Hosting24 arvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Hosting24 arvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Hosting24 arvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Kuinka hyvä on Hosting24-hosting?

Jos budjettisi on budjetti, tämä on todennäköisesti yksi parhaista isännöintipalveluntarjoajista, jota voit pyytää. Hosting24 keskittyy enemmän alhaisemman hinnan tarjoamiseen kuin laadukkaan tuotteen tarjoaminen.


Hosting24 arvostelut 2.6 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (1 äänestys) Hyödyt

 1. Rajoittamaton kaistaleveys ja levytila ​​jaetulle isännöintisuunnitelmalle
 2. Erinomainen hinnoittelumalli
 3. Ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti
 4. Paljon 12 suunnitelmaa, joista valita
 5. Erinomainen käyttöaika

Haittoja

 1. Rajoitetut tukivaihtoehdot
 2. Tarjoa vain yksi käyttöjärjestelmä
 3. Heidän ammattisuunnittelupalvelut puuttuvat

Support2Speed2.5Features2.5Value2.5Transparency3.5

Virallinen hosting24-hosting-arvostelu

Hosting24 on vuonna 2007 perustettu web-hosting-palvelujen tarjoaja. He kilpailevat periaatteesta, että jos hinnat ovat alhaiset, he saavat enemmän asiakkaita. Vähän pisteeseen, se on totta. Saat kuitenkin mitä maksat, kun kyse on tästä isännöintipalveluntarjoajasta.

Hosting24-hosting-palvelun parhaat ominaisuudet

Jos budjettisi on budjetti, tämä on todennäköisesti yksi parhaista isännöintipalveluntarjoajista, jota voit pyytää. Vaikka saat mitä maksat, tietyillä alueilla saat enemmän kuin mitä maksat – kuten rajaton kaistanleveys ja levytila.

Rajoittamaton kaistaleveys ja levytila ​​jaetulle isännöintisuunnitelmalle

On aina mukavaa nähdä Web-palveluntarjoaja tarjoavan rajoittamatonta kaistaleveyttä ja levytilaa. Vaikka se on melko yleinen, se ei ole vakio. Muut web-palveluntarjoajat veloittavat sinulta käyttämäsi kaistanleveyden ja levytilan perusteella. Ainakaan sinulla ei koskaan ole käyttäjiä, jotka valittavat ylittävän kuukausittaisen kaistanleveutesi. Kun siirryt VPS-isännöintiin, ne asettavat korkit sekä kaistanleveydelle että levytilalle. He tarjoavat kuitenkin anteliaita määriä.

Erinomainen hinnoittelumalli

Jaetulle isännöinnille, jonka hinta alkaa 3,99 dollaria, saat varmasti rahasi arvoisen. Alkaen rajoittamattoman kaistanleveyden ja levytilan ominaisuutena, on aina mukavaa nähdä, etteivät ne ohita muita ominaisuuksia vain siksi, että maksat vähemmän. Tähän sisältyy viikoittaiset varmuuskopiot, 99,9 prosentin käyttöaikatakuu ja yli 50 mallia, joista valita, kun rakennat verkkosivustoasi.

Ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti

Jokaisessa heidän suunnitelmassaan on ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti ja ilmainen uusiminen niin kauan kuin asiakas on asiakas. Tämä on premium-ominaisuus, jota monet web-palveluntarjoajat eivät tarjoa.

Paljon 12 suunnitelmaa, joista valita

Host24 on 12 valitsemasi hosting-suunnitelma, joista kahdeksan on VPS-hosting-suunnitelmia. Kaikissa niistä ei ole rajoittamatonta levytilaa tai kaistanleveyttä. Itse asiassa kaikilla heidän VPS-hosting-suunnitelmillaan on rajoituksia. Koska nämä rajoitukset ovat valtavia, on kuitenkin kyseenalaista, että kohtaat ongelmia. Itse asiassa ero kahdeksan eri VPS-isännöintisuunnitelman välillä on levytilan ja kaistanleveyden määrä. Alkaen suunnitelmasta nro 1, saat 10 Gt kaistanleveyttä ja 1 Tt levytilaa. Jokaisella seuraavalla suunnitelmalla saat vielä 10 gigatavua kaistanleveyttä yhdellä teratavulla levytilaa – aina 80 Gt: n kaistalevelle ja 8 Tt levytilaa. Se on enemmän kuin tarpeeksi monille ihmisille.

Erinomainen käyttöaika

Heillä ei ole vain 99,9 prosentin käyttöaikatakuu, vaan ne toimittavat. Monet käyttäjät ilmoittavat itse seuranneensa tätä metriikkaa ja saaden selville, että se on totta.

Hyvät hosting-ehdot

Vaikkakin melko vakio, on hienoa nähdä, että heidän isännöintiehdot ovat kuukausittain. He eivät yritä laittaa sopimustasi eivätkä yritä saada sinut maksamaan kokonaisen vuoden etukäteen. Ei ehkä ole yleistä löytää web-palveluntarjoaja, joka ei tee tätä, mutta he ovat siellä.

Haittapuolia Hosting24 Hosting

Hosting24 keskittyy enemmän alhaisemman hinnan tarjoamiseen kuin laadukkaan tuotteen tarjoaminen. Tässä on mitä löysimme.

Rajoitetut tukivaihtoehdot

Hosting24: llä on live chat-järjestelmä, jota on mukava nähdä, mutta sähköpostin ja lippujärjestelmän lisäksi heillä ei ole paljon muuta. He eivät tarjoa puhelintukea, mutta hauska asia on, että he tarjoavat tukea faksin kautta. En voi kuvitella, että heidän faksitukijärjestelmänsä juuttuu käytöstä.

Valitse vain yksi käyttöjärjestelmä

Hosting24 tarjoaa vain yhden käyttöjärjestelmän. Ne tarjoavat Linuxia, eivätkä vain minkä tahansa makuisen Linuxin – ne tarjoavat CentOS: n. Vaikka se ei olekaan kamala valinta, toivon, että olisi nähnyt valinnan Windowsin ja Linuxin välillä. Valitettavasti Hosting24 ei tarjoa tätä.

Heidän ammattisuunnittelupalvelut puuttuvat

Hosting24: n tarjoamista ammattimaisista suunnittelupalveluista puuttuu vakavasti. He antavat sinulle mallin, jonka voit täyttää. Kun olet valmis, lähetä valmis malli ammattimaiselle verkkosuunnittelijalle. He tekevät vain ottaa mallin, suunnitella verkkosivustosi ja siirtää sitä reaaliaikaisesti. He eivät kysy sinulta, oletko hyvin suunnittelussa tai miten saatat tuntea siitä. He vain ottavat mallisi nimellisarvoon, antavat verkkosivustollesi noin kahden tunnin työarvon ja siirtävät sen sitten reaaliaikaisesti. Tuskin kutsuisin sitä “ammattilaiseksi”.

Bottom Line

Hosting 24 tarjoaa luotettavan verkkopalvelun. Niistä puuttuu kuitenkin muilla aloilla. Mahdollisuuden valita tarjousjärjestelmäsi tulee olla vakio. Rajoittamattoman levytilan ja kaistanleveyden tulisi olla vakiona kaikkien suunnitelmien kanssa. Ennen kaikkea heidän tulisi tarjota puhelintukea. Niiden puutteista huolimatta, jos aloitat upouuden verkkosivuston ja voisit käyttää Hosting24: n tarjoamia budjettiystävällisiä vaihtoehtoja, ne ovat ehdottomasti syytä tutkia.  

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Nopea tuki
 • Kohtuulliset hinnat
 • Tonnia ominaisuuksia

Käy virallisella verkkosivustolla

5 suosituinta majoittajaa

 • SiteGround arvostelut
 • WP Engine arvostelut
 • A2-hosting-arvostelut (vanha)
 • Bluehost arvostelu
 • GoDaddy: n hallinnoimat WordPress-arvostelut
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector