FastDomain-arvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Kuinka hyvä on FastDomain-hosting?

Ensi silmäyksellä on monia syitä, joiden vuoksi ihmiset lopulta asettuvat FastDomain-hosting-palveluun valitsemanaan palveluntarjoajana. Tässä on osa valaista joitain aloja, joista koimme FastDomain Hosting -sovelluksen puuttuvan.


FastDomain arvostelut 1.7 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (1 äänestys) Hyödyt

 1. Vakaa isännöinti perussivustoille
 2. Hyvä tekninen tuki
 3. Hinta on uskomaton

Haittoja

 1. Ne saattavat olla liian yksinkertaisia
 2. Ei tilaa päivitykselle
 3. Liian paljon on uhrattu

Support1.5Speed1.5Features2Value2Transparency1.5

Virallinen FastDomain-hosting-arvostelu

FastDomain on toiminut liiketoiminnassa vuodesta 2005. Ne ovat osa Endurance International -konsernia, ryhmää, joka valvoo ja on useiden Web-palveluntarjoajien emoyhtiö..

FastDomain Hosting -sovelluksen parhaat ominaisuudet

Ensi silmäyksellä on monia syitä, joiden vuoksi ihmiset lopulta asettuvat FastDomain-hosting-palveluun valitsemanaan palveluntarjoajana.

Ne ovat uskomattoman yksinkertaisia

Ensinnäkin, FastDomain on erittäin selkeä. Sen sijaan, että tarjota yli 30-vuotiaille eri tapoja isännöidä heidän verkkosivustojaan, FastDomainilla on vain yksi vaihtoehto. Nyt pintaan yksi vaihtoehto ei ehkä tunnu tarpeeksi tyydyttämään ketään. Loppujen lopuksi isännöintitarpeet ovat niin erilaisia, että voi olla lähes mahdotonta löytää ratkaisua, joka voidaan luokitella kaikille sopivaksi. Juuri tämä lähtökohta tekee FastDomainista niin houkuttelevan useille ihmisille.

Vakaa isännöinti perussivustoille

Vaikka heillä saattaa näyttää olevan erikoistunut ja rajoitettu yleisö, ne vievät kaikille sopivan mantran aivan uudelle tasolle. Jos etsimäsi sopii heidän tarjoamaansa, olet ehkä löytänyt itsellesi ottelun taivaasta. Ne tarjoavat paljon enemmän ominaisuuksia yhdessä isännöintisuunnitelmassaan kuin kuka tahansa verkkovastaava voi toivoa käyttävänsä, joten älä ole yllättynyt, jos kuulut heidän yleisöihinsä.

Ihmisarvoinen tekninen tuki

FastDomainin koko lähtökohta on saada ihmiset liikkeelle mahdollisimman nopeasti. Siksi he tarjoavat vain yhden jaetun hosting-suunnitelman. Tällaisella oletuksella voidaan odottaa, että heidän yleisönsä ei ole teknisesti ajattelevaa ihmisryhmää. Tämä tarkoittaa, että heidän teknisen tuen palkkaamien ihmisten on oltava teknisesti kiinnostuneita täyttämään aukot. Heidän asiakaspalvelunsa ovat avoinna ympäri vuorokauden ympäri. Ne tarjoavat samalla palvelutasolla live chat- ja puhelinkanavien kautta. Tukipalvelunsa täydentämiseksi FastDomain isännöi myös erinomaista sähköpostitukilippujen myyntijärjestelmää.

Hinta on uskomaton

Mainitsin aikaisemmin, että FastDomain saattaa etsiä asiakkaita kaikille sopivan sateenvarjon alla. Tämä saattaa näyttää erottavan erikoistuneen yleisön, joka ei pysty palvelemaan joitain teknisesti ajattelevia ihmisiä, joilla on erityiset tarpeet. Saatat kysyä kuinka totta, että voi harkita mitä saat samasta isännöintisuunnitelmasta. FastDomain on esitellyt 67 fantastista ominaisuutta ja syytä, jotka tekevät niistä erottuvia. Näyttää siltä, ​​että he voivat tukea kaikkea auringon alla ja sitten joitain.

FastDomain-hosting-sivun heikkoudet

Tässä on osa valaista joitain aloja, joista koimme FastDomain Hosting -sovelluksen puuttuvan.

Ne saattavat olla liian yksinkertaisia

Huolimatta monien ominaisuuksien joukosta, joita nopea isännöinti voi tarjota, pelkkä yhden koon sopivuuden tyyppinen isännöintisuunnitelma voi olla merkittävä käännös useille ihmisille. He eivät todellakaan jätä liikaa mielikuvitusta. Mitä voidaan sanoa, tämä on. FastDomain ei tarjoa VPS-hosting-suunnitelmia, pilvimahdollisuussuunnitelmia tai omistettuja hosting-suunnitelmia.

Tämä ominaisuus tai tämä ominaisuuksien puute voi kääntää monet ihmiset pois. Useat ihmiset tarvitsevat VPS: ää ja omistettuja hosting-suunnitelmia. Pelkästään se tosiasia, että FastDomain ei tarjoa VPS: tä eikä omistettuja hosting-suunnitelmia, saa samat ihmiset kääntymään muualle ylläpitotarpeidensa vuoksi.

Ei tilaa päivitykselle

Isäntäsuunnitelmien puute tarkoittaa myös sitä, että päivitykseen ei ole tilaa. Sanoin tämän kerran aiemmin, mutta se mainitaan taas. FastDomain Hosting ei tarjoa VPS-suunnitelmia. FastDomain Hosting ei tarjoa omistettuja hosting-suunnitelmia. Lopuksi, FastDomain Hosting ei tarjoa pilvipalvelusuunnitelmia.

Jos haluat vain suorittaa yksinkertaisen verkkosivuston, FastDomain saattaa olla täydellinen sinulle. Jos kuitenkin suunnittelet verkkokauppasivuston käyttöä, saatat paremmin palvella muualla, koska FastDomain ei tarjoa ohjelmia, jotka antavat sinulle tai yrityksellesi mittakaavan tai kasvaa.

Liian paljon on uhrattu

FastDomain on paljon asioita. Ne tarjoavat paljon ominaisuuksia. Ne tarjoavat paljon ominaisuuksia lähellä likaa halpaa. Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että heidän piti uhrata paljon asioita saavuttaakseen tämän tason. Monet ihmiset valittavat käytettävyytensä tasosta. Useat muut valittavat saamansa asiakaspalvelun asteesta. Useat sivustot lopulta eivät suosittele FastDomainia seurauksena.

Bottom Line

Jos haluat vain suorittaa perussivuston, lippusi on FastDomain. Ne ovat edullisia, monipuolisia ja niin kauan kuin perussivustollasi ei ole verkkokaupan vaatimuksia, olet kultainen. Tässä yhteydessä ihmiset kuitenkin törmäävät FastDomain-ongelmiin. Ihmiset valitsevat isännöintipalveluntarjoajat useiden kriteerien perusteella – joista monet ovat verkkokaupan ominaisuuksia. Nämä ominaisuudet sisältävät ostoskärryt, komentosarjojen ominaisuudet, SSL-sertifikaatit ja paljon muuta. Kaiken lisäksi, jos et pysty mittasuhteelle verkkosivustosi, tiedät – heti alusta alkaen – että siirryt yhdestä palveluntarjoajasta toiseen tulevaisuudessa kasvaessasi.

Asia, jonka sinun on kysyttävä itseltäsi, on tämä – kuuluisiko heidän erikoistuneeseen yleisöönsä? Aiotko koskaan kasvaa? Jos teet niin, sinut voidaan paremmin etsiä muualta.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Nopea tuki
 • Kohtuulliset hinnat
 • Tonnia ominaisuuksia

Käy virallisella verkkosivustolla

5 suosituinta majoittajaa

 • SiteGround arvostelut
 • WP Engine arvostelut
 • A2-hosting-arvostelut (vanha)
 • Bluehost arvostelu
 • GoDaddy: n hallinnoimat WordPress-arvostelut
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map