JaguarPC arvioi toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Mikä on JaguarPC-hosting?

JaguarPC on yksityisomistuksessa oleva Colorado-pohjainen hosting-yritys, joka perustettiin vuonna 1998. Ne tarjoavat erilaisia ​​jaettuja, pilvi- ja VPS-hosting-suunnitelmia moniin yritystarpeisiin. JaguarPC: llä on palvelimia Colorado Springsissä, Atlantassa, Chicagossa, Dallasissa, New Yorkissa ja Isossa-Britanniassa. 2000-luvun puolivälissä-loppupuolella JaguarPC osti joukon pienempiä hosting-yrityksiä, kuten Hostingzoom, Wowvps ja Devpond..


Kuinka hyvä on JaguarPC-hosting?

JaguarPC on osoittanut jatkuvaa ja vaikuttavaa kasvua vuosi toisensa jälkeen niiden perustamisesta lähtien. Koska he tekevät usein investointeja verkkoihinsa ja laitteistoihinsa, ne ovat melkein täyttäneet 100%: n käyttöaikatakuun. Mutta vaikka niiden jaetut isännöintisuunnitelmat ovat suurimmaksi osaksi kilpailukykyisesti hinnoiteltuja, jotkut käyttäjät saattavat huomata, että muut yritykset tarjoavat enemmän ominaisuuksia dollarin arvoon.

Katso JaguarPC: n virallisen sivuston arvostelut 3.1 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (1 äänestys) Hyödyt

 1. Tuki Windows- ja Linux-isännöintiin
 2. 100% Uptime-takuu
 3. Laaja tukivarustus
 4. Sisältää paketteja

Haittoja

 1. Tiukka peruutusehdot
 2. Ei kilpailukykyisin arvo

Support3Speed3.5Features3Value3Transparency3

Virallinen JaguarPC-hosting-arvostelu

Jos isännöinti pienemmän yksityisen yrityksen kanssa on sinulle tärkeätä, JaguarPC kuuluu markkinoiden parhaimpiin. Lähes kahden vuosikymmenen isäntäkokemuksella he eivät ole aloittelijoita. Ja lisäksi heidän palvelutasosopimukseen sisältyy 10-kertainen korvaus jokaisesta käyttökatkosten tunnista, jonka sivustosi kokee. Toisin sanoen, jos haluat verrata ominaisuuksia, kuten levytilaa, sähköpostin tallennustilaa ja verkkotunnuksia dollaria dollariin, JaguarPC jää muihin isäntiin.

JaguarPC-hosting-sovelluksen parhaat ominaisuudet

JaguarPC istuu suorassa kellokäyrässä monissa osastoissa, mutta heillä on useita mainitsemisen arvoisia etuisuuksia, samoin kuin joitain paikkoja, joissa ne todella loistavat.

Tuki Windowsille ja Linuxille

Ellet ole kovin uskollinen yhdelle käyttöjärjestelmälle toiseen nähden, tällä todennäköisesti ei ole suurta eroa sinulle. Mutta se, että JaguarPC tarjoaa molemmat vaihtoehdot, osoittaa tekniikan tajua ja investointeja laitteisiin.

100 prosentin käyttöaikatakuu

JaguarPC tarjoaa parhaan käyttöaikatakuun koko web-hosting-alalla. Jokaisesta sivustosi kokemasta seisokitunnista JaguarPC palauttaa sinulle kymmenenkertaisesti kyseisen tunnin kustannukset. Ja niin kalliiden panosten riskissä, JaguarPC tekee hienoa työtä varmistaakseen, että heidän ei tarvitse usein maksaa korvauksia näistä palautuksista. JaguarPC on käyttänyt keskimäärin 99,98% käyttöaikaa viime vuosina, ja se on antanut alan luotettavimpia verkkohotellinhallintayrityksiä, kuten Dreamhost, A2 Hosting ja SiteGround..

Kuusi tietokeskusta, viisi Yhdysvalloissa.

JaguarPC: llä on useita datakeskuksia: viisi Yhdysvalloissa ja yksi Isossa-Britanniassa. Tämä antaa yrityksille mahdollisuuden isännöidä verkkosivujaan alueensa palvelimella, mikä on mahdollisesti hyödyllistä yrityksille, jotka palvelevat pääasiassa paikallisia asiakkaita. Se osoittaa myös, että JaguarPC-verkon infrastruktuuri on laaja – jotain, joka tyypillisesti antaa hyvät tulokset sivun latausnopeudelle.

Live Chat + puhelintuki + laajat käyttäjäohjefoorumit

JaguarPC on osoittanut huomattavia resursseja asiakastuen rakentamiseen. Asiakkailla on paitsi pääsy live-chattiin, puhelintukeen ja sähköpostin lippupalveluun ympäri vuorokauden, myös käytettävissä on aktiivisia käyttäjäfoorumeita ja omaehtoisia oppaita. Tämä tarkoittaa, että heidän asiakkaidensa yleisimmät ongelmat on indeksoitu selkeästi ja niitä voidaan etsiä, mikä säästää sinua joutumasta vaivaa hankkimaan asiakastukea. Lisäksi suurin osa heidän asiakkaistaan ​​ilmoittaa olevansa tyytyväinen heille tarjotun tuen tasoon ja heidän ongelmiensa ratkaisuun.

Suuri ilmainen ilmainen ja vähän myyntiä

Jopa JaguarPC: n perussuunnitelmat sisältävät ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot, SSL: n käytön, siirrot, sivustonmuodostajan, roskapostisuodattimen, salasanasuojaimen ja DNS-hallinnan. Tämä on melko laaja luettelo, ja se tarjoaa puhtaan ja tuulen tarkistamisen prosessin, joka ei vie sinut ylösmyynnillä.

JaguarPC-isännöinnin alaosat

Numberswise, ei Buckin suurin räjähdys

Vaikka JaguarPC tarjoaa erinomaisen palvelun ja vakuuttavan käyttöaikatakuun, heidän paketti ei ole erityisen kilpailukykyinen, jos hajotat heidän palvelunsa dollarikohtaisesti, ominaisuuskohtaisesti. Isäntäjättiläiset, kuten HostGator ja GoDaddy, tarjoavat samat tekniset tiedot ja lisää ilmaispaketteja halvempaa. Verrattuna muihin pienempiin pelaajiin, erottelut, kuten SiteGround ja A2 Hosting, ylittävät heidät asiakaspalvelussa tai nopeusosastoilla. Jos olet todella huolissasi rahasi venyttämisestä niin pitkälle kuin se koskee tiettyjen ominaisuusjoukkojen suhteen, JaguarPC saattaa vain puuttua.

Tiukka peruutusehdot

Vaikka se on ymmärrettävää, JaguarPC ei tarjoa sympaattisinta peruutuskäytäntöä. Yhdenmukaisen 30 päivän rahat takaisin -takuun umpeutumisen jälkeen ymmärrä, että et saa paljon rahaa takaisin peruuttamiseen. He eivät hyvitä sinulle ylimääräisiä palvelumaksuja, kuten verkkotunnuksen rekisteröintiä, vaan hyvitystä vain palvelumaksuista. He eivät palauta mitään ennen peruutuspäivää – mikä tarkoittaa, että he eivät maksa hyvitystäsi. Peruutuslomake löytyy järjestelmänvalvojan tilin cPanelista ja kojetaulusta.

Bottom Line

JaguarPC tarjoaa parhaan palvelutasosopimuksen hosting-teollisuudelle käyttöaikaan. Lisäksi ne ovat luotettavia, ystävällisiä, kohtuuhintaisia ​​ja tarjoavat selkeän tavan isännöintisuunnitelmasi suurentamiseksi. Nämä kaikki ovat erinomaisia ​​syitä sivuston ylläpitämiselle JaguarPC: llä. JaguarPC jää kuitenkin helposti varjoon, kun sitä arvioidaan rinnakkain joidenkin muiden suurten pelaajien kanssa. On vaikea päästä aivan yhtä jazzlediin käytettävyyden palautuksista kuin salamannopeista nopeuksista tai uskomattomasta asiakaspalvelusta. Ja jos kyse on heidän palvelujensa dollariarvosta, niin yrityksen isännät voittavat joka kerta. Mutta JaguarPC on vakaa ja luotettava isäntä, jota suosittelemme mielellämme – jos heidän paketit tarjoavat kaiken tarvitsemasi hintaan, jonka olet mielelläsi maksamaan, meillä on tunne, että olet tyytyväinen heidän palveluihinsa.

Näytä lisää ominaisuuksia

JaguarPC-kysymykset ja vastaukset

1. Milloin yritys aloitti?

Greg Landis halusi perustaa yrityksen, joka tarjosi Internet-palveluntarjoajia ja Web-hosting-palveluita, jotka erottuivat muista yhdestä syystä: poikkeuksellinen palvelu ja tuki. Vuonna 1998 syntyi Jaguar PC, joka kasvoi nopeasti yhden miehen operaatiosta johtavaksi palveluntarjoajaksi, joka ylläpitää yli 300 000 verkkotunnusta. He muuttivat yrityksen Houstonista Colorado Springsiin vuonna 2010, jossa yhtiön pääkonttori on nyt.

2. Entä tietokeskukset?

JaguarPC tarjoaa neljä erilaista datakeskusta, jotka kaikki tarjoavat korkeimman laadun ja tekniikan. Kolme Yhdysvaltoihin perustuvaa tietokeskusta, Atlanta, Denver ja Houston, tarjoavat yrityshäkejä, Row1-2 JPC, siisti kaapelointi ja ylimääräisiä pduja ja kytkimiä vanhasta häkistä. Tilat on varustettu 24/7 -valvonnalla ja aseellisella turvallisuudella, ja niihin voidaan päästä vain turvallisuusluvalla, joka sisältää läheisyyskortit ja biometriset käsiskannerit Atlantassa ja biometriset käsikäyttöiset Houstonissa. Tilat ovat hyvin hoidettuja, ja niissä on edistyneet jäähdytys- ja voimanlähteet, ja pääsy yli 100 kantoaallolle.

 Yhdistyneen kuningaskunnan datakeskuksessa JaguarPC tarjoaa toimivan ja luotettavan yhteistoimintadatakeskuksen, jossa on tilaa yksittäisille palvelimille ja täydellisille kaappeille. Tier 3 -keskuksella varmistetaan 99,982 prosentin käyttöaika 24/7 aktiivisella suojauksella ja paikalla olevalla sähköasemalla.

3. Kuinka Jaguar PC -asiakaspalvelu on?

JaguarPC tarjoaa asiakkailleen useita eri tapoja päästä yritykseen, aktiivisista sosiaalisen median tileistä Facebookissa ja Twitterissä, joissa he ovat vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa ja jakavat tietoja mahdollisista tilanteista, joita asiakkaat voivat kokea. Heillä on blogi, joka tarjoaa osoittimia, jotka sinun on tiedettävä Web-hosting-yritystä valittaessa, sekä tietoja yrityksestä ja joistakin sen ohjelmista ja palveluista. Yhteisöfoorumilla asiakkaat voivat keskustella muiden kanssa ja etsiä tietoja tilanteestaan, ja suora verkon tilasivu puhuu kaikista seisokkiasioista. Tietokanta sisältää artikkeleita monista yleisimmistä ongelmista, joita asiakkaat kohtaavat.

Tekninen tuki on saatavana ympäri vuorokauden, puhelintuella sekä Yhdysvalloissa että Kanadassa sekä kansainvälisille asiakkaille, sekä live chat- ja lippujärjestelmällä..

Vaikka he ovatkin ylpeitä erinomaisesta tuesta, monet asiakkaat ovat kuitenkin huomanneet, etteivät he aivan saa JaguarPC: ltä toivoaan vastausaikaa. Jotkut asiakkaat huomauttivat, että heidän lippuihinsa vastaaminen vastasi 15–25 tuntia. . Kun yrityksesi luottaa siihen, että Web-sivustosi on valmis ja toiminnassa, tällainen seisokkeja voi olla haitallista lopputuloksellesi..

Jotkut asiakkaat ovat ilmoittaneet erinomaisesta asiakaspalvelustaan ​​saatuaan sivustonsa ylläpitoon ja käyttöön muutamassa minuutissa, kun taas toiset ovat todenneet, että heidän sivustonsa olivat tuntikausia ilman mitään vastausta.

4. Millaisia ​​jaettuja suunnitelmia Jaguar PC tarjoaa?

JaguarPC tarjoaa erilaisia ​​hosting-suunnitelmia. CPanel-jaettu isäntä sisältää yhden napsautuksen asennuksen monille sovelluksille, kuten WordPress, Joomla, Drupal, Ruby on Rails, Python PHP5 ja Coppermine. Heillä on kolme erilaista jaettua suunnitelmaa, joissa kaikissa on hallittu palvelu.

 • Yksityinen isäntä (3,97 dollaria / kuukausi 36 kuukauden sopimukselta): 35 Gt SSD-tilaa, 100 Gt kaistanleveyttä, 25 MySQL-tietokantaa, sähköposti- ja FTP-tilit yhteensä.
 • Web-hosting (6,97 dollaria / kuukausi 36 kuukauden sopimukselta): 75 Gt SSD-levytilaa, 1000 Gt kaistanleveyttä ja tiedonsiirtoa sekä 100 yhdistettyä MySQL-tietokantaa, sähköposti- ja FTP-tiliä. Suunnitelmaan sisältyy 100 varattua verkkotunnusta, päivittäiset varmuuskopiot, turvallinen SSL-käyttö, RV Sitebuilder ja Softaculous. Saat myös CloudFlare, SSL-sertifikaatin, LiteSpeedin ja Spam Expertin. Asennus on ilmainen tällä tilillä.
 • Yritysten isäntä (24,94 dollaria / kuukausi 36 kuukauden sopimukselle): 125 Gt SSD-tallennustilaa, 5000 Gt kaistanleveyttä ja rajoittamaton MySQL-tietokanta, sähköposti- ja FTP-tilit sekä varatut verkkotunnukset. Palvelimet ovat osittain omistautuneita, ja niihin sisältyy LiteSpeed ​​sekä kaikki Web-hosting-suunnitelman edut. Saat erillisen IP-osoitteen, premuim RapidSSL: n, ilmaisen asennuksen ja yhden mukana toimitetun verkkotunnuksen rekisteröinnin.
5. Tukeeko JaguarPC omistettuja palvelimia?

Dedikoidut JaguarPC-palvelimet tarjoavat 99,999 prosentin käyttöajan 10x-palvelutasosopimuksella. Ne tarjoavat neljä erilaista suunnitelmaa, joista kaikista ome on pääkäyttäjän käyttöoikeus, 10 Mbit / s mittaamaton kaistanleveys, etäkäynnistys, rajoittamaton lähtevä liikenne. Web-sivustojen ja sovellusten kehittämiseen on olemassa alusta, ja sinulla on mahdollisuus ottaa käyttöön mukautettuja ytimiä.

 • Intel Xeon E3-1230v2 (alkaa 127 dollaria / kk): 4x-ytimet 8 Gt DDR3-RAM-muisti, 2 × 500 Gt kiintolevy.
 • Intel Xeon E3-1230v5 (alkaa 167 dollaria / kuukausi): 8 Mt välimuisti 4x-ytimillä, 16 Gt ECC-RAM-muisti, 2×1 TB kiintolevy.
 • Intel Xeon E5-2620v3 (alkaa 227 dollaria / kk): 15 Mt välimuisti 6x-ytimillä, 32 Gt ECC-RAM-muistilla, 1x 512 Gt SSD ja 1×1 TB SATA -kiintolevy.
 • 2x Intel E5-2620v3 (alkaa 267 dollaria / kk): 15 Mt välimuisti 6x-ytimillä, 32 Gt ECC-RAM-muistilla, 1x 512 Gt SSD ja 1×1 TB Sata -kiintolevy.
6. Tarjoaako JaguarPC jälleenmyyjää?

JaguarPC-jälleenmyyjät arvostavat monia ratkaisuja, joita yritys tarjoaa asiakkailleen.

Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa on neljä erilaista jälleenmyyjäsuunnitelmaa, joissa molemmissa suunnitelmissa on erilaisia ​​rajattomia ominaisuuksia, kuten kaistanleveys, jälleenmyyty tili, sähköpostiosoitteet, tietokannat ja FTP-tilit. Kaikki jälleenmyyjät saavat myös seuraavat edut:

 • Ylimyynti on käytössä
 • Muokatut nimipalvelimet
 • CloudLinux ja Litespeed
 • Nopea SSL ilmaiseksi
 • Verkkotunnus elämää varten
 • Siirto enintään 25 tilille
 • Pää-, verkkotunnus- ja SSL-jälleenmyyjätilit
 • RVSiteBuilder
 • R1Soft Daily -varmuuskopiot

Tilitason suurin ero on se, että esimerkiksi Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian korkeimman tason jälleenmyyjätilit saavat 20 prosentin alennuksen VPS: n ja omistettujen palvelimien jälleenmyynnistä.

Yhdysvalloissa RZ1 on 11,21 dollaria kuukaudessa, kun maksat etukäteen kolmen vuoden ajan; RZ2 maksaa 14,96 dollaria / kuukausi kolmen vuoden ennakkomaksujärjestelmästä; RZ3 on 22,46 dollaria kuukaudessa kolmen vuoden ennakkomaksujärjestelmällä, ja RZ4 maksaa 29,96 dollaria kuukaudessa, kun maksat ennakkoon kolme vuotta.

7. Tarjoaako JaguarPC VPS-hosting-palvelua?

JaguarPC: n VPS-isännöinti sisältää Windows-, CentOS-, Debian-, Suse- ja Fedoran malmin tuen neljällä eri täysin hallitulla suunnitelmalla.

 • 1 (27 dollaria / kk 12 kuukauden ennakkomaksujärjestelmällä): 30 Gt levytilaa, 1,5 Gt RAM-muistia, 2 ydintä, 10 TB kaistanleveyttä ilman asennusmaksua.
 • 2 (47 dollaria / kk 12 kuukauden ennakkomaksujärjestelmällä): 60 Gt levytilaa, 3 Gt RAM-muistia, 2 ydintä, 15 TB, ilman asennusmaksua.
 • 3 (67 dollaria / kk 12 kuukauden ennakkomaksujärjestelmällä): 90 Gt levytilaa, 4 Gt RAM-muistia, 3 ydintä, 20 TB kaistaleveä ja ilman asennusmaksua.
 • 4 (97 dollaria / kk 12 kuukauden ennakkomaksujärjestelmällä): 120 Gt levytilaa, 6 Gt RAM-muistia, 4 ydintä, 25 TB kaistaleveä ja ilman asennusmaksua.

Nämä suunnitelmat sisältävät rajoittamattoman verkkotunnuksen, sähköpostin, MySQL-tietokannat ja FTP-tilit sekä saapuvan kaistanleveyden. Lisäksi asiakkaat saavat CloudFlare, kaksi mukautettua IP: tä, juuri- ja järjestelmänvalvojan pääsyn etätyöpöydälle, päivittäiset varmuuskopiot ja ohjauspaneelin – valitaan cPanel, WHM tai Plesk.

8. Olen kiinnostunut pilvipalveluista – voinko löytää sen JaguarPC: stä?

JaguarPC tarjoaa yhdeksän erilaista Cloud-hosting-suunnitelmaa, pienin alkaen 32 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa 2 ydintä, 20 Gt levytilaa, 1 Gt muistia, 5 TH kaistanleveyttä, 1 VE ja 2 IP-osoitetta. . Pilvi 9 puolestaan ​​tarjoaa 12 ydintä, 370 Gt levytilaa, 16 Gt muistia, 30 TB kaistanleveyttä, 8 VE ja 8 IP-osoitetta.

9. Kuinka heidän käyttöaika on?

Useimmissa alan teollisuusyrityksissä 99,9 prosentin käyttöaika on taattu, mikä tarkoittaa, että tietyn kuukauden aikana sivustosi on alhaalla vajaat 45 minuuttia. Tämän takia on melko vähän yrityksiä, jotka, jos takaavat käyttöajan, pitävät kiinni tästä prosenttiosuudesta; niin paljon kuin me mielellämme tiedämme, että verkkosivustomme eivät koskaan koskaan mene alas, mikä ei ole aina tekniikan todellisuutta. JaguarPC tarjoaa kuitenkin useita erilaisia ​​takuita, huomauttaen jossain verkkosivustossaan, että ne tarjoavat 99,999 prosentin takuun, kun taas palvelusehdoissa luetellaan takuu 100 prosentin verkon käyttöajasta, mikä tarkoittaa, että kaikki reitittimet, kytkimet ja kaapeloinnit ovat toimivat 24 tuntia vuorokauden ympäri, ellei suunniteltua huoltoa ole. Heidän palvelutasosopimuksessaan todetaan, että 100-prosenttinen käyttöaika ei sisällä palvelimen ohjelmistoja, laitteistovirheitä, palveluita tai demonia.

Jos verkko ei ole käytössä, asiakkaille hyvitetään 1000 prosenttia seisokkeista. Tämä tarkoittaa, että jos verkko on sammunut yhden tunnin, saat hyvityksen kymmenen tunnin seisokkeista. Kuukausimaksusi jaetaan kuukauden päivien lukumäärällä ja 24 tunnilla päivässä, jotta saat tarkan hyvityksen. Hyvityksen saamiseksi sinun on lähetettävä lippu seitsemän päivän kuluessa, mukaan lukien lipun numero alkuperäisestä numerosta, joka ilmoitetaan pyynnössä.

10. Tarjoaako JaguarPC rahat takaisin -takuun?

Jos olet JaguarPC: n kanssa jaetun palvelun asiakas, sinulla on 45 päivän rahat takaisin -takuu. Tämä ei ole alan pisin, mutta ylittää ehdottomasti monien muiden yritysten tarjoaman 30 päivän takuun. Vakiona, takuu sisältää kuitenkin vain isännöintipalkkiot, ei asennus-, lisenssi-, verkkotunnuksen rekisteröinti- tai muiden lisäosien kustannukset. Sinulla ei ole myöskään kelpoisuutta yhteiskäyttöön tai erillisiin palvelimiin.

11. Voivatko he auttaa verkkosivustoni siirtämisessä??

Monet asiakkaat nauttivat palvelusta, jonka he ovat saaneet siirtäessään sivustojaan yhdeltä isäntältä JaguarPC: lle. Huomaa, että yritys muutti siirtymisen saumattomasti, vaikka sivustot eivät olisikaan hallinnassa cPanelilla. Tämä on hieno uutinen, koska monet hosting-yritykset auttavat sinua vain, jos siirrät yhden cPanel-sivuston toiseen. Siirto ei ole ilmainen kaikissa suunnitelmissa, mutta se sisältyy VPS- ja Cloud-isännöintisuunnitelmiin sekä joihinkin jaettuihin ja omistettuihin palvelinsuunnitelmiin.

12. Onko JaguarPC: llä hyvä sivun latausnopeus?

JaguarPC ei väitä “loivasta” nopeudesta, kuten monet muut hosting-yritykset, m mutta SSD-palvelimet ja CloudFlare-integraatio sekä monet muut komponentit auttavat nopeuttamaan sivusi lataamista nopeuttamaan melko vähän, ja Toisin kuin muut yritykset, JaguarPC on erittäin luotettava ja johdonmukainen ylläpitäessään näitä vakaita nopeuksia. Niin monet Web-kävijät odottavat verkkosivustojen lataamista heti, ja varmistamalla, että latauksesi nopeasti on avain online-menestykseen.

13. Mikä asettaa JaguarPC: n kilpailun lisäksi?

JaguarPC: llä on vankka valikoima hallittuja suunnitelmia, eikä se veloita käsivarsia ja jalkaa toisin kuin muut yritykset, jotka tarjoavat hallittuja suunnitelmia. Ne tarjoavat selkeän tien suunnitelmasi päivittämiseen Web-sivustosi kasvaessa ja tarjoavat jatkuvasti luotettavaa tukea jokaisella tasolla. Suunnitelmissa on monenlaisia ​​ominaisuuksia, ja yritystä johtaa jo lähes 20 vuoden jälkeen edelleen sama henkilö, joka aloitti sen – tällainen pitkäikäisyys ja intohimo on nykyään harvinaista.

14. Mitkä ovat JaguarPC: n ylläpidon haitat??

Täydellisiä hosting-yrityksiä on vähän – negatiiviset arvostelut voivat usein paljon suuremmat kuin monien eri alojen positiiviset arvostelut. JaguarPC: n negatiiviset arvostelut kiertävät usein heidän asiakastuensa vastausaikaa.

Heillä ei ole paljon johdonmukaisuutta mainostaessaan käytettävyyttään, ja luetellaan myös eri prosenttimäärät useissa paikoissa verkkosivuillaan.

Mitkä ovat Jaguar PC: n ylläpidon etuja??

Ylläpito JaguarPC: n kanssa avaa ovet yritykselle, joka takaa ennenkuulumattoman käyttöajan prosenttimäärän ja tukee sitä erittäin anteliaalla takuulla. Yhtiö asettaa asiakastyytyväisyyden etusijalle ja tarjoaa myös 45 päivän rahojen palautustakuun.

Ne tarjoavat välittömän asennuksen, verkkosivustojen siirtymisohjeet ja asiakastuen kaikilla tasoilla varmistaaksesi, että sivustosi nousee nopeasti ja pysyy jatkuvasti yllä.

Lisää JaguarPC.com-sivustosta

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Nopea tuki
 • Kohtuulliset hinnat
 • Tonnia ominaisuuksia

Käy virallisella verkkosivustolla

5 suosituinta majoittajaa

 • SiteGround arvostelut
 • WP Engine arvostelut
 • A2-hosting-arvostelut (vanha)
 • Bluehost arvostelu
 • GoDaddy: n hallinnoimat WordPress-arvostelut
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map