HostPapa-arvostelut – Onko HostPapa-hosting sopiva sivustoosi?

HostPapa-arvostelut – Onko HostPapa-hosting sopiva sivustoosi?

HostPapa-arvostelut – Onko HostPapa-hosting sopiva sivustoosi?

Contents

Mikä on HostPapa?

HostPapa on kanadalainen verkkosivusto, joka perustettiin vuonna 2009. HostPapa on yksi markkinoiden halvimmista ympäristöystävällisistä verkkosivustoista, joka tuottaa palvelimilleen, tietokeskuksiin ja toimistoihin 100% uusiutuvaa energiaa. Jaetun isännöintisuunnitelman lisäksi ne tarjoavat myös VPS- ja jälleenmyyjäpalveluita.


Kuinka hyvä HostPapa-hosting on?

Ympäristöystävälliselle isäntäyritykselle HostPapa on erittäin edullinen ja tarjoaa kaiken, mitä aloittelevat verkkovastaavat voivat tarvita. HostPapa on ihanteellinen ympäristöä ajattelevalle asiakkaalle, joka haluaa luoda yksinkertaisen verkkosivuston eikä odota paljon liikennettä tai sähköpostiominaisuuksia. Mutta joukko piilotettuja maksuja ja rajoituksia voi olla turhauttavaa kaikille verkkovastaaville, jotka suunnittelevat olevansa enemmän käytössään verkkosivuillaan. Vaikka HostPapa-hinnoittelu ei tarjoa päivitettyjä suunnitelmia, jotka saattavat tehdä työtä, se ei ole halpaa, ja perussuunnitelma jättää paljon toivomisen varaa.

Katso virallisen sivuston HostPapa-arvostelut 2.9 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (3 äänet) Hyödyt

 1. 99,99% Uptime-takuu
 2. Yksi saatavissa olevista halvimmista vihreistä majoituksista
 3. Rajoittamaton verkkotunnukset
 4. Tuki englanniksi, ranskaksi ja espanjaksi
 5. Ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti yhden vuoden tilauksella

Haittoja

 1. Kallis peruutusmaksut
 2. Hidas palvelin
 3. 24/7 -tuki ei ole todella 24/7
 4. Vakavat sähköpostin rajoitukset
 5. Ei skaalattavia hosting-suunnitelmia

Support2.5Speed3Features3Value3.5Transparency2.5

Virallinen HostPapa-arvostelu

HostPapa on pakattu kansainvälisesti ajattelevaan ja ympäristöystävälliseen retoriikkaan, joka on kiistatta houkutteleva monille asiakkaille. Ja ne kattavat kaikki perusasiat rajattomasti kaistanleveyttä, käyttöaikatakuita ja tukea useilla kielillä käynnistykseen. Mutta HostPapa puuttuu vakavasti skaalautuvuudesta, kun kyse on heidän jaetusta isännöintisuunnitelmasta. Useat tärkeät ominaisuudet ja näkökohdat puuttuvat perussuunnitelmasta tai niihin pääsee vain maksamalla piilotetut maksut. Lue edelleen päättääksesi, ovatko heidän palvelut sinulle sopivia.

HostPapa Hosting -palvelun parhaat ominaisuudet

Vihdoinkin! Vihreä webhost, joka on todella edullinen! Jos haluat mielenrauhaa yksinkertaisen verkkosivusi hiilijalanjäljestä, HostPapa-hinnoittelu tekee niistä helpon valinnan. HostPapan perustasuunnitelma maksaa vain 6 dollaria / kk, missä kilpailija GreenGeeks maksaa 10 dollaria. Muut yritykset, kuten A2 Hosting ja Dreamhost, osallistuvat hiilidioksidin korvausohjelmiin, mutta HostPapa on täysin vihreä erittäin edulliseen hintaan.

100% tuotettu uusiutuvien energialähteiden avulla

Viime aikoina useammat hosting-yritykset ovat alkaneet keskustella pyrkimyksistään edistää ympäristöystävällisempää palvelua joko antamalla työntekijöilleen mahdollisuus työskennellä kotoa tai myymällä erityisiä suunnitelmia vihreälle hosting-palvelulle. HostPapa on kuitenkin ainoa tiedossa oleva hosting-yritys, joka todella integroi kestävyyden heidän yritystoimintaansa. Kaikkien työntekijöiden kannettavista tietokoneista palvelimiin, joissa sivustoasi ylläpidetään, kaikki käytetään 100% uusiutuvia energialähteitä. Lisäksi kaikilla heidän asiakkaillaan on mahdollisuus näyttää vihreän voimansa merkit sivustoillaan. Nämä pyrkimykset ovat kiitettäviä olla varmoja, ja tekevät niistä ilmeisen sopivan kaikille verkkosivustoille, joilla on ympäristöä säästävä.

Uptime-takuu

HostPapa tarjoaa 99,99 prosentin käyttöaikatakuun, ja useimmat Hostpapa-arvostelut viittaavat siihen, että tämä on enemmän tai vähemmän totta käytännössä. Heillä ei kuitenkaan näytä olevan todellista prosessia, jolla korvataan käyttäjille, kun käyttöaika laskee alle taatun verokannan. Saatat joutua soittamaan asiakaspalveluun pyytääksesi palautusta, jos käyttöaikatasosi laskee alle takuun.

Rajoittamaton verkkotunnukset & kaistanleveys

Jokaisessa HostPapan tarjoamassa jaetussa isännöintisuunnitelmassa on rajaton kaistanleveys, joka on hieno lisäbonus, joka antaa sinulle mielenrauhan, jos verkkosivustosi menee koskaan virukselliseksi. Halvin suunnitelma tarjoaa vain 2 verkkotunnusta (silti parempi kuin monet budjettiisäntäkoneet), mutta niiden päivitetyt suunnitelmat tarjoavat rajoittamattomia verkkotunnuksia. Lisäksi saat täysin ilmaisen verkkotunnuksen yhden vuoden tilauksella heidän palveluihinsa. Tämä on hieno osto, joka yksinkertaistaa verkkosivustosi luomista ja käyttöä.

HostPapa WebMail sisältää vankan roskapostisuojauksen

Perusteellisin HostPapa-suunnitelma sisältää 100 sähköpostiosoitetta ja päivitetyt suunnitelmat sisältävät rajoittamattoman. Tämä on enemmän tai vähemmän standardi webhosteissa, mutta HostPapa tekee hienoa työtä sähköpostiturvaominaisuuksilla, jotka sisältyvät jopa perussuunnitelmaan. Jotkut isojen kilpailijoiden kilpailijat jäävät vakavasti tältä osin huomiotta (Tarkastelemme sinua, HostGator!).

HostPapa-tuki useilla kielillä

HostPapa tarjoaa asiakastukea englanniksi, ranskaksi ja espanjaksi. Heidän verkkosivut voidaan myös kääntää kokonaan espanjaksi. Ehkä tämä ei kiinnosta sinua, jos kaikki henkilöstösi puhuu sujuvasti englantia, mutta tämä ominaisuus voi olla valtava siunaus jokaiselle yritykselle, jolla on kansainvälinen läsnäolo.

skaalautuva VPS & Jälleenmyyjäsuunnitelman vaihtoehdot

Ihmisille, jotka haluavat päivittää verkkosivustoaan ja kasvattaa liiketoimintaansa, HostPapa tarjoaa kolme, skaalautuvaa Linux- ja Windows-pohjaista VPS-suunnitelmaa. Ne tarjoavat myös viisi erityyppistä jälleenmyyjätilivaihtoehtoa. Jokainen suunnitelma sallii rajoittamattoman verkkotunnuksen, MySQL-tietokannat, 3 IP-osoitetta ja joustavan hinnoittelun riippuen tarvitsemastasi levytilasta.

HostPapa-isännöinnin alaosat

HostPapa-hinnoittelu saattaa olla hyvä tällaisen vihreän palvelun kannalta, mutta kun verraat niiden hintoja muiden isännöintipalveluntarjoajien tarjoamiin ominaisuuksiin, ne jäävät monilta alueilta puutteellisiksi. Lisäksi verkkovastaavien tulisi varoa piilotettuja maksuja.

Kallis peruutusmaksut

HostPapa tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tähän liittyy kuitenkin piilotettuja maksuja heidän käyttöehtojensa mukaisesti. Näyttää siltä, ​​että ne hyötyvät ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnistä, jos peruutat – se maksaa sinulle 24,95 dollaria verkkotunnuksen rekisteröinnistä plus 19,95 dollarin kertaluonteinen perustamismaksu. Tämä tarkoittaa, että jos maksat kaksi vuotta etukäteen, joka maksaa 118 dollaria, menetät yli 40 dollaria heti batista.

HostPapa-tuki ei ole totta ympäri vuorokauden

HostPapa mainostaa, että sillä on 24/7-tuki, mutta se ei ole täysin totta. Tuki on arkipäivinä 24 tuntia, mutta viikonloppuisin asiakaspalvelun edustajat ovat käytettävissä vain klo 18–18 EST. Lisäksi on joskus odotettu yli 10 minuuttia vastausta heidän live-chat-tuensa kautta. Tämän vastausajan kanssa olemme saattaneet myös juuri lähettää sähköpostia.

HostPapa WordPress -integraatio – Ei hallittua WordPressiä

HostPapa integroituu WordPressin, Joomlan ja suosittujen sisältöhallintajärjestelmien kanssa. He eivät kuitenkaan tarjoa hallittuja WordPress-suunnitelmia. Tämä on jotain pidettävä mielessä, jos aiot skaalata.

Perussuunnitelman vakavat sähköpostin rajoitukset

Toki 100 sähköpostiosoitetta voi olla paljon pienyritykselle, mutta se näyttää tyhjältä numerolta, kun todellinen sähköpostipalvelimen kapasiteetti on niin pieni. Asiakkaat ovat ilmoittaneet saavuttavan postilaatikkorajansa lähettämisen jälkeen vain 300 sähköpostia päivässä. Tällaisella matalalla korkilla voit suudella kaikkia suunnitelmia vankasta postituslistaan ​​hyvästi. Saatat olla, että yritykselläsi voi olla 100 sähköpostiosoitetta, mutta työntekijöidesi tulee rajoittaa heidän viestintänsä kolmeen sähköpostiin päivässä. Näiden rajoitusten välttämiseksi joudut maksamaan päivitetystä suunnitelmasta. Noin samalla hinnalla kuukaudessa Site5 tarjoaa todella vahvat sähköpostiominaisuudet, jotka sopivat täydellisesti postituslistojen hallintaan.

Bottom Line

HostPapa näyttää pinnan pinnalta houkuttelevalta isäntäyrityksenä. Heillä on A + -luokitus BBB: llä, he ottavat yritysvastuun vakavasti ja heillä on yleisesti makaamaton maine. Suosittelemme HostPapaa koko sydämestämme ympäristöystävällisille asiakkaille, jotka aikovat luoda yksinkertaisen sivun, joka ei vie paljon hallintaa. Mutta jos etsit entistä vankempia ominaisuuksia, on paljon muita isäntiä, jotka voivat tarjota enemmän halvemmalla.

Näytä lisää ominaisuuksia

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Nopea tuki
 • Kohtuulliset hinnat
 • Tonnia ominaisuuksia

Käy virallisella verkkosivustolla

5 suosituinta majoittajaa

 • SiteGround arvostelut
 • WP Engine arvostelut
 • A2-hosting-arvostelut (vanha)
 • Bluehost arvostelu
 • GoDaddy: n hallinnoimat WordPress-arvostelut

HostPapa-hosting-UKK

Mikä on HostPapan rahat takaisin -takuu?

Voit peruuttaa tilauksesi HostPapan avulla 30 päivän sisällä ostoksestasi. Joitakin maksuja ja verkkotunnusten rekisteröintejä ei ehkä palauteta käytännön vuoksi. Jos et kirjoita ilmoitusta, jonka haluat peruuttaa, et voi saada hyvitystä ostoksistasi.

Millainen asiakastukiprosessi on HostPapassa?

HostPapa tarjoaa live-chat-vaihtoehdon asiakastuelle, joka on tyypillisesti nopein tapa tavoittaa joku. Voit myös lähettää sähköpostia tai puhelun auttaaksesi sinua kaikissa verkkosivustosi ongelmissa. Kun sijoitat lipun, näet missä olet jonossa. Voit laittaa lipun ja voit nähdä, milloin numerosi ilmestyy verkkosivuston kautta. HostPapa tarjoaa tukea ranskaksi, englanniksi ja espanjaksi. Vaikka ne tarjoavat 24/7-tukea, vastausajat ovat yleensä pidempiaikaisia ​​loma-aikoina.

Toimiiko HostPapa matkapuhelimella?

HostPapa tarjoaa sovelluksen iOS- ja Android-laitteille. Sovelluksen käytön aikana sinun ei tarvitse kirjautua sisään verkkosivuston kautta. Laitteiden näkymää on hieman lyhennetty tavallisesta verkkosivustosta, ja sinun on kirjauduttava sisään verkkosivustoon, jos tarvitset valikoivia palveluita. Muuten sinun pitäisi pystyä käyttämään sovellusta perustoimintoihin tien päällä.

Missä HostPapa-palvelimet sijaitsevat?

HostPapan pääkonttori on Torontossa, Kanadassa. Heillä on huipputasoinen omaisuuden suojeleminen ja erinomainen kyberturvallisuus jokaiselle asiakkaalle.

Mitä tuotteita HostPapa tarjoaa?

HostPapalla on isännöintisuunnitelmat sekä yksityisille että yrityksille. Ne tarjoavat erilaisia ​​tuotteita ja palveluita, mukaan lukien: web-isäntä, jälleenmyyjien isännöinti, mobiilisivustopalvelut, Google Appsin isännöinti ja rakentajat, Site Lock -turvallisuus ja -sertifiointi, CloudFlare ja sähköpostimarkkinointiratkaisut. Voit räätälöidä palvelusi tarpeitasi varten, jotta verkkosivustoasi voidaan käyttää tehokkaasti.

Kuinka voin uusia verkkotunnukseni?

Verkkotunnuksesi uusimiseksi sinun on kirjauduttava sisään HostPapa-tiliisi. Voit valita ”Verkkotunnukset” -vaihtoehdon valikosta ja valita sitten ne, jotka haluat uusia. Valitse sitten ”Renewal Options” -välilehti, jossa voit napsauttaa “Renew Now” ja sitten lähettää. Se vie sivulle, jolla voit vahvistaa valintasi ja käsitellä sitten maksusi.

Kadotanko verkkotunnukseni, jos en uusi?

Jos verkkotunnuksesi vanhenee ennen kuin sinulla on mahdollisuus uusia, sinulla on joitain vaihtoehtoja. Sinulla on viiden päivän ikkuna, jolla voit uusia verkkotunnustasi viimeisen käyttöpäivän jälkeen, minkä jälkeen kaikki ilmoitukset keskeytetään. Jos et uusitse verkkotunnustasi, se vanhenee, ja sen katsotaan hylätyn. Sinulla on vähintään 31 päivää vanhenemisesta yrittää saada se takaisin hallussapitojaksolta, mutta sen voi ostaa kolmas osapuoli, jolla menetät oikeudet verkkotunnukseen. Jos sitä ei kuitenkaan ole ostettu 44 päivän kuluttua, se tulee 30 päivän lunastusaikajaksoon, jolloin voit ostaa verkkotunnuksen uudelleen. Tätä reittiä on kalliimpaa käydä, mutta verkkotunnus on mahdollista saada takaisin, jos et uusitse sitä.

Mitä tarkoittaa, jos verkkotunnukseni on "lunastus"?

Lunastusaika voi kestää 30 päivää alkuperäisen uusinta-ajan jälkeen. Voit hakea verkkotunnusta, ja se sisältää 70 dollarin maksun ja normaalin uusimismaksun. Koska verkkotunnuksen takaisin yrittäminen on kalliimpaa, se on parempi uudistaa ennen sen voimassaolon päättymistä. Voit asettaa automaattisen uusimisen varmistaaksesi, että et koskaan menetä maksua.

Onko verkkotunnuksessani automaattinen uusiminen?

Kyllä, tämä on turvaominaisuus, joka tulee oletusasetuksena jokaisessa verkkotunnuksen ostossa. Jos et halua automaattista uusimistoimintoa verkkotunnuksessasi, sinun on vaihdettava se manuaalisesti. Se estää verkkotunnuksia vanhenemasta vahingossa, joten et menetä verkkosivustoasi. 15 päivää ennen verkkotunnuksen voimassaolon päättymistä automaattisen uusimisen laskutukset antavat linkitettyihin tietoihin.

12. Voinko lisätä CPU: ta, RAM-muistia tai tallennustilaa WordPress-tiliini

Voit tehdä tämän HostPapa-ohjauspaneelin Lisäosat-välilehden Lisää resurssit -linkin kautta. Joistakin tuotteista on lisäkustannuksia, jotka sinun on harkittava. Jos joudut alentamaan tasoa, voit myös mennä tällä reitillä, varsinkin jos maksat tuotteista, joita et käytä.

Mitä OHWM tarkoittaa?

OHWM on lyhenne sanoista WordPress Optimized Hosting. Se on hallinnoitu WordPress-isännöintipalvelu HostPapan kautta. Se on ihanteellinen WordPress-kokemuksen optimointiin ja tarjoaa nopeita ja turvallisia tuotteita. Se on erinomainen tapa käyttää WordPressiä missä tahansa blogialustassa.

Mikä on ManageWP?

ManageWP on HostPapan käyttämä ohjelma, jonka avulla käyttäjä voi käyttää useita WordPress-sivustoja. Voit käyttää ohjelmaa Ohjauspaneelista tai ManageWP-sivustolta. On paljon työkaluja ja ominaisuuksia, jotka parantavat kokemusta WordPressistä ja tuovat lisää liikennettä sivustoosi.

Jos verkkosivustoni sammuu, siirretäänkö tilini toiseen palvelimeen?

Jos palvelin ei ole käytössä, HostPapa pyrkii saamaan palvelimen takaisin varmuuskopioon ja toimimaan niin pian kuin mahdollista. On harvinaista, että palvelimet menevät alas, ja sivustosi siirtäminen toiselle palvelimelle vie tosiasiallisesti kauemmin kuin jos sinun olisi vain odotettava meitä palauttamaan palvelin. Lisäksi jos palvelinta ylläpidetään, meidän on mahdotonta päästä sivustoosi siirtämään se toiseen palvelimeen. Vaikka HostPapa pahoittelee haittoja, sivuston siirtäminen toiselle palvelimelle ei olisi helppoa tai nopeampaa ajoissa..

Milloin päivitykset ovat yleensä ajoitettuja?

Kun päivitys on ajoitettu, HostPapa lähettää ilmoitukset sähköpostitse jokaiselle asiakkaalle. Päivän aikana voi esiintyä hätätilanteita, jotka sulkevat palvelimet. HostPapa toimii nopeasti ja tehokkaasti palvelimien kunnollisen ylläpidon varmistamiseksi. HostPapa ottaa huomioon potentiaalisen liikenteen määrän varmistaakseen, että se ei estä minkään verkkosivuston kuluttajien enimmäismäärää.

Mikä on uudelleenrakennettu puu?

Uusintapuu on jaettu verkkoisäntäpalvelin, joka sisältää miljoonia erilaisia ​​tiedostoja. Kun jaettuun palvelimeen on paljon liikennettä, sivustolle voi tapahtua vioittumista. Uudelleenrakennettu puu- tai tiedostojärjestelmätarkistus korjaa vioittumisen, ja prosessi voi kestää missä tahansa yhdestä neljään tuntia. Tietyissä tapauksissa järjestelmä voi kestää jopa kahdeksan.

Lisää HostPapa.com-sivustosta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector