen bonuspaketin. 1and1-hosting-palveluiden tarjoamat paketit kilpailevat parhaiden kanssa. Saat paitsi ilmaisia ​​hyvityksiä Google AdWordsille, Facebookille, Bingille ja Yahoo: lle, mutta saat myös ilmaisen SSL-sertifikaatin. 1and1 tarjoaa yli sata suosittua sivustotyökalua, kuten ostoskärryjä, diaesityksiä ja sivuston rakentajia, jotka kaikki asennetaan napsautuksella ja sisältyvät suunnitelmaan. Tämä on yksi erittäin mukava tapa saada sängyssä iso yritys – heillä on yhteyksiä ja on varaa antaa sinulle paljon ilmaisia.

5) 1and1 osallistuu Green Hosting -ponnisteluihin

Näillä ominaisuuksilla ei välttämättä ole mitään tekemistä 1and1-hosting-kokemuksiesi kanssa, mutta voit levätä helposti tietäen, että työskentelet yrityksen kanssa, joka arvostaa sen vaikutusta ympäristöön. Heidän tietokeskuksissaan on asennettu uusiutuva energialähde ja ne harjoittavat täysin paperittomia laskutuksia – ominaisuus, josta monet ihmiset nauttivat. He eivät ole HostPapa, mutta voimme arvostaa heidän pyrkimyksiään vihreämpään liiketoimintaan.

He ovat menneet hiukan kalliimmaksi kuin heidän cheesy menneisyytensä.

1and1-isännöinnin alaosat

Mutta etuisuuksia suuri hosting-palvelu ei tee! Tässä on joitain suuria asioita, jotka estävät meitä suosimasta kokonaan 1and1-hosting-palveluita.

1) Asiakaspalvelu on nopeaa, mutta ei kovin hyödyllistä

1and1 tarjoaa 24/7 tukea puhelimitse ja sähköpostitse, ja suurimpaan osaan he vastaavat nopeasti. Ongelmana on, että heidän edustajillaan ei ole paljon teknistä tietämystä, ja tämä todella näyttää, kun saat heidät puhelimeen. Jos sinulla on tarvittavat mahdollisuudet käydä läpi ne ja kuvata asianmukaisesti, säästät paljon edestakaisin aikaa. Mutta tosiasia on, että suurin osa asiakkaista ei tiedä web-hosting-ominaisuuksien hyviä puolia tai tarkalleen mitä verkkosivuston pitämisessä on ongelma, he vain tietävät, että jokin on rikki ja se on korjattava.

1and1-asiakaspalveluosastolta puuttuu myös live-chat-tukitoiminto. On hiukan outoa, että niin suurelta yritykseltä, jolla on niin paljon resursseja, puuttuisi tällainen kätevä ja laajalti käytetty menetelmä tueksi.

Koska 1and1 on ollut olemassa niin kauan ja palvelee niin monia asiakkaita, verkko on täynnä kamala arvosteluja heistä. Suurin osa näistä kielteisistä arvosteluista viittaa yllättämättä asiakaspalveluosastoon. 1and1: n maine todella edistää heitä, ja arvostelut eivät ole parantuneet vuosien mittaan. Tämä saa meidät uskomaan, että asiakaspalvelu on heille jotain myöhäistä.

2) Ei cPanelia, ja niiden kojetaulu on hämmentävä

1and1 päättää luopua taustanhallintapaneelien teollisuustandardista, cPanelista. Tämä ei välttämättä ole itsessään huijaus. Paljon erittäin suositeltavia isäntiä, kuten Vauhtipyörä ja Dreamhost, käyttävät mukautettua kojetaulua. Jälkeenpäin, cPanel ei ole kaikkein kiillotettu sovellus, ja se voisi olla hiukan helpompaa navigoida. Ongelmana on, että 1and1: n mukautettu kojetaulu onnistuu olemaan vähemmän houkutteleva ja paljon hämmentävämpi kuin cPanel. Ensinnäkin itse kojetaulun näkyvin alue on ylämyyntivalikko. Toiseksi, mikään perus-, yleisimmin käytetyistä toiminnoista (kuten tiedostohakemisto tai WordPress-asennukset) ei ole selkeässä näkymässä. Ainakin cPanelilla sitä käytetään niin yleisesti, että verkossa on runsaasti resursseja, jotka voivat auttaa sinua selvittämään, mitä tehdä. Tämä ei oikeastaan ​​ole tilanne 1and1: ssä ja soittamalla asiakaspalveluun selvittääksesi yksinkertainen asia, kuten ”Kuinka lisätä toisen verkkotunnuksen tililleni?” tekee valtavasta ajanhukkaa, jossa on paljon mahdollisuuksia turhautua entisestään.

3) Unimpressive Uptime & Nopeus

Kaikki asiakaspalvelun ja hämmentävän kojelaudan ongelmat voidaan antaa anteeksi, jos 1and1 osoittautui uskomattoman luotettavaksi ja nopeaksi. Mutta tosiasia on, että he ovat vain keskimääräisiä, ehkä jopa hieman keskimääräistä alempaa. 1and1: n sivun latausajat ovat 700–800 ms: n alueella, mikä asettaa ne kellokäyrän hitaalle puolelle. Ja vaikka he pysyvät uskollisina 99,9%: n käyttöaikatakuulleen, he eivät ole missään lähellä erittäin luotettavien isäntien joukossa, kuten Siteground tai A2 Hosting..

 

Bottom Line

On vaikea sanoa ei rajattomille verkkosivustoille ja kaistanleveydelle alle dollarilla kuukaudessa, mutta 1and1 antaa runsaasti muita syitä sanoa ei. Voit saada paljon bang-vastustusta, jos omistat jo runsaasti verkkotunnuksia heidän kanssaan, mutta niiden nopeuteen, käyttökokemukseen ja asiakaspalveluun liittyvät turhautumiset jatkuvat edelleen.

1&1 Ionos-hosting-hinnoittelu & suunnitelmat

Mitkä ovat vaihtoehtosi 1: lle&1 Ionos-hosting?

Se on hämmentävää, koska jokainen verkkoisäntä esittelee sen eri tavalla. Tarpeesi vaihtelevat sen mukaan, minkä tyyppistä sivustoa olet rakentamassa.

Mitä rakastamme noin 1&1 Ionos on, että he laativat suunnitelmat melko selvästi tosiasiallisesti. Ne ovat yksinkertaisia ​​ja asiaankuuluvia.

1 ja 1 hinnoittelutaulukko

Tässä on lyhyt erittely vaihtoehdoista:

olennainenliiketoimintaAsiantuntija
hinnoittelu$ 4 / kk$ 8 / kk$ 14 / kuukausi
Ilmainen verkkotunnusJooJooJoo
SSL-varmenneJooJooJoo
24/7 tukiJooJooJoo
sivustot1Enintään 5Enintään 50
varastointi10 Gt100 Gt500 Gt
tietokannat 10 (1 Gt SSD)25 (1 Gt SSD)50 (1 Gt SSD)
Sähköpostitilit1025500
Ilmainen verkkotunnusJooJooJoo
Alkuperäinen suorituskyky LvlperustiedotLvl 1Lvl 3
SiteLock-haittaohjelmasuojausJoo
Sisällönjakeluverkko (CDN)Joo
ParasKäynnistin stiesSuuret verkkoprojektitUseita suuria verkkoprojekteja

Asiantuntijalausunnomme? Suunnitelmat ovat kunnollisia, mutta jos olet tietyllä alustalla, kuten WordPress, nämä isännöintisuunnitelmat ovat melko yksinkertaisia, eikä niillä ehkä ole kaikkia haluamiasi ominaisuuksia.

Mutta jos haluat perustason isännöinnin, etsi näitä!

Ja vau, he menevätkö yksityiskohtiin, jos todella haluat, tässä meitä vierittävät sivua:

1 & 1 ionos vierittää

Näytä lisää ominaisuuksia

1&1 Hosting Q&Kuten

1&1 on isäntäsivusto, joka rakastaa työskennellä sekä yksilöiden että yritysten kanssa. Jos omistat pienyrityksen tai blogin, olet ehkä tutkinut joitain käytettävissä olevia hosting-sivustoja. Tämä vie joitain eniten kysyttyjä kysymyksiä 1&1, antaa sinulle lisätietoja päättääksesi hosting-sivustosta.

Missä 1&Yhdellä on toimistot?

1&1 sijaitsee kaikkialla maailmassa. Heillä on toimistot Itävallassa, Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Isossa-Britanniassa, Puolassa, Kanadassa, Italiassa, Meksikossa ja Yhdysvalloissa. Heidän pääkonttorinsa on Chesterbrook, PA Yhdysvalloissa. Tietokeskus on Lenexassa, KS: ssä, vihreällä laitoksella. Heillä on kaikki laitteet, joiden avulla käyttäjät voivat saada kaiken tarvitsemansa.

Mitä Windows-isäntä tekee 1&1 tarjous?

1&1 tarjoaa isäntä Windowsille ja Linuxille isäntä kummallekin käyttäjälle. Voit käyttää yhtä&1 auttaa sinua määrittämään mikä avenue olisi sinulle parempi. Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti 1&1 apua.

Onko käyttöaikatakuu olemassa??

1&1 antaa käyttöajan. Ne takaavat käyttöajan 99,99%. Jos se alittaa käyttöaikaprosentin, voit pyytää hyvitystä seisokkeista. Sen mukaan, kuinka paljon seisokkeja sinulla on, saat hyvityksen seisokkeista.

Onko tilillä mahdollista pitää useita sivustoja ja verkkotunnuksia?

Kyllä sinä voit. Rajoittamaton verkkosivustoja on saatavana useimmille 1&1 suunnitelma, tosin tietokantojen määrällä voi olla raja. Tämä voi vaikuttaa siihen, kuinka monta sivustoa haluat luoda. WordPress-suunnitelmissa on enemmän rajoituksia, ja halvemmat suunnitelmat rajoittavat asiakkaita yhteen tai viiteen sivustoon.

Mitkä ovat tukivaihtoehdot??

1&1 tarjoaa erilaisia ​​tukivälineitä asiakkailleen. Ympärivuorokautinen tekninen tuki on saatavana puhelimitse, live-keskusteluina ja sähköpostitse. Heidän GoToAssist on eräänlainen etäapu. Se vaatii ohjelmiston asentamisen tietokoneellesi ja 1&1 voi käyttää tietokonettasi heidän alueeltaan.

Onko rahat takaisin -takuu??

Niille, jotka haluavat lopettaa palvelun, on 30 päivän rahat takaisin -takuu. Kaikilla pilvipalveluilla ei ole oikeutta saada rahat takaisin -takuuta, joten joudut neuvottelemaan 1: n kanssa&1, jos haluat lopettaa palvelun nähdäksesi, oletko pätevä.

Onko saatavilla yhden napsautuksen asennusohjelmia??

Kyllä siellä on. Jos käytät Linuxia, siinä on napsautus&Build, yhden napsautuksen asennuspaketti. Se sisältää yli 120 skriptiä ja verkkosovelluksia asiakkailleen. Jos käytät tätä suunnitelmaa, sen mukana tulee WordPress, Joomla, Drupal, Magento, TYPO3, phpBB ja Moodle.

Tuleeko 1&1 siirrä olemassa oleva verkkosivusto?

Valitettavasti 1&1 ei siirrä olemassa olevaa verkkosivustoa ilmaiseksi. Voit tehdä sen itse tai hankkia 1&1 tee se maksua vastaan. Laitteet 1&Yhdelle käytölle aiheutuu kustannuksia, minkä vuoksi he eivät voi siirtää verkkosivustoa ilmaiseksi.

Mikä on vähimmäissopimus 1: n käytöstä&1?

Kun etsit sopimusvaihtoehtoja, 1&1: llä on vähintään yhden kuukauden voimassaoloaika suurimmalle osalle heidän suunnitelmistaan. Se on ihanteellinen niille, jotka haluavat vaihtaa, jos he eivät halua käyttää sitä. Jos et käytä 1: tä&1 koko 30 päivän ajan, saatat olla oikeutettu saamaan täyden hyvityksen tilillesi.

Mikä on suunnitelman mukana tuleva ohjauspaneeli?

Kun kirjaudut suunnitelmaan 1: llä&1, sillä on oma ohjauspaneeli. CPanel on toimitettu, mutta vain pilvipalvelussuunnitelmiin. Jos olet Windows-käyttäjä, sinulla on Plesk ohjauspaneelin vaihtoehtoihin. Voit puhua edustajan kanssa kysymyksistäsi.

Voisiko 1&1 sopii verkkokauppasivustoille?

Ehdottomasti. Heillä on verkkosuunnitelmia suunnattu verkkokauppasivustoille. On olemassa verkkokaupan skriptejä ja sovelluksia. Tämä on osa napsautusta&Rakenna paketti 1&1 tarjousta. Jos tarvitset SSL-varmenteen, 1&1 antaa ostotodistuksen. Voit käyttää verkkokaupan avoimia sovelluksia, kuten Magento, PrestaShop, osCommerce tai Zen Cart..

On 1&1 hyvä kuvanhoitoon ja gallerioihin?

Kyllä he ovat. Mittauksetonta levytilaa ja kaistanleveyttä tarjotaan mille tahansa suunnitelmalle. Napsauta&Rakenna yhden napsautuksen asennuspaketti sisältää monentyyppisiä valokuvagalleriaohjelmia. Sen ei pitäisi olla ongelma, ellei ole suuria tiedostoja, jotka on ladattava. Jos sinulla on pakettiasi koskevia kysymyksiä, voit tavoittaa yhden&1 vastauksille.

Voinko saada CDN: n 1 kautta&1?

Kyllä sinä voit. CloudFlare on ilmainen joissakin isäntäpaketeissa, mukaan lukien WordPress-isännöinti. Mirage ja Railgun sisältyvät pakettiin, ja jos haluat hankkia pro CDN -paketin, se on saatavana.

Mitkä paketit ovat parasta 1: lle&1 perus web-hosting?

On olemassa lukuisia web-peruspaketteja, jotka ovat saatavana yhdellä&1. Ne ovat käyttäjäystävällisiä ja helppo asentaa ihanteellinen verkkosivusto. Alkutason paketti on ihanteellinen web-kehittäjille, jotka haluavat aloittaa pienestä yrityksestä kukoistavaksi yritykseksi, tarjoamalla työkaluja yksinkertaisten ja toimivien HTML-pohjaisten verkkosivustojen luomiseen. 1&1 tarjoaa keskitason paketin, joka on tehokkaampi, paremman suorituskyvyn ja maksimaalisen tallennustilan, joka mahdollistaa ammattimaisen läsnäolon verkossa. Premium-paketti, jonka tarjoaa 1&1: llä on erinomainen suorituskyky ja tallennustila, ja se sisältää rajoittamattoman verkkotilan ja isännöi useita sivustoja samanaikaisesti. Se sisältää Expert App -tuen, jonka avulla saat kaiken hyödyn kehitysohjelmistosta.

Tuleeko 1&1 tarjoa kehitystukea, kun isäntä alkaa?

1&1 on omistettu työskentelemään asiakkaidensa kanssa, ja heillä on useita tapoja auttaa sinua kehittämään ja kasvattamaan verkkosivustoasi. 1&1 Website Builder tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda ihanteellinen verkkosivusto. Yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä auttaa sinua luomaan upea ja toimiva verkkosivusto. Pöytätietokoneiden ja mobiililaitteiden valintaa ja muokkaamista varten on saatavana ammattimaisia ​​malleja. NetObjects Fusion antaa käyttäjälle täydellisen hallinnan ja luovuuden verkkosivustolleen. 1&1 auttaa verkkosivustosi kiinnittämään ihmisten silmät 1: n kautta&1 Uutiskirje-työkalu, sosiaalisen median tuotos ja 1&1: n SEO-työkalu ihmisten huomion kiinnittämiseen. Tehokkaiden analyysityökalujen avulla voit nähdä verkkosivustosi suorituskyvyn ja kuinka kävijät käyttävät verkkosivustoasi.

Onko 1&1 tarjoa ilmainen web-hosting-suunnitelma?

Valitettavasti 1&1: llä ei ole saatavana ilmaista suunnitelmasuunnittelua. Useimmat asiakkaat, jotka haluavat ammattitaitoisen verkkosivuston, joka toimii 24 tuntia vuorokaudessa, ja laitteet 1&Yksi käyttötapa on joitain parhaimmista. Isäntäpaketit sisältävät ainutlaatuisen verkkotunnuksen, vastaavat sähköpostitilit asiakkailleen ja tukea eri kielille ja tietokannoille, jotka ovat kaikki edullisia. Ensimmäinen kuukausi on ilmainen ja voi kestää muutaman kuukauden. Jos valitset sopimuksen, ensimmäiset kuukaudet ovat ilmaisia ​​ja maksut alkavat ilman piilotettuja maksuja. Jos päätät olla allekirjoittamatta sopimusta, normaali hinta alkaa, mutta saat silti ensimmäiset 30 päivää ilmaiseksi. Jos haluat peruuttaa suunnitelmasi 30 päivän kuluessa, saat hyvityksesi. Se on tapa nähdä, pidätkö paketista, jos haluatko sen sopivan sinulle.

Mitkä turvatoimenpiteet otetaan käyttöön?

Turvallisuus on tärkeä jokaiselle asiakkaalle ja 1&1 pyrkii varmistamaan, että jokainen verkkosivusto on suojattu. Suorituskykyisessä datakeskuksessa on uusin tekniikka. Heillä on 300 Gbit / s yhteys (ulkoisesti) ja erittäin suorituskykyinen verkkosivustojen ylläpito. Parannettu SSL-suojaus sisältää ulkoisen palomuurin, joka estää ulkopuoliset hyökkäykset. Verkkotilan palautus tarjoaa turvallisuuden arvokkaille tiedoille Linux-isännöinnissä. Jos hyökkäys tapahtuu, järjestelmänvalvojat voivat palauttaa tiedot jopa 6 päivän ajan verkkosivuston varmuuskopioista. Myös kaikki erillisissä kansioissa olevat tiedostot voidaan palauttaa. 1&1 SiteLock tarkistaa kuukausittain sovelluksia, SQL: tä, injektioskannat ja sivustojen väliset skriptit. Mahdolliset haavoittuvuudet korjataan ennen kuin hakkereilla on mahdollisuus hyödyntää niitä. Jos siirryt 1: n kanssa&1 SiteLock Premium -paketti skannaa jopa 500 sivua, mikä antaa yrityksellesi mielenrauhan.

Mitä vaihtoehtoja on saatavana laajennukseksi?

Aina kun haluat laajentaa verkkosivustoasi, 1&1: llä on saatavana joustavia suunnitelmia. Jos tarvitaan suurempia tallennus- ja suoritusvaihtoehtoja, yksinkertainen päivitys on kaikki tarvittava. Geo redundantit palvelimet 1&Yksi käyttö on uusinta tekniikkaa ja ohjelmistoja. Ominaisuudet, jotka ovat käytettävissä 1: n kautta&1 on päivitettävissä milloin tahansa, mukaan lukien 1&1 SiteLock Basic ja 1&1 CDN. SEO Pro, hakukonemarkkinointi ja ListLocal ovat kaikki osa peruspalvelumahdollisuuksia. Voit lisätä tarvittavia lisäominaisuuksia, jotka auttavat pitämään kustannuksesi alhaisina ja ylläpidon minimi. Avoimen lähdekoodin sovellukset, kuten WordPress, Joomla! ja Drupalin avulla voit lisätä ominaisuuksia tulevaisuudessa. Asennukseen tarvitaan vain muutama yksinkertainen hiiren napsautus.

Mitkä ovat web-hosting-tukijärjestelmä 1&1 tarjousta?

1&1 on innostunut palvelemaan yli 13 miljoonaa asiakasta, ja heidän kokemuksensa on tarjonnut paljon apua jokaiselle asiakkaalle. Heidän tekniset asiantuntijansa ovat korkeasti koulutettuja, ja he tarjoavat puhelin- ja sähköpostipalvelun ympäri vuorokauden ympäri tarvitsemasi apuun. Kaikkiin heidän tuotteitaan koskeviin kysymyksiin vastataan nopeasti, ja löydät oikean tuotteen yrityksesi kasvaessa. 1&1 on toiminut vuodesta 2001, ja he ovat yksi sivuston isännöinnin johtajista. Heidän asiakaspalvelunsa on tunnustettu palkintojen järjestämisestä, ja kaikki asiakassuositukset suosittelevat 1&1. Vaikka olet työskennellyt verkkosivustojen ylläpidossa, 1&1 voi tarjota sinulle kaiken tarvitsemasi avun. 1&1 auttaa sinua parantamaan sivustoasi ja kasvattamaan yritystäsi menestykseksi.

Kuinka saan yhteyden 1: een&1 apua?

Voit ottaa yhteyttä muutamalla eri tavalla 1&1 kaikista tarvittavista apuista. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, voit ottaa yhteyttä asiantuntijoihin suoraan puhelinnumeroon 1-866-991-2631. Laskutuskysymyksiin liittyen voit ottaa yhteyttä numeroon 1-877-300-8316. Kaikki web-hosting-tilaukset, voit tehdä sen verkossa tai puhelimitse myyntiosaston kautta numerolla 1-844-871-2631. Lisää sivustolla 1and1.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map