Mochahost arvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Mochahost arvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Mochahost arvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Kuinka hyvä on Mochahost-hosting?

Vaikka Mochahostilla on faneja – ja heikentäjiä -, he ovat olleet olemassa jo vuosia ja niillä on paljon asiakkaita.


Ovatko ne sinulle sopivia?

Alhaisimmalla hinnoittelulla (alkaa vain 1,95 dollaria), 100%: n takuun käyttöasteella ja nopeuden takauksella Mochahost kannattaa katsoa, ​​onko se luettelossasi.

Katso virallisen sivuston Mochahost-arvostelut 2.3 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (8 äänet) Hyödyt

 1. Rajoittamaton kaistanleveys ja levytila
 2. Helppo verkkosivustojen rakentaja
 3. 180 päivän riskitön takuu
 4. Elinikäinen alennustakuu
 5. 100 prosentin käyttöaikatakuu
 6. Elinikäinen ilmainen verkkotunnus

Haittoja

 1. Mainonta on vähän epämääräistä
 2. Vähemmän isännöintivaihtoehtoja kuin useimmissa
 3. Ei integroitua varmuuskopiointivaihtoehtoa
 4. Ohjauspaneelit maksavat ylimääräisen
 5. Ulkomainen tuki
 6. Useita huonoja arvosteluja

Support2Speed2.5Features2.5Value2Transparency2.5

Virallinen Mochahost-hosting-arvostelu

Mochahost on vuonna 2002 perustettu isännöintipalvelun tarjoaja, joka asettaa heidät liiketoimintaan yli 14 vuodeksi. Pinnalla Mochahost on vankka pelaaja ja kilpailija web-hosting-alalla. On kuitenkin muutamia ihmisiä, jotka saattavat sanoa toisin. Kuten alla olevista käyttäjäarvosteluista näet, he eivät saa paljon rakkautta.

Suosittelemme SiteGroundia samanlaisena vaihtoehtona uskomattomalla tuella ja alhaisilla kustannuksilla.

Mochahost-palvelun parhaat ominaisuudet

Kädet alas, on olemassa useita ominaisuuksia, jotka Mochahost tarjoaa täysin ainutlaatuisille ihmisille. Itse ominaisuus ei ole ainutlaatuinen, mutta tapa, jolla he sitä tarjoavat, on.

1. Rajoittamaton kaistanleveys ja levytila

Mochahost tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden ja levytilan kaikissa isännöintisuunnitelmissaan. Vaikka tämä ei ole täysin ainutlaatuinen, se on aina kiva ominaisuus nähdä yksinkertaisesti siksi, että monet palveluntarjoajat eivät tarjoa rajoittamatonta kaistanleveyttä ja levytilaa. Monet ovat syyllisiä siitä, että ne asettavat ylärajoja näille kahdelle mittarelle. Ei tarvitse huolehtia siitä, että käyttäjät eivät koskaan saa virhekaistaa ”kaistanleveys ylitetty”.

2. Helppo verkkosivustojen rakentaja

Lisäksi standardiominaisuus, kyky rakentaa verkkosivustoja helposti WYSIWYG-ohjelmiston avulla on myös plus – kaikki Web-palveluntarjoajat eivät tarjoa tätä. WYSIWYG on lyhenne sanoista “Mitä näet on mitä saat.” Toisin sanoen sinulla ei ole edes mitään koodaustaitoja verkkosivustosi rakentamiseksi. Se on visuaalinen toimittaja ja verkkosivustosi rakennetaan ja asetetaan sellaisena kuin näet näytöllä sen uudelleenrakentamisessa – kaikesta koodauksesta huolehditaan sinulle.

3. 180 päivän riskitön takuu

Tämä on ehdottomasti ominaisuus, joka kiinnosti kiinnostusta. Kaikki palveluntarjoajat eivät tarjoa täydellistä kuuden kuukauden rahat takaisin -takuuta. Palvelusehtoihin lukemalla tämä tarkoittaa, että voit peruuttaa kuuden ensimmäisen kuukauden aikana, mutta et saa 100 prosentin hyvitystä kokonaan. Sen sijaan saat hyvitetyn palautuksen. Kuuden kuukauden kuluttua sinulla ei ole oikeutta hyvittää kaikkia näitä. Se on varmasti jotain pidettävä mielessä.

4. Elinikäinen alennustakuu

Tämä on ainutlaatuinen ominaisuus. Tämä tarkoittaa, että hinta ei muutu koskaan. Jos kirjaudut alennuksella, olet aina korolla – he eivät koskaan nosta hintojaan sinulle. Juuri nyt se tarkoittaa, että voit kirjautua heidän edullisimpaan suunnitelmaansa alle 2 dollarilla kuukaudessa. Jos pitäisit Mochahostia palveluntarjoajana, se tarkoittaisi, että et koskaan maksaisi enemmän kuin kaksi dollaria kuukaudessa – koskaan.

5. 100 prosentin käyttöaikatakuu

Tämä on ainutlaatuista myös tulevaisuudessa. Jokaisella muulla palveluntarjoajalta, jonka olen koskaan nähnyt, on korkeintaan 99,9 prosentin käyttöaikatakuu. Mochahost tarjoaa sataprosenttisen käyttöajan. Osana tätä takuuta he korvaavat sinulle ilmaisen isännöinnin, jos löydät verkkosivustosi koskaan alas. Mielenkiintoista on, että heillä ei ole palvelimen tilasivua, joka kertoo sinulle, onko heillä teknisiä vaikeuksia. Joka tapauksessa tämä on ominaisuus, jota ei ole nähty missään muualla.

6. Elinikäinen ilmainen verkkotunnus

Kun rekisteröit verkkotunnuksen, se maksaa noin 15 dollaria vuodessa. Mochahost tarjoaa kuitenkin elinikäisen ilmaisen verkkotunnuksen. Toisin sanoen, et vain saa ilmaista verkkotunnusta aloittamista varten, mutta Mochahost tarjoaa maksaa verkkotunnuksesi hosting-palvelun vuosi toisensa jälkeen.

Mochahost-isännöinnin alaosat

Niin houkuttelevalta kuin Mochahost saattaa kuulostaa, on joitain asioita, joista löysimme ne puuttuvat.

1. Mainonta on vähän epämääräistä

Kuten edellä mainitussa 180 päivän riskitöntä takuussa mainittiin, minun piti sukeltaa palvelusehtoihin saadakseni selville mitä ”riskitön” tarkoitti.

Kyllä, jos et pidä palvelusta 180 päivän kuluessa, voit saada rahat takaisin, vaikka se onkin arvostettu.

Jos haluat täyden hyvityksen, voit saada sen, mutta vain 30 päivän kuluessa – ja sinun on valittava tämä vaihtoehto.

Tuntui siltä, ​​että heidän mainonta olisi joko epämääräistä tai harhaanjohtavaa ottaen huomioon, että tämä on ominaisuus, jota useimmilla Web-palveluntarjoajilla ei ole.

2. Vähemmän isännöintivaihtoehtoja kuin useimmat

En ollut varma siitä, voisinko tehdä tämän ammattilaisena vai huijauksena. Vaikka heillä on vähemmän isännöintivaihtoehtoja kuin useimmissa, entä jos sinulla on, se on riittävä useimmille. Heillä on kuusi Linux-vaihtoehtoa ja kuusi Windows-vaihtoehtoa – suurin osa tästä voi tyydyttää sen, mitä ihmiset etsivät.

3. Ei integroitua varmuuskopiointivaihtoehtoa

Tämän selvittäminen vaati myös ylimääräistä tutkimusta. Mochahost ei varmuuskopioi heidän tietojaan, mutta ei asiakkaiden käyttöön. Ainoa käyttää sitä hätätilanteessa.

Toisin sanoen, jos joudut isännöimään heidän kanssaan, sinun on selvitettävä oma varmuuskopioratkaisusi.

Vuonna 2019 tämä ei ole todella tarpeeksi hyvä.

4. Ohjauspaneelit maksavat ylimääräisen

Tämä tuntui siltä, ​​kuin Mochahost yrittäisi nikkelöidä ja huijata sinua. Niillä on käytettävissä korkein valinta, kun on kyse ohjauspaneelin valinnasta, mutta ne eivät ole ilmaisia.

Linux-käyttäjillä on enemmän vaihtoehtoja kuin Windows-käyttäjillä, koska he voivat valita cPanel, Easy Web Panel, WHM ja Plesk.

Windows-käyttäjät ovat kiinni verkkosivusto- ja Plesk-paneeleista, pitäen mielessä, että Plesk maksaa enemmän.

5. Ulkomainen tuki

En pitänyt siitä, että suurin osa heidän tuestaan ​​sijaitsee Belgiassa. Vaikka ne ovat asiantuntevia, niiden tulisi olla Yhdysvalloissa toimivia – varsinkin kun otetaan huomioon, että heidän tietokeskuksensa sijaitsee Chicagossa Yhdysvalloissa.

6. Useita huonoja arvosteluja

Luin verkossa useita Mochahostia koskevia huonoja arvosteluja. Jos se olisi vain yksi tai kaksi arviota, voisin helposti liittää sen tyytymättömälle työntekijälle tai jotain vastaavaa.

Kun kuitenkin näet useita huonoja arvosteluja useilla eri sivustoilla, alat ihmetellä, mitä kulissien takana tapahtuu.

Bottom Line

Pinnalla Mochahost näyttää olevan vankka web-palveluntarjoaja. Kun sukellat sisään ja sinusta tulee asiakas, tarina näyttää kuitenkin muuttuvan. Kokemuksemme näyttää poikkeavan arvosteluista – se ei ollut niin paha. Tietysti teimme sen vain tarkistuksen tarkoituksiin, mutta meillä oli asiakaskokemus. Pidimme siitä, että palvelu oli ympäri vuorokauden, ja ne näyttivät olevan nopeampia kuin jotkut arvioiduista arvosteluista.

Se melkein saa minut ajattelemaan ikään kuin he eivät olisi yhtä hyviä yhdessä vaiheessa, mutta näyttää siltä, ​​että he olisivat puhdistaneet teonsa, mikä on jotain hyvää nähdä.

Näytä lisää ominaisuuksia

Lisää sivustolla Mochahost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector