InMotion-arvostelut: Paras WordPressille, VPS: lle, yritykselle? Toukokuu 2020

Contents

Mikä on InMotion-hosting?

InMotion on Los Angeles -yritys, joka on toiminut vuodesta 2001. He isännöivät yli 300 000 verkkotunnusta ympäri maailmaa ja omistavat toisen tietokeskuksen Virginia Beachillä. InMotion-asiakkaat ovat hiukan korkeamman palvelun ratkaisuja, jotka markkinoivat voimakkaasti asiakastukea ja verkkosivujen suunnittelupalveluita. Usein yritykset ovat yritysasiakkaita, jotka käyttävät laajuutta käyttää VPS: ää ja omistettuja palvelinpalveluita. Yhtiö omistaa myös bloggaaja- ja pienemmän biz-centric-isännän nimeltä WebHostingHub.


Kuinka hyviä ovat InMotion-suunnitelmat?

InMotion loistaa neljässä pääluokassa, jota etsimme hyvästä hosting-yrityksestä: asiakaspalvelu, nopeus, tietoturva ja käyttöaika. Ne ovat todella luotettavia, helposti saatavilla ja palauttavat säännölliset varmuuskopiot sivustostasi ilman lisäkustannuksia. Mutta on olemassa muutamia merkittäviä haittapuolia, kuten hidas aktivointiaika ja harhaanjohtavia hinnoittelusuunnitelmia, jotka voisivat riittää ohittamaan ne.

Lisätietoja InMotionHosting.com-sivustosta InMotion arvostelut 3.7 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (0 äänet) Hyödyt

 1. Nopea vauhti & Luotettava käyttöaika
 2. Säännölliset varmuuskopiot & Ilmaiset palautukset
 3. Nopea siirtonopeus
 4. Helppo WordPress & cPanel-integraatio
 5. Huippuluokan tuki

Haittoja

 1. Epämääräiset käyttörajat
 2. Rajoitettu verkkotunnuksen isännöinti
 3. Hidas sivuston aktivointijakso
 4. Sekava hintarakenne

SummaryInMotion on heidän edessään paljon, varsinkin jos olet verkkokauppayritys, joka etsii luotettavuutta verkkoisäntältäsi. Ne toimivat vakaasti nopeudella, käytettävyydellä, tuella ja turvallisuudella. Varo kuitenkin tietorajoituksia ja hinnoittelun avoimuuden puutetta. Ole myös valmis odottamaan sivustosi perustamista. Support4Speed4Features4Value3.5Transparency3

Virallinen InMotion-hosting-katsaus

InMotion on yhdysvaltalainen hosting-yritys, jolla on todella kahden rannikon vetovoima, ja se tarjoaa tietokeskuksia sekä Kaliforniassa että Virginiassa. Vuonna 2001 perustetulla InMotionilla on pitkä maine tarjota yrityskohtaisia ​​isännöintivaihtoehtoja kaiken kokoisille yrityksille, jopa tarjoamalla räätälöitäviä ja räätälöityjä suunnitelmia suuremmille yritystileille.

InMotion Hosting -sovelluksen parhaat ominaisuudet

InMotionilla on vaatimaton lähtöhinta ja paljon ominaisuuksia, jotka kilpailevat muiden kalliimpien jaettujen isännöintipalvelujen kanssa, ja sen avulla yritys tarjoaa asiakkailleen paljon edullisia ja tehokkaita web-hosting-palveluita. Tässä on joitain syitä, joita suosittelemme heille:

SSD-tiedonsiirto

Yleensä suuri osa teknologiamaailmasta siirtyy vanhempien kiintolevyjen solid-state-kiintolevyihin, ja InMotion on ottanut käyttöön täydellisen SSD-ominaisuuden tietojen isännöintiin. Sivustojensa väitteiden mukaan SSD-isäntä tarjoaa jopa 20-kertaisen siirtonopeuden tavallisen kiintolevyn isännöinnin yhteydessä. Ja vaikka on melkein mahdotonta suorittaa erillistä testiä, joka vertailee näitä kahta, koska InMotion ei tarjoa mitään kiintolevyjen datan isännöintiä viitteeksi, on turvallista sanoa, että SSD-tekniikka on nopeampaa ja on tiedon tallennuksen tulevaisuus melkein jokainen kenttä.

Helppo WordPress-integraatio

Monille pienyritysten omistajille, jotka haluavat rakentaa täysin toimivan verkkosivuston halvalla, WordPress toimii loistavana alustana, jolla on monipuoliset toiminnot ja lähes rajaton verkkosivujen suunnittelupotentiaali. InMotion palvelee WordPress-käyttäjiä erityisesti sisällyttämällä yhden napsautuksen asennustoiminnon saadaksesi WordPress-sivustosi nopeasti ja helposti heidän palvelimilleen. InMotion-sivuston helpon asennuksen lisäksi sivustolla on myös valtava määrä WordPress-oppaita, joiden avulla yritysomistajat, joilla ei ole suurta verkkosivujen suunnittelukokemusta, saavat kaiken irti käyttöjärjestelmästä. Heidän asiakaspalvelun edustajat tuntevat myös WordPressin hyvät ja hyvät puolet, joten he voivat jopa auttaa sinua kaikissa mahdollisissa ongelmissa, jotka eivät liity nimenomaan isännöintiin. Tämä vie meidät seuraavaan kohtaan.

InMotion-asiakaspalvelu on erittäin luotettava

InMotion korostaa asiakas- ja teknisen tuen esiintymistä verkkosivustollaan väittäen, että jokaisella heidän tukihenkilöstään on keskimäärin 4 vuoden kokemus web-hosting-teollisuudesta. Jokaisella heidän johtajistaan ​​on myös keskimäärin 10 vuoden kokemus web-hosting-palvelusta, mikä tarkoittaa, että kun valitset apua, sinun pitäisi saada joku, joka tietää mitä he tekevät linjan toisessa päässä. Lisäksi InMotion tarjoaa tiukat sisäiset koulutusohjelmat koko tukihenkilöstölleen tuen laadun takaamiseksi. Kaikki tämä lisää nopeita tukiaikoja ja asiantuntevaa tukitiimiä, jotka ovat uskomattoman hyödyllisiä ominaisuuksia yritysten omistajille. Lisäksi voit tavoittaa heidät monien erilaisten välineiden kautta, jotka ovat 24x7x365: puhelintuki, live chat, sähköpostin liput ja käyttäjän ohjefoorumit (jotka ovat erittäin kattavia). Muutamia hienoja hosting-yrityksiä, joilla on muuten fantastinen tuki, jää näille alueille. Esimerkiksi, Dreamhostilla ei ole puhelintukilinjaa, ja Flywheelin WordPress-gurut toimivat vain tavallisina työaikoina.

Erinomainen käyttöaika ja sivukuormitus

Kaikilla hauskoilla ominaisuuksilla ja hyödyllisellä tuella ei ole väliä, indeksoidaanko sivustoasi vai onko se jatkuvasti alhaalla. InMotion Hosting ei räpistä näillä avainalueilla, sillä sen ennätys on erinomainen: 99,96% käyttöaika ja sivujen latausnopeudet, jotka ovat vähintään kolmanneksen keskimääräistä nopeammat. Suosittelemme niitä pelkästään niiden luotettavuuden perusteella.

Automatisoidut varmuuskopiot & Ilmaiset palautukset

Useimmat jaetut hosting-asetukset suorittavat jonkinlaisia ​​säännöllisiä varmuuskopioita, mutta monet veloittavat lisäkustannukset niiden palauttamiseksi. Esimerkiksi HostGator varmuuskopioi sivustosi kerran viikossa, mutta edellyttää, että maksat 19 dollaria viimeisimmän varmuuskopion noutamiseksi. InMotionin avulla voit saada mielenrauhan tietäen, että sivustosi palauttaminen ei maksa ylimääräistä. Pieni saalis on se, että ne eivät varmuuskopioi yli 10 Mt tiedostoja, joten sinun on tallennettava teräväpiirtoelokuvasi muualle. Keskustelemme tästä haittapuolista, jos pidät sitä sellaisena, seuraavassa osassa.

ilmaisohjelmia & Muut hienot kosketukset

Myös InMotionissa on paljon pieniä asioita. Ne sisältävät ilmaisen Sucuri-laajennuksen isännöintisuunnitelmasi kanssa, joka on aika upea tietoturvayritys, joka poistaa haittaohjelmia ja etsii sivustosi tietoturva-aukkoja. Ne integroivat cPanelin kojelautaan, joten sinun ei tarvitse olla useita kirjautumisia. Skaalaus VPS: ään tai erilliseen palvelimeen on melko saumatonta. He pyrkivät vähentämään energiankulutusta ja ovat ylpeitä siitä, että he voivat ilmoittautua Los Angelesin ensimmäiseen vihreään datakeskukseen. He heittävät ilmaisen verkkotunnuksen sisään rekisteröitymällä. Yhdistämällä nämä hienot kosketukset huippuluokan luotettavuuteen, ne on helppo suositella.

InMotion-isännöinnin haittapuolet

Kaikista näistä luotettavista ominaisuuksista huolimatta InMotionilla on muutamia haittoja, jotka vaativat huomion. Suosittelemme niitä silti monille, mutta muutama näistä haitoista voi tehdä eron toisille.

Epämääräiset käyttörajat

InMotion tarjoaa käyttäjille rajoittamattoman levytilan ja kaistanleveyden allokoinnin, mutta yhdellä tärkeällä varoituksella: kaiken käytön on oltava “normaalin käyttötavan” mukaista. Ne kieltävät tiukasti kaiken toiminnan, joka johtaa ”liialliseen käyttöön”, mutta eivät tee kovin hyvää työtä määritelläkseen, mikä liiallinen ja säännöllinen käyttö on heidän palvelimilleen nähden. Jotkut käyttäjät ovat havainneet olevansa poissa isännöintipalveluista vain vähän selityksiä lukuun ottamatta sitä, että he harjoittavat “liiallista käyttöä”, mutta ilman tarkkaa määritelmää, mitä tämä tarkoittaa, voi olla vaikea välttää mahdollista palvelun menetystä..

Joissakin tapauksissa käyttörajoitukset on määritelty erittäin selkeästi ja täysin kohtuullisiksi. Esimerkiksi vain alle 10 Mt tiedostot varmuuskopioidaan, ja palautukset ovat ilmaisia ​​niin kauan kuin et ylitä 3 palautusta vuodessa. Mutta valitettavasti kaistanleveyden tapauksessa voi olla vaikea mitata, mikä tarkalleen merkitsee liiallista käyttöä.

Rajoitettu verkkotunnuksen isännöinti

Nykyään rajoittamaton verkkotunnuksen isäntä jaetulla tilillä on muuttumassa yhä tavallisemmaksi, mutta InMotion asettaa silti tiukat rajat verkkotunnusten lukumäärälle, jota kukin käyttäjä voi isännöidä. Peruskäynnistyssuunnitelmassa käyttäjät voivat isännöidä enintään kahta verkkotunnusta. Korkeimpaan hintaan tarkoitetun Pro-suunnitelman käyttäjät voivat isännöidä jopa 25 verkkotunnusta. Monilla käyttäjillä ei ole mitään ongelmia näiden rajoitusten kanssa, koska pienyritysten omistajat tarvitsevat yleensä vain yhden tai kaksi verkkotunnusta käyttötarkoituksiinsa. Se, että InMotionilla on niin tiukat rajoitukset verkkotunnuksen isännöinnille, kun ala siirtyy rajoittamattomampiin malleihin, on selvä haitta joillekin verkkovastaaville.

Aktivoi hitaasti koneeseen asettamisen jälkeen

Kun olet kirjautunut InMotioniin, he vaativat puhelimen varmennuksen ja joissain tapauksissa valokuvallisen henkilöllisyystodistuksen ennen sivustosi siirtymistä verkkoon. Tämä prosessi voi kestää joskus yli 48 tuntia, etenkin Yhdysvaltojen ulkopuolella sijaitsevien asiakkaiden keskuudessa. Vaikka emme tuomitse tätä käytäntöä, koska se lisää ymmärrettävän ja jopa kiitettävän tietoturvan, tämä viivästymisaika voi olla kaupan rikkoja ne, joiden on päästävä verkkoon heti.

InMotion-hinnoittelusta puuttuu avoimuus, vain vuosittainen laskutus

InMotion-verkkosivustolla mainostettu matala johdantohinta 5,99 dollaria kuukaudessa pätee vain, jos maksat etukäteen kaksi vuotta. Tämä ei ole pahinta kauppaa, varsinkin jos olet sitä mieltä, että DreamHost pyytää sinua maksamaan kolme vuotta etukäteen saadaksesi parhaan tarjouksen, mutta se voi silti tuntua turhauttavalta. Lisäksi, toisin kuin DreamHost, ne eivät tarjoa kuukausittain laskutussuunnitelmaa. Kaikista InMotion-suunnitelmista jaetulle isännöinnille on maksettava vuoden mittaisina paloina.

Alarivi:

InMotion tarjoaa kiillotettuja ja luotettavia web-hosting-palveluita, joiden tarkoituksena on auttaa yrityksiä kasvamaan. Suosittelemme niitä helposti ammattilaisille, jotka haluavat kaikkien tukikohtiensa peittävän paljon mittakaavamahdollisuuksia. Bloggaajille, jotka etsivät jotain joustavaa halvalla, saatat olla onnellisempi palvelulla, kuten SiteGround tai InMotionin sisaryrityksellä WebHostingHub.

Lisää InMotionHosting.com-sivustosta

InMotion-kysymykset ja vastaukset

Nykyään tekniikan myötä web-hosting-palvelut ovat nopeasti yleistymässä kuin koskaan ennen. Kun Internetin vanhoina aikoina jouduit luottamaan yhteen tai kahteen tärkeään toimijaan, nyt voit ilmoittautua yhdestä kymmenestä erilaisesta isäntäsivustosta, joista jokaisella on houkuttelevia tarjouksia ja kannustimia..

Mutta kuinka tiedät mikä on paras? Et voi viettää kaiken aikaa testaamalla jokaista isäntää löytääksesi tarpeitasi vastaavan, etkä voi hakea Internetiä löytääksesi kaikki asiakasarvostelut saadaksesi kattavan kuvan kyseisestä sivustosta.

Onneksi kuitenkin siksi tarjoamme täydellisen Q: n&A suosituimpia verkkosivustoja. Tässä tapauksessa meillä on InMotion Hosting, joka on tämän alan voimalaukku ja jolla on yksi arvostetuimmista hosting-ohjelmista, joita voit löytää mistä tahansa..

Mutta älä ota sanaamme kiinni, tutustu InMotioniin liittyviin yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin nähdäksesi, onko siinä kaikki mitä sinä tai yrityksesi tarvitsee. Verkkosivustosta tulee vain parasta, joten muista mennä sisään silmien ollessa avoinna.

InMotion-yhteenveto

Ennen kuin sukellamme Q-ryhmäämme&Istunto, meidän on ensin annettava sinulle ymmärrys yrityksestä. InMotion perustettiin vuonna 2001, kun Internet oli vielä murrosiänsä aikana. Tästä erityisestä hosting-yrityksestä on huomattavaa, että se on työntekijän omistama eikä perinteinen yritysjärjestely. InMotionilla on kaksi pääpaikkaa; yksi LA: ssa ja toinen Virginia Beachissä, VA. Koska heillä on kaksi sivustoa, voit valita sinulle parhaiten sopivan sivuston asiakkaasi sijainnista riippuen. Tällä tavalla sinun ei tarvitse huolehtia merkittävistä viiveajoista johtuen siitä, että olet eri aikavyöhykkeellä.

InMotion-isännöintiä koskevat tärkeimmät kysymykset

Mitä käyttöjärjestelmää InMotion käyttää?

Toisin kuin useimmat isännöintipalvelut, InMotion toimii vain Linuxissa, mikä tarkoittaa, että jos yrityksesi käyttää Macia tai Windowsia, et voi käyttää niitä.

Kuinka monta hosting-suunnitelmaa tarjotaan?

Kun kirjaudut InMotion-palveluun, sinulla on neljä erilaista vaihtoehtoa, joista valita.

Yritystoiminta: Jos haluat vakaan ja luotettavan verkon yrityksellesi, tämä on paketti, jonka voit hankkia. Se on vähän perusasetuksia, mutta siinä on kaikki ominaisuudet, joita tarvitset yrityksen toiminnan sujuvuuden varmistamiseksi.

VPS-hosting: niille, joilla on vahvempaa liiketoimintaa ja jolla on paljon kasvua, VPS-suunnitelma on parempi vaihtoehto. Tässä suunnitelmassa on paljon enemmän työkaluja verkottumisratkaisujen mitoittamiseksi niin, että et koe liikaa tuskien kasvamisessa.

Dedikoidut palvelimet: Jos sinulla on valtava verkkoliiketoiminta, jolla on paljon liikennettä, sinun kannattaa perustaa oma palvelin, jotta voit luvata luotettavuuden ja turvalliset yhteydet asiakkaisiisi. InMotionin avulla on helppo ylläpitää suurta läsnäoloa verkossa.

Jälleenmyyjän hosting: niille, jotka haluavat perustaa oman hosting-sivuston, InMotion tarjoaa sinulle työkalut, joita tarvitset verkkotunnusten luomiseen ja myyntiin muille yrityksille, jolloin on helppo nousta ja käyntiin.

Mikä on InMotionin Uptime Prosentti?

Sivuston mukaan voit odottaa 99,99% käytettävyyttä, taattu. Testattaessa palveluita havaitsimme, että tämä oli melko tarkka. InMotionilla on omistettu henkilökunta, joka on paikalla ympäri vuorokauden, tarkkailemaan esiintyviä ongelmia ja korjaamaan ne lennossa. Seurauksena on nopea, vakaa palvelu ilman häiriöitä.

Onko InMotion täysin tarpeeton?

Aina kun puhut hosting-palveluista, irtisanominen on aina suuri huolenaihe. Loppujen lopuksi et halua jäädä hätään, koska verkossa on ongelmia. Onneksi InMotion on loistava rakentamaan vikaantuneisiin järjestelmiin pitämään sivustosi yllä ja toimimasta riippumatta siitä. Itse asiassa kaikki heidän palvelimet varmuuskopioidaan 36 tunnin välein turvallisuuden vuoksi.

Millaista tukea InMotion tarjoaa?

Yksi avainalueista, joilla InMotion menestyy, on asiakastuki. Yksinkertaisesti sanottuna, jos sinulla on ongelma, sinun pitäisi pystyä ratkaisemaan se suhteellisen lyhyessä ajassa riippumatta siitä, kuinka suuri tai pieni ongelma on. Tässä on joitain esimerkkejä tukijärjestelmistä, joita voit odottaa InMotionin avulla.

 • Oppaat: Jos sinulla on kysyttävää tai joudut vianmääritykseen verkossasi, yritys tarjoaa lukuisia perusteellisia opetusohjelmia, jotta sinä tai IT-tiimisi voi hallita järjestelmääsi ilman, että jokaisesta numerosta tarvitsee soittaa InMotionille..
 • Informatiiviset artikkelit: niille, jotka eivät ole yhtä teknisesti taitavia, InMotionilla on kirjasto informatiivisia ja hyödyllisiä artikkeleita, joita voit selata löytääksesi tarvitsemasi tiedot yksinkertaisella, helposti luettavalla viestillä.
 • Suora pääsy: Jos joudut hätätilanteeseen ja tarvitset jotain, josta huolehditaan heti, InMotionilla on valtava tukitiimi, johon voit ottaa yhteyttä sähköpostitse, live-chatissa tai puhelimitse. Riippumatta siitä, missä olet tai kellonajasta, löydät jonkun, joka auttaa sinua korjaamaan ongelmasi nopeasti ja vaivatta.
 • Sosiaalinen media: toinen tapa tavoittaa InMotion-tuki on sosiaalisen median kautta. Vaikka on parempi ottaa heihin yhteyttä virallisten kanavien kautta, voit silti nähdä, mitä heillä on tarjottavanaan Facebookissa, Twitterissä ja Google+ -palvelussa neuvoja tai vastauksia kysymyksiisi varten.
Onko InMotion koskaan koskaan hakkeroitu?

Valitettavasti jo vuonna 2011 yrityksessä oli suuri hakkerointi, joka koski yli 700 000 käyttäjää. Onneksi InMotionin turvajärjestelmä kuitenkin lievitti ongelmaa ja hakkeri korjautui muutamassa tunnissa. Siitä lähtien heidän järjestelmäänsä ei ole havaittu tietoturvaloukkauksia.

Millaista hallintaa InMotion tarjoaa asiakkaille?

Kun kirjaudut isännöintisuunnitelmaan, pääset Cpanel 11 -ohjauspaneeliin. Sieltä voit määrittää sähköpostitilit, FTP-kirjautumistiedot ja asennustiedot, DNS-määritykset, verkkotunnuslokit ja lisäosat sekä Google-sovellukset ja -ominaisuudet.

Kaiken kaikkiaan voit hallita melkein kaikkea mitä tarvitset Cpanel 11 -ohjauspaneelilla, jolloin on helpompaa hoitaa yritysverkosto ja pysyä mahdollisten kysymysten kärjessä..

Tarjoaako InMotion eksklusiivisia lisäominaisuuksia?

Onneksi, kun kirjaudut liiketoiminnan hosting -suunnitelmaan, saat melko paljon lisäominaisuuksia ja bonuksia, jotka voivat auttaa sinua hyödyntämään verkkoasi parhaalla mahdollisella tavalla. Ensinnäkin saat sata dollaria Google Adwords -luottoja ja 75 dollaria luottoa Bingille ja Yahoo! Etsii myös.

Lisäksi saat patenttijärjestelmän Fantastico, jonka avulla voit kokeilla erilaisia ​​skriptejä potentiaalisi maksimoimiseksi. Korostettuihin skripteihin kuuluvat mm. WordPress, Joomla, Geeklog, Drupal. Sinulla on myös mahdollisuus suorittaa Magneto, jos ostat erillisen palvelimen tai VPS-hosting-suunnitelman.

Lopuksi saat käyttöösi myös InMotionin verkkosivujen rakennustyökalun, jonka avulla voit luoda ammattimaisen verkkosivun, jossa on malleja, painikkeita ja kaikkea muuta, mitä tarvitset tehdäksesi siitä ainutlaatuisen ja ikimuistoisen asiakkaillesi. Voit myös lisätä Flash-animaatioita ja verkkokaupan ratkaisuja sivustollesi helposti. Tarjolla on yli viisisataa erilaista teemaa ja mallia, joiden avulla voit erottaa sivustosi joukosta.

Mikä on InMotionin peruutuskäytäntö?

Teknisesti ottaen InMotion ei tarjoa ilmaista kokeiluversiota, mikä tarkoittaa, että ilmoittautumisen yhteydessä sinun on peruutettava, jos et ole tyytyväinen palveluun (toisin kuin evätä täysjäsenyyden ennen kokeilun päättymistä).

Yhtiö tarjoaa kuitenkin yhdeksänkymmenen päivän rahat takaisin -takauksen, jos ostat liiketyyppisuunnitelman (vähintään kaksi vuotta) tai virtuaaliyrityksen (vähintään kuusi – kaksitoista kuukautta). Muilla paketeilla on myös rahat takaisin -takuu, mutta se kestää vain kolmekymmentä päivää.

Kuten muilla isäntäsivustoilla, et saa verkkotunnuksesi käsittelymaksua takaisin, ja saatat joutua maksamaan lisämaksun, jos käytät yli 500 MB kaistanleveyttä ennen peruuttamista.

Toinen huomioitava asia on, että yrityksellä on hyvin erityinen menetelmä palvelujen peruuttamiseen. Tämä tarkoittaa, että et voi yksinkertaisesti tehdä pyyntöä asiakastuella. Sen sijaan sinun on noudatettava peruussivulla annettuja ohjeita varmistaaksesi, että tilisi lopetetaan oikein.

Onko mitään piilokustannuksia tai maksuja?

Onneksi InMotionilla on eheyden maine, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että laskutusjaksoon sisällytetään ylimääräisiä maksuja. Kun olet tehnyt suunnitelman, maksat saman summan ikuisesti (tai kunnes he nostavat hintoja).

Jos saat hosting-suunnitelman, saatko ilmaisen verkkotunnuksen?

Jos kirjaudut InMotion-palveluun ja saat yhden tai kahden vuoden suunnitelman, saat ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi.

Mitä ohjelmointikieltä InMotion käyttää?

Yrityksen palvelimet käyttävät uusimpia versioita MySQL: stä, Apachesta ja PHP: stä. Lisäksi he voivat kommunikoida muiden ohjelmien, kuten Ruby, Perl5 ja Python, kanssa. Ainoa kieli, jota he eivät puhu, on valitettavasti Windows.

Tarjoaako InMotion kumppanisuunnitelman?

Jos haluat pystyä analysoimaan ja seuraamaan verkkosivustosi tietoja, voit ostaa tytäryhtiösuunnitelman yrityksen kautta. Voit myös lisätä mukautettuja aloitussivuja ja palkkioita suunnitelmaan avuksesi.

Mitä InMotion tarjoaa turvallisuudelle??

Yhtiöllä on omistettu turvallisuusryhmä, joka seuraa uhkia ympäri vuorokauden. Heillä on myös tukitiimi, joka varmistaa, että tilisi on suojattu hakkereilta ja haittaohjelmilta. Lisäksi ne tarjoavat SSL-varmenteita. Voit hankkia jaetun SSL: n tai ostaa oman, jos haluat. Lopuksi, ne tarjoavat teknistä tukea, jonka avulla voit varmistaa, että verkkoosi on mahdollisimman turvallinen.

Millaisia ​​verkkokaupan ratkaisuja tarjotaan?

Verkkokauppasivustoille voidaan valita kaksi ensisijaista vaihtoehtoa. Ensimmäinen on PrestaShop Hosting, joka antaa sinulle lukuisia työkaluja ja ominaisuuksia yrityksesi ostoskokemuksen mukauttamiseksi. Tarjolla on yli 270 erilaista ominaisuutta, joiden avulla saat kaiken irti sivustostasi.

Toiseksi InMotion tarjoaa OpenCart Hosting -sovelluksen, joka on ihanteellinen pienille yrityksille, jotka tarvitsevat jotain yksinkertaista ja helppoa asentaa. OpenCart on ilmainen kaikkien jaettujen hosting-suunnitelmien mukana, ja se voidaan asentaa yhdessä vaiheessa avuksesi.

Tarjoaako InMotion mitään koulutusohjelmia?

Itse asiassa InMotion tarjoaa Moodle-nimisen palvelun, jonka avulla voit perustaa online-luokkia ja hallita koulutustietoja ja -palveluita. Voit luoda kursseja, ajoittaa tapahtumia ja jopa arvosanaopiskelijoita kaiken tämän monipuolisen ohjelman kautta.

Jos minulla on jo WordPress-sivusto, voinko siirtää sen InMotioniin?

Kyllä, yrityksen avulla on helppoa siirtää jo online-muodossa olevaa materiaalia. Parasta on, että se on erittäin helppo tehdä ja se on vapaasti siirrettävissä, mikä tarkoittaa, että voit vahvistaa online-läsnäolosi tehokkaasti ja vaivatta..

Onko InMotionilla paljon tallennusvaihtoehtoja?

Kyllä, tämä on toinen alue, jolla InMotion on erinomainen. Kaikissa heidän isännöintisuunnitelmissa on rajoittamaton levytila, mikä tarkoittaa, että jos sinulla on tonnia kuvia, logoja tai asiakirjoja sivustollesi, voit lähettää ne tarvitsematta huolehtia tilan loppumisesta..

Mitä maksutapoja on saatavana?

InMotion on erittäin joustava suunnitelmasi maksamisessa. Voit käyttää mitä tahansa suurta luottokorttia, PayPalia tai jopa sekkejä ja maksumääräyksiä. InMotion on helppo hallita tiliäsi riippumatta siitä, kuinka haluat määrittää sen.

Onko InMotionilla säilytys- tai kaistanleveyden rajoituksia??

Teknisesti ottaen he eivät. Yrityksen pitämisen suhteen sinulla on rajoittamaton tallennustila ja kaistaleveys, mutta jos ylität ”normaalin” määrän, saatat joutua käymään lisämaksun. Jos olet huolissasi ylittämisestä, voit ottaa yhteyttä asiakastukeen ja tarkistaa, onko lähellä sinua veloittamaan ylimääräistä veloitusta. Suurimmaksi osaksi he eivät kuitenkaan halua sinun väärinkäyttävän järjestelmää lähettämällä tonnia tiedostoja ja tietoja, jotka eivät liity yrityksen johtamiseen.

Lisää InMotionHosting.com-sivustosta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map