HostMonster arvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

HostMonster arvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

HostMonster arvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Contents

Mikä on HostMonster-hosting?

HostMonster on vuonna 1996 perustettu amerikkalainen web-hosting-yritys, joka toimii Endurance International -konsernin alaisuudessa.


Kuinka hyvä on HostMonster-hosting?

Kuten liian monet muutkin EIG: n omistamat hosting-yritykset, HostMonster ei pysty pysymään nopeuden, käytettävyyden ja asiakaspalvelun standardien kanssa. Vaikka heidän tietoturvapakettinsa ja yksinkertainen, konservatiivinen tuotemerkkinsä voivat houkutella monia, niiden suorituskyky useimmilla palvelualueilla on jatkuvasti huono.

Katso virallinen sivusto HostMonster arvostelut 2.3 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (4 äänet) Hyödyt

 1. Ilmainen verkkotunnus jopa vuodeksi
 2. Rajoittamaton verkkotunnukset, aliverkkotunnukset ja kaistanleveys
 3. Kiinteät turvaominaisuudet

Haittoja

 1. Ei kuukausittaista hinnoittelua
 2. Keskimääräistä alhaisempi nopeudella ja käyttöajalla
 3. Huono asiakaspalvelun maine
 4. Ei ilmaisia ​​takaosia
 5. Paljon myyntiä

Support2Speed2Features3Value2.5Transparency2

Virallinen HostMonster-hosting-arvostelu.

Huolimatta heidän asemastaan ​​alan ammattilaisveteraaneina, HostMonster on valitettavasti jälleen yksi tapaus vähentyneestä palvelusta ja epäonnistumisista innovaatioiden seurauksena EIG: n yritysoston myötä. Kuten sisaryritykset iPage ja FatCow, HostMonster jää vakavasti puutteellisiksi kaikissa laadun isäntäyrityksen tärkeimmissä markkereissa. Nimittäin: Nopeus, käyttöaika ja asiakastuki. Lisää hämmentävä hinnoittelurakenne, myyntimäärät ja tietoisen myyntipisteen puuttuminen, ja meidän on sanottava, että emme suosittele HostMonsteria.

HostMonster Hosting -sovelluksen parhaat ominaisuudet

Vaikka ehdotamme HostMonsterin välittämistä, on syytä mainita niiden ominaisuudet, jotka ovat saattaneet johtaa sinut harkitsemaan heitä ensisijaisesti. Ensinnäkin heidän brändäyksensä on yksinkertainen ja konservatiivinen, mikä saattaa houkutella niitä, jotka ovat hiukan hämmästyneitä uusimpien teknologiayritysten ja erittäin teknisen kielen suhteen. Lisäksi rajoittamaton kaistaleveys ja verkkotunnukset ovat mukava hankaluus! Mutta mikä tärkeintä, he tarjoavat erittäin kattavan tietoturvapaketin, josta jopa meille vaikutti. Tässä on kauha

Ilmainen verkkosivustojen rakentaja

Vaikka WordPress on yleensä isännöintiyritysten standardi, ja käytettävissä on runsaasti resursseja, joiden avulla jopa vähitenkin taitava käyttäjä saa mallin käyttöön ja käyntiin, joillekin on lohduttavaa, että näet mitä näet, minkä saat verkkosivujen rakentajalle. HostMonster käyttää Weeblyä, joka on erittäin intuitiivinen ja hyvin arvostettu teollisuudessa. Muista vain, että jos yritys painottaa voimakkaasti ilmaisen verkkosivustojen rakentajan tarjoamista, heidän kohdeväestönsä eivät yleensä ole teknikkojoukkoja. Sinun ei tarvitse olla verkkosivujen suunnittelija ladataksesi WordPress-mallin, mikä voi olla jopa helpompaa kuin verkkosivustosi vetäminen ja pudottaminen Weeblyn kautta. Tämä ei ole huono asia, mutta se puhuu määrällisesti tietämyksestä, joka suurimmalla osalla heidän asiakkaistaan ​​on heidän palveluun liittyessään.

Ilmainen verkkotunnus jopa vuodeksi.

Hyvä prosenttiosuus isäntäyrityksiä tarjoaa tämän kaupan, joten HostMonster ei ole mitenkään syrjäinen. Kuitenkin tämä on hieno perk!

Rajoittamaton kaistanleveys, verkkotunnukset, aliverkkotunnukset, sähköpostit ja tallennustila

Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, eikö? Tämä on ehdottomasti hyvä juttu, jos aiot isännöidä paljon pieniä, yksinkertaisia ​​verkkosivustoja. Mutta on tärkeätä pitää mielessä, että kun isäntäyritykset sanovat “rajoittamaton” perustiedot jaetusta isännöintisuunnitelmasta, se ei tarkoita, että voisit ladata ääretöntä tietoa ääretön verkkosivustoille. Useammin kuin ei, ja myös HostMonsterin tapauksessa he asettavat korkin kaikille tiedoille, he eivät vain mainosta sitä. Lisäksi sivustosi voi ladata tietoja vain niin nopeasti kuin pystyy kommunikoimaan palvelimen kanssa. Loppujen lopuksi laitteiston laatu on se, mikä todella määrää, kuinka ”rajaton” isännöintisuunnitelmasi on. Jos olet kiinnostunut todella rajoittamattomasta isännöinnistä, suosittelemme katsomaan DreamHostia.

Mukana kattava turvallisuus

Alue, jolla HostMonster on kilpailun edellä, on heidän tarjoamiensa turvallisuustaso heidän perussuunnitelmissaan. Jaettuun isännöintiin kuuluvat SSL-sertifikaatit, hot link -suojaus, SSH-käyttö, Spam Assassin ja paljon muuta. Nämä palvelut korjaavat suurimman osan web-isännöinnin haavoittuvuuksista ja luovat vankan suojan sivustollesi.

HostMonster-isännöinnin alaosat.

Jos HostMonster vetoaa sinuun jostakin edellä mainituista syistä, suosittelemme lukemaan heidän kanssaan kohtaamansa ongelmat. Vaikka täydellistä hosting-yritystä ei ole, ja päätöksenteon tulisi aina olla perustuttava yksilöllisiin tarpeisiisi, on olemassa joitain redflageja, joiden tulisi olla kaupan purkajia missä tahansa yrityksessä. Valitettavasti HostMonster ei täytä perustason vaatimuksiamme monilla alueilla.

Pricy Entry-Level Options & Ei kuukausittaista hinnoittelua

HostMonsterin lähtötason hinnoittelu on suunnilleen alan standardia, mutta tämä on tarkoitettu vain alkuperäiseen ilmoittautumiseen. Valmistaudu nähdäksesi hinnat kertovan, jos päätät pysyä heidän kanssaan alkuperäisen lähtötason hinnoittelun päättymisen jälkeen. Lisäksi ne eivät tarjoa kuukausittaisia ​​hinnoitteluja. Jos haluat saada mainostetun kuukausittaisen hinnan, sinun on maksettava 3 vuotta ylläpidosta. Tämä on valtava sitoutuminen palveluun, jota sinulla ei ole edes ollut mahdollisuutta kokeilla vielä. Ja tavanomainen 30 päivän rahat takaisin -takuu ei ole läheskään tarpeeksi pitkä, jotta voidaan päättää, sopiiko sinulle niin pitkä sopimus.

Keskimääräisen nopeuden ja käyttöajan alapuolella

Nopeus ja käyttöaika ovat todennäköisesti kaksi suurinta indikaattoria siitä, kuinka hyvä hosting-yritys on. Loppujen lopuksi heidän tehtävänsä on isännöidä verkkosivustoasi. Jos he eivät pysty ylläpitämään sitä ja ajamaan tai työskentelemään käyttäjien odottamalla nopeudella, mistä oikein maksat heille? Valitettavasti HostMonster ei vain pysty toimittamaan tällä alueella. Vaikka heillä ei ole huonointa kokemusta, mitä olemme nähneet, he ovat johdonmukaisesti alan standardien alapuolella molemmilla alueilla. Jos web-hosting-yritysten keskiarvot ovat 99,94% käyttöaikaa ja 700 ms sivun latausaikoina, HostMonster jää molemmista merkkeistä 99,91% käyttöaikaan ja noin 880 ms sivujen latausaikoihin. Jos nämä tekijät ovat sinulle todella tärkeitä (minkä niiden pitäisi olla), katso vilpittömästi A2 Hosting -yritystä, joka on alan johtava nopeuden ja käyttöaika. Toinen yritys, joka suhtautuu näihin juttuihin vakavasti, on JaguarPC, joka palauttaa sinulle 10-kertaisen hinnan jokaisesta sivustosi kokemuksen seisokitunnista..

Hämmentäviä ominaisuuksien selityksiä & upsells

HostMonster-verkkosivusto tekee huonon työn selittää tarkalleen, mitä heidän jaetussa isäntäpaketissa sisältyy. Tämä on jälleen yksi osoitus siitä, että ne kohdistuvat asiakkaisiin ilman paljon teknistä tietoa. Tämä johtaa todella hämmentävään kassalle, jossa saatat joutua maksamaan ylimääräistä ominaisuuksista, joiden uskot sisältyneen. Alkuperäinen ominaisuussivu saattaa johtaa siihen, että uskot saavasi ilmaisia ​​sivustojen varmuuskopioita (melko tyypillisiä teollisuudelle), mutta tarkistaessasi huomaat, että tämä maksaa ylimääräistä 3 dollaria kuukaudessa.

Alhainen asiakaspalvelu

Vaikka voit odottaa, että HostMonster-asiakaspalvelu vastaa kysymyksiisi kohtuullisessa ajassa (noin 10 minuuttia yhteyden muodostamiseen pikaviestin kautta, ja vasta 2-3 minuuttia vastausten välillä), älä odota tietoisinta apua. Tavallisia vianetsintävinkkejä tarjotaan usein, vaikka kysymyksesi olisi paljon tarkempi. Lisäksi nopea Google-haku tuottaa joukon turhautuneita asiakaspalvelutarinoita. Tämä on taipumus olla malli EIG: n omistamissa yrityksissä, mikä saa meidät spekuloimaan, että yritysoston jälkeiset prioriteetit eivät yleensä sisällä investointeja asiakastukeen.

Bottom Line

Emme suosittele HostMonsteria, ellei vain siitä syystä, että niiden hinnat ovat keskimääräistä korkeammat, mutta niiden suorituskyky on keskimääräistä alempi. Heidän yksi lunastusominaisuus on kattava tietoturva osana heidän perustasoa jaettua hosting-palvelua. Kuitenkin monissa tapauksissa maksaa vähän ylimääräistä kuukaudessa ylimääräisestä tietoturvasuunnitelmasta verkkosivustollesi toisen web-hosting-yrityksen kanssa, mikä maksaa saman ja johtaa parempaan asiakaskokemukseen.

Näytä lisää ominaisuuksia

HostMonsterin kysymykset ja vastaukset

Mitä sinun on tiedettävä ennen tilaamista

HostMonster on ollut suosittu vaihtoehto monille henkilöille, jotka etsivät edullisia web-hosting-palveluita. Osana useita yritysryhmiä – ensin isäntäyritysten kolmiona, sitten osana suurempaa yritystä – se on ollut yksi vähemmän tunnetuista vaihtoehdoista. Olemme vastanneet suosituimpiin kysymyksiin, joita ihmisillä on HostMonsterista, joten voit tehdä parhaan päätöksen, kun etsit hosting-yritystä.

Milloin HostMonster käynnistyi?

HostMonster käynnistettiin vuonna 1996, ja se sijaitsee Provossa, Utahissa. HostMonster, Bluehost ja FastDomain olivat samassa perheessä, jota johtaa toimitusjohtaja Matt Heaton. Hän päivitti asiakkaita säännöllisesti henkilökohtaisessa blogissaan yritysten ja niiden palveluiden kehityksestä..

Yritykset osti EIG, voimalaitoksen isännöintiryhmittymä, jolla on nyt katolla yli 40 erilaista hosting-yritystä. Kuten monet heistä, Endurance International Group -konsernin omistus on muuttanut käsitystä HostMonsterista teollisuudessa.

Heaton kirjoitti vuonna 2011 blogin, jossa hän myös erosi julkisesti toimitusjohtajana ja siirtyi ohjat Dan Handylle, joka toimi vuodesta 2011 vuoteen 2015. James Grierson on HostMonsterin nykyinen toimitusjohtaja ja tuo laajan kokemuksen pöytään ensimmäisen avoimen lähdekoodin tuotteiden online-sovelluskaupan SimpleScripts perustaja ja rakentaja.

Mikä on HostMonsterin väite kuuluisuudesta?

HostMonsterin verkkosivuston mukaan yritys on omistautunut luotettavuudelle sen perustamisesta lähtien 20 vuotta sitten. He ovat erikoistuneet laadukkaaseen asiakaspalveluun ja asiakkaiden tarpeita vastaavien korkealaatuisten pakettien tarjoamiseen alhaisilla hinnoilla.

He ovat perustaneet suunnitelmansa yksinkertaiseen pakettiin, jota voidaan päivittää lisäetujen ja ominaisuuksien saamiseksi. Yhtiö tarjoaa turvallisia varmuuskopioita sekä luotettavia nopeuksia ja käyttöaikaa. Ne tarjoavat uusien suunnitelmiensa avulla välitöntä varustamista virtuaalisille yksityisille palvelimille ja omistettu isännöinti, useita tietoturvasovelluksia ja -vaihtoehtoja sekä ilmaisia ​​verkkotunnuksia.

Heidän verkkosivustonsa hyödyntää seuraavia etuja asiakkaille:

 • Korkein asiakaspalvelu
 • Saatavilla johtava ominaisuusjoukko
 • Laadukkaat laitteet
 • Suojatut varmuuskopiot
 • Maksimi taattu käyttöaika
 • Erittäin toimivat hallintavälineet
 • Vakaat ja rehelliset liiketoimintatavat
Kun puhutaan käyttöajasta, kuinka HostMonsterin käyttöaika on?

Yrityksen mukaan he tarjoavat maksimaalisen taatun käyttöajan, mutta heidän käyttöajansa tai takuunsa ei sisällä mitään ehtoa, jos sivustosi ei täytä heidän ilmoittamansa käyttöaikaprosenttia.

Nyt tämä olisi hienoa, jos he saisivat upeita arvosteluja käyttöaikaansa varten. Toimialastandardi on 99,94 prosenttia käyttöaikaa, mikä tarkoittaa, että kuukauden 99,94 prosenttia verkkosivustosi on aktiivinen, käynnissä ja käynnissä. Jotkut Web-koneet takaavat käyttöajan 99,9 prosenttia. Seisokit tällä tasolla ovat noin 43 minuuttia kuukaudessa. Monet tämän takuun mukaisista verkkoisäntäkoneista tulevat tosiaankin huomattavalla 99,99 prosentilla – alle 4,3 minuuttia jokaisen seisokkikuukauden aikana. HostMonster ei kuitenkaan ole yksi heistä. Heidän yhden vuoden keskimääräinen hölynpöly on 99,91 prosenttia, ja he ylittivät teollisuuden vain hieman yli puolessa vuodessa.

Toiset ovat kuitenkin havainneet hiukan suuremman johdonmukaisuuden, mutta yhden kuukauden testauskauden aikana.

Mitä HostMonster tarkoittaa, kun he sanovat “rajoittamaton”?

Ehtojensa ja käytäntöjensä mukaan HostMonster ei aseta mielivaltaisia ​​rajoja resursseille, joita yksittäiset asiakkaat voivat käyttää. Tämä tarkoittaa, että he antavat sinulle kaiken varaston, MySQL-tiedostot, tiedostonsiirron, verkkotunnuksen isännöinnin ja kaistanleveyden, niin paljon kuin he pystyvät, jotta verkkosivustollesi voidaan antaa virta. Sivustollesi tämä tarkoittaa, että niin kauan kuin noudatat heidän sääntöjäsi, et näe negatiivisia vaikutuksia tai Web-sivuston nopeutta. On kuitenkin tärkeää olla tietoinen resurssien käytöstä, etenkin nopean kasvun aikana, koska koko järjestelmään saattaa liittyä haittavaikutuksia.

On kuitenkin joitain huomattavia kynnysarvoja; yli 200 000 tiedostoa, yli 1 000 tietokantataulua ja yli 2 Gt MySQL: tä tai PostgreSQL: ää tietokannassa voi aiheuttaa negatiivisen ja hitaamman palvelimen suorituskyvyn, ja sinua voidaan pyytää vähentämään näitä lukuja.

Tarjoaako HostMonster säännöllisiä varmuuskopioita?

Vaikka he puhuvat turvallisista varmuuskopioistaan, HostMonsterin ehtojen mukaan he tekevät toisinaan varmuuskopioita, mutta heillä ei ole velvollisuutta tehdä niin. He toteavat myös, että heillä ei ole vastuuta tiedostojen vaurioista tai menetyksistä ja että he eivät edes yritä varmuuskopioida tilejä, jotka ylittävät 50 000 tiedostoa tai 30 Gt tallennustilaa.

Kuinka HostMonsterin asiakaspalvelu on?

Yhtiö edistää korkeinta asiakaspalvelua, mutta jälleen kerran, tämä on toinen alue, jolla arvostelut ovat laajalti erilaisia. Prosenttiosuus asiakkaista nauttii yrityksen palvelusta ja vastausajasta. Heillä on ollut erinomaiset keskustelut hyödyllisten palvelun edustajien kanssa, jotka todella välittävät yleisestä kokemuksestaan. Paljon suuremmalla joukolla on kuitenkin vähemmän tähtien asioita sanottavaa yrityksen palvelusta.

Asiakkaat ilmoittavat, että heidän sivustonsa suljettiin ilman erillistä ilmoitusta, että sivustot olivat puolitoimivat ja että yritys ei pysty tukemaan sovelluksia, jotka he itse sisällyttävät isäntäpaketteihinsa..

Heillä on tilejä sekä Facebookissa että Twitterissä, vaikka molemmat ovat hiukan vanhentuneita. Facebookin viimeisin viesti oli vuonna 2014, ja viimeinen twiitti oli ainoa vuonna 2016, julkaistu syyskuussa.

He eivät tarjoa varmuuskopioita, mutta entä sivustosi tietoturva ja suojaus?

Jotkut tutkimukset osoittavat, että jopa 41 prosenttia WordPress-hakkereista johtuvat tilanteista heidän isäntäyrityksensä kanssa. HostMonster on ryhtynyt toimiin tilanteen korjaamiseksi tarjoamalla asiakkaille erilaisia ​​suojausominaisuuksia, sovelluksia ja laajennuksia.

Ne tarjoavat SSH-pääsyn, SSL-tuen, Hotlink Protectionin ja Spam Assassin -sovelluksen. Ne tarjoavat SiteLock-varmennuksen online-liiketoimintatapahtumiisi. Lisäksi omistetut suunnitelmat tarjoavat RAID 1 -peilallisen tallennustilan, joka lisää ylimääräisen suojan tietoillesi ja tilitiedoillesi.

Kun HostMonster puhuu käytettävissä olevasta johtavasta ominaisuusjoukosta, mitä ne tarkoittavat?

HostMonster tarjoaa pakettien hinnasta uskomattoman pitkän luettelon eduista ja ominaisuuksista asiakkailleen. Niihin sisältyy WordPressin nopea asennus, vaikka jotkut asiakkaat ovat löytäneet ongelmia joidenkin WordPress-laajennusten asentamisessa. HostMonster tekee Mojo Marketplacen yhteyden helpoksi, joten voit myös valita erilaisesta sisällönhallintajärjestelmästä, kuten Drupal tai Joomla.

 • Voit käyttää Weebly Sitebuilder -sovelluksen rajoitettua, ilmaista versiota saadaksesi sivustosi valmiiksi.
 • CloudFlare on integroitu heidän suunnitelmiinsa. Käänteinen välityspalvelin antaa sinulle paremman suojan DDOS- ja raa’an voiman hyökkäyksiltä sekä palomuurin. Sovelluksella on myös laaja välimuistitoiminto, joka antaa sivustollesi paremman latausnopeuden.
 • HostMonsterillä on runsaasti verkkokaupan ominaisuuksia saadaksesi sivustosi toimimaan, mukaan lukien Agora, Cube Cart ja Zen Cart ostoskori, ilmaiset tuotetut sertifikaatit ja salasanalla suojatut hakemistot.

Lisäksi ne sisältävät vakio-ominaisuudet, kuten FTP-lähetys, sähköposti, suoratoisto ja todellinen video- ja audio-tuki sekä laaja luettelo skripteistä. Suunnitelmiin sisältyy myös Google AdWords- ja Bing-mainoshyvityksiä.

Kun HostMonster puhuu laadukkaista laitteista, mitä ne tarkoittavat?

Jaetut tilit isännöidään kaksois-quad-suorittimien suorituskykyisillä palvelimilla, joissa on UPS-virransäästö ja dieselgeneraattorit varmuuskopiointiin. Ne tarjoavat Linux-käyttöjärjestelmän mukautetulla Apache-verkkopalvelimella. Ne tarjoavat myös ympärivuorokautisen verkonvalvonnan ja useita 10 Gt: n Ethernet-yhteyksiä.

Yrityksen datakeskus sijaitsee Provossa, Utahissa, ja ne tarjoavat uusimmat versiot MySQL: stä, CGI: stä, Perlistä, PHP: stä, Ruby on Railsista ja Pythonista. Se on sidottu uusimpaan SONET-järjestelmään, joka käyttää lasersignaaleja kuituoptisten linjojen välityksellä.

Mitkä ovat erittäin toimivat työkalut hallintoon?

HostMonster ajaa cPanel-ohjauspaneelia. Iho näyttää hiukan erilaiselta, mutta se, että ne tarjoavat tämän järjestelmänvalvojille, on loistava vaihtoehto, koska kuka tahansa, joka haluaa vaihtaa isännät, voi tehdä niin helposti. cPanel on ohjauspaneelien alan standardi. Koska se on niin yleistä, useimmat hosting-yritykset sisällyttävät ilmaisen sivustonsiirron paneeleja käyttäville sivustoille.

Niiden avulla potentiaaliset asiakkaat voivat tarkistaa parannuksensa cPaneliin nähdäkseen mitä he ajattelevat oikein verkkosivustollaan.

Entä jos en pidä HostMonsterista?

Useimmat hosting-yritykset tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun, ja HostMonster ei eroa toisistaan. Jotkut tarjoavat paljon pidempiä takuita, jotka vaihtelevat 45-97 päivästä, joten vaikka HostMonster ei ole paras, se on varmasti paketin keskellä. Heidän ehdoissaan luetellaan melko harvat palauttamattomat maksut, mutta nämä ovat usein yhteydessä palveluihin, jotka maksetaan kolmansien osapuolten sovelluksista ja lisäosista. Niin kauan kuin peruutat kolmen ensimmäisen päivän aikana, saat takaisin kaikki rahasi paitsi palauttamattomat maksut ja ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti, jonka hinta on 15,99 dollaria per nimi.

Milloin tahansa kolmen päivän kuluttua saat takaisin maksusi paitsi palauttamattomat maksut, verkkotunnuksen hinta 15,99 dollaria per nimi ja Postinista tai erityisestä IP: stä maksetut maksut. 30 päivän kuluttua myös peruutukset eivät sisällä palautusta ja palautusmaksuja.

Peruutuspyynnöt on tehtävä puhelimitse tai online-chatissa.

Mitä HostMonster sisältää jaettuihin, vakiosuunnitelmiin?

Kaikki kolme jaettua suunnitelmaa sisältävät mittaamattoman kaistanleveyden, normaalin suorituskyvyn ja yhden mukana olevan verkkotunnuksen.

 • Perussisältö (4,95 dollaria / kuukausi, yleensä 9,49 dollaria / kuukausi): Asiakkaat saavat yhden verkkosivuston, 50 Gt verkkosivustoa ja viisi sähköpostitiliä. Jokainen tili saa 100 Mt / tili. Saat yhden mukana olevan verkkotunnuksen, viisi varattua verkkotunnusta ja 25 aliverkkotunnusta.
 • Plus hosting (6,95 dollaria / kuukausi, yleensä 12,49 dollaria / kuukausi): Saat 10 eb-sivustoa, joissa on 150 Gt tilaa. Jokainen tili sisältää yhden mukana olevan verkkotunnuksen, 20 varattua verkkotunnusta ja 50 aliverkkotunnusta. Tilit saavat 100 sähköpostitiliä, 500 Mt / tili. Näihin suunnitelmiin sisältyy myös 150 dollaria markkinointitarjouksia, 24 dollaria vuodessa ekstrat ja yksi SpamExperts-tili.
 • Pääministeri (6,95 dollaria / kuukausi; yleensä 14,99 dollaria / kuukausi): Tämä jaettu suunnitelma on todella rajaton, eikä sillä ole rajoituksia verkkosivustoille, varattuihin verkkotunnuksiin, aliverkkotunnuksiin, sähköpostitileihin ja sähköpostien varastointiin. Verkkosivustotilaa ja mittakaavaa on mittaamaton. Tili sisältää yhden mukana olevan verkkotunnuksen. Prime sisältää 200 dollaria markkinointitarjouksia, 80 dollaria vuosittain ekstreissä, yhden SpamExpertin, yhden verkkotunnuksen yksityisyyden ja SiteBackup Pro.

On tärkeätä huomata, että alhaiset hinnat ovat vain ensimmäiselle toimikaudelle ja että hinnat saattavat nousta huomattavasti uusimisen yhteydessä, kuten jotkut asiakkaat ovat ilmoittaneet..

Kuinka HostMonsterin VPS-isäntä on?

Pikatoimituksen lisäksi VPS-hosting sisältää hallittuja palveluita ja taattuja resursseja. Kaikissa niissä on ilmainen verkkotunnus ja niissä on CentOS 6.5 (64-bittinen).

 • Vakio (14,99 dollaria / kuukausi, yleensä 29,99 dollaria / kuukausi): saat kaksoisydimen, 2 Gt RAM-muistia, 30 Gt, 1 TB / kuukausi ja yksi IP.
 • Parannettu (29,99 dollaria / kk, yleensä 59,99 dollaria / kk): Saat kaksoisydimen, 4 Gt RAM-muistia, 60 Gt, 2 TB / kk ja kaksi IP: tä.
 • Palkkio (44,99 dollaria / kuukausi, yleensä 89,99 dollaria / kuukausi): Suunnitelma sisältää kolminkertaisen ytimen, 6 Gt RAM-muistia, 120 Gt ja 3 TB / kuukausi, kahdella IP: llä.
 • Lopullinen (59,99 dollaria / kuukausi, yleensä 119,99 dollaria / kuukausi): Lopullinen suunnitelma on neliydinsuunnitelma, jossa on 8 Gt RAM-muistia, 240 Gt ja 4 TB / kuukausi. Tämä sisältää myös kaksi IP: tä.

Sinulla on täysi pääkäyttäjän käyttöoikeus, mahdollisuus hallita useampaa kuin yhtä tiliä cPanel-isäntältäsi, ja Cloud-tekniikkaa, kuten OpenStack ja KVM.

Entä omistettu isäntä HostMonsterin kautta?

Dedikoiduilla suunnitelmilla on rahat takaisin -takuu milloin tahansa, ja niiden avulla voit lisätä SAN-tallennustilaa tarvittaessa. Ne tarjoavat yksilöllisiä tukilinjoja omistautuneille palvelinasiakkaille, pääkäyttäjien pääsyä ja parannettua välimuistia. Ne kaikki sisältävät myös ilmaisen verkkotunnuksen ja CentOS 6.4 (64-bittinen)

 • Vakio (149,99 dollaria / kuukausi): kaksoisytiminen 2,3 GHz: n Intel Xeon -prosessori 3 Mt: n välimuistilla, 4 Gt RAM-muistilla ja 500 Gt: lla (RAID 1). Niitä on 5 TB / kuukausi ja kolme IP: tä.
 • Parannettu (199,99 dollaria / kuukausi): neliytiminen 2,5 GHz: n Intel Xeon -prosessori 8 Mt: n välimuistilla, 8 Gt RAM-muistilla, 1000 Gt (RAID 1) ja 10 TB / kk, neljällä IP: llä.
 • Ensiluokkainen (249,99 dollaria / kuukausi): neliytiminen 3,3 GHz: n Intel Xeon -prosessori, 8 Mt välimuisti, 16 Gt RAM-muistia, 1000 Gt (RAID 1), 15 Tb / kk ja viisi IP: tä.
Voinko maksaa kuukausittain?

HostMonster on yksi monista isäntäyrityksistä, jotka eivät tarjoa kuukausimaksuja, ja tarjoaa alhaisimmat mahdolliset hinnat, kun rekisteröidyt pitkiä sopimuksia. Valinnat sisältävät 12, 24 ja 36 kuukauden suunnitelmat.

Lisää HostMonster.com

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Nopea tuki
 • Kohtuulliset hinnat
 • Tonnia ominaisuuksia

Käy virallisella verkkosivustolla

5 suosituinta majoittajaa

 • SiteGround arvostelut
 • WP Engine arvostelut
 • A2-hosting-arvostelut (vanha)
 • Bluehost arvostelu
 • GoDaddy: n hallinnoimat WordPress-arvostelut
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector