DreamHost arvostelut – halpa jaettu, WordPress-hosting? Toukokuu 2020

DreamHost: nopea, halpa, hyvä?

DreamHostilla on markkinoiden kaikkien jaettujen isännöintien parhaimpia käytettävyyden keskiarvoja ja sivun latausnopeuksia.


Lisäksi ne tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden, ilmaisia ​​verkkotunnuksia, ilmaisia ​​SSL-varmenteita ja kompensoivat sinulle upotuksen käytettävyydessä. Ne tarjoavat todella yhden suurimmista käytettävissä olevista palvelutasosopimuksista.

Joten mikä saalis? Dreamhost on kalliimpaa kuin tavallinen jaettu hosting-yritys, ja sinulta voidaan laskuttaa vain vuosittain. Ennakkomaksu kääntää monet ihmiset pois.

Lukekaa kuitenkin eteenpäin, miksi mielestämme se on sen arvoista.

Katso virallisen sivuston DreamHost-toimituksellinen katsaus 3.9 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (1 äänestys) Hyödyt

 1. Rajoittamaton kaistanleveys ja levytila
 2. Yhden napsautuksen sovelluksen asennus
 3. 97 päivän rahat takaisin -takuu
 4. Useita isännöintivaihtoehtoja
 5. 100% Uptime-takuu

Haittoja

 1. Tuki erittäin rajoitetulle jaetulle isännöinnille
 2. Ei verkkosivustojen suunnittelutyökaluja
 3. Hintaluokkaisempi kuin jaettu hosting
 4. Vain vuosittainen laskutus

SummaryDreamHost voi maksaa sinulle tuplasti tai enemmän, kuin mitä maksaisit muualla jaetusta isännöinnistä. Mutta se ei tarkoita, että he ovat ylihinnoiteltuja! Rajoittamattomalla kaistanleveydellä, ilmaisilla SSL-tiedostoilla, erinomaisella tietoturvalla ja tähtienopeuksilla ja käyttöajalla arvo on melko korkea. Suosittelemme DreamHostia jaetun isännöinnin käyttäjille, jotka tietävät voivansa saada suuren bang-vastineen hintaan. Support3.5Speed4Features4Value4Transparency4

Toimituksellinen DreamHost -katsaus 

Harvey Mudd College -opiskelijoiden perustana vuonna 1997, DreamHost on yksi amerikkalaisten web-hosting-yritysten veteraaneista. Yksityisomistuksessa oleva yritys isännöi 1,5 miljoonaa sivustoa maailmanlaajuisesti, ja sen pääkonttori on Los Angeles, Kalifornia, ja toimistot sijaitsevat Portlandissa, Oregonissa.

Vaikka DreamHost on yksi kalliimmista jaettavista vaihtoehdoista, ne tarjoavat valtavan arvon.

Erinomaisella nopeudella, käytettävyydellä, ominaisuuksilla, tuella ja rajoittamattomalla kaistanleveydellä saat rahasi arvoisen. Tästä huolimatta heidän räätälöity kojetaulu ei ole kaikkien suosikki, eivätkä he ole markkinoiden halvinta ja korkealaatuista isäntää, mutta useimmille ihmisille heillä on kuitenkin tasapaino..

DreamHost-suunnitelmien parhaat ominaisuudet

DreamHost tarjoaa yhden parhaista web-hosting-paketeista. Ne ovat erittäin luotettavia, käyttävät avoimen lähteen ohjelmistoja ja antavat sinulle rajoittamattoman kaistanleveyden.

1. Uutta vuodelle 2019: DreamHost-suunnitelmat ovat erittäin halpoja

Päivitys vuodelle 2019: DreamHost tarjoaa halvimmat ja edullisimmat suunnitelmat jaetussa isännöinnissä:

unelmahotellin lähtöhinta

unelmahotellin lähtöhinta DreamHost jakoi suunnitelmat ja hinnoittelun

Aikaisemmin oli niin, että jos halusit mennä DreamHostiin, sinun oli oltava valmis purkautumaan vähän enemmän kuukausittain kuin keskimäärin suunnitelmasi.

Ei enää.

DreamHost on vastannut suurten poikien, kuten BlueHost, HostGator ja GoDaddy, hinnoittelua. Ja he taistelevat kovasti.

Nyt emme voi väittää, että puhuttaessa puhtaasta hinnoittelusta GoDaddyn 1 dollarin kuukausisuunnitelma on melko typerä halpa, mutta haluat pitää kiinni isännästä pitkällä aikavälillä, ei subprime-hinnoittelussa, joka muuttuu syötti-ja-vaihto-vaihtoehdoksi..

Suosittelemme ehdottomasti DreamHostia, kädet alhaalla, ihmisille, jotka ovat harkineet päivittämistä kalliimpaan jaettuun isännöintivaihtoehtoon, koska heidän sivustonsa ylittää kellarikerroksen pohja. Ominaisuudet tarjosivat kilpailevia palkkioita suunnitelmista, joista muut jaetut palveluntarjoajat veloittavat ylimääräistä. Mutta jos haluat vain yksinkertaisen sivuston halvalla hinnalla etkä halua käyttää tonnia levytilaa tai kaistanleveyttä, kannattaa todennäköisesti mennä halvempaan vaihtoehtoon, jolla on selvät rajat.

Tässä on asia. Jos vertaa niitä “premium” -isäntäkohtiin, kuten WP Engine ja Kinsta, huomaat nopeasti, että DreamHost on erittäin edullinen.

2. Rajoittamaton kaistaleveys ja levytila

Monet sivustot sanovat tarjoavansa rajoittamatonta kaistanleveyttä ja levytilaa.

Mutta mitä he todella tarkoittavat, ovat, että he eivät aseta sinulle selkeää rajaa; he voivat milloin tahansa päättää, käytätkö liikaa tilaa.

Yksi liikaa liikenteen piikkejä ja saatat huomata, että tilisi on jäädytetty jaetun palvelimen kapasiteetin väärinkäytöstä. Tai hosting-yritys voi passiivisesti aggressiivisesti vaatia, että päivität kalliimpaan hosting-suunnitelmaan. Bluehost on hyvä esimerkki yrityksestä, joka on ärsyttänyt monia asiakkaita tekemästä juuri tätä.

DreamHostilla on vain yksi jaettu isännöintisuunnitelma, ja ne tarjoavat todella rajoittamattoman kaistanleveyden ja levytilan.

Ei ylimääräisiä suspensioita.

Ei hinnoiteltua suunnitelmaa pakottaa sinut.

Jos aiot kasvattaa suosittua sivustoa, tämä on valtava.

Ja laitteisto, joka todella tukee raskasta liikennettä. Kun liität sen tosiasian kanssa, että voit aina päivittää VPS-palvelimeksi tai erilliseksi palvelimeksi, taivas on raja.

3. Yhden napsautuksen sovelluksen asennus

DreamHost ajaa niiden skriptejä siten, että voit asentaa WordPressin – monien muiden sovellusten ohella – hiiren napsautuksella. Nämä muut sovellukset sisältävät valokuvagalleriat, ostoskoriohjelmat, CMS-ohjelmistosovellukset ja paljon muuta.

Skripteissä on hieno asia, että voit käyttää jonkun toisen komentosarjoja tarvitsematta tietää mitään koodia. Ota skriptit – monet niistä ovat ilmaisia ​​- ja asenna ne verkkosivustollesi yhdellä napsautuksella. Verkkovastaavana voit nauttia siitä, että voit saada tämän ominaisuuden avulla sivustosi näyttämään ja tuntumaan siltä osin kuin haluat.

4. 97 päivän rahat takaisin -takuu

Tämä on itse asiassa pidempi kuin suurin osa isännöintipalveluntarjoajista.

Standardi on 30 päivän rahat takaisin -takuu. DreamHost tarjoaa 97 päivän rahat takaisin -takuun – eikö se ole jotain?

97 päivän rahat takaisin -takuu toimii näin: Jos peruutat milloin tahansa ensimmäisen 97 päivän kuluessa ilmoittautumisesta, hän palauttaa 100 prosenttia maksamastasi rahat.

Aina kun peruutat 97 päivän kuluttua, he palauttavat sinulle kohtuullisen määrän. Tämä on todella antelias ja vaikuttaa myös erityisen tärkeältä DreamHostille, koska joudut ehkä maksamaan etukäteen vähintään vuoden (mutta enemmän siitä myöhemmin)..

He lyövät InMotion Hosting- ja WebHostingHub -yrityksen 90 päivän rahat takaisin -takuun ylimääräisellä viikolla.

5. 100% Uptime-takuu

Vaikka suurin osa muista palveluntarjoajista ylpeilee noin 99%: n käyttöajan takaa, DreamHost tarjoaa 100%: n käyttöaikatakuun. Jos verkkosivustosi jostain syystä on alhaalla, he hyvittävät tilillesi yhden päivän ilmaisen isäntäpäivän jokaisesta tunnistaan.

Mutta onneksi sinulle (ja DreamHostin laskutusosastolle) he eivät laske kovin usein.

DreamHost on käyttänyt keskimäärin tähtitaivaan 99,98% käyttöaikaa viime vuonna.

Ainoa hosting-yritys, joka menestyy paremmin, on A2 Hosting, 99,99%

6. Makea ilmainen

Ehkä niitä ei todellakaan voida kutsua ilmaiseksi, koska maksat suunnitelmasta, mutta pidämme siitä, että DreamHost sisältää joukon lisäominaisuuksia tavanomaiseen jaettuun hosting-suunnitelmaansa, josta useimmat muut isännät veloittavat.

Saat haittaohjelmien tarkistuksen, SSL-varmenteen, useita verkkotunnuksia, ilmaisen verkkotunnuksen, rajoittamattomat sähköpostiosoitteet ja ominaisuudet sekä 100 dollarin Google AdWords -hyvityksen käynnistystä varten.

7. Ilmainen web-hosting yhdistyksille

Tämä on ainutlaatuinen ominaisuus web-hosting-yritykselle. Jos olet Yhdysvalloissa ja ylläpidät voittoa tavoittelematonta yritystä, kuten hyväntekeväisyysjärjestöä tai kirkkoa, DreamHost isännöi sitä ilmaiseksi. Toimittamalla oikeat asiakirjat IRS: ltä, nimittäin IRS: n myöntämän 501 (c) (3) -määrityskirjeen, DreamHost työskentelee kanssasi ja tarjoaa sinulle ilmaisen isännöinnin.

DreamHostin alaosat 

DreamHostilla on joitain markkinoiden kattavimmista ominaisuuksista, mutta saaliita on muutama. Harkitse näitä kohtia huolellisesti, ennen kuin vedät liipaisinta.

1. DreamHost-asiakaspalvelusta puuttuu puhelintuki

Toki, heidän sähköpostilippujärjestelmänsä on melko hyvä ja he auttavat pikaisesti pikaviestien kautta. Mutta joskus haluat todella puhua oikean henkilön kanssa oikealla äänellä. Jos olet tyyppi, joka haluaa saada saman edustajan puhelimeen joka kerta, DreamHost ei ole sinua varten. SiteGround on kaukana johtajamme asiakaspalveluosastolla (plus voit soittaa heille!).

Haluatko lisää hyviä asiakaspalvelun isäntiä? Tutustu luetteloomme parhaimmista.

2. Vain yksi jaettu hosting-suunnitelma

Tämä on tietyllä tavalla hyötyä. Kun sinulla on vain yksi suunnitelma, se vie paljon analyysihajoamista, kun valitset eri tasojen jaetun isännöintisuunnitelman välillä, ja estää sinua maksamasta ylimääräisiä ominaisuuksista, joita et tarvitse joka tapauksessa. Kaikki eivät kuitenkaan oikeasti pysty hyödyntämään DreamHostin rajatonta kaistanleveyttä ja monia ominaisuuksia. Sivusto, jolla käy vain 100 käyntiä kuukaudessa, maksaa saman verran kuin sivusto, jolla on 100 000 käyntiä. Toki kiireinen verkkosivusto on tulossa paljon. Mutta ei niin pikku kaveri.

3. Rakastatko cPanelia? DreamHost ei.

DreamHostilla on oma ohjauspaneeli, eikä se käytä tyypillistä teollisuusstandardia cPanel. Tämä ei ole niin paljon huomiota, koska se on mieluummin asia. DreamHostin kojelauta on huomattavasti nykyaikaisempi kuin cPanel, mutta se voi myös pelotella tahattomia. Ja toisinaan voi olla ärsyttävää joutua oppimaan uusi käyttöliittymä, varsinkin jos olet jo vuorovaikutuksessa kymmenien erilaisten kanssa. Jos olet todella tyytyväinen cPaneliin ja et halua hyväksyä jotain uutta, DreamHost saattaa pettyä.

Bottom Line

Jos tiedät mitä teet, DreamHost voi olla unelma.

Rajoittamaton levytila ​​ja rajoittamaton kaistanleveys yhdistettynä omistettuun palvelimeen tarkoittaa, että verkkosivustosi voi kasvaa alusta lähtien todelliseksi lohkomiseksi ilman tarvetta vaihtaa isäntäyrityksiä tai päivittää suunnitelmia.

Rakastamme sitä, että DreamHost on ollut olemassa jo vuodesta 1996, he ovat itsenäisiä ja tarjoavat loistavia vaihtoehtoja aloittelijoille. Jos päätät DreamHostin ja muiden massamarkkina-isäntien välillä, mene DreamHostin kanssa.

Katso virallinen sivustoMore sivustolta DreamHost.com

Kysymyksiä ja vastauksia unelmamajoituksesta

Kysymys 1
 • Olen mukava käyttää Linux-pohjaista isännöintijärjestelmää. Millaista isäntäjärjestelmää Dreamhost tarjoaa?
 • Sinulla on onni, koska Dreamhost ei tarjoa asiakkailleen mahdollisuutta käyttää Windows-pohjaista isännöintijärjestelmää. Asiakkaille annetaan pääsy vain Linux-pohjaisiin web-hosting-palveluihin. Tämän järjestelmän avulla saat useita kelloja ja pillejä, jotka toimivat varmistaaksesi, että uusi isäntätilisi on käytössä ja käy mahdollisimman pian..
Kysymys 2
 • Kuinka kauan johdantohinta on voimassa?
 • Alkuhinta, jonka maksat Dreamhostille kirjautuessasi uuteen hosting-tiliin, on voimassa nykyisen uusimiskauden loppuun. Tuolloin maksamaasi hinta kasvaa joka vuosi, kun pysyt Dreamhost-asiakkaana.
Kysymys 3
 • Voinko vastaanottaa erillisen palvelimen ja hallitut palvelut, kun valitsen tulla asiakkaaksi Dreamhostilla?
 • Dreamhost tarjoaa sinulle laajan valikoiman omistettuja palvelinalustoja, jotka ovat riittävän monipuolisia vastaamaan kaikkia mielessäsi olevia isännöintitarpeita. Samoin hosting-yritys tarjoaa myös hallittuja palvelusuunnitelmia, jotka tarjoavat sinulle vaivatonta hosting-kokemusta.
Kysymys 4
 • Tarjoaako Dreamhost mitään ilmaisia ​​verkkotunnuksia hosting-suunnitelmissaan?
 • Joo! Dreamhost tarjoaa sinulle ilmaisia ​​verkkotunnusten nimiä, kun kirjaudut johonkin heidän jaetusta web-hosting-suunnitelmasta. Sinulla on yli 350 erilaista verkkosivustojen verkkotunnuksen laajennusta, joista valita, mikä antaa sinulle enemmän mahdollisuuksia ainutlaatuiselle verkkotunnukselle, joka ylittää perinteisen .com- tai .net-verkon, jota kaikki yleensä näkevät verkossa.
Kysymys 5
 • Voinko rekisteröidä verkkotunnuksen Dreamhostilla, kun kirjaudun johonkin heidän isännöintisuunnitelmasta?
 • Joo! Dreamhost tarjoaa asiakkailleen, potentiaalisille asiakkaille ja yleisölle helposti mahdollisuuden ostaa verkkotunnuksia rekisteröintiä varten. Sinulla on mahdollisuus valita .com, .net., .Info ja muut, kun luot majoitussuunnitelmaa. Kaikissa verkkotunnusten rekisteröinnissä on suojattu verkkotunnuksen yksityisyyden suoja ilman lisäkustannuksia sinulle.
Kysymys # 6
 • Jos en ole tyytyväinen vastaanottamaasi hosting-palveluun, kun olen rekisteröitynyt Dreamhostiin, onko mahdollista, että saan rahat takaisin?
 • Joo! Dreamhost tarjoaa kaikille asiakkailleen 97 päivän rahat takaisin -takuun. Jos et tämän jälkeen ole tyytyväinen saamaasi palveluun, voit pyytää palautusta. Yhtiö lähettää sinulle kokonaisen maksamasi summan kysymättä. Verkkotunnuksen ostoille tai muille isännöivän yrityksen tarjoamille tuotteille ei ole saatavana palautusvaihtoehtoa.
Kysymys # 7
 • Tarjoaako Dreamhost minulle mahdollisuuden saada virtuaalinen yksityinen palvelin (VPS)?
 • Kun määrität hosting-suunnitelman Dreamhostilla, sinulla on neljä erillistä VPS-vaihtoehtoa, jotka ovat käytettävissä tililläsi. Jokainen vaihtoehto toimii SSD: n avulla, jonka avulla voit vastaanottaa korkean suorituskyvyn prosessorin prosessoinnilla, kiintolevykokoonpanoilla, muistilla ja kaistanleveydellä tililläsi. Uusimman tekniikan avulla voit vastaanottaa myös nopean lukemisen ja kirjoittamisen palvelimen.
Kysymys # 8
 • Mitkä ovat käytettävissäni vaihtoehdot ottamalla yhteyttä tekniseen tukeen aina, kun isäntätililleni ilmenee ongelmia?
 • Sinulla on kolme päävaihtoehtoa, joista valita, kun tarvitset teknistä tukea. Paikalla on soittopyynnön tukiohjelma, johon soitat ensimmäisen puhelun, jätät ongelmaa kuvaavan viestin ja tukitekniikka palauttaa puhelun. Sinulla on myös sähköpostituki ja online-asiakaslippujärjestelmä, jossa tekninen tuki auttaa sinua verkossa.
Kysymys # 9
 • Kun otan yhteyttä Dreamhostin asiakastukitiimiin, mitä kieltä voin odottaa teknikkojen puhuvan?
 • Kaikki Dreamhostin asiakaspalvelun ja teknisen tuen teknikot puhuvat englantia. Tämä sisältää kaikki sähköpostit, tukilippujen vastaukset tai muun tyyppiset suulliset ja kirjalliset viestit, jotka sinulla tulee olemaan yrityksen kanssa. Jokainen asiakaspalvelu- ja tekninen tukitiimi on käytettävissä 365 päivää vuodessa, 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Löydät tukea myös Twitterin sosiaalisen mediakanavan kautta.
Kysymys # 10
 • Kuinka kauan Dreamhost on toiminut liiketoiminnassa?
 • Yhtiö avasi ovensa vuonna 1997, kun neljä yliopistoystävää päätti uskaltautua liiketoiminnan online-alueeseen. He perustivat yrityksen yliopiston asuntolasta ja pyrkivät auttamaan ihmisiä löytämään paikan verkkoyhteisössä. Siirry nopeasti eteenpäin tänään, kun yrityksellä on noin 1,5 miljoonaa erilaista verkkosivustoa, jotka tarjoavat blogia, sovelluksia, verkkokauppaa ja muuta virtuaalimaailmaan. Tällä hetkellä he palvelevat päivittäin noin 400 000 asiakasta ympäri maailmaa.
Kysymys # 11
 • Missä Dreamhost pitää tietokeskuksen palvelimia?
 • Dreamhost ylläpitää tietokeskuksen palvelinverkkoa etäällä Los Angelesissa, Kaliforniassa. Keskukset ovat lämpötilavalvottuja ja niissä on turvallisuus ympäri vuorokauden varmistaaksesi, että tietosi ja muiden asiakkaidesi tiedot ovat aina turvassa.
Kysymys # 12
 • Voinko valita erilaisia ​​ohjelmointikieliä, kun käytän Dreamhostia isännöintipalveluihini?
 • Joo! Dreamhost tarjoaa sinulle mahdollisuuden käyttää yhtä monista suosituista ohjelmointikieleistä tilisi perustamisessa. Voit valita PHP, Perl, Ruby on Rails ja Ruby kielen ohjelmointitarpeisiisi.
Kysymys # 13
 • Onko minulla jälleenmyyjävaihtoehtoja käytettävissä Dreamhostin avulla?
 • Dreamhostilla on arvokas jälleenmyyjäohjelma, jota haluat varmasti hyödyntää perustaessasi isäntätiliäsi. Jokainen heidän jälleenmyyjävaihtoehto antaa sinulle mahdollisuuden ansaita ylimääräisiä tuloja erilaisilla DIY-räätälöityillä vaihtoehdoilla.
Kysymys # 14
 • Onko minulla mahdollisuus osallistua kumppaniohjelmaan luotaessa tili Dreamhostilla?
 • Ehdottomasti! Dreamhost tarjoaa ylpeänä kiinnostuneille käyttäjille mahdollisuuden ansaita ylimääräisiä tuloja niiden verkkosivustoilta, jotka sijaitsevat Dreamhost-palvelinverkossa. Voit sijoittaa tekstilinkkejä koko verkkosivustosi sisältöön ja joka kerta kun sivuston kävijä napsauttaa kyseistä linkkiä, ansaitset rahaa. Aina kun ohjaat ystävän tai perheenjäsenen Dreamhostiin heidän web-hosting-tarpeita varten, saat 97 dollaria jokaisesta yrityksestä jäävästä uudesta tilistä.
Kysymys # 15
 • Mitä sisältyy verkkotunnuksen rekisteröintiin Dreamhostilta?
 • Tuntuu jouluaamuna, kun rekisteröit uuden verkkotunnuksen Dreamhostilla. Sen lisäksi, että sinulla on yli 350 verkkotunnuslaajennusta, voit myös vastaanottaa DNS-hallintaa, mikä helpottaa nimipalvelimien päivittämistä ja osoittaa verkkokävijöitä oikeaan suuntaan. Sinulla on mahdollisuus mukauttaa noita nimipalvelimia jotain, joka kuvastaa persoonallisuuttasi tai yrityksesi nimeä. Voit välittää kyseisen verkkotunnuksen mille tahansa toiselle haluamallesi web-hosting-yritykselle ja sinulla on mahdollisuus lukita verkkotunnuksesi suojaukseksi huijareilta tai hakkereilta tarvittaessa.
Kysymys # 16
 • Haluaisin käyttää WordPressiä verkkosivustollani, jonka haluan isännöidä Dreamhost-palvelimella. Onko tämä vaihtoehto käytettävissä vai onko minun valittava toinen vaihtoehto?
 • Rakastat isännöintimahdollisuuksia, jotka Dreamhost tarjoaa sinulle ja muille käyttäjille, jotka haluavat käyttää WordPress-sivuston työkaluja. Voit luoda WordPress-hosting-tilin kirjautumalla vain jaettuun hosting-suunnitelmaan tai DreamPress-hosting-suunnitelmaan. Jokaisessa suunnitelmassa on kyky saada asiantuntevaa teknisen tuen henkilökuntaa, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden ja voi auttaa kaikissa esiin nousevissa kysymyksissä. Saat myös automaattisia järjestelmän varmuuskopioita ja päivityksiä sekä pääsyn isännöintiverkkoon, joka on käytettävissä 100 prosenttia palvelun tarpeesta. Kun luot WordPress-tiliä, voit lisätä haluamasi teeman tai laajennuksen muutamassa minuutissa.
Kysymys # 17
 • Haluan avata hosting-tilin Dreamhostilla, mutta minulla on tällä hetkellä verkkosivusto, joka on toisella isännöintipalvelimella. Lähettääkö Dreamhost vanhat tilitiedot palvelimilleni, kun avaan uuden tilin heidän kanssaan?
 • Valitettavasti Dreamhost ei käy läpi verkkosivustosi siirtymistä nykyiseltä hosting-sijainniltaan. Ne tarjoavat kuitenkin sinulle pääsyn ystävälliseen ja avulias tekniseen tukitiimiin, joka auttaa sinua navigoimaan tiesi vanhasta isäntäpaikasta uuteen kohtaan Dreamhost-palvelimilla. Sinulla on pääsy myös asiakasfoorumeihin, joista löydät arvokkaita tietoja ja neuvoja muilta käyttäjiltä, ​​jotka ovat onnistuneesti siirtäneet tilinsä ilman ongelmia. Dreamhost antaa sinulle lisäapua tekemällä kirjaston ladattavista ohjetiedostoista, jotka voivat auttaa sinua myös siirtämisessä sivustosi yli.
Kysymys # 18
 • Haluan ylläpitää useita verkkosivustoja harrastuksiani, henkilökohtaisia ​​kiinnostuksiani ja yritystoimintaa varten. Onko tämä mahdollista yhdellä Dreamhost-tilillä vai täytyykö minun avata useita tilejä jokaiselle verkkotunnukselle?
 • Dreamhostilla on laaja verkkopalvelinverkko, jonka avulla yritys voi tarjota asiakkailleen mahdollisuuden omistaa ja käyttää niin monta verkkotunnusta kuin he haluavat. Voit helposti omistaa eri verkkotunnuksen jokaiselle mieleen tulevalle kiinnostuksen kohteelle, harrastukselle tai yritykselle. Jokainen verkkotunnus saa erillisiä hoitoja, joten se voidaan käyttää Dreamhostin tarjoamien verkkotunnuksen etujen isäntänä. Sinulla on mahdollisuus valita yli 350 erilaisesta laajennuksesta jokaiselle verkkotunnuksellesi. Voit lisätä aliverkkotunnusten nimiä jokaiselle sivustolle ilman lisäkustannuksia, jos haluat ja jokaisella nimellä on yksityisyydensuoja, pitämällä kaikki verkkotunnuksesi tilit mahdollisimman suojattuina online-uhkilta..
Kysymys # 19
 • Pidän Prestashop-ohjelmiston käytöstä verkkosivuillani, koska sitä on helppo käyttää ja se vastaa tarpeitasi ylläpitää verkkokauppasivustoa, joka saa huomattavan määrän liikennettä. Voinko jatkaa Prestashopin käyttöä, jos vaihdan kaiken Dreamhost-tilille?
 • Kyllä, voit jatkaa Prestashopin käyttöä helposti äskettäin ylläpidetyllä Dreamhost-tililläsi. Dreamhostilla on kyky tukea tämän tyyppisiä ohjelmistoja ja tarjota sinulle kaikki tarvittavat työkalut, jotta verkkosivustosi toimisi onnistuneesti prosessissa. Verkkokauppasivustosi hyötyy nopean käsittelyinfrastruktuurin käytöstä. Pidät verkon järjestelmäominaisuuksista ja jaetusta verkon isäntäympäristöstä, jonka Dreamhost tarjoaa uudelle tilillesi.
Kysymys # 20
 • Yksi syy, miksi etsin uutta hosting-yritystä, on ohjauspaneelin vaihtoehdot. Nykyinen hosting-yritys ei tarjoa käyttäjäystävällistä ohjauspaneelitoimintoa, ja minusta se on erittäin turhauttavaa, kun yritän tehdä muutoksia verkkosivustolleni. Millaista ohjauspaneelia Dreamhost tarjoaa?
 • Voit olla varma, että sinulla ei ole turhautumisongelmia, kun käytät ohjauspaneelia, jonka Dreamhost tarjoaa tilillesi. Käyttämällä Linux-pohjaista käyttöjärjestelmää, Dreamhost antaa sinulle c-paneelin ohjauskeskuksen, josta voit helposti hallita kaikkia hosting-tilisi ominaisuuksia. C-paneeli antaa sinulle pääsyn kaikkiin tilitiedostoihisi, tietokantatietoihin, ohjelmistojen asennuksiin ja kaikkeen muuhun, mitä tarvitset tilisi onnistuneeseen hallintaan.
Kysymys # 21
 • Nykyisestä palveluntarjoajastani puuttuu työkaluosasto. Pidän usein viettämässä tunteja verkossa etsiessään laajennuksia ja muita asiaankuuluvia vaihtoehtoja, jotka auttavat verkkosivustoni käyttämistä. Jos siirryn Dreamhostiin, mitä voin odottaa saavani, mikä auttaa hosting-elämääni hieman helpottamaan?
 • Taivas on raja siinä suhteessa, mitä voit odottaa saavasi uudelta hosting-tililtäsi Dreamhostilla. Voit hallita tiliäsi helposti toiminnallisen c-paneelin ohjausjärjestelmän kautta, joka toimii kaikkien verkkosivustojesi ja isännöintitoimintojen keskusnavana. Sinulla on mahdollisuus asentaa mikä tahansa laajennus tai verkkosivusto-sovellus napin painalluksella heidän ‘napsautuksen’ asennusohjelmansa ansiosta. On olemassa huipputeknisiä SSL-varmenteita, jotka estävät hakkereita ja roskapostia käyttäviä yrityksiä pääsemästä verkkosivustosi tietoihin. Sinulle annetaan lisäsuojaa jatkuvasti haittaohjelmaskannauksilta, jotka tapahtuvat kulissien takana. Kun kaikki muu epäonnistuu tililläsi, siellä on hyvämaineinen asiakaspalvelun ja teknisen tuen jäsenet, jotka seisovat vuorokauden ympäri ja auttavat sinua kaikessa, mitä tarvitset.

Katso virallinen sivustoMore sivustolta DreamHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map