Google Cloud -arvostelut toukokuu 2020 – hosting-hinnoittelu ja -suunnitelmat

Google Cloud -arvostelut toukokuu 2020 – hosting-hinnoittelu ja -suunnitelmat

Google Cloud -arvostelut toukokuu 2020 – hosting-hinnoittelu ja -suunnitelmat

Kuinka hyvä on Google Cloud Hosting?


Google Cloud -arvostelut 3.3 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (5 äänet) Hyödyt

 1. Erinomainen suoritus
 2. Laskut minuutin tason korotuksina
 3. Erinomainen sisäinen datakeskusverkko
 4. Helppokäyttöinen Big Data -analyysi BigQueryn avulla

Haittoja

 1. Vain kolme tietokeskusta
 2. Harvempia ohjelmistovaihtoehtoja kuin AWS
 3. Ei aloittelijalle

Support3Speed3Features3.5Value4Transparency3

Virallinen Google Cloud -majoitustietomme

Google Cloud -majoitus on enemmän IAAS-palvelua – Infrastruktuuri palveluna. Google, Piilaakson laaja joukkoyhtymä, jota olemme kaikki rakastaneet ja tietävät, tarjoaa myös isännöintipalveluita.

Perustasolla Google kutsuu tätä Google-sivustoiksi. Koulutus- ja julkishallinto ovat käyttäneet sitä jo pitkään yksinkertaisten verkkosivustojen ja jopa yksinkertaisempien intranetien luomiseen. Tällä hetkellä he eivät yritä kilpailla muiden web-hosting-alustojen ja palveluntarjoajien kanssa. Sen sijaan he kokeilevat käsiään IAAS-teollisuudessa.

Google Cloud Hosting -sovelluksen parhaat ominaisuudet

Googlen tärkeimpiä kilpailijoita ovat Amazon Web Services (AWS) ja RackSpace-hosting. Linux vaikuttaa niihin voimakkaasti – erityisesti Linuxin Google-variantti. Kyllä – Googlella on oma Linux-versio.

Erinomainen suoritus

Google Cloud -alusta on erinomainen suorituskyky. Tämän testaamiseksi piti verrata vähintään kahta eri palvelua. Käytimme testissämme RackSpacea, koska RackSpace pyrkii etenemään kilpailijoitaan paremmin suorituskyvyn suhteen. Tässä tapauksessa Google Cloud menestyi paremmin RackSpacessa. Kun testasimme Google Cloudia RackSpacea vastaan, pystyimme saavuttamaan vertailunumerot yhdellä vCPU: lla Google Cloud -ympäristöstä, kun taas RackSpacen kaksi vCPU: ta vaativat samojen numeroiden saavuttamisen..

Laskut minuutin tason korotuksina

Googlella on erittäin hienostunut hinnoittelulaskin, ja he jopa julkaisevat laskenta-algoritminsa julkisesti – paljaalle JSON-koodille. Kaikkien näiden algoritmien ollessa käynnissä, Google laskuttaa sinua minuuttitasolla. He määrittelevät kuukauden 720 minuutiksi, ja vertailuanalyysitietoja varten, jos vietit koko kuukauden benchmarkingiin, laskutat 720 minuuttia..

Kun ostat heidän IAAS-paketin, hinnat alkavat 6092 dollarista vuodessa ja alkavat heidän kahdeksan palvelimen Web-sovelluspaketilla.

Erinomainen sisäinen datakeskusverkko

Tämän ei pitäisi tulla yllätyksenä, mutta Googlen verkostostandardi on huippuluokkaa. Kun määrität VM: si, voit luoda helposti ja nopeasti virtuaalisia yksityisiä verkkoja. Tähän sisältyy julkinen ja yksityinen aliverkko, joka järjestää VM: si. Voit myös käyttää palomuureja, yhdyskäytäviä ja reitittimiä. Huomaat, että niiden asettaminen on helppoa – jos tiedät Linux-komentorivin. Google Cloud -ympäristössä liikkuminen ei edellytä IT-taustaa. Jos kuitenkin haluat saada palvelusta kaiken hyödyn, on todennäköistä, että sinulla on paras veto.

Helppokäyttöinen Big Data -analyysi BigQueryn avulla

Google Cloud -alustan kohderyhmä ei ole vain energiankäyttäjät. He käyttävät komentoriviliittymää pysyäkseen muiden IAAS-teollisuuden kilpailijoiden kanssa. Tähän kuuluvat Microsoft Azure, Amazon Web Services, RackSpace Managed Cloud ja IBM / SoftLayer, jotka kaikki on suunnattu IT-hallintokokemuksen omaaville henkilöille – ei vain käyttäjille.

Jos kuulut tähän luokkaan, Google Cloud -alusta on helppo tehdä päivittäisiä tehtäviä, kuten tilapäisten IP-osoitteiden määrittäminen IP-osoitteiden varaamiseksi.

Google Cloud Hosting -puolen heikkoudet

On joitain asioita, jotka löysimme Google Cloudin voivan paremmin. Tässä on mitä löysimme.

Vain kolme tietokeskusta

Google Cloudilla on vain kolme tietokeskusta – maailmanlaajuisesti. Heillä on yksi Iowassa Yhdysvalloissa, yksi Belgiassa, Saksassa ja yksi Taiwanissa. Ei ole väliä kuinka hyvin Google Cloud pystyy tekemään vertailuanalyyseissä, verkkosivustosi ja tietosi kulkevat vain niin nopeasti kuin heikoin linkki. Se on fysiikan perustiedot. Jos minulla on Blu-ray-soitin kytkettynä HDTV: hen RCA-kaapelin kautta, en aio toimittaa teräväpiirtoa. Jos pakotat videon RCA-kaapelin kautta, kaapeli, joka ei pysty käsittelemään teräväpiirtoa, tekee siitä niin, että videoni ei toista teräväpiirtona. Heikko linkki olisi RCA-kaapeli. HDTV: n saamiseksi Blu-ray-soittimesta minulla on oltava Blu-ray-soitin, HDMI-kaapeli ja HDTV. Jokaisen linkin on kyettävä käsittelemään kaistanleveyttä.

Sama periaate koskee Internetiä. Kun Google Cloudilla on vain kolme datakeskusta, hyvin verkko, johon Internet perustuu, saattaa hidastaa verkkosivustosi. Kuka hitain linkkisi on sinun ja resurssien välillä, määrää käyttökokemuksen.

Sanon tämän Google Cloud -ympäristölle. He avasivat äskettäin datakeskuksen Etelä-Carolinassa Yhdysvalloissa.

Harvempia ohjelmistovaihtoehtoja kuin AWS

Jos teet vertailun Amazon Web Services -palvelun ja Google Cloud -alustan kanssa, huomaat, että Google Cloud -alusta puuttuu vakavasti. Amazon Web Services tarjoaa paljon enemmän vaihtoehtoja ja palvelupaketteja kuin Google Cloud -alusta.

Ei aloittelijalle

Google Cloud -alusta ei ole tarkoitettu aloittelijoille. Mainitsen tämän täällä, koska se on potentiaalinen negatiivinen ja kääntää ihmiset pois – vaikka Google on tehnyt tämän tarkoituksella. Kilpailemaan IAAS: n suurimpien pelaajien kanssa saat parhaan hyödyn palvelusta, jos sinulla on tausta IT-hallinnossa.

Bottom Line

Kun vertaat Google Cloud -alustaa kaikkiin kilpailijoihinsa, se sijoittuu suunnilleen samalle Microsoft Azure -sovellukselle. Jos valitsemani virtuaalikone perustuisi Linux-ytimeen, valitsen varmasti Google Cloud -alustan sen yhteensopivuuden perusteella. Samoin valitsisin Microsoft Azure -alustan, jos Windows olisi valittu VM. Molemmat ovat erinomaisia ​​palveluja, ja niiden arviointi vierekkäin on Google Cloud -alusta, joka edelsi Microsoft Azurea.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector