Greengeeks-hosting-arvostelut toukokuu 2020: Onko Greengeeks sen arvoinen?

Greengeeks-hosting-arvostelut toukokuu 2020: Onko Greengeeks sen arvoinen?

Greengeeks-hosting-arvostelut toukokuu 2020: Onko Greengeeks sen arvoinen?

Kuinka hyvä on Greengeeks-hosting?

Greengeeks keskittyy tarjoamaan kohtuuhintaista isännöintiä ympäristöystävällisellä tavalla. Ne tarjoavat paljon perusteita ja toimivat hyvin WordPressin kanssa. Päivittäiset varmuuskopiot ja sivuston muuttamiseen liittyvä tuki on iso plussi. Joitakin haittapuolia ovat tuki, joka ei ole yhtä hyvä kuin muut toimialan johtajat, ja sähköposti, jota hallitaan cPanelin ulkopuolella. Katso alla alla nähdäksesi, sopivatko ne sinulle hyvin.


Greengeeks arvostelut 3 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (2 äänet) Hyödyt

 1. Budjetti-web-hosting-yritys
 2. 24/7 asiakastuki
 3. Varmuuskopiot tehdään päivittäin
 4. Rajoittamaton hosting
 5. Vapaa asentaa ja siirtää
 6. Suunniteltu WordPressille

Haittoja

 1. Jotkut asiakastuen huonot puolet
 2. Muutama piilotettu maksu palautuksista
 3. Lataa varmuuskopioista, ellei niitä ole valmisteltu
 4. Mobiilisivustojen luontityökalujen puute
 5. Sähköpostia ei voida hallita cPanelin kautta

Support3Speed3.5Features3Value3Transparency2.5

Virallinen Greengeeks-hosting-arvostelu

Voitko arvata, mistä Greengeeks on kuuluisa? He ovat tunnettuja ympäristövaikutuksistaan ​​web-hosting-alalla. Ympäristönsuojeluviraston jäsenestä tuulienergian käyttämiseen palvelimilleen, he ovat eteenpäin ajatteleva yritys, joka pitää planeetan mielessä.

Parhaat Greengeeks-hosting-ominaisuudet

Greengeeks on budjettitason isännöintipalvelu. He tarjoavat kaiken, mitä suuret pojat tekevät alennuksella. Tämän lisäksi he tekevät sen ympäristöä ajatellen.

Greengeeks omaksuu vihreän aloitteen

Greengeeks mainostaa olevansa 300 prosenttia vihreää. Mitä tämä tarkoittaa? Se tarkoittaa, että jokaisesta kulutetusta voimayksiköstä he ostavat kolme kertaa enemmän tuulienergian määrää. Koko idea on, että jos käytät Greengeeksiä, sinulla ei ole vain pienempi hiilijalanjälki, mutta sinulla on negatiivinen hiilijalanjälki. Toisin sanoen sinulla on positiivinen vaikutus ympäristöön.

Varmuuskopiot tehdään päivittäin

Kaikki hosting-yritykset eivät tee varmuuskopioita verkkosivustostasi päivittäin. Greengeeks ymmärtää tarkalleen kuinka tärkeät tietosi ovat sinulle. He laittavat rahansa suun suuntaan ja tekevät palvelinvarmuuskopioita päivittäin. Jos tietoihisi tapahtuu jotain, menetät vain yhden päivän arvoisen työn siihen.

Rajoittamaton hosting

Rajoittamattomien verkkotunnusten omistaminen on kaunis ominaisuus web-hosting-yritykselle. Tämä tarkoittaa, että sinulla voi olla rajoittamaton määrä rekisteröityjä verkkotunnuksia yhdellä tilillä. Tähän sisältyy myös aliverkkotunnusten ja sähköpostitilien infinitenumero. Jos harjoittelet verkkotunnusten selaamista, Greengeeks on erinomainen paikka pysäköidä ne.

Vapaa asentaa ja siirtää

Ainoa maksu, joka joudut maksamaan Greengeeksille, on kuukausipalvelumaksusi. He eivät veloita verkkosivustosi määrittämistä palvelimilleen, eivätkä ne veloita sinulta siirtymistä Greengeeksiin. Sama periaate pätee, jos haluat siirtää tietoja verkkotunnukselta toiselle. Tässä suhteessa tietojen siirto on ilmaista. Se sisältyy kaikki kuukausimaksuisi.

Suunniteltu WordPressille

Greengeeks on suunniteltu WordPressille. Heillä on erinomainen cPanel (sans-sähköpostin hallinta, katso alla) ja ne sallivat WordPressin ja kaikkien yhteensopivien laajennusten asennuksen yhdellä napsautuksella. Jos tutustuisi Greengeeks-ohjeosastoon, löydät koko osion, joka on tarkoitettu auttamaan sinua WordPressin kanssa. Lisäksi, kun käytät WordPressiä Greengeeksin kanssa, Greengeeks tarjoaa sinulle ilmaisen verkkotunnuksen.

He saavat sinut alkuun

Greengeeks tarjoaa enemmän kuin tarjoaa sinulle malleja verkkosivustosi luomiseen. Ne tarjoavat verkkosivustojen rakennuspalvelun ilmaiseksi. Yksi heidän malleistaan ​​Greengeeks muotoilee verkkosivustosi kaikilla tiedoillasi, luo viisi sähköpostiosoitettasi verkkotunnukseesi liitettynä ja lähettää sivustosi Google-, Yahoo- ja Bing-hakemistohakemistoihin..

Paljon skaalautuvia vaihtoehtoja

Kun olet valmis, Greengeeks antaa sinun skaalata verkkosivustosi tarjoamalla VPS- tai erillisen palvelimen isännöintivaihtoehtoja. Kaikki vakiohyödykkeet toimitetaan mukana – myös omistetut SSL-sertifikaatit. Omistetut SSL-varmenteet ovat tärkeitä ihmisille, jotka käyttävät verkkokauppasivustojaan, koska se tekee verkkosivustokaupasta turvallisemman.

Greengeeks-isännöinnin alaosat

Hyvä ja huono asiakastuki

Greengeeks tarjoaa ympäri vuorokauden asiakastukea 24 tuntia vuorokaudessa. Vaikka heidän puhelutuki ei ole 24 tuntia, heidän elämänsä chat-tuki on. Se on heidän asiakaspalvelupolitiikassaan hyvä osa. Se osa, josta emme olleet niin varmoja, oli kun saimme tukea – tunsimme, että heidän asiakastukiedustajansa voisivat käyttää enemmän koulutusta.

Muutama piilotettu maksu palautuksista

Greengeeks tarjoaa 30 päivän palautustakuun. He eivät kerro sinulle, että muita maksuja, kuten verkkotunnuksen rekisteröintiä, ei voida palauttaa. Vaikka tämä käytäntö on vakio kaikissa isäntäyrityksissä, havaitsimme, että niiden rekisteröintimaksut olivat jopa kolme kertaa korkeammat kuin muilla verkkosivustoilla tai jos olisimme rekisteröineet verkkotunnuksen itse. Toisin sanoen tuntuu siltä, ​​että Greengeeks tuottaa voittoa verkkotunnusten rekisteröinnistä ja kieltäytyy tarjoamasta hyvityksiä varjolla kutsumalla sitä verkkotunnuksen rekisteröintiin.

Mobiilisivustojen luontityökalujen puute

Greengeeks ei tarjoa työkaluja, jotka auttavat sinua mobiilisivustojen luomisessa. Jokainen verkkosivuston omistaja tietää, että heillä on oltava kaksi versiota sivustoistaan ​​- yksi työasemille ja kannettaville tietokoneille ja toinen mobiililaitteille, kuten älypuhelimet ja tabletit. On kuitenkin muitakin paikkoja, joihin voit kääntyä.

Sähköpostia ei voida hallita cPanelin kautta

Heitimme tämän sinne, koska jokaisella muulla sähköpostiyrityksellä, joka tarjoaa sähköpostia, on mahdollisuus hallita mainittua sähköpostia omalla mahdollisella cPanelilla. Greengeeks ei tarjoa tätä. Heillä on sähköpostinhallintatyökaluja, mutta niitä ei ole saatavana cPanelin kautta.

Bottom Line

Greengeeks on erinomainen budjetti web-hosting-yritys, jolla on vihreä kierre. He ymmärtävät kuinka liiketoiminta toimii nykypäivänä – että sitä johtavat Millennials. Millenniuksilla on pehmeä sijainti yrityksille, jotka ottavat vastuun yritysmaailmastaan ​​huolehtiakseen planeetasta.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Nopea tuki
 • Kohtuulliset hinnat
 • Tonnia ominaisuuksia

Käy virallisella verkkosivustolla

5 suosituinta majoittajaa

 • SiteGround arvostelut
 • WP Engine arvostelut
 • A2-hosting-arvostelut (vanha)
 • Bluehost arvostelu
 • GoDaddy: n hallinnoimat WordPress-arvostelut
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector