Dot5Hosting arvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Kuinka hyvä on Dot5Hosting?

Vaikka jotkut viittaavat siihen vanha humalassa setä web hosting, Dot5Hosting tarjoaa yhden koon kaikille -lähestymistavan web-isännöintiin siinä mielessä, että niillä on vain yksi isännöintisuunnitelmavaihtoehto (ei älykäs liikevaihto). He keskittyvät isännöintiin yksityishenkilöille ja yritysomistajille, jotka etsivät heidän budjettiaan mukaista web-hosting-palvelua.


Emme usko, että se on houkuttelevin isäntä siellä, mutta jatka lukemista saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka Dot5Hosting pysyy kilpailussa.

Dot5Hosting arvostelut 2.4 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (1 äänestys) Hyödyt

 1. Vakaa historia
 2. Paljon lisäominaisuuksia
 3. Rahat takaisin takuu
 4. Yksi koko sopii kaikille
 5. Monet rajattomat ominaisuudet
 6. Asiakaspalvelu

Haittoja

 1. Ohjauspaneelin toiminnallisuus
 2. Irtisanomiskustannukset
 3. Päällä / seisonta
 4. Ei sosiaalista mediaa

SummaryDot5Hosting on kokenut hosting-yritys, joka haluaa tarjota isäntä jokapäiväisille käyttäjille, jotka haluavat saada enemmän bang-vastustusta. Heillä on vain yksi rajoittamaton suunnitelma, jonka he tarjoavat asiakkailleen ja joka on varustettuna lisäominaisuuksilla sekä heidän rahat takaisin -takuut. Heillä on ympäri vuorokauden tapahtuva asiakastuki, mutta he eivät hyödynnä sosiaalisen median valtaa asiakkaiden auttamiseksi. Tämä isännöinti voi toimia tai ei toimi hyvin sinun erityistarpeitasi varten. Support2.5Speed2Features2.5Value3Transparency2

Virallinen Dot5Hosting-katsaus

Olkaamme rehellisiä – Dot5Hosting yrittää edelleen saavuttaa nykyajan. Heidän sivustonsa on edelleen jumissa 00-luvun alkupuolella (kuten 2002). En tiedä heidän koko historiaansa, mutta olen melko varma, etteivät he ole muuttuneet liikaa.

Jos olet tyyppi, joka tykkää jotain tarpeeksi hyvää, hei Dot5Hosting saattaa olla tapa.

Se on kuin vanha naimattoman setäsi, joka tarttuu samalla halvalla alkoholijuomalla kulmakaupasta päivittäiseen juomaansa – se on tarpeeksi hyvä setä Halille, joten miksi vaihda?

Dot5Hostingilla on kohderyhmä yksityishenkilöille ja yritysomistajille, joiden on sovitettava web-hosting pienempään budjettiin kuin useimmilla yrityksillä on mahdollisuus hankkia, ja kilpailevat silti paremmin rahoitettujen verkkosivustojen kanssa. Mietitkö kuinka hyvin he toimivat? Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja niistä.

Nopeita Dot5Hosting-kohokohtia:

 • Rajoittamaton levytila
 • Ilmainen verkkotunnus rekisteröinnillä
 • Rajoittamaton aliverkkotunnuksia
 • 24/7 turvallisuus
 • Erityinen intro-hinnoittelu alkaa 5,95 dollaria kuukaudessa

Jotkut ei ole niin hyviä asioita, joita olemme kuulleet verkossa:

 • Asiakastuki reagoi hitaasti eikä ole huippuluokkaa
 • Yksi niistä EIG: n ostamista yrityksistä (ostettu vuonna 2007), jotka on juuri jätetty mädäntymään
 • Väittää, että luottokortteja veloitettiin kauan peruutuksen jälkeen (iso ei-ei)

Tämä on toimituksellinen arvostelu, joka perustuu Dot5Hostingin arvosteluihin ja arvioihin, jotka ovat saatavilla verkossa. Varmista, kun menet tehdä lopullisen päätöksen, että olet lukenut sen, mitä käyttäjät sanovat tästä palvelusta, ja tarkista heidän verkkosivustoltaan lisätietoja koulutetun päätöksen tekemiseksi..

Dot5Hostingin parhaat ominaisuudet

Historia

Dot5Hostingilla on melko vakaa historia ottaen huomioon, että se on toiminut vuodesta 2002. Sen osti EIG vuonna 2007 (joka myös omistaa Bluehost ja HostGator).

Ekstrat

Dot5Hosting-palvelun käyttäminen Web-isäntänä antaa sinulle koko joukon lisäominaisuuksia, joista on hyötyä sinulle ja yrityksellesi. Näitä ovat verkkotunnus, Google Adwords -luotto, Yahoo-hyvitykset, ostoskärryt, jatkuva yhteysosoitteiden markkinointi, sivuston rakentaja, mallit ja monet muut ominaisuudet.

Rahat takaisin takuu

Ne tarjoavat rahat takaisin -takuun, jos et ole tyytyväinen heidän web-hosting-palveluunsa ensimmäisen 30 päivän aikana. He palauttavat isännöintimaksusi, mutta vain jos maksat luottokortilla. Jos haluat säilyttää rekisteröimäsi verkkotunnuksesi ilmaiseksi, joudut maksamaan 15 dollaria pitääksesi sen. Tämä rahat takaisin -takuu antaa sinulle pidemmän ajanjakson sen määrittämiseksi, oletko tyytyväinen palveluun vai et.

Yksi koko sopii kaikille suunnitelmille

Se, että ne tarjoavat yhden koon, sopii kaikille suunnitelmille, on hyvä, mutta se voi olla myös huono riippuen siitä, mitä etsit päästäksesi pois web-hosting-kokemuksesta. Heidän yhden vuoden suunnitelma on tyypillisesti vähän alle 13 dollaria kuukaudessa, ja heidän kaksivuotisen suunnitelmansa on tyypillisesti alle 12 dollaria kuukaudessa, mutta he tarjoavat tarjoushintoja esitelläkseen sinulle palvelunsa. Käynnissä on tällä hetkellä erikoistarjous vain 5,95 dollarilla.

Rajoittamaton ominaisuudet

Dot5Hosting tarjoaa monia rajattomia ominaisuuksia, jotka voivat tehdä tästä isännöintipalvelusta uuden silmäyksen. Tämä sisältää levyaseman, kyvyn isännöidä rajoittamattomia verkkotunnuksia, POP3-sähköpostilaatikoita, MySQL-tietokantoja, varattuja verkkotunnuksia, aliverkkotunnuksia, automaattivastaajia ja sähköpostitilien edelleenlähettämistä.

Asiakaspalvelu

Voit tavoittaa asiakastuen maksuttomalla puhelinnumerolla tai lähettämällä tukipalvelun tukipalvelun kautta. Puhelinvaihtoehto on käytettävissä vain Yhdysvalloissa oleville asiakkaille. Ne tarjoavat myös tietokannan ja käyttöoppaat ohjekeskuksessa, jos haluat lisätietoja web-hosting-toiminnasta.

Dot5Hostingin alaosat

Ohjauspaneelin toiminnallisuus

Dot5Hosting käyttää vDeckiä cPanelin sijasta, ja jotkut käyttäjät saattavat huomata, että tällä ei ole samaa toimintoa. Silmiin saattaa olla myös vähemmän helppo tulla tottumaan. Katsoin, ja se on oikeastaan ​​erilainen kuin tavallinen cPanel-käyttöliittymä. Aloittelijat eivät välitä, mutta asiantuntijat saattavat haluta standardimenetelmän.

Irtisanomiskustannukset

Heillä on irtisanomismaksu, jos haluat sulkea tilisi ennen valitsemasi suunnitelman voimassaoloajan päättymistä, ellet peruuta rahaa takaisin -takuuaikana..

Päällä / seisonta

Verkkosivustolla ei ole tarkempia tietoja, jotka tarjoavat tietoja niiden käyttö- ja seisokkiaikoista. Tätä asiaa koskevia valituksia ei tunnu olevan liian paljon, mutta mahdollisimman monen tiedon saannista on aina hyötyä koulutettujen päätösten tekemiseksi, mitä palveluita valita.

Ei sosiaalista mediaa

Monet yritykset tarjoavat tukea sosiaalisen median kautta, joten on pieni haittapuoli, että vaikka heillä on sosiaalisen median läsnäolo, ne eivät todellakaan hyödynnä niin paljon kuin voitaisiin verrata kilpailijoihinsa. Kun en näe sosiaalista mediaa, luulen – ok, tämä yritys ei edes yritä. Se on merkki siitä, että heillä ei ole ankkojaan peräkkäin, joten välttäisin sellaisia ​​yrityksiä.

Bottom Line

Kuuntele, ehkä sinulla on ystävää jolla on vanha Dot5Hosting-tili ja hän on kuin “hienoa, että minulla ei ole ongelmia” – hän ei tiedä paljoa isännöinnistä TAI hän on kehittäjä ja pystyy korjaamaan ongelmat itse.

Katsomme Dot5Hostingin dinosauruksena, joka ei ole muuttunut ja on vain mätää. Heidän käyttäjäkuntansa on vähentynyt (kolmannen osapuolen tietojen mukaan), eikä he näytä tekevän paljoa.

Jos haluat mennä heidän kanssaan, se on hienoa. Mutta jos haluat nykyaikaisen, päivitetyn isännän, siirry jonkin kaltaisen sivuston, kuten SiteGround, WP Engine tai muun EIG: n omistaman tuotemerkin, kuten HostGator, kanssa. Sinusta tulee paljon parempi tapa tällä tavalla.

Mene vertaamaan joitain yrityksiä, kuten Bluehost vs HostGator tai SiteGround vs WP Engine, ennen kuin päätät mieltäsi.

Päivitä loki

22.3.1818 – Uusi kirjoitettu rivi, uudet luettelokohdat intro-puitteissa plussa ja haittojen kanssa, muutama muu pieni muutos.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Nopea tuki
 • Kohtuulliset hinnat
 • Tonnia ominaisuuksia

Käy virallisella verkkosivustolla

5 suosituinta majoittajaa

 • SiteGround arvostelut
 • WP Engine arvostelut
 • A2-hosting-arvostelut (vanha)
 • Bluehost arvostelu
 • GoDaddy: n hallinnoimat WordPress-arvostelut
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map