Hostgator arvostelut toukokuu 2020: Kokeilin sitä, pidin siitä. Mutta lue tämä ensin.

Contents

Mikä on HostGator Web Hosting?

Vuonna 2002 perustettu HostGator on Houstonissa, Texasissa toimiva web-hosting-yritys, jolla on yli 950 000 rekisteröityä verkkotunnusta maailmanlaajuisesti. Yhtiö tarjoaa jaettua, VPS-, jälleenmyyjä- ja oma web-hosting-palvelua. Heillä on ylimääräisiä toimistoja ja tietokeskuksia Austinissa, Texasissa, Intiassa ja Brasiliassa. HostGator oli ensimmäisten joukossa suuria web-hosting-yrityksiä, jotka osallistuivat ympäristöystävälliseen isännöintiin, joka tarkoittaa ympäristöystävällisen tekniikan käyttöä hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi ja ympäristön jätteiden vähentämiseksi..


Hostgator arvosteluja |

Jos verkkopalvelussa olisi Wal-Mart, osoitamme GoDaddylle. HostGator on silloin enemmän kuin Target: ehkä ei aivan niin hienostunut tai tunnettu, mutta samankaltaisilla hinnoilla ja hienostuneemmalla maineellaan liittyy heidän tuotemerkkiinsä. HostGator on erinomainen alennus isäntä uusille verkkovastaaville.

Katso virallinen sivusto

Virallinen HostGator-katsaus

HostGator on yksi maailman laajimmin käytetyistä isännöintipalveluista erinomaisesta syystä. HostGator-hinnoittelu on alhaisimpia, ja ne sisältävät suuren valikoiman verkkosivustojen rakennustyökaluja ilman lisäkustannuksia. He ovat niin varmoja tuotteistaan, että tarjoavat 45 päivän rahat takaisin -takuun, ja antavat sinun kokeilla heidän cPaneliaan ennen ostamista. HostGator-tuki on käytettävissä ympäri vuorokauden, mukaan lukien live-chat-ominaisuus. Mutta vaikka tukiedustaja voi aina olla ulottuvillasi, HostGatorin tukitiimillä ei ole mainetta siitä, että hän on aina ollut erittäin hyödyllinen. Ei tarvitse pelätä, että niin suuren määrän asiakkaiden kanssa, käyttäjän luomat tukifoorumit ovat uskomattoman vankkoja. Ja niin alhaisista kustannuksista on vaikea valittaa. Kaiken kaikkiaan HostGator on helppokäyttöinen ja siinä on suuri käytettävyys, joten se on erinomainen valinta aloitteleville verkkovastaaville..

 

HostGator-suunnitelmien parhaat ominaisuudet

Jos olet kuin suurin osa verkkovastaavista, Web-isäntäsi tärkeimmät prioriteetit ovat luultavasti helppokäyttöiset palvelut, helposti saatavilla oleva asiakastuki ja nopea käyttöaika – kaikki erinomaisen vastineen puolesta. HostGator täyttää varmasti nämä kriteerit ja sitten jotkut. Tässä on meidän suosituimmat HostGator-ominaisuudet:

1. HostGator-tuki – Live Chat & Lisää

Suurin osa nykypäivän parhaista web-hosting-yrityksistä tarjoaa 24/7-tukea, mutta monet rajoittavat tukikanaviaan sulkemisaikoina. HostGator-tuki on aina saatavana millä tahansa valitsemallasi välineellä. Live chat-tuki on suosikkimme näistä menetelmistä nopeaan ja tehokkaaseen vastaukseen, jonka voit saada nopeaan kysymykseen ja hätätilanteeseen. Jos sinulla on yritystä, seisokkeilla on kalliita vaikutuksia. Kun tarvitset apua heti, tietäminen, että pystyt tavoittamaan elävän henkilön muutamassa sekunnissa, on erittäin rauhoittava näkökohta HostGator-tukipalveluissa. Sähköposti on tietenkin edelleen käytettävissä muihin kuin hätätilanteisiin. Mutta on todennäköistä, että löydät todennäköisesti etsimäsi vastauksen HostGatorin laajasta käyttäjäfoorumit. Onhan paljon hyötyä siitä, että käytät samaa alustaa kuin miljoonat muut – joku on todennäköisesti jo havainnut ja ratkaissut kaikki ongelmasi.

2. HostGator-hinnoittelu – laajennettu rahat takaisin -takuu

Tällaisella alhaisella hinnalla olisi edes valituimmillekin verkkovastaaville vaikea väittää, etteivätkö he saa rahaaan arvoista. HostGator on riittävän luottavainen tarjoamaan 45 päivän rahat takaisin -takuun – joka on 50% pidempi kuin alan 30 päivän standardi. HostGator antaa sinun kokeilla niitä helposti tekemättä suurta sitoutumista. Jos muut yritykset, kuten SiteGround, tarjoavat vain vuoden mittaisia ​​sopimuksia, jotka edellyttävät sinun haarukoivan aluksi tietyn määrän käteistä, HostGatorin alhaiset kuukausittaiset maksusuunnitelmat antavat sinulle paljon joustavuutta. Tämä on ihanteellinen perusta henkilölle, joka yrittää testata useita lyhytaikaisia ​​projekteja kerralla.

3. HostGator WordPress -yhteensopivuus

Jos sinulla on jo WordPress-sivusto, sen siirtäminen HostGatoriin on uskomattoman helppoa. He rakensivat manuaalisen siirtotyökalun, jonka suurin osa kaikista pystyy selvittämään muutamassa minuutissa. Ja jos haluat, että se tehdään vielä nopeammin, niissä on jopa yhden napsautuksen WordPress-siirtotyökalu. Lisäksi HostGator on vakiona cPanelin kanssa, jonka WordPress-käyttöohjeessa oletetaan usein olevan jo käynnissä. Yhteenvetona voidaan todeta, että HostGator WordPress -suhde on saumaton, mikä tekee siitä helpon valinnan jokaiselle, joka käyttää WordPress CMS: ää.

WordPressin ja cPanelin lisäksi HostGator tarjoaa laajan valikoiman muita yhden napsautuksen ja avoimen lähdekoodin sovelluksia, jotka tekevät verkkosivustosi suunnittelusta ja rakentamisesta helppoa. Ne tarjoavat 4500 ilmaista mallia, blogiohjelmistoa, ostoskärryjä, wikit, CMS: n ja paljon muuta. Parasta on, että kaikki nämä ominaisuudet ovat vakiona osana pakettia. Jos et halua tuhlata aikaa ja henkistä energiaa ostoksilla erilaisille liitännäisille ja ominaisuuksille, HostGator voi auttaa lievittämään päätöksentekoprosessin ahdistusta. Lepää helposti tietäen, että he ovat valinneet hienoja, ja ne kaikki on jo integroitu.

4. Rajoittamaton sähköpostiosoite

Kun olet ostanut verkkotunnuksen, voit asettaa niin monta ilmaista sähköpostiosoitetta kuin haluat. Todella! Niin monta kuin haluat!

5. HostGator cPanelin ilmainen kokeilu

HostGator antaa sinun kokeilla heidän cPanel- ja hallintotyökaluja, jotta voit kokea ne itsellesi ennen kuin asiakas tulee. Lisäksi voit tutustua myös heidän sivustonrakennustyökaluihin ja heidän malleihinsa. Kun teet ostopäätöksen, sinulla on aika hyvä idea, jos HostGator sopii sinulle. Tätä kokeiluversiota ei tule mukana toimitetun kokonaisen paketin mukana, mutta se on aika antelias ottaen huomioon, että muutama isäntä antaa potentiaalisille ostajille ilmaisen pääsyn. Mutta jos etsit hosting-yritystä, joka antaa sinulle täysin ilmaisen kokeilun kaikista heidän palveluistaan, tutustu Site5: ään. He antavat sinun aloittaa hosting 30 päivän ajan ilman maksua.

 

HostGator-isännöinnin alaosat

Olemme sanoneet sen aiemmin ja sanomme sen uudelleen – kukaan isäntäyritys ei ole täydellinen. Jopa HostGatorilla on muutamia vikoja, joilla heillä on varaa korjata, jos he haluaisivat olla todella päällä.

1. Usein harvinaiset palvelimen varmuuskopiot

He tekevät varmuuskopion palvelimistaan ​​vain kerran viikossa. Ottaen huomioon, että useimmat ihmiset haluavat kohtuuhintaista jaettua hosting-vaihtoehtoa, tämä saattaa olla sinun tekemäsi. Monille ihmisille tämä voi olla täydellinen. Jos joudut kuitenkin varmuuskopioimaan verkkosivustosi useammin kuin kriittisillä tiedoilla, kannattaa ehkä etsiä kolmannen osapuolen palvelua tai WordPress-laajennusta, joka tekee työn puolestasi.

2. Pilvipalvelua ei tarjota

Pilvipalvelun avulla yritys voisi tarjota paljon skaalautuvamman isännöintisuunnitelman, ja niin on häpeä, että tätä ei tarjota. Jos he tarjosivat pilvipalvelusuunnitelmaa, sinulla olisi mahdollisuus maksaa vain käyttämästäsi tilasta ja resursseista kiinteän kuukausimaksun sijasta. Lisäksi pilvimajoitusta arvostetaan redundanssin vuoksi – tietosi tallennetaan useille palvelimille. Jos yhdessä palvelimessa on jotain vikaa, heillä on luonnollisesti järjestelmään sisäänrakennetut varmuuskopiot. Tämä olisi erityisen hyödyllistä, kun otetaan huomioon, että HostGator varmuuskopioi tietokannat vain kerran viikossa. Jos haluat tallentaa paljon tärkeitä tietoja, HostGator ei todennäköisesti ole oikea isäntä sinulle. Tämä ei ole suuri juttu, jos olet pienyrityksen omistaja, joka tarvitsee enemmän tai vähemmän vain perustietoja verkossa. Mutta jokaiselle yritykselle tai yritykselle, joka vaatii omaa tietokantaansa, saattaa olla järkevämpää ostaa isännöintisuunnitelma, joka sisältää sekä jaetun että pilvipalvelun vaihtoehtoja.

3. Roskapostin puute & Virus suojautuminen

Vaikka arvostamme kykyä luoda niin monta sähköpostiosoitetta kuin tarvitset, sisäänrakennetun roskapostin ja virustorjunnan vakava puute HostGatorin sähköpostiohjelmistossa on valtava pettymys. Aikana, jolloin roskapostit leviävät eksponentiaalisesti, ja missä olemme kaikki tottuneet GMailin kaltaisten ohjelmien ilmaiseen ja helppoon suodattamiseen, voi olla vaikea nähdä, miksi kukaan haluaisi työskennellä mielellään HostGatorin WebMail-portaalin ulkopuolella. Kilpailija A2-hosting tarjoaa myös rajoittamattomia sähköpostiosoitteita, mutta niiden alustaan ​​sisältyy sisäänrakennettu roskapostin ja virussuojaus.

Alarivi:

Alhaisilla kuukausimaksuilla, ilman asennusmaksua ja kaikilla heidän verkkosivustojen rakennustyökaluillaan ja sähköpostivaihtoehdoillasi sinun ei ehkä tarvitse etsiä HostGatoria kauemmin perustason isännöintitarpeisiisi. He pärjäävät hyvin asiakaspalvelun kanssa, tarjoavat valtavan valikoiman palveluvaihtoehtoja ja antavat sinulle mahdollisuuden kokeilla niitä ennen ostamista. Jos yritit todella maksaa vähimmäisvaatimus huippuluokan verkkosivustosta, on halvempia vaihtoehtoja, kuten WebHostingPad. HostGator on kuitenkin luultavasti markkinoiden paras hinta-laatusuhde. On syytä, että HostGator on aina luokiteltu yhdeksi parhaista web-hosting-yrityksistä.

Näytä lisää ominaisuuksia Hostgator arvostelut 3.8 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (18 äänet) Hyödyt

 1. Laajennettu rahat takaisin -takuu
 2. Laaja valikoima upeita verkkosivustojen työkaluja
 3. Rajoittamaton sähköpostiosoite
 4. 24/7 chat-tuki

Haittoja

 1. Ei pilvipalvelua
 2. Ei yksivaiheista WordPress-tuontia
 3. Usein harvoin tapahtuvat palvelimen varmuuskopiot
 4. Sähköposti roskapostin puute & virussuojaukset

SummaryHostGator on erinomainen valinta aloittaville verkkovastaaville, jotka etsivät edullisia hosting-suunnitelmia helppokäyttöisillä ominaisuuksilla. HostGator-hinnoittelu on markkinoiden alhaisimpia, ja heillä on erinomaiset verkkosivustojen rakennus- ja sähköpostityökalut, jotka ovat ilmaisia ​​osana pakettia. Ja 45 päivän rahat takaisin -takuu antaa sinulle paljon aikaa kokeilla suunnitelmasi ennen sitoutumista. HostGator-tuki vastaa nopeasti jokaisessa kyselyssäsi ympäri vuorokauden tapahtuvan asiakaspalvelun avulla, joka on erilaisten medioiden kautta, mukaan lukien live chat. Support3.5Speed4Features3.5Value4.5Transparency3.5

HostGator-hosting-UKK

Onko HostGator hyvä vaihtoehto WordPress-sivustoni isännöintiin?

Kyllä, HostGator on yksi yleisimmin käytetyistä web-hosting-verkkotunnuksista WordPress-verkkosivustojen mukauttamiseen. Integrointiprosessi on saumaton. HostGator WordPress -yhteensopivuus on hyvin yksinkertaista, minkä ansiosta sivustosi on helppo saada käyttöösi mahdollisimman nopeasti.

Onko mahdollista siirtää nykyinen WordPress-sivustoni HostGatoriin?

Joo! HostGator antaa sinun siirtää sivustosi tiedot HostGator-tilille ilman lisämaksua. Jaetut hosting-suunnitelmat antavat sinulle yhden ilmaisen tiedonsiirron näistä tiedoista. VPS ja omistettu palvelinasuunnitelma saavat rajattomat siirtomahdollisuudet.

Tarjoaako HostGator kumppaniohjelmaa?

Kyllä, HostGator tarjoaa kumppaniohjelman. Heillä on myyntipalkkio-ohjelma. Saamasi maksu on sama kuin tililläsi olevien rekisteröintien lukumäärä. Kun tämä lukumäärä kasvaa, myyntipalkkiosi nousevat.

Sisältyykö verkkotunnus prosessiin liittyessään HostGator-palveluun? Tai ostaa verkkotunnuksen erillisen kaupan?

HostGator ei tarjoa sinulle verkkotunnusta osana uutta hosting-tiliäsi. Sinun on mentävä muualle ostamaan verkkotunnuksesi, jos sinulla ei vielä ole sitä. Verkkotunnuksen siirtämisestä HostGatorin palvelimille ei kuitenkaan ole verkkotunnuksen rekisteröintimaksua.

Aionko HostGator ostaa itsenäisen verkkotunnuksen rekisteröinnin? Tarjoavatko he WHOIS-tietosuojarekisteröinnin?

Kyllä, HostGator antaa sinulle mahdollisuuden saada täydet hallinta- ja hankintavaihtoehdot haluamillesi itsenäisille verkkotunnuksille, jos verkkotunnuksen nimi on käytettävissä. WHOIS Privacy -rekisteröinti on saatavana myös nimellistä maksua vastaan.

Onko HostGator hyvä vaihtoehto verkkokauppasivustolleni?

HostGator on erinomainen vaihtoehto verkkokauppasivustollesi. Ne tarjoavat SSL-sertifikaatit kaikille isäntäpalvelimiensa verkkosivustoille, mikä tekee sivustosi liiketoimista turvallisia. Sinulla on myös pääsy yksityiseen IP-osoitteeseen sekä täysi asiakaspalvelun tuki valmiina auttamaan aina, kun tarvitset lisäapua. Lisäksi saat pääsyn heidän myymälän ominaisuuksiin ja sovelluskirjastoon, jotka voivat parantaa online-vähittäismyyntiäsi.

Tarjoaako HostGator Linux- tai Windows-isäntä?

HostGatorin ensisijainen erikoistuminen on LAMP-pohjaisiin järjestelmiin, kuten Linux, Apache, MySQL ja PHP. Ne tarjoavat kuitenkin myös Windows-pohjaisen järjestelmän myös henkilö- ja yritystilien asiakkaille.

Voinko vastaanottaa kaikkia hallittuja palveluita HostGator-tililläni?

HostGator tarjoaa täydet hallintavaihtoehdot asiakkaille, jotka käyttävät jaettua hosting-, jälleenmyyjä-, VPS- ja omistettuja hosting-suunnitelmia.

Minkälaisia ​​VPS-hosting-vaihtoehtoja HostGator tarjoaa?

HostGator antaa sinulle mahdollisuuden saada VPS-palvelintili, joka käyttää CentOS Linux -järjestelmää. Voit valita useita käytettävissä olevia tilivaihtoehtoja, ja valitsemasi tili riippuu haluamastasi suorituskyvyn nopeudesta ja ominaisuuksista.

Mitä kehitys kieliä HostGator tukee?

HostGator tukee monenlaisia ​​kehityskieliä, joten HostGator on todennäköisesti turvallinen panos riippumatta siitä, millä kielellä sivustosi toimii. Kun sinulla on VPS tai omistettu palvelimen isäntätili, voit vapaasti käyttää valitsemasi kehityskieltä.

He tukevat Linux-isäntäjärjestelmäänsä seuraavia kieliä: MySQL; Tietokanta, jolla on PHPMyadmin-yhteys; CGI; Nopea CGI; PHP 5; Ruby on Rails; Perl; Python ja SSI

He tukevat Windows-isäntäjärjestelmäänsä seuraavia kieliä: ASP, ASP Net 2.0, ASP Net 3.5; ASP Net 4.0; ASP Net 4.5; PHP, Python ja SSI.

Voinko HostGatorin avulla ylläpitää yksittäisiä kuvia tai gallerioita sivustollani?

HostGator on helppo käyttää isäntätiliäsi kuvien ja kuvagallerioiden esittämiseen verkkosivustollasi. Sinulla on pääsy useisiin erilaisiin kuvagalleriasovelluksiin tilin ohjauspaneelin osassa olevan HostGator QuickInstall -ohjelmisto-ohjelman kautta. Kaikilla HostGatorin jaetuilla suunnitelmatileillä on myös rajaton kuvan tallennustila.

Kuinka HostGator varmuuskopioi verkkosivustoni?

HostGator tarjoaa automaattisen varmuuskopiointiohjelman jaetuille, jälleenmyyjille ja VPS-isäntätileille, jotka ovat alle 20 Gt ja joissa on 100 000 inodia. Varmuuskopiointi tapahtuu kerran viikossa. Ne eivät tarjoa automaattista varmuuskopiointiohjelmaa erillisille palvelintilille. Sinulla on kuitenkin käytettävissä oleva vaihtoehto luoda oma varmuuskopiointisuunnitelmasi tämän tyyppiselle hosting-tilille.

Kuinka monta sähköpostiosoitetta saan HostGator-tilillä? Onko näitä sähköpostiosoitteita varten levytilavaatimus??

Jos sinulla on jaettu hosting-suunnitelma, saat rajoittamattoman määrän sähköpostiosoitteita. Sinulla on myös rajoittamaton levytila ​​käytettävissä näiden tilien ylläpitämiseen. Jos sinulla on VPS tai erillinen palvelimen isännöintisuunnitelma, saat myös rajattomasti sähköpostiosoitteita. Levytilarajoitus vastaa kuitenkin tarkkaa hosting-suunnitelmasi erityistä levytilarajoitusta.

Miksi sain HostGatorilta ilmoituksen siitä, että verkkosivustoni käyttää väärin palvelinresursseja? Mihin toimiin minun on ryhdyttävä tämän ongelman ratkaisemiseksi?

Saamasi ilmoitus osoittaa tilanteen, jossa tietty verkkosivustosi käyttää enemmän kuin sen osuus HostGatorin jaetuista palvelinresursseista. Tämä voi olla turhauttavaa, koska sinulle ei ilmoiteta, kun aloitat lähestyä rajaa, vasta kun olet jo ylittänyt rajan. Paras tapa toimia on tarkistaa HostGator-rajavaatimukset verkkosivustosi avainalueille, mukaan lukien tilirajoitukset, suorittimen resurssien käyttö ja sähköpostiosoitteiden ylläpitorajoitukset. Kaikki nämä tiedot ovat helposti saatavissa HostGator-tukiportaalissa.

Seuraava tapa toimia on selvittää ongelma ja löytää tapa vähentää palvelinresurssien määrää, joka Web-sivustosi tarvitsee toimiakseen kunnolla. HostGator-asiakaspalvelu auttaa mielellään ongelman tunnistamisessa ja auttaa sinua ratkaisemaan ongelman ja poistamaan tilisi jäädyttämisestä.

Miksi vasta rekisteröitynyt verkkotunnukseni ei vielä toimi? Onko olemassa lisätoimia, jotka minun on ensin suoritettava, ennen kuin se toimii verkkosivustoni kanssa?

Jos ostat verkkotunnuksesi yhdessä HostGator-palvelimen isäntätilin kanssa, näiden kohteiden linkittäminen voi viedä muutaman minuutin. Sinun on odotettava DNS-leviämistä, ennen kuin nimi näkyy isäntätililläsi. DNS-levitysprosessi voi kestää 24-48 tuntia aloittaaksesi asianmukaisen toiminnan.

Jos verkkotunnuksesi ja HostGator-palvelimen isäntätili ovat erillisiä ostoja, sinun on varmistettava, että verkkotunnus liittyy oikein isäntätilin pakettiin. Tarkista WHOIS-hakemistossa olevat verkkotunnuksesi asetukset nähdäksesi kuinka verkkotunnuksesi määritykset on määritetty. Haluat varmistaa, että nimipalvelimet osoittavat uuteen HostGator-palvelimen isäntätiliin. Heidän asiakaspalvelutiiminsä voi auttaa sinua tarvittaessa ratkaisemaan tämän ongelman.

Haluan määrittää jälleenmyyjätilin DNS-asetukset. Mikä on yksityinen nimipalvelin?

Yksityinen nimipalvelin on versio tavallisesta DNS-palvelimesta, jota useimmat verkkosivustot vaativat toimiakseen oikein. Jälleenmyyjätilisi yksityinen nimipalvelin osoittaa tiettyyn verkkotunnuksen isäntänimeen, joka ei liity HostGator-palvelintileihin. Asiakas saa käyttää vain yksityistä nimipalvelinta HostGator VPS-, jälleenmyyjä- tai erillisellä palvelintilillä. Sitä ei ole saatavana HostGator-hautomoihin, vauva- tai yrityspalvelintileihin.

Mikä HostGator-suunnitelma on paras tietylle verkkosivustolleni?

HostGator tarjoaa neljä päätyyppiä palvelinten isäntätileille. Näitä vaihtoehtoja ovat: jaettu isäntä, jälleenmyyjän isäntä, VPS-isäntä ja omistettu palvelin. Jokaisella on omat edut ja haitat. Sinun on vain päätettävä, mitkä ominaisuudet ovat tärkeimmät verkkosivustosi ylläpitokokemukselle, ja valittava ylläpitovaihtoehto, joka parhaiten vastaa näitä tarpeita.

Tässä on lyhyt kuvaus hosting-tilisi vaihtoehdoista.

 • Yhteiset: Sinulla voi olla useampi kuin yksi toimiva verkkosivusto kerrallaan. Voit toimia kunkin verkkosivuston ylläpitäjänä, kun HostGator on käytettävissä tarvittaessa apuna.
 • jälleenmyyjä: Toimit isäntäyrityksenä sallimalla muiden isännöidä verkkosivustoaan isännöintitililtäsi. Olet vastuussa heidän toimistaan ​​ja tilin käsittelystä.
 • VPS: Sinulla on pääsy enemmän ohjelmistojen asennukseen tällä isäntätilillä. Se on päivitys jaetusta tai jälleenmyyjän isäntätilistä.
 • omistettu: Sinulla on ilmainen valikoima verkkosivustosi toimintaan, sisältämiin tietoihin ja kenelle on pääsy tilille. Se on suosittu suurille yrityksille, jotka tarvitsevat verkkosivustojen ylläpitoa.

HostGator-asiakaspalvelun edustajat voivat auttaa sinua selvittämään, mikä hosting-tili vastaa parhaiten sitä, mitä tarvitset verkkosivustollesi.

Millainen käyttöaikatakuu HostGatorilla on?

HostGatorilla on käyttöaikatakuu 99,9%, mikä tarkoittaa 8,76 tunnin seisokkeja vuodessa. Lisää HostGator.com-sivustosta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map