Hostwinds arvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Kuinka hyvä on Hostwinds-hosting?


Katso viralliset sivuston isäntätuulien arvostelut 2.4 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (9 äänet) Hyödyt

 1. Tarjoa erinomaisia ​​hintoja
 2. Tarjoa upeita ominaisuuksia
 3. Tarjoa hosting-vaihtoehtoja kaikilla tasoilla
 4. 60 päivän rahat takaisin -takuu
 5. Yhdysvalloissa toimiva isännöinti & Tuki

Haittoja

 1. Hallitun WordPress-isännöinnin puute
 2. Rajoitettu määrä omistettuja palvelinsuunnitelmia
 3. Palvelusehdot eivät olleet kovin selkeitä

Support2.5Speed2.5Features2.5Value2.5Transparency2

Virallinen hostwinds-hosting-arvostelu

Hostwinds on yhdysvaltalainen hosting-yritys, joka näyttää olevan vähäisempi kuin muut. Joidenkin huonojen omenoiden lisäksi, jotka lähettävät muutamia huonoja valituksia Hostwindsin isännöinnistä, heillä on paljon hyviä asioita, mikä tekee niistä vahvan alan toimijan..

Hostwinds-palvelun parhaat ominaisuudet

Ensinnäkin, puhutaanpa Hostwindien parhaista ominaisuuksista. Nämä olivat parhaita asioita, jotka pidin nautinnollisista Hostwindista.

Erinomaiset hinnat

Hostwinds tarjoaa erinomaiset hinnat. Vuodesta 2016 heidän halvin hosting-suunnitelma alkaa hinnasta 3,50 dollaria kuukaudessa. Se menee sieltä ylöspäin, tarjoamalla yritysmajoitusta ja jälleenmyyntimahdollisuuksia. Heillä on pari ainutlaatuista hosting-suunnitelmaa. Heidän budjetti VPS on 7,50 dollaria kuukaudessa ja heillä on omistettu Minecraft – kuten videopelienkin – isännöintivaihtoehto, jotta pelaajat voivat saada ystäviensä kanssa ja pelata pelejä.

Monia hienoja ominaisuuksia

Laitteiden tekniset tiedot eivät ole läheskään niin huippuluokan kuin voisit olettaa olevan, mutta ne korvaavat sen alhaisemmalla hinnalla. Niiden ominaisuuksista voit odottaa löytävänsä:

 • pika-asetukset
 • vapaa siirtolaisuus
 • rajoittamaton FTP-tili
 • rajoittamaton sähköpostitili
 • rajoittamaton aliverkkotunnuksia
 • rajoittamaton MySQL-tili
 • rajoittamaton kaistaleveys ja levytila

Yhdistä tämä kaikki mahdollisuuteen päivittää laitteisto nopeasti ja helposti, ja sinulla on vankka pelaaja web-palveluntarjoajien alueella.

Ylläpitovaihtoehdot kaikilla tasoilla

Pinnalla näyttää siltä, ​​että Hostwindsillä on laaja valikoima isännöintivaihtoehtoja – ja heillä on, mutta ei niin paljon kuin haluaisimme nähdä. Heillä on jaettu isäntä, VPS-isäntä, omistettu palvelinasetukset ja jopa pilvipalvelinvaihtoehto. Suurimmalla osalla näistä on eri tasot – heillä on jopa budjetti-VPS-vaihtoehto. Ainoa ainutlaatuinen asia on heidän Minecraft-palvelin.

60 päivän rahat takaisin -takuu

Vaikka suurin osa isännöintipalveluntarjoajista on varattu tarjoamaan 30 päivän rahat takaisin -takuu, Hostwinds tarjoaa kiireellisesti 60 päivän rahat takaisin -takuun. Se on kaksinkertainen määrä, jota alan standardi tarjoaa. Ei ole varmaa, onko heidän rahat takaisin -takuu suhteessa vai ei palvelusehdot yhtä selkeitä kuin olisin toivonut heidän olevan. Tämä tarkoittaa sitä, että saat hyvän mahdollisuuden kokea heidän palvelunsa itse tai kahden kuukauden ajan päättää, sopiiko tämä sinulle.

Yhdysvalloissa toimiva isännöinti

Vaikka monet yritykset – jopa isäntäteollisuuden ulkopuolella – ovat kiireisiä ulkoistamaan liiketoimintaansa ulkomailla, Hostwinds on edelleen täysin Yhdysvalloissa toimiva. He eivät isännöi vain palvelimiaan Yhdysvaltojen alueella, heidän tuki on Yhdysvalloissa. Tämä on hyvä uutinen kaikille Yhdysvalloissa sijaitseville, jotka etsivät yhdysvaltalaista majoitusta.

Yhdysvaltoihin perustuva tuki

Kaikki Hostwindien tuki perustuu täällä Yhdysvaltoihin. Heillä on nopea ja tehokas palvelu ympäri vuorokauden ympäri vuoden. Vaikka voit saada heidät puhelimeen, voit lähettää myös tukilipun. Palvelusehtojensa mukaan he vastaavat kaikkiin sähköpostitukilippuihin tunnin sisällä. Kokemuksemme mukaan he vastaavat sähköpostilipuihin 15 minuutissa.

Hostwinds-palvelimen alaosat

Kaikki, mikä kimaltelee, ei ole kultaa, ja se sisältää meidät isäntäteollisuuteen. Tässä ovat Hostwinds-isännöinnin alakohdat.

Hallitun WordPress-isännöinnin puute

Luulet, että kaiken, mitä Hostwinds tarjoaa, tarjoaisi hallittua WordPress-hosting-palvelua. Internetissä on erilaisia ​​tilastoja siitä, kuinka suuri osa Internetistä käyttää WordPressiä, mutta se on merkittävä palat. Se palvelee isäntätuuleja hyvin, jos he tarjoavat tämän.

Rajoitettu määrä omistettuja palvelinsuunnitelmia

Hostwinds tarjoaa useita erityyppisiä hosting-suunnitelmia – jaettua, VPS: ää, omistettua ja Minecraftia. Joillakin näistä on jopa alennusvaihtoehtoja. Ne eivät kuitenkaan tarjoa kovin monia vaihtoehtoja, kun kyse on joistakin näistä suunnitelmista. Heidän omistamassa palvelinsuunnitelmassa on vain yksi vaihtoehto. Heidän VPS-suunnitelmalla on kaksi – tavallinen ja yksi alennus. Jos he aikovat tarjota yhden tyyppisiä suunnitelmia, heillä on varaa tarjota suunnitelman eri tasot – jotain, jota Hostwinds ei tee.

Palvelusehdot eivät olleet kovin selkeitä

Katsoin palvelusehtoja, enkä pitänyt siitä, mitä näin. Joillakin ihmisillä on monia piilotettuja maksuja, joita ei ole määritetty selvästi, kuten palvelinten uudelleenkäynnistykset ja käyttöjärjestelmän uudelleenlataukset. Heistä on monia tapauksia, joissa käytetään avointa kieltä, mikä jättää asiat ilmaan tulkitsemista varten. Tämä voi oikeudellisesti antaa heille mahdollisuuden tehdä mitä haluavat huolimatta siitä, mitä käyttöehdoissa sanotaan.

Bottom Line

Hostwindsillä on paljon tekemistä heille. Ne näyttävät olevan skaalautuvia, niillä on rajoittamaton levytila ​​ja kaista, rajoittamaton sähköposti- ja FTP-tili ja paljon muuta. Internetissä ei ole kovin paljon valituksia siitä, kuinka he harjoittavat liiketoimintaa. On joitakin, mutta niitä näyttää olevan vähän ja kaukana toisistaan. Heillä ei näytä olevan huonoa asiakaspalvelua, mikä oli sama kokemus kuin heillä. Kaiken kaikkiaan Hostwinds näytti olevan vahva pelaaja isännöintipalveluntarjoajana.

Näytä lisää ominaisuuksia

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Nopea tuki
 • Kohtuulliset hinnat
 • Tonnia ominaisuuksia

Käy virallisella verkkosivustolla

5 suosituinta majoittajaa

 • SiteGround arvostelut
 • WP Engine arvostelut
 • A2-hosting-arvostelut (vanha)
 • Bluehost arvostelu
 • GoDaddy: n hallinnoimat WordPress-arvostelut

Lisää Hostwinds.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map