Pieni oranssi arvostelu toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Pieni oranssi arvostelu toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Pieni oranssi arvostelu toukokuu 2020 – Hosting hinnoittelu ja suunnitelmat

Kuinka hyvä on pieni oranssi isännöinti?


Pieni oranssi arvostelut 3 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (2 äänet) Hyödyt

 1. Useita yhteisiä suunnitelmia, joista valita
 2. Rajoittamaton sähköpostiosoite jokaiselta verkkotunnukselta
 3. Erinomainen tuki
 4. Tarjoa kaikkia hosting-tyyppejä

Haittoja

 1. Levytilaa ja kaistanleveyttä rajoitettu kaikille suunnitelmille
 2. Mobiilisivustoja ei voi luoda

Support3Speed2.5Features3.5Value2.5Transparency3.5

Virallinen ‘pieni oranssi’ -majoituskatsaus

Pieni Oranssi on pieni, mutta vankka web-palveluntarjoaja, jolla on paljon vanhoja vaihtoehtoja ja ominaisuuksia. Heidän käyttöliittymää on helppo käyttää, ja heidän isännöintivaihtoehtojensa avulla on vielä helpompaa löytää etsimäsi. On todella hienoa löytää isäntäyritys, joka ei yritä nikkelöidä ja huijata sinua.

‘Pienen oranssin’ isännöinnin parhaat ominaisuudet

Yksi harvoista yrityksistä, joilla on enemmän hyötyä heitä vastaan ​​kuin heitä vastaan, Pieni Oranssi pakata juuri sen, mitä odotat hosting-yrityksestä – pari ylimääräistä kirsikkaa päällä.

Useita yhteisiä suunnitelmia, joista valita

Pieni oranssi tekee erinomaisen työn yrittääkseen varmistaa, että saat mitä maksat. Sen sijaan, että sinulla olisi vakio pienet, keskisuuret ja suuret suunnitelmat, he jakoivat tarjonnansa yrittääkseen sopia tarpeisiisi. Jos tarvitset vain pienen verkkosivuston, koska haluat isännöidä vain muutamaa kuvaa viime vuoden lomasta koko perheellesi nähdäksesi, sinun ei tarvitse maksaa isännöinnistäsi yhtä paljon kuin seuraavalle kaverille, joka aloittaa verkkokaupan verkkosivusto.

Rehellinen Web-hosting

Johdonmukaisuudesta on paljon sanottavaa. Markkinointikustannus, jonka olen nähnyt ihmisten käyttävän kerta toisensa jälkeen, on aliarvioida ja toimittaa liikaa. Se saattaa toimia joissain tapauksissa, mutta pieni oranssi ei ole sitä mieltä. He toimittavat tarkalleen mitä lupaavat yrittämättä ymmärtää sinulle asioita, joita et tarvitse. Lisäksi he käyttävät resurssejaan paremmin kuin jotkut kilpailijoista. Jos maksat tietyn määrän resursseja palvelimelta, se on juuri sitä, mitä saat – tinkimättä laadusta, jos maksimoit käyttämäsi.

Kaikki tyypit isännöinti

Pienellä oranssilla on suunnitelma melkein kaikille. Heillä on vakio jaettu, VPS ja omistettu isännöintisuunnitelma, mutta heillä on myös useita vaihtoehtoja kussakin suunnitelmassa. Lisäksi heillä on erityinen luokka yritysomistajille, jotka yrittävät perustaa verkkokaupan verkkosivuston. Liiketoimintasuunnitelmiin sisältyy ilmainen SSL-varmenne jokaisen suunnitelman mukana. Ai, joo – heillä on myös jälleenmyyjän isännöinti.

Rajoittamaton sähköpostiosoite jokaiselta verkkotunnukselta

Sähköpostiosoitteiden tulisi olla vakio monille isännöintipalveluntarjoajille. Ne eivät kuitenkaan ole. Itse asiassa olen nähnyt joitain isäntäyrityksiä, jotka eivät edes tarjoa sähköpostia. On hienoa nähdä, että pieni oranssi ei vain tarjoa sähköpostia, vaan myös rajoittamattoman määrän sähköpostiosoitteita kullekin verkkotunnukselle. Tämä tarkoittaa, että jos käynnistät verkkokauppasivuston, jokaisella työntekijällä voi olla oma sähköpostiosoite, täydellisenä omilla valtakirjoillaan.

Fantastinen Web-sovellusten valinta

Tässä Pieni Oranssi ylittää isäntäyritysten tavanomaiset kyvyt ja vastuut. Kun kirjaudut sisään Pieni Oranssi, WordPress voidaan asentaa yhdellä napsautuksella. Haluatko kalenterin? Erinomainen valinta! Asenna kalenteri, ostoskoriohjelmisto ja paljon muuta Pienen Oranssin fantastisella Web-sovellusvalikoimalla.

Erinomainen tuki

Heidän tukihenkilöstö on osaavaa ja nopeaa. Sinulla on pääsy ympärivuorokautiseen puhelin- ja sähköpostitukeen. Heillä on myös suora chatti siitä, mutta se ei ole käytettävissä viikonloppuisin. Jopa heidän viikonlopun tuki on kuitenkin nopeaa. Lisäksi he todella menevät pois tieltäsi ratkaistaksesi kaikki ongelmasi.

Yritys omistettu mennä vihreäksi

Pieni oranssi vastaa 150 prosenttia heidän energiankulutuksestaan ​​uusiutuvan energian sertifikaateilla. Lisäksi ne antavat työntekijöilleen etätyötä – he työskentelevät kotoa. Tämä tarkoittaa, että heidän ei tarvitse maksaa suuresta määrästä toimistotilaa, ja se pitää enemmän autoja tieltä. Etätyötä tekevillä työntekijöillä on yleensä korkeampi moraali ja he ovat onnellisempia – ja se näkyy heidän asiakaspalvelussaan.

Haittoja ‘Pienen Oranssin’ isännöinnissä

Juuri kun ajattelimme Pienen Oranssin ylläpitoa täydelliseksi, löysimme muutamia asioita, joiden mielestä niitä voitaisiin parantaa. Tässä on mitä löysimme.

Levytilaa ja kaistanleveyttä rajoitettu kaikille suunnitelmille

He asettavat tietokaton kaikille suunnitelmilleen. Kun isännöintipalveluntarjoaja tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden ja levytilan, he eivät odota asiakkaidensa käyttävän säädytöntä määrää resursseja. Asettamalla nämä rajoitukset ihmisille, se on kuitenkin enemmän henkinen este, joka voi lisätä stressitekijää, saaden ihmiset seuraamaan tarkkaan, kuinka paljon kaistanleveyttä ja levytilaa todella käytetään.

Mobiilisivustoja ei voi luoda

Pieni Oranssi tarjoaa verkkosivustojen rakennusohjelmiston. He eivät kuitenkaan tee mitään ohjelmistoja, joiden avulla ihmiset voivat rakentaa verkkosivustojensa mobiiliversioita. Kun yhä useammat ihmiset selaavat Internetiä mobiililaitteilla, luulet pienen oranssin ymmärtävän, että heidän etunsa on tarjota helppo tapa rakentaa mobiilisivustoja ihmisille..

Bottom Line

Pieni oranssi menee yli ja yli sen varmistaen, että heillä ei ole vain mitä asiakkaat tarvitsevat, vaan mitä he haluavat. Asiakkaan kannalta tämä voi todella toimia heidän edukseen. Kuitenkin, kun huomaa, että emme voi luoda mobiilisivustoja, se todella saa meidät haluamaan mennä etsimään muualta.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Nopea tuki
 • Kohtuulliset hinnat
 • Tonnia ominaisuuksia

Käy virallisella verkkosivustolla

5 suosituinta majoittajaa

 • SiteGround arvostelut
 • WP Engine arvostelut
 • A2-hosting-arvostelut (vanha)
 • Bluehost arvostelu
 • GoDaddy: n hallinnoimat WordPress-arvostelut
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector