FatCow-arvostelut: Onko FatCow-hosting todella mahtava aloittelijoille?

Contents

Mikä on FatCow-hosting?

FatCow on web-palveluntarjoaja, joka perustettiin vuonna 1998 Burlingtonissa, Massachusettsissa. Yhtiö tarjoaa yhden jaetun hosting-suunnitelman, jota markkinoidaan lähtötason verkkovastaavilla, kuten pienyritysten omistajilla. Endurance International Group osti FatCow: n vuonna 2007.


Kuinka hyvä on FatCow-hosting?

FatCow markkinoi aloittavia verkkosivustojen omistajia, ja se on erittäin houkutteleva tapaus heidän liiketoiminnalleen. Tarjoamalla vain yhden osallistavan suunnitelman, ne vievät paljon stressiä valitsemalla sinulle sopivat ominaisuudet. Ja erittäin edulliseen johdantohintaan FatCow näyttää olevan yksi markkinoiden parhaista hinnoista aloittelijalle tarkoitetulle web-hosting-palvelulle. Mutta vaikka FatCow tarjoaa tietyllä tavalla virkistävää yksinkertaisuutta ja läpinäkyvyyttä, heidän suunnitelmissaan on harhaanjohtavia ja tarpeettomia lisämääräyksiä, huono nopeus ja käyttöaika sekä korkeat uusimisprosentit..

Katso virallinen sivusto FatCow arvostelut 2.8 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (2 äänet) Hyödyt

 1. Ympäristöystävällinen web-hosting-ratkaisu
 2. Rajoittamaton verkkotunnukset
 3. Erittäin helppokäyttöinen Entry Level Webmastersille
 4. Ilmaiset mainosresurssit

Haittoja

 1. Ei VPS: ää tai erillisiä palvelimia
 2. vDeck cPanelin sijasta
 3. Rajoitetut SSL-sertifikaatit
 4. Harhaanjohtava myynti
 5. Keskimääräisen käyttöajan ja huonon nopeuden alapuolella

Yhteenveto FatCow voi näyttää humoristiselta nimeltään, alhaiselta johdantohinnoittelulta ja aloittelijaystävälliseltä muodoltaan luonnollinen valinta ensimmäistä kertaa ylläpitävälle verkkovastaavalle. Palvelun ja suorituskyvyn tarkempi tarkastelu ehdottaa kuitenkin toisin. Support3Speed2.5Features3Value3Transparency2.5

FatCow-sivustomme virallinen katsaus

On monia asioita, joista kiitämme mielellämme FatCow-majoitusta. Ne tarjoavat nimittäin puhtaan ja yksinkertaisen lyhytaikaisen webhosting-ratkaisun, joka ei ole vähiten pelottava tahattomalle. Katsomme kuitenkin, että FatCow on huono valinta jokaiselle, joka haluaa isännöidä verkkosivustoa pidempään kuin johtava hinnoittelu. Keskimääräistä alhaisempi nopeus ja käyttöaika, hämmentävä myynti ja keskinkertainen asiakaspalvelu voidaan antaa anteeksi 4 dollaria / kuukausi. Mutta kun nämä hinnat nousevat melkein 13 dollariin / kuukausi uusimisen jälkeen, nämä asiat ovat paljon kirottavia.

FatCow-hosting-palvelun parhaat ominaisuudet

Missä FatCow on erinomainen, on helppo pääsy siihen. Heidän omituisesta nimestään ja maskotistaan ​​tarjoamiinsa yhteiseen jaettuun hosting-suunnitelmaan saakka he pystyvät rauhoittamaan suuren osan teknisestä ahneudesta, jonka alussa oleva verkkovastaava voi tuntea valitsemallaan webhostin ja hosting-suunnitelman. Lisäksi ei voida kiistää, että heidän johtava hinnoittelu on upea kauppa. Tässä on mitä he tekevät oikein, ja miksi he saattavat olla harkinnan arvoisia:

Yksi yhden (useimmiten) kattava hosting-suunnitelma

Yhden koon kaikille aloittelijoille suunnitelma ei selvästikään ole kovin sopiva jollekin, joka rakentaa tai ylläpitää verkkosivustoja elantonsa varten. Mutta FatCowin kohderyhmä on tahaton, ja he tekevät hienoa työtä yksinkertaistaakseen tuotteensa sulavaksi aloittelijoille. Ne tarjoavat vain yhden jaetun hosting-suunnitelman, joka sisältää rajoittamattoman verkkotunnuksen, rajoittamattoman sähköpostiosoitteen, rajoittamattoman levytilan, runsaan kaistanleveyden, vedä ja pudota -sivuston rakennustyökalut, digitaalisen mainonnan hyvitykset ja ilmaisen verkkotunnuksen nimen ensimmäisenä vuonna. Prosessi, jolla kavennetaan tarkalleen mitä webhosting-palveluntarjoajalta tarvitaan, voi olla hirvittävän pelottava ja stressaava lähtötason verkkovastaavalle. Arvostamme, että FatCow tarjoaa runsaasti avoimuutta ja yksinkertaisuutta get-go-palvelusta.

Lukitse loistava johtava hinnoitteluaste jopa kolmeksi vuodeksi

Niille, jotka rekisteröityvät FatCow-ohjelmaan ensimmäistä kertaa, niiden johdantohinta on vain 49 dollaria vuodessa eli noin 4 dollaria / kuukausi. Ottaen huomioon, että heidän paketinsa on melko kilpailukykyinen ilmaisen verkkotunnuksen kanssa (ensimmäistä vuotta) ja paljon tallennustilaa sähköposti- ja verkkotiedostoille, tämä on melko valtava arvo. Lisäksi jos olet valmis maksamaan etukäteen, voit lukita tämän erittäin alhaisen hinnan jopa kolmeksi vuodeksi.

Ilmaiset mainosresurssit

Kuten suurimman osan EIG: n omistamista verkkoisäntästä, myös FatCow-palveluun pääsy mukana tulee monien digitaalisten mainontahyvitysten hankkimisesta. Tämä sisältää 100 dollaria sekä Bing- että AdWords-hyvityksiä sekä ilmaisen ilmoituksen YellowPage.com-sivustossa. Toki, YellowPage.com on melko vanhentunut ja verkkohakemistojen tehokkuus on kyseenalainen, mutta ilmainen on ilmainen.

Voimanlähteenä tuulivoima

Jos olet lainkaan herkkä yritystoiminnan herkkyydelle, se, että FatCow on EIG: n omistama, saattaa olla sinulle hieman sammuttava. Se on ymmärrettävää, mutta FatCowlla on joitakin lunastavia ja erittäin epäyrityksellisiä ominaisuuksia. Niillä on nimittäin vihreä tiiviste, joka todistaa heidän olevan sataprosenttisesti tuulienergian käyttämiä. He saavuttavat tämän kompensoimalla energiankulutuksen kaikissa tietokeskuksissaan, palvelimissaan ja toimistoissaan 200%: n investoinnilla uusiutuvan energian sertifikaateihin..

FatCow-isännöinnin alaosat

Huolimatta aloittelijaystävällisestä rakenteestaan ​​ja markkinoinnistaan, FatCowiin liittyy kourallinen punaisia ​​lippuja, jotka sinun tulee harkita ennen kirjautumista heidän luokseen. Vaikka väitämme, että heidän palveluillaan on hyvä arvo johdantohinnoitteluun, on useita syitä, miksi FatCow ei sovellu hyvälle pitkäaikaiselle web-hosting-ratkaisulle..

Uusintahinnat Spike 310%

FatCowin johtava hinnoittelu on paljon, ja voit lukita sen jopa kolmeksi vuodeksi, jos maksat etukäteen. Ole kuitenkin valmistautunut vakavaan tarraiskkuun, kun tämä aika on ohi. FatCowin vuosittainen hinnoittelu nousee 49 dollarista / vuosi – 155 dollariin / vuosi, siirtyen budjettiyhtiöstä yhdelle markkinoiden kalleimmista vaihtoehdoista kalenterisivun yhdellä kierroksella. Nyt maksamme mielellämme premium-palveluista premium-hinnat. Kuten loputkin katsauksestamme kuitenkin ilmenee, FatCow jää huomattavasti palkkiokelpoiseksi.

Erittäin hidas sivun latausaika

Kuten heidän nimensä voivat viitata, FatCow-hosting ei ole nopeaa. Itse asiassa sivun latausajat ovat jatkuvasti sijoittuneet huomattavasti teollisuuden keskiarvon alapuolelle joka kuukausi viime vuosina. Kun alan keskimääräinen sivun latausaika on noin 700 ms, FatCow on keskimäärin yli 1200 ms. Tämä on vakavasti hidasta, ja se voi olla haitallinen verkkosivustollesi. Se voi vahingoittaa hakukoneiden sijoitusta, mutta voi myös lisätä kävijöiden poistumisprosenttia dramaattisesti. Tällaisten jälkeenjääneiden palvelimien kanssa on epätodennäköistä, että pystyt koskaan hyödyntämään runsaasti kaistanleveyttä, jonka he lupaavat sinulle kirjautumisen yhteydessä.

Keskimääräisen työajan alapuolella

Kaiken kaikkiaan EIG: n omistamilla verkkohameilla ei ole parhaita saavutuksia käytettävyyden keskiarvoilla. iPage on täydellinen esimerkki tästä, kun taas Web.com saattaa olla poikkeus. Vaikka FatCowilla ei ole huonointa käyttöaikaa, jonka olemme koskaan tavanneet, se on keskimääräistä alhaisempi, ja sen pitäisi kiinnittää huomiota mahdollisiin heidän asiakkaisiinsa. FatCow tiukkaa vain 99,9%: n käytettävyydellä, puolet ajasta jää alle tämän merkin. Asioiden näkökulmasta katsomiseksi suurin osa verkkovastaavaa tarjoavista yrityksistä tarjoaa 99,9%: n käyttöaikatakuun, mikä tarkoittaa, että ne myöntävät osittaiset palautukset kaikista seisokkeista, jotka ylittävät 15 tuntia vuodessa seisokkeja. FatCow ei tarjoa tällaista takuuta, eikä heidän kokemuksensa ole myöskään kovin vakuuttavaa.

Ei VPS: ää tai erillisiä palvelimia

FatCow tarjoaa vain yhden tyyppisiä hosting-palveluita: jaettua majoitusta. Toki, tämä vie paljon analyysi-halvaantumista alkuperäisestä päätöksenteosta, mutta se voi myös olla haittaa nykyisille asiakkaille, jotka kokevat paljon kasvua. Koska he eivät tarjoa omistettuja palvelimia tai VPS-linjoja, ne vieroittavat kokonaisen yleisön tarpeet tai voivat kasvaa näiden palvelujen tarpeiksi. Tämä tarkoittaa, että jos toimit hallituksessa, terveydenhuollossa tai muulla tavalla tallennat arkaluontoisia tietoja, FatCow ei ole hyvä vaihtoehto sinulle.

ei cPanel

FatCow käyttää mukautettua ohjauspaneelia cPanelin sijasta. Vaikka tämä ei ole välttämättä huomiota, se on poikkeavuus alan standardista. Tätä on harkittava, jos olet tottunut cPaneliin, tai jos aiot hyödyntää tosiasiaa, joka auttaa cPaneliin liittyviä resursseja runsaasti verkossa. Tätä voidaan harkita myös, jos aiot poistua FatCowista tulevaisuudessa; Jotkut verkkohaamut siirtävät vain verkkosivustosi kautta verkkovastaavayritykseltä, joka käyttää myös cPanelia. Pieni oranssi on yksi esimerkki.

Huono asiakastuen maine

Asiakastuesta voi olla vaikea arvioida, mutta on olemassa joitain avainindikaattoreita siitä, kuinka vakavasti yritys asettaa etusijalle asiakaspalvelunsa. Ensinnäkin, se on yleensä hyvä merkki, jos yritys on investoinut vahvan itseapuresurssien ja vianmääritysohjeiden kirjaston rakentamiseen. Vaikka FatCow on tehnyt tämän jossain määrin, ne eivät ole missään määrin lähellä GoDaddy- tai HostGator-tasoa. FatCow-käyttäjän oppaat keskittyvät ensisijaisesti verkkosivustosi määrittämiseen, ei edistyneempiin aiheisiin tai vianmääritysongelmiin.

Niille ongelmille, joita ei voida ratkaista DIY-resurssien avulla (joista on lukemattomia mahdollisuuksia), FatCow tarjoaa myös puhelin-, sähköposti- ja live-chat-tuen. Vaikka tämä vaihtoehtovaihtoehto on kiitettävä, kaikkien kolmen kanavan läpimenoaika on vähemmän kuin nopea. Odottaa, että odotat noin 15 minuuttia pidossa tai jonossa chat-tukea ja yli päivän vastauksen sähköpostitse. Asioiden vaikeuttamiseksi näyttää siltä, ​​että asiakastukiedustajat koulutetaan ensisijaisesti myyjinä eikä tukihenkilöinä. Tässä on joitain ylämyyntejä, joita voit odottaa vähenevän, jos päätät kirjautua FatCow-palveluun:

Petolliset ja tarpeettomat myyntimenettelyt

Onnittelemme FatCowia siitä, että heidän palveluistaan ​​on tehty ensi silmäyksellä erittäin avoin, mutta se on erilainen tarina-aika. Ole valmis pommittavaksi pienillä lisäosilla, jotka on kirjoitettu kauhean hämmentävällä kielellä. Ole varovainen, ettet maksa heidän “WordPress-hosting-palvelusta”, mikä on erittäin salaperäinen tapa sanoa, että voit maksaa heille esiasentamaan joitakin keskinkertaisia ​​laajennuksia, jotka muuten voisit löytää ilmaiseksi. Varo myös ennen kuin ostat Google Appsin (Vihje: Google tarjoaa nämä ilmaiseksi) tai Automaattiset päivittäiset varmuuskopiot (Vihje: tämä sisältyy jo pakettiin). Niille, jotka tietävät, tämä on valtava sammutus. Näiden lisäosien tarjoaminen “palveluina” on lähtökohtaisesti vain aloittelijoille, jotka eivät tiedä parempaa.

Alarivi:

FatCow voi olla loistava lyhytaikainen vaihtoehto jollekin, joka haluaa testata joukon asioita eri verkkotunnuksilla, mutta tosiasia on, että heidän palvelunsa eivät ole kovin luotettavia. Hitaat sivun latausajat ja keskinkertainen käyttöaika saattavat olla siedettävissä alhaiselle johdantohinnalle, mutta nämä asiat vaikeutuvat vakavasti niiden uusimisprosentin suhteen. Suosittelemme heitä, jos sinulla on erityisiä lyhytaikaisia ​​tarpeita vastaavan budjetin kanssa, mutta ei pitkäaikaisena isännöintiratkaisuna.

Näytä lisää ominaisuuksia

FatCow-hosting-kysymykset ja -vastaukset

FatCow-hosting: mitä sinun tarvitsee tietää

FatCow Hosting -palvelun nimi on humoristinen, verkkosivusto täynnä haisevaa – ja pitkä kokemus tyytyväisistä asiakkaista. Näiden tuhansien web-hosting-yritysten joukossa on kuitenkin muutamia asioita, jotka erottavat yrityksen muista. Tutkimme yrityksen arvoja ja tuotteita ja havaitsimme, että nimen ja logon lisäksi FatCow Hosting -yrityksellä on vankat suunnitelmat, jotka ovat tehneet näistä asiakkaista tyytyväisiä.

Kuinka FatCow-hosting alkoi?

Yhtiö on yksi vanhimmista siellä toimivista isäntäyrityksistä. Perustaja Jackie Fewell aloitti toimintansa vuonna 1997 ja aloitti toimintansa vuonna 1998. Vain muutaman lyhyen vuoden kuluttua yritys kokenut valtavaa kasvua, kasvattamalla liikevaihtoa noin 25 prosenttia vuosittain ja kasvattamalla tulosta marginaali 4 – 11 prosenttia.

Kasvu yhdistettynä asiakaskunnan uskollisuuteen ja jatkuvasti vankkaan tuotevalikoimaan kiinnitti Endurance International Groupin, kasvavan emoyhtiön, yli 75 erilaista hosting-yritystä, huomion. Yli seitsemän vuotta FatCow: n johdolla toiminut Fewell jatkoi markkinoinnin varatoimitusjohtajana, kun EIG osti FatCow’n vuonna 2004. Eronnuttuaan hän toimi neuvonantajana ennen muuttoaan toiselle teollisuudelle..

Kuten monilla muillakin EIG: n ostamilla yrityksillä, FatCow’lla oli erinomaisia ​​asiakasarvosteluja, jotka menettivät osan jännityksestä yrityskaupan jälkeen. He sanovat edelleen olevansa omistautuneita tarjoamaan todellista liikearvoa asiakkailleen tarjoamalla heille erinomaista asiakaspalvelua ja vastaamaan heidän tarpeisiinsa käyttämällä yhden suunnitelman ja yhden hinnan filosofiaa, jota jopa isäntävalmis uusot voivat alkaa käyttää heti.

Mikä erottaa FatCow: n toisistaan?

FatCow-hosting-palvelua ohjaa sen HeiferCratic-vala, joka heidän mukaansa on omistettu “luovuuden tukemiseen ja luomiseen”. Valan mukaan he haluavat tunnistaa ja vaalia asiakkaiden intohimoja valitsemiensa välineiden kautta tarjoamalla ympärivuorokautista tukea, joka auttaa asiakkaita ratkaisemaan tilanteen positiivisella asenteella. He haluavat tarjota asiakkailleen miellyttävän ja helpon verkkokokemuksen.

Tätä varten FatCow on asettanut itselleen puhtaan, helposti ymmärrettävän ja navigoivan rekisteröintiprosessin, kattavan tuen ja hoidon sekä integroitumisen useiden eri palveluntarjoajien kanssa. Valitettavasti monet asiakkaat, jotka arvostivat tätä alussa, ovat huomanneet, että yrityskaupan jälkeen FatCow on pudonnut normiin, koska se ei täytä julkistettuja ja edistettyjä odotuksiaan..

Millaisia ​​jaettuja hosting-suunnitelmia FatCow tarjoaa?

FatCow’n alkuperäinen suunnitelma, jonka ainutlaatuinen nimi on The Original FatCow Plan, maksaa käyttäjille ensimmäisen vuoden aikana vain 49 dollaria. Asiakkaat saavat rajattomasti verkkotunnuksia, levytilaa ja kaistanleveyttä – rajattu “oodles” -kohtaan. Tämä tarkoittaa, että niin kauan kuin noudatat heidän palvelusehtojaan etkä ylitä normaalikäyttöä kokoasi käyttämäsi sivuston käyttämisessä, sinun tulee olla ok eikä hänellä ole vakavia seuraamuksia.

Lisäksi FatCow tarjoaa muita rajoittamattomia resursseja, kuten FTP-käyttäjiä ja alikäyttäjiä sekä POP-sähköpostilaatikoita. Saat myös ilmaisen verkkotunnuksen ja työkalut sen käyttöönottamiseksi, kuten verkkosivustojen rakentaja, ilmaisella tilauksella Script Barn, SSL-suojaus, ostoskorintegraatiot ja 1 Gt tallennustilaa JustCloudissa.

Ensimmäisen vuoden jälkeen suunnitelmassa on useita uusimisvaihtoehtoja, alkaen 14,95 dollaria kuukaudessa yhden, kolmen tai 12 kuukauden ajanjaksolta, 13,95 dollaria kuukaudessa 24 kuukauden ajan tai 12,95 dollaria kuukaudessa 36 kuukauden ajan..

Tarjoaako FatCow mitään erillisiä palvelinpalveluita?

FatCow-hosting-sovelluksella on liukuva asteikko, joka pystyy vastaamaan omistettujen palvelinten tarpeisiin kolmella eri tasolla. Kaikissa suunnitelmissa on cPanel, joka on alan standardi ja joka on hieno ominaisuus, ilmainen verkkotunnus ja CentOS 6.4 heidän käyttöjärjestelmälleen..

Omistettuun isännöintiin kuuluu myös asiantuntijoiden 24/7 -tuki, mikä tarkoittaa, että sivustosi kasvaessa saat korkean tietoturvan ja suorituskyvyn, nopean vastausajan kävijöillesi. Asiakkaat, jotka valitsevat omistettuja palvelimia, hallitsevat täysin yksityisiä palvelimiaan. He voivat luoda rajoittamattomia verkkotunnuksia ja aliverkkotunnuksia, POP3-tilejä, MySQL-tietokantoja ja FTP-tilejä, toimittaa 13 erilaista esiasennettua skriptiä, ja sisältävät virhe- ja viitelokit, raa’at lokitiedot ja AW-tilat.

 • Käynnistyssuunnitelma sisältää 2 ydintä Intel XEON E3-1220LV2 3.5 GHZ -palvelimella, 4 Gt: n RAM-muistilla, 500 Gt: n tallennustilalla, 5 Tt: n kaistanleveydellä ja kolmella IP-osoitteella. Alkutarjousprosentti on 119,99 dollaria / kuukausi, joka uusitaan 149,99 dollarilla / kuukausi..
 • Professional-suunnitelma sisältää 4 ydintä Intel Xeon E3-1265LV2 3,2 GHz -palvelimella, 8 Gt RAM-muistia, 1000 Gt tallennustilaa, 10 Tt kaistanleveyttä ja neljä IP-osoitetta. Suunnitelmassa on johdanto-alennus 151,99 dollaria / kuukausi, ja sen uusinta on 189,99 dollaria / kuukausi.
 • Yrityssuunnitelma sisältää 4 ydintä ja 16 Gt: n RAM-muistia Intel XEON E3-1230V2 3,7 GHZ -palvelimella, jossa on 1000 Gt tallennustilaa, 15TB kaistanleveyttä ja viisi IP-osoitetta 191,99 dollaria / kuukausi (uusitaan 239,99 dollarilla / kuukausi)..
Entä jos haluan jotain FatCow Hosting -palvelun jaetun ja omistetun isännöinnin välillä?

VPS-isännöinti tai virtuaaliset yksityiset palvelimet ovat puoliksi yksityisiä palvelimia, joissa on vähemmän asiakkaita kuin jaetussa palvelimessa, ja ne tarjoavat sinulle hallinnan tason, joka on lähempänä erillistä isännöintiä, ja hinta on alhaisempi kuin todellinen omistettu suunnitelma. Saat asiantuntijatukea ympäri vuorokauden, ja se on hieno tapa mukauttaa kasvavat sivustot joustavilla resursseilla.

FatCow Hosting -palvelun VPS-suunnitelmat sisältävät cPanelin, valinnaisen pääkäyttäjän pääsyn tai täysin hallitun suunnitelman. Suunnitelmat saavat myös ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin yhdessä omistettuihin hosting-suunnitelmiin sisältyvien skripti- ja lokisuunnitelmien kanssa. Nämä suunnitelmat sisältävät myös rajoittamattomia verkkotunnuksia ja aliverkkotunnuksia, POP3-tilejä, MySQL-tietokantoja ja FTP-tilejä.

Suunnitteluvaihtoehtoja on kolme, ja kaikki sisältävät CentOS 6.4: n.

 • Perussuunnitelma alkaa 19,99 dollaria / kuukausi ensimmäiseltä toimikaudelta ja jatkuu 24,99 dollarilla / kuukausi. Suunnitelma sisältää yhden ytimen CP ja 1 Gt RAM-muistia, 40 Gt tallennustilaa, 1 Tt kaistanleveyttä ja yhden IP-osoitteen.
 • Liiketoimintasuunnitelma, joka alkaa 47,99 dollaria kuukaudessa ensimmäiseltä toimikaudelta ja jatkuu 59,99 dollarilla kuukaudessa, sisältää 2 ytimen suorittimen, 4 Gt RAM-muistin, 90 Gt: n tallennustilan, 3 Tt: n kaistanleveyden ja kaksi IP-osoitetta.
 • Optimum-suunnitelma sisältää 4 ytimen suorittimen, 8 Gt RAM-muistin, 120 Gt: n tallennustilan, 4 Tt: n kaistanleveyden ja kaksi IP-osoitetta 79,99 dollaria kuukaudessa ensimmäisellä aikavälillä ja 99,99 dollaria kuukaudessa uusimisesta.
Onko FatCow Hosting -palvelussa mitään erityisiä suunnitelmia WordPressille?

Ne tarjoavat kaksi jaettua WordPress-keskittynyttä suunnitelmaa, joissa molemmissa on mukautettu ohjauspaneeli, esiasennetut teemat ja laajennukset, kuten W3 Total Cache ja Jetpack. Kumppanuus SiteLockin kanssa lisää tietoturvaa ja suojausta poistamalla haittaohjelmia nukkumisen aikana. He optimoivat palvelimesi rajoittamalla asiakkaiden määrää, antamalla sinulle suurimman nopeuden ja jatkuvan käyttöajan.

 • WP Starter, perussuunnitelma, sisältää ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin, rajoittamattoman levytilan ja kaistanleveyden, 3,75 dollaria kuukaudessa ensimmäisen palvelusajan..
 • WP Essential, joka maksaa 6,95 dollaria kuukaudessa ensimmäiseltä toimikaudelta, sisältää enemmän vaihtoehtoja teemoja ja laajennuksia, deluxe-tietoturvapaketin, 24/7 asiantuntijatuen ja nopeutta lisäävät SSD-pohjaiset palvelimet. Suunnitelma sisältää myös ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin.
Mikä on FatCow Hosting -palvelimen käyttöaika ja onko se taattu??

Vaikka FatCow Hosting ei tällä hetkellä tarjoa mitään takeita käytettävyydestään, aikaisemmin he tarjosivat 99,9 prosentin käyttöaikatakuun, mikä tarkoitti, että sivustosi on alhaalla kuukaudessa alle 45 minuuttia. Asiakkaiden keskimääräinen käyttöaika 12 kuukaudessa on ollut tällä hetkellä 99,89 prosenttia, mikä on keskimäärin noin 47 ja puoli minuuttia seisokkeja kuukaudessa. Joitakin kuukausia on kuitenkin ollut, kun asiakkaiden käyttöaika oli 99,99 prosenttia – mikä antaa heille erinomaisen käyttöajan, mikä tarkoittaa, että seisokkeja oli vähemmän kuin viisi minuuttia kuukaudessa.

Keskiarvo ei ole huono, ja on lähellä sitä, mitä muutkin tarjoavat. Jos sinulla on kuukausi hyvä käyttöaika, sinulla on suurempi hyöty. Valitettavasti kuitenkin monet näistä muista yrityksistä takaavat käytettävyytensä, mikä tarkoittaa usein, että saat hyvityksiä kaikista seisokkeista, ja tämä ei ole vaihtoehto FatCow Hosting -palvelun kanssa.

Onko FatCow Hosting -palvelulla takuita??

Haalea puoli on, että FatCow Hosting tarjoaa 30 päivän rahojen palautustakuun asiakkaille, jotka eivät ole tyytyväisiä isännöintisuunnitelmaansa. Heidän takuunsa on samanlainen kuin useimmissa muissa, huomioiden, että saat hyvityksen FatCow Hosting -palvelun tarjoamista palveluista; kolmansien osapuolien maksut, mukaan lukien verkkotunnuksen rekisteröinti 15 dollarilla. Tämä tarkoittaa kuitenkin, että jos päätät muuttaa yritystä, voit ottaa verkkotunnuksesi mukana.

Muista, että toisin kuin muut yritykset, FatCow Hosting antaa tämän takuun vain asiakkaille, jotka maksoivat luottokortilla rekisteröinnin yhteydessä.

Kuinka voin aloittaa??

FatCow: lla on suhteellisen helppo kirjautumisprosessi ilman paljon ylimääräisiä työntöjä lisätäksesi myyntiin. FatCow Hosting -palvelusta pidämme sitä, että koska he ovat sisällyttäneet cPanelin suurimpaan osaan suunnitelmiaan, he voivat tarjota ilmaisen siirron melkein kaikille verkkosivustoille. Tämä tarkoittaa, että kun olet päättänyt siirtyä FatCow-palveluun, heidän teknikot siirtävät sivustosi palvelimilleen ja varmistavat, että kaikki oli juuri sellaista kuin olet suunnitellut sen olevan, ennen kuin he aloittavat julkaisun.

Tarjoaako FatCow Hosting vihreitä ratkaisuja?

Yhtiö haluaa pitää laidunsa – ja kaikkien muidenkin – vihreänä käyttämällä ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja. Niiden toimistot ja tietokeskukset saavat täyden tuulen energian, mikä kompensoi energiankulutusta 200 prosentilla. Jokaiselta FatCow: n käyttämältä sähkön kilowattitunnilta yritys ostaa kaksinkertaisen määrän uusiutuvan energian sertifikaatteja tuulivoiman tuottamiseksi. Seurauksena on, että he ovat pystyneet pitämään ilmakehästä 999 tonnia hiilidioksidia vuosittain.

Missä heidän palvelimiaan ylläpidetään?

FatCow’n tietokeskukset sijaitsevat Bostonissa, missä niillä on useita petatavuja tallennuksia tuhansille. Yhdessä nämä keskukset muodostavat yli 2400 neliöjalkaa säilytystilaa. Yhdistettyjen palvelimiensa kautta ensimmäinen kone, joka on käytettävissä jaetuille suunnitelmille, palvelee asiakkaita, jotka haluavat käyttää asiakkaan verkkosivustoa, mikä heidän mukaansa nopeuttaa lataamista ja vähentää seisokkeja..

Tarjoaako FatCow minkäänlaisia ​​varmuuskopioita?

Yhtiöllä on verkkoon liitetty tallennustila, jonka avulla kaikki koneet pääsevät tietoihin. Klusteroidun verkottumisen avulla jokainen kone sovitetaan samaan koneeseen, joka vastaa siitä, jos ensisijaisessa yksikössä on törmäys tai ongelma. Varmuuskopiot tehdään toiseen palvelinjoukkoon peilikopion avulla tiedoista.

Yrityksen palvelusehdoissa kuitenkin todetaan selvästi, että asiakkaat ovat vastuussa verkkosivustojen, sisällön ja sähköpostien varmuuskopioinnista paikalliselle tietokoneelle yhdessä lisäkopion kanssa. FatCowlla on joitain väliaikaisia ​​varmuuskopioita VPS-asiakkaille, mutta ylläpitää niitä vain lyhyen ajan, jos laitteisto epäonnistuu; yritys ei takaa näitä varmuuskopioita.

Kuinka FatCow’n asiakaspalvelu on?

Yrityksellä oli tapana saada rehellisiä arvosteluja palvelustaan, mutta viime vuosina asiakas on valittanut pitkistä asiakastukirajoista, epäjohdonmukaisuudesta niille, jotka ovat suunnitelleet asiantuntijatukea, ratkaisemattomista ongelmista ja vähästä empatiaa asiakkaille, jotka kokevat näitä palveluita tilanteita.

Ne tarjoavat useita tapoja tavoittaa heidät, sähköpostista tai lomakkeista, puhelimitse ja live-keskusteluihin. Huomaa, että heidän tukitiiminsä on käytettävissä ympäri vuorokauden. Lisäksi heillä on laaja tietokanta ja käyttöoppaat usein kysyttyihin kysymyksiin.

Suosittelemmeko FatCowa?

Verrattuna muihin isäntiin, FatCowilla on perusteellinen suunnitelma, joka on erittäin kustannustehokas ensimmäisenä vuonna. Heidän omistettu ja VPS-suunnitelmansa olisi todennäköisesti paras niille, joilla on jonkin verran kokemusta, mutta jaetut ja WordPress-suunnitelmat tarjoavat laajan luettelon ominaisuuksista ja eduista, jotka auttavat parantamaan verkkosivustoasi ja antamaan sinulle verkkosivustosi, jota yrityksesi tarvitsee kasvaa.

Lisää FatCow.com-sivustosta

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Nopea tuki
 • Kohtuulliset hinnat
 • Tonnia ominaisuuksia

Käy virallisella verkkosivustolla

5 suosituinta majoittajaa

 • SiteGround arvostelut
 • WP Engine arvostelut
 • A2-hosting-arvostelut (vanha)
 • Bluehost arvostelu
 • GoDaddy: n hallinnoimat WordPress-arvostelut
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map