Amazon Web Services -arvostelut toukokuu 2020 – Onko AWS paras?

Kuinka hyvä on Amazon Web Services -majoitus?


Amazon Web Services -arvostelut 4 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (8 äänet) Hyödyt

 1. Automaattisesti skaalautuva tallennustila
 2. Tarjoa pay-per-use -malli edulliseen hintaan
 3. Erinomaiset tukivaihtoehdot
 4. Ilmainen suunnitelma uusille käyttäjille
 5. Suuret teratavu tiedostot

Haittoja

 1. Vakiopaketteja ei ole saatavana
 2. Hinnat vaihtelevat sijainnin mukaan
 3. Sinun on arvioitava ja laskettava käyttösi
 4. Tuki vaikeampi ottaa yhteyttä

Support3Speed4.5Features4.5Value4.5Transparency3.5

Virallinen Amazon Web Services -majoituskatsaus

Amazon Web Services, jota yleisemmin kutsutaan Amazon S3: ksi ”yksinkertainen tallennusratkaisu”, on enemmän pilvitallennusratkaisua ja sitten hosting-ratkaisua. Vaikka heillä ei ole tyypillisiä paketteja, jotka saatat nähdä isännöintipalveluntarjoajissa, heillä on muita, joskus tuottoisempia vaihtoehtoja.

Amazon Web Services -palveluiden parhaat ominaisuudet

Amazon on iso yritys. Mikä aloitti yksinkertaisena verkkokauppana, muuttui onnistuneesti seuraavaksi Wal-Mart-verkkokauppaan. Kaikista myytävistä konkreettisista tuotteista Amazon todennäköisesti myy ne. Tässä ovat Amazon Web Services -palvelun parhaat ominaisuudet.

Automaattisesti skaalautuva tallennustila

Amazon tarjoaa automaattisesti skaalautuvan tallennustilan. Tämä tarkoittaa, että riippumatta siitä kuinka kiireinen verkkosivustosi voi olla tai kuinka paljon tilaa tarvitset, Amazon säätää tilisi automaattisesti sopimaan. Tämä tarkoittaa, että et koskaan saa virhettä ”kaistanleveys ylitetty”. Tämä on yksi Amazonin ainutlaatuisista ominaisuuksista, koska sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mitä voi tapahtua tietoillesi tai kävijöillesi, jos käyttö lisääntyy.

Pay-per-use; Halpa

Amazon Web Services tarjoaa käyttökohtaisen mallin. Tämä tarjoaa halvemman mallin, koska maksat vain käyttämästäsi. Ei ole olemassa kiinteää tai kuukausimallia. Amazon Web Services edellyttää, että laitat tietosi niin sanottuihin “kauhoihin”. Käyttäjänä sinulta veloitetaan “gigatavua kohti” ja “pyyntöä kohden” tietojen siirtämisestä ämpäriisi ja siitä ulos.

Hyvä uutinen on, että Amazon veloittaa nämä pyynnöt tuhansilta. He eivät ole rahaa nälkäisiä moguleja, jotka haluavat nikkelöidä ja huijata sinua joka vaiheessa.

Erinomaiset tukivaihtoehdot

Amazon on nostanut palkin asiakaspalvelun suhteen. Kuten ehkä tiedät, Amazon myy paljon muutakin kuin vain isäntätilaa. He myyvät melkein kaikkia kuviteltavissa olevia fyysisiä, konkreettisia tuotteita maailmassa. He loivat asiakaspalvelumallin, jota muut yrittävät matkia. Heidän työntekijöillään on valtuudet käsitellä monenlaisia ​​asiakaspyyntöjä, jolloin asiakkaat ovat tyytyväisiä ilman joukkoa byrokraattista byrokratiaa. Amazon Web Services -palvelun avulla voit käyttää neljää palvelutasoa. Näitä ovat Basic, Developer, Business ja Enterprise. Perustuki sisältyy kaikkiin tiliin. Perustasolla saat ympärivuorokautista tukea ympäri vuorokauden, sillä sinulla on pääsy asiakaspalveluun, pääsy foorumeille, pääsy terveystarkastusten tekniseen tukeen, omatoiminen resurssikeskus ja tuotteisiin liittyvät usein kysyttyjä kysymyksiä. Se paranee vain sieltä.

Ilmainen suunnitelma uusille käyttäjille

Amazon tarjoaa ilmaisen suunnitelman uusille käyttäjille seuraavilla ominaisuuksilla:

 • 5 Gt levytilaa.
 • 20 000 GET-pyyntöä (katso yllä ”ämpäri” -malli)
 • 2000 PUT-pyyntöä (katso yllä oleva “ämpäri” -malli)
 • 15 Gt lähtevää tiedonsiirtoa vuodeksi.

Täysin ilmainen ja käyttökelpoinen tili on harvinaisuus verkkosivustojen tarjoajien keskuudessa.

Suuret teratavu tiedostot

Todella mukava ominaisuus Amazon Web Services -palvelussa on se, että voit siirtää tiedostoja, joiden koko on enintään 5 kt. Useimmat kiintolevyt eivät edes ole lähellä tätä kokoa – ja ne käsittelevät kaikenlaista tietoa. Rehellisesti, en ole koskaan nähnyt 5 kt: n kokoista tai suurempaa tiedostoa. Ehkä jos loit kuvan 5TB kiintolevystä, tämä raja voidaan saavuttaa. Asia on tämä. Amazon Web Services käsittelee melkein mitä tahansa tiedostoa, jonka heität siihen – jopa suurimpia, korkeimman resoluution kuvia ja videoita.

Amazon Web Services -palvelun heikot puolet

On tavallaan kohtuutonta verrata Amazon Web Services -palveluita muihin palveluntarjoajiin. Ne eivät ole tyypillinen Web-hosting-yritys.

Vakiopaketteja ei ole saatavana

Amazon Web Services -palveluiden vertaaminen muihin useimpiin isännöintipalvelujen tarjoajiin on kuin omenoiden ja appelsiinien vertaaminen. Kun isännöit verkkosivustoasi Amazon Web Services -palvelun avulla, pystyt suorittamaan asiakaspuolen komentosarjoja, mutta palvelinpuolen komentosarjoja ei ole saatavana. Ne tukevat vain staattisia verkkosivustoja. Jos aiot ylläpitää minkäänlaista verkkokauppasivustoa, Amazon Web Services ei toimi sinulle.

Hinnat vaihtelevat sijainnin mukaan

Amazon on globaali yritys. Heidän odotetaan täysin veloittavan erilaisia ​​hintoja Australiassa kuin Yhdysvalloissa. Olisin kuitenkin, että maassa hinnat pysyvät yhdenmukaisina. Amazonin avulla et aina saa sitä. Jos asut esimerkiksi Yhdysvaltain Pohjois-Virginian alueella, voit saada ilmaisia ​​lähteviä palveluita Amazoniin, mutta ei missään muualla.

Sinun on arvioitava ja laskettava käyttösi

Käyttökohtaisella mallilla on haittapuoli. Kun maksat kiinteän maksun kuukaudessa, tiedät kuinka paljon maksat ja mistä maksat. Kun käytät maksa-käyttö-mallia, sinun on arvioitava ja laskettava käyttösi, jotta voit budjetoida asianmukaisesti.

Bottom Line

Amazon Web Services on joko yksi parhaimmista tai huonoimmista Web-palveluntarjoajista riippuen siitä, kuinka näet sitä. Ne eivät ole hyvä ratkaisu verkkokauppasivustojen ylläpitämiseen. Jos kuitenkin aiot käyttää staattista verkkosivustoa, jota käytetään pääasiassa pilvien varastointiin, Amazon Web Services -palvelulla on selkänsä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map