iPage-hosting-arvostelut: Likainen halpa hosting 1,99 dollaria kuukaudessa – toukokuu 2020

Contents

iPage: Halpa ja likainen

Rakastamme tavallaan, kuinka suoraviivainen iPage on.


Tarkoitan 1,99 dollaria kuukaudessa ylläpidosta?

Se on melkein ilmaista.

halpa ipage-näyttökuvakaappaus

halpa ipage-näyttökuvakaappaus Tarkoitan, että se on aika edullinen.

Et voi odottaa maailmalta isäntältä tätä halpaa, ja jos teet niin.

Vuonna 1998 perustettu iPage on web hosting-yritys, jonka Endurance International Group (EIG) osti vuonna 2009. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Burlingtonissa, Massachusettsissa. (Tylsät tosiasiat, jotka haluat ehkä tietää).

Nyt jännittävää tavaraa – on se sen arvoista?

Kuinka hyvä on iPage-hosting?

iPage ei ole erityisen nopea tai luotettava, niiden ominaisuudet voivat olla hämmentäviä, ja heidän asiakaspalvelunsa eivät ole maailmanluokkaa.

Mutta se sanoi, että ne ovat uskomattoman halpoja. Niiden perustasuunnitelman (ensimmäisten 12 kuukauden) hintaan 1,99 dollaria kuukaudessa on vaikea valittaa liikaa palvelun puutteista. Suosittelemme melkein aina maksamaan vähän enemmän paremman tuotteen parantamiseksi, mutta jos budjettisi on erittäin tiukka, iPage saattaa olla vain tarvitsemasi isäntä. Ole vain valmis hallitsemaan odotuksiasi.

Katso virallinen sivusto

Asiantuntija iPage-hosting-katsaus

On todennäköistä, että olet ottanut iPagen käyttöön, koska heidän järjettömästi halpa johdantohinta on 1,99 dollaria kuukaudessa jaetulle isännöinnille.

Vau – se on melko bonkereita.

Alle yhden korkean latteen kuukaudessa saat palvelimen puolivälissä koko maata, joka aikoo taloa verkkosivustosi sinulle 24/7, asiantuntijoiden ohjaamana.

Vakavasti tämä on halpa isännöinti.

Varmasti, erittäin matala hinnoittelu on yhtä hyvä syy ostaa hosting-suunnitelma.

Sinun kuin kuluttajan on määritettävä tuotteen arvo. Ja meidän on tehtävämme auttaa sinua punnitsemaan etuja ja haittoja! Lyhyesti sanottuna uskomme, että iPage jättää paljon toivomisen varaa nopeuden, luotettavuuden ja tuen suhteen. Mutta joukolla rajattomia ominaisuuksia ja verkkorakennustyökaluja, jotka ovat täydellisiä aloittelijoille, halpa johdantohinnoittelu saattaa tehdä tästä paketista juuri sen, mitä etsit.

IPage-isännöinnin parhaat ominaisuudet

IPage-palvelimen ylläpitämisessä on varmasti hyviä puolia kuin erittäin edullinen johdantohinnoittelu, mutta aloitetaan siitä.

1) iPage-hinnoittelu on typerää halpaa (3 vuoden sitoutumisella)

Vaikka suurin osa tavanomaisesta jaetusta isännöintisuunnitelmasta on 4–12 dollaria kuukaudessa, iPagean liittyminen maksaa vain 1,99 dollaria kuukaudessa ensimmäisten 3 vuoden ajan. Tämä asettaa heidät samaan hintapisteeseen kuin WebHostingPad (1,99 dollaria / kuukausi, jopa ensimmäisen 12 kuukauden jälkeen), vaikkakin ilmoitamme mielellämme, että iPagen palvelut ovat luotettavampia.

Tämä esittely tarjoaa vieheitä tonneina asiakkaita, mutta nämä asiakkaat eivät välttämättä ole niin varustellut, kun ensimmäiset 36 kuukautta ovat valmiina. Essential Plan on heidän ainoa jaettu isännöintisuunnitelma, ja se nousee korkeintaan 7,99 dollaria / kuukausi neljännellä vuonna, mikä asettaa ne suoraan keskimääräiselle jaetulle isäntäspektrille.

Jos kuitenkin testaat lyhytaikaisia ​​projekteja, iPage saattaa todella olla sopiva. Ensimmäisen jakson päätyttyä sinulla on hyvä käsitys siitä, oletko tarpeeksi onnellinen jatkamaan heidän palveluitaan.

Lisäksi iPage antaa sinun maksaa kuukausittain, kun liian monet isännät mainostavat kuukausittaisia ​​hinnoittelunsa, mutta vaativat vuoden, kahden tai kolmen vuoden maksun etukäteen. Verrattuna siihen, että maksetaan vuosi etukäteen 1 ja 1, tai kolme vuotta etukäteen DreamHostille, iPagen kuukausittainen laskutus on erittäin virkistävä siellä oleville sitoutumisfoobeille.

2) Rajoittamaton verkkotunnukset yhdellä tilillä

iPage antaa sinun rekisteröidä rajoittamattomia verkkotunnuksia yhdelle tilille. Lisäksi he antavat sinulle yhden ilmaisen verkkotunnuksen, kun kirjaudut sisään uudeksi käyttäjäksi. Sieltä voit lisätä vapaasti niin monta verkkotunnusta saman katon alle kuin haluat. Jotta tätä ominaisuutta voitaisiin viedä entistä pidemmälle, jokaisella verkkotunnuksella voi olla niin monta aliverkkotunnusta kuin haluat.

On monia ihmisiä, jotka harjoittavat verkkotunnusten kääntämistä. Tätä varten verkkotunnukset on ostettava ja pysäköity. iPage on tietoinen tästä liiketoimintamallista ja antaa sinun pysäköidä niin monta verkkotunnusta kuin haluat.

Ja hinta on 1,99 dollaria kuukaudessa, mitä enemmän verkkotunnuksia isännöit, sitä makeammasta kaupasta tulee. Verkkotunnuksesi hinta voi tulla melko vähäpätöinen.

3) iPage-suojausasetukset ovat vakaat

Evey iPage -majoitussuunnitelma on varustettu SiteLock-tietoturvaohjelmistolla. SiteLock tekee kaiken tarvitsemasi perustietoturvalaajennuksen, mukaan lukien palomuurit, haittaohjelmien skannauksen ja poiston, DDoS-suojauksen, ja pyrkii jopa poistamaan sinut mustista luetteloista. Lisäksi saat ilmaisia ​​päivittäisiä varmuuskopioita, jotka on ilmainen palauttaa. Tämä on erittäin mukava bonus, josta liian monet yritykset veloittavat. Toisessa EIG: n omistamassa yrityksessä HostGator varmuuskopioita tehdään vain viikoittain ja ne veloittavat 15 dollaria palauttamiseksi.

4) Tuetut kolmansien osapuolien sovellukset + ilmaismaksut

iPage integroituu saumattomasti monen tutun kolmannen osapuolen sovelluksen kanssa, joten ne ovat erinomainen valinta aloittelijoille. Voit helposti sisällyttää sovelluksia, kuten Google Analytics, Paypal ja WordPress, ja asennusprosessi on yksinkertainen. Tämä ei todennäköisesti ole asia, joka houkuttelee kokeneita kehittäjiä ja verkkovastaavia, jotka ansaitsevat elantonsa asettaessaan näitä asioita, mutta suosittelemme iPagea siitä, että prosessista ei saa pelotella tahattomia.

Lisäksi iPagean liittyminen sisältää joukon mainontahyvityksiä Googlelle, Yahoo: lle ja Bingille; mukava heittää, olla varma.

5) Aloittelijaystävälliset vedä ja pudota -sivuston rakennustyökalut

iPage-hosting-suunnitelmiin sisältyy Weebly-verkkosivustojen rakentaja, joka on erittäin helppo ja intuitiivinen vetämällä ja pudottamalla -menetelmä verkkosivuston asettelun tekemiseen. Vaikka sinun ei tarvitse tietää CSS: ää ladataksesi ilmaisen WordPress-teeman, monilla aloittelevilla verkkovastaavilla on pikemminkin mahdollisuus tehdä manuaalisesti muutoksia verkkosivuston asetteluun. Weeblyn sisällyttäminen heidän alustaansa tekee iPagestä loistavan valinnan verkkovastaaville, jotka eivät ole huipputekniikan taitajia, mutta haluavat käyttää tiettyä määräysvaltaa sivustonsa suunnitteluun..

Keskeytämme tämän viestin kaikkien ominaisuuksien datalla.

IPage-isännöinnin haittapuolet

Suurimpaan osaan näistä haittapuolista on vaikea valittaa, jos harkitset vain johdantohinnoittelua. Mutta jos aiot pysyä iPagessa yli vuoden, kiinnitä huomiota näihin asioihin. Ne säilyvät, vaikka hosting-suunnitelmasi olisi noussut 600%.

1) Erittäin hitaat sivun latausajat

iPage-pisteet kaikkien tarkistettujen verkkosivujen alaosassa kolmannessa sivun latausaikoissa. Keskimääräiset pisteet ovat välillä 1 100–1 600 ms (verrattuna alan keskiarvoon 700 ms). Ja tämä ei ole pieni juttu. Huikea määrä kävijöitä pomppii sivulta, jos se ei lataudu nopeasti, mikä on täydellinen tappaja, jos tarvitset heitä käyttämään rahaa sivustollesi.

Tätä tulisi harkita huolellisesti, jos harkitset sivustosi isännöintia iPagella. Jos olet todella mukana johdantohinnoittelussa, suosittelemme sen sijaan 1and1-hosting-palveluita, joilla on vielä halvempi ($ 99 / kk) esittelypaketti ja sivujen latausajat lähempänä keskimääräistä. Mutta jos priorisoit todella nopeutta, suosittelemme tutkimaan DreamHostia (jonka kuukausittainen hinnoittelu on samanlainen kuin iPagen uusimisprosentit) tai A2-hosting-palvelua (markkinoiden nopein hinta, kilpailukykyinen hinnoittelu).

2) Alle keskimääräinen käyttöaika

Hitaiden lastausnopeuksien lisäksi iPage on käytettävyyden kannalta yhtä luotettavia vaihtoehtoja. Vaikka teollisuusstandardi on 99,99% käyttöaikaa (eli 8,76 tuntia seisokkeja vuodessa), iPage on alhaalla lähes kolme kertaa niin usein kuin useimmat muut markkinoilla toimivat koneet. Tämä on kauhea uutinen verkkokauppasivustoille tai oikeasti kaikille verkkosivustoille, jotka muuntaa kävijät rahaksi.

Tällainen seisokkeja on punainen lippu jokaiselle isäntälle, joka väittää tarjoavansa rajoittamattomia verkkotunnuksia ja levytilaa. Jos heidän palvelimet eivät voi edes pysyä luotettavasti yllä, niin heidän laitteistonsa ei ole niin vahvaa, että pystyt koskaan hyödyntämään ”rajatonta” tilaa. Teoriassa et koskaan voi rajautua, mutta vain koska toimitus olisi niin hidas, et koskaan edes saisi mahdollisuutta saavuttaa raja.

3) Ei yksityisesti rekisteröityjä verkkotunnuksia

Olimme yllättyneitä siitä, että et voinut rekisteröidä verkkotunnuksia yksityisesti iPage-hosting-palvelimella. Yllätys kaksinkertaisti sen, että niin monet muut hosting-yritykset antavat sinulle tämän kyvyn. Ilman kykyä rekisteröidä verkkotunnuksesi yksityisesti, et voi välttää luettelointia WHOIS-tietokantaan. Tämä tekee koko operaatiostasi paljon herkempiä roskapostittajille tai muille ei-toivotuille yksiköille, jotka voivat helposti ja helposti hankkia yhteystietosi tietokannasta..

4) iPage-asiakaspalvelussa tapahtuu monta keskeytystä

Vaikka olemme iloisia voidessani kertoa, että iPage-asiakaspalvelu on melko ystävällistä ja hyödyllistä vuorovaikutuksessa heidän kanssaan, ole valmis pitämään pitoa. Sekä online-chatissa että puhelimessa yhteysviiveet ja keskeytykset ovat usein toisinaan, ja toisinaan yksinkertaisten kysymysten tyydyttävän vastauksen saaminen voi kestää jopa 20 minuuttia..

iPage ylläpitää yli miljoona verkkosivustoa, ja asiakasarvostelut niistä ovat runsaat. Kuten monien EIG: n hankkimien yritysten kohdalla, asiakaspalveluun liittyvissä valituksissa on taipumus olla huomattava lisäys yrityskaupan jälkeen. Jatka sitä tietoa kuin haluat.

5) Käyttää vDeskia cPanelin sijasta

Vaikka cPanel ei ole mitenkään täydellinen, se on syystä alan standardi. Koska verkossa on runsaasti resursseja siitä, miten voit hyödyntää sitä, ja saumattomilla siirroilla sitä käyttävien isäntien välillä, se on helppo valinta web-isäntänä. Valitettavasti iPage käyttää vDesk-ohjelmaa niiden taustana. vDeck on pirteämpi ja vähemmän intuitiivinen, ja sillä on myös vähemmän verkossa helposti saatavilla olevia resursseja vianmäärityksen auttamiseksi. Koska iPage-maksujen uusiminen on kallista, on hieman hankala, että cPanel ei ole vakio. Jopa erittäin halpa WebHostingPad tarjoaa cPanelin.

6) He todella tekevät vain jaettua majoitusta

Katso, he tarjoavat joitain muita suunnitelmia, kuten VPS-hosting, omistettu isännöinti ja WordPress-isännöinti – mutta heidän koko sivustonsa painopiste on saada sinut tuon makean halvan 1,99 dollarin kuukausisuunnitelmaan..

Pieni yritys WordPress-isännöintiin.

Kuten yllä näet, he kiiiindddaa yrittävät tarjota WordPres-majoitusta.

Mutta heidän sydämensä ei ole siinä.

Alarivi:

iPage-markkinat aloittelijoille, ja he tekevät todella hienoa työtä varmistamalla, että aloittelevilla verkkovastaavilla on kaikki tarvittavat työkalut toimivan verkkosivun saamiseksi käyttöön.

Ja niin alhaisella esittelyhinnoittelulla, ei ole ihme, että niin monet ihmiset ovat innokkaita hyppäämään palveluunsa aluksella. Mutta pitkällä tähtäimellä jyrkät uusimisprosentit eivät ole tarjottujen palvelujen tason arvoisia. On isäntiä, joilla on parempi asiakaspalvelu, nopeudet, käyttöaika ja ominaisuudet murto-osaan iPagen tavallisesta kuukausihinnasta.

Toki, ne eivät välttämättä ole yhtä halpoja kirjautuessasi, mutta suosittelemme maksamaan vähän enemmän, jotta vältetään pitkäaikainen turhautuminen.

Suosituksemme? Voit silti saada alhaisimman dollarin hinnoittelun kolmen ensimmäisen vuoden ajan SiteGroundilla – ja saada poikkeuksellisen parempia ominaisuuksia.

Katso viralliset sivuston iPage-arvostelut 3.5 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (2 äänet) Hyödyt

 1. Erittäin halpa isännöinti
 2. Rajoittamaton verkkotunnus yhdellä tilillä
 3. Ilmaisia ​​ilmauksia kuten verkkotunnus ja AdWords-hyvitykset

Haittoja

 1. Rekisteröi verkkotunnukset yksityisesti
 2. Roskapostittajille alttiit verkkotunnukset
 3. Käyttää vDeckiä cPanelin sijasta
 4. Hitaat sivun latausajat, tuntematon käyttöaika

Support3Speed3Features3Value4.5Transparency4

iPage-hosting-kysymykset & vastaukset

Mikä on iPage-hosting?

iPage-hosting on verkkopalveluntarjoaja, joka tarjoaa käyttäjille työkalut, joita he tarvitsevat luodakseen online-läsnäolon yritykselleen. Siinä on monia vankkoja ja ajan tasalla olevia ominaisuuksia, joiden avulla voidaan rakentaa verkkosivustoja, jolloin yritysjohtajat voivat paremmin markkinoida ja kasvattaa yrityksiään nykypäivän digitaalimaailmassa..

Mitkä ovat iPage Hosting -sovelluksen pääominaisuudet?

iPage-isännöinnissä on monia tärkeitä ominaisuuksia, mukaan lukien

 • Ilmainen .com-verkkotunnus yrityksen verkkosivustolle
 • Ympärivuorokautinen asiakaspalvelu ja tekninen tuki
 • Rajoittamaton liikenne verkkosivustoosi, sähköposteihin ja tietokantoihin
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • Ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot
 • WordPress-integrointi
Kuinka moni ihminen käyttää iPage-majoitusta?

Nykyään iPage-hosting on ylläpitänyt yli miljoona verkkosivustoa ihmisille ja yrityksille ympäri maailmaa.

Mitä erityisominaisuuksia saan, kun teen tiliä iPage-isännöinnissä?

Tilin tekeminen iPage-hosting-palvelimella antaa web-kehittäjille, markkinoijalle tai yritysjohtajalle monia erityisiä etuja, etuja ja etuja. IPage-isäntäsuunnitelmissa on täysi valikoima erikoisominaisuuksia, jotka on suunniteltu auttamaan verkkosivustojen rakentamisessa ja vauhdittamaan yrityksen kasvua digitaalisella liiketoimintamaisemalla. Toisin sanoen iPage-isäntätilin tilit ja suunnitelmat sekä rakentavat että markkinoivat yrityksen verkkosivustoa monin tavoin ja erityyppisille online-yrityksille, kuten lisäämällä hakukoneiden luottoja ja sijoituksia, jotka parantavat päivittäistä liikenteen määrää, ja auttavat e -kaupan yritykset kasvavat rakentamalla heille ilmaisia ​​verkkokauppoja.

IPage-hosting-tili tai -suunnitelma sisältää ydinominaisuuksia, kuten:

 • Rajoittamaton levytila
 • Skaalattava kaistanleveys
 • Rajoittamaton määrä verkkotunnuksia sallittu
 • Rajoittamaton MySQL-tietokanta
 • Ilmainen verkkotunnus yli vuodeksi (arvo jopa 14,99 dollaria)

Muita iPage-hosting-tilin erityisominaisuuksia:

 • Työkalujen suunnittelu ja rakentaminen
 • Jopa 6 sivua Weebly Website Builder -verkkosivuston kehittämisohjelmassa
 • Optimoitu sivustonrakentaja, joka toimii mobiililaitteissa
 • Yhden napsautuksen asennus WordPressiin
 • Sadat teemat ja mallit, joista valita
 • Apuohjelmien ja asetusten ylläpito
 • Tiedostonhallinta
 • FTP-hallinta
 • Suojattu FTP
 • Muokatut virhesivut
 • Markkinointi verkkosivuilla
 • 100 dollarin Google Adwords -tarjous (vain Yhdysvalloissa)
 • 100 dollaria hakulainaa Bingille
 • Ilmainen listaus YellowPages.com-sivustossa
 • Yksi maksuton puhelinnumero (vain Yhdysvalloissa)
 • Pääsy satoihin online-markkinointioppaisiin
 • Online-myynti
 • Toimii verkkokauppasivustojen kanssa
 • Ilmainen verkkokauppa vähittäiskauppiaille
 • Helppo asennus yhdellä napsautuksella
 • Integrointi PayPaliin
 • AgoraCart-ostoskori
 • Sähköpostin hallinta: lähettäminen ja vastaanottaminen
 • Muokattava sähköpostiosoite, joka tulee verkkotunnuksesi mukana
 • Tarkista sähköposti verkossa tai mobiililaitteiden kautta Webmaililla
 • Sähköpostin edelleenlähetys
 • Maailmanluokan ja ajan tasalla oleva tekniikka
 • Parannettu turvaohjelma, jonka arvo on jopa 100 dollaria
 • vDeck-ohjauspaneeli
 • 24/7 verkonvalvonta
 • Vierailijatilastot
 • Sivustojen liikenteen raportointi
 • Asiakaspalvelu ja tekninen tuki
 • Lippukeskus ja online-ohjekeskus
 • Vaiheittaiset ohjeet
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • 24/7 puhelin- ja chat-tuki
Kuinka nopeaa ja helppoa on verkkosivuston rakentaminen iPage-isännöintiin?

Sivuston luominen iPage-isännöintiin on erittäin nopeaa ja helppoa. Web-kehittäjät, markkinoijat ja yritysjohtajat voivat nopeasti rakentaa verkkosivustoja käyttämällä helppokäyttöisiä, vetämällä ja pudottamalla -verkkosuunnittelu- ja suunnitteluohjelmia, kuten Weebly Website Builder. Ne voivat myös houkutella lisää kävijöitä ja rakentaa enemmän liikennettä verkkosivustoilleen täydellisellä ja kattavalla markkinointipaketilla, ja täysin ladattuun isäntään sisältyy jopa yksi ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti, joka tekee koko verkkotunnuksen valinta- ja rakennusprosessista paljon monimutkaisemman ja stressaava.

Kuinka paljon maksaa suunnitelman tai tilin kirjaaminen iPage-isännöintiin?

Tilin ja suunnitelman rekisteröiminen iPage-isännöinnillä on yllättävän edullista niin kauan kuin verkkosivustojen isännöintisuunnitelmat ja palveluntarjoajat menevät. Tavallisesti iPage-hosting tarjoaa tavallisen kuukausitilauksen, joka on ilmainen 11,95 dollaria kuukaudessa, mutta iPage-hosting tarjoaa jo nyt online-alennuksen jopa 1,99 dollaria kuukaudessa.

Kuinka iPage-hosting-asiakaspalvelun ja teknisen tuen ryhmät voivat auttaa minua verkkosivustoni rakentamisessa tai heidän palvelunsa selvittämisessä?

iPage-hosting-palveluita tukee erityinen ja palkittu joukkue, jossa on ammattitaitoisia web-kehitys- ja web-hosting-palveluiden asiantuntijoita, jotka voivat auttaa yrityksen web-kehittäjiä, markkinoijia ja yritysjohtajia vastaamaan kaikkiin haasteisiin heidän verkkosivustojensa rakentamisessa, kehittämisessä ja suunnittelussa. markkinoida ja kasvattaa tuotteitaan, tuotemerkkejään tai palveluitaan verkossa. iPage-isäntäpalvelun asiakaspalvelun ja teknisen tuen ryhmät voivat auttaa käyttäjiä melkein kaikissa tilien ja verkkotunnusten hallinnassa web-sivuston suunnitteluun saakka miettimään, miten käytettävissä olevia SEO markkinointityökaluja voidaan hyödyntää parhaiten, sähköpostitse markkinoimiseen ja niin edelleen. Ne ovat tavoitettavissa numerolla 877-472-4399.

Olen pienyrityksen omistaja. Voiko iPage-hosting auttaa minua kasvattamaan pientä yritystäni?

iPage-isäntä voi auttaa kaikenlaista yritystä kasvamaan, olipa se iso tai pieni. Mutta pienyritysten omistajat ja johtajat saavat erityisiä etuja, koska pienet yritykset tarvitsevat eniten apua liiketoiminnan kasvattamiseen. iPage-hosting ymmärtää, että pienyritysten omistajille verkkosivustot ovat usein ensimmäisiä (ja tärkeimpiä) keinoja yhteydenpitoon potentiaalisten asiakkaiden kanssa ja että vahvan online-läsnäolon rakentaminen on tapa, jolla he voivat siirtyä pienestä suureen, minkä vuoksi iPage-hosting tarjoaa päivitetyt- nykyaikaisen ja maailmanluokan sisällön luominen ja muut web-kehitys- ja online-markkinointityökalut pienyritysten omistajille. Näiden sisällönluontityökalujen avulla iPage-hosting auttaa pienyritysten omistajia luomaan selkeää, tehokasta ja yrityksen visioon, ääneen, tavoitteisiin ja tehtävään sopivaa sisältöä, jotta he voivat rakentaa tehokkaammin vahvan ja vakuuttavan verkkoliiketoiminnan, joka houkuttelee potentiaalisia asiakkaita, tekevät heistä enemmän yhteyksiä ja viime kädessä auttavat heitä kasvamaan ja markkinoimaan liiketoimintaansa verkossa.

Mitä tapahtuu, jos päätän peruuttaa tilini tai suunnitella iPage hositng -sovellusta?

Jos päätät peruuttaa tilisi tai tilaussuunnitelmasi iPage-hosting-palvelun avulla, on tärkeää huomata, että näille tilille ilmoitetut johdantohinnat ja tilaussuunnitelmat ovat vain ensimmäisen palvelukauden ajan, joten ne uusitaan automaattisesti kaikissa normaalikorko on. Jos henkilö tai yritys on rekisteröinyt ilmaisen verkkotunnuksen iPage-isännöinnin kautta ja päättää haluavansa peruuttaa tilinsä, heidän on maksettava palauttamaton 15 dollarin verkkotunnusmaksu, jos he haluavat edelleen pitää verkkotunnuksensa.

Tarjoaako iPage-hosting sekä Windows- että Linux-pohjaisia ​​web-hosting-palveluita?

Ei, iPage-hosting tarjoaa vain Linux-pohjaisia ​​web-hosting-palveluita.

Tarjoaako iPage-isännöinti hallittuja tai omistettuja web-isäntäpalvelimia

iPage-hosting tarjoaa sekä täysin hallittuja että omistettuja verkkopalvelimien isännöintipalveluita.

Olen opiskelija tai johdan koulua tai voittoa tavoittelematonta organisaatiota. Tarjoaako iPage-hosting minulle erityisiä alennuksia vai muita palveluita ja tilaussuunnitelmia?

Ei, alennukset, tarjoukset ja muut tilaussuunnitelman ominaisuudet ja yksityiskohdat ovat yleisiä ja yleismaailmallisia. Ne ovat samat opiskelijoille, kouluille ja voittoa tavoittelemattomille organisaatioille kuin kokeneille yritysjohtajille tai perinteisemmille kaupallisille yrityksille ja palveluille.

Kuinka monta sähköpostiosoitetta iPage-isäntä voi tukea?

Yleisten TOS-ehtojen mukaan iPage-isäntä sallii rajoittamattoman sähköpostiosoitteen ja tilin sekä rajoittamattoman tallennustilan heidän täysin hallinnoiduissa ja omistamissa web-hosting-palvelimissa, mikä tarkoittaa, että voit isännöidä ja hallita useita verkkosivustoja useille yrityksille yhdessä palvelimessa tai useiden kanssa verkkotunnuksia (koska verkkotunnuksia ei myöskään ole rajoittamattomasti) tarvitsematta koskaan huolehtia tallennustilan loppumisesta tai sähköpostiosoitteista ja tileistä, joita voit rakentaa, kehittää ja hallita iPage-isännöinnin avulla.

Tarjoaako iPage-hosting kuukausipalveluja vai vain vähimmäissopimusta?

iPage-hosting tarjoaa kuukausittaiset tilaussuunnitelmat ilman minkäänlaista sopimusta, mukaan lukien vähimmäissopimukset. On kuitenkin tärkeää huomata, että iPage-hosting tarjoaa parempia hintoja pidemmille palvelun ehdoille.

Tarjoaako iPage-isäntä Virtual Private Server- vai VPS-palveluita?

Kyllä, iPage-hosting tarjoaa Virtual Private Server- tai VPS-palveluita monenlaisilla vaihtoehdoilla, jotka on rakennettu ja suunniteltu vastaamaan asiakkaiden tarpeita riippumatta siitä, kuinka ainutlaatuisia tai monimutkaisia.

Mitä kieliä iPage-isännöinnin asiakaspalvelu ja tekninen tuki tarjoavat, ja mitkä ohjelmointikielet tukevat heidän palveluitaan?

Vaikka iPage-isännöinti on web-palveluntarjoaja, joka palvelee verkkosivustoja ympäri maailmaa, iPage-hosting tarjoaa vain englannin kielen heidän asiakaspalvelunsa ja teknisen tukensa suhteen. Ohjelmointikielten suhteen iPage-isännöintialusta ja -palvelut tukevat sekä PHP: tä että Perlia.

Missä iPage-hosting-palvelun pääkonttori sijaitsee ja missä niiden tietokeskukset sijaitsevat?

IPage-isännöintipalvelu on maailmanlaajuinen web-hosting-alusta, mutta sen pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa Massachusettsissa Burlingtonissa. Myös heidän tietokeskukset, jotka ovat kaikki huippuluokkaa, sijaitsevat ja toimivat Bostonissa, Massachusettsissa, joka ei ole liian kaukana Burlingtonin kaupungista.

Onko iPage-isännöinnissä mahdollisia jälleenmyyjävaihtoehtoja??

IPage-hosting tarjoaa sen mukaan, mitä asiakkaat erityisesti etsivät, tarjota laajan valikoiman jälleenmyyjävaihtoehtoja web-hosting-ohjelmille, jotka ovat kaikkien asiakkaiden käytettävissä riippumatta heidän erityisistä tilaussuunnitelmista tai heidän yrityksensä tyypistä ja koosta.

Voivatko iPage-isännöinnin asiakaspalvelun ja teknisen tuen ryhmät auttaa minua siirtämään olemassa olevan verkkosivun tai verkkotunnuksen palveluihinsa?

Vaikka iPage-isäntäpalvelun asiakaspalvelun ja teknisen tuen ryhmät voivat auttaa asiakkaita siirtämään tiedostoja täysimääräisesti siirtymistä varten, he eivät kuitenkaan pysty auttamaan heitä koko prosessin ajan, koska iPage-isännöinnillä ei tällä hetkellä ole saatavissa olevaa ja erikoistunutta verkkosivustoa. ja verkkotunnusten siirtämispalvelut. IPage-isännöinnin asiakaspalvelun ja teknisen tuen ryhmät voivat kuitenkin tarjota tukea, foorumin ja riittävän tietokannan lisäapua varten siirtymisprosessin aikana.

Mitä ohjelmia iPage-isäntä tukee?

iPage-hosting-verkkotunnukset ja -palvelimet tukevat WordPressiä ja Joomlaa, vaikka Joomlassa tiedostot on siirrettävä henkilökohtaisesti ja manuaalisesti (onneksi apu löytyy nopeasti ja helposti asiakaspalvelun ja teknisen tuen ryhmistä, foorumeista ja käytettävissä olevista online-oppaista). iPage-isäntä ei tue Magentoa, mutta asiakkaat voivat silti asentaa Magennon, koska Magento-asennuksen edellytykset ovat käytettävissä heidän alustallaan. iPage-isäntä on myös sopiva isäntä sähköisen kaupan verkkosivustoille, koska ne tarjoavat monia verkkokauppasivustoille ominaisia ​​ominaisuuksia, kuten SSL, ostoskärryt ja maksujen käsittely suojattujen sivustojen, kuten PayPalin, kautta..

Millaisia ​​maksutapoja iPage tarjoaa ja millaisia ​​maksutapoja he hyväksyvät?

iPage-isäntä hyväksyy tärkeimmät luottokortit, kuten Visa, MasterCard, American Express ja Discover. He hyväksyvät myös maksut PayPalin kautta.

Onko iPage-isäntä suojattu? Kuinka turvallinen iPage-isäntä on?

Kyllä, iPage-isännöinti on erittäin turvallista ja turvallista käyttää. iPage-hosting tarjoaa ”parannetun suojausohjelman” ominaisuuden kaikille heidän suunnitelmilleen, tuotteilleen ja palveluilleen. Riippumatta siitä, minkä tyyppinen tili tai tilaussuunnitelma on, asiakkaiden ei tarvitse koskaan huolehtia verkkotunnustensa vaarantumisesta, verkkosivustojen hakkeroinnista tai muista tietoturvauhista ja rikkomuksista iPage-isännöinnin kautta.

Tuleeko iPage isännöimään seisokkeja ja onko heillä käyttöaikatakuu??

iPage-isäntä tarjoaa asiakkaiden tyytyväisyyteen perustuvia rahat takaisin -takuita, mutta ne eivät rajoita tätä nimenomaisesti käyttöaikaan.

Kuinka iPage-hosting istuu verrattuna muihin web-hosting-palvelun alustoihin ja tarjoajiin?

IPage-hosting-verkkoa verrataan verrattuna heidän verkkopalveluntarjoajien kilpailijoihin – SiteGround, BlueHost, Arvixe, Inmotion hosting, DreamHost ja A2 Hosting – iPage-hosting-palveluita, koska se on yksi suosituimmista ja parhaiten arvioiduista verkkosivustojen ylläpitoympäristöjen tarjoajista asiakkaiden keskuudessa..

Onko mahdollista isännöidä kuva-raskas verkkosivustoa iPage-isännöinnissä?

Kyllä, rajoittamattoman kaistanleveyden ja levytilakäytännön ansiosta on mahdollista isännöidä erittäin visuaalista tai kuvaa vievää verkkosivustoa iPage-isännöinnin kautta. Katso virallinen sivusto

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map