Namecheap-hosting-arvostelut toukokuu 2020 – Jaettu, EasyWP ja VPS

Contents

Mikä on Namecheap-hosting?

Muista, kun GoDaddy joutui vaikeuksiin perustajiensa kanssa ampumalla norsuja?


No, Namecheap otti moraalisen korkeuden ja auttoi järkyttyneitä asiakkaita siirtymään alustalleen.

He ovat menossa, kun haluat verkkotunnuksen, mutta entä heidän hosting?

Yhtiön perusti vuonna 2000 mies nimeltä Richard Kirkendall, ja se on itsenäisesti omistama ja hallinnoima.

Namecheap tarjosi olemassaolonsa ensimmäisellä puoliskolla yksinomaan verkkotunnusten rekisteröijiä, mutta vuodesta 2007 he laajensivat tarjoamaan myös jaettuja hosting-vaihtoehtoja. Namecheapin toimistot sijaitsevat Los Angelesissa, ja toistaiseksi niillä on yli kahden miljoonan asiakasluettelo.

Kuinka hyvä on Namecheap-hosting?

Kuten nimestä voi päätellä, tämä sivusto tunnetaan halvoista verkkotunnuksista.

Mutta nyt he ovat hunaja mäyrät ja vetoavat vaatimukseensa web-hosting.

Vain 10 dollaria vuodessa.

Yli viidentoista vuoden ajan yritys on saanut vankan maineen verkkotunnuksen rekisteröijänä ja web-hosting-palvelut ovat kunnossa, vaikka ne eivät olisikaan yhtä merkittäviä kuin muut sivustot. Kaiken kaikkiaan Namecheapissä parasta on hinta, mutta heillä on aika hyvä asiakaspalvelu ja he tarjoavat kaiken, mitä tarvitset verkkosivustosi ylläpitämiseen ja käyttämiseen. Jos etsit jotain yksinkertaista ja selkeää, Namecheap voi olla sopiva vaihtoehto olettaen, että haluat säästää rahaa. Jos kuitenkin tarvitset jotain vankeampaa tai haluat isännöidä useita sivustoja tai tehdä jotain erittäin monimutkaista, Namecheap voi olla erittäin rajoittava.

Katso viralliset sivuston namecheap-hosting-arvostelut 3.6 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (2 äänet) Hyödyt

 1. Kustannustehokas
 2. Ihmisarvoinen asiakastuki
 3. Kokenut verkkotunnuksen rekisteröijä
 4. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
 5. Luotettava käyttöaika
 6. Ihmisarvoiset liiketoimintaominaisuudet

Haittoja

 1. Rajoitetut ominaisuudet
 2. Arvosuunnitelmat ovat paljon rajoitetumpia
 3. Ei ihanteellinen suurille yrityksille tai monien sivustojen ylläpitämiselle
 4. Asiat voivat paisua jonkin verran säännöllisesti

YhteenvetoMikäli kuin web-hosting-palvelut menevät, Namecheap ei todellakaan ole ylimmällä tasolla. Kuitenkin jokaiselle, joka etsii jotain kustannustehokasta ilman hienouksia, tämä voi olla hyvä vaihtoehto. Hinnoittelu on parasta siinä, mutta se ei välttämättä tarkoita, että sillä olisi suuri arvo. Support3.5Speed3Features3Value4.5Transparency4

Virallinen Namecheap-hosting-arvostelu

Yhtiön perusti vuonna 2000 mies nimeltä Richard Kirkendall, ja se on itsenäisesti omistama ja hallinnoima. Namecheap tarjosi olemassaolonsa ensimmäisellä puoliskolla yksinomaan verkkotunnusten rekisteröijiä, mutta vuodesta 2007 he laajensivat tarjoamaan myös jaettuja hosting-vaihtoehtoja. Namecheapin toimistot sijaitsevat Los Angelesissa, ja toistaiseksi niillä on yli kahden miljoonan asiakasluettelo. Namecheap on ICANN-akkreditoitu.

Namecheap-palvelun parhaat ominaisuudet

Ennen kuin sukellamme lukuisiin nimiin, joita Namecheap-hosting tarjoaa (valitettavasti niitä on melko vähän), aloitetaan katsomalla asioita, jotka tekevät hyvin. Liiketoiminta pitkään ja niin monta asiakasta (niin sanotaan) tarkoittaa, että heidän on tehtävä muutama asia oikein, joten meidän on korostettava positiivisia näkökohtia, jotka aiheutuvat halvan verkkotunnuksen ja verkkosivuston saamisesta Namecheapista.

1. Kustannustehokas

Voit valita neljä suunnitelmaa, ja ne ovat kaikki naurettavan halpoja verrattuna muihin sivustoihin. Missä Namecheap todella loistaa, on sen johdantohinnoittelu, joka alkaa arvopaketista 9,88 dollaria. Hinnasto on seuraava.

 • Arvo: 9,88 dollaria alkamaan, uusinta hintaan 38,88 dollaria vuodessa
 • Professional: Käynnistä 19,88 dollaria, 78,88 dollaria vuodessa
 • Perimmäinen: 29,88 dollaria alkamaan, uusinta 129,88 dollarilla vuodessa
 • Business Pro: 19,88 dollaria aloittamiseen, 17,98 dollaria kuukaudessa uusimiseen

Kuten huomaat, voit aloittaa erittäin alhaisella esittelyhinnalla. Mutta saatko paljon rahaa? Ei oikeastaan. Mutta pääsemme siihen myöhemmin.

2. Nopea ja helppo pääsy ajoneuvoon

Aina kun kirjaudut uuteen isäntäsivustoon, sinun on haettava kaikki tietosi ja kaikki pystyttävä toimimaan. Jotkut sivustot voivat tehdä tästä tarpeettoman monimutkaisen, mikä tarkoittaa, että jos et vielä ole perehtynyt asetteluun, se voi olla hämmentävä ja vie enemmän aikaa kuin on tarpeen. Namecheap tekee onneksi ajoneuvoon pääsyn prosessin erittäin yksinkertaiseksi. Saat tervetuliaisviestin heti, kun kirjaudut sisään ja voit kirjautua sisään heti sen jälkeen. Kaikki on muotoiltu tehokkaasti, mikä tarkoittaa, ettet pääse kääntymään ollenkaan ja joudut soittamaan asiakastukeen.

3. Tuki

Asiakkaiden arvosteluita tarkasteltaessa näyttää siltä, ​​että tukijärjestelmässä on joitain eroja. Toisaalta jotkut käyttäjät väittävät, että heille on annettu ratkaisu, kun taas toisaalta erilaiset ihmiset sanovat, että asiakastuki on parasta sivustossa. Rajoitetun kokemuksemme nojalla meidän on sanottava, että kaiken kaikkiaan tarjottu palvelu on hiukan keskimääräistä korkeampi ja vastausajat ovat suhteellisen nopeat.

Yksi asia, jota haluaisimme, on, jos heillä on puhelintukea, mutta voit tehdä live-keskustelua, mikä tarkoittaa, että sinun pitäisi pystyä korjaamaan ongelmasi noin tunnin sisällä. Toinen vaihtoehto on avata lippu, joka voi kestää viidestä tunnista koko päivään asiakkaiden määrästä riippuen.

4. Verkkosivun hallinta

Kuten edellä mainitsimme, Namecheap on hyvä vain niille, jotka eivät tarvitse sivulleen paljon ominaisuuksia tai toimintoja. Suurin osa valituksista, joita olemme nähneet, olivat käyttäjiä, jotka halusivat integroida paljon lisättyjä sovelluksia ja ohjelmia verkkosivustoilleen, mikä ei ole ihanteellinen tälle isännälle.

Jos oletetaan, että yksinkertaisuus on päätepisteesi, Namecheap tekee asioista helppoa. Kun aloitat sivustosi, tausta on erittäin minimalistinen ja käyttäjäystävällinen, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tietotekniikan tutkintoa navigoidaksesi valikkovaihtoehdoissa. Jotkut saattavat jopa sanoa, että se on liian yksinkertaista.

5. Varmuuskopiointiasetukset

Aina kun hallitset verkkosivustoa, sinun on varmistettava, että varmuuskopioit materiaalisi säännöllisesti. Namecheap vie kuitenkin suuren osan tästä taakasta hartioiltasi ja varmuuskopioi sivustosi kahdesti viikossa. Vaikka suosittelemme, että teet sen myös itse, tämä on hieno ominaisuus, jota he tarjoavat, joten jos unohdat tehdä sen, et pitkällä aikavälillä ruuvi.

6. Verkkosivun ominaisuudet

Vaikka Namecheapin tarjoamat lisäominaisuudet ovat rajoitetut verrattuna muihin sivustoihin, ne, jotka sillä on, ovat aika hyviä.

 • Softaculous: kolmansien osapuolien komentosarjojen ja sovellusten asentamisen kannalta tämä ohjelma tekee asioista erittäin helppoja antamalla sinulle mahdollisuuden sijoittaa kaikki yhdellä napsautuksella.
 • CloudFlare: Tämä kolmannen osapuolen ohjelma voi auttaa nopeuttamaan sivustoasi ja tekemään mobiilista. Namecheap antaa sinun integroida CloudFlare -sovelluksen kanssa parempaan suorituskykyyn.
 • Google-sovellukset: kaikille, jotka rakastavat Googlea, voit asentaa yrityksen sovellukset verkkosivustoosi Namecheapin kautta

7. Päällä

Kun menet mihin tahansa isäntäsivustoon, he kaikki väittävät takaavansa käyttöajan luotettavuuden yli 99%. Sikäli kuin voimme kertoa, Namecheap ei selventä, mitä he voivat tarjota, jos prosenttimäärä laskee, mikä tarkoittaa, että heidän takuunsa voivat olla vain tyhjiä lupauksia..

Tästä huolimatta, emme ole nähneet merkittäviä käyttöaikaa koskevia ongelmia, mikä tarkoittaa, että niillä näyttää olevan kaikki olevan hallinnassa. Suurin osa valituksista, joita olemme nähneet, ovat olleet ominaisuuksien ja skriptien toimimattomuudesta, mutta kenelläkään ei näytä olevan niin monia käyttöaikaa koskevia ongelmia. Tietenkin joskus asioita tapahtuu, mutta sivusto näyttää yleensä toteuttavan lupauksensa.

8. Verkkotunnuksen rekisteröijä

Ensinnäkin Namecheap aloitti toimialueiden rekisteröijänä, ja sellaisena se toimii sivustolla erinomaisesti. Jos haluat ostaa verkkotunnuksen ja isännöidä sitä muualla, Namecheap tekee siitä uskomattoman helpon. Itse asiassa monet suuret sivustot käyttävät tätä palvelua ja käyvät sitten toisen hosting-sivuston läpi, koska se on niin kustannustehokas ja helppo käyttää. Kaiken kaikkiaan, vaikka et käytä Namecheap-verkkosivustojen ylläpidossa (et todennäköisesti käyttäisi sitä), se voi olla loistava vaihtoehto verkkotunnusten ostamiselle.

Namecheap-isännöinnin alaosat

Nyt kun olemme tarkastelleet Namecheapin positiivista puolta, meidän pitäisi kääntää kolikko ja nähdä, mikä ei toimi. Valitettavasti tässä tapauksessa huono on suurempi kuin hyvä, mutta jos tarvitset halpaa hosting-sivustoa ja sinulla ei ole paljon ylimääräisiä vaatimuksia, sinun ei ehkä tarvitse murehtia mitään näistä asioista.

1. Rajoitetut vaihtoehdot

Kun etsitään hosting-palveluita, Namecheap asettaa enimmäismäärät verkkotunnuksille ja tietokannoille, joita sinulla voi olla. On selvää, että mitä halvempi paketti, sitä vähemmän saat, mutta tässä tapauksessa rajoitukset ovat enemmän kuin mitä voisit odottaa. Tässä on erittely.

 • Arvopaketti: Kolme verkkotunnusta, 20 Gt levytilaa, viisikymmentä tietokantaa ja viisikymmentä sähköpostitiliä.
 • Professional: Kymmenen verkkotunnusta, 50 Gt levytilaa, 100 tietokantaa ja sähköpostitilejä
 • Perimmäinen: Viisikymmentä verkkotunnusta, 50 Gt levytilaa, 100 tietokantaa ja sähköpostitiliä
 • Business Pro: 20 Gt levytilaa ja 5000 Gt kaistanleveyttä

Kuten huomaat, et saa niin paljon rahaa kuin voit odottaa. Jos et kuitenkaan näe mitään ongelmaa pysyäkseen ylärajojen alla, huomaat, että Namecheap on paljon kustannustehokkaampi kuin kilpailu. Et kuitenkaan saa samanlaista toiminnallisuutta ja suorituskykyä, joten sinun tulisi pitää tämä mielessä.

Toinen asia näissä korkoissa on, että ne eivät ole yhtä yksinkertaisia ​​kuin muut sivustot. Koska olet rajoitettu kaikilla näkökohdilla, se tarkoittaa, että joudut ehkä päivittämään paketin monista syistä. Esimerkiksi, sinulla voi olla yksi sivusto ja verkkotunnus, mutta jos tarvitset yli 20 Gt levytilaa, sinun on päivitettävä. Vastaavasti, jos tarvitset lisää tietokantoja, sinun on päivitettävä ja niin edelleen. Muut isännöintipalvelut tilaavat asiat niin, että päivität, kun saat isommaksi ja lisäät uusia ominaisuuksia. Namecheap-palvelun avulla voit jatkaa yhden verkkosivuston käyttöä ja joutua päivittämään riippumatta siitä, kuinka suuri olet.

2. Nopeus

Toinen merkittävä Namecheap-rajoitus on nopeus, jolla se lataa sivusi. Olettaen, että haluat ihmisten katselevan verkkosivustosi, sinun on varmistettava, että sen lataaminen ei vie kauan; muuten asiakkaasi palaavat pois ennen kuin he ovat nähneet mitään. Siksi sinun on löydettävä isännöintipalvelu, joka voi varmistaa, että sivustosi ilmestyy nopeasti riippumatta siitä, mitä laitetta käytetään.

Tässä suhteessa Namecheap ei ole kovin suuri. Jälleen kerran, jos sinulla on yksinkertainen sivu ilman paljon grafiikkaa tai monimutkaisia ​​sovelluksia, sinun ei todennäköisesti tarvitse huolehtia. Mutta jos sivustossasi alkaa olla lisäominaisuuksia tai toiminnallisuuksia, saatat joutua ongelmiin. Kaiken kaikkiaan Namecheap ei ole läheskään yhtä nopea sivun lataamisessa kuin kilpailu.

3. Rahat takaisin -takuu

Vaikka se ei aina ole paras osoitus yrityksen vahvuudesta, yksi tapa saada käsitys siitä, kuinka luotettava yritys tulee olemaan, tarjoavatko he rahat takaisin -takuun vai eivät. Tämä tarkoittaa, että yritys seisoo tuotteensa takana 100%, mikä antaa asiakkaille turvallisuuden ja mukavuuden tunteen.

Tätä ajatellen Namecheap tarjoaa tällaisen takuun, mutta sen soveltamisala on erittäin rajoitettu. Useimmat hosting-sivustot, jotka tarjoavat tällaisen kaupan, tekevät sen 30 päivän ajan. Täällä sinulla on vain kaksi viikkoa aikaa päättää, sopiiko se sinulle, mikä ei ole tarpeeksi aikaa kirjaamme. Siksi meidän on lueteltava tämä negatiivisena, koska näyttää siltä, ​​että sivusto toivoo houkuttelevan aloittelijoita, jotka eivät tiedä, että kaksi viikkoa on liian lyhyt hosting-yrityksen arvioimiseksi. Jos Namecheap olisi luottavaisempi palveluihinsa, se tarjoaisi vähintään kolmekymmentä päivää.

4. Vain Linux

Vaikka tämä rajoitus ei välttämättä riitä tuomitsemaan sivustoa, on syytä huomata, että Namecheap tarjoaa palveluita vain Linuxille, mikä tarkoittaa, että Windows- tai Mac-käyttäjät eivät ole onnekkaita. Tästä on huomattavaa, että tämä sivusto näyttää olevan suunnattu ensimmäistä kertaa käyttäville verkkosivustoille, jotka todennäköisesti eivät käytä Linuxia sivun asettamiseen. Siitä huolimatta tämä on mitä sivusto tarjoaa.

Bottom Line

Kaiken kaikkiaan, kun tarkastellaan kaikkia etuja ja haittoja, meidän on todettava, että Namecheap on menossa vain siihen, että niiden hinnat ovat alhaisemmat kuin kilpailun. Jos haluat luottaa tähän yritykseen verkkotunnuksen pitämisessä, suosittelemme sitä tekemään, koska se tekee parhaiten. Isännöintipalvelujen suhteen Namecheapilla on kuitenkin liian monia ongelmia tehdäkseen siitä käyttökelpoinen ratkaisu.

Tästä huolimatta, jos olet tyyppi, joka on huolestunut paljon enemmän hinnasta kuin suorituskyvystä, voit antaa Namecheapille mahdollisuuden. Alemmat hinnat eivät kuitenkaan tarkoita parempaa vastinetta, mikä tarkoittaa, että saat paljon parempia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia vain vähän enemmän rahaa, ja sinun ei tarvitse käsitellä mitään päänsärkyä pidemmälle..

Lyhyesti sanottuna Namecheap aloitti erinomaisena verkkotunnuksen rekisteröijänä ja päätti sitten kokeilla käsiään web-hosting-palveluissa. Koska se ei kuitenkaan ollut alkuperäinen tarkoitus, sivusto ei ole erikoistunut isännöintipalveluihin, mikä tarkoittaa, että sillä on heikko suorituskyky.

Tärkeintä on ostaa verkkotunnuksesi täältä, mutta isännöidä sitä muualla.

Näytä lisää ominaisuuksia

Namecheap-hosting-UKK

Jos olet edelleen aidalla Namecheapin suhteen tai suunnittelet liittymistä heidän kanssaan, niin tässä on joitain yleisiä kysymyksiä, joita ihmisillä on palvelusta. Jos et löydä täältä etsimääsi, suosittelemme ottamaan yhteyttä suoraan verkkosivustoon. Heidän pitäisi pystyä vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi, vaikka sinun tulisi muistaa, että he yrittävät myydä sinulle paketin, joten se saattaa kuulostaa paremmalta kuin se on..

Voitko isännöidä useita verkkosivustoja Namecheapin kautta?

Kyllä, voit, vaikka lukumäärä on rajoitettu. Yksi asia, joka on pidettävä mielessä, on, että olet rajoittanut levytilaa ja tietokantoja, mikä tarkoittaa, että vaikka isännöisitkin vain kahta sivustoa, joudut ehkä päivittämään korkeammalle tasolle, jotta enemmän tallennusta voi tapahtua. Siitä huolimatta Namecheap antaa sinun ylläpitää vähintään kolme sivua ja enintään viisikymmentä.

Millaista majoitusta on saatavana?

Namecheap tarjoaa neljä erityyppistä hosting-palvelua. Jaetut, jälleenmyyjät, VPS ja erilliset palvelimet.

Tarjoaako sivusto ilmaisia ​​verkkotunnuksia, jos kirjaudut sisään sen hosting-suunnitelmaan?

Ei, Namecheap ei tarjoa ilmaisia ​​verkkotunnuksia. Koska se alkoi rekisterinpitäjänä, sinun on ostettava verkkotunnuksesi erikseen. Onneksi ne ovat erittäin kustannustehokkaita.

Onko siellä piilotettuja maksuja??

Onneksi Namecheap on hyvin ajan tasalla hinnoistaan ​​ja kustannuksistaan, mikä tarkoittaa, että sinun ei pitäisi löytää mitään maksuja, joita ei ollut lueteltu ja näytetty sinulle ennen kirjautumista.

Voinko ylläpitää sähköpostiani Namecheap-palvelun kautta, jos minulla ei ole verkkosivustoa?

Kyllä, sivusto tarjoaa omistettuja sähköpostin isännöintipalveluita. Voit saada levytilaa ja tiedostovarastoa sähköposteillesi sekä roskapostisuojausta.

Tarjoaako Namecheap rahat takaisin -takuun?

Kyllä, mutta se on voimassa vain neljätoista päivää (kaksi viikkoa). Jos kuitenkin valitset omistetun palvelinsuunnitelman, sinulla ei ole tätä vaihtoehtoa. Lisäksi, jos sinulla on ylimääräisiä maksuja kahden ensimmäisen viikon aikana, niitä ei palauteta.

Tarjoaako tämä sivusto erilaisia ​​maksusuunnitelmien jäsentelyjä?

Kyllä, Namecheap on hyvin monipuolinen suhteessa siihen, kuinka voit maksaa sen palveluista. Voit halutessasi maksaa kuukausittain, vuosittain, puolivuosittain tai jopa kolmen vuoden välein. Business Pro -suunnitelma on kuitenkin saatavana vain kuukausittain uusittavaksi, joten et voi maksaa ennakkoa kokonaiseksi vuodeksi. Kaiken kaikkiaan mitä enemmän kulutat edessä, sitä enemmän säästät pitkällä tähtäimellä.

Maksamisen suhteen sivusto ottaa kaikki tärkeimmät luottokortit sekä PayPalin ja jopa BitCoinin.

Millaisia ​​asiakastukivaihtoehtoja Namecheap tarjoaa?

Ensisijainen tapa ottaa yhteyttä tukitiimeihin on lippujärjestelmän kautta tai avaamalla suora chat. Heillä ei ole puhelinpalvelua tällä hetkellä. Voit myös käydä sivuston tietokannan kautta löytääksesi vastauksia yleisiin ongelmiin.

Missä Namecheapin tietokeskukset sijaitsevat?

Heillä on lukuisia paikkoja Pohjois-Amerikassa, kuten Dallas, Phoenix ja Atlanta. Sivuston pääkonttori on Los Angelesissa. Namecheapilla on myös tietokeskuksia Isossa-Britanniassa ja Euroopassa, jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Onko Namecheapillä irtisanomisia sen tietokeskuksiin?

Kyllä, kuten kaikilla isäntäsivustoilla, myös Namecheapissa on virran, turvaominaisuuksien ja verkottumisen redundanssit.

Tarjoaako sivusto käyttöajansa??

Jos saat jaetun tai omistetun palvelinsuunnitelman, Namecheap tarjoaa sataprosenttisen käyttöaikatakuun. Jos saat jälleenmyyjän tai VPS-suunnitelman, tämä prosenttiosuus laskee 99,9%: iin. Jos sinulla on vähemmän kuin tämä, voit saada syklin jatko-osan. Sinun on kuitenkin lähetettävä lippu kymmenen päivän kuluessa kelvollisuuteen pääsemiseksi.

Tarjoaako Namecheap rajoittamattomia suunnitelmia?

Kyllä, parilla tarjolla olevista suunnitelmista on rajoittamaton kaistaleveys ja levytila. Mutta sinun on maksettava siitä palkkio.

Onko Namecheapilla oma ohjauspaneelijärjestelmä?

Ei, sivusto käyttää cPanelia, joka on alan standardi järjestelmä verkkosivustosi hallintaan.

Varmuuskopioiko sivusto tietoni?

Kyllä, sinut varmuuskopioidaan kahdesti viikossa, vaikka sivuston mukaan tämä on tarkoitettu vain ”palauttamistarkoituksiin”. Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi tehdä varmuuskopio itse. Voit pyytää Namecheapilta lisävarmuuskopioita ilmaiseksi.

Millainen ohjelmointikieli hyväksytään tällä sivustolla?

Namecheap sallii useiden alan standardiohjelmien integroinnin verkkosivustollesi. Suosituimmat nimet ovat MySQL, Perl, Ruby on Rails ja PHP.

Voinko siirtää verkkotunnukseni tai verkkosivustoni Namecheapiin?

Kyllä sinä voit. Sivustolla on siirtymätiimi, joka auttaa tuomaan olemassa olevat verkkotunnukset ja verkkosivustot palvelimilleen. Mikä parasta, jos vanhalla isäntälläsi oli erilainen ohjauspaneelin asennus, Namecheap tekee siitä yhteensopivan cPanelin kanssa. Voit siirtää kaiken olemassa olevan materiaalisi valitsemastasi suunnitelmasta riippumatta.

Jos olen uusi verkkosivuston rakentamisessa, tarjoaako Namecheap työkaluja, jotka auttavat minua?

Kyllä, voit löytää paljon teollisuudenlaajuisia työkaluja, joiden avulla voit luoda verkkosivustosi helposti. Yleisimmät ovat WordPress, Joomla ja Drupal. Voit määrittää kaiken yhdellä napsautuksella Softaculous-ohjelmalla. Nämä työkalut toimivat aloittaessasi yksinkertaista blogia tai perustaessasi verkkokauppaa.

Millaisia ​​suojausvaihtoehtoja Namecheap tarjoaa?

Toistaiseksi sivusto suojaa tietosi vain palomuurin kautta. Sivustolla on myös oma turvallisuusryhmä talossa, joka seuraa mahdollisia ongelmia.

Voinko tarjota videoiden suoratoistoa verkkosivustollani Namecheap-palvelun kautta?

Kyllä, mutta se on tehtävä VPS: n tai erillisen palvelinsuunnitelman kautta. Jos käytät jaettua hosting-pakettia, et voi suoratoistaa videota, koska se vaikuttaa palvelimen nopeuteen.

Lisää NameCheap.com-sivustosta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map