Myhosting.com arvostelut toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Contents

Kuinka hyvä on Myhosting.com-hosting?

MyHosting.com on yksityinen yritys, joka on erikoistunut verkkosivustojen isännöintipalveluihin. Niiden kattavuus laajenee ympäri maailmaa ja tarjoaa palveluita 180 maassa. Ne tarjoavat erilaisia ​​palveluja, kuten verkkotunnuksia, VPS-palveluita ja monia muita palveluita. Niiden isäntäpaketit tarjoavat erilaisia ​​valintoja jokaiselle, joka haluaa laajentaa läsnäoloaan verkossa. Ne tarjoavat erinomaisen asiakaspalvelun ja auttavat sinua valitsemaan yrityksellesi parhaimman suunnitelman.


Katso virallinen sivusto Myhosting.com arvostelut 4 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (11 äänet) Hyödyt

 1. Paljon jaettuja hosting-suunnitelmia
 2. Täysin varusteltu sivustojen rakentaja
 3. Rajoittamaton verkkotunnuksen isännöinti
 4. 30 päivän rahat takaisin takuu

Haittoja

 1. Mobile Site Builder -kustannukset ylimääräiset
 2. Varmuuskopiohinta ylimääräinen
 3. Liian monta huonoa tukea koskevaa valitusta

Support4Speed4Features4Value4Transparency4

Virallinen Myhosting.com-hosting-arvostelu

Myhosting.com sijaitsee Torontossa, Kanadassa SoftComin tytäryhtiönä. He ovat erikoistuneet jaettuun web-isännöintiin, joka tarjoaa sähköpostin isännöintiä, VPS-ratkaisuja, Microsoft SharePoint -palvelimia, Microsoft Exchange -palvelimia sekä hallittuja siirtoratkaisuja..

MyHosting.com -palvelun parhaat ominaisuudet

Heidän tietokeskuksensa sijaitsevat Torontossa, Kanadassa ja Rochesterissa, New Yorkissa, ja ne tarjoavat huippuluokan datakeskuksia kuituoptisilla verkoilla..

Paljon jaettua hosting-suunnitelmaa

Myhosting.com tarjoaa paljon vaihtoehtoja jaetulle isännöinnille. Ne tarjoavat suunnitelmia henkilökohtaisille käyttäjille, yrityskäyttäjille ja verkkokaupan käyttäjille. Heillä on VPS-suunnitelmat ja omistettu isännöintivaihtoehto. Heillä on myös omat vaihtopalvelimet huolehtia kaikista viestintätarpeistasi.

Linux- ja Windows-pohjaiset hosting-asetukset

Myhosting.com pystyy tarjoamaan sinulle Linux-pohjaisen hosting-suunnitelman tai Windows-pohjaisen hosting-suunnitelman. Monet hosting-yritykset tarjoavat joko yhtä tai toista, eivät molemmat. Lisäbonuksena, jos päivität heidän liiketoimintasuunnitelmaansa, sinulla voi olla sekä Linux- että Windows-pohjaisia ​​ratkaisuja yhdellä tilillä.

Täysin varusteltu sivustojen rakentaja

Myhosting.com tarjoaa monipuolisen sivustojen rakentajan. Loppujen lopuksi he isännöivät verkkosivustoja. Heille on vain järkevää, että heillä on monipuolinen sivustojen rakentaja, joka auttaa uusia yrityksiä omistamaan rakentamaan ensimmäisen verkkosivustonsa. Heidän cPanel-sovelluksen avulla sinulla on yhden napsautuksen asennuskomentosarjat ja voit isännöidä useita verkkosivustoalustoja, kuten Joomla! tai WordPress.

Rajoittamaton verkkotunnuksen isännöinti

Monet siellä olevat hosting-yritykset asettavat tietokaton hosting-kyvyistäsi. Ei Myhosting.com – ne tarjoavat rajoittamattoman verkkotunnuksen isännöinnin. Toisin sanoen he eivät välitä kuinka monta kävijää sinulla on, kuinka suuri verkkosivustosi on tai kuinka iso yrityksesi kasvaa. Rehellisesti sanottuna useamman verkkosivustojen isäntäyrityksen tulisi tarjota rajoittamatonta verkkotunnuksen isännöintia. Hyvin harvat pienyritysten omistajat koskaan isännöivät niin paljon tietoa, että palvelimet rasittuvat vakavasti. Itse asiassa tämä on ominaisuus, jonka avulla verkkosivustosi voi kasvaa ja laajentua, jolloin Myhosting.com voi hoitaa yrityksesi tarpeet milloin ja miten haluat.

30 päivän rahat takaisin takuu

Vaikka tämä on vakio, on olemassa joitain isäntäyrityksiä, jotka vievät 30 päivän rahat takaisin -takuun ja tarjoavat sinulle vain suhteellisen määrän. Toisin sanoen, et koskaan saa täydellistä hyvitystä muilta verkkosivustoilta. Myhosting.com antaa sinulle 30 päivän rahat takaisin -takuun. Niin kauan kuin peruutat ensimmäisen 30 päivän aikana, he antavat sinulle 100 prosentin palautuksen.

Myhosting.com-palvelimen alaosat

Mikään web-hosting-yritys ei ole ilman puutteita. Myhosting.com ei ole erilainen, pelkään. Itse asiassa on melko monia asioita, joihin Myhosting.com voisi keskittyä ollakseen parempi.

Mobile Site Builder maksaa ylimääräisiä

Kaikista asioista, joista veloitetaan ylimääräistä, Myhosting.com ei saisi veloittaa ylimääräistä mobiilisivustojen rakentajille. On aivan liian paljon ihmisiä, jotka käyttävät Internetiä mobiililaitteillaan. Itse asiassa on todennäköisempää, että käyttäjä käyttää sivustoasi mobiililaitteella kuin työpöydällä. Myhosting.com veloittaa lisämaksun mobiilisivustojen optimoinnista, kun muut isännöintipalvelut, kuten Bluehost, sisältävät tämän ominaisuuden osana vakiopakettia.

Varmuuskopiot lisäkustannukset

Jos verkkosivustollasi pitämäsi tiedot ovat tärkeitä, arkaluontoisia tai vaikeasti korvattavia (olemme valmiita panostamaan, että ne ovat ainakin yksi näistä kolmesta), ole erityisen varovainen Myhosting.com-sivuston kanssa. Jos et halua maksaa ylimääräistä niistä verkkosivustosi varmuuskopioinnista, sinun on tehtävä tämä manuaalisesti fyysisiä kiintolevyjä tai ilmaisia ​​pilvipalveluita. Vaikka tämä on turhauttavasti yleinen kysymys edullisten isäntien keskuudessa (WebHostingPad ja GoDaddy eivät todellakaan ole parempia tässä osastossa), on runsaasti verkkoisäntäjä, kuten A2-isäntä, jotka varmuuskopioivat tietosi säännöllisesti ilmaiseksi tai jopa tarjoavat sinulle vaihtoehdon varmuuskopioida sivustosi manuaalisesti.

Siirtymäkustannukset ylimääräiset

Tämä on vain huonoa markkinointia. Toki, Myhosting tarjoaa hallitun siirtymispalvelun. He kuitenkin veloittavat siitä 45 dollaria. Jos ihmiset etsivät uutta isäntää, voin melkein taata, että he eivät aio tarkastella Myhostingia yksinkertaisesti siksi, että siellä on parempia hosting-yrityksiä, jotka tekevät tämän ilmaiseksi. Ymmärrämme, että työvoimakustannuksiin liittyy, kun sinulla on oma asiantuntija, joka auttaa yrityksen omistajaa siirtämään tietonsa. Nämä ovat kuitenkin kustannukset, jotka isäntäyrityksen on katettava – tässä tapauksessa Myhostingin tulisi kattaa nämä kustannukset. Se on pieni hinta, joka maksetaan houkuttelemaan pienyritysten omistajia valitsemaan Myhosting valituksi Web-hosting-alustaksi.

Aivan liian monta huonoa tukea koskevaa valitusta

Kaikkialla, kun katsot verkkoa, Internet on täynnä Myhosting.com-sivuston heikkoja arvosteluja. Ihmiset pahoittelevat valintaa heille valitsemanaan hosting-alustaksi. Tietysti, he kertovat verkkosivustolla, että saat vastauksen tukispesialistilta 10 minuutissa. Kyseinen vastaus kertoo kuitenkin vain, että tapaukseesi on nimetty tukispesialisti. Ihmiset ovat valittaneet, että vastauksen saaminen kestää mistä tahansa kolmesta päivästä kahteen viikkoon – vie vielä kauemmin, ennen kuin he saavat ongelman ratkaisemaan puolestasi. Sellaiselle vastausaikalle ei ole tekosyytä. Tutustu SiteGroundiin, jos haluat nähdä miltä erinomainen asiakastukiverkko näyttää.

Bottom Line

Myhosting näyttää olevan pinta-alaltaan vahva yritys. Heillä on kuitenkin useita sopimuskatkaisijoita. Mietin kahdesti ja neuvoisin Myhostingia, piilokustannuksista lisättynä tukipalvelujen määrään, joka on täynnä Internetiä. Niistä on kuitenkin myös positiivisia arvosteluja. Jotkut ihmiset pitävät heistä. Sanon, että suuren osan arvosteluista ovat lähettäneet samat henkilöt. Toisin sanoen, kun tarkastelet tarkistussivustoa, huomaat, että suurimman osan valituksista ovat lähettäneet vain muutamat henkilöt. Ota tämä suolakerralla, kun harkitset Myhostingia verkkosivustosi isännöimiseksi.

Näytä lisää ominaisuuksia

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Nopea tuki
 • Kohtuulliset hinnat
 • Tonnia ominaisuuksia

Käy virallisella verkkosivustolla

5 suosituinta majoittajaa

 • SiteGround arvostelut
 • WP Engine arvostelut
 • A2-hosting-arvostelut (vanha)
 • Bluehost arvostelu
 • GoDaddy: n hallinnoimat WordPress-arvostelut

MyHosting.com-hosting-UKK

Mikä on käyttöaikatakuu??

MyHosting tarjoaa ylpeänä 100% käyttöaikatakuun. Jos palvelimet jostain syystä eivät toimi, kaikki asiakkaat saavat tililleen yhden hyvityksen.

Mitkä ovat tila- ja tiedonsiirtorajat??

Web-hosting-suunnitelmissa MyHosting antaa sinulle rajoittamattoman levytilan ja rajoittamattoman tiedonsiirron tililläsi.

Jos en pidä MyHostingista, mitä he voivat taata?

Jos et ole tyytyväinen MyHostingiin, voit vastaanottaa kaikki rahat takaisin. Sinulla on 30 päivää nostaa, ja kaikki rahat voidaan palauttaa.

Mitkä ovat MyHostingin tarjoamat tukivaihtoehdot?

Jokaisella isäntäasiakkaalla on pääsy paljon asiakastukeen. Voit käyttää sähköpostia, live-keskusteluja tai ympäri vuorokauden käyvää puhelintukea auttaaksesi sinua ratkaisemaan ongelmat. Riippumatta siitä, missä maassa olet, voit tavoittaa jonkun auttamaan sinua ratkaisemaan ongelmasi.

Mikä on MyHostingin varmuuskopiokäytäntö?

VPS-palvelimet varmuuskopioidaan säännöllisesti samoin kuin varmuuskopiot, joita voit hallita ohjauspaneelin kautta. Jaetussa isännöintisuunnitelmassa ei kuitenkaan ole varmuuskopiota tai palautustakuuta. Jos sitä pidetään hätätilanteena, MyHosting pystyy tarjoamaan varmuuskopioita lisämaksusta.

Saako MyHosting siirtää olemassa olevan verkkotunnuksen?

Voit siirtää nykyisen verkkotunnuksesi MyHosting-palvelun avulla. Ne auttavat sinua prosessin läpi varmistamaan, että se toimii oikein.

Toimiiko MyHosting-profiili Linuxissa tai Windowsissa isännöintiä varten?

Tarpeistasi riippuen voit käyttää MyHostingia Linuxille tai Windowsille. Jos etsit henkilökohtaista suunnitelmaa, sinulla on oltava Linux. Yritykset ja verkkokauppasuunnitelma voivat käyttää kumpaakin alustaa. Jos etsit VPS-suunnitelmaa, se toimii Windowsin ja Linuxin kanssa.

Kuinka monta sähköpostiosoitetta voin käyttää ja kuinka paljon tilaa on käytettävissä?

Sinulla voi olla 10–50 sähköpostitiliä, jotka ovat saatavilla suunnitelmasi kanssa. Voit aina päivittää, jotta mahtuu lisää sähköposteja, jos niin ilmenee. Jos valitset jaetun hosting-suunnitelman, levytilaa on rajoittamattomasti, jotta voit tallentaa niin monta sähköpostiosoitetta kuin tarvitset.

Uudistuu introhintaa kalliimpana?

MyHosting antaa sinulle ylimääräisiä alennuksia, jos pystyt maksamaan etukäteen. Jos pystyt maksamaan kuuden kuukauden palveluista etukäteen, säästät paljon rahaa. MyHostingilla on paljon erilaisia ​​tarjouksia, joten ei ole mitään takeita siitä, että hinnat pysyvät ennallaan, kun on aika uudistaa.

Onko MyHosting tarjoaa mitään hallittuja palveluita?

MyHosting tarjoaa monia hallittuja sovelluksia. Sinulla voi olla Exchange-sähköposti osana suunnitelmaa. Sinun on tarkistettava, mitä palveluita jokaisen suunnitelman yhteydessä tarjotaan, jotta varmistat, että sinulla on kaikki tarvitsemasi.

Onko minulla verkkotunnusta jollain isännöintisuunnitelmista?

MyHosting tarjoaa sinulle verkkotunnuksen. Kaikki valitsemasi jaetut hosting-suunnitelmat tarjoavat sinulle mahdollisuuden saada ilmainen verkkotunnus. Sinun on rekisteröitävä verkkotunnus kirjautumisen yhteydessä varmistaaksesi, että verkkotunnus on omistettu sinulle.

Mitä turvatoimenpiteitä MyHosting tarjoaa?

MyHosting on ylpeä turvallisuudestaan. He käyttävät erilaisia ​​ohjelmia, kuten HackerWise, StopTheHacker ja SiteLock, varmistaaksesi verkkosivustosi turvallisuuden..

Voinko saada itsenäisen verkkotunnuksen rekisteröinnin?

Voit hankkia itsenäisen verkkotunnuksen, kun käytät MyHostingia. He ovat kumppaneita Tucowsin kanssa, ja heidän kumppanuutensa avulla voit rekisteröidä verkkotunnuksen. Kun olet rekisteröinyt verkkotunnuksen, se on sinun.

Onko VPS-hosting osa heidän palveluitaan?

VPS-suunnitelmia voidaan käyttää Linuxin ja Windowsin kanssa. Jos olet kehittäjä tai harjoitat yritystä, heidän VPS-suunnitelmat toimivat sinulle. Niiden pääpaino on auttaa sinua tarjoamaan parasta mahdollista palvelua. VPS-suunnitelmat ovat ihanteellisia kaikille, jotka haluavat laajentaa läsnäoloaan verkossa.

Mitä kieliä tekninen tuki tarjoaa?

Jos tarvitset teknistä tukea, MyHosting käyttää vain englantia. Voit pyytää apua toisella kielellä.

Missä päämaja sijaitsee?

MyHosting on kanadalainen yritys. Löydät heidän pääkonttorinsa Torontossa, Kanadassa. Ne sijaitsevat itäisessä tavanomaisessa aikavyöhykkeessä, samoin kuin muut suuret kaupungit.

Mistä löydän MyHosting-tietokeskuksia?

MyHostingilla on tietokeskuksia Torontossa, Kanadassa ja Rochesterissa, NY. he käyttävät Equinix- ja Earthlink-yritystietokeskuksia tarjotakseen parhaan mahdollisen asiakaspalvelun.

Tukeeko MyHosting erilaisia ​​kehityskieliä?

MyHosting tukee useita kieliä. Se toimii Linux- ja Windows-palvelimissa, ja voit valita, mikä kieli sopii sinulle. Jos käytät Windowsia, sinulla on mahdollisuus käyttää ASP.NET, PHP, Visual Studio, Perl ja Microsoft SQL: n, MYSQL: n ja PostgreSQL: n tuki. Jos käytät Linux-palvelimia, tavalliset LAMP-palvelimet ovat saatavana. Voit käyttää APACHE-, MYSQL- ja PHP-ohjelmistoja myös kehityskielen tarpeisiin.

Onko MyHosting.com-kumppaniohjelmaa?

Kyllä, ja tytäryhtiöohjelma maksaa myyntipalkkion. Voit määrittää sen niin, että sinulla voi olla myös toistuvia toimeksiantoja.

Voinko isännöidä useita sivustoja ja verkkotunnuksia tililläni?

Jos sinulla on useita sivustoja, MyHostingin jaetut suunnitelmat antavat sinun koota ne kaikki yhteen. Rajoittamaton ja ilmainen verkkotunnuksen isäntä antaa sinun osoittaa useita verkkotunnuksia samaan sivustoon tai alihakemistoon. Jos valitset VPS-isännöinnin, voit isännöidä useita verkkosivustoja tililläsi avamatta useita tilejä.

Mitä palveluita voin ostaa, jos olen muu kuin tekninen asiakas?

Hosting-suunnitelmissa on saatavana sivuston rakentaja. Voit luoda oman sivustosi valitsemalla satojen mallien joukosta. Sivustosi suunnittelu ja oppiminen on helppoa taitotasostasi riippumatta. Jos olet yksi asiakas, saat yhden sivustonmuodostajan verkkosivun; liiketoimintasuunnitelmissa on mukana kaksi rakennuspaikkaa; ja verkkokauppasuunnitelmassa on kolme. Ne toimivat yhdessä Windowsin ja Linuxin kanssa, jotta voit suunnitella sivustosi tarpeidesi perusteella. Voit ostaa lisää sivuston rakentajia, jos aiot mukautua liikenteeseesi.

Olisiko MyHosting oikea valinta verkkokauppasivustolle?

Ehdottomasti. MyHostingilla on erilaisia ​​suunnitelmia verkkokauppasivustoille, ja ne on suunniteltu sähköisen kaupan vaatimuksiin. MyHostingilla on SSL-varmenteita, ja se tarjoaa sinulle työkalut, joita tarvitset verkkokaupan pitämiseen.

Kuinka yhteensopiva on MyHosting WordPress-sivustoon?

MyHosting tarjoaa WordPress-tukea kaikelle, mitä tarvitset. Niihin sisältyy sovellusten asennusohjelma, joka on ihanteellinen auttamaan WordPressin asennuksessa ja käytössä. Vaikka olet aloittelija, voit saada WordPress-tilisi toimimaan nopeasti.

Tukeeko MyHosting PrestaShop -tukea?

Jos käytät PrestaShop-sivuston teemoja, MyHosting mukautuu sinut ja tarjoaa tukea auttaaksesi kaikissa ongelmissa.

Voinko siirtää olemassa olevaa Joomlan verkkosivustoa MyHosting-palvelun avulla?

Valitettavasti MyHosting ei pysty tarjoamaan siirtoa Joomlalle. He tarjoavat kuitenkin ohjelman, joka auttaa sinua siirtämään Joomla-verkkosivustosi MyHosting-tiliisi.

Onko MyHostingilla Magento-tukea?

Magento tulee jokaisen saatavissa olevan hosting-suunnitelman mukana. Et voi siirtää Magentoa, mutta voit saada hakemuksen. Sovellus antaa sinun siirtää kaiken tarvitsemasi Magento-tililtäsi.

Onko MyHostingilla tarjolla ohjauspaneeleja?

Kaikilla VPS-palvelimilla on WHM / cPanel- tai Plesk-ohjauspaneelit. Voit valita, mikä niistä toimii sinulle riippuen siitä, mitä järjestelmää käytät.

Kuinka voin maksaa MyHosting-tilistä?

Voit käyttää maksamiseen mitä tahansa suurta luottokorttia. MyHosting hyväksyy myös PayPalin kautta suoritetut maksut.

Tukeeko MyHosting kuvanhoitoa ja kuvagalleriaa?

Se tulee, ja saat innoissasi tietää, että galleria on yksi suosituimmista online-valokuva-albumeista. Sen avulla voit myös jakaa sovelluksia, ja se tulee ilmaiseksi jokaiselle isäntätilille.

Mikä on vähimmäissopimuskausi??

MyHosting antaa asiakkaille mahdollisuuden maksaa kuukausi kerrallaan. Jos etsit pidempää aikataulua, voit maksaa etukäteen enintään kolme vuotta (36 kuukautta).

Onko CDN-palvelua?

CloudFare CDN tarjotaan kaikille, jotka tarvitsevat CDN-palvelua.

Mitä jälleenmyyjäpaketteja MyHosting tarjoaa?

Voit käyttää jälleenmyyjän VPS-pakettia, joka toimii Windowsissa ja Linuxissa. Sinulla on kyky rakentaa myös oma räätälöidyn jälleenmyyjän VPS: n avulla.

Lisää sivustolta MyHosting.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map