Mediatemppeliarvot toukokuu 2020 – vaivan arvoista?

Mediatemppeliarvot toukokuu 2020 – vaivan arvoista?

Mediatemppeliarvot toukokuu 2020 – vaivan arvoista?

Kuinka hyvä on Media Temple-hosting?


Katso viralliset sivustomedia-temppeliarvostelut 3.8 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (0 äänet) Hyödyt

 1. Uptime-takuu
 2. Rahat takaisin takuu
 3. Sähköpostin joustavuus

Haittoja

 1. Ei Windows-pohjaista isännöintiä
 2. Verkkosivustojen rakennustyökalujen puute
 3. Vastausaikaongelma

Support4Speed4Features4Value3.5Transparency3.5

Virallinen MediaTemple-hosting-arvostelu

MediaTemple-hosting on ollut olemassa vuodesta 1998. Sittemmin he ovat ansainneet yli 125 000 asiakasta ja isännöineet yli 1,5 miljoonaa verkkosivustoa, mukaan lukien jotkut bigwig-yritykset, kuten Starbucks ja Toyota.

Ne ovat hiukan kalliimpia kuin jotkut siellä toimivista web-hosting-yrityksistä, mutta monille ihmisille he ovat hintansa arvoisia. Suosituin vaihtoehto, jota ihmiset yleensä käyttävät Web-isännöinnissä, on jaettu hosting-vaihtoehto. MediaTemple tarjoaa vain yhden jaetun hosting-vaihtoehdon, joka alkaa 20 dollarista kuukaudessa. Jos kuitenkin valitset vuosisuunnitelman, odota maksavan vain 16,57 dollaria kuukaudessa.

MediaTemple-hosting-sovelluksen parhaat ominaisuudet

1) Uptime-takuu

MediaTemplen käyttöaikatakuu ylittää kaikki odotukset. He takaavat, että verkkosivustosi nousee 99,9999 prosenttia ajasta. Jos verkkosivustosi on jostain syystä alhaalla – jostain syystä, ne tarjoavat alennuksen kuukausimaksustasi. Jokaisesta 20 minuutista, jonka verkkosivustosi on alhaalla, he tarjoavat 20 prosentin alennuksen. Perustanaan tämä on yritys, joka ottaa vastuun toimistaan. He lupaavat, että jos he eivät pysty pitämään verkkosivustoasi yllä, he korvaavat sinulle. Yrityksillä on huono tapa tehdä virheitä ja olla omistamatta niitä. Kaikki tekevät virheitä – jopa yritykset. Tämän tyyppinen yritysvastuu ei ole asia, jota kukaan vain tarjoaa.

2) Tukivaihtoehdot

Minkä tahansa web-hosting-yrityksen huippu on tuki. Suurin osa ihmisistä maailmassa ei ole teknisiä nörttejä. Itse asiassa suurin osa ihmisistä, jotka lopulta ovat web-hosting-yritysten asiakkaita, ovat yritysten omistajia. Yritysten on kuitenkin tuettava heitä. Jos he eivät tee sitä, yritysomistajat tekevät sen, minkä tekevät kaikki yrittäjät – he siirtyvät jonkun luo, joka antaa heille asianmukaista tukea.

MediaTemple tarjoaa KB (tietokanta) -tietokannan, käyttäjäystävällisen wikin ja jopa live-järjestelmän syötteitä. Heidän yritysblogiaan päivitetään säännöllisesti, ja heidän tukitiiminsä ovat Yhdysvalloissa toimivia – joihin voit ottaa yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse ja lippujärjestelmällä lupauksensa vastata 24 tunnin sisällä..

3) Sähköpostin joustavuus

Sähköposti ylittää nopeasti etanapostin suosion, ja sen avulla kuluttajat voivat säästää paperia ja vähentää hiilijalanjälkeään. Media temppelin avulla sinulla on mahdollisuus luoda useita sähköpostitilejä, jotta sivustosi viestintää voidaan hallita parhaiten. Jokainen jaettu hosting-suunnitelma sisältää sekä Google Apps for Work -sähköpostiosoitteet että 1 000 osoitetta.

4) Peruutussäännöt

MediaTemple tarjoaa tavanomaisen 30 päivän rahat takaisin -takuun suurimmalle osalle suunnitelmistaan. Niiden omat palvelinsuunnitelmat tarjoavat kuitenkin vain seitsemän päivän rahat takaisin -takuun. Tämän tyyppiset takuut ovat aina plus. Ne näyttävät kuitenkin olevan rajallisia. 30 päivän rahat takaisin -takuu koskee vain hosting-maksuja. Sitä ei sovelleta muihin palveluihin, kuten verkkotunnusten rekisteröintimaksuihin.

5) Täydellinen jälleenmyyntiä varten

MediaTemple tarjoaa kumppaniohjelman. Se on hienoa uusien asiakkaiden hankkimiseen, mutta mikä tekee MediaTemplegreat-palvelusta tarjoavan sinulle mahdollisuuden myydä isännöintitilasi. Toisin sanoen, jos haluat mennä pilvipalveluiden liiketoimintaan, MediaTemple tarjoaa tietä. Alhaisin hinta omistamissa palvelinsuunnitelmissa alkaa noin 2000 dollaria kuukaudessa. Jos kuitenkin myisit suurimman osan tästä tilasta, voit ansaita rahasi takaisin voitolla. MediaTemple ei vain tiedä palvelintilan jälleenmyyntiä, vaan se kannattaa sitä.

MediaTemple-isännöinnin alaosat

1) Nopea vastausaika

Ei liian kauan sitten tehty tutkimus, jossa lueteltiin useita asioita, jotka voivat tehdä kurja asiakaspalvelukokemuksen – pitkät vastausajat olivat melkein luettelon kärjessä. Itse asiassa yritykset, joilla on tapa ottaa liian kauan vastaamiseen, menettävät usein asiakkaita tällä tavalla.

MediaTemple takaa 24 tunnin vastausajan useimmille tiedusteluille. Kokemuksemme mukaan he vastaavat alle 12 tunnissa. Monille ihmisille tämä on täydellistä. MediaTemple on kuitenkin ihanteellinen suurille yrityksille. Jos olisin yhden näistä useammista suuryrityksistä jäsen ja tarvitsin tukea, odottaisin tukea paljon nopeampaa. Ainakin, jos maksan premium-hintoja, odotan aina premium-tukea.

2) Ei Windows-pohjaisia ​​isännöintivaihtoehtoja

MediaTemple tarjoaa vain Linux-pohjaisia ​​isännöintivaihtoehtoja. Monille ihmisille tämä on hyvä uutinen. He näkevät Linuxin tehokkaampana käyttöjärjestelmänä, joka voidaan räätälöidä heidän tarpeisiinsa. Näyttää kuitenkin, että MediaTemple unohtaa sen, että Microsoftilla on edelleen 90 prosenttia käyttöjärjestelmän markkinaosuudesta Windowsin kanssa. Useimmat ihmiset käyttävät edelleen Windowsia – valituksista huolimatta – ja olisi hienoa, jos MediaTemple tarjoaisi Windows-pohjaisia ​​isännöintivaihtoehtoja.

3) Tavalliset ilmaismaksut eivät ole ilmaisia

Monet web-hosting-yritykset tarjoavat vakiosarjan ilmaisia. Tähän sisältyy ostoskori, blogi-ohjelmisto ja joissain tapauksissa Google AdSense -luotto. MediaTemple ei tarjoa mitään näistä ilmaiseksi. Ne ovat enemmän kuin yhteensopivia kaikkien näiden kanssa – mutta heidän odotetaan olevan. Monet tavanomaisista ilmaisista ovat “koukut”, jotka vaikuttavat asiakkaan suuntaan. Jos MediaTemple alkaa tarjota tavanomaisia ​​ilmaisia ​​maksuja, he saattavat kokea pienen lisäyksen asiakaskunnassaan.

4) Tarvitsee enemmän verkkosivustojen rakennustyökaluja

On erittäin tärkeää, että sinulla on kaikki työkalut, joiden avulla verkkosivustosi voidaan räätälöidä siitä ainutlaatuinen. Jotkut asiakkaat kokevat näiden työkalujen olevan rajallisia Media Templessa.

Jotkut rajatut ominaisuudet voivat olla ärsyttäviä
Asiakkaat ovat valittaneet, että jotkut rajoitetut ominaisuudet, jotka otetaan automaattisesti käyttöön, ovat enemmän häirintää kuin apua.

Alarivi:

Ei aloittelijalle. Jos etsit yksinkertaista web-hosting-yritystä henkilökohtaista blogia varten, siellä on parempia. Jos etsit kuitenkin tehokasta omaa palvelinta, jolla on taattu käytettävyys, koska sinulla on yritystäsi ajaa, MediaTemplellä on selkäsi.

Katso virallinen sivusto

Media Temple Q&

Kun haluat löytää täydellisen isäntä verkkosivustollesi, määrittämällä haluamiesi ominaisuuksien ja etujen kanssa ylläpitämällä ylläpitämääsi tarjoamallasi hintapisteen voit silti tuntua ylivoimaisesta tehtävästä. Koska miljoonia on valittavissa ympäri maailmaa, vaihtoehtoja näyttää olevan loputtomia. Vaikka emme pysty tarkistamaan kaikkia niitä, päätimme antaa sinulle tosiasioita suurimmista toimijoista, kuten Media Temple, Kaliforniassa toimiva yritys, jolla on pitkä historia ja hyvä maine.

Milloin Media Temple alkoi?

Demian Sellfors aloitti Intergress Technologies -yrityksen digitaalisen liiketoiminnan tarjoajana vuonna 1998, ja seuraavana vuonna yritys keskittyi tarjoamaan asiakkailleen laadukasta palvelua – mukaan lukien Media Temple. Vuonna 1999 yritykset sulautuivat pitäen Media Temple -nimen. Sellforsista tuli toimitusjohtaja, joka perusti suositun web-hosting-yrityksen. Yhtiö, jonka sijaintipaikka on Los Angeles, kasvoi nopeasti, ja käynnisti useita erilaisia ​​ohjelmia, jotka paransivat sen tarjoamia palveluita ja ominaisuuksia.

Vuonna 2006 Media Temple loi Gridin, julkisen pilvipohjaisen palvelun, joka hallinnoi verkkosivustoja useiden eri klusteroitujen palvelimien välillä yhden palvelimen sijaan. He päivittivät tämän ominaisuuden elokuussa 2013.

Media Temple julkaisi kesäkuussa 2013 CloudTech-palvelun, joka tarjoaa asiakkaille premium-luokan palveluita ympäri vuorokauden, ammattitaitoisten insinöörien toimesta, päivitti virtuaalisen yksityisen palvelimen hosting-alustaa ja aloitti LiveChatin tarjoamisen reaaliaikaiseen vuorovaikutukseen asiakkaiden kanssa. Wall Street Journal valitsi yrityksen valvomaan hallituksen verkkosivustoa. Kaikki Media Templen kokema tunnustus ja kasvu johti siihen, että GoDaddy, yksi suurimmista web-hosting-yrityksistä, osti sen vuonna 2013.

Mitä Media Temple tarkoittaa?

Media Temple toteaa, että vaikka he ovat kokenut suurta kasvua viimeisen 18 vuoden aikana, ”yksi asia ei ole koskaan muuttunut: [heidän] sitoutuminen [heidän] asiakkaidensa menestykseen”. Se, heidän mukaansa, on heidän tuotteidensa liikkeellepaneva voima.

Sillä on oltava jonkinlainen vaikutus, koska ne isännöivät nyt yli 1,5 miljoonaa verkkosivustoa yli 100 eri maassa ja näkevät yli 125 000 yksityishenkilöä ja yritystä käyttävän isännöintiä, WordPressiä, Cloudia ja muita palvelimia.

Yhtiö luettelee verkkosivustollaan neljä avainta menestykseen:

 • palvelu
 • Tuotteet
 • Arvo
 • Innovaatio

Media Temple ylpeästi antaa asiakkaille enemmän rahaaan ja huomauttaa, että vaikka he saattavat maksaa “muutama lisädollaria”, käytetty raha on sen arvoista nopeamman laitteiston, älykkäämpien ohjelmistojen ja korkealaatuisen tuen vuoksi. He työskentelevät myös keksijöinä ympäri maailmaa luomalla uusia ja mielenkiintoisia tuotteita ja palveluita sekä kumppanuuksia, kuten heidän työnsä luoda Helix, ensimmäinen OpenStack-pohjainen yksityinen pilvipalvelu Dellin ja MorphLabsin kanssa..

Tarjoaako Media Temple jaettua majoitusta?

Media Temple loi oman jaetun hosting-rakenteen julkaisemalla Grid vuonna 2006. Ainutlaatuinen klusteroitu arkkitehtuuri suunniteltiin antamaan asiakkaille luotettavia, nopeampia hosting-vaihtoehtoja, joita alan muut tarjoavat. Tietyt ominaisuudet ovat vakiona jokaisessa suunnitelmassa.

 • SSD-tallennustila
 • Suojaus DDoS: lta ja muilta tunkeutumiselta
 • 30 päivän varmuuskopio ja tiedostojen palauttaminen
 • 1000 sähköpostilaatikkoa
 • Hallittuja sovelluksia, kuten WordPress, Drupal tai ZenCart
 • Käyttäjäystävällinen ohjauspaneeli

Ne tarjoavat kolme erillistä jaettua hosting-suunnitelmaa; Jos maksat vuosikustannukset, saat kaksi ilmaista kuukautta.

henkilökohtainen (20 dollaria / kuukausi): 100 verkkosivustoa, joissa on 100 tietokantaa, 20 Gt: n SSD-tallennustila, 1 TB: n skaalattava kaistanleveys ja 2000 GPU: ta tai Grid Performance Unit, joka mittaa kaikki osumat tai Grid-palveluun tehdyt pyynnöt.

ammattilainen (30 dollaria / kuukausi): 500 verkkosivustoa, 500 tietokantaa, 100 Gt: n SSD-tallennustila, 2 TB: n skaalattava kaistanleveys, 2000 GPU, maailmanlaajuinen CDN yhdelle sivustolle ja haittaohjelmien havaitseminen ja poistaminen yhdestä sivustosta.

Virasto (120 dollaria kuukaudessa kolmen ensimmäisen kuukauden ajan; 150 dollaria kuukaudessa normaalihinta): 2 500 verkkosivustoa, 2 500 tietokantaa, 500 Gt: n SSD-tallennustila, 5 TB: n skaalautuva kaistanleveys ja 4000 GPU. Saat myös maailmanlaajuisen CDN: n, haittaohjelmien havaitsemisen ja poistamisen sekä Web-sovelluksen palomuurin viidelle sivustolle, yhden verkkotunnuksen rekisteröinnin ja SSL-varmenteen yhdelle sivustolle.

Kuinka Media Templen VPS-isäntä on rakennettu?

Media Temple takaa VPS-palvelimilleen 99,999 prosentin käytettävyyden, mikä tarkoittaa, että sivustosi on alle kuukaudessa kuukaudessa. Niitä ylläpidetään SSD-palvelimilla, joiden on osoitettu olevan nopeimmat vaihtoehdot, ja ne antavat asiakkaille joustavuuden valita hallittujen tai itsehallittujen palvelimien välillä..

Itsehallinnollisen:

Jokainen suunnitelma sisältää täydellisen SSH- ja pääkäyttäjän pääsyn, välittömän käyttöönoton ja valinnan seuraavien käyttöjärjestelmien välillä: ubuntu, debian, fedora ja CentOS.

 • Itsehallittu VPS alkaa tasolla 1 $ 30 kuukaudessa 2 Gt RAM-muistia, 20 Gt tallennustilaa ja 2 TB kaistaleveyttä..
 • Hyppää tasolle 2 50 dollarilla kuukaudessa 4 Gt RAM-muistia, 40 Gt tallennustilaa ja 3 TB kaistanleveyttä.

Suurimmat suunnitelmat antavat sinulle 20 prosentin alennuksen kolmelta ensimmäiseltä kuukaudelta.

 • Taso 3 maksaa 80 dollaria kuukaudessa kolmelta ensimmäiseltä ennen kuin saavuttaa normaalihinnan 100 dollaria kuukaudessa. Saat 8 Gt RAM-muistia, 80 Gt tallennustilaa ja 5 TB kaistaleveyttä.
 • Taso 4 (200 dollaria kuukaudessa kolmen ensimmäisen kuukauden ajan ja 250 dollaria kuukaudessa sen jälkeen): 16 Gt RAM-muistia, 160 Gt tallennustilaa ja 6 TB kaistanleveyttä.
 • Taso 5 (400 dollaria kuukaudessa kolme ensimmäistä kuukautta; 500 dollaria kuukaudessa sen jälkeen): 32 Gt RAM-muistia, 250 Gt tallennustilaa, 7 TB kaistanleveyttä.
 • Taso 6 (800 / kk ensimmäiset kolme kuukautta; 1000 dollaria / kk sen jälkeen): 64 Gt RAM-muistia, 500 Gt tallennustilaa ja 8 TB kaistanleveys.

Täysin hallittu VPS

Samalla 99,999 prosentin käyttöaikatakuulla, Plesk Onyx tai cPanel ja WHM 11.5 -ohjauspaneelilla, päivittäisillä varmuuskopioilla, sivuston siirtämisellä ja kokoonpanolla sekä monilla erilaisilla ominaisuuksilla heidän hallittu VPS alkaa 249 dollarilta kuukaudessa. Skaalautuva hinnoittelu mahdollistaa 2–128 Gt muistia, 30 Gt ja 1 Tt tallennustilaa ja 2–10 Tt kaistanleveyttä..

Voinko saada omistettu isännöinti Media Templestä?

Kolme erilaista yhden vuokralaisen erillistä palvelinsuunnitelmaa sisältävät monenlaisia ​​palveluita, jotka sallivat rajoittamattoman verkkotunnuksen isäntämahdollisuuden, 10 TB: n kuukausittaisen kaistanleveyden, 128 Gt: n DDR3: n, puskuroidun RAM-muistin, moniytimisen Intel Xeon -prosessorin, 1 TB: n SSD-tallennustilan sekä akku- ja flash- varmuuskopioitu välimuisti. Ohjelmisto on esiasennettu kaikkiin kolmeen suunnitelmaan asiakkaiden tarpeiden perusteella.

 • Itsehallittu alkaa 2 000 dollaria / kk, komentorivipalvelimen hallinta, täydet juuripääsy ja ilman hallittuja palveluita.
 • Hallittujen omistettujen palvelimien hinta alkaa 2 500 dollaria kuukaudessa. Voit saada juurioikeuden pyynnöstä, käyttäjäystävällisen ohjauspaneelin ja seuraavien alueiden hallinnan: perustaso, päivittäiset varmuuskopiot, käyttöjärjestelmän ja sovelluksen päivitykset, suojauksen ja haittaohjelmien tarkistaminen ja tarvittaessa poistaminen
 • Täysin hallitut omistetut palvelimet maksavat 2 699 dollaria kuukaudessa. SysAdmin hallitsee kaikkia järjestelmänhallintaa ja pääkäyttöoikeuksia, ja saat ensisijaisia ​​vastauksia ympäri vuorokauden. Media Temple hallitsee kaikkia isännöintisi kaikkia näkökohtia.
Onko Cloud isännöi Media Templen tarjoamaa palvelua?

Amazon WebService -kumppanina Media Temple auttaa sinua siirtämään ja rakentamaan verkkosivustosi, jota heidän SysAdmin ja DevOps hallitsevat täysin. Suunnitelmat alkavat 499 dollarilta kuukaudessa, ja niihin sisältyy 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuva SysAdmin-sertifioitu tuki. Ilmainen kuuleminen auttaa heidän edustajia oppimaan lisää projektistasi ja valitsemaan parhaan vaihtoehdon Cloud-isännöintitarpeisiisi.

Ne tarjoavat myös erikoistuneita WordPress-isännöintejä Amazon Cloudissa, ainutlaatuisella arkkitehtuurilla, joka sisältää useita redundanssikerroksia, jotka varmistavat sataprosenttisen käytettävyyden. Tarpeelliset Web-, tietokanta- ja tiedostopalvelimet ovat hajautettu useisiin tietokeskuksiin. Skaalaus tapahtuu muutamassa minuutissa, sivustosi on erittäin turvallinen ja työskentelet jatkuvasti yhden henkilön kanssa varmistaaksesi, että sivustosi on aina haluamasi tapa. Ne tarjoavat kaksi erillistä WordPress-suunnitelmaa, joissa jokaisessa on viisi sivustoa, liikennepohjainen skaalaus ja useita lisäominaisuuksia. Suunnitelmat alkavat 2500 dollarista kuukaudessa.

Mitä muita ominaisuuksia Media Temple tarjoaa asiakkailleen?

Media Temple toimii useiden erilaisten verkkojen, kuten Magento, kanssa sähköisessä kaupassa yhdessä yli 20 muun hallitun sovelluksen kanssa. Voit ostaa SSL-varmenteita verkkokauppasivustollesi, jos et osta yhtä jaetusta suunnitelmasta, joka sisältää varmenteen.

Yhteisiin suunnitelmiin sisältyy CloudFlare, joka on sisällytetty osaan Grid-infrastruktuuria. CloudFlaren nopeus ja luotettavuus sekä ylimääräinen suojaustaso pitävät sivustosi turvallisena.

Kuinka Media Templen asiakastuki on?

Media Temple on ylpeä asiakaspalvelustaan, ja he ovat erittäin nopeita, osaavia ja reagoivia. On tärkeää muistaa, että verkkokeskustelu ja puhelintuki on tarkoitettu vain myyntikysymyksiin. Tekninen tuki rajoittuu viestintään tilikeskuksen kautta, mutta edustajat vastaavat nopeasti vankilla vastauksilla. He tarjoavat asiakaspalvelua myös Twitterissä ja sähköpostissa..

Voit myös käyttää heidän kysymys- ja tietokantaansa ja asentaa SideKickin, WordPress-laajennuksen, joka antaa sinulle erilaisia ​​vaihtoehtoja saadaksesi esittelyä yleisistä kysymyksistä.

Lisämaksusta voit päivittää tuen ja työskentelet sertifioitujen insinöörien kanssa.

Missä ovat Media Templen tietokeskukset ja kuinka turvalliset ne ovat?

Media Templessa on kaksi erittäin turvallista datakeskusta. Ensimmäinen, joka valmistui vuonna 2007, on VA-IDC4, joka sijaitsee Ashburnissa, VA. Joustava rakenne sisältää paremman tehon ja jäähdytyskapasiteetin, ja jokainen 20 tietokonehuoneesta toimii itsenäisesti.

Toinen, EL-IDC3, sijaitsee El Segundossa, Kaliforniassa. Se täyttää Tier IV -vaatimukset, tarjoaa tilaa kasvulle ja tarjoaa entistä syvällisemmän tietoturvan.

Kuinka heidän käyttöaika on??

Media Temple takaa heidän käytettävyytensä omistettuihin palvelimiin, ja he laittavat rahasi suun suuntaan. Ne ovat erittäin vakaita ja niissä on vain vähän seisokkeja – hyvä merkki verkkosivustollesi. Ruudukkoisilla sivustoilla ei ole samaa takuuta, ja niillä on yleensä enemmän seisokkeja. Ne ovat edelleen yli 99,9 prosenttia keskimäärin, mutta 20 dollaria kuukaudessa, parempi käyttöaika odotetaan.

Auttavatko heidän asiantuntijat minua siirtämään verkkosivustoani?

Jotkut sivustot sisältävät sivuston siirtämisen, mutta sellaisten sivustojen kohdalla, joita ei käytetä, CloudTech-insinöörit siirtävät sivustosi hintaan 150 dollaria sivustoa kohti. He siirtävät minkä tahansa heidän tuotteidensa kanssa yhteensopivan sivuston ja palauttavat rahasi, jos he eivät pysty siirtämään sivustoasi.

Onko sivulla latausnopeus hyvä??

Media Temple toteaa, että ruudukko tekee sivustoista jopa kuusi kertaa nopeampia; monet nykyiset asiakkaat eivät välttämättä ole samaa mieltä tämän nopeuden kanssa, mutta huomaa, että suurimmaksi osaksi heidän sivustonsa ovat nopeampia kuin mitä he olivat olleet muiden isäntien kanssa.

Takaavatko he mitään palveluistaan??

Vaikka monet isäntäyritykset tarjoavat erittäin pitkiä rahojen palautustakuita, joskus jopa 97 päivää, Media Temple tarjoaa 30 päivää, mikä on riittävästi aikaa arvioida, onko isäntä sinulle.

Mitkä haitat ovat Media Templen valitsemisessa?

Asiakas on löytänyt muutaman haitan Media Temple -palvelun ylläpidolle.

 • He eivät tarjoa Windows-pohjaisia ​​palvelimia
 • Vaikka kaikki heidän suunnitelmansa ovat kalliimpia kuin monet suosituimmista hosting-vaihtoehdoista, heidän VPS: n ja omistettujen palvelinasuunnitelmien hinnoilla on huomattavasti korkeammat kuukausikustannukset.
 • Lisää työkaluja verkkosivustojen rakentamiseen olisi erittäin hyödyllistä verkkosivujen suunnittelussa uusille asiakkaille. Heidän Virb-vaihtoehtonsa, jolla on lisäkustannuksia, antaa sinun tehdä teräviä, mobiililaitteisiin reagoivia sivustoja. Jälleen kerran se maksaa enemmän kuukausittain, eikä sillä ole suosittuja vetämällä ja pudottamalla -teemoja, jotka ovat tulossa yhä suositummiksi.
 • Monet heidän vaihtoehdoistaan ​​ovat ihanteellisia niille, joilla on kokemusta ja verkkokehityksen tietämystä; yksityishenkilöt tai yritykset, joilla ei ole tätä, saattavat huomata, että heillä on aluksi vaikeampi oppia käyttämään Media Templea.
Miksi minun pitäisi valita Media Temple?

Media Templessa on laaja luettelo hosting-vaihtoehdoista, ja siinä on monia erilaisia ​​mahdollisuuksia laajentaa suunnitelmia tarpeen mukaan. Ne tarjoavat yhden napsautuksen asennuksen useisiin Web-sovelluksiin; Grid-isännöimissä suunnitelmissa on rajoitettu määrä, mutta omistautuneilla isännöintiasiakkaille on suurempi vaihtoehto. Heidän asiakaspalvelunsa edustajat ovat kokeneita, ammattitaitoisia ja kohteliaita.

Media Temple on ideoiden hosting-yritys kokeneille kehittäjille, jotka haluavat uraauurtavaa, korkealaatuista isännöintiä eivätkä ole huolissaan budjetista. Media temppelin hinnat saattavat tuntua rajoittavilta niille, jotka ovat uusia isännöitsijöitä tai joilla on tiukat budjetit; kyky kasvaa ja kunkin suunnitelman kyvyt voivat kuitenkin tehdä Media Templestä hyvän ensimmäisen valinnan.

Lisää MediaTemple.net-sivustosta

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Nopea tuki
 • Kohtuulliset hinnat
 • Tonnia ominaisuuksia

Käy virallisella verkkosivustolla

5 suosituinta majoittajaa

 • SiteGround arvostelut
 • WP Engine arvostelut
 • A2-hosting-arvostelut (vanha)
 • Bluehost arvostelu
 • GoDaddy: n hallinnoimat WordPress-arvostelut
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector