InterServer arvioi toukokuuta 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

InterServer arvioi toukokuuta 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

InterServer arvioi toukokuuta 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Kuinka hyvä on InterServer-hosting?

Katso viralliset sivuston InterServer-arvostelut 4 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (0 äänet) Hyödyt


 1. Erittäin mukautettava VPS-suunnitelma
 2. Erinomaiset lastausajat
 3. 99,5% Uptime-takuu
 4. Hintalukutakuu
 5. Todistettu pitkäikäisyys

Haittoja

 1. Rajoittamaton isäntä ei ole rajoittamaton
 2. VPS-isännöinnillä on jyrkkä oppimiskäyrä
 3. Ei varmuuskopiointia

Support4.5Speed4.5Features3.5Value3.5Transparency4

Virallinen InterServer-hosting-arvostelu

InterServer-isäntä perustuu New Jerseystä, ja he ovat toimineet vuodesta 1999. He eivät mainosta paljon, mutta heidän ei tarvitse sitäkään tehdä. Suuri osa heidän liiketoiminnastaan ​​tulee sanasta suusta, jota tukee heidän usko korkealaatuiseen palveluun.

InterServer-hosting-palvelun parhaat ominaisuudet

InterServer-isännöinnissä on paljon tykkää. Myyjät olivat ystävällisiä ja sain puhua henkilökohtaisesti muutaman henkilön kanssa heidän johtoryhmästään. Tässä pidin kokemuksestani parhaiten.

Erittäin mukautettava VPS-suunnitelma

Heidän VPS-suunnitelmansa on hyvin muokattavissa. Melkein kaikki on käyttäjän muokattavissa. Voit päättää tarkalleen, mitä haluat käyttää, kuten haluamasi käyttöjärjestelmän, käytettävän RAM-muistin määrän, kuinka paljon suorittimen virtaa tarvitset. Monien hosting-yritysten kanssa heidän VPS-suunnitelmaansa sisältyy joukko bloatware-ohjelmia – joukko ylimääräisiä ohjelmistoja, joita et todella tarvitse. Näin ei ole InterServer-isännöinnin yhteydessä. Voit valita, mistä maksat, ja maksat vain siitä, mitä käytät.

Erinomaiset lastausajat

Huomasin, että sivustoni latautui erityisen nopeasti, joten ajasin sitä ja vertailin tietoja muihin kokeiltuihin hosting-yrityksiin. Sanomattakin on selvää, että InterServer-hosting oli tyydyttävästi nopea. Minulla ei ole valituksia tällä alalla.

Tällainen nopeus on aina välttämätöntä. Kun rakennat verkkosivustoasi, sinun on oltava varovainen, kuinka monta laajennusta asennat sivustoosi. Mitä enemmän laajennuksia asennat, sitä hitaammin sivustosi latautuu ja reagoi. Jos se latautuu ja reagoi liian hitaasti, se voi vaikuttaa käyttökokemukseen – etenkin mobiililaitteiden käyttäjille. Nopea hosting-yritys, jolla on erinomaiset latausajat, tarkoittaa, että voin asentaa enemmän laajennuksia, jotka tekevät sivustostani reagoivamman uhraamatta käyttäjien kokemuksia..

Uptime-takuu

Opisin olemaan varovainen käyttöaikatakuilla. Monien eri hosting-yritysten monet käyttöaikatakuut eivät tarjoa mitään korvauksia tai edes mainitse sitä SLA: ssa – palvelutasosopimuksessaan. Takuu ei tarkoita paljon, ellei yritys halua varmuuskopioida sanojaan jonkinlaisella korvauksella. InterServer-isännöinnillä on 99,5 prosentin käyttöaikatakuu. He olivat varovaisia ​​sanoessaan, että he kompensoivat asiakkaita asiakaskohtaisesti. Mielenkiintoista huomata – ne tarjoavat 100-prosenttisen takuun keskeytymättömälle sähkölle.

Omista testeistäni löysin 100 prosentin käyttöaika 30 vankkaan päivään. Minulla ei ole valituksia täällä.

ToS, joka tarkoittaa liiketoimintaa

Monet isäntäyritykset – ja monet yritykset, tarjoavat tässä yhteydessä pääsyn toimintasuunnitelmiinsa tai palvelunsa ehtoihin. Mitä he eivät luota, ovat ihmiset lukemassa sitä. Itse asiassa jotkut näistä toimeksiannon asiakirjoista on kirjoitettu tavalla, joka riippuu siitä, ettet ota aikaa lukea, mitä allekirjoitat.

Pidin siitä miellyttävän kokemuksen, kun luin InterServer-isäntän tarjoamaa ToS-asiakirjaa. Se oli selkeä, perusteellinen ja helppo ymmärtää. Tämä tarkoittaa myös, että InterServer-hosting yrittää olla avointa määrittelemällä selkeästi heidän säännöt ja ehdot ja olemalla etukäteen siitä, mitä saatat odottaa.

Hintalukutakuu

Monet palveluntarjoajat yrittävät houkutella asiakkaita tarjoamalla alussa alhaista hintaa, ja sitten kun he ovat lukittuina ja käyttävät palveluaan, he alkavat veloittaa heiltä enemmän. InterServer-hosting tarjoaa hinnalukon takuun. Toisin sanoen he lupaavat sinulle, että he eivät tee sitä. Hinta, jonka he tarjoavat sinulle alussa, on hinta, jonka he tarjoavat koko ajan, jonka käytät niitä palveluntarjoajana.

Todistettu pitkäikäisyys

Tämä on jotain muuta, jota olen yleensä etsinyt hosting-yrityksiltä. InterServer-hosting on toiminut vuodesta 1999 – se on 16 vuotta ja jatkaa edelleen vahvana. Tuona aikana he eivät ole vaihtaneet käsiään, olleet tehneet suuria muutoksia tai todella muuttaneet liiketoimintatapaansa. Asiakkaat ovat odottaneet heiltä tietyn laatutason, ja InterServer-hosting tarjoaa. Ne eivät ole lentoyötä. He ovat täällä jäädäkseen.

InterServer-isännöinnin alaosat

Kuten aiemmin totesin, mikään isännöintipalveluntarjoaja ei ole ilman syntiä. Nämä ovat asioita, joista emme olleet niin varmoja.

Rajoittamaton isäntä ei ole rajoittamaton

Kun selaat heidän sivustoa, huomaat, että InterServer-hosting tarjoaa useita rajoittamattomia suunnitelmia. ToS-asiakirjan tarjoaman selkeyden ja läpinäkyvyyden ansiosta voit kuitenkin nopeasti löytää, että rajoittamaton isäntä ei ole aivan rajaton. Tarkista tämä – suoraan heidän käyttöehdoistaan.

”Yksikään jaettu hosting-tili ei saa käyttää yli 20% palvelimen resursseista kerrallaan. Yksi tili on rajoitettu 250 000 solmuun milloin tahansa. Rajoittamattoman SSD-jaetun hosting-alustan asiakkaat, jotka käyttävät yli 1 Gt tilaa, siirretään SATA: hon. ”

Sanon tämän heistä – ainakin he ovat etukäteen siitä.

VPS-isännöinnillä on jyrkkä oppimiskäyrä

Erittäin mukautettavissa oleva VPS-hosting-suunnitelma on haittapuoli. Koska se on niin muokattavissa, sillä on jyrkkä oppimiskäyrä. Jos etsit VPS-suunnitelmaa, jossa kaikki on valittu sinulle, tämä ei ole etsimäsi VPS-suunnitelma.

Ei varmuuskopiointia

En pitänyt siitä, että en nähnyt mitään varavaihtoehtoa. Automaattista tai manuaalista varmuuskopiointia ei ollut. Se jättää tietoni varmuuskopion itselleni. Se ei ole suuri ongelma, mutta muut palveluntarjoajat tarjoavat automaattisia varmuuskopioita – mikä voi olla mukava muutos tahdissa ja mielenrauhaa.

Bottom Line

Pidän InterServer-isännöinnistä. Ne ovat kohtuuhintaisia, heillä ei ole paljon hypeä, ja he toteuttavat lupauksensa. Niin kauan kuin olet lukenut palvelusehdot, tiedät tarkalleen, mitä heiltä voi odottaa. Ne ovat olleet luotettavia vuodesta 1999, eikä heillä ole merkkejä hidastumisesta. Heidän kasvu on ollut hidasta – ja minusta se on hyvä asia. Hidas ja tasainen tarkoittaa, että InterServer-hosting tarjoaa merkittävän ja uskollisen yleisön. Hei, en voi väittää siitä! Näytä lisää ominaisuuksia

Lisää InterServer.net-sivustosta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector