CoolHandle arvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Contents

CoolHandle: Merkittävä isäntä vuonna 2020?

Tämän hosting-yrityksen perusti vuonna 2001 joukko IT-ammattilaisia, jotka halusivat päästä verkkosivustojen isäntäpeliin. Sivusto toimi itsenäisesti useita vuosia, kunnes ProNetHosting osti sen vuonna 2010, ja on siitä lähtien ollut osa ProNetin tiimiä. Sivustoa hallinnoi sekä alkuperäisen yrityksen että uuden tukiryhmä. CoolHandle sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa.


Kuinka hyvä on CoolHandle-hosting?

Verrattuna moniin muihin siellä toimiviin verkkosivustoihin, CoolHandle ei tee mitään mullistavaa. Alkuperäisellä joukkueella oli korkeat toiveet muuttaa web-isännöintipeliä (ainakin heidän biojensa mukaan), mutta heidän ei ole vielä annettu tätä lupausta. Siitä huolimatta saat kaiken, mitä maksat tämän yrityksen kanssa, joten älä astu ajattelemaan, että se tekee jotain merkittävämpää kuin jotkut muut siellä olevat hosting-sivustot..

Katso virallinen sivusto CoolHandle arvostelut 3.1 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (1 äänestys) Hyödyt

 1. Nopea vauhti
 2. VPS-hosting käytettävissä
 3. Erinomainen verkkosivustojen skaalaamisessa

Haittoja

 1. Asiakastuki on jäljessä
 2. Kalliimpi kuin muut vastaavat sivustot

SummaryCoolHandle on tarkoitettu yksinomaan Linux-pohjaisiin käyttöjärjestelmiin, mikä on sivuston ylpeyden lähde. He tarjoavat kolme hosting-suunnitelmaa ja kolme VPS-suunnitelmaa. Voit myös myydä jälleenmyyntiä, ja heillä on myös toinen kolmiporttisuunnitelma. Jokainen päivitys antaa sinulle enemmän ominaisuuksia ja bonuksia kuin odottaisit, ja kaikki skaalautuvat hienosti joka kerta. Kaiken kaikkiaan kunnollinen sivusto, ellei se ole merkittävä. Support2.5Speed4Features3.5Value3Transparency2.5

Virallinen CoolHandleHosting-katsaus

Niille teistä, jotka ovat edelleen kiinnostuneita CoolHandlesta, lue lisää tämän hosting-yrityksen hyviä ja hyviä puolia.

Täältä löydät tietoa heidän suunnitelmistaan ​​ja hinnoittelurakenteesta, samoin kuin näet, mikä toimii ja ei, jotta tiedät mitä odottaa.

Heti portista, tiedät, että CoolHandle ei noudata lupaustaan ​​ottaa käyttöön uusia nopeuden ja luotettavuuden kultavaatimuksia, joten se voi olla punainen lippu, jos olet huolissasi yrityksestä, joka seisoo sen sanan takana.

Kaiken kaikkiaan tämä sivusto näyttää yrittävän palvelemaan pieniä yrityksiä, mutta se ei tee fantastista työtä auttaa kaikkia, jotka eivät vielä tiedä mitä tekevät. Asiakastuki on tämän sivuston suurin valitus, joten älä odota ratkaisevan ongelmasi yhtä nopeasti tai tehokkaasti kuin muiden sivustojen kohdalla..

Parhaat ominaisuudet CoolHandle Hosting

Vaikka tällä isännöintipalvelulla ei ole mitään todella merkittävää, liittymiseen liittyy paljon etuja. Siksi, jos lopetat kirjautumisen CoolHandlen avulla, voit odottaa saavasi kaiken, mitä maksat, ja sitten jonkin verran. Tässä mielessä tässä ovat tämän sivuston tärkeimmät ominaisuudet.

Nopeat ja luotettavat nopeudet

Verrattuna joihinkin siellä oleviin hosting-sivustoihin, CoolHandle on nopeampi kuin useimmat. Saatat jopa olla vaikuttunut saamastasi nopeudesta, joka on yksi parhaista ominaisuuksista, jotka saat kirjautumisen yhteydessä.

Syynä korkeaan nopeuteen on se, että CoolHandlessa on paljon redundansseja ja ne hyödyntävät parhaimpia verkkoja viiveen välttämiseksi. Yrityksen pääkonttori sijaitsee LA: ssa kahdentoista maan suurimman Internet-palveluntarjoajan rinnalla, joten saat järjestelmän, joka on luotettavampi kuin luultavasti luulisi.

Lisäksi CoolHandle käyttää useita Tier-1-ylävirran tarjoajia, mikä tarkoittaa, että se voi välttää sähköliikenteen katkoksia ja piikkejä varmistaaksesi, että saat saman nopeuden ja laadun riippumatta tilanteesta..

Erinomainen skaalauskyky

Verkkosivuston käytön aloittaminen yleensä alkaa pienestä ja kasvaa, kun lisäät liikennettä. CoolHandle tekee hienoa työtä antaakseen sinun päivittää verkkosivusi vähitellen, jotta pystyt pysymään kysynnän mukana. Aluksi isäntäpaketit ovat ihanan porrastetut, ja kun olet valmis siirtymään VPS: ään ja omistettuun isännöintiin, voit tehdä sen huomattavasti helposti. Vaikka jokaisessa osiossa on vain kolme tasoa, joista valita, saat jokaisesta palvelusta niin paljon kuin tarvitset.

Joukkotunnuksen siirto

Jos harjoittelet verkkotunnusten ostamista ja kauppaa, CoolHandlen avulla on helppo tehdä se niiden kautta. Hinnat ovat kohtuulliset, ja yritys osaa käsitellä verkkotunnuksia, jotta sinusta voisi olla paljon hyötyä, jos se on jotain, josta olet kiinnostunut. Tällä hetkellä voit rekisteröidä jopa 18 verkkotunnusta sivustolle.

Bonusohjelmat

Jos käytät yritystäsi Linuxissa, olet enemmän kuin tyytyväinen CoolHandlen tarjoamiin ohjelmointiominaisuuksiin. Kaikki uudet käyttäjät saavat Fantastico-komentosarjan ilmaiseksi, jonka avulla voit ladata WordPress-, Kuvagalleria-, OSCommerce- ja muut ohjelmat. Sivusto on myös yhteensopiva sellaisten ohjelmien kanssa kuten Zen Shopping Cart, Ruby on Rails, Python ja PHP5. Voit jopa saada ilmaisen hakukoneoptimointipaketin ilmaiseksi, jos olisit niin taipuvainen.

Toinen asia, josta pidät CoolHandlen suhteen, on se, että se käyttää suosittua cPanel-sovellusta verkkosivustosi hallintaan, mikä on paljon parempaa kuin yrittää käydä läpi omistusjärjestelmä.

CoolHandle-isännöinnin alaosat

Riippumatta siitä, kuinka hyvä verkkosivusto tai palvelu on, siihen on aina liitetty negatiivisia asiaita. Tässä tapauksessa CoolHandlella ei ole paljon ongelmia. Yleisimmät asiat voivat kuitenkin olla tarpeeksi useimpien ihmisten sammuttamiseksi, joten muista se ennen liittymistä.

Rajoitettu asiakaspalvelu

Yksi tämän yrityksen suurimmista valituksista on, että asiakaspalvelua ei ole saatavana usein ja se voi olla toisinaan tehoton. Sivustolla todetaan, että sillä on ympäri vuorokauden palveluntarjoajia, mutta tämän väitteen testi osoittaa sen olevan useimmiten väärä.

Toisaalta, jos soitat tukitiimille, saat yleensä jonkun lyhyessä ajassa. Kuitenkin missä asiat todella menevät alamäkeen, on sivuston lippu- ja chat-järjestelmä. Tukijäsenet näyttävät kirjautuvan sisään ja pois päältä satunnaisesti, mikä viittaa siihen, että sivustolla ei ole suurta omistautunutta joukkuetta ongelmien käsittelemiseksi.

Kaiken kaikkiaan asiakastuki on parhaimmillaan puolivälissä ja pahimmillaan kauhea. Turhauttavinta on, että siellä ei näytä olevan paljon johdonmukaisuutta, minkä vuoksi jotkut arvostelut ovat sellaisia ​​vastakohtia. Jos otat yhteyttä tukeen, he voivat olla ystävällisiä ja avuliaita ja ratkaista ongelmasi nopeasti. Toisinaan ei kuitenkaan voi saada vastausta pitkään, mikä voi olla turhauttavaa.

Viimeinkin, sivusto tarjoaa joitain video-oppaita, joiden avulla asiakkaat voivat ratkaista yleisiä ongelmia, mutta tietokirjasto on rajoitettua eikä se auta monimutkaisissa ongelmissa, mikä tarkoittaa, että jos tiedät mitä teet, niin sinulla voi olla vaikea korjata merkittäviä vikoja.

hinnoittelu

Kuten kaikki isäntäsivustot, CoolHandle palkitsee sinua pitkäaikaista oleskelua varten. Tämä tarkoittaa, että jos siirryt kuukaudesta toiseen, maksat enemmän, mutta jos valitset kuuden tai kahdentoista kuukauden paketin, saatat yleensä maksaa paljon vähemmän. Kun teet yhden kuukauden kerrallaan, suunnitelman hinnoittelu vaihtelee peruspaketin 29,95 dollarista Pro-asennuksen 49,95 dollariin. VPS-suunnitelmien yhteydessä maksat ainakin 49,95 dollaria aina 149,95 dollariin saakka.

Jos kuitenkin haluat ostaa pitkäaikaisen suunnitelman, voit maksaa vain 4,95 dollaria kuukaudessa. Tämä on hieno hintapiste, mutta se tarkoittaa sitä, että olet lukittu palveluun pidempään, mikä tarkoittaa, että jos sinulla on ongelmia tai haluat vaihtaa isäntiä, olet onnekas.

Sivusto tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun, mutta jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet palautuksen saamisen ongelmista ollessaan kyseisen ajanjakson aikana. Tämä johtuu osittain epäjohdonmukaisesta asiakaspalvelutiimistä, mutta on huolestuttavaa, että verkkosivustolla olisi ensisijaisesti tämä ongelma.

Kaiken kaikkiaan hinnoittelurakenne ei ole kauhea, mutta se on kalliimpi kuin muut sivustot, joilla on samanlaiset ominaisuudet ja paremmat tukijärjestelmät.

Alarivi:

Jos joudut valitsemaan verkkosivustollesi isännöintipalvelun, sinun kannattaa todennäköisemmin etsiä muita vaihtoehtoja ja vertailla hintoja ja ominaisuuksia. Vaikka tämä ei tarkoita, että CoolHandlen kanssa rekisteröityminen on huono idea, se tarkoittaa vain, että on niin monia muita isäntäsivustoja, joilla on parempia palveluita ja enemmän arvoa, että se tyyppi kukistaa tämän sivuston tarkoituksen. Jos olet jo allekirjoittanut tämän sivuston, älä tunne, että sinun on vaihdettava, varsinkin jos olet tyytyväinen sen palveluun.

Lyhyesti sanottuna CoolHandle on kunnollinen web-hosting-palvelu, mutta voit tehdä paremmin.

Näytä lisää ominaisuuksia

CoolHandle-hosting-UKK

Jotta voimme tarjota mahdollisimman paljon tietoa CoolHandlesta, olemme laatineet luettelon kysymyksistä, jotka voivat antaa sinulle ylimääräisen kuvan palvelusta, jotta voit mennä sisään molemmilla silmillä. Jos et näe täällä kysymystä, johon sinun on vastattava, voit ottaa yhteyttä CoolHandleen heidän verkkosivustollaan saadaksesi lisätietoja.

Mitkä ovat CoolHandlen tarjoamat hosting-suunnitelmat?

Sivustolla on kolme erilaista hosting-tasoa: Starter, Business ja Pro. Ne molemmat tarjoavat samat ominaisuudet, mutta saat enemmän kaikesta, kun skaalaat. Tässä on mitä voit odottaa jokaiselta tasolta.

 • Käynnistin: viisi verkkotunnusta, viisi varattua verkkotunnusta, viisi aliverkkotunnusta, viisi MySQL-tietokantaa, viisi sähköpostilaatikkoa ja viisi FTP-tiliä. Saat myös rajoittamattoman levytilan ja kaistanleveyden.
 • Business: sata jokaisesta kohdasta, mukaan lukien verkkotunnukset, aliverkkotunnukset, varatut verkkotunnukset, MySQL-tietokannat, FTP-tilit ja PostgreSQL-tietokannat. Saat myös tuhat sähköpostitiliä ja rajoittamaton levytila ​​ja kaistanleveys. Tällä tasolla on mahdollisuus saada oma IP-osoite ja yksityinen SSL.
 • Pro: saat rajoittamattoman määrän kaikkea. Voit myös hankkia erillisen IP-osoitteen ja yksityisen SSL: n.

Sikäli kuin VPS-tilit menevät, CoolHandlessa on toinen kolmiportainen järjestelmä. Jokaisella tasolla on yksi ilmainen verkkotunnus ja oma IP-osoite. Ne hahmotellaan seuraavasti:

 • VPS 01: 512 Mt RAM-muistia, 20 Gt tallennustilaa ja 500 Gt kaistanleveyttä
 • VPS 02: Yksi Gt RAM-muistia, 30 Gt tallennustilaa ja 1000 Gt kaistanleveyttä. Tämän paketin avulla saat myös hallitun palvelimen
 • VPS 03: Kaksi Gt RAM-muistia, 60 Gt tallennustilaa ja 2000 Gt kaistanleveyttä. Palvelimen lisäksi voit hankkia toisen erillisen IP-osoitteen
Tarjoaako CoolHandle omistettua palvelimen isännöintiä?

Kyllä, voit saada tällaisen palvelun CoolHandlen kautta. Sivusto tarjoaa kaikille omistettuja palvelinpaketteja seuraaville: 3GHz Intel -prosessori, kaksi Gt RAM-muistia, 160 Gt tallennustilaa (x2) ja kaksi TB kaistaleveyttä. Omistettujen palvelimien avulla saat myös oma IP-osoitteen ja yksityisen SSL-varmenteen.

Toimiiko CoolHandle Windowsin kanssa?

Sivusto tarjoaa nykyisen toimintaansa mukaan palveluita vain Linux-käyttöjärjestelmälle. Voit kuitenkin löytää linkin Windows-yhteensopivaan palveluun nimeltä CoolWinHosting. Sivusto näyttää kuitenkin olevan erilainen kuin CoolHandle, ja sillä on erilaiset palvelut ja hinnoittelu.

Tarjoaako sivusto käyttöaikatakuun?

Kyllä, CoolHandle lupaa, että käytät 99,9% käyttöaikaa. Riippumaton testaus osoittaa, että tämä on oikein.

Voinko löytää CoolHandlen sosiaalisesta mediasta?

Kyllä, tukitiimi on aktiivinen Facebookissa ja Twitterissä, ja he ovat vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa, jotka ottavat heihin yhteyttä näiden kanavien kautta.

Tarjoaako CoolHandle täyden hyvityksen, jos peruun takuuaikana?

Kyllä, mutta vain jos ostat vakiopaketin. Jos saat muita päivityksiä tai lisäominaisuuksia, sinulle ei makseta korvausta näistä ostoista. Verrattuna muihin sivustoihin tämä näyttää tavanomaiselta palautuskäytännöltä.

Tarjoaako sivusto jälleenmyyntipalveluita?

Kyllä, voit tehdä jälleenmyynnin CoolHandlen kautta. Sivustolla on kolme palvelutasoa, jotka menevät 35 Gt levytilaa ja 250 Gt kaistaleveyttä 200 Gt levytilaa ja 1000 Gt kaistanleveyttä tasosta riippuen. Saat myös omistettuja IP-osoitteita ja pääsyn komentosarjoihin, kuten PHP ja WordPress.

Onko mitään maksuja verkkosivuston perustamisesta tämän yrityksen kautta?

Ei, sinun ei tarvitse maksaa mitään lisämaksuja sivustosi käynnistämiseen ja käyttämiseen. CoolHandle tarjoaa myös ilmaisen verkkosivustojen rakennusohjelmiston, jonka avulla pääset alkuun.

Kun sanotaan rajaton kaistanleveys ja levytila, onko se todella rajaton?

Kuten kaikilla isäntäsivustoilla, et voi koskaan saada todella rajattomasti kaikkea. Sinällään sinut ylärajaksi yrityksen mielestä, joten älä ihmettele, jos huomaat, että rajoittamattomalla suunnitelmalla on rajoituksia.

Voinko isännöidä videoiden suoratoistosivustoa CoolHandlen kautta?

Teknisesti kyllä. Sinun on kuitenkin varmistettava, että saat tarpeeksi resursseja varmistaaksesi, että sivustosi ei viivästy. Onneksi jokaisessa suunnitelmassa on rajaton kaistaleveys ja levytila, mutta sinun on varmistettava, että käytät videotoistolaajennusta toiston luotettavuuden varmistamiseksi. CoolHandlella on FFMPEG-laajennus saatavana, mutta ei ole selvää, minkä tason tarvitset, jotta se toimii tehokkaasti ja ilman viiveitä.

Onko tällä sivustolla tarjolla viittausohjelmaa?

Kyllä, CoolHandlella on palkitsemisohjelma asiakkaille, jotka viittaavat uuteen liiketoimintaan sivustolla. Tarkkaa hinnoittelua ja palkkioita ei ole lueteltu, mutta saat lisätietoja ottamalla yhteyttä suoraan yritykseen.

Saanko ilmaisia ​​verkkotunnuksia CoolHandlen kautta?

Kyllä, saat yhden ilmaisen verkkotunnuksen jokaisesta paketista. Jos haluat kuitenkin useita verkkotunnuksia, joudut maksamaan jokaisesta ylimääräisestä verkkotunnuksesta ensimmäisen jälkeen.

Voinko siirtää nykyisen verkkotunnukseni tälle sivustolle?

Kyllä, CoolHandle antaa sinun siirtää verkkotunnuksia heille nimellistä maksua vastaan. Hinta riippuu laajennuksesta, kuten .com tai .net. Heillä on hinnasto, joka on saatavana sivustolla.

Tukeeko CoolHandle komentosarjoja, kuten Joomla, Magento ja Drupal?

Vaikka sivustolla ei ole näitä skriptejä saatavilla sellaisenaan, voisit teoriassa tukea niitä palvelun kautta ilman mitään ongelmia. Kehys on olemassa, jotta se tapahtuisi.

Tarjoaako sivusto varmuuskopiopalveluita?

Ei, ei ole. Asiakkailla on kuitenkin pääsy työkaluihin, joiden avulla voit luoda omia varmuuskopioita haluamallasi tavalla.

Onko CoolHandlessa lisätty suojausominaisuuksia?

Kyllä, sivusto tarjoaa suojatun tietokeskuksen seurannan, joka sisältää viruksentorjunta- ja roskapostin torjuntaohjelmat. Se sisältää myös 24 // 7 tietojen valvonnan.

Kuinka voin maksaa CoolHandlen tarjoamista palveluista?

Sivusto suorittaa kaikki tärkeimmät maksutavat, mukaan lukien luottokortit, kuten Visa ja Mastercard sekä PayPal.

Pitääkö minun allekirjoittaa sopimus, kun kirjaudun sivustoon?

Ei, CoolHandle ei vaadi käyttäjää allekirjoittamaan sopimusta. Kuitenkin, kun saat kuuden tai kahdentoista kuukauden hinnoittelusuunnitelman, sinun on peruutettava 30 päivän kuluessa saadaksesi täyden hyvityksen, koska kyseiset suunnitelmat alennetaan.

Lisää sivustolta CoolHandle.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map