IBM Softlayer -arvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

IBM Softlayer -arvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

IBM Softlayer -arvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Kuinka hyvä on IBM Softlayer Hosting?

IBM Softlayer suunniteltiin suuremmaksi yritystasoiseksi hosting-sivustoksi, ja se on varustettu käsittelemään useiden verkkosivustojen kerrallaan ylläpitämistä. Rakastamme saatavana olevia kolmea erilaista pakettiastetta ja tapa, jolla ne jakavat paketit odotetun suorituskyvyn perusteella.


Katso virallinen sivusto IBM Softlayer arvostelut 3 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (1 äänestys) Hyödyt

 1. Kokopäiväinen tukikeskus
 2. Tarjoaa 3 palvelintyyppiä
 3. 100% Uptime Service

Haittoja

 1. Hinnoittelu verkkosivustolla on epämääräistä
 2. Ei perustarjousta pienyrityksille
 3. Huonon tukikeskuksen arvostelut
 4. Hinnat ovat paljon korkeammat verrattuna muihin hosting-ohjelmistoihin

Tuki2.5Speed3.5Features3.5Value2.5Transparency3 IBM Softlayer-hosting-alusta perustettiin vuonna 2005. Tämä yrityssuuntainen, pilvipohjainen isännöintijärjestelmä, joka on ominaisuusrikas ja joustava ja tarjoaa tuotteistaan ​​monia erilaisia ​​variaatioita räätälöidäkseen sen yrityksen erityistarpeet.

Kenen pitäisi käyttää IBM Softlayer -sovellusta

IBM Softlayer suunniteltiin suuremmaksi yritystasoiseksi hosting-sivustoksi, ja se on varustettu käsittelemään useiden verkkosivustojen kerrallaan ylläpitämistä. Vaikka tämä isäntityyli ei ole ihanteellinen yksittäiselle verkkosivustolle tai bloggaajalle, yritys, jolla on viisi tai kuusi erilaista verkkosivustoa, hyötyisi tästä hosting-mallista.

ominaisuudet

IBM Softlayer -ominaisuusluettelo on käytännössä rajaton. Suurin osa arvosteluista tulee kuitenkin samaan johtopäätökseen: IBM Softlayerin paras ominaisuus on, että se antaa kehittäjille täyden hallinnan verkon kautta. Käyttäjät hallitsevat automaattisesti ethernet-kaapeleita, pistorasian säätimiä ja ohjauspaneelien muutoksia minimaalisesti vuorovaikutuksessa teknisen ryhmän kanssa.

Lisäominaisuuksia, joihin IBM Softlayer tarjoaa, on 100% käyttöaikainen palvelutasosopimus (SLA) ja palveluiden täydellinen hallinta sovellusohjelmointirajapinnan (API) kautta. Lisäksi sinulla on 17 maantieteellistä sijaintia ja kokopäiväinen tukikeskus. Sinulla on aina joku päivystyksessä ja valmis auttamaan, jos jotain tapahtuu.

Mikä palvelintyyppi sopii sinulle?

IBM Softlayer tarjoaa kolme erilaista palvelinvaihtoehtoa: erilliset palvelimet, CloudLayers ja Managed Servers. Etsimäsi palvelimen tyyppi riippuu siitä, mihin tarkoitukseen sinulla on palvelin.

Dedikoidut palvelimet on tarkoitettu niille, jotka haluavat hallita omia palvelimia, etenkin keskisuurten yritysten omistajille aina yritystasolle asti. Omistettu palvelinvaihtoehto on monenlaisia, yksittäisistä prosessoreista aina massiiviseen heksaydimeen saakka, siinä on yhteys palvelimeen palvelimeen, jopa 32 Gt: n DDR3-RAM-muisti (RAM) ja jopa valitsemasi käyttöjärjestelmä.

CloudLayer-palvelin on täydellinen henkilölle, joka haluaa paljon joustavuutta palvelimelle. CloudLayer toimii tunti- tai kuukausittaisella hinnoittelulla ilman sopimuksia, ottaa käyttöön vain viidessä minuutissa ja tunnetaan parhaiten muokattavana olevana suunnitelmana kolmesta. Suunnitelmat vaihtelevat, mutta käytettävissä on jopa 16 ytimen, 64 Gt RAM-muistia ja 250 Gt: n kiintolevy edellyttäen, että Bare Metal -palvelin on valittu.

Ylläpitetyt palvelimet on suunniteltu niille, jotka eivät halua hallita palvelintaan, tästä myös nimi. Ylläpitetyt palvelimet ovat täydellisiä yrityksille, jotka tarvitsevat isännöidä useampaa kuin yhtä verkkosivustoa, mutta eivät halua pysyä palvelinpäivitysten ja seurannan kanssa. Näiden palvelimien käyttöönottoajat ovat alle yhden päivän, ja kuukausittaisia ​​sopimuksia on saatavana. Lisäksi tämä vaihtoehto tarjoaa täysin räätälöityjä palvelinratkaisuja yrityksellesi sekä päivittäisiä varmuuskopioita ja edistyneitä tietoturvatoimenpiteitä.

Plussat

 • Suurin osa arvioijista rakastaa kuinka räätälöitävä kukin suunnitelma voi olla
 • Kaikki palvelimet ovat joustavia ja niissä on erilaisia ​​muokkauksia, jotta voit räätälöidä suunnitelmasi yrityksellesi
 • 17 maantieteellistä sijaintia ympäri maailmaa (olotila)
 • Kokopäiväinen tukikeskus
 • Kolme erilaista suunnitelmaa kattaa kolme erityyppistä palvelinta, jotka kaikki palvelevat eri tarkoituksia
 • Korkea käyttöaika, jota tukee 100% käyttöaika-palvelusopimus (SLA)

Haittoja

 • Verkkosivun hinta on epämääräinen; on vaikea ymmärtää, mistä maksat
 • Jotkut suositut ominaisuudet, joiden odotetaan olevan osa pakettia, maksavat ylimääräisiä
 • Vaikka IBM Softlayer oli aiemmin tunnettu esimerkillisestä asiakaspalvelustaan, tuoreempien arvostelujen mukaan tukikeskus on parhaimmillaan puutteellinen
 • Ei ole olemassa todellisia ”peruspaketteja”, tätä hosting-järjestelmää ei ole suunniteltu pienyritysten omistajille tai yksityishenkilöille
 • Tämän hosting-ohjelmiston hinta on korkea verrattuna muihin hosting-ohjelmistoihin
 • Jotkut käyttäjät kokevat luotujen lippujen hitaamman läpimenoajan (tunnit ilmoitetun 20 minuutin sijasta)

Bottom Line

IBM Softlayer on monipuolinen ominaisuus, ja se on helposti muokattavissa muistista, RAM: iin, käsittelyyn ja käyttöönotonopeuteen. IBM Softlayer tarjoaa jokaiselle jotakin. Rakastamme saatavana olevia kolmea erilaista pakettiastetta ja tapa, jolla ne jakavat paketit odotetun suorituskyvyn perusteella. Lisäksi IBM tarjoaa maailmanlaajuisen päivystystukikeskuksen ja ilmoittaa, että kaikki liput osoitetaan 20 minuutin kuluessa.

Viime aikoina arvioijat ovat kuitenkin kokenut viiveen asiakaspalvelussa; tuki vie usein enemmän kuin yhden päivän ongelman ratkaisemiseen. Toinen yleinen kivunkohta on palvelujen kustannukset – liiketoimintasuunnitelma suunniteltiin ehdottomasti keskisuurille ja suurille vakiintuneille yrityksille.

Kaiken kaikkiaan IBM Softlayer on suosituin valinta keskisuurille ja suurille yrityksille. Tämä isännöintiohjelmisto räätälöi heidän palvelut vastaamaan liiketoiminnan tarpeita nopeuden, aikarajoituksen, tarvittavan muistin ja liitettävyyden perusteella. Se tulee olemaan kallis, mutta se on räätälöity ja hallittavissa.

Katso virallinen sivusto

IBM Softlayer -kysymykset ja -vastaukset

Nykyään kytketyssä maailmassa mikään ei ole tärkeämpää kuin vahva verkosto liiketoiminnan ylläpitämiseksi. Kun entisaikana se tarkoitti infrastruktuurin luomista ja rakentamista, jotta eri toimistot voisivat puhua keskenään, nykyään voit hoitaa kaiken pilvessä. Koska pilvipohjainen verkottuminen on nopeampaa, halvempaa ja vaatii vähemmän ylläpitoa, se on tulevaisuuden aalto, eikä siinä ole merkkejä hidastumisesta.

Koska pilvimahdollisuuksista on nopeasti tulossa normi, yhä useammat yritykset tarjoavat ratkaisuja yrityksille, jotka haluavat nopeuden, liitettävyyden ja turvallisuuden käden ulottuvilla. Yksi tällainen menetelmä on IBM: n SoftLayer-ohjelma, joka voi tarjota sekä isoille että pienille yrityksille kaikki heidän verkkotarpeensa.

Yli täyden vuosikymmenen ajan SoftLayer on pyrkinyt helpottamaan asioita yrityksille, mutta viime aikoina se on muuttumassa yleisemmäksi, kun IBM lisää entistä enemmän ratkaisuja, joita SoftLayer voi tarjota. Sellaisena useammat yritykset etsivät tätä ohjelmaa tarpeidensa mukaan.

Jos olet kiinnostunut SoftLayerista, sinun tulee aina pohtia, onko kyse hyvästä sijoituksesta. Tästä syystä olemme laatineet kattavan luettelon ohjelmistoon liittyvistä kysymyksistä ja vastauksista, jotta voit päättää itse.

Yleisimmät kysymykset IBM SoftLayer -sovelluksesta

Kuinka helppo on asentaa?

SoftLayer on yksi helpoimmista ohjelmista. Jos tarvitset nopeaa ja helppoa pilviverkkoa, voit olla käynnissä muutamassa minuutissa. Jos haluat jotain integroidumpaa, kuten hallittua palvelinta, sinulla voi olla kaikki asennettuna yhden arkipäivän sisällä.

Tätä silmällä pitäen joudut kuitenkin investoimaan enemmän aikaa muihin ohjelmiin ja lisäosiin, jos haluat niitä. Vaikka prosessi ei ole monimutkainen, se voi olla aikaavievämpi riippuen siitä, mitkä järjestelmät haluat lisätä ja kuinka monta. Peruspaketti on erittäin helppo asentaa, mutta muut ohjelmat vievät hetken.

Millaista tukijärjestelmää on saatavana SoftLayerilla?

Yksi parhaimmista asioista, jotka menevät SoftLayerille, on sen korkeatasoinen asiakastuki. Osa siitä, mikä tekee tästä ohjelmasta niin tehokkaan, on, että sinulla on ympäri vuorokauden toimivia palvelun jäseniä ja teknikkoja, jotka voivat ratkaista mahdolliset ongelmasi mahdollisimman pian..

SoftLayer sisältää myös oman tukiohjelman, nimeltään KnowledgeLayer. Tässä järjestelmässä on täysi valikoima työkaluja, joita voit käyttää yksin korjaamaan kaikki ohjelmiston tekniset ongelmat, mikä tarkoittaa, että sinun pitäisi pystyä hoitamaan suurin osa ongelmista talossa. KnowledgeLayerissa on myös foorumi, jossa voit vianmääritys monista mahdollisista ongelmista.

Asiakaspalvelun osalta voit ottaa yhteyttä SoftLayerin tukitiimiin milloin tahansa, 24 tuntia vuorokaudessa. Lippuihin vastataan päivän sisällä, ja puhelinpalvelu vastaa välittömästi hätäapuun. Et ole koskaan kaukana siitä, että tarvitset apua SoftLayerin kanssa.

Onko Softlayer täysin redundantti?

Yksi syy siihen, että pilvipohjaisesta verkottumisesta on tulossa niin suosittua, on, että sinun ei tarvitse huolehtia verkon laskusta. Vanhoilla kuparilankajärjestelmillä modeemi tai palvelin lakkaa toimimasta, se voi pilata koko verkon.

SoftLayerin avulla sinun ei tarvitse koskaan huolehtia verkkoyhteyteen liittyvistä ongelmista, koska siihen on rakennettu täydellinen redundanssi. Itse asiassa ohjelmisto voi taata 100%: n käyttöaikaisen palvelutasosopimuksen, jotta voit toimia yrityksesi rauhassa. Laajan valikoiman läsnäolopisteitä avulla voit pitää yrityksesi vauhdissa koko päivän ilman häiriöitä.

Mitä ominaisuuksia voidaan tehdä ilman teknistä tukea?

Vaikka SoftLayer-tukitiimi on poikkeuksellinen, sinun ei tarvitse joutua soittamaan heille jokaisesta esiin tulevasta ongelmasta. Onneksi ohjelmistoon kuuluu monia automaattisia työkaluja, joiden avulla voit hoitaa talon ongelmat tarvitsematta häiritä teknistä tukea ollenkaan..

SoftLayer-työkalujen avulla voit käynnistää palvelimet uudelleen, ladata käyttöjärjestelmät uudelleen ja huolehtia monista muista KnowledgeLayer-paketin mukana toimitetuista palvelunäkökohdista..

Minkä käyttöjärjestelmän kanssa se toimii?

Toinen suuri syy pilvipohjaisten ratkaisujen hyödyntämiseen on, että niitä voidaan soveltaa monille eri alustoille. Tällä tavoin sinun ei tarvitse olla fyysisesti kytkettynä verkkolinjoihisi puhuaksesi eri toimistoihin, ja jos sinulla on erilaisia ​​käyttöjärjestelmiä, voit silti kommunikoida ilman ongelmia.

SoftLayer ei eroa toisistaan, ja se voidaan asentaa Windows-, Mac- tai Linux-laitteisiin. Voit valita kumman käyttöjärjestelmän sopii sinulle parhaiten, mikä tekee SoftLayeristä monipuolisen, koska se on arvokasta.

Mitkä ovat Uplink-nopeudet? Entä lähtevä liikenne?

Yritystoiminnan ylläpitämisen yhteydessä haluat varmistaa, että sinulla on sekä luotettava että nopea yhteys. Sinun ei tarvitse odottaa ikuisesti odottaaksesi minkäänlaista toimintaa verkossa, minkä vuoksi tarvitset korkeita nousevan siirtotien nopeuksia ja lähtevää liikennettä.

SoftLayerin avulla voit saada jopa 100 Mbit / s nousevan siirtosuunnan nopeuden, mikä on enemmän kuin tarpeeksi liiketoiminnan harjoittamiseen nopeasti ja tehokkaasti. Lähtevän liikenteen osalta ohjelmisto sallii jopa viiden teratavan liikenteen, mikä on riittävä useimmille yrityksille.

Mitä RAMiin tulee, SoftLayer sisältää jopa 32 Gt DDR3-RAM-muistia valitsemastasi paketista riippuen.

Voit päivittää palveluita asennettuna?

Joidenkin yritysten kohdalla saatat tarvita vain peruspaketin eri työntekijöidesi ja toimistojesi synkronointiin. Jos kuitenkin päätät laajentaa yritystäsi, sinun on aina päivitettävä palveluitasi ja ratkaisujasi, mikä tarkoittaa, että haluat lisätä nykyiseen verkkoosi.

SoftLayerin avulla niiden avulla palveluiden lisääminen on helppoa riippumatta siitä, millä tasolla olet. Tämä tarkoittaa, että kun yrityksesi tarvitsee laajentua, samoin pilvipohjainen verkko. Päivitys on erittäin helppoa, sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä asiakastukeen, jotta se tapahtuu.

Onko SoftLayer skaalautuva?

Aivan samalla tavalla kuin haluat päivittää palveluidesi määrää, toinen tärkeä asia on kyky skaalata kaikki tarvittaessa. Nykyään sinulla voi olla vain kaksi toimistoa, jotka täytyy muodostaa, ja huomenna sinulla voi olla tusina. Jos verkostosi ei ole skaalautuva, et voi laajentaa yritystäsi tehokkaasti.

Onneksi SoftLayer ei ole koskaan helpottanut verkkoratkaisujen skaalaamista, mikä tarkoittaa, että riippumatta siitä, kuinka monta pistettä tarvitset, ne voivat tehdä sen toteutumaan. Onko sinulla tusinaa toimistoa tai sata hajallaan ympäri maailmaa, SoftLayer on täysin skaalautuva, kun tarvitset sitä.

Onko sinulla hybridiverkkoa SoftLayerin kanssa?

Verkkoosi vaihtoehtojen tarjoaminen on ensiarvoisen tärkeää saumattoman liiketoiminnan harjoittamiselle. Vaikka pilvijärjestelmät ovat varmasti suositumpia näinä päivinä, joudutaan joskus vielä muodostamaan yhteys tavalliseen kuparilankaverkkoon joihinkin verkkopisteisiin.

SoftLayer antaa sinulle mahdollisuuden olla hybridiverkko integroimalla saumattomasti fyysisiin palvelimiin ja moduuleihin, antaen sinulle täydellisen hallinnan riippumatta siitä, mihin sinun täytyy muodostaa yhteys.

Millaisia ​​pilvipalvelimia on saatavana?

SoftLayerilla sinulla on kolme päävaihtoehtoa pilvipalvelimille. Itse asiassa peruspilviratkaisut tarjotaan yhdellä SoftLayer-divisioonalla, nimeltään CloudLayer. Ohjelma on helppo toteuttaa ja tarjoaa välittömiä ratkaisuja muutamassa minuutissa. Käytettävissä olevat palvelinvaihtoehdot ovat julkisia, yksityisiä ja paljaita metalleja. Tässä on kunkin erittely tallennus- ja lähetysvaihtoehtojen suhteen.

 • Julkiset palvelimet: enintään kahdeksan ydintä, 8 Gt RAM-muistia ja 100 Gt tallennustilaa
 • Yksityiset palvelimet: enintään kahdeksan ydintä, 32 Gt RAM-muistia ja 100 Gt tallennustilaa
 • Paljas metalli: korkeintaan 16 ydintä, 64 Gt RAM-muistia ja 250 Gt tallennustilaa
Onko SoftLayer-palvelussa hallittuja palvelimia saatavana?

Jos haluat, että verkkoasi käsittelee kolmas osapuoli, sinulla on tämä vaihtoehto SoftLayerin kanssa. Tässä tapauksessa sinun ei tarvitse huolehtia järjestelmän hallinnasta tai mahdollisista esiin nousevista ongelmista. Sen sijaan SoftLayerin tekninen tiimi huolehtii kaikista mahdollisista mahdollisista yksityiskohdista ja päivittäisistä hallintaongelmista.

Koska se on integroituneempi kuin tavallinen pilviverkko, hallittujen palvelimien asentaminen voi viedä yhden päivän, ja niiden ylläpito vaatii kuukausittaisen sopimuksen.

Mitä ominaisuuksia hallittujen palvelimien mukana tulee??

Osa syytä hallitun palvelimen käyttöön on, että se vie paljon taakkaa hartioiltasi, jotta voit keskittyä enemmän yrityksen johtamiseen. Pienille yrityksille hallittu palvelin voi olla parempi ratkaisu, vaikka se maksaakin hieman enemmän. Joitakin hallitun palvelimen mukana tulleita korostettuja ominaisuuksia ovat:

 • Täysin muokattavissa olevat ratkaisut
 • Päivittäiset varmuuskopiot
 • Täydellinen ja kattava seuranta
 • Kehittyneet turvatoimet
 • Erilliset rajapinnat julkisille tai yksityisille verkoille
 • Virtuaali omistettu teline
 • EVault varmuuskopio

Kaiken kaikkiaan saamasi lisäominaisuudet ovat enemmän kuin lisäkustannusten arvoisia, ja jos sinulla ei tällä hetkellä ole omaa IT-tiimiä, tämä voi tarjota monia muita vaihtoehtoja, jotka muuten eivät olisi sinulle käytettävissä..

Onko SoftLayer -sovelluksen tekemistä varten tehtävä sopimus??

Toinen fantastinen etu pilvipohjaisten verkkojen käyttämisessä on, että sinun ei tarvitse luottaa yhteen palveluntarjoajaan hoitaaksesi kaiken puolestasi. Tällä tavalla, jos et ole tyytyväinen palveluihisi, voit vaihtaa toiseen palveluntarjoajaan, joka käsittelee asioita tarpeitasi vastaavalla tavalla.

SoftLayerin avulla et ole velvollinen kirjautumaan pitkäaikaisiin sopimuksiin. Vaikka tarjotut palvelut ja ominaisuudet ovat enemmän kuin ansaitsevat monivuotisen sopimuksen, voit yksinkertaisesti kirjautua kuukausittaisiin suunnitelmiin, jolloin voit peruuttaa palvelusi, jos et ole tyytyväinen milloin tahansa..

Mitä tallennusvaihtoehtoja on käytettävissä?

Jotta täysi pilvipohjainen verkottuminen toimisi, sinun on voitava tallentaa tiedostoja ja tietoja pilveen, jotta siihen voidaan päästä eri pisteillä tarvittaessa samanaikaisesti. Sen sijaan, että lähettäisit tietoja joka kerta, kun tarvitset jonkun tarkastelemaan sitä, voit vain lähettää ne pilveen ja saada heidät avaamaan ne etäältä. SoftLayerin avulla sinulla on viisi erilaista tallennusvaihtoehtoa: estotila, tiedostojen tallennus, esineiden varastointi, varmuuskopiointi ja massamuistipalvelimet.

 • Estä tallennustila: Jos joudut tallentamaan suuria tietokokoelmia, haluat pystyä lähettämään ne kaikki kerralla, eikä osina. Tämän tallennusvaihtoehdon avulla voit mukauttaa tarpeitasi ja ladata jopa kaksitoista TB kerrallaan.
 • Tiedoston tallennus: pienemmille tietomäärille, kuten tiedostoille ja kansioille, voit käyttää SoftLayerin integroitua tiedostojen tallennusjärjestelmää. Voit mukauttaa tarvittavan tilan määrän välillä 20 Gt – 12 TB.
 • Objektien tallennus: jos sinulla on paljon satunnaisia ​​tietoja, jotka on järjestettävä ja kerättävä, SoftLayer-ohjelmassa on ohjelma, joka auttaa pitämään kaiken yhdessä ja hyvin pidettyinä. Järjestelmä on myös skaalautuva, joten voit hoitaa valtavia määriä irtonaisia ​​tietoja.
 • Varmuuskopioida: Jotta yritys toimisi, kaikesta on oltava varmuuskopio mahdollisimman paljon. SoftLayerilla sinulla voi olla integroitu varmuuskopiojärjestelmä, joka tallentaa tiedot automaattisesti tai sallii sinun tehdä se manuaalisesti. Mukauta varmuuskopiosi tarpeitasi vastaavaksi. Parasta on, että tiedot on salattu, jotta voit tarvittaessa tallentaa arkaluontoisia tietoja.
 • Tallennuspalvelimet: niille, jotka haluavat integroida omia massamuistilaitteitaan, SoftLayer antaa sinun luoda omien SAN- tai NAS-ratkaisu valitsemiesi palvelimien avulla. Tämä verkko voidaan myös salata turvallisuuden parantamiseksi.
Mitä suojausvaihtoehtoja on käytettävissä?

Aina kun käsittelet pilvipohjaisia ​​verkkoja, turvallisuus on aina kriittinen huolenaihe. Koska saatat mahdollisesti lähettää arkaluontoisia tietoja useiden avoimien pisteiden yli, sinun on varmistettava, että kyseisiä tietoja ei ole mahdollista tarttua tai vioittaa kuljetuksen aikana. Tästä syystä SoftLayerilla on useita suojausvaihtoehtoja yrityksellesi.

 • Turvaohjelmisto: SoftLayerissa on oma suojausjärjestelmä, joka auttaa suojaamaan fyysisiä palvelimiasi ja itse ohjelmaa ulkopuolisilta tunkeilijoilta..
 • palomuurit: paremman tietosuojan takaamiseksi SoftLayer antaa sinun asettaa palomuurit suojaamaan tietojasi sopivaksi katsomallasi tavalla.
 • SSL-sertifiointi: suurimman osan ajasta tarvitaan tietoturvaa tiedonsiirron aikana, ei silloin, kun se on jo tallennettu. Tietojesi suojaamiseksi SoftLayer toimittaa Secure Socket Layer -sertifikaatin, joka varmistaa, että kaikki tiedot liikkuvat turvallisesti verkossa.
 • noudattaminen: uusia uhkia ilmestyy joka päivä, ja sinun on pysyttävä ajan tasalla. SoftLayerilla on tietoturva-asiantuntijoiden ryhmä, joka selvittää nämä uhat ja ottaa käyttöön ratkaisuja niiden suojaamiseksi.

Lisää sivustosta Softlayer.com

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Nopea tuki
 • Kohtuulliset hinnat
 • Tonnia ominaisuuksia

Käy virallisella verkkosivustolla

5 suosituinta majoittajaa

 • SiteGround arvostelut
 • WP Engine arvostelut
 • A2-hosting-arvostelut (vanha)
 • Bluehost arvostelu
 • GoDaddy: n hallinnoimat WordPress-arvostelut
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector