GoDaddy-arvostelut: Onko GoDaddy Web Hosting oikea sinulle?

Contents

Mikä on GoDaddy Web Hosting?

GoDaddy on maailman suurin verkkotunnusten rekisteröintipalvelu, joka hallinnoi yli 60 miljoonaa verkkotunnusta. Vuodesta 2018 alkaen he ovat nyt maailman suurin verkkoisäntä 6,5%: n markkinaosuus.


Teeko se heistä paras isännöintiin?

Ei välttämättä.

GoDaddy on parantunut valtavasti ”käynnistävien mainosten” päivistä lähtien, ja he ovat liukas operaattori, jolla on aina päällä oleva tuki.

Tästä huolimatta on paljon asioita, joita haluat tarkastella ennen kuin vedät liipaisinta.

Erityinen huomautus: GoDaddy tarjoaa loppuvuodeksi 2018 halvimman isäntänsä alkaen 1 dollaria kuukaudessa tällä linkillä.

Kuinka hyvä GoDaddy-hosting on?

GoDaddy on kiistatta tunnetuin verkkotunnus ja hosting-yritys. Provokatiivisten ja ikimuistoisten TV- ja Super Bowl -mainostensa ansiosta GoDaddy sai nopeasti nimen itselleen. Heidän mainoksissaan on usein esitelty huonosti verhottuja naisia ​​ja vitsejä, joita Parsons itse on kuvaillut “sopimattomiksi” ja “ärtyisiksi”. He ovat ehkä ainoa hosting-yritys, jota voidaan kutsua kansainväliseksi brändiksi.

Se on sanottu, GoDaddy on verkkotunnusten ja hosting-palveluiden WalMart: Halpa, kaikkialla oleva ja kenenkään määritelmä tyylikäs. He ovat historiallisesti luottaneet halpahintaan ja brändäykseen keräysasiakkaiden hyväksi, mutta koska lukuisia uusia isäntiä on ilmestynyt viime vuosina, he ovat kehittäneet asiakaspalveluaan ja tekniikkaansa kilpailukykynsä säilyttämiseksi.

He ovat Parsonsin jälkeisessä aikakaudella, jossa he siirtyvät kiistanalaisen kuvansa ulkopuolelle pitkäaikaiseksi brändiksi. Jos olet vasta aloittamassa, GoDaddyllä on kaikki perusasiat, joita tyypillinen noviisi verkkovastaava voi tarvita. Mutta jos etsit edistyneempiä ominaisuuksia, tukea ja ehkä hienostuneempaa merkkiä, kannattaa ehkä etsiä muualta.

Katso virallinen sivusto

Virallinen GoDaddy-katsaus

Hyvin harvat ihmiset eivät ole kuulleet GoDaddystä. He olivat iso toimija dot-com-aikakaudella 2000-luvun alkupuolella. GoDaddy-isännöinnin mukavuus ja näkyvyys ovat kiistattomia ja edelleen yksi maailman markkinoiden vahvimmista toimijoista..

GoDaddy-palvelimen parhaat ominaisuudet

Verkkotunnuksesi, web-hosting-palvelun ja sähköpostin hallinnasta yhdessä paikassa on paljon sanottavaa. Yksi syy siihen, miksi GoDaddy on niin värillinen, on, että he tekevät tästä prosessista uskomattoman saatavan jokapäiväiselle verkkovastaavalle. Jos etsit halvinta, nopeinta tapaa ylläpitää verkkosivustoa, GoDaddy toimittaa varmasti.

1) GoDaddy-ominaisuudet ovat tarpeettomia

GoDaddy-isäntä tarjoaa enemmän kuluttajavalintoja kuin melkein kaikki muut markkinoiden isännöintipalveluntarjoajat. Heillä on jaetut palvelinvaihtoehdot sekä omistettu palvelin- ja VPS-suunnitelmat. Kaikille suosikkinimillesi, kuten WordPress, Joomla ja Drupal, on yhdellä napsautuksella asennuksia. Ne ovat tarpeeksi suuri yritys, että ne voivat tarjota melkein minkä tahansa tyyppisiä isännöintipalveluita erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla. GoDaddyssä on sarja yhdellä napsautuksella olevia sovelluksia, joita he käyttävät suorittamaan joitain yleisimpiä toimintoja, joita saatat tarvita verkkosivustollesi. Jos olet perustamassa blogia, heillä on sovellus siihen. Tarvitsetko ostoskorin? Heillä on myös se. Valokuva-albumi? Ei ongelmaa.

2) Nopeat lastausajat & Kiinteä käyttöaika

Hyvä isä aiemmin ollut pahamaineisesti hidas ja taipumus kaatua, mutta viime vuosina he ovat tehneet valtavia parannuksia molemmilla näillä alueilla. GoDaddyllä on nyt keskimäärin 99,99% käytettävyysaika ja lastausnopeudet kilpaillakseen budjetti kilpailijoitaan. Niillä ei ole myöskään kaistanleveysrajoitusta; Jos sivusi päätyy koskaan virukselliseksi, kävijöiden äkillinen tulva ei kaataa sivustoasi. Vaikka niin tapahtuu, GoDaddy antaa sinulle rahat takaisin seisokkeista. Mikä vie meidät seuraavaan kohtaan …

2) Rahat takaisin -takuu ilman vanhenemispäivää

Useimmat isännöintipalvelut tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun. GoDaddy-hosting vie sen askeleen pidemmälle tarjoamalla rahojen palautustakuun, joka ei vanhene. Jokaisesta maksusta saat aina hyvityksen ajasta, jota et käyttänyt, jos valitset peruuttaa. Peruutetaanko ensimmäisen 30 päivän aikana? GoDaddy myöntää sinulle täyden hyvityksen.

3) Enemmän kuin mitä olet hankkinut – Google AdWords -luotto

GoDaddy tarjoaa uusien yritysomistajien auttamiseksi ylimääräisissä kustannuksissa yritystoiminnan aloittamisesta. GoDaddy tarjoaa ilmaisia ​​mainontahyvityksiä, jotka sisältävät yli 100 dollaria Google AdWordsille jokaisesta käytetystä 25 dollarista. Rajoittamiseksi nämä hyvitykset sisältävät myös 50 dollaria Bing-mainoksissa ja Facebook-mainoksissa. Se on hieno pieni bonus valitsemalla GoDaddy-isäntä; selkeä etu sängyyn pääsyssä suuren yrityksen kanssa.

4) Ei vain malleja – ne suunnittelevat verkkosivustosi (jos haluat)

GoDaddy tarjoaa runsaasti erilaisia ​​malleja – myös WordPress-malleja. Jos kukaan näistä ei todellakaan tee sitä sinulle, GoDaddy työllistää ammattitaitoisten verkkosivustojen suunnittelijoiden ryhmän, joka auttaa enemmän kuin mielellään verkkosivustosi suunnittelussa ja tekee siitä henkilökohtaisen juuri sinulle.

On hienoa, että he tarjoavat suunnitella sivustosi, ja hyvin pienet äiti- ja pop-kaupat voivat käyttää niitä, mutta haluat nopeasti saada ammattilaisia ​​sinne. Päivän lopussa GoDaddy on globo-corp, ja he eivät aio viettää paljon aikaa kanssasi.

5) GoDaddy WordPress -integraatio

GoDaddy tuo yhden napsautuksen WordPress-tuontia itsehallittuihin sivustoihin, mutta se tarjoaa myös hallitun WordPress-isännöintisuunnitelman. Tämä hallittu suunnitelma tarjoaa automaattista päivitystä ja paljon turvallisuusetuja muun muassa.

6) GoDaddy Security on mahtava hinta

GoDaddy on osoittanut paljon resursseja kaikenlaisten hakkereiden, roskapostittajien ja huijareiden torjumiseksi. Osa tästä liittyy heidän erittäin ajan tasalla olevaan tekniikkaan, ja osa on yksinkertaisesti heidän huolellisuuttaan valtavana yrityksenä. Mutta se sanoi, että olisi vaikea löytää turvallisempaa hosting-palvelujen tarjoajaa niin alhaisilla hinnoilla. Jopa halvimmissa suunnitelmissa, he varmuuskopioivat tietosi iltaisin. Täältä tuntuu, että he räjäyttävät HostGatorin, heidän parhaan kilpailijansa budjettihoitoalalla, vedestä. HostGator varmuuskopioi tietosi vain kerran viikossa, ja roskapostin ja virustorjunnan puutteellisesta puutteesta. Samalla hinnalla ja monilla samoilla ominaisuuksilla, GoDaddy on parempi valinta turvallisuustietoisille verkkovastaaville. Tämän tietoturvan tärkeä asia on, että GoDaddyllä on käytössään runsaasti rajoittavia käytäntöjä roskapostin poistamiseksi, mikä tarkoittaa joskus, että laajennukset, wikit ja jopa IMAP eivät aina toimi samalla tavalla kuin muualla. Nämä asiat on mahdollista tehdä, se vie vain erityiset työasemat, jotka voivat joskus johtaa enemmän työtä sinulle. Mutta jos turvallisuus on sinulle erittäin tärkeää, nämä kiertotavat ovat vain osa vaihtoa.

Erityinen huomautus: GoDaddy tarjoaa loppuvuodeksi 2018 halvimman isäntänsä alkaen 1 dollaria kuukaudessa tällä linkillä.

GoDaddy-web-hosting-palvelun alaosat

Vaikka shoppailet säännöllisesti WalMartissa, et todennäköisesti rakasta kaikkea. GoDaddy on yritys, ja voi joskus tuntua, että tässä kovassa loisteputkivalaisimessa on valettu koko kokemus. Henkilökohtaisemman tai innovatiivisemman hosting-kokemuksen ansiosta saat jonkin pienemmistä kavereista, kuten SiteGround tai A2 Hosting.

1) GoDaddy-asiakaspalvelu on huono

Ennen kuin tutustun asiakaspalvelun yksityiskohtiin, katsokaa tätä hirvittävä 35 minuutin odotusaika GoDaddy-chat-tuella:

godaddy 35 minuutin odotusaika lomalla

Se on vain kauhea. Ei syytä minun odottaa 35 minuuttia chatissa.

Ja 20 minuuttia myöhemmin …

godaddy-chatin pituus

Olen hämmentynyt chatti voi olla niin huono vuonna 2018. Voin päästä linjan läpi DMV: ssä nopeammin!

Tästä huolimatta GoDaddy on yleensä melko nopea puhelintuki. Se on heidän oletustukimekanismi – mutta olkaamme rehellisiä, joskus et halua puhua asiakaspalvelun kanssa puhelimitse.

GoDaddy tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea, mutta osa olla niin suuri yritys, jolla on valtava määrä asiakkaita, tarkoittaa, että kohtaat todennäköisesti byrokratiaa ja muodollisuuksia joka vaiheessa, kun soitat tukeen.

GoDaddy-asiakaspalvelun edustajat reagoivat yleensä nopeasti, mutta he yleensä viittaavat sinut olemassa olevaan kirjallisuuteen tai opastavat sinua jo kokeiltujen vianetsintätekniikoiden läpi ennen kuin ne todella alkavat koettaa.

Nämä ahkerasti jakavat taktiikat todella näyttävät, kun soitat lopettaaksesi palvelusi. GoDaddy-asiakaspalvelun avulla ei ole helppoa lähteä. Tämä ei ole kivuton tai armollinen hajoaminen, ja se voi jättää huonon maun suulle koko kokemuksesta. Oikeiden asiakkaiden jättämät GoDaddy-arvostelut kertovat kauhujuttuja tukilipuista.

2) Rajoitettu taloudenhoitosuunnitelma

Heillä on kolme suunnitelmaa – Economy, Deluxe ja Unlimited. Economy-suunnitelma sallii, että sinulla on 90 aliverkkotunnusta, jotka liittyvät yhteen verkkotunnukseen. Sama pätee heidän Deluxe- ja Unlimited-suunnitelmiin. Niin monet muut hosting-yritykset antavat sinulle mahdollisuuden käyttää rajoittamatonta verkkotunnusta – riippumatta siitä, mikä suunnitelma sinulla on. Kuitenkin GoDaddy antaa sinulle vain yhden verkkotunnuksen heidän taloussuunnitelmansa kanssa. Jos haluat ylittää sen, sinun on pakko päivittää. Katso Myhosting.com-sivustolta rajattomia verkkotunnuksia.

3) Eettiset huolenaiheet & Historialliset kiistat

Nämä asiat saattavat häiritä tai eivät häiritse sinua, mutta GoDaddy on joutunut valtavan määrään kiistoja niiden perustamisesta lähtien. Bob Parsons lähetti kerran videon itsestään tappavan norsun afrikkalaisella safarilla. Heidän SuperBowl-mainoksissaan on yleensä raa’ita tai tunteettomia reikiä, vaikka niitä ei seksuaalisesti seksuaalisteta. GoDaddy oli myös valtava yritystuki SOPA: lle & PIPA vetoaa laskuihin, joita Internetin yksityisyyden puolustaja on kaiken kaikkiaan. He tukivat laskujen tukemista vasta sen jälkeen, kun niin monet asiakkaista boikotoivat palveluitaan. GoDaddy on äskettäin puhdistanut heidän tuotemerkkinsä suurta osaa älyllisestä ja seksuaalisesta kielestä ja kuvista, joita he käyttivät ensin näkyvyyden saavuttamiseksi. Heidän uusi tuotemerkkinsä johtaa heitä pienyritysten mestariksi. Jos kaikki tämä historiallinen kiista on sulkenut sinut GoDaddystä, etsi ympäristöystävällistä web-hosting-yritys HostPapaa, joka voi antaa sinun tuntea olosi hyväksi minne rahasi menevät.

4) Korkeampi hinnoittelu uusiutumiselle, nikkelille ja himmentämiselle

“Hanki verkkotunnuksesi 0,99 dollaria!” 

Niin he kiinnittävät sinut. He saavat sinut ovelle halvoilla hinnoilla sekä verkkotunnuksilla että isännöinnissä, ja sen jälkeen uusimismaksut ovat korkeat!

Verkkotunnuksen uusiminen on 14,99 dollaria verrattuna NameCheapin noin 10 dollariin.

Ylläpito voi olla halpaa GoDaddy-sovelluksen käynnistyessä, mutta myös uusiminen on korkeampaa. He tietävät, kun he saavat sinut järjestelmään, he voivat nikkelöidä ja huijata sinua!

Jos olet organisoitu ja hallitset uudistuksia oikein, halpa hinnoittelu voi maksaa sinulle. Tai voit hyödyntää heidän alhaista hinnoitteluaan ja vaihtaa verkkotunnuksen rekisteröijiä myöhemmin. Mutta jos et ole tekninen, tämä voi olla vaikea tehdä.

Huomaa vain, että he lukitsevat sinut sisään.

 

5) GoDaddy Linux -sovelluksen PHP on vanhentunut

GoDaddyn tavallinen jaettu isäntä ei tällä hetkellä salli PHP 7: tä. 

Tämä on ongelma joillakin WordPress-laajennuksilla, kuten Wordfence:

Tämä osoittaa, että GoDaddyn tavallinen jaettu isäntä on myöhässä, eikä se ole loistava valinta vakavalle web-isännöinnille.

Alarivi:

Sängyssä hyppääminen suuren yrityksen kanssa tuo mukanaan useita etuja: suuret annokset alhaisiksi hinnoiksi, mukavuus ja lisävarusteiden laaja alkuunpano. Voit odottaa, että GoDaddyllä on helppo, edullinen ja täysin riittävä ratkaisu kaikkiin mahdollisiin isännöintitarpeisiin. Hyvin harvat asiantuntijoiden ylläpitäjät suosittelisivat kuitenkin GoDaddya, ellei periaatteessa, niin ainakin siksi, että GoDaddya ei ole oikeasti kehitetty kehittäjille. Se on yhden luukun palvelu, joka tekee heidän taaransa siksi, että ne eivät tarjoa parasta tai innovatiivista palvelua ympäri, vaan koska ne ovat halpoja ja kaikkialla. Juuri niin tapahtuu, että yli 5 miljoonaa ihmistä maailmanlaajuisesti etsii juuri sitä.

Näytä lisää ominaisuuksia GoDaddy-arvostelut 3.4 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (26 äänet) Hyödyt

 1. Paljon ominaisuuksia
 2. Monet alennukset lennolle
 3. Rahat takaisin takuu
 4. 1-napsauta sovellusvaihtoehtoja

Haittoja

 1. Ei hyödyllisin asiakaspalvelu
 2. Rajoitettu taloudenhoitosuunnitelma
 3. Kiistanalaiset poliittiset asenteet ja markkinointitaktiikat

YhteenvetoJotkut ihmiset rakastavat GoDaddya, jotkut ihmiset eivät mene heidän lähelle 10 jalan navalla. Historiallisesti GoDaddy on ollut kyse verkkotunnuksista ja mainoksista, joissa on huonosti verhottuja naisia. Viime aikoina he ovat kuitenkin näyttäneet keskittyvän ominaisuuksiensa ja tekniikkansa päivittämiseen. Rakastavia asioita, kuten paljon isännöintiominaisuuksia ja -vaihtoehtoja sekä rahat takaisin -takuu. On myös paljon haittapuolia, kuten täplikäs asiakastuki, rajoitettu talouden suunnitelma ja persoonaton yritystunne. Support3Speed3Features4Value3.5Transparency3.5

GoDaddy-hosting-UKK

Ovatko GoDaddy-uusintahinnat korkeammat kuin maahantulon hinnat??

Joo. Majoitussuunnitelman johdantohinta on keskimäärin 40-50% alhaisempi kuin se maksaa, kun menet uudistamaan. Alustava alennus on tietysti suurempi kalliimmissa suunnitelmissa.

Onko olemassa vähimmäissopimus ja kuinka usein minun on maksettava?

Saatavilla on erityyppisiä sopimuksia, jotka kestävät 3 – 60 kuukautta. Kaikki maksut suoritetaan kuukausittain riippumatta siitä, mikä on suunnitelmasi.

Mitä kehitys kieliä GoDaddy-hosting tukee?

GoDaddy tukee PHP 5.4, 5.3, 5.4 ja 5.5 mukautettuja PHP.ini, PERL ja Python.

Mikä on GoDaddyn käyttöaikatakuu?

GoDaddy tarjoaa 99,9%: n ajoaikatakuun, joka on 8,76 tuntia sallittua seisokkeja vuodessa. Jos he eivät pysty ylläpitämään palvelunsa up-time -takuuta tietyn kuukauden aikana – pitää mielessä, että palvelun ylläpitämättä jättäminen on heidän määrittämänsä – voit ottaa yhteyttä GoDaddyyn ja pyytää hyvitystä 5% kuukauden isännöintimaksustasi kyseiselle kuukaudelle. Jos epäilet, että verkkosivustosi ei ollut keskimääräistä enemmän, tarkista, että tarkistat heidän palvelusehdot varmistaaksesi, että sinulla on oikeus pyytää hyvitystä.

Hallitaanko tai omistettu GoDaddy-palvelimia?

GoDaddy tarjoaa molemmat. Niille, jotka etsivät täysin yksityisesti hallinnoitua palvelinta, on useita suunnitelmia, mutta on myös suunnitelmia, joissa on Linux-palvelin. Kullekin palvelinmääritystyypille on useita suunnitelmavaihtoehtoja.

Tarjoaako GoDaddy VPS-suunnitelmia?

Käytettävissä on useita hallittuja virtuaalisia yksityisiä palvelinsuunnitelmia, joiden käyttö perustuu cPaneliin. Voit myös valita, onko se itseohjattu vai hoidetaan sinulle, tiedä vain, minkä haluaisit tehdä, kun valitset suunnitelmasi.

Missä GoDaddy-palvelimet sijaitsevat?

GoDaddy sijaitsee Yhdysvalloissa, ja sen pääkonttori sijaitsee Scottsdalessa, Arizonassa. Ensisijainen datakeskus sijaitsee Phoenixissa, Arizonassa.

Onko GoDaddy hyvä vaihtoehto paljon kuvien isännöintiin?

Jos olet lähtötason isännöintisuunnitelmassa, sinulla on rajoitettu 100 Gt, mutta muita suunnitelmia ei ole rajoitettu samalla tavalla ja monet tarjoavat rajoittamattoman tallennustilan. GoDaddy-sivuston rakentaja tarjoaa ominaisuuksia, jotka on suunniteltu erityisesti kuvia ajatellen, kuten valokuva- ja videogalleriat.

Mitkä paketit minun tulisi valita videoiden suoratoistoa varten?

GoDaddy tarjoaa videon suoratoistoa, mutta se ei ole käytettävissä jaetuissa suunnitelmissa. Jaettuja palvelimia voidaan käyttää videoiden upottamiseen muista lähteistä, kuten YouTube, mutta jos haluat käyttää GoDaddy-palvelimia videoiden suoratoistoon, tarvitset erillisen palvelinsuunnitelman.

Onko minulla todella rajaton kaistanleveys ja tallennustila?

Mikään ei ole todella rajatonta, joten myöskään kaistanleveys tai tallennustila ei ole. Sinun tulisi tarkistaa sopimusehdot huolellisesti. Kuten muutkin isot isännät, GoDaddy pidättää oikeuden tarkistaa tilisi, jos havaitaan ylimääräistä kaistanleveyttä tai tallennustilan käyttöä.

Tarjoaako GoDaddy verkkotunnuksen rekisteröintiä? Jos on, kuinka paljon se maksaa ja voinko pitää tietoni yksityisenä?

Verkkotunnusten rekisteröijien johtajana GoDaddy tarjoaa verkkotunnusten rekisteröintiä. Hinnat vaihtelevat, koska se riippuu valitsemista vaihtoehdoista. GoDaddy tarjoaa kuitenkin ilmaisia ​​verkkotunnuksia isännöintisuunnitelmissaan. Tarjous koskee 12, 24, 36 kuukauden suunnitelmia, mutta se ei sisällä 0,18 dollarin ICANN-maksua. Tietojesi pitäminen yksityisenä maksaa sinulle 7,99 dollaria vuodessa tai enemmän tarpeen mukaan.

Onko GoDaddystä alennuksia opiskelijoille, kouluille tai voittoa tavoittelemattomia?

Opiskelijoille, kouluille tai voittoa tavoittelemattomille henkilöille ei tarjota erityisiä alennuksia, mutta GoDaddyllä on muutama yhteisöohjelma, joka on suunniteltu auttamaan hyväntekeväisyysjärjestöjä. Jos luulet sinä tai yrityksesi olevan yksi näiden ryhmien organisaatioista, voit tarkistaa GoDaddy Cares -ohjelman saadaksesi lisätietoja.

Onko GoDaddyllä minkäänlaista rahat takaisin -takuuta?

GoDaddy tarjoaa rajoitetun 45 päivän rahat takaisin -takuun; se ei kuitenkaan koske kaikkia tuotteita ja palveluita. Jos olet huolissasi rahan palauttamisesta, sinun tulee lukea hieno painatus jokaisesta GoDaddyn kautta tekemästäsi ostosta.

Millainen GoDaddy-tuki on? Tarjoavatko he tukea useilla kielillä??

GoDaddy tarjoaa ympärivuorokautisen tukipalvelun, mutta siinä ei ole online-chat-tukivaihtoehtoa, mikä voi olla ongelma joillekin ihmisille. GoDaddy-tuki on saatavana useilla kielillä, mukaan lukien: englanti, espanja, portugali, ranska, espanja, saksa, turkki, hollanti ja monet muut.

Etsin siirtää sivustoni GoDaddylle. Millainen tämä prosessi on?

GoDaddy tarjoaa rajoitettua tukea verkkosivustojen ja verkkotunnusten siirroissa. Jos sinulla on vaikeuksia, on olemassa suuri määrä kattava dokumentaatio, joka kattaa nämä molemmat prosessit verkossa. On myös muita yksityisiä, ulkopuolisia organisaatioita, jotka seuraavat sinua tai tekevät sen puolestasi.

Siirtääkö GoDaddy nykyiset Joomla-asennukset automaattisesti nykyiseltä palvelimelta?

Vaikka automaattista siirtovaihtoehtoa ei ole, GoDaddy tarjoaa vaiheittaisen oppaan asennuksille, jotka sinulla on nykyisessä palvelimessa. Jos tarvitset lisäapua siirtymisessä, dokumentaatio on saatavilla osoitteessa joomla.org.

Tukeeko GoDaddy Magentoa? Tarjoavatko he siirtotukia olemassa oleville Magento-sivustoille?

Vaikka Magentoa voidaan käyttää GoDaddy: ssä, sitä ei suositella. Yhtiö ehdottaa voimakkaasti, että asiakkaat käyttävät VPS: ää tai erillisiä palvelimia Magento-sivustojensa isännöintiin. GoDaddy ei tarjoa minkään tyyppistä muuttotukea, joten joudut selvittämään sen itse.

Onko monien verkkosivustojen ylläpitäminen ja hallinta GoDaddyn kanssa kallista??

Lähtötasosuunnitelma tukee vain yhtä sivustoa, mutta muut suunnitelmat voivat käsitellä enemmän. Useiden GoDaddy-sivustojen isäntäkustannukset todella riippuvat suunnitelmasta ja lopulta valitset suunnitelman ominaisuudet.

Tarjoaako GoDaddy helppoa sivustonrakennuksen ohjelmistoa? Entä mukautettavat mallit?

GoDaddy tarjoaa helppokäyttöisen sivuston rakennusohjelman ja siinä on satoja muokattavia asetuksia. Tätä ominaisuutta varten on kolme suunnitelutasoa, joiden eri teemoja ja mobiiliystävällisiä malleja on saatavana valitsemastasi suunnitelmasta riippuen.

Onko GoDaddy hyvä valinta isännöidä WordPress-sivustoani?

GoDaddy tarjoaa useita WordPress-erityisiä isännöintipaketteja, kolme käytettävissä olevista suunnitelmista liittyy hallittuun isännöintiin. Koska GoDaddy tukee ja rohkaisee WordPressin käyttöä sisällönhallintajärjestelmänä, ne tarjoavat myös sisäänrakennetun siirtymisen, jotta WordPress-sivuston isäntäsi siirtäminen GoDaddylle on erittäin helppoa. Kuten suurten isännöintipalveluntarjoajien mukaan odotettiin, GoDaddyn yhteydessä on ollut viime vuosina muutama erittäin julkistettu tietoturvatapaus. Seurauksena on, että GoDaddy päivittää ja parantaa jatkuvasti tietoturvakäytäntöjään.

Tarjoaako GoDaddy erityisiä suojausominaisuuksia??

GoDaddy tarjoaa SSL-varmenteiden ja koodin allekirjoitussertifikaattien lisäksi myös Sitelock-verkkosivustoturvan, joka on tarkoitettu haittaohjelmien tunnistamiseen ja sivustosi seuraamiseen..

Pystynkö verkkokauppaa ylläpitämään verkkosivustollani GoDaddyllä Prestashopin kaltaisten ohjelmien kautta? Voinko saada SSL-varmenteen, jotta voin hyväksyä luottokortteja?

Prestashop voidaan asentaa GoDaddy-alustoille sekä muihin vaihtoehtoisiin verkkokaupan ratkaisuihin omasta hosting-suunnitelmasi mukaan. GoDaddy tarjoaa SSL-varmennussuunnitelman, joka alkaa 59,99 dollarista. On myös monia muita vaihtoehtoja, jos haluat hyväksyä luottokorttimaksut tai luoda täydellisen verkkokaupan ratkaisun GoDaddy-hosting-suunnitelmien avulla. Suurimmat luottokortit hyväksytään kaikilla alueilla ja hyväksytyissä valuutoissa; Jos kuitenkin aiot käyttää PayPalia tai Skrilliä, sinun tulee tarkistaa, että käyttämäsi valuutta hyväksytään. On myös mahdollisuus saada ammattimaiset sähköisen kaupan suunnittelupalvelut myös sinulle – jälleen kerran, riippuen isännöintisuunnitelmasi.

Onko GoDaddyn tarjoamaa jälleenmyyjäohjelmaa??

GoDaddy tarjoaa useita jälleenmyyjävaihtoehtoja. Saatavana on kaksi tasoa, 20–40%: n alennuksella vähittäishintoihin, valmis verkkokaupan etusivu, luottokorttien käsittely ja 24/7 -tuki.

Onko GoDaddyllä tytäryhtiöohjelma?

GoDaddy sisältää laajan kumppaniohjelman. Yhtiö tarjoaa sekä toimialue- että hosting-kumppaniohjelmia.

Yhdistyykö GoDaddy koskaan Google AdWordsin kanssa mainontahyvityksiä?

GoDaddy ryhtyy ajoittain Google: n kanssa tarjoamaan AdWords-hyvityksiä uusille käyttäjille.

Mikä on GoDaddyn historia??

Bob Parsonsin vuonna 1997 perustama GoDaddy on myös web-hosting-yritys, ja heidän väitetään ylläpitävän yli 5 miljoonaa verkkosivustoa maailmanlaajuisesti. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Scottsdalessa, Arizonassa, mutta sillä on useita toimipisteitä kaikissa osavaltioissa ja Intiassa. GoDaddy oli yksi ensimmäisistä isäntä- ja verkkotunnusrekisteriyrityksistä, joka teki siitä suuren, ja siitä tuli heti alan suurin nimi, kun Network Solutions ei ollut enää ainoa paikka verkkotunnusten kohdalla. Lisää GoDaddy.com-sivustosta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map