Arvixe Hosting -arvostelut toukokuu 2020: Onko Arvixe mitään hyötyä?

Arvixe Hosting -arvostelut toukokuu 2020: Onko Arvixe mitään hyötyä?

Arvixe Hosting -arvostelut toukokuu 2020: Onko Arvixe mitään hyötyä?

Kuinka hyvä on Arvixe-hosting?

Arvixe on lupaava hosting-yritys, jolla on vahva ominaisuusjoukko. Heillä on hyviä hyviä asioita, kuten laaja valikoima isännöintisuunnitelmia ja paljon työkaluja, joiden avulla pääset alkuun. Joitakin haittoja ovat huono käyttöaika ja hidas tukivaste. Yksi turhauttavimmista asioista on huono tuki, joten pidä tämä mielessä, kun vertailet isäntiä.


Arvixe arvostelut 3 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (4 äänet) Hyödyt

 1. Paljon verkkosivustojen rakennustyökaluja
 2. Rajoittamaton kuukausittainen tiedonsiirto
 3. Rajoittamaton verkkotunnus ja sähköpostiosoite
 4. Sekä linux- että Windows-pohjaiset palvelimet
 5. Laaja valikoima hosting-suunnitelmia

Haittoja

 1. Huono käyttöaika
 2. Pitkä asiakaspalvelu pitää aikaa

Support2.5Speed2.5Features3.5Value3Transparency3.5

Virallinen Arvixe-hosting-arvostelu

Yhtenä ajankohtana Arvixe oli huipulla. He olivat jopa mäen kuningas PC Mag: n suhteen. Paperilla heillä on paljon potentiaalia. Todellisen maailman testaus kertoo kuitenkin, että heillä on jonkin verran työtä.

Arvixe Hosting -sovelluksen parhaat ominaisuudet

Arvixe-isännöinnillä on joitain parhaimmista mahdollisuuksista, joita olemme nähneet. Vaikuttaa todella siltä, ​​että heillä on tavaraa yhdessä, ja miksi.

Pystyvät verkkosivujen rakennustyökalut

Koko syy siihen, että ihmiset tarvitsevat isännöintipalvelua, on se, että he voivat rakentaa verkkosivuston. Kun web-hosting-yritys tarjoaa kykeneviä verkkosivustojen rakennustyökaluja, on ikään kuin ne tappaisivat kaksi lintua yhdellä kivillä. Tämäntyyppiset työkalut ovat erityisen hyödyllisiä aloittelijoille, jotka vain tuskin kastelevat käsiään. Ne ovat yhteensopivia Softaculous Script Installer -sovelluksen kanssa, mikä tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus asentaa sovelluksia ja laajennuksia suoraan verkkosivustollesi yhdellä napsautuksella.

Rajoittamaton kuukausittainen tiedonsiirto

Monet verkkopalveluntarjoajat asettavat usein ylärajan tiedonsiirtoon. Ne voivat joko rajoittaa kuinka monta sähköpostiosoitetta voit rekisteröidä verkkotunnuksellesi, kuinka monta verkkotunnusta sinulla on tai yksinkertaisesti kuinka paljon tietoa voit siirtää asiakastietokoneesi – edessäsi olevan kannettavan tietokoneesi – ja heidän palvelimensa välillä. Isännöintipalveluntarjoajien tiedetään myös asettavan rajoituksia verkkosivustolla kävijöiden lukumäärälle kuukaudessa. Arvixe poistaa kaiken tämän – antaa sinulle mielenrauhan rajattomilla kuukausittaisilla tiedonsiirroilla. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mitä siirrät tai kuinka suuret tiedostot ovat – Arvixe ei välitä.

Rajoittamaton verkkotunnukset ja sähköpostiosoitteet

Mahdollisuus rajoittamattomaan tiedonsiirtoon ei lopu siihen. Arvixe-hosting ei myöskään välitä kuinka monta eri sähköpostiosoitetta haluat rekisteröidä verkkotunnuksellesi. Tämän avulla voit antaa erillisen ja erillisen sähköpostiosoitteen jokaiselle työntekijällesi tai kollegallesi. Arvixe-hosting on täydellinen niille, jotka harjoittavat verkkotunnuksen kääntämistä. Tämä tarkoittaa, että ostat verkkotunnuksen ja “pysäköit” sen – pidät sitä alas ja odotat, että joku ostaa sen sinulta.

Sekä Linux- että Windows-pohjaiset palvelimet

Monet web-hosting-yritykset tarjoavat joko Linux- tai Windows-pohjaisia ​​palvelimia – mutta eivät molempia. Jokaisella on plussa ja jokaisella on haittoja. Vaikka monet sanovat, että Linux on parempi käyttöjärjestelmä, vankempi ja avoimen lähdekoodin tietoinen, monet muut tuntevat Windows-pohjaiset palvelimet kuin Linux-pohjaiset palvelimet. Joka tapauksessa Arvixe-isännöinti ei välitä kumpaan mieluummin mennä, koska ne tarjoavat molemmat.

Laaja valikoima isäntäsuunnitelmia

Arvixella on laaja valikoima hosting-suunnitelmia, alkaen tavallisimmasta – jaetusta hosting-suunnitelmasta. Jaetun hosting -suunnitelman mukana tulee SSL-sertifikaatit, jotka ovat välttämättömiä verkkokauppasivuston ylläpitämiselle. Seuraava askel ylöspäin tarjoaa omistettuja luokan palvelimia, mikä tarkoittaa, että sinulla on oma erillinen palvelin yrityksellesi. Ero jaettujen hosting-suunnitelmien ja omistettujen hosting-suunnitelmien välillä on se, että erillisillä hosting-suunnitelmilla koko fyysinen palvelin ja siihen liittyvät resurssit ovat sinun käyttääsi – niitä ei jaeta eri asiakkaiden kesken. Jaetun isännöintisuunnitelman ja omistetun isännöintisuunnitelman välillä ovat VPS-luokan palvelimet, joiden avulla sinulla voi olla oma virtuaalinen yksityinen palvelin. Kaikki nämä suunnitelmat ovat välttämättömiä ja antavat sinulle mahdollisuuden skaalata yritystäsi kasvaessaan.

Arvixe-isännöinnin alaosat

Kuten olen aiemmin sanonut, Arvixe-hosting näyttää fantastiselta paperilla. Heillä on kuitenkin joitain aukkoja, joita ei yksinkertaisesti voida hyväksyä.

Huono käyttöaika

Näiden aukkojen avulla on odotettavissa oleva käyttöaika Arvixe-isännöinnissä. Kahden viikon kuluessa Arvixe-hosting oli kokonaan 29 minuuttia ja 41 sekuntia. Meillä oli se asennettuna, jotta voimme seurata tarkkaa ajanjaksoa, jona verkkosivustomme oli alhaalla. Tämän huonon käyttöajan loukkaava osa oli, että se ei johdu tietystä ongelmasta. 29 minuuttia ja 41 sekuntia jaettiin satunnaisesti – muutama sekunti täällä muutamassa sekunnissa. Se kertoo, että yhteydessä on jotain vikaa ja suurempi ongelma on syyssä.

Pitkä asiakaspalvelu pitää aikaa

Viime aikoina tehtiin kysely, jossa he kysyivät suurelta joukulta ihmisiä, mikä heidän mielestään oli huonon asiakaspalvelun määritelmä. Nro 1 tekijä, joka sai asiakkaat poistumaan yrityksestä ja siirtyä toiseen, oli ihmisten pidättäminen. Ihmiset eivät pidä pidosta – etenkin jos he tarvitsevat tukea. Arvixe-isännöinnin pitkät asiakashallinta-ajat ovat täysin estettävissä oleva ongelma, johon heidän on kiinnitettävä huomiota.

Bottom Line

Arvixe-isännöinnillä on paljon potentiaalia. Itse asiassa he olivat ennen parhaita. Juuri nyt, tämän kirjoittamisen yhteydessä vuoden 2015 lopussa, suositus on, että katsot muualle. Arvixe-isännöinnillä on kuitenkin tarpeeksi potentiaalia ja erinomainen web-historia. Se saa minut haluamaan seurata niitä nähdäkseni, pystyvätkö he täyttämään aukot ja tulemaan jälleen nousevaksi tähtiä.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Nopea tuki
 • Kohtuulliset hinnat
 • Tonnia ominaisuuksia

Käy virallisella verkkosivustolla

5 suosituinta majoittajaa

 • SiteGround arvostelut
 • WP Engine arvostelut
 • A2-hosting-arvostelut (vanha)
 • Bluehost arvostelu
 • GoDaddy: n hallinnoimat WordPress-arvostelut
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector