JustHost arvostelut toukokuu 2020: Hinnoittelu, suunnitelmat, käyttöaika ja tilastot

Contents

Mikä on JustHost?

JustHost on verkkopalveluntarjoaja, joka tarjoaa Linux-pohjaisia ​​jaettuja hosting-palveluita. JustHost perustettiin vuonna 2002 Glendalessa, Kaliforniassa, ja Endurance International Group osti sen vuonna 2012.


Kuinka hyvä on JustHost-hosting?

JustHost tarjoaa suhteellisen tavalliset jaetut hosting-paketit melko kilpailukykyiseen hintaan. Niitä ei eroteta paljon muista EIG: n hankkimista yrityksistä, vaan ne osoittavat monia tämän hankinnan ilmaisimerkkejä. Vaikka houkuttelevat houkuttelevat johdattavat hinnoittelu- ja liittymisominaisuudet, todellinen toimitettu palvelu on parhaimmillaan keskinkertainen. JustHost jää huomattavasti jäljelle kilpailijoistaan ​​nopeuden, käytettävyyden ja asiakaspalvelun suhteen. Katso virallinen sivusto

Just Host Hosting Review: Kuvan arvoinen?

Just Host – Ehkä sinulla on ystäväsi käyttämässä niitä, joten ajattelit heidän olevan kokeilun arvoinen.

Tai olet pitänyt majoitusta heidän kanssaan heidän aloittamisensa jälkeen vuonna 2002 ja mietit, ovatko he edelleen hyviä.

Jos katsot web-sivua, Just Host -arvostelut eivät ole liian miellyttäviä.

Annamme sinulle mielipiteemme ja annamme sinun päättää mielesi.

Just Hostin jaetut isäntäpaketit näyttävät tarjoavan vahvan perustan yrityksellesi: kilpailukykyisesti hinnoiteltu, selkeä ja edullinen polku mittakaavalle, runsaasti säilytystilaa ja useita muita herkkuja käynnistykseen.

Tarjotun palvelun laatu on kuitenkin lähes heikkoa. Sivujen latausnopeuden ollessa hidas, keskimääräisen käyttöajan alapuolella ja turhauttavien asiakaspalvelukäytäntöjen suosittelemme Just Host -sovelluksen siirtämistä eteenpäin. Noin samasta hinnasta saat samanlaisia ​​paketteja paremmalla palvelulla SiteGround- tai Bluehost-palvelun (toinen EIG-tuotemerkki) kanssa.

Just Host Host -sovelluksen parhaat ominaisuudet

Aivan varmasti Just Host tarjoaa houkuttelevia ominaisuuksia, jotka tekevät niistä harkitsemisen arvoisia. Tässä on joitain syitä, miksi he saattoivat kiinnittää huomionne.

1) Kilpailevat paketit avaruudessa

Perusteellisimmalla suunnitelmallaan Just Host tarjoaa 100 Mt tallennustilaa, 100 sähköpostiosoitetta, varmuuskopioita ja ilmaisen verkkotunnuksen sekä rajattomat kuukausittaiset tiedonsiirrot. Tämä on melko kilpailukykyinen paketti, jonka perushinta on 3,50 dollaria / kk. Just Hosting -sovelluksella on myös selkeä polku, sillä rajoittamattomia verkkotunnuksia voidaan ylläpitää vain 1,50 dollarilla kuukaudessa. On helppo nähdä, kuinka joku saattaa olla kiinnostunut Just Host -yrityksestä tarjotun tilan per hinta.

2) Välitön rekisteröinti

Välitön sopimushaltija monille asiakkaille, erityisesti kansainvälisille, on kohtuuttoman pitkä rekisteröintiprosessi. Jotkut isännät vaativat henkilöllisyytesi tarkistamista, ja monet vaativat, että soitat heille työaikana vahvistaaksesi asiasi. Jokaiselle, joka asuu valtioiden ulkopuolella tai jopa vain toisella aikavyöhykkeellä, puhelinkeskuksen aikoihin siirtyminen on vain yksi vaiva, joka meidän kaikkien mielestä teollisuuden olisi pitänyt kasvaa jo nyt. Just Hostin luoton saamiseksi he tarjoavat palvelimellesi heti. Heidän rekisteröintiprosessi on helppoa ja sivustosi on valmis toimimaan heti ilmoittautumisen jälkeen.

3) Ilmainen verkkotunnus

Pidämme ilmaisesta verkkotunnuksesta yhtä paljon kuin kukaan. Ja varma, että jos majoitat vain vuoden ajan, säästät 10 dollaria.

Mutta se ei ole jotain, joka sulkee sopimuksen, vain jotain mukavaa saada

4) 30 päivän rahat takaisin -takuu

Pidämme tästä, ja se on merkki suuresta isännästä. Jos he haluavat antaa sinulle täyden hyvityksen 30 päivän kuluessa, he ovat aikaasi arvoisia. He ovat valmiita viettämään aikaa ja rahaa tehdäksesi sinut onnelliseksi, joten tämä on selvä plus, jota huono isäntä ei tekisi

5) Tukee iso yritys

Tämä on sekä ammattilainen että huono. EIG osti ne takaisin vuonna 2012, mikä on hyvä turvallisuussyistä. Tiedät, etteivät he aio antaa kaiken sulautua maahan ja myydä luottokorttiasi hakkereille. Pahimmassa tapauksessa ne saavat sinut muuttamaan Bluehostiin. Haittapuoli on, että he ovat iso yritys. Saatat saada hitaita odotusaikoja, subpar-tukea ja isoyrityksen yleisiä tylsiä ominaisuuksia.

6) Sovellusten integrointi ja ilmaisohjelmat

Jos on jotain sanottavaa yritysomistuksessa olevan web-isännän valinnan puolesta, on olemassa selviä etuja, jotka on helppo integroida muihin yrityksiin, kuten Googleen. Just Host toimii saumattomasti kaikkien tavallisten Google-lisäosien ja 100 muun avoimen lähdekoodin alustan kanssa. Just Host heittää myös Google- ja Bing-mainontahyvityksiä, mikä on hieno bonus uudelle verkkosivustolle, joka haluaa kokeilla AdWordsia ja SEO: ta.

 

Just Host -mahdollisuuksien haitat

Vaikka Just Host tekee varmasti joitain asioita, joissa Just Host tekee hienoa työtä, meidän kantamme on, että monissa paikoissa, joissa ne puuttuvat, on kaukana. Jos nopeus, käyttöaika ja asiakaspalvelu ovat tärkeitä sinulle ja ne ovat useimmille ihmisille, sinun tulee antaa Just Hostille kova siirto. Tässä on enemmän niistä puutteista, samoin kuin joistakin muista aiheista, joita otamme heidän palveluidensa kanssa:

1) Teollisuuden keskiarvoa alhaisempi (Uptime)

Just Hostin käyttöaika keskimäärin vuosille 2015-2016 oli 99,89%. Maallikkolle se voi tuntua melko hyvältä keskiarvolta. Mutta jos teet matematiikan, se tarkoittaa lähes 100 tuntia seisokkeja vuodessa. Lisäksi tämä on merkittävä tapa jäljellä teollisuuden keskimäärin 99,96 prosenttia käyttöaikaa. Jos verkkosivustosi on ansainnut rahaa, jokainen seisokkiaika tunti maksaa sinulle rahaa – tämä on jotain, joka tulisi harkita huolellisesti, ennen kuin valitset Just Host web-palveluntarjoajaksi..

2) Alle teollisuuden keskimääräinen nopeus

Sivun latausajat ovat uskomattoman tärkeitä sekä hakukoneiden sijoituksille että yleiselle käyttäjäkokemukselle. Paitsi, että käyttäjät ovat taipuvaisia ​​poistumaan sivustoltasi, jos niiden lataaminen vie liian kauan, myös Google työntää sivustosi entistä pidemmälle hakutuloksissa, jos heidän mielestäsi sivustosi on liian hidas. Siksi Just Hostin keskimääräiset sivun latausajat ovat 30–40%: n hitaammat kuin teollisuuden keskiarvo. Noin 950 ms: n sivun latausnopeudella ne ovat huomattavasti jäljessä muista samankaltaisista isännöimistä. A2-hosting, nopein isäntä, jota tähän päivään mennessä olemme tarkistaneet, lataa sivut 210 ms: ssä. Toinen EIG: n omistama yritys, jolla on samanlaiset kustannukset, pieni oranssi, lataa sivuja noin 520 ms: n sisällä.

3) Hidas asiakastuki Upsells to Boot -sovelluksella

Nopea perehtyminen Just Hostin asiakaspalvelun asiakasarvioihin puhuu paljon. Kuten usein EIG-yrityksissä, asiakaspalveluun liittyvät valitukset alkavat piikkiä heti hankinnan jälkeen. Just Host ei ole tässä suhteessa poikkeus. Voit odottaa odottavan 10-20 minuuttia saadaksesi yhteyden asiakaspalveluun joko puhelimitse tai pikaviestinä. Kun olet tehnyt, heidän edustajiensa ei voi tuntua tapaavan sinua missä olet; sinulle annetaan usein linkkejä heidän usein kysyttyihin kysymyksiin tai suosituksia vianetsinnästä, joita olet jo kokeillut. Lisäksi joudut kohtaamaan myyntimyyntiä joka käänteessä. Vaikka myyntimyynti ei ole pahin asia, jonka yritys voi tehdä asiakkailleen, tämä käytäntö on erittäin turhauttavaa, kun yrität vain korjata ongelma.

4) Palvelimen varmuuskopioita ei taata

Just Host luettelee viikoittaiset palvelinvarmuudet yhtenä tarjoamanaan palveluna, jota myös monet kilpailijoistaan ​​tekevät, jos ei useammin. Lue kuitenkin hieno painatus ja huomaat, että näitä varmuuskopioita ei taata. Ei kauheasti rauhoittava, eikö niin? Ilmeisesti tietosuojaasi ei voida luottaa kokonaan Just Host -palveluun, joten jos valitset ne palveluntarjoajaksi, varmista, että suoritat manuaaliset varmuuskopiot.

5) Ei VPS: tä

Monet palveluntarjoajat tarjoavat VPS-vaihtoehdon päivityksenä jaetusta isännöintisuunnitelmasta. Lyhyesti sanottuna Virtual Private Server, se tarkoittaa, että vuokraat erityisen osan tilaa palvelimelta. Just Hostilla ei ole tätä vaihtoehtoa. Lisäksi Just Host ei tarjoa pilvimahdollisuuksia. Vaikka niiden jaetut isännöintisuunnitelmat skaalautuvat ennustettavalla ja hyödyllisellä tavalla, Just Host ei ole yritys, jota valita, aiotko laajuuttaa yrityksesi VPS: n avulla.

6) Ei Catchall-sähköpostia

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, joista Just Host puuttuu, on välimuistin sähköpostitoiminto. Vaikka Just Host tarjoaa rajoittamattoman määrän verkkotunnuksia, tämä koriste-sähköposti voi tehdä siitä niin, että unohdat tärkeät sähköpostit.

Alarivi:

Se 3,45 dollarin kuukausittainen hinta, joka houkutteli sinua Just Hostiin, tulee ensisijaisesti suurella saalilla: saat tämän hinnan vain, jos olet halukas ostamaan heidän palvelujaan 3 vuotta. Erityisesti ottaen huomioon, että heidän rahat takaisin -takuut ovat käytettävissä vain 30 ensimmäisen palvelupäivän ajan, se on erittäin suuri rahapala, jota sinua pyydetään lopettamaan etukäteen. Vaikka monet maksisivat mielellään etukäteen oikeasta palvelusta, kaikesta huolimatta, Just Host ei tee vakuuttavinta syytä miksi sinun pitäisi kiinnittää itsensä heihin niin pitkään aikaan. Jos aiot valita yrityksen omistaman isännän, suosittelemme sen sijaan GoDaddy tai HostGator, missä liiketoimintamallit ovat kypsempiä.

Näytä lisää ominaisuuksia JustHost arvostelut 2.7 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (1 äänestys) Hyödyt

 1. Nopea asennus
 2. Selkeä polku mittakaavalle jaetulla isännöinnillä
 3. Kilpailevat avaruustarjoukset
 4. Ilmainen verkkotunnus

Haittoja

 1. Ei VPS: tä
 2. Ei Catchall-sähköpostia
 3. Takaosaa ei taata
 4. Asiakaspalvelu on Lackluster
 5. Keskimääräisen nopeuden ja käyttöajan alapuolella

Support2Speed2Features3Value4Transparency2.5

JustHost -kysymykset ja -vastaukset

Koska käytettävissä on niin paljon web-hosting-vaihtoehtoja, kuinka tiedät, mikä palvelu on oikea yrityksesi verkkosivustoille tai sivustoille? Tiedämme, että se voi olla vaikea päätös, joten siksi teemme suurimman osan tutkimuksesta puolestasi. Oletko harkinnut käyttöä JustHost Web-hosting-tarpeitasi varten? Jos niin, olet oikeassa paikassa. Tässä artikkelissa aloitamme laajoilla usein kysytyillä kysymyksillä (FAQ), jotka sisältävät tietoja ihmisten yleisimmistä huolenaiheista. Sitten käsittelemme, miksi valinta JustHost voi olla hyvä valinta sinulle. Aloitetaan:

Tarjoaako JustHost Linux- tai Windows-majoitusta?

Heidän verkkopalvelupalvelunsa ovat vain Linuxia, eivätkä ne sisällä Windows-hosting-palveluita.

Yrittääkö JustHost nostaa kuukausittaista hintani, kun on aika jatkaa sopimustani?

Kun allekirjoitat ensimmäiset palvelusehdot, saat alennuksen. Tämän jälkeen jokaisesta uusimisesta laskutetaan palvelusuunnitelmasi normaalihinta.

Sisältyykö JustHost-suunnitelmiin ilmainen verkkotunnus?

Kyllä, kaikki JustHostin suunnitelmat sisältävät yhden ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin. Jos sinulla on jaettu suunnitelma, se on ilmainen vain yhden vuoden.

Jos minulla on seisokkeja, antaa JustHost minulle palautuksen?

Ei. JustHost-verkkopalveluilla ei ole käyttöaikatakuita, joten et saa mitään takaisin käyttökatkoksiin.

Onko JustHostilla rahat takaisin -takuu?

Kyllä, jos päätät peruuttaa palvelusi 30 päivän kuluessa, saat täyden hyvityksen suunnitelmasi kustannuksista. 30 päivän jakson jälkeen palautukset lasketaan käyttämättömästä kuukausipalvelun osasta. Sinua voidaan veloittaa verkkotunnuksistasi, jos peruutat sopimuksen.

Tarjoaako JustHost Virtual Private Server (VPS) -majoitussuunnitelmia?

Kyllä, he ehdottomasti tekevät. Ne tarjoavat neljä erilaista VPS-isäntävalintaa, joten voit valita tarvitsemasi.

Onko JustHost-asiakastuella puhelinnumero, jolla voin tavoittaa heidät?

Kyllä, heidän asiakastuki on saatavana sinulle live-chatin ja puhelimen kautta ympäri vuorokauden.

Mitä ohjelmointikieliä JustHost tukee?

JustHost tukee kaikkia Linux-palvelimilla toimivia kieliä, mukaan lukien PHP, Python, Perl ja Ruby on Rails.

Onko jälleenmyyjävaihtoehtoja, jos valitsen JustHost?

Ei, he eivät tarjoa jälleenmyyjäsuunnitelmia.

Auttaa JustHost minua siirtämään nykyisen verkkosivustoni palvelimilleni?

Ei, he eivät tule. JustHost ei tarjoa minkäänlaisia ​​verkkosivustojen siirtopalveluita.

Voinko tililläni olla useita verkkosivustoja kerralla?

Jokainen JustHost-suunnitelma sisältää tietysti rajoittamattoman verkkotunnuksen, joten sinulla voi olla niin monta verkkosivustoa kuin haluat.

Onko JustHost-suunnitelmassa mukana ohjauspaneeliohjelmisto?

Kyllä, saat cPanel-ohjelmiston jokaisella isännöintisuunnitelmalla.

Mitä maksutapoja JustHost hyväksyy kuukausittaisten tai vuosimaksujen suorittamiseen?

He hyväksyvät sekit, maksumääräykset, Discoverin, American Expressin, Visa, MasterCardin ja PayPalin kaikista säännöllisistä palvelumaksuista.

Voinko perustaa web-hosting-tilini kuukausittaisten maksujen suorittamiseen?

Kyllä, voit maksaa Web-hosting-palveluistasi valitsemallasi laskutusjaksolla: viikoittain, kuukausittain tai vuosittain. Muista vain, että jos päätät peruuttaa, hyvityksesi lasketaan laskutusjakson jäljellä olevaksi ajaksi.

Tarjoaako JustHost minkäänlaisia ​​varmuuskopiopalveluita?

Ei. Vaikka he voivat halutessaan varmuuskopioida sivustosi oman harkintansa mukaan, he eivät takaa minkäänlaista varmuuskopiopalvelua. Olet vastuussa omista ulkopuolisista varmuuskopioistasi.

Saako opiskelijoille, kouluille tai järjestöille alennusta JustHost-palveluiden käytöstä?

Osallistuvien yliopistojen opiskelijat voivat saada alennuksia JustHostin käyttämisestä web-isännöintipalveluissaan.

Mikä JustHost-suunnitelma on paras videoiden suoratoistoon?

Kaikki JustHost-suunnitelmat ovat yhtä hyviä korkealaatuisen äänen ja kuvan suoratoistossa.

Missä JustHost-web-hosting-palvelu sijaitsee?

JustHostilla on datakeskus, joka sijaitsee Chicagossa, Illinoisissa. Yli 2 000 palvelinta ja neljä teknikkoa ovat paikalla jatkuvasti.

Onko JustHostilla blogia ja ovatko he Twitterissä??

Heillä on blogi, mutta viimeinen kirjoitus oli kauan sitten. Viimeisin Twitter-merkintä oli jopa kauempana kuin blogin viesti, joten he eivät ole aktiivisia kummassakaan.

Voinko käyttää WordPressiä JustHostin palvelussa?

Voit tietysti. WordPress on täysin tuettu tämän web-isännöintipalvelun avulla.

Miksi sinun pitäisi valita JustHost
 • Kun kirjaudut JustHost-palveluihin, saat yhden ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin. Tai jos valitset, voit siirtää verkkotunnuksen sen sijaan.
 • Voit isännöidä niin monta verkkotunnusta kuin haluat palvelimelta. Kun kirjaudut JustHost-palveluun, saat hyötyä siitä, että pystyt hallitsemaan kaikkia verkkosivustojasi yhdestä ohjauspaneelista. Käytä niin monta tai niin vähän verkkosivustoa kuin tarvitset, koska sitä ei ole rajoitettu.
 • Saat erinomaisen käytettävyyden. Vaikka käyttöaikaa ei taata JustHost-palvelussa, he tarjoavat sinulle luotettavan ja turvallisen isäntäalustan. Kaikissa heidän palvelimissaan on quad-prosessoritekniikka, ja virranvarmuuden toimittavat generaattorit. Tietokeskusta tarkkaillaan jatkuvasti, joten kaikkiin ongelmiin voidaan puuttua melkein välittömästi.
 • Asiakastuki, joka on aina saatavilla. Tämän web-isännöintipalvelun avulla voit odottaa ratkaisevan kaikki ongelmat nopeasti ja helposti, koska heillä on aina teknikot käytettävissä. Voit ottaa heihin yhteyttä kolmella helposti: sähköpostitse, chatissa ja puhelimitse. Kaikkia kolmea kanavaa voidaan käyttää 24/7 avuksesi.
 • Se on edullinen ja rajaton. Koska käyttöaikaa ei taata JustHost-palvelussa, ne voivat tarjota sinulle paremman hinnoittelun kuin jotkut tunnetuimmista web-hosting-palveluista. Mitä he antavat sinulle täällä, on hinnoiteltu palvelu, jossa on rajaton määrä kaikkea. Rajoittamaton verkkotunnuksen isäntä, rajoittamaton sähköpostitili, rajoittamaton verkkosivustojen siirto ja rajoittamaton tallennustila. Saat enemmän ja maksat vähemmän, mutta voit kokea seisokkeja.
 • Voit integroida ohjauspaneeliin. Saat cPanel-ohjelmiston JustHost-sopimuksella, jonka avulla voit määrittää verkkosivustosi haluamallasi tavalla ja edistää niitä paljon tehokkaammin. Voit käyttää mainostyökaluja, asentaa sovelluksia ja jopa käyttää mallipohjia tehdäksesi sinusta paljon paremman verkkosivuston ylläpitäjän.
 • Se on yksinkertaista. Toisin kuin muut web-hosting-yritykset, JustHost yrittää pitää kaiken mahdollisimman yksinkertaisena, jotta sekaannusta ei olisi. Rekisteröinnistä ohjauspaneelin ohjelmiston käyttöön, kaikki on asetettu pitämään asiat helposti. Heidän koko prosessi on suunniteltu tekemään elämästäsi helpompaa, ei monimutkaisempaa.
 • Saat cPanelin. Tämä ohjauspaneelin käyttöliittymäohjelmisto on palkinnon voittaja syystä. Se on erittäin käyttäjäystävällinen, joten voit hallita hosting-tilisi kaikkia näkökohtia, jolloin voit määrittää sähköposteja, verkkotunnuksia, käyttää tietokantatietoja ja käyttää tilastotietoja kaikille verkkosivustoillesi. cPanel muuttaa sinut isäntänä, ei asiakkaana.
 • Ilmaiset skriptit. Kun kirjaudut JustHost-palveluun, saat koko skriptikirjaston, ja se on täysin ilmainen. SimpleScripts-ohjelmalla voit asentaa minkä tahansa johtavista komentosarjoista, mukaan lukien Joomla, osCommerce, phpBB ja suosittu WordPress. Tämä on hyvä työkalu ja suuri arvo.
 • Heillä on rahat takaisin -takuu. Jos päätät kokeilla JustHostia, riski on todella pieni. Jokainen heidän isännöintisuunnitelma sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun, niin kauan kuin peruutat ennen kuin 30 ensimmäistä päivää on kulunut, saat täyden ostohinnan takaisin. Jos peruutat tilisi 30 päivän kuluttua, saat hyvityksen, joka lasketaan suhteessa siihen, kuinka kauan sinulla on jäljellä sopimus. Kaikki palautukset eivät sisällä maksettuja rekisteröinti- ja asennusmaksuja, mutta sinun on pidettävä kaikki verkkotunnukset, jotka olet mahdollisesti rekisteröinyt JustHost-palvelun käytön aikana. JustHost-palveluiden kokeilemisessa on hyvin pieni riski, mutta monia hyviä palkintoja.
Lopulliset ajatukset

Jos etsit edullista vaihtoehtoa verkkopalvelupalvelulle, sinun on ehdottomasti syytä tarkastella sitä JustHost.  Tällä web-hosting-yrityksellä on hienoja peruspalveluita, mutta ne vastaavat useimpien keskimääräisten käyttäjien tarpeita.

Asiakastuki on aika hyvää, mutta Windows-isännöinnin puuttuminen on ongelma.

Kaikki on tässä perustiedot, joten kokeneiden käyttäjien on jatkettava ostoksia, ja kaikki yritysasiakkaat haluavat välttää tätä palvelua, koska he eivät takaa käyttöaikaa. Lukiessamme asiakasarvioita verkossa huomasimme, että ne olivat melkein kaikki erittäin negatiivisia, huomauttaen vakavista asioista, merkittävistä seisokkeista ja ongelmista asiakaspalvelun saavuttamisessa..

Nämä monet huonot arvostelut osoittavat joitain vakavia ongelmia, joten neuvojamme on oltava varovainen, jos valitset tämän palvelun. Keskimääräisille käyttäjille, jotka haluavat halvan sopimuksen ja tekevät ostoksia hinnalla, JustHost voi olla täydellinen web-hosting-palvelu sinulle. Yritys- ja verkkokauppasivustoille tämä on selvä kieli.

Lisää JustHost.com-sivustossa

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map