Domain.com arvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Kuinka hyvä on Domain.com-hosting?

Yksi maailman suurimmista verkkotunnusten ja sivuston ylläpidon tarjoajista, Domain.com tarjoaa laajan valikoiman suunnitelmia, mukaan lukien VPS-hosting, mutta se on erikoistunut kohtuuhintaiseen jaettuun isännöintiin. Huonon puolella ei ole käyttöaikatakuuta, ja sen lisäominaisuudet, lähinnä perusominaisuudet, maksavat sinulle enemmän.


Katso virallisen sivuston Domain.com arvostelut 2.7 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (13 äänet) Hyödyt

 1. Nopeat lastausajat
 2. Vastuullinen asiakaspalvelu
 3. Helppo verkkosivuston asennus
 4. Suojausominaisuudet
 5. Hyödyllinen asiakaspalvelu

Haittoja

 1. Ei kuukausisuunnitelmia sen sijaan, että se on vuosisuunnitelma
 2. Lisäominaisuudet maksavat sinulle enemmän
 3. Ei käyttöaikatakuuta

SummaryDomain.com on hyvin samanlainen kuin monet muut edullisen jaetun hosting-tuotemerkin tuotteet, eikä se tarjoa paljon ominaisuuksia, jotka erottaisivat sen muista. Se voi kuitenkin olla oikea edullinen vaihtoehto ihmisille, jotka etsivät perustason verkkosivustojen isännöintipalvelua, joka helpottaa verkkosivuston asennusta. Support2.5Speed3Features3Value2.5Transparency2.5

Virallinen Domain.com-hosting-arvostelu

Jos etsit tavallista web-hosting-määränpäätä, Domain.com voi tarjota sinulle tallennus-, sähköposti- ja muita työkaluja, joiden avulla voit luoda perustan, mutta siitä puuttuu joitain ominaisuuksia ja hinnoitteluvaihtoehtoja, joita kilpailijat tarjoavat. He ovat samassa perheessä kuin Bluehost ja HostGator, jotka ovat osa Endurance International Groupia. 

Domain.com-hosting-palvelun parhaat ominaisuudet

Domain.com tarjoaa edullisia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun Web-isäntään. Heillä ei oikeastaan ​​ole mitään, mikä erottuu … sen lisäksi, että omistaa Domain.com.

1. Verkkotunnuspalvelut

Domain.com-palvelun tarjoamat verkkopalvelut ovat parhaita käytettävissä olevia. Paitsi, että saat verkkotunnuksesi, mutta saat runsaasti ominaisuuksia kohteliaisuudelle verkkosivustollesi. Asiat, kuten siirtolukko, URL-osoitteiden edelleenlähetys, sähköpostin edelleenlähetys ja DNS-hallinta, ovat ratkaisevan tärkeitä, jotta verkkosivustosi pystyy toimimaan tehokkaasti. Monien muiden web-hosting-palveluiden ansiosta sinun on maksettava verkkosivustosi lisäyksestä, joka voi lisätä summan, varsinkin jos aiot pysyä hosting-yrityksen kanssa pitkään. Kun kaikki lisäosat ovat käytettävissänne, verkkosivustoasi voidaan käyttää tehokkaammin ja parantaa kasvuasi.

2. Sivuston helppo asennus

Domain.com tarjoaa useita työkaluja verkkosivuston luomiseen, mukaan lukien erittäin arvostettu Weebly. Weebly käyttää vetämällä ja pudottamalla -toimintoa, jonka avulla voit rakentaa houkuttelevan sivuston, joka voi sisältää yhteyslomakkeita, sosiaalisen median linkkejä ja paljon muuta lyhyessä ajassa. Domain.com antaa sinun myös asettaa WordPress-pohjainen verkkosivusto heidän kanssaan. Se on helppo prosessi, ja kun se on asennettu, voit luoda viestejä ja asentaa laajennuksia normaalin tapaan. Domain.com on optimoitu parantamaan WordPressin suorituskykyä ja mahdollistamaan automaattiset ohjelmisto- ja laajennuspäivitykset. Voit myös perustaa sähköpostitilin muutamassa minuutissa käymällä vain postialueella ja luomalla käyttäjänimi ja salasana.

3. Hinnat

Suunnitelmien hinnat ovat kohtuuhintaisia, ja niihin kuuluu kaikki tarvitsemasi verkkosivustosi sujuvuuden varmistamiseksi. Ellet aio aloittaa ammatillisen verkkosivuston perustamista heti, sinun ei tarvitse kuluttaa liikaa rahaa saadaksesi kaiken käyntiin. Hinta 9,99 dollaria vuodessa, henkilö voi perustaa oman henkilökohtaisen verkkosivuston. Tämä on ihanteellinen niille, jotka haluavat aloittaa pieninä, ja muuttaa suunnitelmaasi, kun yrityksesi alkaa kasvaa. Et löydä liian monta yritystä, joka tarjoaa alle dollarin kuukaudessa verkkotunnuksille. On hyvä niille, jotka vasta alkavat, kunnes he ovat valmiita päivittämään suunnitelmiaan.

4. Ensisijaiset verkkotunnukset

Koska monia verkkotunnuksia on käytetty tai jo käytössä, premium-verkkotunnuksen saaminen on ihanteellinen tapa saada verkkosivustosi erottumaan. com antaa käyttäjille mahdollisuuden löytää premium-verkkotunnus, joka erottuu joukosta. Vaikka sen ei tarvitse olla monimutkaista, ne voivat auttaa sinua löytämään premium-verkkotunnuksen, joka ohjaa liikennettä verkkosivustoosi. Kun olet löytänyt premium-verkkotunnuksesi, voit rekisteröidä sen heti, mikä on ihanteellinen niille, jotka tarvitsevat verkkosivustonsa käyttöönottoa. Ensiluokkaisen verkkotunnuksen käyttö on välttämätöntä ihmisten houkuttelemiseksi, ja ainutlaatuinen nimi on ihanteellinen pienille yrityksille.

5. Markkinointipalvelut

Kun pieni yritys on vasta alkamassa, liikenteen hankkiminen voi olla vaikeaa. com tarjoaa erinomaiset markkinointipalvelut auttaaksesi yritystäsi kasvamaan. Ne tarjoavat premium-markkinointipalveluita, mukaan lukien täyden palvelun suunnittelu ja markkinointi- ja suunnittelupalvelut. He työskentelevät yhdessä Google Appsin, hakukoneoptimoinnin, luottokorttien käsittelyn ja hakukonemarkkinoinnin kanssa. Tämä on täydellinen työkalu niille, joilla on vaikeuksia verkkosivuston markkinoinnissa. Näiden työkalujen avulla verkkosivusto voi siirtyä Google-haun yläosaan, jolloin useampi ihminen voi käydä verkkosivustolla.

6. Sähköpostipalvelut

Domain.com toimii yhdessä Googlen kanssa sähköpostipalveluiden parantamiseksi Gmailin kautta. Domain.com antaa sinulle mukautetun sähköpostin verkkosivustollesi ja antaa sinun käyttää tuotemerkkiäsi sähköpostiosoitteena. Voit tehdä yhteistyötä Gmailin ja Google Driven kanssa, jotta kaikki olisi helpompaa. Voit luoda joukkueen ja kommunikoida heidän kanssaan, eikä sinun tarvitse tehdä liian paljon työtä. Sinun on kirjauduttava sisään, mutta kun olet kirjautunut sisään, kaikki on valmiina ja valmis käytettäväksi. Voit käyttää sähköposteja mistä tahansa laitteesta, jolloin voit olla yhteydessä mihin tahansa yhdellä napin painalluksella. Hinta alkaa 4,17 dollaria kuukaudessa, mikä tekee siitä edullisen jokaiselle, joka haluaa päivittää sähköpostijärjestelmäänsä.

7. Suojausominaisuudet

Domain.com-sivuston isäntäpaketit sisältävät useita suojausominaisuuksia. Saat salasanalla suojatun hakemiston ja SSL-tuen. SSL-varmenne suojaa arvokkaita tietoja, kuten luottokorttitapahtumia ja ilmoittautumisia.

8. Hyödyllinen asiakaspalvelu

Domain.com on puhelintuki käytettävissä ympäri vuorokauden. Ne tarjoavat myös lippujärjestelmän tukipyyntöihin. Kiireelliset pyynnöt tulee tehdä puhelimitse, ja lippuhakemuksiin vastataan yleensä 24 tunnin sisällä. Sinulla on pääsy tietokantaan, joka kattaa kaikki tilin ylläpidon, salasanat ja käyttöoikeudet. Siellä on myös käyttöohje ja erilaisia ​​oppaita. Asiakaspalveluhenkilökunta on ystävällistä, helppotajuista ja melko asiantuntevaa.

Haittapuolet Domain.com-hosting

Vaikka Domain.com tarjoaa yksinkertaisen sivuston luomisen ja hyödyllisen tukitiimin, palvelussa on joitain haittapuolia.

1. Verkkotunnusten tarjoaminen

Teknologiamaailma on kilpailukykyinen, ja on ymmärrettävää, että Domain.com ei voi antaa verkkotunnuksia vasemmalle ja oikealle. Sinun on etukäteen rekisteröitävä, jotta sinulla on mahdollisuus saada verkkotunnus. Varhainen käyttökausi on hyvä aloittamiseen, mutta se maksaa ylimääräistä. Yksi hyvä asia, kun et saa haluamaasi verkkotunnusta, on, että sinulle palautetaan rekisteröimäsi rahat. Vaikka se ei ole täydellinen järjestelmä, olisi hyvä tietää, mitkä kertoimet ovat verkkotunnuksen saamiselle.

2. Nopeampi vastausaikaongelma

Ongelmia voi esiintyä milloin tahansa, ja on hyvä tietää, että ne voidaan ratkaista nopeasti. Vaikka Domain.com ottaa puheluita milloin tahansa, ne voivat alkaa hidastua kiireellisistä asioista. Jotkut kysymykset on ratkaistava nopeasti riippumatta siitä, onko tuotteista puuttuvaa tietoa tai onko pitkään vastattu kyselyyn. Verkkotunnusten sulkemisen kaltaisten asioiden ei pitäisi tapahtua, mutta joskus johdot ylitetään. Näin tapahtuu, mutta yksinkertaisen salasanojen palauttamisongelman ratkaisemisen ei pitäisi kestää viikkoa. Ehkä parempi lippujärjestelmä tai koulutus voi olla hyödyllinen.

3. Huonompi hallintapaneeli

Heidän järjestelmänvalvojan paneelinsa näyttävät olevan useita vuosia jäljessä päivityksistä, ja sen parantaminen menisi pitkälle tekemällä siitä entistä tehokkaampi isännöintisivusto. Sivujen lataaminen vie jonkin aikaa, mikä voi olla turhauttavaa kaikille sivustolla käyville. Vaikka ne tarjoavat paljon verkkotunnuksia, he voivat parantaa järjestelmänvalvojan paneelia tehdäkseen hosting entistä helpommaksi asiakkailleen. Vaikka se saattaa toimia joillekin ihmisille, toisilla, joilla on paljon liikennettä, ei ole varaa odottaa ihmisten istuvan sivun lataamiseksi.

4. Ei yksityisyyttä

Kun yksityiset tietosi paljastetaan, se voi johtaa runsaasti ongelmiin. Paljastettujen henkilökohtaisten tietojesi ei ole vain muutamia palasia, vaan sen sijaan se on melkein kaikki. Se ei olisi ihanteellista, jos sinun ei tarvitsisi maksaa heille ylimääräistä maksua henkilökohtaisten tietojen piilottamisesta. Valitettavasti olet jumissa, ellet maksa heille tietojen piilottamisesta. Se voi johtaa moniin ongelmiin, joten voi olla parempi maksaa heille ja pitää henkilötietosi piilossa yleisöltä. Ei ihanteellinen, mutta parempaa kuin antaa kaikille saada selville tietoja sinusta.

5. Ei kuukausisuunnitelmia

Domain.com ei tarjoa kuukausittain jaettavia web-hosting-vaihtoehtoja. Sinun on valittava vuosisuunnitelma, eikä tarjouksia säästää rahaa kirjautumalla pitkäaikaiseen suunnitelmaan. Voit esimerkiksi maksaa saman, jos kirjaudut vuodeksi tai kolmeksi vuodeksi. Tämä voi olla ongelma ihmisille, jotka eivät halua tehdä vuoden mittaista sitoumusta tai jotka haluaisivat jakaa maksunsa vuoden aikana.

6. Lisäominaisuudet maksavat sinulle enemmän

Vaikka perussuunnitelma on edullinen, se ei tarjoa paljon ominaisuuksia. Siihen mennessä, kun saat tarvitsemasi verkkopalvelimesta, saatat joutua maksamaan enemmän kuin toisella palvelulla. Domain.com veloittaa verkkotunnuksensiirtomaksun, jos haluat siirtää URL-osoitteen yli, ja monet muut isännöintipalvelut eivät. Jos tarvitset yli 100 sähköpostiosoitetta, sinun on päivitettävä korkeampaan suunnitelmaan. Verkkokaupassa on rajoja sivuille ja tuotteille, ja puuttuu muita ominaisuuksia, kuten sivujen esikatselu ennen niiden julkaisemista. Jos haluat poistaa nämä rajoitukset, joudut maksamaan päivitetystä versiosta.

7. Ei käyttöaikatakuuta

Domain.com ei julkista käyttöaikatakuuta, eivätkä ne anna mitään tietoja käyttöaikahistoriasta tai suorituskyvystä verkkosivustollaan. Vaikka he sanovat ottavansa varmuuskopioita, he eivät selvitä milloin varmuuskopioita otetaan tai ovatko ne asiakkaiden käytettävissä. Domain.com toteaa, että heillä on ensisijainen taso, joka tarjoaa redundanssin ja ympärivuorokautisen valvonnan. Monet käyttäjän arvostelut puhuvat kuitenkin huonosta käyttöajasta, kun taas toisilla arvosteluilla ei ole ongelmia niiden kanssa, joten se ei anna potentiaalisille käyttäjille selkeää kuvaa käyttöaikaa.

Alarivi:

Niille, jotka etsivät pientä tai keskitasoa olevaa palvelua, joka tarjoaa suurimman osan verkkosivuston ylläpitämiseen tarvittavista toiminnoista halvalla, on sen arvoista katsoa Domain.com-sivustoa. Koska pääpaino on jaetussa isännöintisuunnitelmassa, isäntä, hinnat ja tuki ovat kaikki keskimääräisiä ja auttavat peruskäyttäjiä saamaan sivuston käyttöönottoon muutamassa minuutissa. Vaikka saat hyvää tukea yleisiin kysymyksiin ja vähemmän kehittyneisiin asioihin, edistyneemmät käyttäjät eivät ehkä saa kaikkea haluamaansa Domain.com-sivustolla, koska he yleensä tarjoavat vain perusasiat.

Näytä lisää ominaisuuksia

Domain.com FAQ: t

esittely

Domain.com on isäntäsivusto, jolla on paljon suunnitelmia. Sitä on arvioitu yhdeksi suosituimmista saatavissa olevista verkkosivustoista, ja on helppo ymmärtää, miksi niin monet asiakkaat ovat tulleet heidän puoleensa. Jos olet miettinyt isännöintipalvelun hankkimisesta, etkä ole vielä löytänyt sitä, kannattaa ehkä harkita Domain.com-sivuston käyttöä.

Tässä katsauksessa tarkastellaan yritystä, mitä palveluita he tarjoavat ja mitä asiakkaat sanovat heistä. Kun olet lukenut tämän arvion, sinun pitäisi ymmärtää mikä tekee Domain.com-sivustosta yhden parhaista saatavissa olevista verkkosivustoista.

Mikä on Domain.com?

Vuodesta 2000 Domain.com on auttanut asiakkaitaan saavuttamaan online-tavoitteensa, ja on yksi johtavista verkkotunnusten rekisteröinnissä ja web-hosting-palveluissa. Heidän innovatiivisilla tuotteillaan ja palveluillaan on erinomainen arvo, ja he pyrkivät tekemään asiakkaistaan ​​tyytyväisiä. Heidän tehtävänsä on toimittaa laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan asiakkailleen ja he ovat ylpeitä tästä kyvystä.

He ovat erikoistuneet kohtuuhintaisiin verkkotunnuksiin, web-hosting, VPS-hosting, sähköposti, SSL-varmenteet, web-suunnittelu ja online-markkinointipalvelut. Niiden ilmaisiin palveluihin kuuluvat URL-välitys, sähköpostin edelleenlähetys, siirtolukko ja Total DNS Management -työkalut. Nämä tuotteet asettavat asiakkaan kuljettajan istuimelle verkkosivustolleen.

Domain.com on kasvanut äärimmäisen nopeasti viime vuosina, eikä mikään mysteeri tee heistä yhtä parhaista käytettävissä olevista isäntäsivustoista. Heillä on erinomainen asiakaspidätyskyky, mikä on auttanut ihmisiä liittymään Domain.comiin ylläpitotarpeidensa vuoksi.

Mikä tekee Domain.com-sivustosta erinomaisen?

Domain.com tarjoaa paitsi hosting-suunnitelmia kaikille, myös niiden lisäosat sisältyvät useimpiin suunnitelmiin. Asiat, kuten siirtolukko, URL-osoitteiden edelleenlähetys, sähköpostin edelleenlähetys ja DNS-hallinta, sisältyvät suurimpaan osaan heidän suunnitelmiaan. Heidän suunnitelmansa alkavat vain 9,99 dollaria ja sisältävät kaiken edellä mainitun.

Niiden hinnasuunnitelmat vaihtelevat kunkin verkkotunnuksen mukaan. Hintaan 9,99 dollaria sisältyy verkkotunnukset verkkotunnuksilla .biz, .com ja .me. Jos etsit ammatillista URL-osoitetta, .aero, .coop, .jobs, .museum ja .tv ovat saatavana, ja suunnitelmien hinta on 29,99–269,99 dollaria. Ammatilliset suunnitelmat ovat kalliimpia, mutta ne tarjoavat kaikki palvelut, joita tarvitaan verkkosivuston onnistumiseen.

Alkuperäinen yhteenveto

Jos olet aloittamassa yritystä tai haluat laajentaa toimintaansa, Domain.com tarjoaa useita suunnitelmia, joiden avulla voit kasvattaa verkkoasi. Vaikka olet perustamassa yksityistä verkkosivustoa, ne tarjoavat sinulle kaikki menestymiseen tarvittavat työkalut. He ovat ottaneet käyttöön uudet TLD-vaiheet, mikä tekee niistä parempia niille, jotka vasta aloittavat verkkosivuston perustamisen.

Vaikka verkkotunnusta on vielä jäljellä, Domain.com näyttää olevan yksi parhaista käytettävissä olevista isäntäsivustoista. Saat kaikki aloittamiseen tarvittavat työkalut, ja heidän suunnitelmiinsa sisältyy runsaasti lisäystä siitä, että muut web-hosting-sivustot veloittavat sinua sisällyttämään ne suunnitelmaan. Jos mietit web-hosting-palvelun hankkimista, Domain.com on yksi parhaimmista yrityksistä, jonka kanssa työskennellä.

Mitä ihmiset sanovat Domain.com-sivustosta

Monet ihmiset ovat puhuneet Domain.comista, ja on aina hyvä idea tarkistaa, mitä massat sanovat. Aloitamme tässä osiossa hyvistä asioista, joita ihmiset sanovat, ja pohdimme levottomia arvosteluita.

Hyvä

”Se on yksi helpoimmista verkkotunnuksen palveluista, joita olen koskaan käyttänyt. Se on yksinkertainen palvelu, joka tarjoaa onnistumiseesi tarvittavat työkalut. Se saa muut hosting-palvelut näyttämään sotkuisilta ja järjestämättömiltä. Voin käyttää samaa verkkotunnuksen sisäänkirjautumista kaikkeen, mitä tarvitsen verkkosivustollani. ”

”Sen jälkeen kun olen alkanut käyttää Domain.com-verkkoa, olen huomannut, kuinka helppoa on käyttää näitä ominaisuuksia. Koko WordPress, mukautetut sähköpostit ja muut verkkosivuston luomiseen liittyvät ominaisuudet ovat siellä käytettävissänne. Heidän vastausaika sähköposteihin ja ongelmien korjaaminen ovat nopeaa ja helppoa selvittää. Vaikka en halua pitää henkilökohtaisia ​​tietoja piilossa maksamalla lisämaksua, ne ovat erinomaisia ​​muilla alueilla. “

”Tämä on yksi parhaista isäntäyrityksistä. Palvelimien nopeus on uskomaton, verkkosivustot latautuvat nopeasti ja tekninen tuki on asiantuntevaa ja hyödyllistä. Heidän hienoja hintoja ei voida lyödä, ja he tietävät kuinka hoitaa asiakkaansa. Suosittelen verkkotunnusta Domain.com aina ystävilleni ja kollegoilleni heidän hintojensa ja asiakastuensa perusteella. ”

”Niiden ominaisuudet ovat kuin muut web-hosting-sivustot, mutta he tietävät kuinka pitää kaiken ajan tasalla. Vaikka sinulla olisi useita verkkotunnuksia, ne voivat pitää kaiken ajan tasalla. Yksi suosikkiasioistani Domain.com-sivustossa on, että he ovat valmiita auttamaan sinua riippumatta siitä, mihin aikaan se on. Tämä on minulle erittäin tärkeää, ja rakastan sitä, että voin soittaa heille milloin tahansa ja jotta kaikki ongelmat korjataan nopeasti. ”

”Vaikka Domain.com-sivustolla ei ole kaikkia ominaisuuksia, jotka muilla web-hosting-sivustoilla on, se on silti yksi parhaista käytettävissä olevista web-hosting-sivustoista. Voit kokeilla kaikkia niiden tarjoamia ominaisuuksia maksimoidaksesi verkkosivustosi potentiaalin. Domain.com sisältää kaiken mitä tarvitset nousemiseen ja ajamiseen. Sinun ei pitäisi tuhlata aikaa muihin web-hosting-sivustoihin, kun Domain.com tekee kaiken ja sitten jonkin verran. “

Paha

”Järjestelmänvalvojapaneeli jättää paljon toivomisen varaa, ja se voisi käyttää vakavasti päivitystä. Heidän vanhentuneen hallintapaneelin lataaminen vie kauan, ja sivusto suljetaan joskus ilman provosointia. Vaikka he arvostavat verkkotunnuksia, voit halutessasi siirtyä toiseen suuntaan, jos etsit isännöintiä. Sinun tulisi harkita verkkotunnuksen hankkimista heiltä ja käyttää sitten erilaista palvelua isännöintiin. ”

”En ole rakastunut heidän asiakaspalveluunsa, ja heidän verkkotunnuksen rekisteröijänsä vaatii paljon työtä. Kun lähetät yksinkertaisen kysymyksen, se voi jonkin aikaa saada vastauksen. Vaikka olisit yhteydessä jonkun ihmisen kanssa, hän ei ehkä tiedä mistä puhut, ja puhelin voi poistua jonkin aikaa. Suosittelen menemään toiseen palveluun, jolla on enemmän tietoa heidän tuotteistaan ​​ja kuinka hyvin he voivat auttaa sinua. ”

”Päätin saada verkkotunnuksen Domain.com-sivuston kautta. Kun löysin yhden pitämästäni, panin sen ostoskoriin, ja kun menin tekemään ostoksen, virhe ilmestyi. Olin lukittu tililtäni kahdeksi päiväksi ja yritin saada aikaan yhteyksiä jonkun kanssa eri tavoin. Lähetin sähköpostia, mutta en saanut vastausta. Seuraavana päivänä soitin, odotin heidän tarkistavan postini, mutta ilman vastausta. Lopuksi otin yhteyttä jonkun kanssa, joka palautti salasanani, ja pääsin takaisin verkkosivustolleni. En suosittelisi tätä hosting-sivustoa niille, jotka tarvitsevat hyvää asiakaspalvelua. “

”Kun aikaisemmat omistajat myivät yrityksen Domain.comille, minun piti tarkistaa omistajuuteni omalle verkkotunnukselleni. Olin ottanut heihin yhteyttä ilmoittaakseen heille olevani poissa kaupungista ilman internetyhteyttä, ja olin vakuuttunut verkkotunnukseni jäädyttämättä. He poistivat tiedot DNS-rekisteristä, mikä ei ratkaise ongelmia oikein. Kesti useita tunteja, jotta sen asennus ja käynti. Se oli sellainen prosessi, etten voinut enää käyttää heidän palveluaan. “

Lopullinen tuomio

Vaikka Domain.com-sivustolla on ollut muutamia ihmisiä valittamassa palveluistaan ​​ja asiakastuestaan, heillä on ihmisiä, jotka rakastavat palvelua ehdottomasti. Kuullut, mitä ihmisillä on ollut sanottavaa heistä, tarkasteltu heidän tuotteitaan ja nähty, mitä he tekevät hyvin ja mitä he voisivat tehdä, pitäisi auttaa sinua selvittämään, onko Domain.com oikea sinulle.

Kuinka voin uusia verkkotunnuksiani?

Kun olet valmis uusimaan verkkotunnuksesi, voit käydä läpi Domain.com. Valitset uusittavat verkkotunnukset ja noudata ohjeita. Verkkotunnuksen uusimisprosentit julkaistaan, jolloin voit valita suunnitelmasi. On hyvä aika päivittää, jos olet valmis. Voit käyttää vaihtoehtoja ohjauspaneelin kautta.

Mitä tapahtuu verkkotunnuksille, joita ei uusita?

Jos et halua kadottaa verkkotunnuksesi nimiä, sinun on ryhdyttävä toimiin suojataksesi verkkotunnuksesi, jotka haluat säilyttää. Saat muistutuksia 30 päivää ennen sen voimassaolon päättymistä. Jos maksua ei suoriteta, verkkotunnus vanhenee. Se deaktivoidaan ja korvataan muiden vanhentuneiden verkkotunnusten kanssa yhdessä suunnitelman sisältämien palvelujen kanssa. 30 voimassaolon päättymisen jälkeen verkkotunnus menee julkisuuteen, josta joku muu voi ostaa. Jos 45 päivän kuluessa sitä ei vaadita, verkkotunnuksen uusimisesta voidaan periä maksuja. Loppujen lopuksi, jos kukaan ei väitä sitä, verkkotunnus menee takaisin julkiseen omaisuuteen myytäväksi.

Mitä tarkoittaa, jos verkkotunnus on ”Lunastus”?

Kun verkkotunnus lähetetään lunastamiseen, toinen osapuoli voi ostaa sen. Voit kuitenkin lunastaa verkkotunnuksen enintään 30 päiväksi. Sinun on kirjauduttava tiliisi ja tallennettava lippu tukijärjestelmään. Lunastuksen palkkiot ovat 99,99 dollaria, ja myös normaali uusimismaksu on maksettava. Lunastusjakson päätyttyä on viiden päivän poistosykli, jonka avulla kuka tahansa voi rekisteröidä ja vastaanottaa verkkotunnuksen.

Entä jos tilitiedoissani on virheitä?

Jos huomaat virheitä tililläsi, voit muuttaa niitä. Voit korjata väärät kentät “Vaihda tilitiedot” -kohdassa ja lisätä oikeat tiedot. Jos sinun on vaihdettava sähköpostiosoitteesi, siirry kohtaan ”Vaihda sähköpostiosoitteet” ja muuta sitä vastaavasti. Sinulla voi olla joitain ongelmia, jos sinulla on useampi kuin yksi verkkotunnus. Voit muuttaa kutakin päivittääksesi muutokset.

Mikä on “automaattinen uusiminen”, ja voinko muuttaa sitä?

Kun nimi on rekisteröity uudelleen, turvatoimenpiteet toteutetaan automaattisen uusimisen yhteydessä. Se estää maksujasi vanhenemasta, jolloin verkkotunnuksesi voi kadota. Autat jatkamaan automaattisen uusimisen järjestelmän hallintaa, ja siitä laskutetaan 15 päivää ennen viimeistä voimassaolopäivää. Jos maksua ei suoriteta, toinen yritys tehdään viisi päivää ennen voimassaolon päättymistä. Jokainen veloitus asetetaan luottokortille, joka on tiedoissa kirjautumisen yhteydessä. Voit muuttaa korttitietojasi, jos ne vanhenevat sisäänkirjautumisnäytössä olevan “päivitä luottokorttitiedot” -vaihtoehdon avulla. Voit asettaa verkkotunnuksesi automaattisen uusimisen, joten et menetä sitä tilitietosivun kautta.

Mitä tapahtuu, jos automaattinen uusiminen epäonnistuu?

Todennäköisin syy siihen, miksi automaattinen uusiminen epäonnistui, on se, että tiedostoillasi oleva luottokortti ei ole kelvollinen. Voit ratkaista tämän ongelman päivittämällä luottokorttitietosi tilitietojesi kautta. Jos se on alle 15 päivän vanhenemisjakso, saatat joutua myös uusimaan verkkotunnuksesi.

Miksi saan uusimisilmoituksia eri sähköpostiosoitteiden verkkotunnuksista?

Yksinkertaisin selitys on, että jokaisella verkkotunnuksella on eri sähköpostiosoite jokaiselle verkkotunnukselle. Voit yhdistää kaikki verkkotunnukset yhdeksi sähköpostiosoitteeksi. Sinun on varmistettava, että tietosi ovat samat jokaisessa verkkotunnuksessa. Voit kirjautua tiliisi ja seurata jokaisella verkkotunnuksellasi olevia ohjeita. Voit muuttaa sähköpostiosoitetta niin, että se lähetetään vain sille, jota käytät eniten. Voit muokata sähköpostiosoitteitasi ja tehdä siitä sinulle helpompaa. Lisää verkkotunnuksesta Domain.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map