One.com-arvosteluja toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Kuinka hyvä One.com-hosting on?


One.com -arvostelut 3.2 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (2 äänet) Hyödyt

 1. Vaikuttava luettelo ominaisuuksista
 2. Enemmän kuin edullinen
 3. Erinomainen käyttöaika
 4. Ilmainen ensimmäinen vuosi peruspaketille
 5. Ympärivuorokautinen tuki

Haittoja

 1. Tarjoa vain jaettua majoitusta

Support3Speed3.5Features3Value3.5Transparency3

Virallinen One.com-hosting-arvostelu

One.com on yksi Euroopan johtavista isännöintipalveluiden tarjoajista. Tanskassa vuonna 2002 perustettu One.com on kasvanut yli miljoonaksi asiakkaaksi ja 149 maahan.

One.com-palvelun parhaat ominaisuudet

Katsotaanpa konepellin alle, eikö niin? Loppujen lopuksi heistä kasvoi tyhjästä yli miljoona asiakasta 15 vuodessa. Heidän on tehtävä jotain oikein.

Vaikuttava luettelo ominaisuuksista

One.com tarjoaa joitain ominaisuuksia, jotka kilpailevat muiden hosting-ratkaisujen kanssa, ja eräitä ominaisuuksia, jotka ovat ainutlaatuisia. Ne tarjoavat ainutlaatuisen Bix-ratkaisun jokaisen isäntäpaketin kanssa. Bix-ratkaisu tarjoaa sinulle reaaliaikaisen synkronoinnin, musiikin suoratoisto-ominaisuudet, tiedostojen jakamisominaisuudet ja aina vaikuttavat mobiiliyhteysominaisuudet.

Yksinkertaisesti se, että tämä tulee jokaisen pakkauksen vakiona, on itsessään vaikuttava. Jotkut kilpailukykyisemmistä ominaisuuksista sisältävät kuitenkin Google AdWordsin. Jos käytät 25 dollaria ja Google AdWords -hyvityksiä, one.com antaa sinulle vielä 75 dollarin arvosta hyvityksiä.

Ne ovat enemmän kuin kohtuuhintaisia

One.com on uskomattoman edullinen. Itse asiassa en ole koskaan nähnyt yhtä halpaa kuin tämä. Se ei tarkoita, että he myös tarjoavat halpaa palvelua – se tarkoittaa vain sitä, että he eivät veloita kovinkaan paljon.

Heidän aloituspaketin hinta on 0,25 dollaria kuukaudessa. Se on neljäsosa dollarista – ei kirjoitusvirhe.

Täydellinen perussivustoille, blogeille ja sähköpostien ylläpitämiselle. Tämä 25 dollaria kuukaudessa antaa sinulle 15 Gt tallennustilaa, yhden tietokannan, yhden verkkotunnuksen ja SSL-ominaisuudet – jotain tärkeää verkkokauppasivustoille..

Jopa heidän yrityspakettinsa, joka on yksi heidän kalliimmista paketeista, alkaa 6 dollarista kuukaudessa. En voi ajatella ketään muuta, joka tarjoaa yli 500 Gt tallennustilaa, kahdeksan CPU-ydintä (jaettua hosting-tiliä varten), useita tietokantoja, useita verkkotunnuksia ja SSL- ja SSH-ominaisuuksia tähän hintaan.

Erinomainen käyttöaika

Monille ihmisille, ennen kuin he päättävät hosting-yrityksestä, heidän on tiedettävä käyttöaika. Aivan liian usein, aivan liian monet hosting-yritykset ovat syyllisiä siihen, että ne eivät tarjoa parasta käyttöaikaa. Kun verkkosivusto on alhaalla – etenkin verkkokauppasivusto -, alhaalla olevan verkkosivuston käyttäminen maksaa ihmisille rahaa. Kun se maksaa ihmisille niin paljon rahaa, päädyt tyytymättömiin asiakkaisiin – millä tahansa tavalla leikkaat niitä. On paljon parempi, että joku veloittaa ylimääräistä, kun kaistanleveys ylitetään, kuin sivuston sulkeminen. One.com ei kuitenkaan sulje sivustoasi, koska ne tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden.

One.com ei mainosta heidän käyttöaikaansa. Kesti vähän kaivamista löytääkseen, mutta huomasin, että käyttöaikatakuun sijasta he lähettivät käyttöaikatilastonsa. 979 päivän aikana he ovat kokeneet 99,99 prosenttia käyttöaikaa.

Ilmainen ensimmäinen vuosi peruspaketille

Nyt olen jo katettu, kuinka edullinen One.com todella on. Yksi asia, jota en maininnut, on kuitenkin, että jos etsit Basic-pakettia, he antavat sinulle ensimmäisen vuoden ilmaiseksi. Se on totta – 0,00 dollaria. Jos tarvitsit koskaan enemmän motivaatiota mennäkseen hosting-yrityksen kanssa, niin se on. Kukaan muu hosting-yritys ei tarjoa tätä.

Ympärivuorokautinen tuki

Tämä on tärkeä ominaisuus kansainvälisen liiketoiminnan harjoittamiselle. Vaikka monet hosting-yritykset tarjoavat tämän ympärivuorokautisen tukipalvelun ympäri vuoden, monet heistä eivät. Itse asiassa jotkut heistä tarjoavat tukea vain omalla paikallisella pankkitunnillaan. Toisin sanoen, klo 8–17. paikallista aikaa – missä ne sijaitsevatkin. Tätä ei voida hyväksyä monille ihmisille, jotka ovat tukea tarvitsevia kansainvälisiä asiakkaita. Jos verkkosivustosi on alhaalla ja tarvitset apua, viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on olla ylös kello 3 aamulla vain siksi, että he ovat auki.

Ainoa haittapuoli tässä on, että se on vain web-pohjainen, live chat. Tietenkin, että monille ihmisille tämä ei ole ongelma – live-keskustelu on suositeltavampi kuin pitkät puhelimen pitoajat. Tukien tarjoamaton tarjoaminen puhelimitse voi kuitenkin olla varoittava vaikutus joillekin ihmisille.

One.com-palvelimen alaosat

Niin mahtava kuin One.com-isännöinti on, havaitsimme joillakin alueilla puutetta. Itse asiassa monet näistä ovat sopimuskatkaisijoita.

Vain jaettu hosting

One.com tarjoaa vain jaettua hosting-palvelua. Tämä tarkoittaa, että et voi saada erillisiä palvelinasetuksia, VPS-palvelinvaihtoehtoja tai pilvipalveluvaihtoehtoja. Monet näistä ominaisuuksista ovat kriittisiä jokaiselle, joka rakentaa verkkokauppasivuston ja jota on laajennettava.

Jos rakennat verkkokauppasivustoa ja aiot laajentaa toimintaasi, kannattaa ehkä etsiä muualta vain siksi, että tarvittaessa sinun on vaihdettava isännöintipalveluntarjoajia. Jos aiot pitää pienen blogin, tämä ei todellakaan ole ongelma.

Bottom Line

Ei todellakaan ollut liikaa, jotta pidämme One.com-isännöinnistä. En edes käsitellyt joitain asioita – kuten miltä heidän vaikuttava ominaisuusluettelo näytti (22 mahtavaa ominaisuutta ja laskeminen) – tarkista ne tässä). Se on vain ilmaisia ​​ominaisuuksia, jotka ovat vakiona kaikilla tilillä. Kaiken kaikkiaan One.com olisi voittanut sydämeni, jos se ei olisi tosiasia, että he eivät tarjoa muun tyyppisiä isännöintivaihtoehtoja kuin jaettua majoitusta.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Nopea tuki
 • Kohtuulliset hinnat
 • Tonnia ominaisuuksia

Käy virallisella verkkosivustolla

5 suosituinta majoittajaa

 • SiteGround arvostelut
 • WP Engine arvostelut
 • A2-hosting-arvostelut (vanha)
 • Bluehost arvostelu
 • GoDaddy: n hallinnoimat WordPress-arvostelut
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map