Jälleenmyyjäkerhoarvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Jälleenmyyjäkerhoarvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Jälleenmyyjäkerhoarvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Kuinka hyvä on jälleenmyyjäklubi isännöinti?


Katso viralliset sivuston jälleenmyyjäkerhojen arvostelut 2.7 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (11 äänet) Hyödyt

 1. 24/7 tukitoiminto
 2. Paljon suunnitelmia -vaihtoehto tarjolla
 3. 99,9% hosting Uptime
 4. Erinomainen hintarakenne
 5. Voit valita palvelimen sijainnin

Haittoja

 1. Huono hosting arvostelut
 2. Huono tukiaika
 3. Korkeammat verkkotunnuksen hinnat
 4. Kriittisiä päivityksiä koskevat kysymykset

Support2.5Speed2.5Features3.5Value2.5Transparency2.5

Virallinen jälleenmyyjäkerhojen hosting-arvostelu

Kaikki Web-palveluntarjoajat eivät palvele erityisesti jälleenmyyjiä. Monien verkkovastaavien on käsiteltävä isäntätilan jälleenmyyntiä sellaiselta Web-palveluntarjoajalta, joka tarjoaa hyvin vähän tapaa jälleenmyydä. Resellerclub on verkkovastaavien unelma.

Resellerclub-isännöinnin parhaat ominaisuudet

Pelkästään jälleenmyyntiin keskittyvänä web-palveluntarjoajana on enemmän ominaisuuksia kuin useimmissa muissa tarjoajissa. Ainoat muut palveluntarjoajat, joita olen nähnyt ja joilla on enemmän ominaisuuksia kuin Resellerclub, tarjoavat suuret yritykset.

Erinomaiset tukiominaisuudet

Ainoa tukitoiminto, josta Resellerclub-hosting-palveluista puuttuu, on suora puhelinnumero. Ne tarjoavat 24/7-tukilipun, sähköpostin ja live-chatin. Live-chat on aina tervetullut ominaisuus, koska monet web-palveluntarjoajat eivät tarjoa tätä.

Enemmän ominaisuuksia kuin voit ravistaa keppiä

Resellerclub-isäntä on tarkoitettu ihmisille, jotka myyvät isännöintitilaa uudelleen. Bloggaajat ja freelancerit eivät löydä täältä etsimäänsä. Koska se on suunniteltu verkkovastaaville, löydät ominaisuuksia, jotka heille on tarjottu – et keskimääräinen pienyrityksen omistaja, joka haluaa isännöidä verkkosivustoa. Jokainen heidän suunnitelmistaan ​​tukee MySQL: tä, PHP Hypertext Preprocessor (PHP), Apache, Perl, Python, Drupal, WordPress, Joomla ja SuperSite Storefront.

Suunnitelmat, suunnitelmat ja muut suunnitelmat

Jälleenmyyjän isännöinti tarjoaa melkein mitä tahansa, jota verkkovastaava voi toivoa. Ne tarjoavat yhdistelmäsuunnitelmia, omistettuja palvelimia, hallittuja palvelimia, VPS-hosting-palveluita, jaettua hosting-palvelua, komodo-varmenteita, SiteLock-tietoturvaa, CodeGuard-varmuuskopioita ja paljon muuta. Se on vain päästä alkuun. Jokainen heidän suunnitelmistaan ​​antaa sinulle mahdollisuuden valita Windows-palvelimesta tai Linux-palvelimesta. Heillä on neljä henkilökohtaista hosting-suunnitelmaa, 10 VPS-suunnitelmaa, kaksi yhteistä suunnitelmaa ja neljä palvelutasoa jälleenmyyntisuunnitelmiensa kanssa.

Asiantunteva myyntitiimi

Heillä on asiantunteva myyntitiimi. Pidän todella siitä, että kun puhuin heidän kanssaan, he eivät tunteneet pakko myydä minulle jotain, mitä en tarvinnut. He tuntevat tuotteitaan hyvin ja tiesivät, kun tuote ei aio toimia minulle. He eivät ajaneet asiaa, mikä oli mukavaa.

Vahvistettu 99,9 prosenttia ylläpitoaikaa

Kolmansien osapuolten tiedot varmistavat, että niiden käyttöaika on 99,9 prosenttia. Vuonna 2010 näytti siltä, ​​että heillä oli käytettävyysongelmia, mutta ne näyttävät rauhoittaneen niitä sen jälkeen. Kaikille, jotka haluavat nähdä kuinka luotettavaa web-palveluntarjoajaa, he voivat löytää juuri etsimänsä Resellerclub-hosting-palvelun avulla.

Erinomainen hintarakenne

Et voi aina miellyttää kaikkia hintojen suhteen. En ole kuitenkaan koskaan nähnyt aivan tällaista hinnoittelurakennetta. Suurimmassa osassa paketteja on jonkinlainen 30 prosentin alennustarjous. Lisäksi näyttää siltä, ​​että he todella yrittävät saada sinut kokeilemaan ennen ostamista. Tämä saa minut tuntemaan kuin he yrittäisivät saada tuotteen myymään itsensä sen sijaan, että lukitsisivat sinut jonkinlaiseen sopimukseen.

Saat valita palvelimen sijainnin

Tämä ominaisuus on ainutlaatuinen. Kun muodostat heidän kanssaan, he kysyvät sinulta, mihin haluat verkkosivustosi isännöidä. Heillä on palvelimia, jotka sijaitsevat strategisesti ympäri maailmaa, ja voit valita sellaisen, joka on lähinnä kotisi sijaintia.

Haitat ovat jälleenmyyjäkerhojen isännöintiä

Joskus jotkut asiat ovat aivan liian hyviä ollakseen totta. Näin voi olla Resellerclub-isännöinnin yhteydessä.

Huono hosting arvostelut

Kaikkialla verkossa, Resellerclub-majoitusta vaivaa huono arvostelu. Minusta oli mielenkiintoista, että monet näistä arvosteluista olivat vähintään 4 vuotta vanhoja. Se ei kuitenkaan vapauta heitä joistakin uusimmista. On vaikeata liittää sitä tyytymättömälle työntekijälle tai henkilölle, jolla on huono kokemus – heitä on liian monta laskeakseen.

Huono tukivasteaika

Tämä saattaa kulkea käsi kädessä heidän huonojen hosting-arvostelujen kanssa, mutta yksi keskusteluista, jotka Resellerclub-hosting-palveluista löydät verkkofoorumeilta, on se, kuinka kauan tukihenkilöstöllä oli mahdollisuus palata heidän luokseen asiasta. Ne vaihtelevat muutamasta päivästä pariin viikkoon. Minulle ei voida hyväksyä odottaa yli pari tuntia, kun minulla on ongelma sivustoni kanssa.

Korkeammat verkkotunnuksen hinnat

Heillä voi olla erinomaiset hinnat, kun ne myyvät suunnitelmiaan, mutta sinulla on varaa etsiä muualta verkkotunnuksesi rekisteröinnin yhteydessä. On melkein kuin tässä he tekisivät rahaa. Se on järkevää, koska he ovat jälleenmyyjiä. Jos myyt suurimman osan ajasta, on paljon helpompaa käydä kotipaikan läpi kuin etsiä muualta ja tuoda se sitten.

Aiheita kriittisten päivitysten kanssa

Yksi tärkeimmistä valituksista, jotka löysin verkosta, oli ihmisten ongelmia kriittisten päivitysten kanssa. Aina, kun päivitys tapahtuu kriittisesti, ihmiset valittivat, että heillä oli vaikeaa saada sitä tai saada virheitä yrittäessäsi ladata tai asentaa sitä..

Alarivi

Paljon asioita, jotka löysin Resellerclub-isännöinnissä, aiheutti yli neljä vuotta sitten. Viime vuosina on vaikeampaa löytää ongelmia heidän kanssaan. Heillä on vankka käyttöaika, muokattavissa olevat suunnitelmat ja ne tarjoavat kaiken, mitä verkkovastaava voi toivoa.

Näytä lisää ominaisuuksia lisää ResellerClub.com-sivustossa

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector