iPower arvioi toukokuuta 2020 – hosting-hinnoittelu ja -suunnitelmat

Kuinka hyvä on iPower-hosting?

iPower Hosting on yksi vakiintuneista johtajista auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä menestymään. Niiden perussuunnitelma sisältää rajoittamattoman tilan ja kaistanleveyden. Voit heti laittaa blogeja, foorumeita ja gallerioita. Heidän mallisivuston rakennus on yksinkertainen ja helppo koota. Heidän pro-suunnitelmansa, joka on yksi parhaimmista tarjoamistaan ​​suunnitelmista, on kohtuulliseen hintaan 5,95 dollaria kuukaudessa. Sinulla on oltava vuoden mittainen tilaus, kun käytät iPower Hosting -palvelua. Jos sinulla on suuri yritys, kannattaa ehkä tutustua erilaiseen isännöintisivustoon tukeaksesi verkkosivustojen ylläpidon vaatimuksia.


iPower-arvostelut 2.2 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (3 äänet) Hyödyt

 1. Hyvin pyöristetty isäntäsivusto
 2. Helppokäyttöinen
 3. Kauppojen lisääminen on helppoa

Haittoja

 1. Voi tarvita vuoden mittaisen sitoutumisen joihinkin suunnitelmiin
 2. Voi puuttua Windows-palveluista
 3. Ei ihanteellinen monimutkaisiin yrityksiin

YhteenvetoJos etsit web-hosting-palvelua, jonka avulla voit työskennellä ensimmäisellä verkkosivustollasi, iPower on todennäköisesti paras veto. Vaikka yksinkertaiset ja helppokäyttöiset työkalut eivät ole ihanteellisia yrityksille, joilla on laaja seuranta, ne ovat täydellinen aloittelijoille. Vuotta kestävä sitoutuminen ei ole pienyritysten etujen mukaista, mutta se antaa sinun tutustua heidän palveluihinsa. Support1.5Speed3Features2.5Value2Transparency2

Virallinen iPower-hosting-arvostelu

Vaikka iPower on ollut yksi yleisimmin käytetyistä web-hosting-sivustoista, ne eivät ole ilman ongelmia. Ne ovat toimineet vuodesta 2001 ja markkinoivat tuotteitaan pienille ja keskisuurille yrityksille. Se on hienoa niille, jotka haluavat hosting-palveluita yritykselle, joka on vasta aloittamassa, mutta jos etsit laaja-alaista web-isännöintipalvelua, kannattaa ehkä siirtyä toiseen suuntaan. Heidän yksinkertainen verkkosivuston luomissuunnittelu helpottaa kenenkään pääsyä verkkoon ja laajentamaan läsnäoloaan verkossa.

IPower-hosting-sovelluksen parhaat ominaisuudet

Vaikka iPowerilla on joitain epäjohdonmukaisuuteen liittyviä ongelmia, he ovat yrittäneet uudistaa palveluitaan asiakkaiden valitusten käsittelemiseksi. Niitä pidetään tyypillisesti keskitieksi halpojen ja kalliiden verkkopalvelujen välillä, ja kilpailu on kovaa. Kun he yrittävät pysyä kilpailijoidensa kanssa, edulliset suunnitelmansa eivät välttämättä riitä pysyäkseen ajan tasalla.

Ne tarjoavat alhaiset hinnat

Yksi suurimmista syistä, miksi ihmiset käyttävät iPoweria, on se, että heidän perussuunnitelmansa eivät jätä sinua murtumaan. Niiden johdantohinnat ovat halpoja, ja on helppo selvittää, missä uusintahinnat ovat. Voit maksaa kuukausittain tietyistä suunnitelmista ja säästää enemmän rahaa, jos haluat sitoutua iPoweriin. Heidän aloitussuunnitelma on perus, ja sen hinta on 5,95 dollaria kuukaudessa yhdessä vuoden sitoutumisen kanssa. Saat 5 Gt levytilaa, 250 Gt kuukausittaisia ​​tiedonsiirtoja ja verkkotunnuksen. Sähköpostitili sisältyy perussuunnitelmaan.

Jos tarkastelet Pro-suunnitelmaa, se alkaa 7,95 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa rajoittamattoman levytilan, rajattoman kuukausittaisen tiedonsiirron, rajoittamattoman verkkotunnuksen ja 2500 sähköpostitiliä. Pro Plus -hinta alkaa 11,99 dollaria ja sisältää kaiken pro-suunnitelmassa sekä kolme ilmaista URL-osoitetta ja rajoittamaton sähköpostitili. Päivitettäessä suunnitelmat kallistuvat, varsinkin jos aiot käyttää Windowsia. Windows Pro -suunnitelma alkaa 83,40 dollaria vuodessa, ja saat ilmaisen URL-osoitteen, 25 verkkotunnusta, 1000 sähköpostitiliä, rajoittamattoman tallennustilan ja muut ominaisuudet.

VPS-paketit

iPowerilla on hyvin saatavana Linux-pohjaisia ​​VPS-paketteja. Heidän VPS Basic -paketin hinta on 24,99 dollaria kuukaudessa, ja URL-osoite, 1 Gt RAM-muistia, 40 Gt tallennustilaa, 1 Tt kuukausittaisia ​​tiedonsiirtoja ja rajoittamaton sähköposti mukana. Jos etsit korkeampaa suunnitelmaa, heidän ylimmän tason jaettu hosting-suunnitelma on 79,99 dollaria kuukaudessa. Saat 8 Gt RAM-muistia, 120 Gt tallennustilaa, 4 Tt kuukausittaisia ​​tiedonsiirtoja ja muita rajattomia vaihtoehtoja. Vaikka se on yksi kalliimmista paketeista, se voi kaikki tasoittaa pitkällä tähtäimellä.

Helppo asentaa WordPress

WordPress on yksi Web-sivuston tärkeimmistä osista, ja iPowerin avulla WordPressin asentaminen verkkosivustollesi on helppoa. Voit asentaa WordPressin tavalliseen Linux-pohjaiseen palvelimeen tai kirjautua hallitun WordPress-isäntäsivuston kautta. Jokaiselle suunnitelmalle on eri hinnat, ja WP Starter -suunnitelma on 3,75 dollaria kuukaudessa, ja se sisältää ilmaisen URL-osoitteen, mukautetun ohjauspaneelin, esiasennetut teemat ja laajennuksen. Sivusto varmuuskopioi tiedot päivittäin, ja aloitussuunnitelmalle on kuukausittaiset tiedonsiirrot, tallennustilat ja sähköpostitilit.

Jos etsit toista suunnitelmaa, WP Essentials -paketti alkaa 6,95 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa nopean aseman. Huippuluokan tietoturvapaketti ja erikoistunut asiakastuki tekevät siitä yhden paremmista vaihtoehdoista. Koska iPower on suunniteltu nimenomaan WordPressin asentamiseen, sen asentaminen vie paljon työtä. Siinä on kaikki mitä tarvitset verkkosivustosi käynnistämiseen ja sivujen ja viestien luomiseen. Se on erinomainen valinta niille, joilla ei ole kokemusta WordPressistä tai verkkosivuston kokoamisesta.

IPower-isäntäpuolen heikot puolet

Vaikka iPowerilla on eräitä ongelmia, jotka eivät ole täydellisiä, mutta ne ovat huollettavia. Et ehkä halua viettää liikaa aikaa keskittymällä tähän isäntäsivustoon, mutta on parempi, että sinulla on käsitys tietyistä alueista, joista ne saattavat tulla lyhyitä.

Web-sivuston perustaminen

Yksi iPowerin suurimmista haitoista on sen asettaminen. Mukana on 10 dollarin maksu, joka voi saada teidät suojaamaan, jos et kiinnitä huomiota. Jos haluat ylimääräistä turvallisuutta, voit lisätä verkkotunnuksen yksityisyyttä ylimääräisellä 9,99 dollarilla vuodessa lisäämällä kokonaiskustannuksiin. Se poistaa yhteystietosi verkkosivustolta. Kun olet käynyt läpi sen, siirryt vahvistussivulle, jolla kaksi lisäosaa on jo tarkistettu. Jos et halua niitä (automaattinen päivittäinen varmuuskopiointi- ja suojaustyökalu), sinulta kysytään, haluatko SSL-varmenteen, verkkotunnuksen yksityisyyden ja muut vaihtoehdot.

Navigoidessasi tässä kössässä, siitä voi tulla huolestuttavaa ja kipua. Jos haluat saada SSL-sertifikaatin, se on 49,99 dollaria vuodessa, mikä on halvempaa kuin muut paketit tarjoavat. Asennusprosessin suorittaminen on vaikeaa, varsinkin jos et tiedä mitä tehdä tai etsiä ostoksen yhteydessä. Se on monimutkainen järjestelmä, jolla on melkein liikaa vaihtoehtoja, mutta ne tarjoavat paljon WordPress-projekteja. Kun olet ohittanut kaikki maksutiedot, se on sieltä helpompaa. Se vaatii kärsivällisyyttä ja paljon lukemista.

Asiakaspalvelu

Jos joudut soittamaan asiakaspalveluun, saatat odottaa muutama minuutti. Vaikka joku vastaa muutamassa minuutissa, odotusjaksoa ei ole. Joten, voisit viettää jopa puoli tuntia odottaaksesi jotakuta, mutta et koskaan tiedä. Edustajat voivat olla tietoisia tuotteistaan, mutta eivät ehkä tiedä joitain vastauksia. Vaikka jokainen asiakaspalvelun edustaja ei tiedä kaikkea, he voivat ainakin ohjata sinut oikean henkilön luo ja yhdistää sinut suoraan. Se ei ole huonoin asiakaspalvelu, ja se voi olla tynkä.

Linux-puolueellisuus

iPower tarjoaa vain Linux-käyttöisiä palvelimia, mikä vaikeuttaa Windows-palvelimen ylläpitoa. Vaikka voit valita Windows-isännöinnin, sinun tulisi olla valmis käyttämään enemmän rahaa. Jos tämä ei ole ongelma, sinulla ei tarvitse olla paljon huolissasi määrittäessäsi verkkosivustoasi. Jos haluat käyttää Windowsia, sinun on kuitenkin parempi käyttää erilaista hosting-sivustoa, joka ei maksa sinulle käsivarsi ja jalka verkkosivuston luomiseen..

Pohjaviiva

Jos olet vasta aloittamassa verkkosivuston kokoamisen, iPower ei ole huonoin vaihtoehto. Se toimii hyvin WordPressin kanssa, joten on helppo lähettää blogeja ja sisältöä. Jos kuitenkin haluat verkkosivustosivuston, kannattaa ehkä siirtyä toiseen suuntaan. Suurin ongelma näyttää tulevan ihmisiltä, ​​jotka tietävät mihin web-isännän pitäisi kyetä, ja iPowerilla ei näytä olevan toimintoja kokenutta käyttäjää varten. Asiakaspalvelusta on tehty valituksia, mutta se ei saisi estää sinua käyttämästä niitä.

Jos olet suurempi yritys, kannattaa ehkä keskittyä erilaiseen verkkopalvelupalveluun, joka voi tarjota sinulle kaiken tarvitsemasi. Vaikka iPower kykenee, heillä ei ole vaikutusvaltaa käsitellä suuria verkkosivustoja. He tekevät, mutta jos et tunne, että voit sitoutua vuoden mittaiseen sitoutumiseen kirjautumisen yhteydessä, kannattaa ehkä etsiä muualta. Jos haluat hosting-palvelun käsittelemään kaikkia WordPress-tuotteita, iPower on erinomainen valinta, koska ne tarjoavat kaiken mitä tarvitset WordPressistä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map